עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by wezljkz,

שלום אני רוצה ללמוד + לעשות OC למעבד עכשיו שאלתי מישהו והוא אמר לי שזה לוקח שעות ואפילו ימים .. יש אולי איזה מדריך ? עם תמונות ? איך אני יודע מתי לעצור ? בקיצור אני בחיים לא עשיתי וגם לא מבין יש אולי איזה משהו ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, עשיתי OC למעבד ולאחר מיכן ביצעתי לו בדיקת מאמץ, סה"כ המחשב מתפקד סבבה.. רק רציתי לדעת האם הטמפ' תקינה לאור הנתונים ב- CPU-Z? האם אין חשש שיקרה נזק כלשהו כתוצאה מהטמפ'? אם צריך פרטי המערכת בצד... תודה לעונים..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Checker,

שלום, לאח שלי יש מחשב, במחשב יש 2 מאווררים אחד בספק(מאחורה) ועוד אחד ממש מתחת לספק. מהמחשב מגיע רעש מכיוון המעבד, כבר ניקיתי את המאוורר של המעבד אך לא נגרם שינוי. לאחר מעקב גיליתי שהמאוורר שנמצא מאחורה מתחת לספק לא מוציא חום, ז"א לא באמת עוזר לקרר את המערכת, לכן החלטתי לנסות אופציה שחשבתי עליה: להעביר אותו לסלוט שממש מול המעבד בצד המארז, ההעברה נראית קלילה, אך חשבתי והבנתי שאחרי שאני אעביר אותו המאוורר עדיין יסתובב לאותו כיוון(הכיוון שהוא היה בו כשהוא שימש כמאוורר אחורי) ואז המצב יהיה שהוא מוציא אוורי שממול המעבד במקום "להזריק" אוויר קריר לכיוון מע' הקירור של המעבד. חשבתי בהתחלה להחליף את הכבל השחור שיוצא מהמאוורר באדום(ידוע לי שכשמשנים כיוון זרם גם משנים כיוון תזוזה של…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האם זה תכנית אפשרי ? אגב אני מדבר על ה640 MB

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kyyle,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה ---->http://www.pchardware.co.il/docs/pi1439370655.htm כי אני רואה את זה בגלריה של המודינג כל הזמן. האמת היא שגם אני רוצה לעשות משהו דומה אז אם אפשר לקבל הסבר קצר אני אשמח.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by e-d-a,

טוב אחרי משא ומתן כושל עם שתי חברים מהפורום החלטתי לבנות בעצמי את ה-fanbus. אז אני ניובי גמור בכל מה שקשור לאלקטרוניקה (חוץ מהלחמות יש לי כשרון טבעי לזה) אני רוצה לבנות fanbus לשמונה מאוררים של שלוש מצבים 7v\off\12v ובלי מפסק on\off אז עם תוכלו לתת לי אתר (אמין) שאני יוכל להזמין ממנו את החלקים. ואני גם צריך תרשים (שיהיה כמה שיותר פשוט ולא מסובך) לבניה שיהיה בעיברית וגם הסבר על החלקים ותזכרו שאני לא ממש מבין בזה אז בלי מוסגים שיהיה פשוט. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by KF,

שלום יש לי שאלה... יש לי בצד של המחשב מאורר (בחלון) עכשיו הוא מוציא אויר החוצה.. אפשר לסובב אותו כך שהכיוון של הרוח תיכנס לבפנים? כלומר שמהאורר יכניס רוח לתוך המחשב,האם זה טוב ? כדאי לעשות את זה? תודה לכל העוזרים.... נ.ב יש לי טמפ 57 מעלות שאני משחק...

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Mr.positive,

עשיתי OC לE6300 : Core speed: 2627 Multiplier; X7 Bus Speed: 375.6 Rated FSB:1504.0 הזכרונות עובדים על: dram frequency :375.3 FSB:DRAM 1:1 התוכנה OCCT מראה שהכל תקין ויציב,הטמפרטורות במעמץ 50 מעלות 38 במנוחה עכשיו השאלות והבעיה: -המעבד כל שניה קופץ מ2.6 ל2.2 וקופץ ממכפלה של X7 ל X6 במנוחה במעמץ הוא עובד על 2.6-X7 האם זה תקין? -האם הטמפרטורות יציבות למרות שהקירור הוא קירור רגיל מהמפעל? -יש אפשרות לעשות עוד קצת OC או שאני בגבול? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by The_Byter,

3V VDDR and 2.2V VDD

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by holy_cows2k,

היי אני חדש ואני בא מגיימר שממש ירד ברמה :-\ , קיצר: יש לי בעייה במעבד יש לי Intel pentuim 4 1.5 גיגה הרץ והוא מתחמם לי דיי מהר לטמפרטורה של 65 עם או בלי מאמץ יש למישהו המלצות? איך לקרר אותו? חשבתי על לקנות מאוורר vantec(משהו כזה) והוא עולה כמעט 150-200 שקל אז... יש המלצות?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום חברים, מארז Antec P182 SE יגיע אלי כנראה מחר או בתחילת השבוע... http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81803 (ביקורת וידאו על Antec P182 (כמעט זהה ל-SE) ניתן למצוא פה: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81820) כמודומני המארז מגיע עם שלושה מאווררים; אחד עליון, שני מאחור, ושלישי בתחתית מלפנים. אני מתלבט האם להוסיף לכלוב המרכזי, הנועד לכוננים קשיחים / הרכבת מאוורר, מאוורר נוסף. מה דעתכם? האם כדאי להוסיף? או שהאוורור שמגיע עם המארז מספק? אם כן, חשבתי על Nexus 120mm Real Silent Case Fan D12SL-12 Orange/Black and White. http://www.nexustek.nl/120mm_real_silent_case_fan.htm אודה לתגובות. אם יש לכם נסיון עם המארז - מה טוב! תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Hellcat,

היי חברה מה קורה? חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי ועכשיו מצאתי. http://www.asetek.com/default.asp?showPage=startside.asp&contentSection=2 (03-L-1249 03-L-1250 03-L-1251 03-L-1252 XTREME KITS [Xtreme DUAL Radiator] CPU/VGA/ Chipset Power kit KT12A-12VX ) הבעיה עכשיו היא האם זה תומך במה שיש לי אז במעבד זה תומך. סבבה. אבל האם זה תומך בNvidia Nforce4? או ב Sapphire X800GTO2 PCI-e? האם מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yonni,

אני עומד בפנייה קנייה של מערכת מבוססת Q6600 (כ.מסך GTS8600) שתשמש בעיקר לאנימצית 3D, גראפיקה ועריכת וידאו (maya, photoshop, AE, Premiere, Avid, mudbox וכו) ומאז רכשתי את המחשב הקודם שלי לפני 4 שנים, אני רוצה לעשות OC, והפעם גם להיערך בהתאם. וכאן הדילמה שלי, בזמן שאני משתעשע בבניית מפרטים, אני שם לב שדווקא עם המעבד הזה שאני רוצה, היערכות ל OC (של 3.2 נגיד) אומרת השקעה כספית: ספק חזק יותר, זכרונות מהירים יותר, מארז קר ושקט יותר, קירור למעבד גדול יותר ולוח אם מתאים למשימה. בקיצור מחישוב קטן שעשיתי יוצא שכדי לגשת לOC בשקט ובביטחה יש להוציא על הפריטים הנ"ל בערך 600-700 ש"ח נוספים. ועכשיו אחרי כל זה הגענו לשלב השאלות: 1. האם זה שווה את ההשקעה במחיר מבחינת יחס עלות ותועלת? האם …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by bv_beaver,

איפה אני יכול לקנות נורות LED באיזור המרכז??? מישהו יודע? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by felixb,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להורדה מהאינטרנט שמאפשרת לנטר מהירות סיבוב של מאורר המעבד, חום המעבד וכדומה? תודה,

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by blinkybill,

שלום, אני צריך רדיאטור קטן, 80 מ"מ או פחות.. יש כזה? אם כן, איפה אפשר לקנות? תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני רוצה לדעת אם כדי לי לקנות את הקירור הזה של tt כי אני חושש מאוד שהוא יכול ליפול בתוך המארז ולהרוס לי את החלקים של המחשב..... אבל בגלל שאני לא ממש מבין בזה אז רציתי לשאול אותכם אם יש סכנה שדבר כזה יקרה ויהרוס לי את המחשב?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mickycohen,

חברים אני צריך עזרה המחשב כל הזמן נתקע לי ואני לא יודע מה לעשות כשבדקתי את הטמפרטורה של המעבד בביוס זה הראה לי בין 70 ל 75 מעלות צלזיוס ניקיתי את הצלעות בלחץ אויר וזה לא ממש עוזר לי מה עליי לעשות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Rodney,

עריכה: יודעים מה? תשכחו מ HardOCP, האתר של הבחור עם המארז המדהים: http://www.angelfire.com/indie/osman/computercase/index.html

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Ancient1,

http://www.antec-inc.com/pro_details_enclosure.php?ProdID=15138 מארז מדהים . ספק עם חיבורי SATA יציאה חיצונית של מחבר 12V, שליטה על טמפ' וחיווי דרך הלוח, הדיסקים יושבים על גומיות במגרות ב 90 מעלות לאופן הרגיל. בנוי לשקט ! . אבל אחרי התקנת קירור מים למעבד ולכרטיס המסך , המאוררים היחידים הם בספק ובמארז (12" 1450 RPM !! - שקט !) אחרי ההתקנה הבחנתי שיש קצת רעש של ויברציות - כמה מדבקות ספוג קטנות פתרו את הבעיה. מה אומר .. כל כך שקט !! רק כשהחדר סגור ניתן להבחין ברעש שלו מעל רעש הרקע בחוץ. פשוט תענוג ! !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by roeiw,

מישהו שמע על הקובץ שינוי זמן תגובה של ה USB?? http://www.ngohq.com/files.php?go=giveme&dwn_id=11

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Kurt,

יצא והקירור הקודם נהרס (באשמתי) ואני צריך אחד חדש, בסביבות המאה שקל. מעבד amd phenom x6. אני מצרף כאן תמונה כי לא ברור לי אם אני צריך להשאיר את החיבורים מהקירור הקודם (אלה שבצידי המעבד). זאת הפעם הראשונה שאני מתקין אחד לבד. הקירור מגיע עם משחה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by InFecT[0]r,

יש לי שאלה איזה קירור מים הכי שווה טוב ומשתלם בואו לא נדבר על תקציב אבל לא להסחף

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום חברים אני צריך ספק כוח חדש שיהיה קטלני לOC וגם שיהיה טוב לעתיד!!! אגב אני לא רוצה לקנות ספק באיזה אלף שקל אני רוצה מחיר סביר תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by arikg,

איך לפי דעתכם רצוי להתקין את הקירור ? מצורף צילום - לפי דעתי לא מותקן נכון בגלל מגבלות המארז והספק שמפריע... מה דעתכם ? לי אין מגבלה של מקום במארז , למי שלא מכיר את הקירור - המאוורר נמצא במרכז הגוף וניתן לשליפה מלמעלה . [ אומרים שזה אחד הקירורים השקטים ביותר בתצורה של TWIN TOWER ] [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים