עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. [הת'רד המקורי נפתח בטעות בפורום כרטיסי מסך, האחראיים יכולים בבקשה לסגור אותו] המאוורר מרעיש מאד והכרטיס אומנם ישן (אך עושה את העבודה איכשהו), כך שחשבתי להחליף את המאוורר עצמו ולהישאר עם הצלעות המקוריות. איזה מאוורר אני צריך (קוטר, RTM / CFM, סוג המאוורר)? והאם זה אפשרי? [או אולי למישהו יש כרטיס דומה מקולקל עם קירור מתאים תקין למסירה?]. תמונה של הכרטיס: http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/14-122-009-03.jpg תודה, ריפר.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by shay454,

אני משפר קצת את המארז שלי, : מאורר 120 מקדימה (מאורר שעובד על 220V עם מקור כוח חיצוני) מאורר 80 מאחורה. מוציא אויר ועוד מאורר 80 בדלת. ואולי גם מאורר קטן למעלה, הבעיה שלי שהמאורר 120 הוא מאורר רציני בעל דחיפה מאוד גדולה של אויר, אני מפחד ששני ה-80 לא יצליחו להוציא את האויר מהמארז. כמו כן, היכן מומלץ להתקין את המאורר 80 בדלת? במרכז זה טוב? ???

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  3. אני מחפש מאוורר שיכניס אוויר, ואחד שיוציא אוויר. הכי חשוב לי שהמאווררים לא ירעישו ושיהיו כמה שיותר שקטים. תקציב 40 שקל למאוורר בערך... תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  4. היום בבוקר החלטתי לבדוק מה הזיכרונות שלי שווים בדקתי אותם בקשר ליציבות וכו בכל מה שנוגע ל250 bus והם עבוד ניפלא ואת התיזמונים לא הצלחתי להוריד מ2.5,3,3,11 אז אמרתי את התיזמונים אי אפשר להוריד אז לפחות ניראה בכמה mhz אפשרות לעלות אותם קיצור עכשיו הם על 266 והם עובדים ניפלא משחקים כמו pop או cs1.6 או act of war עובדים אצלי מצויין והחלטתי אחרי שבדקתי כמספר דקות כל אחד מהמשחקים החלטתי להפעיל את תוכנת הבדיקה prime95 שהבדיקה ההעיקרית שלה היא הראם והתוכנות מביאות לי אירורים מפרט amd atlon 64 (9*266)@2395 זיכרונות Adata vista ddr500 מישהו אולי יכול לנסות להסביר לי למה תוכנה כמו prime95 נפלה ? ומה אני צריך לעשות בשביל לסדר את זה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  5. GeForce 4 מת בצורה קורעת לב (תרתי משמע). אפשר לאמר שידעתי שזה מה שיקרה עם עוד קצת לחץ על הקירור, אחרי הכל מי צריך GF4 כיום?! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by zoyaniv,

שלום יש לי בעייה והמחשב נתקע לי במשחקים אחרי כמה דקות וחשבתי אולי זה בגלל טמפרטורות איך אני יכול לבדוק טמפרטורות של המחשב במאמץ

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שבת שלום אני צריך שתמליצו לי על 2 מאוררים 120 למארז שאחד יוציא והשני יכניס ששיהיו חזקים ויחסית שקטים כמו כן גם מאוררים 90 ממ על מה אתם ממליצים תודה יואב

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by CaRTeR,

שלום לכם ברצוני לשים לציפ הצפוני שלי קירור חזק יותר מהפאסיבי שיש לי היום. בדקתי כמה אפשרויות והכי נראית לי סבירה היא הקירור של טיטאן, כאשר הוא כולל : מזרק עם משחה טרמית, ארבעה קליפסים ממתכת, ארבעה קליפסים מפלסטיק, מתאם 4/3 פינים, ארבעה ברגים. הנה תמונה שלו. http://www.pc-look.com/boutik/images/Plus/110020-002_p001.jpg המטרה לביינתים היא לקירור של המחשב שבהמשך יגיע לאוברקלוק האם המאוור יספק אותי, האם הוא רועש, ובכלל ביקורות ותגובות יתקבלו בברכה . נ.ב אם מישהו יכול להביא לי תמונה שהמאוור בתוך המחשב זה יהיה נחמד מאד.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Gilo2005,

שלום יש לי שאלה אז ככה יש לי מחשב amd atholn xp polomonio 1.7+ 768 ddr 266 MHZ geforse 2 mx 440 64 mb ורציתי לדעת אם המחשב הזה טוב לאוברקלוק ואיך נתן לעשות אליו את זה? לוח אם GIGABYTE כול עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 449 צפיות
  10. אני לא מצליח לעלות את המעבד שלי יותר מ- 1587.1mhz , אני לא יכול לעלות את ה-FSP יותר מ-138 עם מכפלה של 11.5 , אם אני מעלה את זה יותר מ-138 fsb אז המחשב נתקע לי ולא עולה. ניסיתי גם לשנות את המתח של המעבד וזה לא עזר . הנה חלק מהרכיבים שיש לי: מעבד : AMD Athlon XP 1800+ palomino 1533mhz לוח אם: ASUS A7V333 זיכרון: Kingston 512MB 333Mhz PC 2700 CL 2.5 קירור למעבד : Zalman CNPS7000B-AlCu LED 92MM Fan כרטיס מסך: Gigabyte RADEON 9200SE 128MB ספק: Boxter 500WATX12V דרך אגב קניתי את המחשב שלי לפני בערך 4 וחצי שנים (חוץ מ:הכרטיס מסך, מאוורר למעבד [קניתי לפני יומיים] והספק)

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  11. Started by zakko,

שלום, אני רוצה לקנות מאוורר למחשב שלי, ורציתי לדעת לפי מה אני קונה איך אני יודע איזה גודל והספק אני צריך? איך אני יודע לאיזה קיר של המחשב לחברו ואיך? איך אני יודע אם הוא מתאים לתושבת ואיזה סוג אני צריך? אשמח לתשובות, תודה!!!

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  12. Started by royr,

יש לי משהו שאני חייב להגיד: באמת שהיצירות של חלקכם מאוד מעניינות ויפות ( על פי התמונות ) אבל אני לא יכול שלא לחשוב שחלקכם עושים זאת ממניעים לא נכונים. אני רוצה לעשות אנלוגיה קטנה ולעבור מעולם המחשבים לעולם הרכב...בטח כולם מכירים את התופעה של הארס המצוי שהוציא רישיון לפני 30 שניות אבל הוא כבר במוסך עם הפיאט אונו המסכנה שלו שמבקשת שינתקו אותה מהמכשירים אבל הוא החליט לשים לה אגזוז פתוח כדי שהיא תהפוך למכונית מירוץ ( ככה לפחות הוא חושב ) והוא יוצא לכביש ונותן גז והמכונית לא זזה אבל היא נוהמת כמו אריה והוא תופס פוזה של שומכר. לי יש מחשב מסכן בן שלוש שנים והשינוי היחיד שיש לו במארז הוא שהוא פתוח לחלוטין ןתאמינו לי שזה יוצר זרימת אויר לא רעה והמחשב לא נתקע לי אפילו פעם אחת בגלל …

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by doreiny,

שלום לכולם אני רוצה להחליף את הזלמן שלי ממש לא נוח לי כל הגודל הזה שיושב לי במארז אז רציתי ללכת על ה thermalright xp-90 עם מאוורר tt ufo השאלה אם ה xp-90 עם המאוורר הנ"ל יתנו לי ביצועים עדיפים על הזלמן 7700cu עריכה: או שבכלל עדיף לי להביא את הביג ווטר של tt אם הוא נותן יותר ביצועים משנייהם כמובן...

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by itaysp,

היום בבוקר בא אלי חבר וניסינו לעשות אוברקלוק. זאת לא הפעם הראשונה שלי.. בפעם הקודמת הצלחתי לעלות 250Mhz והיום 300Mhz. אני חושב שאפשר יותר אבל נתקלתע בכמה בעיות דבר ראשון אני רוצה לציין את המפרט: Epox 8kda3j AMD Athlon64 3000+ ClawHammer 2000Mhz 2 סטיקים של 512 A-Data PC4000 500Mhz ואת הקירור אני לא זוכר.. אולי זה כתוב בחתימה (הטמפ' בסדר.. בסביבות 40 על אובר של 300 מגה הרץ) עד 200 מגהה רץ הכל היה בסדר. התחלנו לעלות ל250,לא עבד הם הוספנו 0.5 וולט למעבד ואז הוא עשה בוט והכל עבד בסדר. אותו דבר ל 300 הוספנו עוד 0.5 בשביל שהוא יעבוד. משן כבר לא הצלחנו כלום, ניסינו לעלות ל 350 אבל לא הצלחנו גם עם הוספת עוד 0.5 לזכרונות. אז ניסינו להוריד את המכפלה ל 9 ולשחק עם זה.. גם…

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  15. שלום לפי חיפוש בגוגל הבנתי שטמפרטורה של כביכול רכיב ה "AUX" ב everest home edition יכולה להראות שלוש דברים, לוח אם, מעבד או טמפרטורה שלקוחה מהשמיים. הטמפרטורה של הרכיב הזה נעה בין 70 ל 125 מעלות צלזיום מה שלא ממש מרגיע אותי. בהתחלה יצאתי מהנחה שהוא מראה טמפרטורה "שלקוחה מהשמיים" אך אחרי התקנה של speedfan גם הוא הציג לי 3 טמפרטורות, אחד בסביבות 30-40 צלזיוס שזה ככל הנראה לוח אם (גם everest הציג את אותו הדבר) שני בסביביות 60-70 צלזיוס שזה כנראה המעבד (גם everest הציג את אותו הדבר) (כן זה פנטיום 4 פרסקוט לכן הוא כל כך חם) והשלישי טמפרטורה שנעה בין 70 ל 125 מעלות צלזיוס שהיא דומה לטמפרטורה של AUX ב everest אז מה זה בעצם הטמפרטורה הזאתי? האם יתכן שזה טמפרטורה של כרטטיס המסך (I…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Hi Amit, Sorry for not responding sooner. Been recovering from the flu. You're due to be contacted on the next mailout for the regular block. Regarding the silver block. I've been collecting serious expressions of interest for a batch order. What I'll be doing is sending out email on the 18th August asking for confirmation of interest to proceed in the way of a deposit, which will be about $100 US via Paypal (or whatever). I'll wait 6 days for payment of deposits, and on the 25th August the order will go in for the silver (and the deposits used to pay for the silver). Once the blocks are finished (~6 weeks after that for delivery/machining), I'll ask for the balance wh…

17. Started by wind-dos,

שלום. הנני רוצה לקנות לדים כחולים אשל גדול הלד הוא קטן כידוע לי יש שני סוגי גודל של לדים גדול וקטן ורציתי לדעת אם יש לדים כחולים קטנים. בתודה!

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  18. היי. לאחרונה המעבד לוהט במאמץ, 70-75 מעלות ולעיתים במקס' 78C בערך, האם זה בסדר להיות ככה במשך תקופה של כמה חודשים רצופים?(Q9550) חשבתי אולי להחליף את המשחה טרמית מלבד ניקיון האבק, אבל רציתי לדעת אם צריך לפרק את הלוח אם בשביל לפרק את הקירור , כי אחרת אני בבעיה וסיבוכים איתו. להתחיל לפרק זה סרט שלם, כל הכבלים הדקיקים והג'ימפורים של הריסט וכו', גם אם אני אלך לפי הספר יקח לי זמן לזכור איפה היה כל אחד ופשוט לא בא לי להסתבך עם זה... אולי המשחה גם סה''כ בסדר, פשוט לא ניקיתי המון זמן

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by poops snitzel,

אני רוצה לשאול הקירור מים הזה יתאים לעובדה שהכרטיס זה שני כרטיסים צמודים http://skypc.co.il/pl_product~TT-CL-W0052~18~0.htm

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by wrecker,

שלום .. קניתי את הביג טייפון של טרמלטק המוכר.. יש לי מעבד 6550 וכרגע האצתי אותו כבר ל3GHZ עובד יפה 28 מעלות..במנוחה ובערך 36-38 במאמץ.. אני רוצה להגיע איתו ל3500 ככה ואני מאמין שהוא יעמוד בזה אבל הבעיה שלי היא הזכרונות, יש לי של חברת טראנסנד CL5 800MHZ 1GBX2 ואני מלצליח לעבוד איתם גם על 900 MHZ בסבבה, הבעיה שבשביל להגיע ל3.5 למעבד זה כבר מגיע ל1000MHZ יותר ואני מפחד לגרום לנזק.. עד לאן אני יכול להגיע? או שהלוח אם שלי מגביל אותי? למפרט מלא יש בצד.. תודה רבה!!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. המפרט בחתימה... הכרטיס שלי במנוחה 44 במאמץ יכול להגיע ל78.... אני רוצה לשים לו קירור טוב ושקט... ויש לי מספר שאלות: 1: שמעתי שיצא סליינסר חדש בדיוק לכרטיסים כמו שלי ואני מעוניין בו מאוד משהו מוכן לומר לי איפה אפשר למצוא אותו הבכי זול? 2: ובכמה הוא יכול להוריד לי את המעלות (במנוחה ומאמץ) 3:גם שמעתי איזה משהו שמדביקים לזכרון של הכרטיס וזה מוריד גם לו את המעלות נראה לי קוראים לזה סיטקרים משהו כזה... :s05: משהו מוכן לומר לי איך מדביקים אותם איזה מדריך פשוט..... 4: גם איפה אפשר למצוא אותו בזול 5: האם זה מוריד בצורה משמעותית את המעלות לזכרונות? תודה ביי

• 14 תגובות
    • 911 צפיות
  22. Started by Black-Dawn,

יש לי שאלה קטנה לחברי הפורום : איכן אני יכול להשיג בארץ דבק טרמי על מנת להדביק צלעות קירור לזיכרון של ה9800NP שלי? מקווה שתוכלו לעזור. שחר.

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  23. Started by (G),

האם להחליף את הנינג'ה פלוס ב- זלמן CNPS9500 LED?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  24. Started by n3b,

שלום וחג שמח, בהמשך לאשכול הקודם, שלא נמצא פיתרון(למרות העלאת ה RPM) הטמפ' נשארו גבוהות אני מצרף לאשכול תמונה של המארז + מפרט מלא כמו שאתם רואים הטמפ' בזמן מנוחה הם 49 מעלות אם מישהו עם מפרט דומה יודע\נתקל בבעיה דומה אני אשמח לשמוע הסירקולציית אוויר היא כזו: שני מאווררי 120 בחזית מכניסים אוויר מאורר 120 על הדלת של המארז מכניס אוויר אחד מאחור מוציא אוויר [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Screw_Master,

אני רוצה לבדוק יציבות של אוברקלוק. פעם הייתי עושה את עם IntelBurnTest, היום אני לא בטוח איזה תוכנה מאמצת את המעבד הכי הרבה. בכל מקרה, אני עכשיו עם OCCT, ורוצה לדעת איזה מבחן להריץ: את ה-Linpack, שהוא גם 64 ביט, או את הסטנדרטי, שעליו ממליצים יותר בסטיקים פה. אני רוצה להריץ את הבדיקה ל-8 שעות, בשביל לדעת שהמעבד יציב ברמה גבוהה. חוץ מזה, איך עובד עניין קריאת הטמפרטורה? היא מדויקת או שלהסתמך על תוכנה אחרת? ולאיזה קו אדום מומלץ לא להגיע? איפה לעצור?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים