אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי מאוור 80 מ"מ חדש ואני רוצה להרכיב אותו בקידמת המארז אבל לאן צריך לחבר אותו ללוח או ישירות לספק כי יש לו חיבור של שלושה פינים :
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני די חדש בכל הנושא הזה ויכול להיות שהשאלה ממש מטומטמת אבל יש אפשרותלהוסיף לכרטיס מסך עוד זכרון מכרטיסי מסך אחרים כי יש לי radeon 9600se והוא ממש חרא בגלל הזכרון הבסיסי שלו 64 mb ויש לי כרטיס מסך קודם שהיה לו 64 mb אז יש אפשרות להעביר זכרון?
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
מבין החברות האלה: twinmos micron samsung Geil
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ובכן.. עד כה השתמשתי בגרסה 2901 שמעתי שזו לא גרסה טובה לכן החלטתי להתקדם ולעבור ל3305 ובכן היא מתקנת מספר שגיאות ומאפשרת שינוי מגה הרצים גם ברמת agressive-turbo הביוס אותו דבר, וראיתי עוד כמה ביקורות בחו"ל שהגיעו איתו לביצועים יותר טובים ( אני עוד לא ניסיתי). מדריך להתקנה: 1. ודאו איזו גירסא יש לכם? , סביר להניח שגם לכם יש את ה2901. 2. הורידו את הקובץ ביוס החדש (3305) מכאן: Http://www.epox.org/bios/8rda/8rda.zip 3.הורידו את הקובץ awdflash.exe מכאן: http://www.epox.org/bios/awdflash/awdflash.exe 4. הקליטו את שניהם לדיסקט קטן. 5. תעשו ריסט למחשב תשנו את הביום לתנאים אופטימלים (חובה!!!) . 6. לאחר מכן שהביוס עושה פוסט לחצו על ALT+F2 זה יכניס אותכם לחלון עידכון אוטומטי. 7. אס…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=2026.. האם זה טוב ? או שהיה עדיף לי לקחת את ה Iceberg ..האם ההבדלים בין השתיים משמעותיים ? קניתי כי אני יודע שאומריםש ThermalTake מצוינים..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הסיפור שלי הוא כזה - כשקניתי את המארז שלי (רשום בכותרת ובמפרט שלי) הוא בא עם 6 מאווררים שזה לא רע בככל לסירקולציה טובה , הנה הקישור לאתר היצרן שם בלשונית Specs תוכלו לראות פרטים על המארז כולל כל המאווררים - http://www.nzxt.com/new/products/crafted_series/tempest_evo , המאווררים הם - 2 של 120 מ''מ עם לדים כחולים מקדימה מכניסים אוויר , 2 של 140 מ''מ מלמעלה מוציאים אוויר , אחד של 120 מ''מ עם לדים כחולים בצד מכניס אוויר ואחד של 120 מ''מ מאחורה מוציא אוויר. הבעיה היא שאחרי שימוש לא רב כל כך (אחרי חודש-חודשיים אחרי הקנייה) שמתי לב שבמאווררים שבהם יש לדים (2 מקדימה ו-1 בצד) התחילו לאט לאט להישרף הלדים , ז''א אחד אחרי השני לאט לאט פסקו לעבוד , ואני כמובן ישר הסקתי מסק…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ציוד: AMD Phenom II X4 B55 (X2 555 unlocked) Asus M4A89GTD pro/usb3 CM 550W GX CM 690II Advanced Sapphire Radeon 5870 HD 1GB GDDR5 G.Skill 1333MHz 9-9-9-24 4GB 1 stick 1.5v הגעתי לתדר 4.33GHZ עם המעבד אחרי שהעלתי את הVCORE ל1.6, המעבד בקושי הגיע ל50C בעזרת קירור ממש חזק (Scythe Mugen 2 REV B), אני מנסה להגיע ל4.4 והגעתי לשם אבל קשה לי לייצב את המעבד, אני יודע שזה חייב להיות באחת מהגדרות המתחים (NT, HT, CPU-NB, CPU-HT) או משחק בBUS, אבל ככה או ככה יש למעבד 4.4 וטיפה יותר, אני רוצה להתייעץ אולי אתם יודעים איפה זה נמצא, זה פעם ראשונה שלי על AMD וOVERCLOCK (ופתיחת ליבות אם מדברים) ונראה לי שהצלחתי משהו
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות או את COOLERMASTER HAF 922 או ANTEC NINE HUNDRED TWO. השאלה שלי האם אני באמת צריך לקנות מאווררים נוספים מלבד מאוורר למעבד שאני קונה..ואם מישהו יודע עד כמה המאווררים שקטים..ואני מעוניין לקנות את הI5 רציתי לדעת איזה קירור טוב יש לו
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין הu12s ל u14s לבין d14 ההפרש היחסי במחיר לא כזה גדול לא מתוכנן אוברקלוק רציני אלא קל בלבד לפי מה שקראתי ההפרש הוא בערך 2 מעלות בין כל 2 דגמים בfull load בזמן oc האם יש צורך במפלצות הגדולות יותר? השקט של המחשב יותר חשוב מאשר עוד ביצועים ובגלל זה אני חושש מהd14 כפול המאוררים מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי באתר שכרטיסים עם קירור פסיבי לא יכולים ובעיה לעשות להם CO מה זה קירור פסיבי? ולי יש NVIDIA FX5700LE יש מצב לעשות OC
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם כדי לי לקנות את הקירור הזה של tt כי אני חושש מאוד שהוא יכול ליפול בתוך המארז ולהרוס לי את החלקים של המחשב..... אבל בגלל שאני לא ממש מבין בזה אז רציתי לשאול אותכם אם יש סכנה שדבר כזה יקרה ויהרוס לי את המחשב?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח : GigaByte GA-K8VT800 PRO צודההה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.pcarena.org/ib/index.php?showtopic=7908 פשוט מטורף
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה , דרכים מקוריות כיא ין לי כסף להשקיע בקירור כרגע
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד וראיתי בכמה מקומות שכדאי לנעול את המכפלה, את הלוח והמפרט המלא אפשר לראות בצד, המחשב יציב כבר מאז שעשיתי את הOC (בערך שבוע) כדאי לנעול את המכפלה? ואם כן איך? יש לי קירור סטוק זה לא יגרום להתחממות אם הוא יפעל כל הזמן על X8? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מאחר ובזמן האחרון גופי קירור אוויר מתחילים להיות מסורבלים מיום ליום ומגיעים למימדים מגוחכים של חללית החלטתי סופית לעבור לקירור מים. לאחר קריאה של מספר מאמרים וביקורת בנושא שכולו חדש לי, החלטתי להתמקד במערכת קירור מים פנימית למעבד בלבד (בנתיים). הבנתי שהחלקים המומלצים למטרה זו הם : 1. משאבה : MCP 355 עולה בארץ 550 שח. 2. רדיאטור : תכלס הכי טוב ThermoChill PA אבל בארץ ניתן להשיג רק את ה Swiftech MCR-220 (אני מעדיף אותו על פני ה 320) ב 400 שח . 3. בלוק קרור למעבד : D-Tech FuZion. לא ניתן להשיג בארץ. פה אני צריך את עזרתכם . 1. האם ניתן לחסוך כסף בהזמנה של החלקים הללו מחו"ל ? (אשמח לשמוע על חנות מומלצת) 2. אם למישהו יש סרטוטים של הבלוק קרור למעבד או סרטוטים של …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב של חבר אצלי מפרט: core2due e6750 intel dp35dp geforce 7600gs 1gb ddr 800 בביוס הטמפ' מראות: חום מעבד:47 חום לוח:43 ומה שאני לא מבין ונראה לי הבעיה זה: ich temp:65 mch temp:66 וזה איך שאני מדליק את המחשב,הטמפ הללו תקינות?אם לא איך אני מוריד אותם?יש מאוורר על המעבד ומאוורר גדול בצד המארז. תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחבר'ה המקצוענים כאן באתר המעניין הזה... אני די סקרן לגבי הנושא הזה שקשור לאוברקלוק... ורציתי לשאול אם חום הליבות שמראה CORE TEMP : CORE0-44 CORE1-44 CORE2-43 CORE3-40 האם זה מצב חום טיפוסי למעבד שהרכבתי לו קרור מים ועשיתי אוברקלוק ל3 גיגה...? כמו כן המהרתי את הזכרונות שהיו 1066 ל-1111 ... המים שנמצאים כרגע במיכל זמני ושהמשאבה בתוכו...חמימים למגע במיוחד כשהמחשב נכנס למצב של שומר מסך.... כמו כן תוכנת הספיד פן כשעולה יחד עם המחשב מראה לי טמפרטורות מטורפות של 90...85 ... כשהCORE TEMP לעומתה (שגם עולה עם הוינדוס)...מראה :0-40C. -1-40C. 2-36C. 3-36C אודה לכם על תשובותיכם בעניינים שהזכרתי כאן....ותודה שוב
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא Intel E4300 ASRock 4CoreDual-VSTA (4 PCI, 1 PCI-E x16, 1 AGP, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, LAN) 2048 M - G Skill F2-5400PHU1-1GBNT*2 NVIDIA GeForce4 Ti 4400 (128 MB) אני מצליח להעלות את ה FSB עד ל 300 מעבר לזה המחשב נתקע באתחול ויש בצד ימין למטה את הקוד 6B38 אני עובד עם ה TUNIQ, בנוסף האם זה נכון שהכי מומלץ לעבוד ב 1:1 ? לפי הספר של הלוח הוא יודע לעבוד ב FSB של 90 - 340 אני מנסה להגיע ל 333 וזה לא כ"כ הולך. יש מצב להפעיל אחריות על דבר כזה במידה והלוח הוא המגביל ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך Radeon X1950XT של GeCube. המחשב סבבה אבל המאוורר של הכ. מסך עושה המון רעש. מה עושים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמונות מצב מאווררים שיש לי שניתן להשתמש בהם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=3830 יש לי גם את המאוורר הזה (האמת גם את ההיטסינק אבל אין בו צורך) הוא 90מ"מ http://www.cpusolutions.com/8004744CPU/itemdesc.asp?ic=FANCPUAM2-CL-P0&eq=&Tp= אוקיי אז הכי חשוב שקט. לא אכפת לי מהמחיר. ואם יש לכם רעיונות לגבי מיקומים של המאוררים, מוציא מכניס אויר... מה שלא יהיה, אשמח לשמוע. (יש תמונה) אז ככה שני מאווררים בקדמת המארז ליד הכוננים הקשיחים מכניסים אויר, אני רוצה שיהיה שם אחד גדול במקום שניהם כדי שיהיה יותר דחיפת אויר וגם יותר שקט. יכלתי להשתמש ב130מ"מ אבל זה מאוורר רק לכיוון אחד. אני יכול לשים אותו הפוך עם אומים וברגים א…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבריה.. אחרי השדרוג היום של הקירור המעפן והרועש של הכרטיס מסך לACCELERO S1 שקט וקר (שחיברתי אליו מאורר 12 ס"מ של AC, זהה לזה שבקדמת המארז), הבנתי שהמאורר האחורי במארז, ZALMAN F3, נורא רועש.. שני המאוררים הנ"ל של ARCTIC COOLING, חדשים, פועלים באופן חרישי למדי אפילו ב1500 סל"ד. לעומת זאת, הזלמן F3 שמסתובב בסביבות 1800 סל"ד,כשלא הצלחתי לשנות את המהירות,רועש נורא.. האם זה נובע מעצם היותו זלמן F3? או שאולי הצטברות של אבק שניתן להפטר ממנה בקלות גורמת לכל הרעש? או שאולי אלו בכלל 300 הסל"דים הנוספים? בינתיים ניתקתי את הזלמן, מפני שהוא מרעיש נורא.. אבל האם אפשר להציל אותו? או שאני אאלץ לקנות מאורר אחר שקט יותר במקומו? ובנוגע לשני המאוררים של AC, איך אני יכול לשלוט על המהירות …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מספר דברים לגבי Overclock radeon 9600 pro. 1. לאיזה מהירות CORE אני יכול לצפות להגיע? 2. לאיזה מהירות MEMORY אני יכול לצפות להגיע? 3. האם קירור באמת נחוץ לכרטיס הגרפי אם בכלל צריך להוסיף משהו.... תודה מראש נמרוד
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-