עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. תגידו לי מה דעתכם.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ofir5300,

אני חייב קירור לכרטיס מסך ATI HD 4870x2 הכרטיס מאוד מתחמם ומגיע למעלות של 60 בלי מאמץ מפרט: hd4870x2 c2q q9300 4gb ram 800mhz Gigabyte ep45ds3r

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום ... אני בערך מתחיל במודינג... ומצאתי באתר איך לשים אור בתוך קונן הדי וי די... בשביל זה אני צריך פלורסנט בגודל 10 סמ (עם סרטר) איפה אפשר לקנות את זה באזור השרון??? תודה חברי!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by E_XeQuit,

קניתי לפני שלושה חודשים את ה HD4850 בגרסא הפשוטה ועקב תקלה בכרטיס הוא הוחלף לגרסא מיוחדת עם מאוורר של Zalman. רציתי לדעת איך אני יכול לקבוע את המהירות סיבוב במאוורר של הכרטיס החדש ? הוא עושה רעש ממש חזק ואני ישן ליד המחשב וזה ממש בלתי נסבל. כל שאר המפרט בצד. תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מה הציוד הנדרש בממוצע לאוברקלוקינג לכרטיס מסך? מה הציוד הנדרש בממוצע לאוברקלוקינג למעבד? :smoke: ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. תמונה כללית של איזור המחשב... תמונה של דלת המארז פתוח למי שלא רואה בגלל הפלאש אז יש שם צורב DVD של NEC וצורב רגיל של NU. צפייה פנימית: לא כ"כ ברור אבל זה קירור להארדיסק...2 מאווררים: My Big Typhoon: תמונה פנימית כוללת: המחשב בחושך: המאוורר של הקירור לכרטיס מסך, Slincer:

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בדקתי דרך הביוס זה נורמאלי? המעבד הגיע עם הקוריר הזה P4 1700 לוח אם של אסוס לא הוספתי מאווררים נוספים חוץ ממה שהגיע איתו השאלה שלי היא האם כדאי ל להחליף מאוורר למעבד ואם כן לאיזה קירור מים גם אפשר =] אין לי בעיה להשיג כל מוצר אני רק צריך שם מלא כולל דגם והכל ואני גם מחפש משהו שקט אבל שיקרר טוב (אני אל הולך לעשות אובר קלוק רק רוצה לשמור על המעבד שלי =] )

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by zippobuyer1,

יש לי שתי 2 מאוורים במארז חוץ מהמעבד והספק, ורק אחד מהם מחובר ללוח האם, השאלה שלי היא כזו.. האם זה נכון שבגלל שאחד המאווררים לא מחובר ללוח אם המחשב לא יכול למדוק את הטמפ' כמו שהיא באמת או שזה לא משנה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shlomibandit,

המעבד שלי מתחמם מאוד בזמן האחרון.. 78 מעלות במאמץ , ו60 מעלות בלי מאמץ.. זה סביר?? אז רציתי לקנות קירור טוב למעבד לא רגיל משהו טוב מאוד , שלא יהיה לי בעיות בכלל של חום של המעבד או משהו.. חשבתי על הביג טייפון..... איך הוא? יש יותר טוב ממנו בתווח המחירים הזה או כאלה יותר משתלמים?? תגובות בבקשה כי אני צריך להתקשר להגיד לו איזה קירור עוד חצי שעה..

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ScreameR,

Cooler Master Hyper TX 3 לאומת Xigmatek HDT-S963 H.D.C, במדדים של קירור ושקט. בנוסף, הרבה זמן לא קניתי חומרה וציוד חדש, עם גוף הקירור מקבלים גם משחה טרמית או ש אני ממש לא מתכנן OC והרבה יותר חשוב לי השקט..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הזמנתי מאורר חדש אבל עד שהוא יגיע אני רוצה להוריד קצת מהירות בשביל שלא להעמיס עם המעבד... כי הוא עובד על 75 מעלות צלסיוס מה אני צריך לעשות בשביל זה? להוריד מכפלה או להעלות? הכי גבוה אצלי זה 12.5 הכי נמוך 5 בחייאת תענו לי...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אחרי 3 שנים ששירת אותי נאמנה הלפטופ שלי מתחיל להתיישן. המאוורר בצד ימין בתחתית המחשב נשרף ולא עובד יותר כך שאירי שימוש של 20 דקות התחתית מתחילה לרתוח. המחשב כמובן לא בשימוש עד התיקון. שאלתי חבר שהוא טכנאי והוא אמר לי שעולה באזור ה250 להחליף את המאוורר . אפשרי להזמין בebay ודומיו את החלק ורק להרכיב בארץ? מישהו אולי מתקן את זה בפחות מ250? הדגם של המחשב הוא dell inspiron 15z 5523 יש לומר שאני שוקל במחיר הזה של התיקון אולי לקנות כבר מחשב חדש. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by locke,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא בארץ את צגי ה- LCD שלהם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by huber,

יש למישהו לינק להורדת MBR החדשה? אני חייב לבדוק את החום של המעבד שלי...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. פאק המחשב שלי חםםםם!!! הטמפרטורה של המעבד שלי היא 57 ושל הלוח אם 47 בינתיים יש לי רק מאוורר אחד בחלק האחורי של המארז ואני לא יודע אפילו אם הוא מכניס או מוציא אוויר..... השאלה הראשונה שלי היא איך אני יכול לדעת אם הוא מוציא או מכניס אוויר ואיך אני יכול לשלוט\לשנות את זה? אז חשבתי לקנות שני מאווררים של 80 אחד לחלק הקדמי שיכניס אוויר ואחד לאחורי שיוציא אוויר אז מה אתם אומרים? זה יוריד את הטמפרטורות בצורה משמעותית?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. טוב, יש לי כרגע מאוורר אחדד 80MM מאחורה מוציא ואחד 80MM מקדימה מכניס. אמור להגיע אליי בעוד שבוע בערך מאוורר 80MM עם לד כחול, רק שאני לא יודע איפה הוא יועל יותר: מאחורה או מקדימה? מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מתלבט בין 3 גופי קירור: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1692 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2199 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=752 מה עדיף לOC? ומי יותר שקט?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by com555,

איך צורבים BIOS ל- SAPPHIRE R9600 XT? שיהיה עם מהירויות קצת יותר גבוהות. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by taotao,

שלום חברים, אז כמו שכולנו יודעים הרי המחשב לא עובד על דלק (למזלנו) ;D ולכן החלטתי לבדוק איך משפיע אוברקלוק על הצריכה. בעזרת מכשיר מדידה שמתחבר לשקע בקיר ולתקע של "הצרכן" ערכתי מדידות שונות. תמונה של המכשיר (כן הסינים האלו).. ;D המכשיר מסוגל למדוד החל מצריכה של 10W ומעלה, רמת הדיוק נע באזור הסטייה של 1%+- למדידה (שנבדקה מראש). המערכת היא מערכת 1 שמפורטת בצד, ולעצלנים ביניכם: Intel CORE 2 DUO E8600 ASUS MAXIMUS FORMULA OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC 4GB Edition BFG NVIDIA 8800GT OC2 western digital 160GB WD160AAJS COOLER MASTER STACKER 831 SILVER Pioneer DVR 212DBK OCZ 600W Stealth X Stream איך נערכו הבדיקות ? * מדידת הצריכה בעת הפעלת המחשב * מדידת הצריכה …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dor8194,

שלום, אני מעוניין לבצע OC למעבד שלי. ניסיתי כמה פעמים לבצע זאת בעזרת מדריכים שונים (ללא הצלחה, כי לא מצאתי התאמה ללוח אם שלי) וגם בעזרת תוכנה נלוות ללוח אם. אני מדגיש שהלוח אם שלי ישן והיו כמה פעמים ששיניתי הגדרות ב-BIOS והמחשב לא עלה. הייתי צריך לאפס את ה-CMOS. אז בבקשה לדייק בערכים ולעבוד לפי ה- BIOS של הלוח אם שלי, כי הוא שונה מאוד מהלוחות החדשים. תודה. מעבד: Intel Core 2 Quad - Q9400 לוח אם: ASUS P5B (לא Deluxe) זכרונות: Corsair 2GB DDR2 - 800Mhz - CL5/6 Kingston 2GB DDR2 - 800 ספק כוח: FSP 700W קירור המעבד: Vantec AeroFlow FX120 שיא מעלות במאמץ: 47~48 מעלות. תודה, דור.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. החלטתי לשדרג את הקירור סטוק ב-HTPC מאחר והוא לא עושה את העבודה כמו שצריך ואני רוצה להתחיל ב-OC קליל, המעבד עובד כרגע במנוחה על 50 מעלות בערך, במאמץ באיזור ה-60+, מאוורר של המעבד על 2500 RPM, המארז אחרי ניקוי מסיבי והמעבד אחרי החלפת משחה וניקוי הגוף קירור, כמו כן בדקתי והקירור יושב טוב והדוק למעבד, סידור החוטים והסירקולציה מעולה. המארז הוא 1200 וכול שמונת המאווררים שלו עובדים כראוי. סה"כ כל הרכיבים בטמפ" מעולה וקרירים מאוד חוץ מהמעבד, צריך המלצה לקירור עד 150 שקלים, שהקירור יבוא בעדיפות מוחלטת על השקט שכן גם ככה כולם פה יהיו שקטים מהסטוק ואין לי בעיה עם קצת רעש. חשבתי על אחד מאלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6204 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אחרי ההמלצות של החברים רכשתי את ה katana3, הבעיה היא שהFAN האוטומט לא ממש מתפקד.. הגדרתי בביוס כל דבר אפשרי, הוא מסתובב לי על 100 סלד, לא משנה באיזה חום, אני יכול רק לבטל את האוטומט בביוס והמאוורר מסתובב מהר וכל הזמן. יש לי לוח של גיגהבייט p67a-ud5 ניסיתי לשחק עם התוכנת SMART שמגיעי עם הלוח, וגם זה לא עוזר.. אם מישהו יודע משהו, אשמח לשמוע..

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Msika93,

היי ח'ברה ושבת שלום ומבורך לכולם אז ככה כבר שבועיים שאני מנסה לעשות OC פשוט לא היה לי זמן כל כך... בכל אופן הנה כמה תמונות מהביוס שלי [אחרי שהגדרתי כמה דברים]: יש איך עוד פונקציות שצריך לשנות? להדליק? לכבות? תודה רבה לעונים ולעוזרים אשמח לקבל עזרה... עשיתי בדיקה של OCCT LINKPACK בהגדרות הללו ולא עברתי את הטמפרטורות מקסימום 65... ודרך אגב המתח של המעבד היית במקסימום 1.30. לפי HWMONITOR זה בסדר? אף פעם לא עשיתי OC בגלל זה עריכה: ומזה בבקשה Multi-Steps Load-Line ? במתחים שם? ויש בהגדרה הזאתי רמות זאת אומרת LEVEL מ- 1 עד 10 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם יש לי זיכרונות שעושים 660MHZ יציב על 2.5-3-3 (TCCD on BP PCB ) אני על מעבד וניס 3000 (E3 שבוע 23 ) שעושה 2700MHZ יציב בלי בעיה ב 1.52 עכשיו הבעיה : כשאני על מכפלת מעבד 4 ועל באס 300 עם יחס של 1:1 ( כמובן שהורדתי מכפלת HTT . מהירות המעבד היא 1200MHZ ) הכל עובד יציב ! אבל כשאני על מכפלה 9 ובאס 300 עם יחס של 1:1 ( מעבד על 1.55 - יותר ממספיק ) אז אני מקבל קריסות תוך כדי טעינת הוינדוס אותו דבר עם מכפלה 8 ובאס 330 מישהו יכול להושיע ?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים