אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי 4870 ורציתי לשאול אם אני מעלה מתח (נניח ממש טיפה), זה יתן לי אפשרויות OC טובות יותר? חוץ מחום שברור שיהיה יותר, מה עוד יכול להיות הנזק? והאם אוכל לקבל OC טוב יותר במובן של לעלות יותר גבוהה את הCORE וMEM ועדיין לא לקבל מסכים שחורים או ארטיפקטים ?! מה דעתכם על כל הנושא?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
טוב, הנה קירור מים שיש לי כרגע לקנייה, ואני רוצה לדעת אם אפשר לקחת משהו יותר טוב במחיר כזה פחות או יותר יותר זה גג עוד 100$, ולשאלה שלי, כמה GHZ בערך אני יוכל לעשות עם הקירור שאתם תציעו וכמה עם מה שאני מציע, אם זה לא אפשרי לדעת, תגידו לי בבקשה. טוב, הנה המפרט + קירור המים שאני מתכנן לקנות : Intel Core 2 Extreme QX9770 Yorkfield 3.2GHz 12MB L2 Cache LGA 775 136W Quad-Core Processor - retail http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115051 1459.99$ ASUS Rampage Extreme LGA 775 Intel X48 ATX Intel Motherboard - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131334 $389.99 SAMSUNG HD642JJ 640GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive (Bare Drive)…
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אוקיי אני עושה קצת OC לכרטיסי ה4870 ופתאום GRID נופל בהתחלה חשבתי שזה אולי בגלל המעבד - אז שמתי אותו ממש על STOCK (3.2) ועדיין המשחק נופל מידי פעם! (נהיה כמו מסך שחור, חוץ מאולי חלק עליון שיש טיפה צבעים כחולים כאלו ונתקע לחלוטין וגם תוקע המחשב בכלל, והסאונד לרוב נתקע גם) מה ההסבר לזה? האם זה בגלל OC לכרטיסים? או ששאולי בגלל DRIVERS או מה?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שמתי לב למשהו די מוזר (או שלא) שOC לא הולך ביחס ישיר (לינארי) למתחים שאני נותן כלומר נניח אני שם את המעבד על 4.0 ג'גה הרץ אני יכול להסתפק ב1.3 וקצת ככה אני רוצה 4.2 אני כבר צריך לעלות ממש הרבה! נניח ל1.4++ כדי שיהיה ממש יציב. לעומת זאת שאני עובר מ3.8 ל4 נניח או משהו כזה, העלייה די מתונה למה זה? הייתי חושב שנניח על כל כמה מגה הרץ שאני מעלה, צריך לעלות טיפה מתחים, אבל נניח אם אני רוצה לעשות OC ל4.5 במעבד שלי, אני כבר צריך לשים מתח ממש ממש גבוה (מעדיף שלא, יש המון חום!!!), כדי שיהיה יציב לחלוטין.
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מעבד Q6600, לוח של X48-DS5, זיכרונות של Corsair XMS2 DDR2 PC6400 4-4-4-12 שעובד ב2.1v (ע"פ היצרן זה המהירויות והמתח שהם אמורים לעבוד בו). משום מה, לא משנה איזה מתח אני מגדיר למעבד, אני לא מצליח לראות אותו עולה בתוכנות כמו CPU-Z או Coretemp. מה אני מפספס ? שמתי את הLoadline Calibration בלוח על Normal. יש איזה הסבר איפשהו על כל אפשרויות האוברקלוק שיש לי בביוס ?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אז יש לי כ.מסך של GAINWARD 8800GTS 512MB ושמתי לב שהוא מגיע ל71 מעלות במינימום עבודה (אין לי מזגן בדירה)... יש הצעות לקירור?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יואוא לפעמים איזה מעצבן זה שלא יודעים מה לרשום למעלה ......... טוב בקיצור אי צריך משחה טרמית לגוף הקירור הלא מוכר שנותן ביצועים שלא חשבתם עליהם (3000 RPM והוא שקט תחת ) טוב אני גם צריך מדריך איך לנקות משחה מגוף קירור כי עליו מלא , הצלחתי להוציא קצת עם טישו , ואחרי שהגוף נקי איך אני מורח משחה על המעבד . ואם אתה חושבים למה אני צריך , כי המעבד שלי שנמצא למטה החליט שלא בא לו לעבוד אז הוא בשביתה אצל אינטל במעבדות עריכה : שכחתי משהו הנה גוף הקירור http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=4217 תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי בעיות בCS ואני חושד שהמעבד בקצה דרכו. האם הטמפרטורות האלו לתקינות? מעבד P4 עם ליבת פרסקוט- 55 במצב רגיל. לא יצא לי לבדוק במאמץ אבל אני חושב שזה גבוה 7600GT - 55 בממוצע. גם לא יצא לי לבדוק במאמץ בנוסף, צירפתי תמונה של speedfan, יש כאן איזשהו באג בתוכנה, משהו יכול להסביר לי מה קורה& לתת חוות דעת על הטמפרטורות אני אשמח. תודה,יובל.
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
קניתי לפי עצתכם תמאוור הנ"ל, חיברתי ללוח אם והכל והוא פשוט מרעיש בצורה בלתי נסבלת, חשבתי שהוא אמור להיות שקט בזמן מנוחה..
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
טוב, ימי הקיץ החמים הביאו את כרטיס המסך שלי לטמפ' גבוהות אני מאמין... במהלך משחק TF2 נתקע המחשב ולאחר כמה שניות כל הטקסטורות התחרבשו ונהיו צבעוניות, ככה שאני מאמין שכ. המסך שלי "קצת" חם... (למעבד יש קירור Tuniq) רציתי מכם המלצה לקירור לכ. מסך ( לא גדול, אם אתם מכירים את המארז שמופיע במפרט שלי אתם בטח תבינו את זה) לימי הקיץ החמים הללו... ב200-250 ש"ח בערך... חיפשתי ת'רדים דומים ולא מצאתי כ"כ... תודה!
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
החיישן טמפ' נראלי דפוק הוא מראה לי שהלוח על 121 מעלות מישו יודע למה אני צריך לכבות את המחשב או שאין סיבה לפאניקה? http://img522.imageshack.us/my.php?image=32256290km0.jpg
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אוקיי, אני רוצה לשתף אתכם במשהו ששמת לב אליו.. יש לי את 2 מערכות ההפעלה, ויש לי SUPER_PI ב XP, התוצאה שלי עם המעבד היא 21 שניות לחישוב של 1M.. שמתי לב שהלינוקס רץ לי הרבה יותר מהר, למרות שאני משתמש בשולחן עבודה תלת מימדי ודברים אחרים... ראיתי שיש SUPER_PI גם ללינוקס אז החלטתי לנסות, מה התוצאה שקיבלתי? 1M = 17 SEC... בדיוק, שיפור של 20% , ממש לא הולך ברגל... אם החברות משחקים היום מוציאות NATIVE ללינוקס... ולזה... אני קורא ניצול חומרה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס מסך מסוג GEFORCE FX5200... המאוורר שלו פתאום לא פועל... והחלפתי לכרטיס אחר שהיה לי בבית GEFORCE 4 בקיצור גם המאוורר שלו משום מה לא עובד... האם זה תקלה במחשב או משהו אחר? אשמח לקבל תשובות!!
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום קניתי את הקירור נינג'ה 2 ואני לא מצליח לעשות אוברקלוק המחשב שלי: פנטיום 4 פרסקוט 2.8 ג'יגההרץ ו1 גיגה ראם לוח אם של MSI (צ'יפסט של ויה PT880) וזה סוקט 478 בקיצור המעבד היה עם קירור סטוק מגיע ל64 מעלות במאמץ ועכשיו ל53 כשאני עושה אוברקלוק המחשב לא מצליח להעלות את הווינדווס וישר קורס ועושה ריסט (חוץ מכמה פעמים שזה הצליח לכמה שניות ואז הטמפרטורה לא הייתה גבוהה בערך 54 מעלות) וכל זה רק באוברקלוק קטן של 200 מגההרץ למעבד בלבד ולא לזכרונות. את הזכרונות (400 מגההרץ בדפולט) הרצתי ב300 ומשו מגההרץ ככה שזה לא הם וגם יש לי קירור די טוב במארז והוא נקי והכל כשעשיתי אוברקלוק יותר קטן שמתי לב שכשאני מריץ OCCT המתח של הליבה יורד מ1.38 ל1.35 בערך או 1.36 ואז כשזה יורד טיפה מתחת הוא מפ…
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי במספר דברים: 1.SUNBEAM CORE CONTACT FREEZER האם הוא קירור טוב למשחב חזק למשחקים? האם הוא נמצא בארץ? אם כן כמה העולה? אם לא הוא יבוא וכמה יעלה?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אז ככה הבעיה של המחשב זה שבא לו הוא עושה רעש חזק מאוד ואין לי מושג מאיפה זה מגיע...כשהיה את הרעש,כיביתי את המחשב הוצאתי את המכסה ופתאום הרעש נעלם..ככה זה תמיד שהמחשב רועש אני פותח אותו ופתאום נעלם,יש לי את התוכנה SPEED FUN ששם אני רואה את הRPM של 2 המאווררים שיש לי,ושניהם מראים 17 אלף +-, האחוז טמפרטורה אצלי הוא 55 מעלות..לפי מה שהבנתי זה לא הרבה אך עדיין אני רוצה "לשפר" את זה איכשהו,אם זה לקנות לו מאוורר יותר חזק או כל דבר אחד,כמובן במחיר הגיוני. מדובר במחשב קצת יישן עם מעבד 775,למי שלא יודע המעבדים האלה מתחממים יחסית מהר,אז אני כמעט בטוח כשיש את הרעש זה בא מהמעבד.. מה אתם אומרים איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה של המעבד וגם על הדרך לעשות את המחשב יותר שקט? יש מאוורר משו…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים העלתי את התוכנה SPEEDFAN במחשב של חבר שלי והיא רושמת ש-AUX הוא 122C!!! מה זה אומר? מה זה AUX? והאם זאת בעיה ואם כן מה אפשר לעשות בנידון מצורפת תמונה. תודה לכולם! מורן [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך את עזרתכם עם מחשב HTPC בסלון שנמצא בתוך נישה די סגורה במזנון. לאחרונה החלפתי לו מעבד Q6600 ואני עם כ. מסך 8800GT. המארז הוא שוכב ומפירמה לא ידועה והאיוורור שלו הוא מהצדדים. בין הדפנות של המחשב יש לי 10 ס"מ מכל צד. מאחורי המחשב הכל סגור. כשהתחלתי לשחק , הרגשתי שהכל נורא מתחמם. התקנתי את האוורסט ואני במנוחה מגיע ל60-65 מעלות. אין לי שום קירור מיוחד מלבד מאוור על המעבד ו2 מאוררים רגילים על הדפנות. יש לכם רעיונות ? אני לא יכול להוציא את המחשב מהנישה. תודה מראש מנו
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני מעוניין לבצע OC למעבד. והלוח מתחיל במתח של 1.45V עד 1.7 אם אני לא טועה.הבעייה היא שהמעבד שלי הוא 1.3V מקסימום.האם יש מעבד אחר שעובד על מתח גבוה יותר.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש קירור לHD. אני לא יודע אם כדאי מאוורר או מגירה.. אין לי בעייה להזמין מEBAY... הדרישות שלי הם קירור אפקטיבי ושקט... ומחיר טוב? שווה להשקיע או שמשתלם להשים משהו פשוט כמו http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=hdc-go תודה.
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL והוא מגיע במצב רגיל ל72 מעלות של הCPU זה תקין?
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ואם כן אשמח לקצת הדרכה תודה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3GHZ LGA775 וספק 520W ג'נרי של סנשיין משהו עכשיו, אני הייתי רוצה לעשות OC קטן למעבד, משהו שיגרום לו להיות טיפה'לה מהיר ראיתי ת'מדריך באתר ולא הכל בדיוק כמו אצלי, חלקים שם שונים ואני לא רוצה לעשות משהו לא נכון לוח אם ABIT IG 80 חשבתי אולי לתת את זה לאיזה מעבדת מחשבים שתעשה לי OC וזה יהיה בטוח יותר, השאלה, כמה זה יעלה לי? אגב אני רוצה לקנות קירור AC PRO 7 כדי שישמש אותי גם במעבדים הבאים עוד משהו? תודה מראש, גיל
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להגיע ליכולות OC יותר גבוהות עם המעבד שלי ואני חושב שאני הגעתי לגבול עם ה-V1 שלי. לכן חשבתי לעבור למערכת קירור עם מים. עקב ההתעניינות האחרונה שלי ברכישת מערכת זו, אני לא כל כך מתמצא ביכולות ובמחירים של הרכיבים. לכן אני מבקש ממכם, בעלי אותם מערכות קירור, לעזור לי לבחור חלקים. אני מתכוון לרכוש בחו"ל את החלקים כי בפועל זה יוצא יותר זול. איזה שילובים כדאיים לי? קירור רק למעבד? למעבד+לכ.מסך? מעבד+כ.מסך+ערכת שבבים? וכדומה... תודה על העזרה מראש! עריכה: כמו כן, שכחתי לציין, על איזה חנויות אתם ממליצים לרכוש בחו"ל? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-