אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום זה האשכול השני שאני כבר פותח בנושא .. האשכול הקודם לא סיפק אותי השאלה היא כזאת אני רוצה להגיע למקסימום שקט מהמחשב .. מפרט בצד הקירור העתידי למעבד הוא נינג'ה 2 בלי המאוורר שמגיע איתו עכשיו רק חסרים לי זוג מאווררי 120 לקידמת המארז ולאחוריו המליצו לי על נאנוקסיה אבל אין להשיג במקום שהוא קרוב אלי .. אני מתלבט בין נאנוקסיה לאס פלקס
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשעה קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שקניתי...GEFORCE 6800LE... חיברתי אותו למארז, חיברתי אליו את כל החיבורים הדרושים, כשהפעלתי את המחשב המערכת זיהתה אותו...התקנתי לו את הדרייברים של NVIDIA...והכל טוב ויפה.. כשנכנסתי ל-באטלפילד 2 ראיתי שיפור עצום מהכרטיס הקודם שלי(FX5200) אבל ]תאום שמתי לב שיש ארכיפקטים... מיד יצאתי מהמשחק וחשבתי לעצמי איפה עוד אני יכול לבדוק אותו...אז הפעלתי את 3DMARK05 והכל עבד טוב אבל במבחן האחרון ה-FPS פתאום התחיל לרדת ואז התוכנה נעצרה... הפעלתי אותה שוב אבל התמונה כבר מהמבחן הראשון הייתה מלאה בארכיפקטים... ושאני אומר מלאה אני מתכוון ל-הרבה קווים רוחביים קטנים שפזורים על כל המסך... אני יודע שיש רק שני דברים שיכולים לגרום לכן והם: 1) לוח אם של SIS 2) הת…
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,מה עדיף שהמאוור בתיקרת המארז יוציא אוויר או יכניס?, קראתי באיזה פורום שלשים מאורר שמכניס בתיקרה יכול להרוס אותו . תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבצע OC ראשון על מחשב ישן שאפשר להרוס, ועליו מותקן ווינדוס 98, הבעיה היא שכל התוכנות לניהול OC דרך מערכת הפעלה שמצאתי מתאימות רק ל ווינדוס 2000 או חדש יותר. יש לכם משהו? הערה: אוי אלוהים זה טירוף! אני לא יכול להתמודד עם 98 יותר! הוא כל הזמן קורס לי כשאני רק מנסה להריץ בדיקה ראשונית ב S&M
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון המעבד והמארז מתחממים לי קצת יותר מהרגיל בקיץ. טמפרטורת מעבד: 40-42 במנוחה, במאמץ המקסימום שהגעתי הוא 50 מעלות. טמפרטורת מארז או יותר נכון system zone: 39-42 במנוחה, 44-47 במאמץ. יש לי מעבד 2.4B עם מאוורר של אינטל שקיבלתי כמובן עם המעבד לא החלפתי כלום. יש לי עוד מאוורר בגב המארז שמוציא אוויר ומשום מה שהוספתי עוד מאוורר שיכניס אוויר הטמפרטורות עלו. מישהו יכול להגיד לי אם זה נורמלי, יש סיבה לחשוש ? בתודה מראש, דודי.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה על קרור למעבד 3950X אני לא מתכוון לעשות OC/ עיקר העבודה היא גרפיקה ורינדור קצת גיימינג. המארז שכנראה יהיה https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103471 עדיפות לתקציב של עד 250 שח. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, אני עוד מאט קונה מחשב, זה המפרט שלו פחות או יותר: מעבדים Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 ¤ 1,410.00 לוחות אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 585.00 זכרונות G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 ¤ 300.00 דיסקים קשיחים WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 ¤ 435.00 כוננים אופטיים Pioneer DVDRW DVR-212BK BLACK 18X DUAL LAYER SATA ¤ 165.00 כרטיסי מסך LeadTek Geforce WinFast PX8800GT 512MB DDR3 PCI-E ¤ 1,400.00 מארזים COMPUCASE 6A19B Black No PSU ¤ 210.00 ספק כח Enermax Liberty-DXX 400W Modular cables ¤ 420.00 האם זה חשוב להוסיף למעבד …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד Core 2 Quad Q6600 2.4GHz שאני עושה לו OC ל- 3.5GHz. קניתי קירור מסוג Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366, אך למרות התקנתו - המעבד נמצא בטמפ' של כ-65 מעלות במצב IDLE. הסיבה היחידה שאני מצליח לחשוב עליה היא שפשוט לא שמתי נכון את המשחה הטרמית (ייתכן ששמתי יותר מדי?) 1. האם עצם כך ששמתי יותר מדי משחה יכול לגרום לכך שהקירור עד כדי כך לא יהיה אפקטיבי? 2. במידה שכן, היכן ניתן למצוא מדריך כיצד לשים משחה בכמות ובצורה נכונה? 3. בהינתן מדריך, כיצד להסיר ולנקות את המשחה שכבר שמתי כדי לתקן את הנעשה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי אצלי כבר חודשיים הכל טוב ויפה בהתחלה הוא היה שקט וקטלני אבל לפני שבועיים שלושה המחשב התחיל להיות רועש הרבה מעל למצופה,והרבה יותר מקודם לכן כלומר הרעש הוא לא רעש מטורף של מחשב שקשה לו, אבל הרעש מאוד מציק. עכשיו ככה המחשב מטופלל מצוין לא מוזנח לדקה. אני מנקה אבק ושומר עליו טוב. הרכיבים הם רכיבים חדשים,ולא אמורים להרעיש(כך לפחות אני יודע) ניסיתי לברר את מקור הרעש ולא כל כך הצלחתי... מה גם שהמארז שלי מאוד אטום, ואמור להיות שקט, ע"י חסימת רעש שעלול להיגרם בפנים. אבל הרעש מתגבר על המארז. מה עושים? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניינת להחליף את מאווררי המארז למאווררים שקטים יותר (יש לי שניים: אחד מקדימה ואחד אחורי). ראיתי מאווררים עלהם כתוב:רעש 5 DBA על מאווררים "ללא שם" לא רשום את כמות הרעש שהם מפיקים, כך שאינני יודעת איזה תמורה תהיה לי אם אחליף את המאווררים. שאלתי: 5 dba - נחשב למאוורר שקט/בינוני/רועש? איזה מאוורר מארז שקט מומלץ לקניה? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pcarena.org/ib/index.php?showtopic=7908 פשוט מטורף
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
connect3D ATI Radeon HD4890 Twin Turbo Pro 1024MB DDR5 PCIe אז קיבלתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה , שיש לו קירור מעולה . הרצתי את catalyst ונתתי לו לעשות autotune לראות עד כמה הוא יכול להגיע הוא העלה את ה gpu רק ב 5 mhz ,ואת הזיכרון ב 25mhz . שניהם קצת במידה מגוכחת . כמו כן ברגע שהתחלתי את הבדיקה המסך כל המסך נהיה צבעוני כזה וברגע שלחתי esc זה הפסיק וכמובן גם ברגע שהבדיקה נגמרה . גם הרצתי gta 4 , וכל כמה שניות היו תקיעות כאלה של חצי שניה ... אחרי ה autotune הקליל הזה גלשתי באינטרנט וראיתי הבהובים כאלה מדי פעם , זה לא שינה גם אם הזזתי את המאוורר ל 100% . כרגע הכרטיס יושב על 45מעלות בלי מאמץ ועל 50 אחוז מאוורר . כמו כן ברגע שעדכנתי ל 9.11 אז הציון שהווינדוס נתן לכרטיס ירד ל 6 …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך כאלה ריקים :\
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי x800xt pe ואני רוצה להחליף לו גוף קירור 1) האם החלפת גוף הקירור פוגעת באחריות ? 2) האם יש סיכון כלשהוא במידה ומדביקים גוף לליבה ולא משתמשים בחומר טרמי רגיל ? 3) איך ניתן להסיר את הדבק הזה בעתיד אם בכלל ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה יש לי AMD 2700+ יש לו היטסינק AX7 ועליו מאוורר דלתא עצבני ב 6000RPM שעושה המון רעש בנוסף יש לי בפנים מאוורר 80 מ"מ שמוציא אוויר למעלה מאחורי המעבד רציתי לדעת אם אני יחליף את הדלתא ב SF2 ויוסיף שני מאווררים למארז שיכניסו אוויר או שאחד יכניס ואחד יוציא אני יקבל מערכת שקטה יותר בהרבה? והאם היא גם תהיה קרירה יותר? כרגע ב IDLE המעבד בסביבות ה 49 ובעומס הוא בסביבות ה 56 ובנוסף תנו את דעתכם בכללית לגבי SF2 ואם אתם חושבים שאפשר להחליף את הדלתא במשהו אחר כל הצעה תתקבל בברכה העניין הוא שצריך שהמחשב יהיה נסבל ויהיה אפשר לישון קרוב אליו וקירור מים לא בא בחשבון
