אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אם מישהו יודע אני רוצה מודינג שיהיה: 1. ברמה בסיסית עד קלה 2. שאפשר להכין אותו מחומרים ביתיים לא כאלו מיוחדים שלך עכשיו תמצא את הדבר הזה 3. כלים שיש בכל בית מקסימום כלי שיהיה קל להשיג אבל עדיף כלים שיש בכל בית רגיל שעוד לא קנה את הכלים המיוחדים 4. שיהיה יפה 5. עדיף שיהיה מדריך בעברית 6. אני יעשה את זה למחשב ישן משנות הפתח קמץ ככה שלהתחשב בזה 7. דבר שלרוב לא הורס כלום בבקשה תעזרו לי כי ככה יהיה לי פרוייקט לחופש משהו שאני יתיד בו תודה על ההקשבה ומקווה שתעזרו
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, (ברוך שובו של הפורום )! אז אוקיי הזמנתי את השילוב המצויין בכותרת, אני רוצה לדעת אם עשיתי בחירה טובה בלקיחת מאוורר 92 מ"מ בגלל שאומרים שיש לו שטח DZ גדול יותר משל מאוורר 80 מ"מ, האם זה נכון? שאלה נוספת, האם האנרמקס הוא בחירה טובה או שעדיף איזה מאוורר אחר? אגב, מישהו יודע כמה CFMs האנרמקס דוחף? בעיקרון ראיתי בחלק מהאתרים 40 ובחלק 65 ככה, מי מהם הוא הנכון? המון תודה! 8)
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אתמול את הזכרונות האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1500_1502&products_id=9044 ואני רוצה לדעת עד כמה אני יכול להגיע איתם תודה מראש למי שעוזר
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי gtx 460 וסך הכל המעלות שלו סבבה גם באוברקלוק אבל לא יודע אולי אני אנסה לשבור שיאים וגם סתם שהכל יהיה קריר יותר ויחזיק יותר זמן עכשיו אני מביא עוד gtx 460 יעני sli וחשבתי אז במקום כבר לקנות gtx 460 אחד עם קירור יותר טוב או משהו כמו זה שהשקעתי עליו לא מזמן מה שיש לי gigabyte gtx 460 אלא להביא משהו עם קירור קצת פחות טוב ואז לקנות בשביל שניהם את זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9744 כדאי? מישהו שמע על זה פעם? (אהה ואני לא רוצה מערכת קירור מים שלמה להכל למעבד וכל זה ברוך השם שם הכל מסודר רק לכרטיסי מסך) או אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו אחר גם יעזור לי תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, המעבד שלי AMD 64 X2 4800 AM2 מגיע לטמפרטורה של 65-70 מעלות בקלות. מספיק שאני פותח כמה טאבים בפיירפוקס/צופה בסרט והוא כבר מגיע לתחום הזה. חוץ מזה המעבד כל הזמן על 60 מעלות+. זה כבר לא הנושא הראשון שאני פותח. כבר החלפתי משחה טרמית לפני כמה חודשים, יש מאוורר 120mm מקדימה מכניס אוויר ואחד 80mm מאחורה שמוציא אוויר (בני כמה חודשים, מחברות מוכרות). המעבד עם קירור סטוק. האם המעבד בנוי לעבוד בטמפרטורות האלה (65-70) או שזה מזיק? הלוח אם מצפצץ בטמפ' האלה (למרות שאפשר לבטל בביוס)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה שלומכם? ^ האמת שדי הסתבכתי עם הסידור מהאווררים ל-CM690. אז ככה: קיבלתי איתו 3 מאוררים. (120MM) - מקדימה, מכניס. - על הדלת, נדמה לי מוציא. - מאחורה, מוציא. מה שמשאיר לי מקום לעוד 4 מאוררים. - רצפת המארז, מכניס? מוציא? - גג המארז 2 מאוררים, שניהם מכניסים? - על הדלת, לשים עוד את המאוררים כמו הראשון? אשמח לסדר בבלאגן. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט Pentium Dual Core E6600 3.06GHz Asus P5b 2GBX2 DDR2 ATI HD4770 HEC 400W רק הלוח (3 שנים) שאר החלקים נרכשו כל אחד בנפרד עם הזמן... בכל מקרה, אין לי יותר מידי אופציות לשדרוג עם המפרט הקיים, הייתי מעוניין לעשות אוברקלוק (לא קיצוני) אפילו בשביל לקבל שיפור של 20-30% במשחקים. (רזולוציות גבוהות - אבל לא משחקים תובעניים, 1680X1050) האם אוברקלוק למעבד\כ.מסך בלי קירור בוא נגיד, יכול להביא לשינוי בביצועים? ואם כן במפרט הנוכחי ממה הייתם ממליצים להתחיל קודם?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני ממש לא מבין בקטע של המאוררים אני מחפש: 1) מאורר חזק שיקרר טוב 2) שלא ירעיש יותר מדי למישהו יש רעיון מה לקנות?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המהרתי את הכרטיס (שהוא של אטי מהחברה דרך אגב) מ270 מהירות זכרון ל330 ועשיתי בדיקות יציבות וזה יציב לגמרייי ואני לא מקבל יותר מ300 נקודות ב3DMARK2001 ולא רואה ממש הבדל בFPS...... מה עושים!??!?! מעבד 2500+ יעזור?? יש לי עכשיו 1500+ עם 512DDR333
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כרטיס מסך ראשון : geforce4 - 440mx - 128mb - chaintech כרטיס מסך שני : voodoo banchee - 16mb - creative שתי הכרטיסים הגיעו עם היטסינק בלבד בלי מאורר בלי כלום אז חשבתי שהם כנראה לא מתחממים, אחרת היצרנים היו מוסיפים שם עוד משהו בכל מקרה הכרטיס מסך ראשון בטמפרטורה סבירה שהוא רק בוינדוס תוכנות וזה 10 דקות בהפעלת משחק סטנדרטי הוא מתחיל להתחמם ! הוספתי לו מאורר קטן שהוצאתי מפנטיום 2, גם לא הכי עוזר, עדיין הוא מתחמם הכרטיס השני אין מה לדבר זה רק מחשב שרת לינוקס, כל מה שהוא מראה זה מסך דוס שחור עם כתוב לבן (קונסול..) ולא רק שההיטסינק רותח עד כדי כך שלא הייתי יכול לשים את האצבע עליו למשך יותר מ2 שניות בלי לדפוק צרחה כל הכרטיס רותח, גם שאני נוגע בקצה שלו שלא קרוב בכלל לצ'יפ הכרטיס …
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי את הת'רד ההוא על הLCD פה בפורום... אבל הוא לא מתקדם אז פתחתי אחד חדש.. הבנתי מהמדריכים שנתנו שם איך לחבר LCD למחשב.. אבל הבעיה שאין לי מאיפה לקנות כזה דבר... ואני רוצה לפרק מתרגומון או יומן אלקטרוני או טטריס.. עכשיו.. פתחתי את הדברים האלה.. וזה שונה לגמרי ביומן אלקטרוני היו 69 פינים ובטטריס זה היה מוזר כזה לא יודע... ובכל המקרים המסך מתפרק מהלוח ולא כמו שמראים במדריכים שהוא חלק מהלוח אני אשמח אם מישהו יעזור לי או יפנה אותי לאנשהו
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אם כן, מהו (שריפת חלקים, דפק תמידי וכו')? האם מישהו יכול לספר חוויות כאובות/משמחות? אשמח לשמוע.. amd xp 2000+ לוח אם לא מזוהה מבוסס SIS 128 MB DDR 2100 (יורחב ל256 או 512 בקרוב). האם יש גבול מסוים?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל הגאונים! 1. איך ניתן להוריד מהירות של מאוורר? 2. במארז שלי יש מקומות לשני מאווררים (מה שאני ראיתי) מארז של SP. איך ניתן ליצור מאחורי המארז מקום נוסף למאוורר? איך צריך לחתוך- עיגולים קטנים לברגים וביניהם עיגול בגודל של המאוורר? 3. צלעות קירור זה היטסינק? אם לא, מה ההבדל? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להורדה מהאינטרנט שמאפשרת לנטר מהירות סיבוב של מאורר המעבד, חום המעבד וכדומה? תודה,
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגיל אחרי גלישה רגילה נתקלתי באב טיפוס מפלצתי ביותר לקירור CPU עם אוויר. אין לי כרגע שום מידע עליו רק שהוא עובד עם מאוורר 250ממ בעל 10 צינורות ומשקל בסביבות קילו אחד. ואמור בימים אלו.... וכמובן לקירור כזה איך שלא לתת שם The Scythe Godhand וכמה תמונות שמצאתי בגוגל ועוד בכמה אתרים: מצטער על חוסר תאימות אם הגודל של האתר התמונות לפעמים ענקיות. בנוסף יש לי קישור לYOUTUBE שמציג את הקירור הנ"ל. בעתיד המחשב יהיה גם מסוק לפי הקירור הזה :-))))
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי מחשב חדש למטרת גיימינג. המחשב הקודם עושה את עבודתו נאמנה אבל הוא כבר בן כמה שנים טובות. רציתי לבדוק האם כדאי / יש טעם לנסות לעשות לו OC ואולי לשפר אותו קצת. המפרט הוא כזה: לוח אם p965 neo של MSI ספק כוח (לדעתי ג'נרי דרק) של ever power - 250pl זיכרונות - 3 ג'יגה 800 hrz. מעבד - core 2 duo 6400 על 2.1 ג'גה הרץ. קירור סטוק. טמפרטורות לא במאמץ באזור ה - 52. TJMAX 85. כרטיס מסך - geforce 8800gt מערכת הפעלה 32 ביט. קראתי באינטרנט שדווקא למעבד יש יכולות OC לא רעות בכלל בקירור המקורי. (קראתי שמגיע ל - 3.3). אז שאלתי בסופו של דבר - כדאי לנסות? אני מודאג מהספק כוח. מודאג מזה שהרכיבים יחסית ישנים כבר. אשמח לחוות דעת. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נורא חדש פה זה השאלה הראשונה שלי שמעתי שאם משייפים היטסניק(צלע קירור) מלמטה היא תוליך חום יותר טוב האם זה נכון???
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מארז של CHENBRO שהגיע ללא מאווררים בכלל. שאר המפרט הוא: AMD 3000 512*2 GIBABYTE X800XL (עם קרור פסיבי) 2 כוננים אופטיים פלופי אחד כמה מאווררים ואיזה כדאי לשים במארז על מנת לשמור אותו קריר...?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן, כחלופה לקירור מים אני בוחן קירור אוויר למעבד התקציב למשימה 350 כולל הכל (סינק, מאוורר/ים ומשחה) הדרישות שיחזיק E8400 כמה שיותר טוב, מתוכנן OC בחורף ושיהיה כמה שיותר שקט המועמדים שציינתי בפני הם: CM V8 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1284 CM GEMINI II ולהוסיף 2 מאווררי 120 סבירים http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1287 ZEROTHERM NIRVANA NV120 (מאורר לדים שלא ניתן להחלפה - חסרון) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1212 TR-SI128SE ולהוסיף מאורר 120 מכובד http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=754 TUNIQ TOWER (רועש בעוצמה גבוהה - חסרון) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=446 SCYTHE INFINTY http://www.foxpc.co.il/Prod…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי שימוש לאחד המחשבים הישנים שלי - בעיקר לאינטרנט - והבעיה שהוא עושה רעש של טרקטור... לפני כמה חודשים כבר החלפתי לו את הספק הג'נרי שהגיע איתו למשהו יותר נורמלי ודי שקט , והחלפתי גם את הקרור לכרטיס מסך... לאחר בדיקה היה קל לראות שאת הרעש עושה המאוורר של המעבד (פנטיום4). אז המטרה שלי עכשיו היא להפוך אותו לכמה שיותר חרישי -בתקציב של כ600~700 ש''ח. ומה שחשבתי לעשות בינתים זה להחליף למארז נורמלי כגון centurion 532 , ולשים למעבד איוורור פסיבי - נראה לי sonic tower . זהו... אשמח לשמוע תגובות או הצעות.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-