אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
איפה אני יכול לקנות נורות LED באיזור המרכז??? מישהו יודע? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי x800xt pe ואני רוצה להחליף לו גוף קירור 1) האם החלפת גוף הקירור פוגעת באחריות ? 2) האם יש סיכון כלשהוא במידה ומדביקים גוף לליבה ולא משתמשים בחומר טרמי רגיל ? 3) איך ניתן להסיר את הדבק הזה בעתיד אם בכלל ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך רדיאטור קטן, 80 מ"מ או פחות.. יש כזה? אם כן, איפה אפשר לקנות? תודה מראש..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה הטמפ' המקסימום של הסלרון טואלטין לפי אינטל (1000 מגה הרץ אם זה משנה)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ... אני בערך מתחיל במודינג... ומצאתי באתר איך לשים אור בתוך קונן הדי וי די... בשביל זה אני צריך פלורסנט בגודל 10 סמ (עם סרטר) איפה אפשר לקנות את זה באזור השרון??? תודה חברי!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה: יודעים מה? תשכחו מ HardOCP, האתר של הבחור עם המארז המדהים: http://www.angelfire.com/indie/osman/computercase/index.html
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אז כמו שכולנו יודעים הרי המחשב לא עובד על דלק (למזלנו) ;D ולכן החלטתי לבדוק איך משפיע אוברקלוק על הצריכה. בעזרת מכשיר מדידה שמתחבר לשקע בקיר ולתקע של "הצרכן" ערכתי מדידות שונות. תמונה של המכשיר (כן הסינים האלו).. ;D המכשיר מסוגל למדוד החל מצריכה של 10W ומעלה, רמת הדיוק נע באזור הסטייה של 1%+- למדידה (שנבדקה מראש). המערכת היא מערכת 1 שמפורטת בצד, ולעצלנים ביניכם: Intel CORE 2 DUO E8600 ASUS MAXIMUS FORMULA OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC 4GB Edition BFG NVIDIA 8800GT OC2 western digital 160GB WD160AAJS COOLER MASTER STACKER 831 SILVER Pioneer DVR 212DBK OCZ 600W Stealth X Stream איך נערכו הבדיקות ? * מדידת הצריכה בעת הפעלת המחשב * מדידת הצריכה …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שבע? יום ראשון, 14 באוגוסט 2005, 12:05 מאת: נימרוד בן משה, מערכת וואלה! 7132.82 MHz בחור יפני הצליח לגרום למעבד פנטיום לרוץ על 7Ghz. גם אתם יכולים, כל מה שצריך זה חנקן נוזלי דמיינו שיש לכם מחשב שהמעבד שלו רץ במהירות שעון של 7Ghz. סיימתם להזיל ריר? יופי. אז מסתבר שגם אתם יכולים לגרום למעבד פנטיום לרוץ במהירות מסחררת שכזו וכל מה שאתם צריכים זה מערכת קירור שמשתמשת בחנקן נוזלי. קצת קשה לדלות את הפרטים המדוייקים כיצד הוא עשה זאת, אבל בחור יפני פרסם בבלוג שלו הוכחות ל-OverClocking המוצלח שלו, שגרם למעבד לרוץ במהירויות שעון באיזור ה-7Ghz. ניתן להבין שהוא השתמש במעבד Pentium 4 670 Prescott אשר ישב על לוח אם מסוג ASUS P5WD2 עם שני כרטיסי זיכרון מסוג CORSAIR PC2-5400UL בעלי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה ניתן באזור המרכז לקנות מאוורר 120 ממ חזק במחיר מוזל? תרשמו לי מקום של חנות ספציפי תודה לאדוני ;D
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון המעבד והמארז מתחממים לי קצת יותר מהרגיל בקיץ. טמפרטורת מעבד: 40-42 במנוחה, במאמץ המקסימום שהגעתי הוא 50 מעלות. טמפרטורת מארז או יותר נכון system zone: 39-42 במנוחה, 44-47 במאמץ. יש לי מעבד 2.4B עם מאוורר של אינטל שקיבלתי כמובן עם המעבד לא החלפתי כלום. יש לי עוד מאוורר בגב המארז שמוציא אוויר ומשום מה שהוספתי עוד מאוורר שיכניס אוויר הטמפרטורות עלו. מישהו יכול להגיד לי אם זה נורמלי, יש סיבה לחשוש ? בתודה מראש, דודי.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט בחתימה.... אני מתכנן OC אבל בגלל שיש לי מערכת יקרה (וגם אני מאוד פחדן) וזו הפעם הראשונה שלי בOC אני רוצה לעשות הכל ביסודיות ושיהיה לי את המידע הרב בקשר לOC .... טוב השאלה שלי היא בזכרונות אני שמתי לב למקרים שOC של אנשים "נתקע" בגלל התיזמונים של הזכרונות שלהם... ואז אומרים להם לשחרר תזמונים כדי לאפשר המשך לOC.... (אומרים להם במקום 2.5 לשים 3 CAS ואז יהיה אפשרות להמשיך בOC) אבל הזכרונות שלי הגיעו בCAS 3 זה אומר שאם אני אתקע בOC שלי בגלל זכרונות אני לא אוכל לשחרר תיזמונים (כי אין לי לאיפה הרי 3 זה הכי הרבה) ואז הOC שלי יתקע? :s05: משהו מוכן לתת לי קצת הסבר על זה (בליל לשלוח אותי לסטיקים)?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקרון אני רוצה לקנות מעבד 3200+...אבל ההבדל במחיר הוא 270 שח...בין 3000+ הקירור צריך להיות טוב לOC נחמד ++.....בסוקט 939... AeroCool DP-103 Cpu Cooler Thermalright SLK-948U + Thermaltake Smart Case Fan II 92mm A2028 Zalman CNPS7700-AlCu Zalman CNPS7000B-AlCu Thermaltake Volcano SilentBoost K8 או כל קירור אחר שלא עובר את ה270 שח...
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי ההמלצות של החברים רכשתי את ה katana3, הבעיה היא שהFAN האוטומט לא ממש מתפקד.. הגדרתי בביוס כל דבר אפשרי, הוא מסתובב לי על 100 סלד, לא משנה באיזה חום, אני יכול רק לבטל את האוטומט בביוס והמאוורר מסתובב מהר וכל הזמן. יש לי לוח של גיגהבייט p67a-ud5 ניסיתי לשחק עם התוכנת SMART שמגיעי עם הלוח, וגם זה לא עוזר.. אם מישהו יודע משהו, אשמח לשמוע..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אני רוצה לשתף אתכם במשהו ששמת לב אליו.. יש לי את 2 מערכות ההפעלה, ויש לי SUPER_PI ב XP, התוצאה שלי עם המעבד היא 21 שניות לחישוב של 1M.. שמתי לב שהלינוקס רץ לי הרבה יותר מהר, למרות שאני משתמש בשולחן עבודה תלת מימדי ודברים אחרים... ראיתי שיש SUPER_PI גם ללינוקס אז החלטתי לנסות, מה התוצאה שקיבלתי? 1M = 17 SEC... בדיוק, שיפור של 20% , ממש לא הולך ברגל... אם החברות משחקים היום מוציאות NATIVE ללינוקס... ולזה... אני קורא ניצול חומרה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, מארז Antec P182 SE יגיע אלי כנראה מחר או בתחילת השבוע... http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81803 (ביקורת וידאו על Antec P182 (כמעט זהה ל-SE) ניתן למצוא פה: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81820) כמודומני המארז מגיע עם שלושה מאווררים; אחד עליון, שני מאחור, ושלישי בתחתית מלפנים. אני מתלבט האם להוסיף לכלוב המרכזי, הנועד לכוננים קשיחים / הרכבת מאוורר, מאוורר נוסף. מה דעתכם? האם כדאי להוסיף? או שהאוורור שמגיע עם המארז מספק? אם כן, חשבתי על Nexus 120mm Real Silent Case Fan D12SL-12 Orange/Black and White. http://www.nexustek.nl/120mm_real_silent_case_fan.htm אודה לתגובות. אם יש לכם נסיון עם המארז - מה טוב! תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פתחתי בעבר דיונים בפורום הזה ובופורומים אחרים והומלץ לי על ה מוגן 3 של שקייט לאחרונה התפרסמה כתבת ביקורת על קירורים למעבדים וראיתי שם את ה: GEID TRANQUILLO ARCTIC COOLING FREEZER 13 PRO ששניהם הציגו תוצאות רעש של פחות מ 28 Db וגם קיררו די טוב האם ביצועיו של המוגן 3 שהומלץ לי שווים או טובים יותר מהביצועים של המאוררים המדוברים? ואיזה מהם עדיף? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
50 מעלות בidle מעבד 38 הלוח גם בidle לא בדקתי במאמץ אבל זה ממש ממש גבוהה!! יכול להיות בגלל שלכרטיס מסך יש קירור פאסיבי והוא פולט חום בטירוף? (הוא ב80 מעלות!) זה GF3 ti200 שהלך המאוורר שלו...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את המארז טרנספורמר וכלם יודעים שהבעיה העיקרית שלו היא רעש.... אני ניסיתי להתחכם וקניתי פאן באס....אבל..שהמאוררים במארז נמצאים על 7 וולט הם עדין מרעישים וכמעט שלא מזיזים אויר... אז אני צריך המלצה למאוררים חדשים. קצת פירוט למצרכים: 1)שני מאוררי 80 מילימטר (רצוי עם לד) במקום המאוררים שבדלת הצדדדית. 2)מאורר 120 שקט עם 50 CFM מינימום שיבוא בקידמת המארז. 3)מאורר 120 שקט לפחות 50 CFM שיבוא בצד האחורי של המחשב. 4)מאורר לגג 80 מילימטר לא חייב עם לד חייב שיהיה שקט וזהו. תודה לעזורים ולמנסים לעזור עריכה: איך המאוררים הבאים: 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 X1 2) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6184 X2 3) http://www.noacom…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
REAL TEMP לא נותן לי, בOCCT אני רואה רק שני ליבות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה (לפני כמה שבועות) עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שיש לי Gainward GTX275 דרך RivaTuner ושמתי לב שבמאמץ המאוורר המובנה שהגיע עם הכרטיס מסך לא מסתובב מהר כמו שהיה מסתובב בד"כ וכתוצאה מכך הכרטיס מסך מגיע ל-88 מעלות. לפני האוברקלוק המאוורר היה מסתובב מאוד מהר במאמץ והיה ניתן לשמוע את זה. חשבתי שהמאוורר התקלקל אבל כשאני מדליק את המחשב הוא מסתובב מאוד מהר (לכמה שניות ואז מספיק) ושומעים את זה, כך שהמאוורר הוא לא הבעיה אלא משהו באוברקלוק שעשיתי ואין לי מושג איך לסדר את זה. עצתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עשיתי OC למעבד ולאחר מיכן ביצעתי לו בדיקת מאמץ, סה"כ המחשב מתפקד סבבה.. רק רציתי לדעת האם הטמפ' תקינה לאור הנתונים ב- CPU-Z? האם אין חשש שיקרה נזק כלשהו כתוצאה מהטמפ'? אם צריך פרטי המערכת בצד... תודה לעונים..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לעשות אוברקלוק למחשב שלי ויש לי התלבטות לא קטנה על הראש: האם עדיף לי לקחת Thermalright XP120+Vantec Thermoflow 120MM או מערכת קירור מים מותאמת אישית במחיר של כ-2,000 ש"ח? תוכלו להגיד לי אם יהיה הבדל משמעותי ביכולות האוברקלוק בין שני סוגי הקירור הנ"ל? (ביחס למערכת קירור מים הטובה ביותר שניתן להרכיב בתקציב הזה). תודה רבה לעוזרים, עמית
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שהוא מאוד רועש.אז יש אפשרות להחליף מאוור לשקט?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן מחשב HTPC חדש מעבד I3 Core 3220 שמתי עליו קירור של AC סדרה 11 (מארז נמוך HTPC) במנוחה - הטמפ' לפי הניתור של XBMC היא 58 , האם זה תקין? מערכת הפעלה היא OPENELEC.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-