עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם שמי איתי, ואני חדש פה. את האמת, ראיתי את האתר הזה בפעם הראשונה רק לפני שבוע, ומאז אני מבקר בו אחת ליום. החלטתי להתחיל פרוייקט קטן, של מנעול אלקטרוני. משהוא דומה למה שיש פה: http://hem.passagen.se/rapideye/codelock.html הרכיב החשוב ביותר במערכת הזאת הוא ה"smart kit" ELECTRONIC LOCK מישהוא במקרה יודע איפה אני יכול לקנות דבר כזה בארץ? מישהוא קנה בעבר דבר כזה? תודה מראש, איתי

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. עדיף אתר באינטרנט כי אני לא מצאתי .... תודה

• 8 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by 1nstall,

אני מחפש ומחפש ולא מוצא איפה אפשר לקנות את smartfan 2 thermaltake ראיתי את זה אצל מודינג בגלרייה

4. Started by poi,

איפה מוכרים בלוק מים למעבד חוץ מ- WWW.EMP.CO.IL ???

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by yoav1000,

אני צריך בלוק קירור איפה אפשר לקנות אחד עד300 שקל

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  6. עשיתי חלון עכשיו אני רוצה להקיף אותו מבפנים בלדים זוהרים, איפה קונים וכמה זה צריך לגזול מכיסי הקטן? :saint:

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. OK עשיתי חלון למארז שלי אבל יצא לי לא מושלם :-\ תראו אני רוצה לקנות גומי כדי לצפות את זה אבל הבעיה היא שכבר הדבקתי את זה :-\ יש משהו שאני יכול לעשות? (דרך הגב זה מוד ראשון שלי 8))

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by manbot,

חיפשתי כבר בהמון חנויות. לאף חנות שבדקתי בה יש.... התוכלו לומר לי מאיפה אוכל להשיג דבק טרמי?

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by zuq,

אני צריך כמות קטנה של דבק תרמי בשביל מוד קטן לוודו באנגי שלי מאיפה אני יכול לקנות דבק באזור ת"א? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by ras81,

שלום אני יודע שזה לא בדיוק הפורום אבל יש פה הרבה אנשים בעלי ידע בנושא מכירות וכו' ולכן אשמח אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות חיישן טמפ' (עדיף של TT) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  11. אני רוצה לשחק קצת ולהכין פד זוהר לעכבר שלי הבעיה שאין לי מושג איפה קונים לדים, נגדים, או פרספקס וכמה זה עולה. לחלון שכן שלי הביא לי. אני גר בנס-ציונה אז אם יש באזור עדיף. גם אילת זה סבבה כי אבא שלי גר שם ואני נוסע הרבה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Oompa Loompa,

שלום, יש לי מארז Enermax Chakra עם מאוורר 250mm, והמאוורר בו הפסיק להסתובב החנות שבה קניתי את המחשב נסגרה בינתיים... אני מחשב בנרות חנות שמוכרת מאוורר 250mm באזור חיפה ולא מוצא כלום. דיברתי אפילו עם היבואן, שאמר שהוא לא מוכן לעבוד עם לקוחות פרטיים. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג מאוורר כזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by zurkin1232,

אני צריך להחליף מאוורר למעבד (פנטיום 3). אם אני לא טועה זה 50 מ"מ. איפה אפשר לקנות? (רוב החנויות מפרסמות רק 80 או 120)

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  14. הייי שלום רציתי לשאול איפה אפשר לקנות בזול מאוורר 120mm ולדים ובכל מיני צבעים? :yelclap: :s05: :s05: :s05: אני צריך את כמה שיותר מהר תודה......מראש

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  15. כאלה כמו אצל JACK ASS, חשבתי על מודינג כמה שבועות כבר, והוא נתן לי בכלל חשק אחרי שראיתי איזה יופי יצא לו איפה אני יכול לקנות (מקומות ספציפיים) מאווררים פשוטים כאלה ? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. איפו אפשר למצוא מנורת קטודה מולטי קולור ואיפה אפשר למצוא מנורה שרגישה למוזיקה ככה שמפעילים שיר במחשב היא מהבהבת? ואיך מרכיבים אותם ? מה פשוט מחברים אותם לאחד הכבלים של החשמל שיוצא מהספק?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by jiddisch,

אני רוצה לקנות כמות גדולה (100-500 גרם) של משחה תרמית. איפה קונים את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. תודה

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  19. בעיקבות דליפה בהתקנה אני צריך להשלים נוזל קירור מים ירוק אנטי סטטטי למערכת שלי. איפה אני יכול לקנות בארץ נוזל כזה ?

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by ScreameR,

זה לפנטיום אחד שלי :*)))

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Ymac,

הי, ברשותי מארז HAF 932 ועם כל הכבוד לHigh Air Flow זה פשוט שואב אבק.. אז רציתי לשאול פה אם מישהו מכיר מקום לקנות פילטרים לאינטייק של המארז הנ"ל? (230 מ"מ מקדימה ובצד) ואם אין חיה כזאת, אז מאיזה חומר אפשר להכין פילטרים? (לא משהו חד-פעמי כמו גרביון) תודה על ההתיחסות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by HFDO5,

אני מחפש לקנות כדי לעשות מזה איזה מדף פה זה המקום הכי מתאים לשאול את זה כי משתמשים בזה גם לחלון של במודינג אז איפה אפשר לקנות וגם איזה עובי אפשר להשיג ומחירים בערך למי שיודע תודה

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by LinkTree,

אז ככה - אני אוברקלוקר צעיר והייתי רוצה לשאול איפה אפשר להשיג ציוד (כמו צלעות קירור - מאווררים ..) אבל אני גר בדרום - איזור ב"ש - אז אשמח לשמוע איפה אפשר לקנות ציוד בדרום (או באינטרנט) תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  24. נגיד ואני מתכנן לבנות מערכת קירור במיים קראתי את המדריך שיש באתר נחמד אבל איזה רדיאטור צריך? אני מניח שצריך משהוא שיעביר כמות מיים מסויימת או שיקרר לרמה מסויימת איך זה הולך בידיוק? מישהוא יכול להסביר ולספר לי?

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  25. אהלן, התושבת למאורר שנמצאת על הלוח אם (asus m2n-e) נשברה,וכתוצאה מכך המאורר (freezer 64 pro) לא מחוזק כמו שצריך ולכן המעבד מתחמם. חשבתי על לקנות פשוט קירור חדש,אבל לא מצאתי אף קירור שבא עם התושבת ל-am2. מצאתי את זה: http://www.xoxide.com/thermalright-am2-bracket-rev2.html אני די בטוח שזה מתאים,אבל לא מצאתי משהו דומה בארץ. אז האם יש משהו כזה בארץ,או לחילופין מאורר שבא עם התושבת?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.