עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Pure-Gold,

תנחשו מה זה עושה:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הגיוני? או שאני עלול לשרוף אותו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by cohavi,

אני לא טיפלתי במחשב שלי כבר שנתיים, המחשב שלי זול והדבר היחיד שטוב בו ביותר הוא כרטיס הTI של ה128 שלי אז תעזרו לי בבקשה... ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי מארז MIDI ATX ושמו לי בו מאוורר 80 MM מאחורה שמוציא אוויר. לפני חודשים, משהו כזה, המאוורר התחיל לעשות רעש חזק, שנמשך למשך 3 דקות כשמדליקים את המחשב. אני עשיתי בדיקה ואני בטוח ב-100% שהרעש נובע מהמאוורר הזה. אני ניקיתי את האבק מהמאוורר אבל הרעש ממנו (כשמדליקים את המחשב) עדיין נמשך. אז רציתי לשאול אם יש משהו שאני יכול לסדר במאוורר כדי שיפסיק להרעיש או שכדאי לי לקנות אחד חדש?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by TheTeapot,

היי.. אני מקבל מסכים כחולים בעת בדיקת מאמץ לאחר שהעלתי ל 4.5 ואת המתח ל 1.300 2600K Scythe Mugen 3 Gigabyte Z68X-UD3H-B3 Corsair GS 600W האם להשאיר את המתח על 1.240?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Dj_Gal,

מפרט: MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Xaser II A6000A Plus Tower Case DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR P\S - Antec TruePower 430 Watt הספק לי התחמם מאוד... הרגשתי את זה ביציאת האויר החם מהמאורר האחורי של הספק .. והיה לי מאורר פנוי ..אז אמרתי ...נעסה חור..ונחניס קצת אויר לספק.. תמונות .. אני צלם גרוע .. חיברתי אותו לפאן באס..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by PeaS,

אז ככה... סוף סוף הבנתי משהו (ממש טיפה) מכל השמות של הדגמים והחברות והמושגים בתחום הזה של ההיטסינקים והמאווררים למעבדים. יש לי כמה שאלות. 1. מה יכול להיות בין ההיטסינק למעבד (יש משחה טרמית, יש פד טרמי, ומה עוד?) ? מה מהם מקרר הכי טוב? מה פחות? מה הכי גרוע? ואפשר שלא יהיה כלום בין ההיטסינק למעבד? 2. איזה HS\F בא עם המעבדים של AMD? אני מתכוון לAthlon XP XXXX+ כמובן. זה סתם HS\F "ג'נריק", או המאוורר הזה? כי הכתבה קצת ישנה... אולי השתנו דברים מאז, אבל הSPIRE הזה גם לוקח את המקום השני. חוצמזה, שמעתי שממעבדי ה1700 מגיע מאוור יותר טוב, זה נכון? 3. מעבדים ישנים יותר (כמו זה בחתימה שלי), באים עם פד תרמי, או משהו אחר? 4. זה פחות חשוב, אבל אם למישהו יש כוח להסביר לי, אתם יכולי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, יש לי התלבטות קטנה לגבי סידור המאווררים במארז לזרימת אוויר אופטימלית בתוך המארז. תמונות: כפי שאתם רואים, מצב קלאסי עם מאוורר מכניס מקדימה ומאוורר מוציא מאחורה, AC ALPINE 7 PRO קלאסי על המעבד, דוחף אוויר למטה על צלעות הקירור מאוורר LED בדלת הצדדית של המארז, ועליו ההתלבטות הפשוטה, כרגע הוא מוציא אוויר מתוך המארז, אבל בהיגיון הפשוט משום שהוא נמצא בדיוק מול הALPINE 7 זה נראה כאילו הוא מפריע לפעילותו. האם כדאי להפוך את כיוון המאוורר עם הLED, או שאולי להבריג אותו ביציאה הצדדית התחתונה (השנייה) במארז כך שהוא בעצם יכניס אוויר קר לאיזור התחתון של המארז? תודה מראש לעונים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by com555,

איך צורבים BIOS ל- SAPPHIRE R9600 XT? שיהיה עם מהירויות קצת יותר גבוהות. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך Geforce 2 mx 400 64mb .. והמאוורר הקטן שלו עושה יחסית הרבה רעש ! במשך היום לא מרגישים את זה .. אבל בלילה כאשר המחשב מוריד .. זה ממש מורגש ומעצבן ! אם אתם שואלים איך אני יודע שזה גורם הרעש .. אז ככה .. המאוורר שעל ההיטסינק שלי חדש דנדש וכיביתי את כל המאווררים .. ושמתי יד על המאוורר של הכרטיס מסך .. פתאום נהייתה דממה .. מה אני יעשה בשביל שהרעש יפסיק או לא יהיה כזה מעצבן ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Yaron Corlione,

ערב טוב ושבת שלום לכולם. כמה ימים אחרי שקיבלתי את המחשב החדש החלטתי להתחיל עם הOC. לפני הכל אני אתן לכם טמפ'. מעבד מנוחה - 26 מאמץ - 34 לוח אם מנוחה - 48 מאמץ - 52 אז ככה, העלתי FSB ל390. מתח מעבד העלתי ל-1.45. מתח זכרונות העלתי ל-2.0. ניסיתי להוריד מחלק וזה לא עזר, ניסיתי להוסיף מתח לגשר הצפוני לFSB וגם זה לא עזר. אני יודע שהמעבד הזה יכול הרבה יותר. דרך אגב המפרט למי שלא יודע : E6600 P5W DH Deluxe G.Skill PC6400 800MHz 1024X2 Enermax Liberty 400 Watt תמונות מהCPU-Z. אם צריך עוד משו רק תגידו. המשך ערב נעים, ירון [attachment deleted by admin]

12. צהריים טובים .. לא מזמן רכשתי את מעבד AMD 64 3.2GHZ עם ליבת Venice וקיבלתי איתו קרור סטוק, מן הסתם .. הלוח שאני משתמש איתו הוא לוח של ASROCK DUEL939 משולב PCIX ו AGP עם ציפסט של ULI - לפי ביקורות הוא סביר ++ לOC.. בכל אופן רציתי לדעת עד איפה אני יכול להאיץ את המעבד שלי עם קרור הסטוק שיש לי ובנוסף כמה מעלות ואיזה מתח נחשב ללא "מסוכן" למעבד אני אשמח מאד לתגובות ועזרה .. תודה מראש אהה כן הנה ככה הוא נראה עכשיו :

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by SubX,

זה הצעצוע החדש שלי לשימושי 24/7 : לוח: E35M1-I DELUXE זכרונות בשוטף : G.Skill Ripjaws 2x2GB 1600MHz זכרונות באוברקלוק (עקב נוחות במעברי מצבי ה-OC) : קינגסטון 1333MHz. דיסק קשיח : Seagate 2.5" 500GB 7200RPM http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1792595 קצת תמונות של המערכת (מהרכבה, לביצוע האוברקלוקינג וסגירתה לשימושה השוטף).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by matvey99,

אני מחפש מאווררים 120MM שידחפו הרבה אוויר , שיהיו שקטים ושלא יעלו הרבה כסף ( אם יש דבר כזה ) אא כן , ושיהיה להם חיבור MOLEX כי פעם אחרונה המליצו לי פה על מאוורר של AC ולא היה לו בכלל חיבור MOLEX תודה.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Arik.G,

