אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלוווום לכולם . דבר ראשון והכי חשוב זה שאני חדש (מהיום ) ואתם עושים עבודת קודש פה והאתר הזה חבל על הזמן, אבל בגלל שחנופה לא עוזרת אני יגש לבעיה שלי. אז ככה כולם מדברים פה על התחממויות של 65 מעלות ומטה , מה שיש לי זה ככה: amd 1800 +, לוח epox 8k3a כשרק קניתי את המחשב הטמפרטורה של המעבד הגיע "רק" ל73 מעלות והטכנאי במעבדה אמר לי שזה תקין כל עוד זה לא עובר את ה75 מעלות והמחשב באמת עבד כמו בובהלה רק שכעבור שנה וחצי הגעתי לטמפרטורה מטורפת של 83 מעלות והמחשב מתחיל לעשות לי ריסטארטים , מסכים כחולים ותקיעות אם אני משתמש אפילו ב2 תוכנות ביחד ככה שהעבודה בלתי אפשרית והמצב חייב בתיקון. המצב ככה כבר חודש בערך ואי אפשר להשתמש במחשב איך שהוא עכשיו אלה לגלישה בלבד ( ולהשארת הודעות בפורומ…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אובר קלוק ראשון למעבד שלי , יש לי הסתיגות בקשר למתח של מעבד 1.5V , אני חושב שזה גבווה , מישהו יכול לעזור , תודה ... בעומס הטמפרטורה בממוצע 60 ...
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני די חדש בכל הנושא הזה ויכול להיות שהשאלה ממש מטומטמת אבל יש אפשרותלהוסיף לכרטיס מסך עוד זכרון מכרטיסי מסך אחרים כי יש לי radeon 9600se והוא ממש חרא בגלל הזכרון הבסיסי שלו 64 mb ויש לי כרטיס מסך קודם שהיה לו 64 mb אז יש אפשרות להעביר זכרון?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח : GigaByte GA-K8VT800 PRO צודההה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
motherboard 44c CPU 65c ברשותי athlon 1Ghz, asus A7V 133 בזמן האחרון הווינדוס (xp) עושה ריסט לבד לעיתים קרובות, חשבתי אולי זה קשור להתחממות...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה זמן פתחתי תרד ושאלתי אם אתם חושבים ש ARTIC SILVER 5 במקום המשחה המקורית ( הלבנה הפשוטה ) יעזור לי ב OC אז היום ניסיתי את זה פירקתי את הגופי קירור הקידמי והאחורי וניקיתי עם אלכוהול את הזכרונות/ליבה ומרחתי בזהירות על הכרטיס את המשחה החדשה שסיימתי החזרתי את הכרטיס למקום ובדקתי את היכולת OC שלו ואני עכשיו דיי שמח הצלחתי להגיד ל 480 לליבה ו820 לזכרונות !!! בלי שום חירבוש בכלל !!! התוצאות עלו משמעותית בכל התוכנות שבדקתי... אז בקיצור אני ממליץ לכם לנסות את זה ! תודה ביי ביי
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו פעם ניסה לעשות למעבד הזה אובר קלוקינג ? יש לי מעבד פרסקוט בא לי לראות מה גבול הסיבולת שלו גם ככה יש לי את ה 630 .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות שאני מקווה שהם מתאימות לפורום הזה. קניתי מאורר של 120מ"מ והתקנתי אותו אבל גיליתי שיש לי במארז רק שתי חורים כדי להחזיק אותו ויש מקום לקדוח עוד שתים נוספים. האם זה בסדר להחזיק אותו רק עם 2 ? זה יגרום לו לאבד איזון ולהתחיל להרעיש ? ובנוסף קניתי ספק חדש שיש לו המון כבלים וזה נראה ממש מבולגן בפנים, אני מפחד שזה מפריע לזרימת אוויר או יגע בחלקים... יש איזה דרך לעשות סדר בעניין הזה ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שאני עושה אוברקלוק למעבד אז הזיכרונות מתחממים???? ביגלל שאני מעלה את הבאס .???? ואם כן אז איך אני יכול לקרר אותם.....
