עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. 1. האם ניתן להשתמש במשחה הטרמית שהגיעה עם המעבד (במקרה שלנו BARTON 2500) בשביל להדביק את צלעות קירור לזכרונות של כרטיס מסך ? ואם זה אפשרי זה לא גורם נזק , נכון ? 2. אמממ...על איזה צד מדביקים את הצלעות קירור על הזכרונות ? בצד שיש בו את הסינק של הליבה , לא ? ועוד שאלה קטנה : האם כדאי לשייף את הצד החלק של צלעות קירור ? ואם כן , עם מה ? נייר זכוכית ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by The_Byter,

pix update: Cold plate temp: Geforce3 Defalut core: 200MHz Air OC: 250MHz MCW50-T: 270MHz (no artifacts, no v-mods) 17C~ idle 28C~ load ambient 18C~

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי 150 שח לקניה קרור לכרטיס מסך ! אני רוצה להוציא ממנו את הכל ראידון 9700 פרו איזה לקנות ?! ומאיפה אפשר להזמין אותו באיטרנאט תודה...

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by MishaK,

היטסינק זה הדבר הזה שעשוי ממתכת ועליו מורכב המאורר של המעבד? אני כימעט בטוח שכן אבל אני רק רוצה להיות בטוח כדאי לא להיתבלבל בעתיד ולעשות ממני צחוק :smoke:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ofer_mat,

מה אתם אומרים על המארז שלי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. התפקיד שלו בעצם הוא להוציא אוויר חם נכון? אז למה כשאני שם יד אני לא מרגיש את האוויר החם יוצא? ובעצם אני מרגיש איוורור קל?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ATHLON XP 1700+ - TBRED B EPOX 8K9A 256MB TwinMos DDR333 מה דעתכם? עריכה: כמעט שכחתי - VOLCANO 7 HSF ... וד"א, מה ההבדל בין 8K9A ל 8K9AI ?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by iakovl,

אני לא מציין את החנות, אבל מי שרוצה למצוא ימצא קירור לצ'יפסט אני מציין פה את המחיר מהסיבה הפשוטה, הוא נמוך בטרוף 67ש"ח!!! כל מי שרוצה קירור מיים זול, למהר ולקנות קירור לצ'יפסט פה אני מציין את המחיר מהסיבה שהוא גבוהה בצורה מטורפת לקירור אוויר 122ש"ח ועוד צריך לזכור שהוא לא מתאים לכל לוח והנה שאר הדברים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by or_m0,

כותרת. מצטער על הדאבל אבל כבר חיפשתי בגוגל ולא מצאתי הסבר ממשי....

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. עזרווווווו ליייי החלפתי עכשיו משחה טרמית למעבד לפי המדריך שרשום פה באתר .. הדלקתי תמחשב ועכשיו הטמפ' שלו על 70 מעלות.... מישהו יכול להסביר לי למה זה קרה????

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by SEangel,

שלום. אני נמצא כרגע במעבר מפלטפורמת AM3 לפלטפורמת 1155. על הAMD עמד טרמלרייט 120 אולטרה (ועשה עבודתו נאמנה). באתר שלהם, יש ערכות לפלטפורמות שונות http://www.thermalright.com/products/index.php?cat_id=20 אך בארץ ראיתי רק ערכה לAMD ול1366. משיטוט באתר שלהם ראיתי שהמשווקת שלהם היא נעה והנציג שלהם הוא גולדטופ (או להיפך, ממילא אני לא יודע מה ההבדל). מנעה וגולדטופ טרם קיבלתי תשובה למייל, אך מTMS ומP SEE קיבלתי תשובה שלצערם אין להם את הערכה. מישהו יודע מי הנציגה של טרמלרייט אליה אפשר לפנות? או אולי איזו חנות בינלאומית שמחזיקה מוצרים של טרמלרייט ועושה משלוחים לארץ? תודה ולילה טוב.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי את המערכת בחתימה AMD Phenom II X4 955 + ThermalTake DuOrb ללא OC. כיוונתי בביוס שהמחשב יתחיל לצפצף כשהוא עובר את ה-70 מעלות. הבעיה שהוא מתחיל לצפצף בכל פעם שאני מאמץ אותו יותר מדי למשך כמה דקות רצוף. האם יש בעיית קירור? מה הטמפרטורה המומלצת למערך כזה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Elite_Sniper,

אני רוצה לבצע OC למעבד שלי(השאיפה היא 4.0), ואני צריך קירור חדש. חשוב שהוא יהיה שקט כי אני ישן קרוב למחשב. חשבתי על הקירור הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4065 אם אפשר גם חוות דעת על המחשב שלי ועד כמה הוא טוב(או לא טוב) לOC. מפרט בצד. תודה מראש.

14. Started by yo1000,

שלום האם יש אפשרות כלשהיא להציג את טמפרטורת המעבד בזמן אמיתי בשולחן העבודה ? האפשרות היחידה בה אני מצליח לראות את טמפרטורת המעבד שלי היא אך ורק בהפעלה דרך תפריטי הביוס. להלן נתוני המחשב שלי: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz VIA U8668 U Mother board name: Motherboard Chipset: VIA VT8751 Apollo P4M266 BIOS Type: Award (01/31/04) CPU Alias: Northwood, A80532 תודה מראש לכל העונים יש לי את ה everest מותקנת במחשב אבל לא מצאתי שום תפריט שמזכיר את טמפרטורת המעבד שלי, הפכתי את כל התפריטים שוב ולא מוצא. איזה ממשקים עוד יש ? רצוי ממשק פשוט וקליל שישב בשורת המשימות בסוף הצלחתי למצוא את התפריט רק שעברתי על תפריט הסנסור 100 פעם ולא ראיתי כלום. מסתבר שלמערכת לוקח קצת זמן…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. לאחר קצת מחשבה אמרתי לעצמי אני אנסה להוריד טמפ' של CPU וGPU לפני שיפור היה CPU על 35 וGPU על 60 לאחר שיפור CPU על 30 וGPU על 50 ממש התפעלתי שיפור לא רע מאוורר 1- מכניס אוויר מאוורר 2- מוציא אוויר מאוורר 3- מוציא אוויר מאוורר 4- מכניס אוויר לכיוון מאוורר של CPU (המאוור של CPU לוקח את האוויר מהאמצע ומוציע לצדדים) מאוורר 5- מוציא אוויר מכרטיס מסך הנה תמונה....

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לפני כשעה קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שקניתי...GEFORCE 6800LE... חיברתי אותו למארז, חיברתי אליו את כל החיבורים הדרושים, כשהפעלתי את המחשב המערכת זיהתה אותו...התקנתי לו את הדרייברים של NVIDIA...והכל טוב ויפה.. כשנכנסתי ל-באטלפילד 2 ראיתי שיפור עצום מהכרטיס הקודם שלי(FX5200) אבל ]תאום שמתי לב שיש ארכיפקטים... מיד יצאתי מהמשחק וחשבתי לעצמי איפה עוד אני יכול לבדוק אותו...אז הפעלתי את 3DMARK05 והכל עבד טוב אבל במבחן האחרון ה-FPS פתאום התחיל לרדת ואז התוכנה נעצרה... הפעלתי אותה שוב אבל התמונה כבר מהמבחן הראשון הייתה מלאה בארכיפקטים... ושאני אומר מלאה אני מתכוון ל-הרבה קווים רוחביים קטנים שפזורים על כל המסך... אני יודע שיש רק שני דברים שיכולים לגרום לכן והם: 1) לוח אם של SIS 2) הת…

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  17. איך אני יכול לדעת באיזה תוכנה?! תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by gabig12,

היי המחשב שלי מתחמם יותר מידי הוא מגיע ל-63-70 מעלות ואז מתכבה יש לי : AMD ATHOLON 2500+ EPOX 8RDA3I 512 MB TWINMOS ניסיתי לנקות את המארז ואת המאווררים מאבק ניסיתי לסדר את הכבלים שיהיה אוורור טוב בעזרת אזיקונים ניסיתי לקחת את המאוורר של הספק הישן ולהתקין אותו במארז שום דבר לא עוזר??? מה לעשות אני כבר משתגע??? אולי לנסות למרוח משחה טרמית??? להוסיף מאווררים??? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Googleness,

יש לי מעבד AMD64 3000+ עם קירור מקורי שמגיע במארז BOX, עכשיו הבעיה שהחרא של הקירור כבר חודשים עושה רעש של סוס וזה מעצבן... פתחתי דיונים כאלה בעבר אבל היום המצב החמיר הקירור המעצבן מתחיל להבתובב על 4000 RPM או מהו כה והוא נשמע כמו מקדחה עד שאני בועט במחשב והוא מפסיק. הקיצר אין לי תקציב גדול וראיתי בנועה גוף קירור ב50 שקל של ארקטיק קוינג שמגיע עם מאורר 92 מילימיטר וכתוב שהוא שקט זה יעשה אתה העבודה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4895 עמוד באתר היצרן http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=93&data=1&disc עריכה: מצאתי משהו שנראה יותר מתקדם ב60 שקל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3975 אתר היצרן: http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?i…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. תשמעו אחים שלי אני קונה ככה לוח אם:DFI NF4 SLI ULTRA INFINITY: מעבד:AMD ATHLON 64 VENICE 3000 כ"מ:GIGABYTE 6600GT SLI ספק 500W זה טוב לאובר?? זה טוב למשחקים בכללית?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by nicklezz,

take a little glance for now ...

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מארז MIDI שני מאווררים של 80 ממ מלבד זה של הספק אני שואל כדי לא לסבול ללא צורך את הרעש חיברתי בנתים את התחתון (כניסת אוויר) ל 12V יש רעש של המראת מסוק קוברה מוקרות יועדי דבר מסרו כי כנראה צה"ל פועל שוב בשטחים המחשב לא המריא בנתיים אבל הוא מנסה בכח

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני רוצה לשלוט על מהירות המאווררים יש תוכנה כזאת (לוח אינטל 850 MV)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אוקי, אז יש לי את הלוח שבתמונה, שימו לב שהגשר הצפוני נמצא קרוב מאוד למעבד ומקורר ע"י קירור פסיבי. בפעולה רגילה של הלוח בקיץ(אני ללא OC) הטמפרטורה של הגוף קירור של הגשר היא כ-55 מעלות. תוך כדי מאמצים לשמור על המעבד שלי קריר (יחסית...פרסקוט...) החלטתי לבדוק עד כמה הגשר הצפוני ומרחקו המינימלי מהמעבד משפיע על הטמפ' שלו, אז שמתי מאוורר 40 מ"מ על גוף הקירור של הגשר הצפוני המדובר...וטמפרטורת המעבד שלי צנחה בכ-5 מעלות. שווה בהחלט לנסות בבית. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי קניתי את המארז הזה ואת שניי המאוורים שלו חיברתי ללוח אם ולא ליחידת השליטה של המארז , שם יש כפתור ל5 וולט , 7 ווןלט ו12 וולט , למאוורים של המארז יש פין עם 3 מגעים ואת החיבורים האלו חיברתי ללוח הם לSYS FAN , אבל אני רואה שהם מסתובבים במהירות מקסימלית של 1000, מה לעשות?יש תוכנה שאפשר לווסת מהירות? רוני

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים