אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום אני לא מוצא את המארז שלי בחנויות כנראה כבר עבר זמנו אבל ציירתי את מיקום המאווררים... יש לי שלוש מאוורים של 8ס"מ ומאוורר אחד מאוחורה של 12 ס"מ הייתי רוצה להתייעץ איתכם איזה מאווררים יכניסו אוויר ואיזה יוציאו... תודה רבה מראש http://img513.imageshack.us/img513/4999/100tt6.jpg נ.ב המארז דיי גדול (45X45) אם זה משפיע בצורה זאת או אחרת. שוב תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש מאורר למטרה אחרת (לא למחשב) שיהיה כמה שיותר שקט, אפשר על חשבון סל"ד, אין בעיה. גודל 10-12 משהו כזה, אפשר גם פחות. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתקין Scythe Yasya במארז ANTEC 300, 1155 SOCKET איך לשים את המאורר? שינתב את האויר לצד האחורי של המארז או למלה? בנוסף, יש חשיבות למיקום הפינים של המאורר (הרי הבסיס מתחבר אם 2 זוגות) - אני יכול לשים אותם בצדדים או למלה ולמטהץ
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אחרי שהגעתי ל4 גיגה הרץ לא יציב כל כך, מצאתי עוד כמה אפשרויות בביוס בלשונית של הCPU... אולי אתם תוכלו לעזור לי לדעת מזה כי בחוברת לא רשום כלום על זה (אני אחרי חיפוש של שעה וחצי)... מה זה VID CMOS Setting ?! יש מ-1 עד 62, אצלי על 62... Max CPUID Value Limit ?! יש Disable ו-Enable, אצלי על Disable... CPU Internal Thermal Control ?! יש Auto וDisable אצלי על Auto... ואחרון חביב Hyper-Threading Technology יש Disable ו-Enable אצלי על Enable... הכל אפשרויות ברירת מחדל, מה אתם אומרים ?! לשנות מש'ו ?! אני רוצה בעקרון להמשיך עוד קצת עם הOC... תודה רבה לעונים...
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הנה הפתעה. רכשתי את הקירור לעיל. כאשר סיימתי להתקין, שמתי לב שכל המערך רועד. ניתקתי את המאווררים, עשיתי את כל הבדיקות. התוצאה: מאוורר אחד רועד! אפילו כאשר הוא לא יושב על הקולר. קרי, הוא רועד כשלעצמו! כנראה עניינים של איזון, וכדומה. כאשר מליבשים אותו על הקולר, מייד כל המערך רועד (וזה לא דבר בריא - מי יודע מה זה יגרום בשמך שנה?!) מישהו נתקל בבעיה הזאת? במידה ולא - הנה, שתדעו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליח לעשות אפילו שינוי של 10 mhz לא מצליח בתיחול להעלות את הביוס חייב להחזיר לדיפולט כדי להתחיל נא הדרכה ראשונית למרות קריאת המדריכים לא מצליח. תודה מראש לעוזרים. אולי צריך לעצור משהו בsetup לעשות גיסאבל למשהו עיינתי בספרות של הלוח אם אך לא מצליח.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס ממש חם! אני לא יכול לגעת בו ליותר מכמה שניות... אני לא עושה שום OVERCLOCKING או משהו, לשום רכיב! השאלה מה אפשר לעשות לפני שיקרה משהו.. ואיך אפשר למדוד את החום של הכרטיס במדויק?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כאשר מכניס את המצב ל-(lock screen (CTRL+L מאווררי המארז שמחוברים על 3 פנים עוברים לעבוד בקצב RPM מקסימלי ונעשים ממש רועשים. אבל כשאני נכנס שוב למערכת, לאחר מספר דקות מרגישים שהם חוזרים ל-RPM סטנרדטי. למישהו ידוע למה זה כך?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום לכולם. כמה ימים אחרי שקיבלתי את המחשב החדש החלטתי להתחיל עם הOC. לפני הכל אני אתן לכם טמפ'. מעבד מנוחה - 26 מאמץ - 34 לוח אם מנוחה - 48 מאמץ - 52 אז ככה, העלתי FSB ל390. מתח מעבד העלתי ל-1.45. מתח זכרונות העלתי ל-2.0. ניסיתי להוריד מחלק וזה לא עזר, ניסיתי להוסיף מתח לגשר הצפוני לFSB וגם זה לא עזר. אני יודע שהמעבד הזה יכול הרבה יותר. דרך אגב המפרט למי שלא יודע : E6600 P5W DH Deluxe G.Skill PC6400 800MHz 1024X2 Enermax Liberty 400 Watt תמונות מהCPU-Z. אם צריך עוד משו רק תגידו. המשך ערב נעים, ירון [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד 1-2 מאווררים למארז שלי (CM690) וכמה אמרו לי שהThunderblade של TT רועש.. למרות שיש למישהו שאני מכיר והוא אומר שהוא בסדר.. בקיצור איך המאוורר הזה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5262 לא כתוב פה אפילו כמה RPM הוא.. לעומת http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1628 תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח מקסימוס 2 פורמולה כשלעצמו אמור לתת קרוב ל700 (670 אני כבר ראיתי , עם E8500 ) נכון לעכשיו הכי הרבה זה משהו כמו 4250 שהגעתי אליו .. ואני רוצה לעבור את זה מתח למעבד 1.45 זכרונות לא מגבילים. מכפלה 8 וחצי טמפ טובות.... ניסיתי לתת מתח לגשרים הפצצתי באיזה 1.8 וגם למעבד... וואלה לא עלה .. ואני לא מבין למה זה לא עובד לי .. מה 500 זה מה שהוא יכול לתת ל Q ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני יודע שיש תוכנות כאלה אז אם אתם מכירים תנו לי את השם שלהן
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החדר במצב דיי קריר...המעבד (E6300) נישאר על 50 מעלות....זה מאתמול ככה המעבד לא יורד מ50-52 מעלות במנוחה....מוזר לי מאוד... אין אפשרות להחליף גוף קירור וזה גם לא קשור אליו...זה פתאום מאתמול ככה....מה יכולה ליהיות הבעיה?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך כאלה ריקים :\
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מאווררים למארז שלי, יחס CMF לDBI הכי יעיל כלומר גבוהה. מה אתם אומרים על אלה? SUNBEAM SILENT UV LED FAN 120MM BLUE http://www.sunbeamtech.com/index-2.html מחיר 55 ARCTIC COOLING AF12025 http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=81 מחיר 40 ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=84&data=2&disc= מחיר 50 המחירים מנועה מחשבים אשמח לקבל תגובות/הצעות אחרות
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, האומנם זוהי הודעתי הראשונה (ברוך הבא לי ;D), אבל זאת בהחלט לא הפעם הראשונה שאני באתר, כן כן, גם אני הייתי מאלו שמעדיפים להשאר מאחורי הכינוי "אורח". שאלותי המפגרות אולי, הם : כאשר קיבלתי את המחשב שלי (Amd T.Bird 1.2GHz) קנו לי אותו עם מארז ג'נרי (מבית היוצר של Gyrotech) דפוק למדי שלא מאפשר זרימת אוויר טובה בתוכו (זה מה שקורה שנותנים לאנשים שלא מבינים במחשבים בגרוש לקנות לך מארז). לאחר סידור החוטים במארז במידה הכי טובה שניתן, והכנסת שלושה מאווררים מספקים שונים וממארזים שונים (3 במספר), הגעתי לטמפרטורה בעת אוברקלולק ל1.3 ג'יגה הרץ ב48 מעלות, מה שנראה לי מוגזם. תוכלו אולי לעזור לי לגרום איכשהוא להורדת הטמפרטורות של המעבד ? (וכן, קראתי את המאמר של kom, אז אל תתנפל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מאחר ובזמן האחרון גופי קירור אוויר מתחילים להיות מסורבלים מיום ליום ומגיעים למימדים מגוחכים של חללית החלטתי סופית לעבור לקירור מים. לאחר קריאה של מספר מאמרים וביקורת בנושא שכולו חדש לי, החלטתי להתמקד במערכת קירור מים פנימית למעבד בלבד (בנתיים). הבנתי שהחלקים המומלצים למטרה זו הם : 1. משאבה : MCP 355 עולה בארץ 550 שח. 2. רדיאטור : תכלס הכי טוב ThermoChill PA אבל בארץ ניתן להשיג רק את ה Swiftech MCR-220 (אני מעדיף אותו על פני ה 320) ב 400 שח . 3. בלוק קרור למעבד : D-Tech FuZion. לא ניתן להשיג בארץ. פה אני צריך את עזרתכם . 1. האם ניתן לחסוך כסף בהזמנה של החלקים הללו מחו"ל ? (אשמח לשמוע על חנות מומלצת) 2. אם למישהו יש סרטוטים של הבלוק קרור למעבד או סרטוטים של …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
hr 05 sli/ifx המדדים של הטמפ' השתגעו! ב EVERST הטמפ' של ה CPU ושל ה HD תמיד מתעדכנת לאותו דבר... 37/35 מעלות המהירות של המאוורר של ה CPU - מתעדכן פתאומית 3516/5273 הטמפ' של ה AUX כמעט ולא מוצגת, ואם היא מוצגת - הטמפ' שם 1-5 מעלות... לא יכול להיות... גם המתחים השתגעו.... הם לא עומדים כמו שצריך להיות בכלל... עכשיו יכול להיות שזה קשור לאיזה עניין אחר מהספק כח יוצאת צמה שרשום עליה בפתקית קטנה for cpu only ומהכבל הזה יוצאים 2 חיבורים - אחד רשום עליו 12V והשני עם ציור של חץ ומהצמה של הכח הראשי (מה שמתחבר ללוח) יש פיצול ל 2 כבלים - אחד גדול שתופס את רוב החיבורים של הכח הראשי (חוץ מארבע), ועוד כבל שרשום עליו M1 שמשלים כביכול את כל החיבור של הכח הראשי צירפתי תמונה מ EVER…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הקירור הזה, עבור תושבת 939. אין לי את הBRACKET עבור התושבת מהפלסטיק (קירור מים לפני כן), האם הקירור מצריך את קיומה של התושבת בכדי להתקין אותה? או שהקירור יושב על צמד החורים? אני מניח שבעלי שאר תושבות AMD יכולים לעזור לי אף הם. קירורים מומלצים אחרים, ללא תלות בתושבת יתקבלו אף הם בברכה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Geforce 2 mx 400 64mb .. והמאוורר הקטן שלו עושה יחסית הרבה רעש ! במשך היום לא מרגישים את זה .. אבל בלילה כאשר המחשב מוריד .. זה ממש מורגש ומעצבן ! אם אתם שואלים איך אני יודע שזה גורם הרעש .. אז ככה .. המאוורר שעל ההיטסינק שלי חדש דנדש וכיביתי את כל המאווררים .. ושמתי יד על המאוורר של הכרטיס מסך .. פתאום נהייתה דממה .. מה אני יעשה בשביל שהרעש יפסיק או לא יהיה כזה מעצבן ?
-
אמרו לי שהוא ישבור לי תלוח חח לא יודע מה לעשות :-\ תגידו צריך לשים עליו מאוורר גם? ואם אפשר ביקורות עליו ואם אתם ממליצים ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
connect3D ATI Radeon HD4890 Twin Turbo Pro 1024MB DDR5 PCIe אז קיבלתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה , שיש לו קירור מעולה . הרצתי את catalyst ונתתי לו לעשות autotune לראות עד כמה הוא יכול להגיע הוא העלה את ה gpu רק ב 5 mhz ,ואת הזיכרון ב 25mhz . שניהם קצת במידה מגוכחת . כמו כן ברגע שהתחלתי את הבדיקה המסך כל המסך נהיה צבעוני כזה וברגע שלחתי esc זה הפסיק וכמובן גם ברגע שהבדיקה נגמרה . גם הרצתי gta 4 , וכל כמה שניות היו תקיעות כאלה של חצי שניה ... אחרי ה autotune הקליל הזה גלשתי באינטרנט וראיתי הבהובים כאלה מדי פעם , זה לא שינה גם אם הזזתי את המאוורר ל 100% . כרגע הכרטיס יושב על 45מעלות בלי מאמץ ועל 50 אחוז מאוורר . כמו כן ברגע שעדכנתי ל 9.11 אז הציון שהווינדוס נתן לכרטיס ירד ל 6 …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב מעוניין במאורר למעבד שיתאים לי ל: מעבד : Intel Core i5 3570 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1155 לוח אם: MSI MS-98A9 ובמידה ויש מעבד I5 אחר מומלץ עבור לוח זה אשמח לקבל המלצות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חייבים להתקין עליו מאורר כדי שהוא יקרר כמו שצריך? כי לא הגיע איתו אחד.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-