עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ברשותי הלוח הנ"ל עם הביוס האחרון מהאתר של אסוס. מעבד: E2200 יציב עד באס 340. זיכרון: 4 * 1GB של קינגסטון DDRII 800 בכל פעם שאני מעלה את ה FSB Strap מעל 200mhz (לדוגמא 266) המחשב מתכבה ולאחר מכן נכנס ללולאה של הפעלות מחדש בלי תצוגה על המסך. כיבוי בכוח ל 10 שניות על ידי הוצאת החשמל והכנסה שלו והמחשב עולה בהצלחה עם ההמהרה והSTRAP שבחרתי, בנוסף אם אני ממשיך לעבוד עם ה STRAP הגבוה מ 200 המחשב יציב והכל פועל כשורה אבל ברגע שמבצעים הפעלה מחדש מחלונות המחשב שוב נכנס ללואה של הפעלה מחדש ולא נדלק. הסיבה שאני צריך STRAP יותר גבוה מ 200 ברורה, אני רוצה מחלקים שיאפשרו לי להריץ את הזיכרון שלי ב 800 בזמן שאני מעלה את הבאס מעל 240(ב 240 אני יכול לקבל DDII 800 עם STRAP של 200 ע"י שימוש ב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Stasik,

האם מוכרים Peltier בארץ וכמה עולה אחד רגיל?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Eternal Bliss,

שלום לכולם עד עכשיו היה לי את ה Enermax Black tower, והוא לא היה מספיק בשבילי(אין מספיק מקום) אז הלכתי לחנות "הקרובה" ולקחתי מארז Chieftec full tower בצבע שחור בהיר, מזה צבע יפה כרגע אין לי דלת כי הם היו צריכים להרכיב לי את החלון שבחרתי אבל הוא עדיין יפה, ביינתים בלי שום תוספות אבל בשבוע הקרוב אני ישים את המאורר ה 120 שלי שמתחבר לחשמל(מפלצת אמיתית) וכמובן איך אפשר להחליף את הלדים המגעילים של המארז הנה תמונות שלקתי קובץ זיפ תמונות עוד קובץ מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by kfirbep,

הרכיבו לי מחשב והייתי רוצה לדעת עד כמה הוא שקט(מ1-10) תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by love-its-my-name,

המעבד שלי על 48 מעלות במאמץ והיום הגעתי הביתה וראיתי אותו על 62 נשבע לכם חשבתי נשרף המחשב החדש! כיביתי את המחשב לאחר 24 שעות שהוא היה דלוק הדלקתי שוב פעם הוא היה על 50 וירד עד ל 45 בשינה [לא במאמץ] והכרטיס מסך שלי חם אש נשבע לכם אני לא יכול לגעת בו... [הכול חם ואפשר לגעת בהכול חוץ מבשבב אחד רותח שמתי את הפלסטיק של הדני והוא נמס תוך שניה וחצי] אז איזה קירור לקנות???????????? סעמק הינה המפרט abit max 3 2.8c p4 2X256 geil golden ]מתח של 3.0V ANTEC 1000MG ? WINDOW ANTEC 430V REDEON 9800 SE ALL IN WONDER PLOS OMEGA עריכת דיון : תוסיפו את השאלה אה ומה זה הטמפרטורות של ה- PWM? כאילו מה הפירוש? כי זה עכשיו על 39 מעלות... וה-SYS על 32 מעלות... מה זה בכלל SYS AND PWM? אני כבר יותר…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום יש לי Thermaltake V1 CL-P0401 לאחרונה המאוורר נהיה רופף ונוקש על הצדדים. יש דרך לחזק את המאוורר במקום שלו? פתחתי אבל לא ראיתי בורג או משהו בסגנון בלי קשר, לקירור יש 4 פלסטיקים שמצמידים ללוח אם אבל שניים מהם נשברו וכבר אי אפשר להצמיד לתושבת. יש דרך להשיג חדשים או להחליף לברגים או שאני צריך לקנות חדש? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Nastradamus,

אז ככה: חבר שלי סוף סוף הסכים לעשות אוברקלוק יש לו אינטל פ4 1.8A אני רוצה להעלות ת FBS ל 133 ובכך לעשות אוברקלוק חמוד אני מחפס תוכנות לבדיקת יציבות מערכת לאחר האוברקלוק יש המלצות ? וגם מאיפו אני מוריד אותם ..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מנסה לקבל תשובה על השאלה הזאת כבר הרבה זמן ולא מצליח למה הטמפ' של CPU\CPU DIODE נמוכה מהטמפ' של הליבות ב10-15 מעלות?\ והאם הפרש של 10-15 בין הליבות בזמן מאמץ הוא נורמלי? אני צריך את עזרתכם, אני באמצע תהליכי OC וזה מתחיל להיות די חשוב...

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by E_XeQuit,

קניתי לפני שלושה חודשים את ה HD4850 בגרסא הפשוטה ועקב תקלה בכרטיס הוא הוחלף לגרסא מיוחדת עם מאוורר של Zalman. רציתי לדעת איך אני יכול לקבוע את המהירות סיבוב במאוורר של הכרטיס החדש ? הוא עושה רעש ממש חזק ואני ישן ליד המחשב וזה ממש בלתי נסבל. כל שאר המפרט בצד. תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לא מצליח לעשות אפילו שינוי של 10 mhz לא מצליח בתיחול להעלות את הביוס חייב להחזיר לדיפולט כדי להתחיל נא הדרכה ראשונית למרות קריאת המדריכים לא מצליח. תודה מראש לעוזרים. אולי צריך לעצור משהו בsetup לעשות גיסאבל למשהו עיינתי בספרות של הלוח אם אך לא מצליח.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Esparco,

קבלו פנטיום 630 פרסקוט 3 ג'יגה 90 נאנו מיטר קרירררררררררר 29 מעלות במנוחה ו 47 מעלות במאמץ מלא פריים X2 ! על קירור סטוק!! אני מאמין שהלוח תורם הרבה לטמפרטורה הנמוכה הזאת ASUS P5N32 SLI יש לו איזה משהו שניקרא 8 שלבים לא יודע בדיוק וה STACK COOL 2 כניראה שהיה משתלם להשקיע בלוח כזה!! [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

ראיתי שנכנסו הרבה מוצרים חדשים של primecooler לזיגזג, כמו שבטח כולם יודעים המוצרים שלהם כמעט זהים למוצרים של זלמן וחלק אומרים שהם יוצאים לגמרי מאותו מפעל (OEM). למישהו יש מושג על הבדלי הביצועים בינהם ? האם שווה להתפשר על primecooler ? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by MishaK,

היטסינק זה הדבר הזה שעשוי ממתכת ועליו מורכב המאורר של המעבד? אני כימעט בטוח שכן אבל אני רק רוצה להיות בטוח כדאי לא להיתבלבל בעתיד ולעשות ממני צחוק :smoke:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. על איזה תוכנה אתם ממליצים לצריבת ביוס של כ.מסך דרך וינדוס?? הכרטיס הוא של נוידיה FX5200

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by VBMaster,

שלום לכולם! אני מנסה כבר המוןן זמן להכין תאורה אחורית למסך LCD שלי... הוא קטן 16X2 וניסיתי לשים כמה לדים חזקים (לא בטוח שהם אולטרא, הם שקופים וחזקים אבל בחנות ראיתי יותר חזקים) וגם ניסיתי לשים שני מנורות 6V, שעבדו בסדר אבל צריך לדחוף את המסך פנימה כדי שזה יהיה טוב ואז אי אפשר לקרא טוב.. יש אולי הצעות נוספות? כי אולטרא ברייט שראיתי בחנות עולים 10 ש"ח ללד ואני צריך לפחות 4 נראה לי... זה יקר! בתודה, נדב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by שורטי,

קניתי מחשב חדש המארז הוא של אליין (אחד די מוכר הקדימה שלו זה ראש חייזר עיניים לדים וכו) זו הסירקולציה גג: אגזוז 90 ממ אחורה: 120 ממ לד של אקאסה מוציא דלת: 80 ממ שזורק אוויר לכרטיס מסך קדימה: 120 ממ של אקסה עם לד מעבד: zalman 7000alcu הארד דיסק: ההארד דיסק כאילו מודבק לדלת אז הוספתי לו מאוורר "סלים" והוספתי אחד מתחת לכרטיס מסך שיקרר בגלל שהוא פאסיבי נו מה אתם אומרים? המאווררים של אקסה טובים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tuvia,

שלום אני די חדש בכל הנושא הזה ויכול להיות שהשאלה ממש מטומטמת אבל יש אפשרותלהוסיף לכרטיס מסך עוד זכרון מכרטיסי מסך אחרים כי יש לי radeon 9600se והוא ממש חרא בגלל הזכרון הבסיסי שלו 64 mb ויש לי כרטיס מסך קודם שהיה לו 64 mb אז יש אפשרות להעביר זכרון?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הזמנתי מאורר חדש אבל עד שהוא יגיע אני רוצה להוריד קצת מהירות בשביל שלא להעמיס עם המעבד... כי הוא עובד על 75 מעלות צלסיוס מה אני צריך לעשות בשביל זה? להוריד מכפלה או להעלות? הכי גבוה אצלי זה 12.5 הכי נמוך 5 בחייאת תענו לי...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ballcall2,

אני רוצה להחליף את המאווררים לp183 שיהיו יותר שקטים וגם יקררו טוב. חשבתי על slipstream או על הנוקטואה NF-S12B שממש יקר או על ה s-flex. מה עדיף? ואיפה כדאי להוסיף בנוסף עוד מאווררים במארז?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by NiMo1771,

אין לי בעיה להגיע ל4.4ghz, אבל ברגע שאני מעלה את המכפלה ל45 המחשב נתקע בstarting windows, גם אם אני מוסיף 0.3V מעל המתח ששמתי בשביל 4.4ghz קראתי שבשביל תדרים יותר גבוהים צריך להפעיל את pll overvoltage וזה באמת עובד, הווינדוס עולה והמערכת עוברת מבחני יציבות הבעיה היא שהמחשב לא נדלק על הפעם הראשונה. אני לוחץ על כפתור ההפעלה במארז ואני רואה את המאווררים והנורות על הלוח אם נדלקים, אבל המסך נשאר שחור ואחרי כמה שניות המחשב נכבה (המאווררים והנורות נכבים). אחרי כמה שניות הוא מדליק את עצמו מחדש ואז שוב קורה מה שכתבתי למעלה. ככה זה מספר פעמים עד שבסוף הוא מצליח להידלק. מישהו נתקל בבעיה הזאת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by frenzy,

מישהו הזמין מוצר מ3dcool.com וקיבל אותו מהם? אני רוצה לדעת אם הם שולחים לישראל.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by The UnKnown,

שאלה נשמעת קצת מטומטמת.. אבל קניתי לםני משהו כמו שנה+ מזרק של ארטיק סילבר 5 והוא עומד כבר המון זמן ולא יצא לי להשתמש כי התעצלתי לפתוח את המחשב ולחדש מריחות... בכל אופן הגיע הזמן כי המעבד שלי מגיע כבר ל70 מעלות... השאלה היא האם זה משנה שהגריז עמד כל כך הרבה או שאני יכול למרוח אותו בראש שקט ? אגב, עצות אולי איך לסלק המון אבק בדרך הטובה ביותר ובכללי עצות כי לא עשיתי זאת אף פעם... למרות שזה לא נשמע כזה קשה בטוח יש עצות ממביני דבר בעלי ניסיון וזה תמיד יכול לעזור. תודה !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by mostwanted,

היום פעם ראשונה עשיתי אוברקלוק עכשיו המעבד שלי והאוברקלוק שעשיתי במפרט הטמפ' במנוחה 31-32 ובמאמץ 35-37 זה בסדר כי אני עם קירור סטוק TR2

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by TheReaper,

טוב השתמשתי בRIVA TUNER כדי לפתוח צינורות והוזכר בכתבה שצריך לצרוב ביוס ערוך איך אני צורב את הביוס הערוך ומאיפה אני משיג אחד ערוך בכלל?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by CRT,

כרגיל אחרי גלישה רגילה נתקלתי באב טיפוס מפלצתי ביותר לקירור CPU עם אוויר. אין לי כרגע שום מידע עליו רק שהוא עובד עם מאוורר 250ממ בעל 10 צינורות ומשקל בסביבות קילו אחד. ואמור בימים אלו.... וכמובן לקירור כזה איך שלא לתת שם The Scythe Godhand וכמה תמונות שמצאתי בגוגל ועוד בכמה אתרים: מצטער על חוסר תאימות אם הגודל של האתר התמונות לפעמים ענקיות. בנוסף יש לי קישור לYOUTUBE שמציג את הקירור הנ"ל. בעתיד המחשב יהיה גם מסוק לפי הקירור הזה :-))))

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים