עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. גלובלים הכוונה כמו הVF900 VF700 דברים כאלה. שזה מתאים להרבה סוגי כרטיסי מסך..

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכל הגאונים! 1. איך ניתן להוריד מהירות של מאוורר? 2. במארז שלי יש מקומות לשני מאווררים (מה שאני ראיתי) מארז של SP. איך ניתן ליצור מאחורי המארז מקום נוסף למאוורר? איך צריך לחתוך- עיגולים קטנים לברגים וביניהם עיגול בגודל של המאוורר? 3. צלעות קירור זה היטסינק? אם לא, מה ההבדל? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Bypass,

שלום, אני עומד לקנות מערכת מחשב SB 2500K asrock extreme4 או MSI GD53 ANTEC 300 אעשה כנראה OC קל למעבד 4 - 4.3, האם הKATANA 3 יספיק לOC כזה, או מוטב לקחת קירור רציני, ה YASYA למשל ? או יש המלצות אחרות ? (לפי מה שקראתי ה AC FREEZER PRO REV2 הוא ממש לא יעיל, ובקושי עולה על קירור הסטוק...) תודה...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ymss69,

היום עשיתי אוברקלוק ראשון על המערכת שלי, דרך הביוס. שינית את הבאס בהתחלה ל240 המערכת הייתה יציבה, העלתי אותו ל266 היא הייתה כמעט יציבה לגמרי אבל היה תקיעות אז הורדתי ל246. נכון לעכשיו הבאס 246, ואלו התוצאות..! והכל בסטוק! גם הניקוד ב3DMARK06 עלה מ3900 ל4100.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by tehnodrom,

נראה לי שיש משהו לא טוב במחשב או משהו.... רק ווינאמפ ואיי סי קיו עובדים... אלה המעלות: לוח אם - 24 מעבד - 58 הארד דיסק - 30 יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.0 וקירור רגיל של אינטל....לא נראה לי שהמעבד צריך להיות גבוהה כלכך נכון? אח"כ סיימתי לשחק קאונטר המעבד היה על 63 מעלות פתחתי את המחשב בזמן שהוא עובד נגעתי בגוף קירור והוא היה חם החזרתי את המבט שלי לתוכנה(aida32) והמעבד שלי עכשיו 32 מעלות... יש מצב שהסנסור לא טוב או משהו??

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  6. העתקתי את הנושא מפורום מעבדים ולוחות אם, כי כנראה הבעיה שלי לא קשורה לפורום...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ואני מתכוון שקוף לחלוטין!!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי את המערכת בחתימה AMD Phenom II X4 955 + ThermalTake DuOrb ללא OC. כיוונתי בביוס שהמחשב יתחיל לצפצף כשהוא עובר את ה-70 מעלות. הבעיה שהוא מתחיל לצפצף בכל פעם שאני מאמץ אותו יותר מדי למשך כמה דקות רצוף. האם יש בעיית קירור? מה הטמפרטורה המומלצת למערך כזה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם, צריך את עזרתכם בבחירת מאוורר לקירור פאסיבי מסוג- Thermalright ultra 120 extreme החנות מציעה את גוף הקירור הזה עם מאוורר מסוג Enermax UCTB12P המאוורר הזה ניתן לשליטה במהירות 500-1500rpm עושה רושם שהוא שקט למדיי גם במהירות הגבוהה. מולו אני בודק את Scythe s flex 1600 שלפי הנתונים על הנייר פחות עדיף- הן בספיקת אוויר והן ברעש, אבל מצד שני הרבה ביקורות טובות ברשת. או אופציה שלישית- Scythe s flex 1900, שהוא כמובן רועש יותר (השאלה כמה? 35db זה רועש?) ומקרר יותר וכמובן שגם הוא ביקורות טובות. לגבי האנרמקס הדעות ברשת גם חיוביות אבל טיפה פחות. 2 שאלות כלליות- ה-Scythe ניתנים לשליטה ע"י תוכנה? כי אני לא מתכנן לקנות בקר. ושאלה אחרונה, ה-Scythe יתחברו לקירור מעבד שעל הלוח …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. מארז MIDI שני מאווררים של 80 ממ מלבד זה של הספק אני שואל כדי לא לסבול ללא צורך את הרעש חיברתי בנתים את התחתון (כניסת אוויר) ל 12V יש רעש של המראת מסוק קוברה מוקרות יועדי דבר מסרו כי כנראה צה"ל פועל שוב בשטחים המחשב לא המריא בנתיים אבל הוא מנסה בכח

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by CRT,

כרגיל אחרי גלישה רגילה נתקלתי באב טיפוס מפלצתי ביותר לקירור CPU עם אוויר. אין לי כרגע שום מידע עליו רק שהוא עובד עם מאוורר 250ממ בעל 10 צינורות ומשקל בסביבות קילו אחד. ואמור בימים אלו.... וכמובן לקירור כזה איך שלא לתת שם The Scythe Godhand וכמה תמונות שמצאתי בגוגל ועוד בכמה אתרים: מצטער על חוסר תאימות אם הגודל של האתר התמונות לפעמים ענקיות. בנוסף יש לי קישור לYOUTUBE שמציג את הקירור הנ"ל. בעתיד המחשב יהיה גם מסוק לפי הקירור הזה :-))))

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היום קיבלתי את המעבד החדש שלי - Athlon X3 450. כוון שהלוח אם שלי מכיל את האופציה של ACC, החלטתי לנסות לפתוח את הליבה הרביעית (במעד הקודם היה כשלון, כנראה שאין לו יותר מ-2 ליבות בכל זאת Athlon X2 250). התוצאה לפניכם: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1793384 השאלה שלי היא אילו בדיקות וכמה זמן להריץ כדי להיות בטוח בלפחות 90% שהכל עובד כשורה? לא שיניתי מתחים או מהירויות (המתח המוצג נע בין 1.296 לבין 1.312). הטמפ (לפי HWMONITOR) עומדת על 60 במנוחה (הייתה 58 לפני הפתיחה).

13. Started by eranmor,

לאחרונה קניתי מחשב נייד של MSI בBIOS לא מצאתי אפשרות לשנות שום דבר שקשור במהירויות שעון יש בעצם אפשרות לעשות OC למחשבים ניידים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Elite_Sniper,

אני רוצה לבצע OC למעבד שלי(השאיפה היא 4.0), ואני צריך קירור חדש. חשוב שהוא יהיה שקט כי אני ישן קרוב למחשב. חשבתי על הקירור הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4065 אם אפשר גם חוות דעת על המחשב שלי ועד כמה הוא טוב(או לא טוב) לOC. מפרט בצד. תודה מראש.

15. Started by BoOoM2008,

אז ככה זה המפרט שלי CPU: Intel Core2 Q8300 2.50GHZ GPU: ATI Raedon HD5770 MEMORY: 4GB DDR2 PSU: 620W SeaSonnic M.B: GIGABYTE GA-73PVM-S2H המעלות של המעבד 39-37-42-44 עכשיו יש לי קירור סטוק בקרוב אני יקנה איזה Arctic Cooling Alpine 7 Pro עכשיו הבעיה שאני לא כל כך יודע איך להתחיל לעשות תOC הבאתי תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=jjnotjvmltzk.jpg בעיקרון כמה OC שאני יוכל לעשות זה יספק אותי דרך אגב אין לי צוואר בקבוק נכון ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. ובכן.. עד כה השתמשתי בגרסה 2901 שמעתי שזו לא גרסה טובה לכן החלטתי להתקדם ולעבור ל3305 ובכן היא מתקנת מספר שגיאות ומאפשרת שינוי מגה הרצים גם ברמת agressive-turbo הביוס אותו דבר, וראיתי עוד כמה ביקורות בחו"ל שהגיעו איתו לביצועים יותר טובים ( אני עוד לא ניסיתי). מדריך להתקנה: 1. ודאו איזו גירסא יש לכם? , סביר להניח שגם לכם יש את ה2901. 2. הורידו את הקובץ ביוס החדש (3305) מכאן: Http://www.epox.org/bios/8rda/8rda.zip 3.הורידו את הקובץ awdflash.exe מכאן: http://www.epox.org/bios/awdflash/awdflash.exe 4. הקליטו את שניהם לדיסקט קטן. 5. תעשו ריסט למחשב תשנו את הביום לתנאים אופטימלים (חובה!!!) . 6. לאחר מכן שהביוס עושה פוסט לחצו על ALT+F2 זה יכניס אותכם לחלון עידכון אוטומטי. 7. אס…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by 2Fluffy4U,

שלום, לא מזמן רכשתי מחשב חדש למטרת גיימינג. המחשב הקודם עושה את עבודתו נאמנה אבל הוא כבר בן כמה שנים טובות. רציתי לבדוק האם כדאי / יש טעם לנסות לעשות לו OC ואולי לשפר אותו קצת. המפרט הוא כזה: לוח אם p965 neo של MSI ספק כוח (לדעתי ג'נרי דרק) של ever power - 250pl זיכרונות - 3 ג'יגה 800 hrz. מעבד - core 2 duo 6400 על 2.1 ג'גה הרץ. קירור סטוק. טמפרטורות לא במאמץ באזור ה - 52. TJMAX 85. כרטיס מסך - geforce 8800gt מערכת הפעלה 32 ביט. קראתי באינטרנט שדווקא למעבד יש יכולות OC לא רעות בכלל בקירור המקורי. (קראתי שמגיע ל - 3.3). אז שאלתי בסופו של דבר - כדאי לנסות? אני מודאג מהספק כוח. מודאג מזה שהרכיבים יחסית ישנים כבר. אשמח לחוות דעת. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני רוצה לדעת אם כדי לי לקנות את הקירור הזה של tt כי אני חושש מאוד שהוא יכול ליפול בתוך המארז ולהרוס לי את החלקים של המחשב..... אבל בגלל שאני לא ממש מבין בזה אז רציתי לשאול אותכם אם יש סכנה שדבר כזה יקרה ויהרוס לי את המחשב?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by victor99,

ההתלבטות היא בין הu12s ל u14s לבין d14 ההפרש היחסי במחיר לא כזה גדול לא מתוכנן אוברקלוק רציני אלא קל בלבד לפי מה שקראתי ההפרש הוא בערך 2 מעלות בין כל 2 דגמים בfull load בזמן oc האם יש צורך במפלצות הגדולות יותר? השקט של המחשב יותר חשוב מאשר עוד ביצועים ובגלל זה אני חושש מהd14 כפול המאוררים מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by AvlK,

אני במהלך בניה כרגע ואני לא סגור על הסוג של הקריסטל לינק שאמור להתאים לי , אני מצרף תמונה הכרטיסים יושבים בשדני חריצי ה pci העליונים ביותר תודה על העזרה (הקטנתי את התמונה)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by shlomibandit,

המעבד שלי מתחמם מאוד בזמן האחרון.. 78 מעלות במאמץ , ו60 מעלות בלי מאמץ.. זה סביר?? אז רציתי לקנות קירור טוב למעבד לא רגיל משהו טוב מאוד , שלא יהיה לי בעיות בכלל של חום של המעבד או משהו.. חשבתי על הביג טייפון..... איך הוא? יש יותר טוב ממנו בתווח המחירים הזה או כאלה יותר משתלמים?? תגובות בבקשה כי אני צריך להתקשר להגיד לו איזה קירור עוד חצי שעה..

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by giloman,

שלום לכולם היום הגיע אליי מP-SEE מעבד Athlon II X3 425 חדש מבוסס DENEB ולא PROPUS המעבד נפתח בהצלחה ל Phenom II X4 B25 ויציב 100% תחת ההגדרות החדשות http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=756331 http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=756343 [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by MYST,

מחפש מדריך לבניית בלוק מים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by BLASTER,

שלום, יש ברשותי מחשב : intel 2.8 perrsocet 1mb bonanaza 875 512 400mhz ddr 80gb 8mb sata ati redeon 9800 pro מארז של raidmax+2 FANS בדקתי בביוס את הטמפרטורה של המעבד ..היא עומדת על 55-65 ללא מאמץ ואני צריך המלצה על קירור כל שהו למארז או למעבד שיכול להוריד את הטמפרטורה תודה מראש..!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  25. המפרט בחתימה.... אני מתכנן OC אבל בגלל שיש לי מערכת יקרה (וגם אני מאוד פחדן) וזו הפעם הראשונה שלי בOC אני רוצה לעשות הכל ביסודיות ושיהיה לי את המידע הרב בקשר לOC .... טוב השאלה שלי היא בזכרונות אני שמתי לב למקרים שOC של אנשים "נתקע" בגלל התיזמונים של הזכרונות שלהם... ואז אומרים להם לשחרר תזמונים כדי לאפשר המשך לOC.... (אומרים להם במקום 2.5 לשים 3 CAS ואז יהיה אפשרות להמשיך בOC) אבל הזכרונות שלי הגיעו בCAS 3 זה אומר שאם אני אתקע בOC שלי בגלל זכרונות אני לא אוכל לשחרר תיזמונים (כי אין לי לאיפה הרי 3 זה הכי הרבה) ואז הOC שלי יתקע? :s05: משהו מוכן לתת לי קצת הסבר על זה (בליל לשלוח אותי לסטיקים)?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.