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב : intel 2.8 perrsocet 1mb bonanaza 875 512 400mhz ddr 80gb 8mb sata ati redeon 9800 pro מארז של raidmax+2 FANS בדקתי בביוס את הטמפרטורה של המעבד ..היא עומדת על 55-65 ללא מאמץ ואני צריך המלצה על קירור כל שהו למארז או למעבד שיכול להוריד את הטמפרטורה תודה מראש..!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב בן כשנה מפרט : מעבד : intel core i5 750 2.66Ghz 8MB L3 s1156 לוח אם : Gigabyte GA-p55a-ud3 זיכרון: G.skill 2x2GB DDR3 1600Mhz כ.מסך: Sapphire radeon HD 5670 1GB Hyper Memory GDDR5 DX11 ספק : Enermax tomahwk 405W active PFC 12cm fan psu מארז: CoolerMaster CM 690 II black ATX No PSU כ.קשיח : wd caviar blue 500GB 16mb 7200 המחשב ממש רועש ומציק בלי לעשות משהו הוא על 65- 60 בשימוש בינני מגיע ל90 ובשימוש כבד מגיע לפעמים 100 + וקורס היתי צריך לשנות הגדרות צריכת חשמל לחיסכון שלא יקרוס הטמפרטורה המארז יחסית איכותי מגיע עם מאוורר קידמי גדול מאורר אחורי ואחד עליון (שנותק בגלל קול זמזום) ויש מאורר בסיסי של אינטל שמגיע עם המעבד מה אתם ממליצים לי לעשות כדי להפתר מהרעש והתחממות..…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום פעם ראשונה עשיתי אוברקלוק עכשיו המעבד שלי והאוברקלוק שעשיתי במפרט הטמפ' במנוחה 31-32 ובמאמץ 35-37 זה בסדר כי אני עם קירור סטוק TR2
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי איזה היטסינק שעליו מאוורר הכל של Green Cooler או Green Power משהו חרא ... וכיביתי את המאוורר 80 מילימטר של EverCool (הם טובים) שעושה ממש מעט רעש (23 דציבלים) והספק בכלל מאוד שקט ואני שומע שריקה מעצבנת כל כך של המאוורר שעל המעבד יא רבאק עכשיו אני מבין למה זה אין עליו גריל כזה ממתכת למה זה קורה ? איך פותרים את זה ואם לא פותרים אז איזה מאוורר או אפילו היסטינק זול וטוב יש כדי להפסיק את השריקה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט: MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Xaser II A6000A Plus Tower Case DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR P\S - Antec TruePower 430 Watt הספק לי התחמם מאוד... הרגשתי את זה ביציאת האויר החם מהמאורר האחורי של הספק .. והיה לי מאורר פנוי ..אז אמרתי ...נעסה חור..ונחניס קצת אויר לספק.. תמונות .. אני צלם גרוע .. חיברתי אותו לפאן באס..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ברשימת הOC של האתר ראיתי את זה http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=495 ממה התלהבו פה בדיוק? הוא הוריד את הביצועים שלו לא? מ2800 מגהרץ ל מגהרץ2400 מה הקטע פה ? OC זה בשביל לשפר לא?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני משתמש בתוכנה EVEREST והוא מציג לי 48 טמפ' של המעבד במנוחה (AMD 64 3200 @ 2400) כי קשה לי להאמין שלמעבדים האלה עדיין יש את הבעיות חום הישנות של AMD... אלא אם כן המאוורר לא משהו אבל עדיין לא הגיוני לי 48 מעלות במנוחה(ולפי מיטב זכרוני המאוורר נקנה בנפרד מהמעבד) יכול להיות שיש קשר למתחים שהוגדרו בביוס? DRAM Voltage 2.70 Chip Voltage 1.60 אגב שכחתי לציין שהלוח אם הוא DFI Ultra Infinity ועוד שאלה בקשר לזכרונות.. הוזכר בפורום דיי הרבה פעמים העניין של ה1:1 (שאגב אין לי מושג מה זה אפילו לאחר שקראתי פה כמה תגובות ומדריכים.. חבל שהם לא מפורטים יותר) אוקי אז קודם כל.. הזיכרון שיש ברשותי הוא GeIL 512MB * 2 400MHz ומהEVEREST עוד קצת מידע: DIMM1: GeIL CL25-3-3DDR 400 512 MB PC3200 …
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. לפי כמה שבועות מצאתי מחשב זרוק ברחוב. לקחתי, פתחתי, (ואחרי הרבה עבודה) הוצאתי את המאורר. המאורר (מדדתי עכשיו) הוא 80 מ"מ. עכשיו אני רוצה לפתוח את פאה אחת במארז ולחבר אותו ללוח אם. השאלה שלי היא האם קיים סיכון כלשהו שמא ישרף לי רכיב כלשהו? אני רק רוצה להיות בטוח שהמאוורר כשיר ולכן אני בודק. מצפה לתשובה..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון המעבד והמארז מתחממים לי קצת יותר מהרגיל בקיץ. טמפרטורת מעבד: 40-42 במנוחה, במאמץ המקסימום שהגעתי הוא 50 מעלות. טמפרטורת מארז או יותר נכון system zone: 39-42 במנוחה, 44-47 במאמץ. יש לי מעבד 2.4B עם מאוורר של אינטל שקיבלתי כמובן עם המעבד לא החלפתי כלום. יש לי עוד מאוורר בגב המארז שמוציא אוויר ומשום מה שהוספתי עוד מאוורר שיכניס אוויר הטמפרטורות עלו. מישהו יכול להגיד לי אם זה נורמלי, יש סיבה לחשוש ? בתודה מראש, דודי.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות קירור לכרטיס מסך ואני מתלבט בין Zalman VF700-Cu Arctic Cooling NV Silencer 6 Rev.2 אני מחפש את זה שיש לו ביצועים טובים יותר (לא אכפת לי מהרעש אבל שניהם שקטים מאוד) קראתי ביקורות סותרות אבל ברובם הבנתי שהזלמן יותר טוב אכשיו אני שואל מה דעתכם והאם הזלמן לא כבד מידיי(270 גרם) ולא מסכן את הכרטיס למרות ששמתי לב שהסיילנסר קל ממנו רק ב27 גרם
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים!! אחרי שכבר ראיתם את ההודעות הקודמות שלי על חיפושי אחר היטסינק זול,שקט וחזק ל-INTEL שלי, מצאתי באתר XEXOIDE את הסינק הבא: Foxconn Prescott 3.6GHZ / P4 Heatpipe Cooler במחיר של 30 דולר - 135 שקל. הסינק פועל באמצעות HeatPipes בדומה להרבה סינקים חדשים שיוצאים עכשיו לשוק. הנה ביקורות עליו: http://www.extremereviews.net/data.php?recordID=155&page=1&type=review http://www.kickassamd.com/modules/reviews/article.php?storyid=10 בשתי הביקורות ניתן לראות הבדלים גדולים מאוד בין ההיטסינק המקורי של אינטל לבין ההיטסינק הזה, והמבקרים מרוצים מאוד מהביצועים ומהתכנון של המוצר. אומנם היה קצת מבאס לראות מעט שריטות על הבסיס, אבל כמו שבביקורות אמרו, משחה טרמית מטפלת בבעיה. מה אתם …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לי יש פנטיום 3 733 - שעכשיו רץ בבאס 150 ו 825 מגה הרץ הלוח שלי הוא של ViaTec (ישן ומעפן ביותר!) מעלות אם אובר קלקוק Idle - 28 Full Load - 34 (אחרי שעה וחצי אם Prime95) מה שתוקע אותי זה כנראה הלוח שהוא ישן מאוד ! הזכורונות שלי הם דיי חדשים (אבל אני לא ממש יודע מידע עליהם אבל לא נראה לי שהם מה שדופק אותי). אני לא גיימר ולכן אני לא קונה מחשב חדש בנתיים כי אין לי צורך בו ! מה אתם אומרים כדאי להשקיע בלוח למחשב שלי ? האם אני יוכל להמהיר עוד את המעבד אם לוח חדש למחשב שלי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pcarena.org/ib/index.php?showtopic=7908 פשוט מטורף
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב הקיץ בפתח והגיע הזמן לשדרג את קירור המארז + מעבד יש ברשותי מארז CM690 עם הסט מאווררים הסטנדרטי + על המעבד יש AC FREEZER 7 PRO (במקור לא תכננתי OC בגלל זה לקחתי רק את הפריזר) בינתיים המערכת איתנה ויציבה באוברקלוק על 3.8 גיגה הרץ... כאשר המעלות הן 42-45 במנוחה וגג 64-66 במאמץ עילאי (לא כולל INTEL BURN TEST שם הוא מגיע לי 72+ ככה). בימים האחרונים כשהטמפרטורה הכללית בחוץ עולה ...אני שם לב שגם הטמפרטורה של המעבד עולה - המערכת עברה מ 42-45 במנוחה ל45-52 במנוחה (פיק באחת הליבות ל57 במנוחה!) אומנם במאמץ לא יצא לי לבדוק עדיין . עכשיו חשבתי לשדרג את גוף הקירור של המעבד ל -THERMALRIGHT TRUE BLACK 120 CPU COOLER . ולהוסיף שתי מאוררים למארז לשם שיפור סירקולצית האוויר תוך כדי שמי…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-