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר אתר עם ביוסים שונים של כרטיסי מסך... היה לי אחד אבל שכחתי, למזלי יש אתכם.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או קיי המחשב שלי (לפחות מבחוץ) ממש רותח. אני חושב שזה בגלל שהוא נמצא במקום סגור כזה וכל האויר החם שיוצא מהפתח איוורור מחמם את המחשב מבחוץ (חוץ מזה שממש חם בחוץ ואין לי מזגן). בקיצור - אמרו לי פעם להוריד תוכנה שמפקחת על הלוח אם (כולל טמפרטורות) כדי שאני אדע אם מבפנים זה גם חם. הורדתי את MBM 5 ואני לא בדיוק מבין איך אני יכול לדעת את הטמפרטורה. מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בתוכנה הזאת? (איך מגיעים בדיוק לתצוגה של הטמפרטורה) אם הוא לא עושה ALARM כשההגדרה היא לעשות ALARM ב - 70 מעלות זה אומר במאה אחוז שזה בסדר??? בכלל - מהם בערך הטמפרטורות שזה אמור להיות בהם (במצב 100% תקין)?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקירור: Zalman CNPS10X Quiet: או: CoolerMaster V8 אני מתכוון לשים אותם רוב הזמן על LOW. אז איזה קירור מבין השניים טוב יותר ? אני בסך הכל רוצה קירור שקט ל- OC. מעבד Core I7 920 / מארז Antec P183
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי gtx 460 וסך הכל המעלות שלו סבבה גם באוברקלוק אבל לא יודע אולי אני אנסה לשבור שיאים וגם סתם שהכל יהיה קריר יותר ויחזיק יותר זמן עכשיו אני מביא עוד gtx 460 יעני sli וחשבתי אז במקום כבר לקנות gtx 460 אחד עם קירור יותר טוב או משהו כמו זה שהשקעתי עליו לא מזמן מה שיש לי gigabyte gtx 460 אלא להביא משהו עם קירור קצת פחות טוב ואז לקנות בשביל שניהם את זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9744 כדאי? מישהו שמע על זה פעם? (אהה ואני לא רוצה מערכת קירור מים שלמה להכל למעבד וכל זה ברוך השם שם הכל מסודר רק לכרטיסי מסך) או אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו אחר גם יעזור לי תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! המאוורר המקורי של האינטל שלי עושה רעש ברמות מטורפות. אני מעוניין להחליף אותו במאוורר שקט בהרבה. המעבד שלי הוא פנטיום 4 2.67GHZ, איך אני בודק איזה SOCKET? בכל מקרה, יש לכם להמליץ לי על מאוורר שקט עד 150 ש"ח? המחשב שלי סטנדרטי לחלוטין בלי שום OC או דברים בסגנון. תודה מראש, תומר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש מאוורר שאוכל לחבר לאנטק 300 שלי על הדלת (דוחף אוויר לכיוון הכ"מ). שקט הוא קריטי עבורי ולכן עד עכשיו חשבתי ללכת על ה-S-Flex 800 שדוחף 33.5CFM ודירוג הרעש שלו הוא 8.7dBA. אבל עכשיו ראיתי במחיר זול משמעותית את ה-Slip Stream 800 שדוחף 40.17CFM בדירוג רעש של 10.70 dBA. מה אתם אומרים? על מה ללכת? תודה אנשים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לפני שנתיים בערך בניתי את המערכת (לא יודע אם עוד אפשר לראות את זה בצד אחרי כל שדרוגי הפורום) בכל מקרה זורם בתוכה נוזל על בסיס תרכיז meyhems pastel ice white (שהוא nanofulid) כבר שנתיים בערך. אני צריך לרוקן את הלופ בשביל שדרוג חלקים, האם כדאי להשתמש בנוזל שרוקנתי? או שכבר עדיף באותה נשימה להחליף נוזל? תודה Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב מכיוון שאני תקוע עם גיפורס 4 (סליחה על המילה) מסריח.., ואין הלי אפשרות בלוח אם שלי, של VIA לנעול את הAGP/PCI על תדר מסויים.., לכן לקנות כרטיס מסך חדש וטוב יכול לעלות לי מעל 1000 ש"ח ומכיוון שיש לי תקציב די נמוך של 500~600, חשבתי לקנות לוח אם חדש עם אפשרות לנעילה של AGP/PCI, יש לי מעבד פנטיום ארבע B, אז האם הרעיון לקנית לוח אם, שווה את זה? אם כן, איזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות שמאפשר אוברקלוק, נעילה של AGP/PCI, משהו שיהיה טוב לאוברקלוק, תקציב של כ 500~600 שקל, אפשר לחרוג טיפה, אם יש משהו ששווה טיפה יותר כסף.. 8) תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש עם לוח אם FOXCONN A88GMV ומעבד אתלון X3 בעת העליית המחשב יחד עם אפשרות הכניסה לביוס מופיעה לי האפשרות ללחוץ F3 ל-Core Releazer וע"פ חוברת לוח האם זה כמעט כל מה שצריך לעשות כדי לפתוח את המעבד הנוסף אם זה אפשרי, כשאם אי אפשר רק צריך לאפס את הביוס אח"כ. יכול להיות זה באמת עד כדי כך פשוט?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שאני עושה אוברקלוק למעבד אז הזיכרונות מתחממים???? ביגלל שאני מעלה את הבאס .???? ואם כן אז איך אני יכול לקרר אותם.....
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-