עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אוקי אני שומע את זה הרבה והבנתי את העיקרון שלה.. אבל מה היא באמתר ממה היא מורכבת?! ולמה היא חשובה כלכך!? ??? ???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Quickly,

אפשר בבקשה מדרך לאוברקלוק לכרטיס מסך כולל הסבר על עשיית תוכנת ביוס וכו' או עזרה ממישהו באופן פרטי תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מליבה 250 ל304 וזיכרון מ 332 ל 443 .....זה טוב??......ואת זה המחשב עשה לי אוטומטי .....והקירור שלי פסיבי ואני מתכוון לשים מאוור ולהפוף אותו לאקטיבי... האם זה ישפר משמעותי את הביצועים במשחקים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by subarel,

יש לי אסוס 1005HA, אחרי חיפוש קצר ברשת מצאתי שעם תוכנה בשם SetFSB שאיתה ניתן לעשות OC אפילו למחשבי הנוטבוק הקטנים האלה.. אין כוח לבדוק יציבות באמת כי תכלס אני לא ישאיר אותו בOC כזה , אבל נחמד לראות שהוא מגיע אפילו ל 2G.. ;D (ב2040MHZ קיבלתי מסך כחול :) סתם מעביר משמרת לילה משמעממת..: אאאהה, ואין לי מושג למה כל תוכנה מראה מהירות אחרת , אני סומך על CPZ... http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1179479 http://hwbot.org/rankings/benchmark/cpu-z/rankings?start=0&hardwareTypeId=CPU_1810 מקום 3 בעולם חחחחחחח... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by KoM,

ניסיתי משהו שהצליח לי על הפנטיום 3 450 באוברקלוק, ונראה לי שהצלחתי גם על הסלרון - קירור פאסיבי !!! כן, הוולקנו 7 עובד כרגע בלי קירור אקטיבי בכלל !!! הכל יציב באוברקלוק ל1430... 43 מעלות על המעבד, אבל אפשר להוריד את זה כי המאורר עדיין תלוי על ההיטסינק ! אם אני אצליח אני עוד אצתן לעצמי ח"ח... אני חייב להמשיך לבדוק את זה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ויש שם עוד חומר סליצול 2% זה לא יפגע במעבד זה מן חומר חיטוי ולקילוף העור ניתן להשתמש בו נכון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ורמת החום? או איפה אני יכול יש כתבה בכללי.

• 28 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את הפאן של גיגה בייט למעבד GH-PCU22-VG http://www.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GH-PCU22-VG(3D%20Rocket%20Cooler-Pro).htm כיום המעבד עובד על 42 43 מעלות במצב מנוחה עם קירור מקורי של אינטל על מעבד פנטיום 4 3ג 512 שאלתי היא לכמה מעלות פחות הפאן הזה יביא את המעבד שלי? והאם המאוורר הזה מומלץ!הוא יעלה לי 130 שח והאם הוא בכלל מתאים לסוקט 478 3ג 512?

9. Started by ori24,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש דנדש בן שבועיים סה"כ. רציתי לבדוק את הטמפ' של רכיבי המחשב והורדתי מספר תוכנות כאשר בכולם אני מקבל מספרים סבירים עבור המעבד,כונן קשיח וכרטיס המסך אך את הטמפרטורה של לוח האם אני לא מצליח לראות באף תוכנה משום מה. הורדתי את ASUS PC PROBE ואני רואה ששם הטפמרטורה של הלוח היא 142 מעלות!! היכול להיות דבר כזה??? עבור ה8400 אני מקבל 18 מעלות,עבור הGTX 285 אני מקבל 40 מעלות ועבור הכונן קשיח 28 מעלות. אני חייב לציין שהמחשב עובד מצוין.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by חובב,

האם כדאי לשתמש בתוכנה? ולאחר מכן להשאיר את ההגדרות בביוס? והאם כדאי לעשות למערכת זו OC האם יהיה שיפור מורגש(בעיקר משחקים)? מפרט מעבד E7400 לוח אם ep43-s3l gigabyte זיכרון 4 GB של KINGSTONE 2X2GB כרטיס מסך GTX260 ספק:huntkey model:lw-6400h 400W

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by אפי יקר,

שלום, איך אני מבצע אוברקלוק במחשב נייד לנובו? תודה לעונים.

12. יש לי מעבד P 1.8 478 אינטל , וכרטיס מסך ATI RADEON 9800 PRO , איזה קירור הכי טוב יש בשבילם (שאפשר לקנות בארץ) , כי במיוחד בקיץ המעבד מתחמם חזק, ואילו הכרטיס כבר עכשיו חם באופן טבעי ובמשחקים חזקים הוא מגיע גם ל-60-68 מעלות ויותר.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by joni69,

מחשב בן כשנה מפרט : מעבד : intel core i5 750 2.66Ghz 8MB L3 s1156 לוח אם : Gigabyte GA-p55a-ud3 זיכרון: G.skill 2x2GB DDR3 1600Mhz כ.מסך: Sapphire radeon HD 5670 1GB Hyper Memory GDDR5 DX11 ספק : Enermax tomahwk 405W active PFC 12cm fan psu מארז: CoolerMaster CM 690 II black ATX No PSU כ.קשיח : wd caviar blue 500GB 16mb 7200 המחשב ממש רועש ומציק בלי לעשות משהו הוא על 65- 60 בשימוש בינני מגיע ל90 ובשימוש כבד מגיע לפעמים 100 + וקורס היתי צריך לשנות הגדרות צריכת חשמל לחיסכון שלא יקרוס הטמפרטורה המארז יחסית איכותי מגיע עם מאוורר קידמי גדול מאורר אחורי ואחד עליון (שנותק בגלל קול זמזום) ויש מאורר בסיסי של אינטל שמגיע עם המעבד מה אתם ממליצים לי לעשות כדי להפתר מהרעש והתחממות..…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. http://hwzone.co.il/articles/oc_cebit2008/ ביקרתי מטעם האתר בתערוכת המחשבים CeBIT, ומה אומר לכם? הייתה חגיגת אוברקלוק שכמותה לא ראיתי. אם תסתכלו טוב בעמוד השני, תוכלו לראות תמונה(לא ממש מחמיאה) של עבדכם הנאמן מוזג LN2.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ORrrr,

שלום לכולם. פתחתי את המארז שלי והסתכלתי על גוף הקירור של המעבד, וראיתי שהמאורר קצת אפור יותר מאשר הוא היה בהתחלה... תפס אבק.. גם הגוף עצמו ראיתי קצת התאבק.. אז מה שאני רוצה לדעת זה, איך אתם מנקים את גוף הקירור שלכם, האם צריך להוציא אותו ובכל פעם למרוח מחדש את המשחה הטרמית.. בקשר לגוף הקירור, עם מים? איך אתם מנקים את המאורר.. האם אני צריך להוריד אותו מגוף הקירור? ובכלל כל מה שאני צריך לעשות כדי לקבל שוב את מקסימום היעילות ראוי לציין כי עוד לא יצא לי לעשות זאת, ולכן אני שואל את כל השאלות האלו.. יום טוב

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by The_Byter,

מקווה שתהנו...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בטעות שברתי את הקליפסים של המאוורר לקירור.. ואני מחפש קירור פשוט עד 70 שקל ... משהו שיחזיק הרבה זמן ויקרר את המעבד טוב ...וכמובן שלא ירעיש אשמח לקבל הצעות לקירור זול וטוב.. אם צריך עוד פרטים תשאלו..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. טוב אז ככה ה-AX7 שלי בפעם הראשונה עבד עם מאורר מארז רגיל, הביצועים היו טובים המעבד עבד בסביבות ה-49 מעלות. היה לי דלתא 60 על 25 מ"מ עובד במהירות של 6026RPM הרכבתי את הדלתא על מאורר ה-80 מ"מ בפינה כלומר על הAX7 היו שני מאווררים עם טמפ' של 42 מעלות. יום בהיר אחד החלו רעשים תהומיים מהדלתא כמו מקדחה שקודחת בקיר. והסתובבה במהירות של 6557RPM לפי מד המהירות בביוס, ופתאום ראש המאוורר (החלק של הלהבים) התפרק ונפל במורד המארז עם 2 להבים שבורים. מזל שזה הסתיים כך ושלא חתך לי את המארז לפיצה... אני רוצה לקנות דלתא חדשה 60 על 38 מ"מ ומהירות הסיבוב שלה 8000RPM ויש לי מספר שאלות: 1.איך הרעש שלה בילתי נסבל, או סביר ? 2.גם איתה יכולים להיות מפלות כתוצאה ממהירות גבוהה ? אני מעוניין בהמלצות …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Or94,

היי, אני מעלה תמונה של הטמרפורות של המחשב שלי. תגידו לי אם הטמפרטורות טובות או לא ואם אני צריך לקנות קירור לאחד החלקים. הטמפרטורות הן בזמן שאני גולש באינטרנט, מדבר במסנג'ר וICQ והאנטי וירוס פועל. הנה התמונה: והנה המפרט מחשב שלי: מעבד:E6750 לוח אם: P35-DS3L כרטיס מסך: 8500GT דיסק קשיח: 160GB זיכרון: 2GB תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by sur567,

הלוח אם שלי מציג 80 מעלות עזרו לי והעם זה מסוכן או יהרוס את המחשב http://jsadk.tk/Piximg/upload/1248901184.png http://jsadk.tk/Piximg/upload/1350233687.png דרך אגב האתר של התמונות הוא האתר שלי http://jsadk.tk/Piximg עם אסור לירשום את זה תרשמו לי אל תנעלו בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. AMD3800X2AM2 ASUS M2N-E במנוחה זה 40-50 מעמץ-משחקים 55 :'(

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by MaStRiX,

שלום, החלטתי שאני חוסך כסף ובסוף קונה קירור מיים... למעבד של המחשב בלבד,בלי לכרטיס מסך... אני מחפש משהו בסביבות ה500+ וקצת יותר.. משהו טוב שיקרר טוב,ואני צריך לדעת בכמה טמפרטורות זה מוריד... ומי מרכיב את זה? איזה סיכונים יש בזה? ואם פעם,אחריי כמה זמן פתאום מתפוצץ הצינור חס וחלילה איכשהו,או משהו כזה? הלך כל המחשב ..... ראיתי משהו טוב: אבל זה לא מתאים למעבד וללוח שלי אני חושב..... כתוב: Universal 4 in 1 solution, compatible with Intel LGA775. P4 and AMD K7, K8 (Included AMD Sempron Series ) אגב- זה עולה בסביבות ה500-580¤ ככה.. באסה, והלוח אם שלי זה P4P800 והמעבד 4.2800 יש מצב לOC אחריי שאני ישים את זה ויקנה... השאלה...על איזה קירור מיים/(או מיים ירוקים…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כמה ה CORE1 והCORE2 צריכים להיות במאמץ מקסימלי בOC יעני מה המקסימום שלהם?(E6300) אני יודע ש20 מעלות למעבד עצמו זה מצויין (קירור סטוק ד"א) ומה זה GPU Ambint אשמח אם תגידו לי גם מה הטמפרטורות של כל דבר שהן כבר לא מומלצות , אני יודע שמעבד לא צריך לעבור את ה60 במאמץ , והכרטיס מסך (GPU) , את ה90 שוב תודה...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ערב טוב לכולם! מדובר בכרטיס 6850 של ג'יגבייט בגרסת הWindForce. תדרי סטוק הם 775 ליבה, ו-1000 לזכרונות. כרגע הגעתי לתדרים של 910 לליבה ו1159 לזכרונות, בלי לגעת במתחים. אחרי חצי שעה של בדיקה במאמץ מלא ע"י OCCT הטמפרטורה מגיעה בערך ל78 מעלות, כאשר המאוור פועל על 94%, ונשמע כאילו הולך להמריא ממש תוך דקות ספורות. אם נתעלם לרגע מהראש המציק, האם אפשר להתקדם הלאה או שיש כבר פוטנציאל פגיעה (אפילו לטווח הרחוק) בכרטיס? תודה, והמשך ערב מצוייין

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by SagroN,

שלום לכולם. מודה מראש לכל מי שנכנס בכדי לעזור לי, ואשמח אם מי שיכנס יגיב ויעזור לי. אוקיי אז ככה, ברשותי המעבד Q6600 G0, ולוח אם Intel DP35DP, יש לי קירור למעבד Artic Cooling Freezer 7 Pro. המחשב אצלי כבר שנה וכמעט ארבעה חודשים(מאז דצמבר 2008) עכשיו אני שומר על המחשב שלי מבחינת וירוסים וכל זה, ולעיתים לא תכופות כ"כ, אני מנקה אותו עם פן, בפעם האחרונה שניקיתי אותו זה היה לפני חצי שנה+, עכשיו לפי חצי שנה ככה, שהיה חורף הטמפ' במחשב שלי היו סבירות ובסדר גמור, במנוחה היה לי על 45-52 לא יותר מזה.. במאמץ כאשר שיחקתי שעה+ Crysis בזמנו, המחשב הגיע לי לטמפ' כמו 72 שזה אז היה -מטורף- כאילו, וזה גם לא היה קורה תמיד.. לפעמים שהייתי משחק זה היה מגיע ל69-70. עכשיו בזמן שאני מדבר איתכם.. …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים