אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
קראתי את הת'רד ההוא על הLCD פה בפורום... אבל הוא לא מתקדם אז פתחתי אחד חדש.. הבנתי מהמדריכים שנתנו שם איך לחבר LCD למחשב.. אבל הבעיה שאין לי מאיפה לקנות כזה דבר... ואני רוצה לפרק מתרגומון או יומן אלקטרוני או טטריס.. עכשיו.. פתחתי את הדברים האלה.. וזה שונה לגמרי ביומן אלקטרוני היו 69 פינים ובטטריס זה היה מוזר כזה לא יודע... ובכל המקרים המסך מתפרק מהלוח ולא כמו שמראים במדריכים שהוא חלק מהלוח אני אשמח אם מישהו יעזור לי או יפנה אותי לאנשהו
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמתי לב שהמעבד בOC שלילי של 14 ומשהו אחוז!(שימו לב לOC של המעבד): עכשיו, לפני שאני משנה את זה לחיובי, רציתי לשאול האם זה אפשרי. ספק כוח: 350W EZCOOL (בקרוב עובר ל350W FSP). לוח אם: MSI P965. טמפ' לוח אם: 35C במנוחה. טמפ' מעבד: 35C-40C במנוחה. מאווררים: 140 מ"מ ו80 מ"מ. ^^ הנותנים של הטמפ' לפי EVEREST.. האם אני יכול? ואם כן כמה? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם Gigabyte GA-K8VM800M איך אלו ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4298 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=8249
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אתמול את הזכרונות האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1500_1502&products_id=9044 ואני רוצה לדעת עד כמה אני יכול להגיע איתם תודה מראש למי שעוזר
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המארז הזה: http://www.virtual-hideout.net/reviews/xoxide_enermax_server_tower/index.shtml אשר בארצנו עולה כ498 שקלים~. בבניתו הוא דומה מאוד ואולי אפילו מעתק של הTT Xaser תוכלו לראות זאת גם לפי החלון שעשו לו בדלת. אני חושב שזה מארז ששווה את כספו כי אין הרבה כאלה במחיר כזה.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיחי., אני יודע שהכרטיס שלי - הוא הכרטיס הכי גרוע שאפשר להשיג בשוק.., אבל לא חשבתי בכלל שהוא ישפיע לי על האוברקלוק.., אי אפשר להגיד שהוא גורם למחשב שלי לא לעלות, אבל הוא גורם למחשב שלי לעלות במצב של 4 צבעים עם רזולוציה של 600*800, רק להתסכל על כזה דבר זה הורס ת'עיינים.. בקיצור בו נסביר את עצמי.., התחלתי עם האוברקלוק, העלתי ל140 הכל היה יציב עשיתי טסטים עם פרים, הכל מצויין, העלתי את עצמי ל145 עשיתי טסטים עם פריים הכל מצויין.., העלתי ל150, מפה הכל התחיל, המסך עלה לי על 600*800 עם 4 צבעים, אחרי ששברתי את הראש מה לעשות, העלתי מתח לכרטיס מסך שלי דרך הביוס - מ1.5 וולט ל1.6 וולט, ואז זה פעל נפלא.., אחר כך עשיתי בדיקות והכל פיקס..בפרים.., העלתי ל155 ושוב קרה המקרה הנו…
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות Flaring ל HEATSINK של המעבד יש למישהו מדריך איך לעשות את זה? חיפשתי בגוגל ואין לי מושג.. למי שלא בטוח מה זה: http://en.wikipedia.org/wiki/Heat_sink#Fin_arrangements תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 150 שח לקניה קרור לכרטיס מסך ! אני רוצה להוציא ממנו את הכל ראידון 9700 פרו איזה לקנות ?! ומאיפה אפשר להזמין אותו באיטרנאט תודה...
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=2026.. האם זה טוב ? או שהיה עדיף לי לקחת את ה Iceberg ..האם ההבדלים בין השתיים משמעותיים ? קניתי כי אני יודע שאומריםש ThermalTake מצוינים..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שלומכם? ^ האמת שדי הסתבכתי עם הסידור מהאווררים ל-CM690. אז ככה: קיבלתי איתו 3 מאוררים. (120MM) - מקדימה, מכניס. - על הדלת, נדמה לי מוציא. - מאחורה, מוציא. מה שמשאיר לי מקום לעוד 4 מאוררים. - רצפת המארז, מכניס? מוציא? - גג המארז 2 מאוררים, שניהם מכניסים? - על הדלת, לשים עוד את המאוררים כמו הראשון? אשמח לסדר בבלאגן. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש (מפרט בצד) עם i7 2600K וקירור Mugen 2. לפני שאני אעשה OC רציתי לדעת אם הטמפרטורות שלי הגיוניות. את המערכת הרכבתי לבד ומרחתי את המשחה הטרמית: Arctic Silver 5. במנוחה עם Real Temp נמדדו בערך 33 מעלות. ובמאמץ (אומנם רק 2 דקות עם OCCT) נמדדו 55 מעלות - מקסימום. מצורפת תמונה: Uploaded with ImageShack.us משום מה זה נראה לי נמוך מידי (לא שאני מתלונן ), בביוס נמדדו בסביבות ה 40 מעלות. יש תוכנה אחרת מדוייקת יותר למדוד טמפ'?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשבוע הבא יגיע המחשב החדששש שלי. : המארז הוא: Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + חלון. באחד מהשיטוטים שלי באתרי מודינג נתקלתי במדריך מודינג ל- Chieftec. מכיוון שאני די בור בנושא, ועד כה נהנה לראות, אני פונה אליכם כדי שתעזרו לי להתחיל לעשות קצת מודינג בעצמי. - אז חלון גדול כבר יש (כן, עצלן אני... ), רציתי לדעת מהו בדיוק ה- neon string שמוזכר שם? כיצד הוא מאיר? היכן אפשר לקנות? - אגב, היכן כדאי לקנות מנורה שתאיר את פנים המארז? - ומה זה (לכל הרוחות) LED? תודה רבה! אני מניח ששאלות נוספות יגיעו בהמשך...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימו לב לצריבת הביוס שנעשתה(מביוס מקורי של FORCE3D/ATI לביוס של MSI על מנת לקבל שליטה למהירויות שעון גבוהות יותר מהמקורי) שימו לב למהירויות בAfterBurner מכיוון שהכרטיס עוד לא נתמך במלואו על ידי GPUZ ככה שהמהירויות בAfterBurner הם המהירויות הנכונות(1020/1185) מתח יחסית נמוך, כרטיס מדהים! בסטוק/אוברקלוק בינוני הוא מאוד שקט וכמעט ולא שומעים אותו. 5850 - 3dmark06 1020/1185 1.237vgpu 5850 - 3dmark Vantage 1020/1185 1.237vgpu וקצת תמונות לשטוף את העיניים :
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בדקתי עכשיו בתוכנת EVEREST את הטמפ במחשב שלי motherboard:46C CPU:68C AUX:51 GPU:72C GPU AMBIENT:55C MAXTOR:54C הארד דיסק WD:39 הארד דיסק מה אתם אומרים ?????????? בסדר ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אמורה להיות הטמפ של המעבד עם גוף הקירור הנ"ל + מאורר 120ממ ולוח האם בתוך מארז Atec p182. (שלושה מאווררי 120ממ)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים קיבלתי ת'מחשב וראיתי שבתוכנה CPU-Z הוא לא עובר ת1600Mhz והוא אמור להיות 2400mhz ממה יכולה לנבוע הבעיה? תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?file=e5hmznmtd2yh.bmp עם הרצת Prime95 הוא עולה ל2100mhz ויורד מידי פעם ל1600Mhz אבל למה זה לא יושב על המהירות שהוא אמור להיות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש היטסינק / מאוורר חדש, מאחר וכנף אחת נשברה לי מהמאורר והוא עושה רעש נוראי. אני לא מחפש לאוברקלוקינג, אני רק רוצה מאוורר שקט ככל האפשר, שיעזור לי לישון עם מחשב דולק עוד דבר שמגביל אותי זה המחיר, אני מעדיף שיהיה זול, ותזכרו שכל מה שאני רוצה זה ביצועים סבירים, ושקטים. מחיפושיי במאמרים צד את עיני ההיטסינק של Aerocool, הDP-101. האם שווה לקנות היסטינק גדול כ"כ בשביל מה שאני רוצה? הדבר היחיד שהפחיד אותי זה המחיר שלו, קרוב ל200 שקל. האם ככה עולים כל ההיטסינקים הסבירים? תודה מראש לעונים! נ.