אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
איפה מורחים (מרכז או כל שבב זכרון במלואו) והאם זה עוזר בהרבה. מחפש עבודה ללילה
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ATHALON XP 2500 אני עכשיו מתלבט אם לקנות קטודה וכמה מאווררים חזקים יותר ממה שיש לי או לקנות וולקנו 12 ולעשות OC למעבד. עכשיו, רציתי לדעת אם אני ארגיש בשיפור גדול בביצועי המחשב במשחקים וכו' אם אני אעשה OC ואגיע למהירות של 2200GHZ? כי אם אני לא ממש ארגיש בשיפור בביצועים, אז חבל לי לבזבז כסף על גוף הקירור. ד"א: מעבד במהירות 2200GHZ זה ?AMD 3200 ??? זה המפרט שלי אם זה עוזר: abit nf7 2*kingstone 256mb 400ddr wd 80gb 7200rpm 8mb buffer
-
- 8 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי ביטוח. אני תמיד יכול להגיד שגנבו לי אותו והוציאו לי את המסך מתוכו ;D יש דרך שאפשר לחבר אותו למחשב? מה שונה בו מהמסך שאני קונה בחנות ? ד"א הפלאפון הוא : NOKIA 8260 (של סלקום...)
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד AMD 2500 עם ההיטסינק המקורי שלו, והטמפ' הם על הפנים: 47 במנוחה ו53 במאמץ. כל החוטים מסודרים ויש סירולקציית אוויר טובה במארז, והטמפ' הגבוהה של המעבד היא כנראה בגלל ההיטסינק המעפן. עכשיו, יש ב-COMP-IL מבצע, שבו הם מוכרים וולקנו 8 ב-60 ש"ח, והמחיר ממש מתאים לי.: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=FNTETV8SLSE&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1697 אם אני אחליף את ההיטסינק שעכשיו יש לי אותו בוולקנו 8 הטמפ' של המעבד ירדו? בכמה לדעתכם הם ירדו? ועוד משהו: ההיטסינק שהבאתי אליו לינק מתאים ללוח אם ABIT NF7? ובבקשה אל תתחילו להמליץ לי על היטסינקים אחרים, אני כבר מודע לזה שיש היטסינקים טובים יותר מהוולקנו 8 שעולים רק 60 ש"ח יותר, אבל אין לי 60 ש"ח להוסיף אז אני לא י…
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
?? תושבת 478 2/6 nroth
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
לחבר אליו? שמעתי על כל מיני מחשבוניי מתח אבל מישהו יודע בערך איזה נגד צריך? (זה בשביל תאורת מולקס)
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
הלוח תומך עד PIII 600 אם אני מחבר מעבר יותר מהיר נניח PIII 800 מה תהיה ההשפעה על ה OC וכיצד כדאי לבצע
-
- 3 תגובות
- 433 צפיות
-
-
-
מישהו יודע למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי סמסונג PC3200 256MB קניתי מלפני שנה+ שאני על 250X9.5 אני שם על 3,3,3,11 עכשיו יכול להיות מצב שעל 215X10.5 עם תיזמונים יותר נמוכים זה יה עדיף יותר?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אם אני מעלה את ה MHZ של הBUS איך אני יכול לדעת שה PCI וכל השאר לא עלו יש לי לוח של GIGABYTE 7VRXP
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אם אני מעלה את המהירות שעון של הGPU בכרטיס מסך הוא יתחמם או רק כאשר מעלים מתח (והאם זה אותו דבר בCPU)......? ואותה שאלה לגבי זיכרונות תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי מחשב amd 2400 אני רוצה להעלות את המכפלה מ 15 ל 16 או 17 (כמה שאני יכול) אז עולה לי החום נכון עכשיו לפי מה שהבנתי אני יכול להגיע עד 65 מעלות זאת אומרת המעבד יכול לעבוד בלי בעיות לפי המאמר של mapisto ועוד דבר במחשב השני שלי amd 64 3000 אז אני רוצה להעלות את המתח לכרטיס מסך יש לי 2 אפשרויות כרגע זה על 1.5 ואני יכול להעלות רק ל 1.7 להעלות או שזה יהרוס כי אני עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך ואני רוצה שיהיה יותר יציבות לכרטיס כדי שאני יוכל להעלות עוד
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
יש לי זכרונות ג'נריים ולוח פשוט של אסוס שלא כולל נעילת pci\agp עכשיו אם אני מעלה את המכפלה זה לא יכול להרוס כלום לא את ההארדיס יש לי שני הארדיסקים מחוברים sata ומעבד and 64 3000 athlon יש לי מאוורר אחד 80 מקדימה למטה מכניס אוויר עוד מאוורר מאחורה למעלה מוציא אוויר עוד מאוורר על הדלת ממול הזיכרונות וההיטסינק מכניס אוויר כולם 80 ועוד אני שוקל לשים מאוורר אחד 120 מקדימה למעלה שיכניס אוויר ובעתיד עוד הרבה זמן אני שוקל לשים למעלה מאוורר והמאוורר של המעבד הוא מאוורר של קול מאסטר דפוק 2700 rpm זה הכי הרבה שהוא מגיע (המאוורר של המעבד הוא 80) האם הטמפרטורות יעלו אם אני יעלה את המכפלה הטמפרטורות במאמץ הם הלוח 31 המעבד 43 שני ההארדיסקים 33
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
האם כשאני מעלה את המתח של חריץ הAGP (דרך הביוס) יש לי אפשרויות OC ובות יותר?? יאני אולי המתח מגביל את הכרטיס מסך בOC מבחינה מסויימת?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אם אני שם רכיבים במחשב עם כמות צריכת חשמל שהספק-כח לא יכול לספק, האם זה יכול לגרום נזק לספק או לרכיבים או שזה פשוט לא יעבוד / יעשה בעיות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני נורא חדש פה זה השאלה הראשונה שלי שמעתי שאם משייפים היטסניק(צלע קירור) מלמטה היא תוליך חום יותר טוב האם זה נכון???
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראו במפרט שלי - יש לי זכרון של קינגסטון עם תזמונים: 2.5-3-3-7. אם אני משנה את התזמונים של הזכרון האם הוא יכול להשרף? איך אני יכול לעקוב אחריו? לאיזה תזמונים כדאי לי לשנות?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הזכרון שלי עכשיו הוא על 2.5-3-3-8 ג'נרי... אם סתם לדוגמא אני ישים אותו על 2-2-2-5 ובאיזה אורך פלא זה אפילו יעבוד יכול להגרם איזשהו נזק לזכרון כמו שיכול לקרות בהעלאת מתח לזכרון או שזה ממש לא מסוכן ומקסימום המחשב לא יעלה ואז עושים איפוס ביוס?
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מה עושים עם הולטז)למה הוא משפיעה( ???
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מה זה עושה ? ... יש לי אופציה ב BIOS לעשות OC ל PCI-E ..
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
כמו שנושא אומר. אם אני עושה oc ל6600gt ול6800gt מה יצא לי. כאילו זה ישפר בהרבה? ועוד שאלה האם ה6600gt כשהוא בoc רציני יותר חזק מה 6800gt? והאם הקירור של albatron 6600gt מספיק לעשות oc גדול? יש לי מארז מאוורר ביותר של tt עם הרבה מאווררים
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אם אני עושה OC לכרטיס מסך, נניח באמצעות תוכנה כמו RivaTunner ומוחק את התוכנה לפני שאני הולך למעבדת החברה לנצל אחריות, הם יכולים לדעת שעשיתי OC ?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-