עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by djelectric,

האם שינוי התדר הזה ישפיע על ביצועי כרטיס המסך שלי?

2. [glow=yellow,2,300]****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****[/glow] אז ככה קניתי את המחשב לפני בערך שבועיים שלוש, ישר עשיתי אובר קלוק . מפרט: Dual Core E2180 65nm 65W 2Ghz Gigabyte GA-P35-DS3L OCZ Platinum 800Mhz CL4 DDR2 1024MB X 2 Shapphire Radeon HD 3870 DDR4 512MB Hec ComputerCase 400TRT 400W Arctic Cooling Freezer pro 7 Seagate 32MB 500GB SATA Samsung 80GB IDE אז ככה. לפני שבועיים בערך עשיתי את האובר קלוק ניסיתי כמה שיותר להגיע אבל לא הצלחתי לעבור את ה 3GHZ ושהמחשב ישאר יציב... הוא התכבה לי בפתאומיות, התוכנה שהמליצו עליה לא הצלחתי להוריד... ויש לי תוכנה מוזרה.. OCCT. עכשיו המחשב גם …

• 12 תגובות
    • 875 צפיות
  3. Started by Pollik,

שלום. אני כרגע על באס 415 מחלק 1:1 וולטג' על אוטומטי ואני לא יודע איך להתקדם. אם אני מעלה עד ל-420 אז כשהוויסטה נטענת, זה נתקע. עכשיו, חשבתי שזה בטוח קשור לוולטג' אבל אני לא יודע כמה לשים במה... לוח אם: EP35C-DS3R תודה מראש לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 10.08.2008 בשעה 11:59:17 תגידו אתם עושים צחוק? אף אחד לא עוזר לי... ראיתי פה שלאנשים עוזרים תוך מקסימום חצי שעה, ופה כבר איזה 25 שעות לא עזרו...

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by t-macc,

האלן ריציתי לדעת איך אני יכול לדעת באיזה יחס אני נמצא מבלי להסתכל על תוכנות שונות. שאלה שנייה הבנתי שלא תמיד משתמשים ביחס של אחד לאחד,ריצתי לדעת למה,הרי איזה אינטרס יש לי לעלות באס באחד ושהזכרון יעלה בשתיים או שלוש וכו,אז אני יהיה ב OC ‎ לזכרונות,ושאלה אחרונה בכל לוח ניתן לשנות את היחסים בצורה שונה?כלומר אצלי יש 800 667 533 וכו יש לוחות שזה מוצג באופן שונה?ושאלה אחרונה באמת על כמה אני צריך לשים את הזכרון כדי להיות ביחס אחד לאחד?באס 200 בסטוק , באוברקלוק 230 תודה רבה(אבי)

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by SuperStyle,

הצלחתי להגיע ל 3 מגה הרץ: דגם המעבד:AMD Athlon 4400+ דגם לוח-אם:epox mf-4 דגם זכרונות:kingston 3g 667 תדר מעבד :2300 @ 3000 תדר FSB : 200 @ 261 תדר זכרונות :667 מתח מעבד :1.55 מתח זכרונות :2.0 מכפלה:11.5 תמונה אחרי מבחן יציבות של שעה ב OCCT: המתח בתוכנה לא נכון מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  6. Started by XpideR,

היי יש לי 8800gt של אסוס עם קירור Glaciator עכשיו עשיתי oc ואני לא מצליח לעבור את ה 680mhz לליבה שאני נגיד מעלה ל685 אחרי כמה זמן המשחק ניתקע וחוזר אחרי כמה זמן משהו כמו חצי דקה יש למישהו מושג למה אני לא מצליח לעבור כי אפילו הגירסא הממוהרת של אסוס היא 700 לליבה ואני לא מצליח לעבור את ה680 בלי שזה ייתקע יש למשהו מושג? לגביי הטמפרטורות של הכרטיס הם לא גבוהות הכרטיס 47 מעלות במנוחה תודה מראש לעוזרים עריכה : זה הכרטיס רק ששלי עם 512 אבל זה אותו קירור http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=442&l4=0&model=2012&modelmenu=1

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  7. REALTEMP וCORETEMP לא עובדות. ואני מעדיף לא עם EVEREST אלא משהו שיכול לתת גרף או משהו בסגנון.

8. אתה מפרט אפשר לראות בצד, הייתי רוצה לעשות OC למעבד שלי לפחות ל3GHZ, ואני לא יודע מאיפה להתחיל, איך להתחיל ומה לעשות. אני צריך את מהמדריך המושלם או הסבר קצר מה לעשות. תודה לעוזרים.

• 69 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by Davidmag1,

ישלי את הלוח p6n sli v2 אפשר לראות בצד, רציתי לדעת איזה לוח יותר טוב לOC הP45 או P7N PLAT (פלטינום). אני יודע שהלוח שיש לי כרגע הוא לא לוח לOC אבל הוא בסדר אני יכול להחליף לאיזה לוח שאני רוצה בתור פיצוי למה שקרה לי.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Dror D.,

בלוח ASUS M2NPV-VM לא מצאתי את האפשרות לעלות את המתח למעבד , יכול להיות שהאפשרות הזאת בכלל לא קיימת בלוח הנ"ל? הדבר היחיד שראיתי שאפשר לעלות\לשנות לו את המתח הוא הזיכרונות, אז זה קצת מוזר שלזיכרונות יש אופציה לעלות את המתח ולמעבד לא . אשמח מאוד לדעת האם באמת אין אפשרות לשנות את המתח של המעבד ואם כן איפה האפשרות הזאת נמצאת . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  11. Started by pumbatal,

שלום למי שלא יודע אני מנהל מכירות של אייבורי בסניף ב"ש ובעזרת כמה חברים מפנדה מחשבים ומיטב החומרה הזמינה בשוק :-X 8) תוצאות 3DMARK06 וCPUZ http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=402297 [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  12. איך אני מאלה את השיידרים בכרטיס 7300GT?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by IlyaN,

אני מעוניין לרכוש מאורר חדש למארז ואני רוצה לחבר אותו לחיבור הSYS_FAN, הכין שכרגע המאורר של הספק שלי מחובר. ניסיתי להשאיר אותו פנוי והמחשב נותן צפצוף אזהרה אבל אני רואה שהמאורר של הספק ממשיך לפעול. האפ הכרחי להשאיר אותו מחובר או שזה רק לצורך נוחות של שליטה על RPM?

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by Cyanide,

עד שהצלחתי לסדר את בעיית התחממות היתר של המעבד וסידרתי קצת חוטים במארז, אפשר להתחיל בחלק המעניין. הגעתי ל4GHZ ובעבודה רגילה הכל ניראה בסדר, עד שניכנסתי למישחק כבד, קיבלתי BSOD. ניראה לי שזה המתח הנמוך כי הטמפרטורות במאמץ הם 55 מעלות. המתח הוא 1.2800 הלוח הוא P5K-E והזכרונות 4GBPQ של g.skill CPU-Z ניתן לראות בט'רד הSUPER PI הגדול. ההודעה האחרונה. דרך אגב עד איזה תדר הזיכרונות יוכלו להגיע?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by beekiller,

לא ראיתי ביקורת כאן באתר על קירור המעבד החדש של OCZ האם הוא באמת יותר טוב ממרבית קירורי האוויר? טוב יותר מטרמלרייט? אחד היתרונות שלו שהוא לא מצריך פירוק לוח לי אישית יש BIG TYPHOON VX , שווה לשדרג לVENDETTA 2? תודה

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by YRP99,

אני לא רואה אותה מופיעה ב EVEREST ב RIVATUNER גם אין לי בכלל אפשרויות, כאילו לא התקנתי דרייבר. התקנתי את כל הדרייברים מהאתר של ATI... מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  17. שלום יש לי מערכת חדשה בעוד מה ימים , טוב היא בטוח שלא הכי טובה או משהו אבל רציתי לדעת האם OC למערכת כזאת באמת יעשה הבדל. Intel Core 2 Duo E8400 Gigabyte GA P35 DS3L Kingston DDR2 1024 mb 800 mhz x2 Gigabyte Geforce PCX 8600GT 512 mb case Foxconn TLA 397 (if you need it for sapak) תודה

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by tamiravigan,

היי, לפני שאני מתחיל, המפרט הוא לא מה שרשום לי בצד אלא מחשב של חבר: Intel Pentium 4 511 2800MHz Asrock 775i65GV Chipset Intel i865GV Integrated Video Card 82865G 2x512 DDR 400MHz C HDD:Maxtor 6Y060M0 פועל על SATA1 IDE D HDD:Hitachi Deskstar 7K250 PSU:Generic 300W והטמפרטורות: Hard Disk Temperature HDS722516VLAT20 : 48 °C Hard Disk Temperature Maxtor 6Y060M0 : 56 °C למעבד זה 50 לוח 43 בפורום בחו"ל רשמו לי שהטמפ' של הMAXTOR גבוהה מדי פניתי אליהם כי יש לי בעיות איתו של CRC וענו שזה יכול להיות בגלל זה אז אני פונה אליכם צילמתי שתי תמונות של המארז אם תרצו לראות את הסיקרולציה: האם יש דרך לקרר את הHDD של מקסטור? לקנות קירור לHDD? הם באמת עוזרים? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 924 צפיות
  19. גוף הקירור הוא של חברה בשם spire מוזר משהו... מהירות הסיבוב של המאוור נעה בין 600-650 RPM עם התוכנה SPEEDFAN לא ניתן להגביר את מהירות הסיבוב של המאורר וגם לא להוריד אותה למרות שבביוס שיניתי את הSMARTFAN לפעיל (ניסיתי גם להעביר את חיבור המאורר לSYS_FAN. לוח אם של אביט IP-95 מעבד PD 925 טמפרטורת מעבד 70C מה אפשר לעשות כדי להגביר את מהירות הסיבוב בכל זאת? האם ניתן לפתור את הבעיה בלי להחליף גוף קירור? האם החברה spire מוכרת בגופי קירור? תודה מראש לעונים

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Ralf Klein Core AMD,

אני חשבתי לעשות למעבד שלי OC רק שיש בעיה בלוח אי אפשר לשנות מתחים לזיכרונות . כנראה הלוח לא מתאים ל OC מה שכן אפשר שאר הדברים אפשר ... מ 2.1 GHZ עם מאוורר BOX אפשר להגיע ל 2.5 ? :-* קיבלתי מעבד 6400 מחבר אין לי מה להפסיד למרות שבאתר של אזוס רשום UP 6000 .

21. Started by NuXeR,

שלום, אני עומד לפני רכישה של לוח DFI מבוסס X48. בין 2 הסלוטים של כרטיסי המסך יש עוד 2 חיבורים... האם ניתן להרכיב שם 2 כרטיסי 4850 ולשים על כל אחד מהם S1 ? האם זה יכנס ? האם יש מקום להלביש על ה-S1 גם מאוורר ? מישהו התנסה ? תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by arikg,

שלום חברים יקרים, מצד שמאל בצילום EVEREST - מה משמעות הטמפרטורה CPU ומה משמעות CPU #CORE לאיזו טמפרטורה להתייחס ? מצד ימין בצילום המצ"ב תוכנה בשם REAL TEMP עם טמפרטורות שונות ----- >>> למי "להאמין" ? איזה מאוורר מומלץ במקום המקורי של אינטל שיוריד משמעותית את הטמפרטורות אם בכלל ? (הצילום מתייחס למעבד Q6600 - אבל ברשותי מחשב נוסף עם Q9450 והטמפרטורות CORE בסביבות 55 מעלות.) תודה מראש להתייחסות . [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  23. המאוורר שלו כרגע עושה רעש של טרקטור במזרח ירושלים (סתם בדיחה שחורה בחבר'ה שלנו, אני מקווה שאף אחד לא יפגע). למחשבים חדשים בתקציב נמוך ראיתי אפילו המלצות על מאווררים בסביבות 40 ש"ח, והמחשב גם ככה לא שווה הרבה אז נא לא להמליץ על קירור שעולה הרבה יותר מזה - מקסימום 90-100 ש"ח. תודה!

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by avishai1b,

יש לי Intel E6300 והיום קניתי לו קירור ac freezer 7 pro כדי לעשות לו OC... זה OC ראשון שלי ואני לא כלכך יודע איך להתחיל אני עכשיו מדבר איתכם במחשב אחר.. ובמחשב עם ה e6300 אני בביוס.. זה נראה כך: CPU host frequency 200 PCIE frequency 100 System memory multiplier 2.66 Memory frequency 585 FSB Overvoltange normal CPU Voltage control 1.325 Cpu Normal vcore 1.325 מה עושים

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ob,

לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים אבל רק במשך הלילה כשהמחשב נשאר דלוק... בבוקר כשאני מדליק את המסך אני רואה מסך כחול , נותן לחיצה על מקש כלשהו ואז הוא רושם Restarting עובר לתמונה של ה Windows loading (כאילו המחשב עולה) לא זז אז אני נותן עוד לחיצה על מקש כלשהו וחוזר בחזרה לדסקטופ וכל מה שפעל בלילה פועל כרגיל ??? חוץ מזה שאני לא מצליח לגלוש בדפדפן ... צריך ריסטרט. יש למישהו מושג מה הבעיה ? אופס טעיתי בפורום סליחה ...

• 0 תגובות
    • 434 צפיות

דיונים חדשים בפורומים