ב אם כבר פתחו אשכול בדיוק על אותו נושא, אני אשמח אם תפנו אותי אליו, מאחר וחיפושיי לא הניבו תוצאות ושאלה קטנטונת - מה זה מאוורר דלתא? וכמה עולה כזה, ובמה הוא מוע…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ב windows 7 כתוב לי שהמעבד שלי הוא Intel.. 6600 (E6600) @ 2.40GHz 2.54Ghz האם זה אומר שהמעבד באוברקלוק? (המפרט המלא נמצא בפרופיל שלי) כמו כן, אשמח לדעת בהנתן המפרט שלי, וכרטיס מסך HD4870 sonic 1gb של palit, האם יש לי סיכוי לעשות עוד קצת אוברקלוק למעבד? (נגיד לאיזור ה 2.8) הספק הוא Antec SU-430 תודה רבה ושבת שלום
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי את המארז הנ''ל קודם כל תגידו אם כיוונתי נכון המאוורר האחורי מוציא אוויר המאוורר העליון מוציא אוויר ושנים בצד מכניסים זה בסדר? 2) המאווררים שמכניסים אוויר רועשים מאוד, האם ניתן להחליפם לפחות מרעישים עם שיהיו גם עם אור כחול שניתן לכבות אותו? 3) האם כדאי להוסיף מאוורר מקדימה? או שזה לא רלוונטי כי זה על הארדדיסק 4) אני מעוניןן להוסיף פאן באס שיעזור לי עם כל ה:לכבות את האורות שבמארז כשאני לא רוצה אותם, ולהגביר ולהנמיך את מהירות המאוווררים. המלצות , חוות דעת והסברים יתקבלו בשמחה תודה מראש compman112
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האים מאורר 80 mm 24-25cfm 0.11-0.13amp 2300 סיבובים בדקה 25*80*80 האים 15 שקל זה מחיר טוב? וזה מאורר רגיל למארז
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש- E-8400 gigabite ep43 ds3 4g mushkin hd4870 ובחרתי לעשות OC למעבד. למרות שאין לי מושג בתחום חשבתי שאלמד תוך כדי שימוש.. אבל מה? את הOC עשתה החנות שקניתי ממנה את המחשב וכנראה שמשהו השתבש להם... תראו בעצמכם(קובץ מצורף)- 3DMARKv CPU- 5900 לא נראה שיש שיפור במהירות.. ב- SANDRA LITE קיבלתי אזהרה לגבי הVCORE.. מה לא בסדר?? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המארז מתקדם אט אט, ועכשיו שמתי במקום הלדים הרגילים שבמארז שני לדים אולטרה ברייט לבנים,יש קצת בעייה של מתח שם ובגלל זה הם לא בשיא עוצמתם, בל עדיין בחושך זה בהחלט מרשים... השלב הבא זה השפן ;D
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את ה-BT ובנוסף עוד מאווררים למארז החדש שאני מתכנן לקנות. אני יודע של-BG יש 16dba, וכמובן הרעש בא מהמאוורר שלו, אז רציתי אולי לקנות את אותם מאוררים עצמם שיש ל-BT גם למארז המתוכנן כי הם שקטים וזה חשוב לי, בקיצור הסתכלתי על אותם מאווררים- A2029 ואני רואה באתר שיש להם-24dba. מה זה אמור להיות??? למה זה ככה??? ואני גם אשמח אם תמליצו לי על מאווררים למארז בגודל של 120 ו-80 שהם שקטים מאוד עם ביצועים גבוהים מאוד תודה מראש, יובל
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עושים, אני עושה אובר דרך הביוס (עיין פרטי מערכת) :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה ! מה הענייינים.. אז ככה.. היום בבוקר בטעות נכנסתי לפורום של קירור, במקום של רשתות ואינטרנט מהיר התחלתי לקרוא כשלפתע חשבתי אולי אני יבדוק את טמפ' המעבד שלי !הורדתי MBM 5 ומסתבר שהייתי על 60 מעלות צלזיוס... בשלב זה כדאי שאציין את המערכת Amd K7 1200(לא אוברקלוק) Asus A7A266 GeForce 2Mx 256Mb Sdram Surround Sound אני יודע שלא הכל קשור אבל שטויות.. בקיצור החלטתי לעשות סדר במחשב... פתחתי אותו והתחלתי בניקוי אבק..ואו ! כמויות אדירות של אבק מצטברות בצלעות הקירור של המעבד..מומלץ לפתוח ולנקות אחרי כל הניקויים של כל האבד התחלתי לסדר טוב את הכבלים(בסוף ייצא גרוע אבל לא חשוב p: ) והתחלתי בסירקולציה חכמה של אויר שגם אותה עוד אפשר לשפר...בקיצור ! בסופו של דבר סיימתי הכל הפעלתי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-