טוף לפני כ שבוע וחצי עשיתי הזמנה קטנה, מאחר והמשאבה הישנה שלי רועשת כמו טרקטור (הידור L30) והבלוק לא מתאים לתושבת (MAZE4 למעבד AMD) הזמנתי משאבה חדשה , למרות שהיא דיי חלשה 500 ליטר\שעה היא אמורה להיות ממש שקטה. מאחר ואני מקרר רק את המעבד ולא עושה OC מטורך היא צריכה להספיק לי. בנוסף קיבלתי את הבלוק DD MC-TDX, פילפורט ומתאם T. לזה יצטרף Black Ice Pro הישן שלי ומיכל מים של Aqua Computers (אם אני זוכר נכון). רק אני מבואס כי המכס זימבר אותי ב200 שקל מחר אני יעלה תמונות של המערכת בהרצה. בינתיים החלקים:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tom123,

אמרו לי שהוא ישבור לי תלוח חח לא יודע מה לעשות :-\ תגידו צריך לשים עליו מאוורר גם? ואם אפשר ביקורות עליו ואם אתם ממליצים ?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Dawn,

מה זה איך זה נכנס למחשב ??? איזה גודל יא אללה בטח צריך מארז חדש רק בשביל זה...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tazok,

50 מעלות בidle מעבד 38 הלוח גם בidle לא בדקתי במאמץ אבל זה ממש ממש גבוהה!! יכול להיות בגלל שלכרטיס מסך יש קירור פאסיבי והוא פולט חום בטירוף? (הוא ב80 מעלות!) זה GF3 ti200 שהלך המאוורר שלו...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אז ככה יש לי לוח asus p5k ועליו מעבד e8400 נכון לעכשיו בתדר 3.6 עם מתח 1.42. לפי מה שהבנתי המתח מאוד גבוה ביחס לתדר אבל הטמפרטורה בבדיקה בintel burn test מגיעה ל72 שזהו המקסימום.. עד כאן נתונים יבשים השאלה היא כזו יש vdroop מאוד רציני שמוריד את המעבד בעבודה לבערך 1.32 משמע הוא לא מקבל בזמן עבודה 1.42 ולכן האם אני יכול להמשיך להעלות מתח? האם גם בidle לא "בריא" למעבד להיות במתח גבוה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. תגידו לי מה דעתכם.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by maphisto,

זוכרים המהרה ושיפוץ ל MSI G3TI200 אז סוף סוף כבלתי בחזרה את הכבל של המצלמה שלי ויש תמונות!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום ... אני בערך מתחיל במודינג... ומצאתי באתר איך לשים אור בתוך קונן הדי וי די... בשביל זה אני צריך פלורסנט בגודל 10 סמ (עם סרטר) איפה אפשר לקנות את זה באזור השרון??? תודה חברי!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yair_gobani,

שלום, קניתי מאוורר חדש ואני לא יודע איך לשים אותו כלומר ליוציא אוויר מהמארז או שיכניס

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אז ככה.. לפי כמה שבועות מצאתי מחשב זרוק ברחוב. לקחתי, פתחתי, (ואחרי הרבה עבודה) הוצאתי את המאורר. המאורר (מדדתי עכשיו) הוא 80 מ"מ. עכשיו אני רוצה לפתוח את פאה אחת במארז ולחבר אותו ללוח אם. השאלה שלי היא האם קיים סיכון כלשהו שמא ישרף לי רכיב כלשהו? אני רק רוצה להיות בטוח שהמאוורר כשיר ולכן אני בודק. מצפה לתשובה..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by romkush,

אני צריך המלצה למאוורר אחורי 12 ס"מ שיוציא אוויר חם שמגיע מהמאוורר של המעבד. רעש לא כל-כך משנה לי אבל שלא יעשה רעש של שואב אבק. גם לא נראה לי שהלוח שלי תומך ב PWM כי יש לי חיבור 3 פינים. לוח P43-DS3L. בעדיפות לקניה מ KSP כי שם אני אקנה קירור למעבד (כנראה פריזר 7 פרו). ראיתי שיש שם המון מהירויות וסוגים - Slip Stream , Exhaust‎ ועוד ואין לי מושג מה לבחור. כרגע סירקולציה במארז של מאוורר 12 קדמי ומאוורר 25 צדדי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים