אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ש צורך בזיכרונות טובים מידי ל OC עם מפרט כזה? חשבתי על 800HZ 4GB 2X2GB Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB P5N32-E SLI Plus s775 Quad-core, nForce, DDRII 800, 3xPCI-E Thermaltake LANBOX Lite VF6000BWS חשבתי על 800HZ 4GB 2X2GB ב600 שקל של Transcend... והנה הלינקים : http://www.intel.com/products/processor ... /index.htm http://www.asus.com/products.aspx?l1=3& ... odelmenu=1 http://www.thermaltakeusa.com/product/C ... 000bws.asp אנה ממכם תנו לי עצה טובה [חיוך] דעתכם חשובה לי מאד [חיוך] ...... יש לי 8800 GTS G92 לומרות שזה לא משנה כרגע אבל אני רוצה בעתיד לשדרג ל SLI X 3
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוף לפני כ שבוע וחצי עשיתי הזמנה קטנה, מאחר והמשאבה הישנה שלי רועשת כמו טרקטור (הידור L30) והבלוק לא מתאים לתושבת (MAZE4 למעבד AMD) הזמנתי משאבה חדשה , למרות שהיא דיי חלשה 500 ליטר\שעה היא אמורה להיות ממש שקטה. מאחר ואני מקרר רק את המעבד ולא עושה OC מטורך היא צריכה להספיק לי. בנוסף קיבלתי את הבלוק DD MC-TDX, פילפורט ומתאם T. לזה יצטרף Black Ice Pro הישן שלי ומיכל מים של Aqua Computers (אם אני זוכר נכון). רק אני מבואס כי המכס זימבר אותי ב200 שקל מחר אני יעלה תמונות של המערכת בהרצה. בינתיים החלקים:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שבע? יום ראשון, 14 באוגוסט 2005, 12:05 מאת: נימרוד בן משה, מערכת וואלה! 7132.82 MHz בחור יפני הצליח לגרום למעבד פנטיום לרוץ על 7Ghz. גם אתם יכולים, כל מה שצריך זה חנקן נוזלי דמיינו שיש לכם מחשב שהמעבד שלו רץ במהירות שעון של 7Ghz. סיימתם להזיל ריר? יופי. אז מסתבר שגם אתם יכולים לגרום למעבד פנטיום לרוץ במהירות מסחררת שכזו וכל מה שאתם צריכים זה מערכת קירור שמשתמשת בחנקן נוזלי. קצת קשה לדלות את הפרטים המדוייקים כיצד הוא עשה זאת, אבל בחור יפני פרסם בבלוג שלו הוכחות ל-OverClocking המוצלח שלו, שגרם למעבד לרוץ במהירויות שעון באיזור ה-7Ghz. ניתן להבין שהוא השתמש במעבד Pentium 4 670 Prescott אשר ישב על לוח אם מסוג ASUS P5WD2 עם שני כרטיסי זיכרון מסוג CORSAIR PC2-5400UL בעלי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אפתח בזה שההזמנה שלי מחו"ל (EPoX 8K3A, AMD Athlon XP 1900+ AGOGA Stepping, ועוד כל מיני פיצ'עפקס)הגיעה, ואיתה הכרטיס ששמו בכותרת שחיכיתי לו כ"כ. בחנות ממנה קניתי נגמרה גרסת הRetail של הכרטיס, ונשארה רק הBULK, אותה הזמנתי. ידעתי מראש שאני לא אקבל יחד עם הכרטיס את השני משחקים האלה, וגם לא את הדיסק של התוכנות, אבל מה שלא שיערתי זה שאני לא יקבל איתו את הגוף-קירור המדובר :-/ ... קיבלתי את הגוף קירור הרגיל של nVIDIA... התגברתי, והגיע הזמן להמשיך הלאה . עלה בראשי הרעיון לקחת את הגוף קירור של הפנטיום הישן שלי, אתם יודעים, SLOT1 והכל... הגוף קירור הזה ממש גדול (מכסה את כל הכרטיס), וחשתי שאולי אני אוכל לשים אותו על הזיכרונות של הלידטק... מה אתם אומרים? יהיה שינוי? ואיך…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב שלום לכולם... כמו שאתם רואים אני ממש חדש פה. למעשה עד שנכנסתי לאתר הזה חשבתי שאני מבין במחשבים.. טוב זה לא משנה, מה שבאמת רציתי לשאול זה, איך עושים אוברקלוק? יש לי פנטיום 2 400 מגה הרץ ( ;D) אם זה אמור לעזור...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader אני רוצה להחליף את ה-Twinmos הרגילים שקניתי (Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory) לזיכרון הנ"ל, כי כמו שהבנתי הטווינמוס הנוכחיים גרועים ל-OC ועובדה, לא הצלחתי לעבור איתם את באס 202... רציתי לדעת האם הטווינמוס הראשונים שציינתי טובים ל-OC, והאם אני ישיג איתם באס גבוה יותר? אם לא, תציעו במחיר זהה זיכרונות שיתנו שיפור דיי טוב בבאס (המעבד-AMD 1700 JIUCB) תודה רבה. ואני מבקש לא להתייחס לסטפינג, רק לזיכרון החדש בהשוואה לנוכחי.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי צריך עזרה קטנה. אני עומד להחליף כמה כבלים במחשב כדי להשיג קירור טוב יותר. אני מתחיל עם החלפת הכבלים של הארדיסקים לכבלים מעוגלים, השאלה שלי היא האם יש הבדל בין הכבלים? והאם לדעתכם יש עוד כבלים (חוץ משל ההארדיסקים) שכדאי שאני אחליף? חשבתי על ה Antec cobra בשביל ההארדיסיקם...שווה? תודה חברה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קיבלתי את הקול מאסטר אירו 7+ התקנתי אותו אבלללל הדלקתי את המחשב ופתאום אני רואה שהטמפ' של המעבד היא 73!!!!!!! ישר ניתקתי את המחשב מהחשמל! אאחרי זה פירקתי את המסינק והתקנתי אותו מחדש ואז הדלקתי את המחשב מחדש אבללל המחשב נדלק צפצף כזה ואז נכבה חשבתי ישר שהלך המעבד!!! מזה נבהלתי וכמעט בכיתי (רציני) אז למה שהחלפתי מאוורר זה לא עזר???? אלא הטמפ' רק עלתה?????.. תכתוב לי בבקשה למה זה קרה לי בערך.. ואיך??? אתם יכולים לכתוב לי באופן מפורט איך אני מתקין סינק חדש למעבד?: איך אני שם אותו לאיזה כיוון המדרגה וכל זה תודה רבה רבה בבקשה תגיבו כי זה מאוד מאוד חשוב לי... תודה עריכה: הינה תמונה אחרי שמרחתי את המישחה על הסינק היה כתוב במדריך למרוח את המשחה על הסינק וא…
-
יש לי PENTIUM III 500MHZ והאם אני יצליח לעשות לו אוברקלוק ואם כן אז עד כמה? והאם אפשר לעשות OVERCLOCK ל RIVA TNT2? כי שמעתי שזה מאיץ ישן מדיי תודה מראש בכל אופן אני קונה מחשב חדש בקרוב אז לבינתיים שאני לא יסבולל אני רוצה לעשות OC
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
בדקתי דרך הביוס זה נורמאלי? המעבד הגיע עם הקוריר הזה P4 1700 לוח אם של אסוס לא הוספתי מאווררים נוספים חוץ ממה שהגיע איתו השאלה שלי היא האם כדאי ל להחליף מאוורר למעבד ואם כן לאיזה קירור מים גם אפשר =] אין לי בעיה להשיג כל מוצר אני רק צריך שם מלא כולל דגם והכל ואני גם מחפש משהו שקט אבל שיקרר טוב (אני אל הולך לעשות אובר קלוק רק רוצה לשמור על המעבד שלי =] )
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, השאלה הקודמת הייתה סתם בשביל שאני ידע... טוב אז ככה, אני מקבל השבוע אטלון XP 1700 ואני רוצה לדעת אם היה לי שווה לקחת את זה במקום אינטל פנטיום 1600 וגם מה היכולת (יחסית) של האטלון אקס פי 1700
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך רדיאטור קטן, 80 מ"מ או פחות.. יש כזה? אם כן, איפה אפשר לקנות? תודה מראש..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך לפי דעתכם רצוי להתקין את הקירור ? מצורף צילום - לפי דעתי לא מותקן נכון בגלל מגבלות המארז והספק שמפריע... מה דעתכם ? לי אין מגבלה של מקום במארז , למי שלא מכיר את הקירור - המאוורר נמצא במרכז הגוף וניתן לשליפה מלמעלה . [ אומרים שזה אחד הקירורים השקטים ביותר בתצורה של TWIN TOWER ] [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום לקחתי אומץ ויניקיתי את המחשב ואת המאוררים. הברקתי אותו אפשר לומר אחרי כמה שנים טובות הדלקתי את המחשב היה שקט קצט התרשמתי מהקטע שניקיתי אותו טוב ואז בדקתי מאורר אחד אחד כולם פועלים חוץ מאחד שמוציא טיפה אויר האם אני צריך לסדר אותו זה מסוכן ?תעזרו לי בתודה בראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאח שלי יש מחשב, במחשב יש 2 מאווררים אחד בספק(מאחורה) ועוד אחד ממש מתחת לספק. מהמחשב מגיע רעש מכיוון המעבד, כבר ניקיתי את המאוורר של המעבד אך לא נגרם שינוי. לאחר מעקב גיליתי שהמאוורר שנמצא מאחורה מתחת לספק לא מוציא חום, ז"א לא באמת עוזר לקרר את המערכת, לכן החלטתי לנסות אופציה שחשבתי עליה: להעביר אותו לסלוט שממש מול המעבד בצד המארז, ההעברה נראית קלילה, אך חשבתי והבנתי שאחרי שאני אעביר אותו המאוורר עדיין יסתובב לאותו כיוון(הכיוון שהוא היה בו כשהוא שימש כמאוורר אחורי) ואז המצב יהיה שהוא מוציא אוורי שממול המעבד במקום "להזריק" אוויר קריר לכיוון מע' הקירור של המעבד. חשבתי בהתחלה להחליף את הכבל השחור שיוצא מהמאוורר באדום(ידוע לי שכשמשנים כיוון זרם גם משנים כיוון תזוזה של…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד PD 930 אין אורברקלוק או משהו מאוורר מקורי של המעבד ועובד בטמ'פ של 60 מעלות במצב נח מה לעשות קניית המעבד ב אייבורי והתקנה עצמית מה לעשות??? תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
OC ל-Pentiume D805 מ-2.66GHZ ל-4.1GHZ (קירור מים)! והזיכרון עלה למהירות של 820MHZ. ראיתם במקרה את הכתבה הזאת? http://www.tomshardware.com/2006/05/10/dual_41_ghz_cores/
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני חייב קירור המחשב עובד במנוחה על 60 מעלות ובמאמץ קרוב ל 70. יש רעש נוראי מן המאוורר סטוק של אינטל. אני מחפש משהו שקט שיוריד לי את הטמפ' (אולי OC בעתיד) ולא ממש יקר אני שומע הרבה דיבורים על הביג טייפון אך הוא נראה לי ענק וגם חורג מהתקציב שהוא גג גג 200 ש"ח מה עם זלמן?? אגב, אני לא רוצה להתחיל להתעס' עם פירוק הלוח אם וכו'.. משהו ממש טוב ונוח להתקנה תודה
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי על מנתלהגיע פחות או יותר לרמה של 850XTPE. אני קצת חדש בעניין אז הייתי רוצה כמה הסברים - אני בעיקרון משתמש בתוכנת ה ATI TOOL עכשיו שאני עושה את הOC איך אני שומר על ההגדרות שישארו כהגדרות DEFAULT? בנוסף קיבלתי עם הכרטיס תוכנת OC בשם TRIXX- כדאי להשתמש בה? תודה לכולם
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פה את שניהם עכשיו מותקן לי מאחורה הenermax חשבתי להחליף אולי לANTEC השאלה אם כדאי? מי יותר חזק? מי יותר מקרר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש עם מעבד 3570k ולבצע לו oc. מישהו יכול להמליץ לי על הלוח הכי זול שניתן לבצע איתו oc מלא ( שינוי מכפלה ושינוי מתח) למעבד הנ״ל? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות Flaring ל HEATSINK של המעבד יש למישהו מדריך איך לעשות את זה? חיפשתי בגוגל ואין לי מושג.. למי שלא בטוח מה זה: http://en.wikipedia.org/wiki/Heat_sink#Fin_arrangements תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להכין בלוק לקירור מים. חיפשתי קצת לגבי הנושא הזה בפורומים אבל לא הצלחתי למצוא מידות או משהו בסגנון. החומר שאני הולך להכין ממנו זה נחושת. מה המידות של הבלוק צריכות להיות? חשבתי לעשות 3 חורים מצד אחד לשני (בפאה של הרוחב) ו2 חורים בפאה של האורך. מה שיוצר לי מבוך של נוזל בתוך הבלוק. האם זה חכם? או שזה מועד להכשל? אם כן, מה הדרך היותר טובה לעשות את זה? אין לי דרך לקחת שתי חתיכות ולחצוב בהן תעלה מסועפת עם חור כניסה וחור יציאה בגלל שאין לי איך לסטט בנחושת. מחשבות? עצות? מישהו שכבר הכין בלוק לקירור מים... הנושא השני זה המשאבה. הסתכלתי על כל מני משאבות מים (בחיפוש 'משאבת מים' בגוגל) ומצאתי בעיקר משאבות לגינות, שזה 600 ליטר נוזל בשעה שזה פסיכי (לא?) משאבת אקווריום בסיסית ת…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-