עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by spider272,

הסירקולצייה הזאת טובה? מאורר קידמי מכניס מאורר על הדלת של המארז מכניס מארז אחורי מוציא האם זה טוב?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by arkadur,

אני מעוניין לרכוש את הקירור הזה, עבור תושבת 939. אין לי את הBRACKET עבור התושבת מהפלסטיק (קירור מים לפני כן), האם הקירור מצריך את קיומה של התושבת בכדי להתקין אותה? או שהקירור יושב על צמד החורים? אני מניח שבעלי שאר תושבות AMD יכולים לעזור לי אף הם. קירורים מומלצים אחרים, ללא תלות בתושבת יתקבלו אף הם בברכה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by xtract1,

טוב..עשיתי חיפוש..לא ממש מצאתי... יש לי התלבטות יותר בעניין של הגודל ...כי קראתי המון דיונים וראיתי שהAC מומלצים מאוד... אני מתכנן לעשות חור בגג של המארז שלי..יש לי מספיק מקום גם בישביל 120 ממ... אבל חשבתי אולי זה גדול מדי לגג... מה כדאי? 80? 92?120? של AC אני מדבר...(מנועה מחשבים בלבד)

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by tendo,

שלום, אני מחפש קירור אוויר למעבד הנ"ל בתחום ה 300 ש"ח מקסימום ועם המהרה ל 4.3 בערך. רצוי כמה שיותר שקט. תודה מראש לעוזרים. נ.ב אני ממש מצטער אם זה לא המקום הנכון לבקשה...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by benben,

כניראה שפריים 95 סיים את הקרייה המפוארת .. כשהמחשב שלי הורץ על 2.65GHZ הוא עבר 3 שעות בפריים במלי להציג שגיעות וב טמפ' של 54 מעלות לעומת זאת ב SNM הוא נכשל אחרי 25 דקות ובטמפ' של 61 מעלות .. גם במהירות 2.5 היה הפרש מעלות זהה .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by gggilad13,

יש לי מארז של CHENBRO שהגיע ללא מאווררים בכלל. שאר המפרט הוא: AMD 3000 512*2 GIBABYTE X800XL (עם קרור פסיבי) 2 כוננים אופטיים פלופי אחד כמה מאווררים ואיזה כדאי לשים במארז על מנת לשמור אותו קריר...?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מפרט Pentium Dual Core E6600 3.06GHz Asus P5b 2GBX2 DDR2 ATI HD4770 HEC 400W רק הלוח (3 שנים) שאר החלקים נרכשו כל אחד בנפרד עם הזמן... בכל מקרה, אין לי יותר מידי אופציות לשדרוג עם המפרט הקיים, הייתי מעוניין לעשות אוברקלוק (לא קיצוני) אפילו בשביל לקבל שיפור של 20-30% במשחקים. (רזולוציות גבוהות - אבל לא משחקים תובעניים, 1680X1050) האם אוברקלוק למעבד\כ.מסך בלי קירור בוא נגיד, יכול להביא לשינוי בביצועים? ואם כן במפרט הנוכחי ממה הייתם ממליצים להתחיל קודם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by killer2004,

שלום לכולם.. יש לי בעיה די מרגיזה ואיני יודע מה לעשות יש לי פליטת חום מהמחשב די רצינית מפני שהמחשב די קרוב לקיר ואין כ"כ אוויר מסביב אני יושב די קרוב אליו ואני מרגיש אני ניצלה מחום! יש לי מחשב חזק וזהו המפרט: מארז :Antec P182 SE Advanced Super Mid Tower לוח: ASUS STRIKER EXTREME (LGA775) NFORCE 680I SLI GBLX2 1394X2 מעבד:INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX דיסק קשיח:Western Digital WD5000KS קרור למעבד:SUNBEAM TUNIQ ספק כוח:ENERMAX ELT500AWT LIBERTY 500W ACTIVE PFC SATA זיכרון:transcend ddr2 kit 2*1024 800MHZ כרטיס מסך: leadteak 8800 GT 512mb השאלה שלי האם קירור מים יעזור לי להפחית את פליטת רמת החום במחשב? באם לא, אילו פיטרונות אפשריים ניתן לבצע כדי ל…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני שוקל לקנות לוח אם חדש וראיתי אחד של גיגהבייט שמתאים לי... אני מתכנן לעשות עליו אובר קלוק אבל בדביק בפורום הזה קראתי שהיה איתצם למישהו ניסיון לא מוצלח.... אני מחפש עוד חוות דעות נוספות בבקשה בתודה בנצי אגב זה הדגם http://www.pch.co.il/docs/pd-1450339673.htm

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by SubX,

זה הצעצוע החדש שלי לשימושי 24/7 : לוח: E35M1-I DELUXE זכרונות בשוטף : G.Skill Ripjaws 2x2GB 1600MHz זכרונות באוברקלוק (עקב נוחות במעברי מצבי ה-OC) : קינגסטון 1333MHz. דיסק קשיח : Seagate 2.5" 500GB 7200RPM http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1792595 קצת תמונות של המערכת (מהרכבה, לביצוע האוברקלוקינג וסגירתה לשימושה השוטף).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tazok,

50 מעלות בidle מעבד 38 הלוח גם בidle לא בדקתי במאמץ אבל זה ממש ממש גבוהה!! יכול להיות בגלל שלכרטיס מסך יש קירור פאסיבי והוא פולט חום בטירוף? (הוא ב80 מעלות!) זה GF3 ti200 שהלך המאוורר שלו...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Trumpeldor,

אני רוצה לעשות אוברקלוק מזערי בלי נסיונות קירור לכ.מסך כדי לראות אם המצב משתפר. יש לי את התוכנה POWERSTRIP שהבנתי שהיא טובה אני רק רוצה לראות שהניסיון שלי לא פוגם במחשב ANY 1 ???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by giliboy,

הבנתי שאין גירסה של סיינלטר לכרטיס הנ"ל אני מעונין בקרור שיהיה אפקטיבי ל-OC תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Vloody,

יתאים או שאצטרך לקנות גוף קירור קטן יותר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום. הנה הפתעה. רכשתי את הקירור לעיל. כאשר סיימתי להתקין, שמתי לב שכל המערך רועד. ניתקתי את המאווררים, עשיתי את כל הבדיקות. התוצאה: מאוורר אחד רועד! אפילו כאשר הוא לא יושב על הקולר. קרי, הוא רועד כשלעצמו! כנראה עניינים של איזון, וכדומה. כאשר מליבשים אותו על הקולר, מייד כל המערך רועד (וזה לא דבר בריא - מי יודע מה זה יגרום בשמך שנה?!) מישהו נתקל בבעיה הזאת? במידה ולא - הנה, שתדעו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by oded6188,

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_349 ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מה עושים, אני עושה אובר דרך הביוס (עיין פרטי מערכת) :s05:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by 123456789,

אני רוצה לקנות שני מאוררים של 80 מ"מ ויש לי שתי שאלות: א) לאן אני מחבר את המאוררים? ב)איך אני מחבר אותם למארז? ג)איזה מאוררים הכי כדאי לקנות? שני השאלות הראשונות די טיפשיות אבל לצערי אני טירון : : : תודה לעוזרים :jump:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הי אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה קניתי מחשב חדש (שבוע) AMD phenom 925 ATI HD5770 Gigabye 770TA-UD3 הוא הורכב ועבר בדיקות בzigzag אני מריצה speedfan ומקבלת נתונים עבור 44C Temp1 ,43C Temp2 ,Temp3 84C ,Core 37C Temp3 מלחיץ אותי אבל ראיתי שהוא קבוע, לא משתנה בכלל. מה מציין כל טמפרטורה, יש תוכנה או משהו שאני יכולה להריץ שיאפשר לדעת מה זה מה? חוץ מזה, איזה טמפרטורה צריכה להדליק לי נורה אדומה לגבי כל אחד מהרכיבים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Yaron1,

מעבד : Intel core 2 duo E6750 סוקט של המעבד : 775 שימושים : המעבד מתחמם אבל אני גם רוצה לעשות OverClock רעש : מפריע לי אבל יש לי מארז Antec Sonata III שאמור להיות שקט תקציב : 300 ש"ח מקסימום 400

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מתלבט בין 3 גופי קירור: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1692 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2199 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=752 מה עדיף לOC? ומי יותר שקט?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yambtz,

אם אפשר לינקים לאתרים עם מדריכים, גלריות, פורומים, וכל דבר אחר שקשור אני אשמח מאוד

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם: יש לי מיפרט הבא: Q6600 B3 קירור נינג'ה הגדול לוח אסוס P5N-E SLI זיכרון 4X1GB HK 800MHZ של G.SKILL ספק חדש של סיסוניק 430W 3X250GB 16MB @ RAID0 וכרטיס מסך 6200 GF אני לא חדש בתחום הOC אך המחשב האחרון שבו היתעסקתי עם OC היה מבוסס על אטלון סוקט 939 זה היה ליפני הרבה שנים ועכשיו אני רואה שבלוחות החדשים נוספו הרבה יותר אפשרויות ואני לא ממש מיתמצא בהם ולא ממש יש לי זמן פנוי כמו פעם לחקור :-) אני צריך עזרכתם- לא מצליח בשום דרך לעשות OC אפילו ל2.5!! המחשב ישר לא יציב לא משנה איזה מהירות זיכרון או תיזמונים ומתח למעבד יש משהו שאני מפספס? לאיזה הגדרות אני צריך לשים לב? אני רוצה להביא את המחשב לפחות ל2.8 וזה לא ניראה לי בעיה כי גם הזיכרון והקירור לא צריכים להגביל אותי וה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by roeiw,

מישהו שמע על הקובץ שינוי זמן תגובה של ה USB?? http://www.ngohq.com/files.php?go=giveme&dwn_id=11

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המחשב החדש שלי כבר הגיע וכעת המחשב הישן הולך לאחייני, לפני שאני מתקין לו מערכת נקייה אני רוצה להגיש לו את המחשב שיהיה כמה שיותר מהיר, פשוט להוציא ממנו את המיץ כמו שאומרים.. מדובר ב: - לוח אם אסוס דגם P3V4X (עדכנתי לו את הביוס), יש לו ביוס של Award (מצורף תמונה להמחשה) - מעבד סלרון שהוחלף לאחר שהפנטיום 3 733 נשרף (כתוצאה מקצר חשמלי). המעבד הוא מעבד סלרון 1033 מגהרץ אך בפועל אני מצליח להגיע איתו עד 850 מגהרץ (יש 3 דרגות מהירות למכבד בביוס, 566, 850, 1033). - זיכרון 512 RAM . - דיסק קשיח 80 גיגה. אני מצליח להפעיל את מהירות השעון בדרגת ה-850mhz אך באוברקלוקינג אני מצליח להגיע גג עד 980 מגהרץ וזה ע"י שינוי של CPU/PCI Frequency בלבד ל-115 ! המכפלה שלי נעולה על 8.5, ה-Vcore נמצא…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.