עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Bypass,

שלום, אני עומד לקנות מערכת מחשב SB 2500K asrock extreme4 או MSI GD53 ANTEC 300 אעשה כנראה OC קל למעבד 4 - 4.3, האם הKATANA 3 יספיק לOC כזה, או מוטב לקחת קירור רציני, ה YASYA למשל ? או יש המלצות אחרות ? (לפי מה שקראתי ה AC FREEZER PRO REV2 הוא ממש לא יעיל, ובקושי עולה על קירור הסטוק...) תודה...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. למחשב אינטל פנטיום סטנדרטי 5300 סוקט 775 - שאינו סובל מבעיות חימום - מחפש רק לשדרג למשהו שקט שלא ירעיש (גם לאחר שנוקה אבק) תודה,ערן

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Idanp,

שדגתי את המחשב לא מזמן והחלטתי לעשות קצת oc ושמתי לב שזה קצת שונה מהמעבד הקודם שלי ( AMD )ראיתי שיש אפשרות להעלות את המכפלה או את הfsb כדי לעשות oc , איך מומלץ ? אני כרגע עובד במצב הזה ולא שמתי לב לשיפור מיוחד בביצועים (קובץ מצורף)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. ברשותי שני מחשבים: נייח - dual core E6700 4GB-RAM 3.2ghz נייד - core i3 6GB-RAM 2.4ghz עקרונית, ממה שאני מבין, הנייד אמור להיות יותר מהיר (מעבד יותר חזק, יותר זכרון פנימי) ועדיין הוא מרגיש יותר איטי מהנייח. בניצול המשאבים הנייח מנצל בסביבות 1500 מגה מתוך ה4000 מגה בראם שלו, לעומת ניצול של כ-2000 מגה מתוך ה6000 מגה בנייד. איך זה קורה? האם ניתן להפוך את הנייד למהיר יותר? תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Nadab,

שלום לכל חברי הפורום... בימים אלו אני מרכיב שני מחשבים לצורכי אולפן הקלטות, ואני צריך המלצות לקירור מעבד 4770k, שיהייה הכי שקט שאפשר אך שיביא ביצועים טובים ל-4.6 אוברקלוקינג, הדגש הוא על השקט! חשוב לציין שיש לי זוג זיכרונות בעלי פרופיל גבוה מסוג: corsair dominator platinum. תקציב עד 500 שקל אם ובאמת שווה את המחיר. (קראתי תגובות ממש טובות לגבי zalman cnps11x extreme מישהו יכול לאשר?) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. אני צריך הסבר איך לפתוח תליבה הרביעית במפרט הזה והאם כדי באמת והאם צריך להוסיף קירור בעקבות הליבה שתפתח (יש לי את הידע המספיק (אני מקווה) בשביל לעשות פתיחה זו אני מבין באוברקלוק פשוט אף פעם לא ניסיתי לפתוח עוד ליבה ואני לא לגמרי בטוח אמרו לי שזה פשוט ולכן עדיף גם לקנות מעבדים של AMD בעקבות האפשרות למרובע ליבות במחיר מגוחך) הינה המפרט: מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 425 AM3 (2.7GHz) - BOX ₪462 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H ₪427 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K ₪307 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR5 HDMI - RETAIL ₪564 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ₪122 מארז: [..] ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU ₪261 ספק כוח: …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי מארז TT V4 עם המאוררים הבאים. למטה אחד מכניס, בצד האחורי מול המעבד מוציא. ועוד מאורר למעלה מוציא (אני יהפוך אותו בבוקר כדי שיכניס) מפרט Q9400 עם אוברקלוק ל 3.6 2 כרטיסים GTX260 עם הקירור סטוק (הקפסה השחורה) קירור למעבד ac 64 freezer pro הכרטיסים במנוחה 49 ו43 הצעות לסידור מאוררים? המאוררים יוחלפו מאוחר יותר במאוררים של דלטה...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by midian18,

יש לי מארז HTPC שנרכש באייבורי לפני 3-4 שנים בערך. זה המארז: http://www.frontier.com.tw/index.asp?page=products&ID=case&It=17a&Type=OPERA הבעייה היא כשאני מודד טמפרטורת מעבד בעזרת core-temp בזמן צפייה בסרט למשל הטמפרטורה מגיעה ל 100 מעלות על פי התכנה. מעבד E8400 Core 2 Due. כרטיס מסף GT240. מה מומלץ לעשות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by amirsource,

שלום לכולם, אני חדש בזה.. ויש לי כמה שאלות: 1)קראתי פה כמה דברים ושמעתי שמתישהו בOC מוציאים את הסוללה של הלוח אם משהו כזה מה זה בדיוק?. 2)כשעושים OC ואחר כך עושים בדיקת מאמץ והיא לא עוברת צריך לעלות מתחים נכון?. איך אני יודע כמה לעלות? ואיפה בדיוק לעלות?. 3)קראתי פה את המדריכים וגם באתרים אחרים... ולא הבנתי בדיוק מישהו יכול להסביר לי בכמה מילים את הדרכים שעושים OC?. בשלבים. תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by e-r-a-n,

הזמנתי את המאוורר הזה ביום שלישי, לכ. מסך MSI GF4 Ti4600 אבל איך אני יכול להיות בטוח שאפשר לתפוס אותו עם ברגים?? שלא בזבזתי סתם כסף לשפורפרת של ארקטיק סילבר 3 שלא תעזור לי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי ושוב שלום ושוב הפתעות במחשב החדש.... ה 8800gtx 768 oc 2 עובד לי על 78 מעלות במנוחה מאוורר מכוון על 80% לי זה לא נראה סביר אשמח לדעת אם הטמפ בסדר או רק אצלי זה חורג? בתודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום יש לי את המארז טרנספורמר וכלם יודעים שהבעיה העיקרית שלו היא רעש.... אני ניסיתי להתחכם וקניתי פאן באס....אבל..שהמאוררים במארז נמצאים על 7 וולט הם עדין מרעישים וכמעט שלא מזיזים אויר... אז אני צריך המלצה למאוררים חדשים. קצת פירוט למצרכים: 1)שני מאוררי 80 מילימטר (רצוי עם לד) במקום המאוררים שבדלת הצדדדית. 2)מאורר 120 שקט עם 50 CFM מינימום שיבוא בקידמת המארז. 3)מאורר 120 שקט לפחות 50 CFM שיבוא בצד האחורי של המחשב. 4)מאורר לגג 80 מילימטר לא חייב עם לד חייב שיהיה שקט וזהו. תודה לעזורים ולמנסים לעזור עריכה: איך המאוררים הבאים: 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 X1 2) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6184 X2 3) http://www.noacom…

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ShowstoppeR,

אהלן אנשים קניתי לא מזמן מחשב חדש להלן המפרט: DFI UT LP Ultra-D nF4 AMD Athlon 64 3500 Geil One 2x512mb DDR400 W BH Leadtek 6600GT Extreme Thermaltake 430W אני מתכנן לעשות לו אוברקלוק, לא משהו מפלצתי, משהו שקירור אוויר טוב יספיק לו. כאן מתעוררת הבעיה. אני מחפש קירור אוויר טוב למעבד, תקציב לא חשוב אבל רק בשביל הפרוטוקול אני יגיד עד 400 ש"ח. לתשומת ליבכם: המחשב הזה הולך לעבור הרבה ממקום למקום (מסיבות רשת) אז זה מגביל אותי במובנים מסויימים כגון משקל ה- HSF, ו יחס משקל/גובה. אז מצד אחד אני רוצה את הקירור הטוב ביותר שיתן לי קירור חזק לאחר האוברקלוק, מצד שני יתכן ועצם העובדה שהמחשב הולך לזוז מפה לשם ובחזרה זה יפסול כמה מאפשאויות. בנתיים האופציות שעליהן חשבתי זה: -The…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  14. גלובלים הכוונה כמו הVF900 VF700 דברים כאלה. שזה מתאים להרבה סוגי כרטיסי מסך..

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  15. 48 מעלות במנוחה, 55 מעלות במאמץ. הסינק הוא אינטל מקורי (שפועל על 800 RPM) , מארז מאוורר. אני יודע שהRPM נמוך, אבל הוא לא היה עובר פעם את ה43 במנוחה על אותה מהירות. המאוורר שעל הסינק לא מחובר לשום פוטנציומטר אלא ישירות ללוח האם. אז 2 שאלות: טמפ' נוראית שמצריכה סינק חדש? למה הRPM נמוך כלכך?? תודה מראש =)

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, אני לא יודע כלום על OC ל AMD :-[ שמתי לב שזה שונה מאינטל אז בבקשה הסבר מפורט לאט לאט, תודה רבה..

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by tehnodrom,

נראה לי שיש משהו לא טוב במחשב או משהו.... רק ווינאמפ ואיי סי קיו עובדים... אלה המעלות: לוח אם - 24 מעבד - 58 הארד דיסק - 30 יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.0 וקירור רגיל של אינטל....לא נראה לי שהמעבד צריך להיות גבוהה כלכך נכון? אח"כ סיימתי לשחק קאונטר המעבד היה על 63 מעלות פתחתי את המחשב בזמן שהוא עובד נגעתי בגוף קירור והוא היה חם החזרתי את המבט שלי לתוכנה(aida32) והמעבד שלי עכשיו 32 מעלות... יש מצב שהסנסור לא טוב או משהו??

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by miky,

חברים יש לי כרטיס מסך אולי אתם יודעים כבר radeon 9200 se st lab אבל הגרסה הקטנה יש לי בעיהמאז ומיתמיד הכרטיס מתחיל לבעור ומדי פעם לעשות בעיות אני הסברתי לאבא שלי שצריך לעשות משהוא אבל הוא אמר שהחברה צריכה לבנות גופי קירור סטוק לכרטיס ואמור לעשות עבודה טובה בכרטיסים החזקים זה נכון אבל באמת,אני חשבתי להתקין tt extreme spirit רק בעזרת הדבק כי יש לי בעיה עם הקליפסים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני עורך וידאו וDVD ואני רוצה קירור חזק יש לי מעבד AhtlonXP2500+

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by FIRE-KID,

ברשימת הOC של האתר ראיתי את זה http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=495 ממה התלהבו פה בדיוק? הוא הוריד את הביצועים שלו לא? מ2800 מגהרץ ל מגהרץ2400 מה הקטע פה ? OC זה בשביל לשפר לא?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Omerole,

חייבים להתקין עליו מאורר כדי שהוא יקרר כמו שצריך? כי לא הגיע איתו אחד.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by xpl0it,

אהלן חברה.. קניתי את המפרט הבא: Q6600 GA-P35-DS3R 8800GT 512MB 2GBRAM 800MGHZ WD 250GB 16MB המארז הוא כנראה SONATA II או SONATA III, שנחשב לפי מה שהבנתי מארז מקורר (מגיע עם מאוורר 120MM), וקניתי בנוסף FREEZER 7-PRO קירור למעבד. רציתי לשמוע את דעתכם. קירור מספיק ? צריך עוד ? מיותר ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. העתקתי את הנושא מפורום מעבדים ולוחות אם, כי כנראה הבעיה שלי לא קשורה לפורום...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by dekken,

שלום, כפי שראיתי יש אלפי מאווררים שונים ומגוונים למארז. אני מחפש המלצה למאווררים טובים שאני יוכל לשים גם על הקירור של המעבד שלי וגם על המארז. הקירור שלי הוא Thermalright Ultra Extreme, עם אפשרות להרכיב שני מאווררים של 120mm, כנ"ל למארז. הרעש לא ממש מציק לי. מה שאני מחפש זה מאווררים חזקים יחסית ואמינים. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. ראיתי שפעם אנשים עשו אוברקלוק למעבדים עם מכפלות נעולות , למה עכשיו אי אפשר לעשות ל I5 2400 אוברקלוק אם פעם עשו למעבדים בעלי מכפלות נעולות אוברקלוק , מה השתנה ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים