עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Impreza,

יש לי את המעבד הזה עם לוח ישן של PC PARTNER וכרטיס מסך ATI RADEON 7000 אפשר לעשות עם זה משהו?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shlomibandit,

המעבד שלי מתחמם מאוד בזמן האחרון.. 78 מעלות במאמץ , ו60 מעלות בלי מאמץ.. זה סביר?? אז רציתי לקנות קירור טוב למעבד לא רגיל משהו טוב מאוד , שלא יהיה לי בעיות בכלל של חום של המעבד או משהו.. חשבתי על הביג טייפון..... איך הוא? יש יותר טוב ממנו בתווח המחירים הזה או כאלה יותר משתלמים?? תגובות בבקשה כי אני צריך להתקשר להגיד לו איזה קירור עוד חצי שעה..

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DrStyle,

אני רוצה לקנות עוד 1-2 מאווררים למארז שלי (CM690) וכמה אמרו לי שהThunderblade של TT רועש.. למרות שיש למישהו שאני מכיר והוא אומר שהוא בסדר.. בקיצור איך המאוורר הזה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5262 לא כתוב פה אפילו כמה RPM הוא.. לעומת http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1628 תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מפרט Pentium Dual Core E6600 3.06GHz Asus P5b 2GBX2 DDR2 ATI HD4770 HEC 400W רק הלוח (3 שנים) שאר החלקים נרכשו כל אחד בנפרד עם הזמן... בכל מקרה, אין לי יותר מידי אופציות לשדרוג עם המפרט הקיים, הייתי מעוניין לעשות אוברקלוק (לא קיצוני) אפילו בשביל לקבל שיפור של 20-30% במשחקים. (רזולוציות גבוהות - אבל לא משחקים תובעניים, 1680X1050) האם אוברקלוק למעבד\כ.מסך בלי קירור בוא נגיד, יכול להביא לשינוי בביצועים? ואם כן במפרט הנוכחי ממה הייתם ממליצים להתחיל קודם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. עד כמה OC אני יכול להגיע עם ASUS A7V266-E ו ATHLON XP 1900+ יש לי שני מאווררים במארז, ועוד מאוורר והיטסינק על המעבד... אני יכול להגיע למהירות של 2000MHZ פחות או יותר ?! בבקשה תציעו הצעות ותעלו רעיונות ועוד משהו מה הקשר בין וולטז' לOC

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום חברים אני צריך ספק כוח חדש שיהיה קטלני לOC וגם שיהיה טוב לעתיד!!! אגב אני לא רוצה לקנות ספק באיזה אלף שקל אני רוצה מחיר סביר תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ברשותי הלוח הנ"ל עם הביוס האחרון מהאתר של אסוס. מעבד: E2200 יציב עד באס 340. זיכרון: 4 * 1GB של קינגסטון DDRII 800 בכל פעם שאני מעלה את ה FSB Strap מעל 200mhz (לדוגמא 266) המחשב מתכבה ולאחר מכן נכנס ללולאה של הפעלות מחדש בלי תצוגה על המסך. כיבוי בכוח ל 10 שניות על ידי הוצאת החשמל והכנסה שלו והמחשב עולה בהצלחה עם ההמהרה והSTRAP שבחרתי, בנוסף אם אני ממשיך לעבוד עם ה STRAP הגבוה מ 200 המחשב יציב והכל פועל כשורה אבל ברגע שמבצעים הפעלה מחדש מחלונות המחשב שוב נכנס ללואה של הפעלה מחדש ולא נדלק. הסיבה שאני צריך STRAP יותר גבוה מ 200 ברורה, אני רוצה מחלקים שיאפשרו לי להריץ את הזיכרון שלי ב 800 בזמן שאני מעלה את הבאס מעל 240(ב 240 אני יכול לקבל DDII 800 עם STRAP של 200 ע"י שימוש ב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nicko,

רציתי לשתף אותכם בתוצאות... אז כך: החלפתי את המאוורר מהסטנדרטי של אינטל ל ZALMAN CNPS7000A-Cu הטמפרטורות ירדו בצורה משמעותית, בעיקר בעומס מלא. idle (default Intel cooler): 29C idle (Zalman cooler): 26C full load (default Intel cooler): 48C full load (Zalman cooler): 34C הבדל של 3 מעלות במצב מנוחה והבדל של 14 (!) מעלות במצב עומס מלא...

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by M-a-T-a-N,

אני מחפש 2 מאוורים טובים ושקטים של 120MM לקירור דיסקים קשיחים יש לי את המארז שבמפרט שלי ועכשיו הבאתי עוד דיסק קשיח ואני חייב להם קירור איזה מאווררים אתם ממליצים לי ואין לי בעיה להשקיע בטובים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Ev,

מתקין Scythe Yasya במארז ANTEC 300, 1155 SOCKET איך לשים את המאורר? שינתב את האויר לצד האחורי של המארז או למלה? בנוסף, יש חשיבות למיקום הפינים של המאורר (הרי הבסיס מתחבר אם 2 זוגות) - אני יכול לשים אותם בצדדים או למלה ולמטהץ

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by The Grey Matter,

אבל קודם כל סיפור מוזר - אתמול בערב עשיתי אוברקלוק קטן מ 133 ל 140 (זה בערך מה שפלומינו בשילוב של זכרונות חרא ולוח אם עוד פחות טוב מאפשרים. לקראת הערב החזרתי את המעבד למצב הנוכחי, והמחשב עבד כל הלילה. היום בבוקר ,באופן פתאומי, החלו לעלות הטמפרטורות של המעבד, עד אשר בערך ב 57 מעלות הוא נתקע, ולא עשה ריסט עוד. :'( אבל מכיוון שזו הזדמנות מצויינת להחליף לבארטון - Who Cares! בכל מקרה, כיצד אתם ממליצים לי להוריד את שיירי משחת הקירור מעל הוולקנו 11? מים זה כנראה לא בא בחשבון, ובטח שלא לגרד את זה... לעזרתם אודה... (ואם כבר - האם זה אפשרי שהמחשב ישרף באופן בלתי מוסבר?)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Vloody,

יתאים או שאצטרך לקנות גוף קירור קטן יותר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכם, האומנם זוהי הודעתי הראשונה (ברוך הבא לי ;D), אבל זאת בהחלט לא הפעם הראשונה שאני באתר, כן כן, גם אני הייתי מאלו שמעדיפים להשאר מאחורי הכינוי "אורח". שאלותי המפגרות אולי, הם : כאשר קיבלתי את המחשב שלי (Amd T.Bird 1.2GHz) קנו לי אותו עם מארז ג'נרי (מבית היוצר של Gyrotech) דפוק למדי שלא מאפשר זרימת אוויר טובה בתוכו (זה מה שקורה שנותנים לאנשים שלא מבינים במחשבים בגרוש לקנות לך מארז). לאחר סידור החוטים במארז במידה הכי טובה שניתן, והכנסת שלושה מאווררים מספקים שונים וממארזים שונים (3 במספר), הגעתי לטמפרטורה בעת אוברקלולק ל1.3 ג'יגה הרץ ב48 מעלות, מה שנראה לי מוגזם. תוכלו אולי לעזור לי לגרום איכשהוא להורדת הטמפרטורות של המעבד ? (וכן, קראתי את המאמר של kom, אז אל תתנפל…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by aviv00,

שלום רציתי לדעת התוכנה הVMWARE יש אפשרות שמה להכנס לביוס האם אפשר לעשות דרכו המהרה וככה לשחזר את למצב קודם עד למציאת המהרה יציבה ? או שזה בלתי אפשרי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by levy18,

100-150 נראה לי מספיק, לא? שיידע להתנהל עם עומס כשצריך ושיהיה מ-KSP תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני רוצה לדעת אם כדי לי לקנות את הקירור הזה של tt כי אני חושש מאוד שהוא יכול ליפול בתוך המארז ולהרוס לי את החלקים של המחשב..... אבל בגלל שאני לא ממש מבין בזה אז רציתי לשאול אותכם אם יש סכנה שדבר כזה יקרה ויהרוס לי את המחשב?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by victor99,

ההתלבטות היא בין הu12s ל u14s לבין d14 ההפרש היחסי במחיר לא כזה גדול לא מתוכנן אוברקלוק רציני אלא קל בלבד לפי מה שקראתי ההפרש הוא בערך 2 מעלות בין כל 2 דגמים בfull load בזמן oc האם יש צורך במפלצות הגדולות יותר? השקט של המחשב יותר חשוב מאשר עוד ביצועים ובגלל זה אני חושש מהd14 כפול המאוררים מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי כרטיס מסך Geforce 2 mx 400 64mb .. והמאוורר הקטן שלו עושה יחסית הרבה רעש ! במשך היום לא מרגישים את זה .. אבל בלילה כאשר המחשב מוריד .. זה ממש מורגש ומעצבן ! אם אתם שואלים איך אני יודע שזה גורם הרעש .. אז ככה .. המאוורר שעל ההיטסינק שלי חדש דנדש וכיביתי את כל המאווררים .. ושמתי יד על המאוורר של הכרטיס מסך .. פתאום נהייתה דממה .. מה אני יעשה בשביל שהרעש יפסיק או לא יהיה כזה מעצבן ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by godisme171,

טוב אז ככה: לא מזמן עשיתי אובר למחשב שלי והוא התחיל לעשות לי בעיות אז החזרתי אותו למצב הנורמלי שלו. ומאז שאני מעלה משחקים לפעמים הוא נכבה לי לבד? מישהו יודע מה הבעיה? :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם. יצאתי קצת מהלופ בשנה וחצי האחרונה ואני קורא במרץ על קרור שיתאים ל2600K בהמהרה לתדר של 4.6 עד 4.8 (אם יהיה מזל). אני לא מחפש להוציא יותר מידי כסף וחשבתי על תקציב של עד 250 ש"ח. קראתי פה בפורום ועוד ברחבי האינטרנט והגעתי למסקנה שהYASYA h יספק תמורה מאוד טובה ביחס למחיר, אך השאלה אם הוא יהיה מספק לתדרים שאני רוצה להגיע אליהם (שלא כ"כ בעייתיים עם הSB). אגב, השוואה מעולה בין הNINJA 3 והYASYA: http://www.silentpcreview.com/scythe-ninja3-yasya תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום. הנה הפתעה. רכשתי את הקירור לעיל. כאשר סיימתי להתקין, שמתי לב שכל המערך רועד. ניתקתי את המאווררים, עשיתי את כל הבדיקות. התוצאה: מאוורר אחד רועד! אפילו כאשר הוא לא יושב על הקולר. קרי, הוא רועד כשלעצמו! כנראה עניינים של איזון, וכדומה. כאשר מליבשים אותו על הקולר, מייד כל המערך רועד (וזה לא דבר בריא - מי יודע מה זה יגרום בשמך שנה?!) מישהו נתקל בבעיה הזאת? במידה ולא - הנה, שתדעו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by arkadur,

אני מעוניין לרכוש את הקירור הזה, עבור תושבת 939. אין לי את הBRACKET עבור התושבת מהפלסטיק (קירור מים לפני כן), האם הקירור מצריך את קיומה של התושבת בכדי להתקין אותה? או שהקירור יושב על צמד החורים? אני מניח שבעלי שאר תושבות AMD יכולים לעזור לי אף הם. קירורים מומלצים אחרים, ללא תלות בתושבת יתקבלו אף הם בברכה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by kyyle,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה ---->http://www.pchardware.co.il/docs/pi1439370655.htm כי אני רואה את זה בגלריה של המודינג כל הזמן. האמת היא שגם אני רוצה לעשות משהו דומה אז אם אפשר לקבל הסבר קצר אני אשמח.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by amisha,

המדריך באתר מתייחס רק ל AMD ולי יש מעבד אינטל כיצד מורחים בשיטה הכי נכונה וטובה ? כמה עובי משחה טרמית צריך שיהי על המעבד\ סינק ? אני משתמש בסינק שאינטל סמפקת נ.ב אני משתמש בננוטרם בלו 2 יש לכם איזשהן עצות למריחה נכונה מניסיון?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tendo,

שלום, אני מחפש קירור אוויר למעבד הנ"ל בתחום ה 300 ש"ח מקסימום ועם המהרה ל 4.3 בערך. רצוי כמה שיותר שקט. תודה מראש לעוזרים. נ.ב אני ממש מצטער אם זה לא המקום הנכון לבקשה...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.