אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, פתחתי בעבר דיונים בפורום הזה ובופורומים אחרים והומלץ לי על ה מוגן 3 של שקייט לאחרונה התפרסמה כתבת ביקורת על קירורים למעבדים וראיתי שם את ה: GEID TRANQUILLO ARCTIC COOLING FREEZER 13 PRO ששניהם הציגו תוצאות רעש של פחות מ 28 Db וגם קיררו די טוב האם ביצועיו של המוגן 3 שהומלץ לי שווים או טובים יותר מהביצועים של המאוררים המדוברים? ואיזה מהם עדיף? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם עד עכשיו היה לי את ה Enermax Black tower, והוא לא היה מספיק בשבילי(אין מספיק מקום) אז הלכתי לחנות "הקרובה" ולקחתי מארז Chieftec full tower בצבע שחור בהיר, מזה צבע יפה כרגע אין לי דלת כי הם היו צריכים להרכיב לי את החלון שבחרתי אבל הוא עדיין יפה, ביינתים בלי שום תוספות אבל בשבוע הקרוב אני ישים את המאורר ה 120 שלי שמתחבר לחשמל(מפלצת אמיתית) וכמובן איך אפשר להחליף את הלדים המגעילים של המארז הנה תמונות שלקתי קובץ זיפ תמונות עוד קובץ מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד הוא 3GHZ PRESCOTT וכשאני מעלה את הFSB מעל 215 הוא לא עולה ניסיתי לעלות מתח למעבד אבל זה לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבל קודם כל סיפור מוזר - אתמול בערב עשיתי אוברקלוק קטן מ 133 ל 140 (זה בערך מה שפלומינו בשילוב של זכרונות חרא ולוח אם עוד פחות טוב מאפשרים. לקראת הערב החזרתי את המעבד למצב הנוכחי, והמחשב עבד כל הלילה. היום בבוקר ,באופן פתאומי, החלו לעלות הטמפרטורות של המעבד, עד אשר בערך ב 57 מעלות הוא נתקע, ולא עשה ריסט עוד. :'( אבל מכיוון שזו הזדמנות מצויינת להחליף לבארטון - Who Cares! בכל מקרה, כיצד אתם ממליצים לי להוריד את שיירי משחת הקירור מעל הוולקנו 11? מים זה כנראה לא בא בחשבון, ובטח שלא לגרד את זה... לעזרתם אודה... (ואם כבר - האם זה אפשרי שהמחשב ישרף באופן בלתי מוסבר?)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
100-150 נראה לי מספיק, לא? שיידע להתנהל עם עומס כשצריך ושיהיה מ-KSP תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם האוברקלוק.. במאמץ הוא יציב לגמרי כבר שבועיים ולא הייתה לי בעיה אחת הבעיה היא שמתי שמדלקים את המחשב הוא לא נדלק ישר נדלקת הנורה של החשמל על המארז לכמה שניות ואז נכבית. הנורה של הדיסק קשיח והנורה של המסך לא נדלקות אחרי כמה פעמים ברצף שזה קורה המחשב נדלק החזרתי את ההגדרות להגדרות רגילות (בלי אוברקלוק) והמחשב נדלק כמו שצריך חשוב לציין שמתי שהמחשב נדלק אין הודעה של boot failour או משהו כזה, כמו שקורה אם המחשב קרס במאמץ מה ששיניתי בביוס זה: מכפלה 45 מתח 1.335V מתח PLL 1.58V pll overvoltage [enabled] real time change in OS [enabled] LLC [Enabled]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי יש לי מעבד AMD DC 3800 ומאוורר Thermaltake BigTyphon המאורר עצבו לא מסתובב רק רציתי לדעת עם זה בסדר המעבד לא על אוברקלוק
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי , אני רוצה לדעת איך עושים המהרה לזיכרון והאם גם אני יכל לעשות - ראו מפרט מצורף...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי פנטיום 1.7 וב-SpeedFan מופיע שהמאוור עושה 4500 RPM האם זה מצב תקין?!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי קירורים מטורפים של COOL MASTER וזלמן.... הV8, V10...גם הSPINQ של THERMAL.. נראה חייתי... אני פשוט חושב שדעתכם, אלה אם הנסיון, היא השיקול הטוב והנכון ביותר...(נכון שקירור משפר את מראה המחשב אבל את האמת זאת תכונה שולית) הצעות עד 400 ש"ח נראות לי הגיוניות, מי שמכיר קירור מים איכותי בסטייה של 250 ש"ח שישמיע קולו. תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה: לא מזמן עשיתי אובר למחשב שלי והוא התחיל לעשות לי בעיות אז החזרתי אותו למצב הנורמלי שלו. ומאז שאני מעלה משחקים לפעמים הוא נכבה לי לבד? מישהו יודע מה הבעיה? :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הצעצוע החדש שלי לשימושי 24/7 : לוח: E35M1-I DELUXE זכרונות בשוטף : G.Skill Ripjaws 2x2GB 1600MHz זכרונות באוברקלוק (עקב נוחות במעברי מצבי ה-OC) : קינגסטון 1333MHz. דיסק קשיח : Seagate 2.5" 500GB 7200RPM http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1792595 קצת תמונות של המערכת (מהרכבה, לביצוע האוברקלוקינג וסגירתה לשימושה השוטף).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ככה. יש לי את הזלמן (שימו לב חתימה לפרטים) על המעבד. הטמפ' שלו ב OC של 15% היא 33 בממוצע. (סביר) יש לי את הספק שיש לו מאורר. היה לי גם מאורר קטן על ה Nvidia Gf Fx5200 שלי - הוא חדל לעבוד :\ (שימנתי בדקתי חשמל וכו'. כלום) עכשיו הלוח אם שלי די חם (יחסית למעבד) ממוצע של 39-41 מעלות (לא במאמץ כן?!) עכשיו. הכ.מסך שלי די חם בלי המאורר (לדעתי כ 43 מעלות בד"כ) הבנתי שכדי שהמחשב בכללי יהיה קר אני צריך 2 מוציאים ו 2 מכניסים. אני לא יודע ממה שיש לי מה מוציא ומה מכניס. בנוסף יש לי מארז סטנדרטי. איפה אני יכול להסיף עוד מאווריים
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערך האוורור שלי הוא כזה: 1 טרמלטק 120מ"מ באחורי המארז(מוציא) 2 80 מ"מ בקידמת המארז(מכניס) 1 80 מ"מ לדים בTOP של המארז(מוציא)(ביצוע שלי) 1 80 מ"מ טרמלטק בחלון המארז(מכניס) 1 40מ"מ על הצ'יפסט 2 60 מ"מ על ההיטסינקים של הכרטיס מסך(ביצוע שלי) בימים הקרובים אני מתכנן עוד מאוורר לדים(כנראה כחול של טרמלטק) על החלון שיוציא אויר. מעבד פרסקוט 3.0 775 - 50 מעלות לוח אם - 38 מעלות מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שאין גירסה של סיינלטר לכרטיס הנ"ל אני מעונין בקרור שיהיה אפקטיבי ל-OC תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה הרכבתי היום מחשב חדש מכמה חלקים שהיו לי בבית מעבד פנטיום 4 2.66 לוח אם p4v533-mx של ASUS 256 333ghz DDR ועוד פה ושם שטויות אז ככה: המתקן שמחזיק צמוד את הגוף קירור עם המאוורר למעבד נשבר לי בקצה אז ניסיתי לעשות שהוא יחזיק עם סלוטייפ אבל לא הלך הפעלתי את המחשב והכול טוב רק שהמעבד רץ על 68-70 מעלות במנוחה ישר הוצאתי את המעבד והגוף קירור וניקיתי אותם עם קונטרו 40% [היה עליהם חומר שחור, ועל הגוף קירור הייתה מדבקה שהוצאתי אותה] אחרי שהחזרתי את המעבד ראיתי שהמעלות לא ירדו ולא עלו ישר חזרתי לשלוחן הניתוחים ותיקנתי את המתקן של הגוף קירור עם גומיה וסלוטייפ [הגומייה קשורה חזק ועובדת כמו דבק - וזה עמיד מאוד ולא יפתח בזמן הקרוב] כשהחזרתי את המעבד והגוף קירור המעלות ירדו ל58-60 ב…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי קירור סטוק אני רוצה לקנות קירור לOC על מה אתם ממליצים E8400 ep43-ds3l תקציב עד 200 שקל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יתאים או שאצטרך לקנות גוף קירור קטן יותר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התכווני שעל הדלת של המארז, יש מין כיפה כזאת שמכסה את המאוורר של המעבד, ומוציאה את כל האוויר שלו החוצה. האם שווה להחליף את הכיפה הזאת במאוורר שמוציא אוויר?? או מכניס?? תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה הטמפ' המקסימום של הסלרון טואלטין לפי אינטל (1000 מגה הרץ אם זה משנה)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין הu12s ל u14s לבין d14 ההפרש היחסי במחיר לא כזה גדול לא מתוכנן אוברקלוק רציני אלא קל בלבד לפי מה שקראתי ההפרש הוא בערך 2 מעלות בין כל 2 דגמים בfull load בזמן oc האם יש צורך במפלצות הגדולות יותר? השקט של המחשב יותר חשוב מאשר עוד ביצועים ובגלל זה אני חושש מהd14 כפול המאוררים מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לברר עם זכרונות Kingston 667 pc2-5300 - x 2 שכל אחד עלה 350 ש"ח שווים משהו ואם טובים ל oc? יש לי עוד מצב להחליף...
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט Pentium Dual Core E6600 3.06GHz Asus P5b 2GBX2 DDR2 ATI HD4770 HEC 400W רק הלוח (3 שנים) שאר החלקים נרכשו כל אחד בנפרד עם הזמן... בכל מקרה, אין לי יותר מידי אופציות לשדרוג עם המפרט הקיים, הייתי מעוניין לעשות אוברקלוק (לא קיצוני) אפילו בשביל לקבל שיפור של 20-30% במשחקים. (רזולוציות גבוהות - אבל לא משחקים תובעניים, 1680X1050) האם אוברקלוק למעבד\כ.מסך בלי קירור בוא נגיד, יכול להביא לשינוי בביצועים? ואם כן במפרט הנוכחי ממה הייתם ממליצים להתחיל קודם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-