אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי, ב windows 7 כתוב לי שהמעבד שלי הוא Intel.. 6600 (E6600) @ 2.40GHz 2.54Ghz האם זה אומר שהמעבד באוברקלוק? (המפרט המלא נמצא בפרופיל שלי) כמו כן, אשמח לדעת בהנתן המפרט שלי, וכרטיס מסך HD4870 sonic 1gb של palit, האם יש לי סיכוי לעשות עוד קצת אוברקלוק למעבד? (נגיד לאיזור ה 2.8) הספק הוא Antec SU-430 תודה רבה ושבת שלום
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כבר די הרבה זמן ששמתי לב שיש לי בעיות טמפ' אבל לא היה לי תקציב בשביל קירור\מאווררים, ועכשיו השגתי טיפה תקציב בשביל זה אז אני רוצה לדעת מה צריך לקנות \ לעשות. צירפתי לאשכול תמונה של הטמפ' של המחשב שלי. אני יודע שהטמפ' בלוח-אם שלי ובכרטיס מסך מאוד גבוהות. המפרט: לוח-אם: Gigabyte GA-P35-DS3R Intel P35 LGA775 Motherboard כרטיס מסך: ASUS 8800GT G92 512MB DDR3 מארז: GIGABYTE - aluminum 3D Aurora 570 - SILVER מעבד: Intel Core 2 Duo 6750 - 2.66 GHz - 4MB cache תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי יכול להמליץ על קירור לLGA1700 חוץ מAORUS WATERFORCE X המגוחך? מחפש משהו בהישג יד בלי צורך להזמין מחו״ל, לא לצורכי אוברקלוק ועם עדיפות לאוויר מאשר מים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
חח אז ככה היה לי קצת משעמם ב5 בבוקר אז החלטתי להדק קצת תתיזמונים בסטוק הם היו על 3-3-3-8 נכנסתי לביוס והחלפתי ל2.5-3-3-8 העלתי את וינדוס המחשב הכול עבד רגיל נכנסתי לCPUZ והוא אמר לי שהזכרונות על 2.5-3-3-6 למרות שבביוס הם היו על 2.5-3-3-8 (יחס של 1:1) למה?? ורציתי גם לנעול את המהירות של הזיכרונות אבל האופציות שישי לי זה מ266MHZ ומעלה ויש לי DDR400MHZ PC3200 וידוע שהמהירות שלהם היא 200MHZ ובגלל שזה DDR אז זה מוכפל ל400 אז אני צריך להשם את זה על 400 כי אין לי אופציה של 200MHZ בלוח? ועוד בעיה אחרה ששניתי את התזמונים ל2.5-3-3-8 (אבל בCPUZ זה היה2.5-3-3-6) והפעלתי את הPAT המחששב לא עלה בכלל למה? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נורא חדש פה זה השאלה הראשונה שלי שמעתי שאם משייפים היטסניק(צלע קירור) מלמטה היא תוליך חום יותר טוב האם זה נכון???
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן ההורים שלי באו לחדר שלי לראות את המחשב, יש לי בו חלון וקטודת UV... כשהם הסתכלו פנימה הם התלוננו שהקטודה עושה כאב בעיניים. לי אישית זה לא מפריע אבל האם באמת הקטודה גורמת נזק כלשהו?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואיתו את המארז 370- http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6656&category_id=19 במארז יש מיקום ל-7 מאווררים מתוכם אחד אני מקבל עם המארז. אז שאלתי היא כמה מאוורים אני צריך? המערכת- core-i5 760 GIGABYTE P55-USB3 s1156 2x500gb WD 7200 16m צורב LG 6/4 G זיכרון ספק של Chieftec 550/650W כ.מסך- HD5770 נ.ב-אני קונה דרך ksp ויש לי אפשרות לקנות מאוורררים של AC F12 120mm ב-35 שקל. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חג שמח ושנה טובה יש לי מערכת קירור מים ביגווטר אתמול התחילו בעייות של עליית חום עד ל 65 מעלות לפני יומיים הכול היה בסדר היה לי 30 מעלות ללא בעיות החלפתי נוזל וחיברתי מחדש אבל ללא הצלחה הטמפרטורה לא יורדת למישהו יש מושג מה הבעייה תודה לכול העונים
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי לפטום של MSI. כל פעם שאני משתמש בתכנה עם גרפיקה כבדה הוא הוא רעשים מטורפים לש המאוורר וגם מתחמם - לא כיף. חוץ מהמלצה לקחת למעבדה לניקוי- יש אביזר מומלץ? או דרך להרגיע אותו קצת? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם 'קיבלתי אתמול את הלוח החדש שלי מהסוג הנ"ל יחד עם המעבד הזיכרון שלי מסוג G-SKILL PC2 8000 קרור-COOLER 7 PRO ספק-יHEC 500 חברים אני מאוכזב פצצות הצלחתי להגיע עם הלוח רק ל430 באס ולקחתי את המעבד ל4 גיגה אני חושב שהזכרונות תוקעים אותי ,אני לא מבין אם זה מהירות 1000 או 800 ביקשתי בפירוש 1000 יש בביוס אפשריות שאני לא כלכך מצליח להבין ניסיתי לקבוע את הזיכרון למכפלה נמוכה אבל ישנן כמה קבוצות של A B C D 200 266 400 לא הצלחתי להבין מה צריך לעשות שם ניסיתי להוריד מכפלה להכי נמוך לראות אם המעבד תוקע אותי אבל לאחר 450 באס וריסטרס הלוח מצפצף ועושה פוסט חוזר לרגיל למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?עוד לא נגעתי בשינוי מתחים שיניתי את הPCI ל100 אבל האם זה נשאר ככה זה בעצם נועל …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, המפרט שלי: מארז סטנדרטי (מאייבורי V_V) מעבד AMD Athlon II X3 450 שפתחתי את הליבה הרביעית שלו לוח אם Gigabyte GAMA 78 LMT US2H אני מתכנן לעשות חור בצד המארז בכדי לשים שם מאוורר 120mm פשוט (ה 80 בדרך כלל לא יעילים במיוחד) שאלו הנתונים שלו: Frame dimension: 120 x 120 x 25mmFan speed: 1200 RPMFan airflow: 38.4 CFMFan air pressure: 1.17 mm H20Fan life expectancy: 20000/hrs 25°CBearing type: Sleeve BearingConnector: 4-pinVoltage rating: 12VCurrent rating: 0.15 ANoise level: 17.5 dB(A) לאחר פתיחת הליבה הרביעית הטמפרטורות עלו לא מעט אז אני שוקל להחליף את הקירור של המעבד. להלן תמונות של הביפנוכו (הקירור של המעבד דיי קטן, מאוורר 70mm שמגיע למשהו כמו 4000 RPM): הטמפר…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ככה, סתם עשיתי חיפוש בין כל החלקים ספייר שיש לי למחשב ומצאתי את הקירור סטוק שלי של אינטל (קירור לP4 socket 478) ואת הfan mate 2 שקיבלתי עם הקירור של זלמן . החלטתי שחבל שהם סתם ישכבו בארון ללא שימוש ושאפשר לעשות איתם משהו שימושי . המוד הוא נורא פשוט ומאוד יעיל , המעלות במנוחה לא צונחות הרבה, 2-1 מעלות בסך הכל, אבל הכרטיס מתחמם הרבה הרבה פחות במשחקים ובoc לפני המוד אם הייתי מעלה מעל ל550 את הליבה הייתי מקבל ארטיפקטים במשחקים, אחרי המוד אני על 565 בלי ארטיפקטים ויציב, לפני המוד הכרטיס היה עובר את ה80 מעלות ב3DMARK05 , אחרי המוד הוא לא עובר את ה70. הכרטיס הוא כרטיס 6600gt של leadtek עם קירור סטוק. הכרטיס: הקירור של אינטל: המאוורר מנותק מההיטסינק: המאוורר …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי 9600GT שעומד עליו L2 PRO הבעיה שהמאורר שלו עוד שניה שופך מנוע למרות כל הניסיונות לשכם אותו. לא יודע עם איזה חלק בגוף חשבו בחברה מה שבטוח לא עם הראש ולא ניתן לפרק את המאורר, הפקק איפה שהטבעת פירוק המאורר מודבקת לגוף המאורר אז אי אפשר כל כך לשפוף לשם שמן או לפרק לניקוי. מבקש המלצה לאיזה קירור עד 150₪ אפשר לחרוג ...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, זמן רב יש לי מעבד 2600K והחלטתי קצת להשתעשע איתו ולעשות OC, התוכנית הייתה 4.5 ג'יגה הרץ. לוח האם הוא של אינטל DP67BG נכנסתי לביוס, כיביתי TURBO BUST, אני בא לשנות את המכפלה שהייתה כמובן על 34 אבל נראה כי זאת המכפלה הכי גבוהה !!! ביוס הכי עדכני דרך אגב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המהרתי את הכרטיס (שהוא של אטי מהחברה דרך אגב) מ270 מהירות זכרון ל330 ועשיתי בדיקות יציבות וזה יציב לגמרייי ואני לא מקבל יותר מ300 נקודות ב3DMARK2001 ולא רואה ממש הבדל בFPS...... מה עושים!??!?! מעבד 2500+ יעזור?? יש לי עכשיו 1500+ עם 512DDR333
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חיחי., אני יודע שהכרטיס שלי - הוא הכרטיס הכי גרוע שאפשר להשיג בשוק.., אבל לא חשבתי בכלל שהוא ישפיע לי על האוברקלוק.., אי אפשר להגיד שהוא גורם למחשב שלי לא לעלות, אבל הוא גורם למחשב שלי לעלות במצב של 4 צבעים עם רזולוציה של 600*800, רק להתסכל על כזה דבר זה הורס ת'עיינים.. בקיצור בו נסביר את עצמי.., התחלתי עם האוברקלוק, העלתי ל140 הכל היה יציב עשיתי טסטים עם פרים, הכל מצויין, העלתי את עצמי ל145 עשיתי טסטים עם פריים הכל מצויין.., העלתי ל150, מפה הכל התחיל, המסך עלה לי על 600*800 עם 4 צבעים, אחרי ששברתי את הראש מה לעשות, העלתי מתח לכרטיס מסך שלי דרך הביוס - מ1.5 וולט ל1.6 וולט, ואז זה פעל נפלא.., אחר כך עשיתי בדיקות והכל פיקס..בפרים.., העלתי ל155 ושוב קרה המקרה הנו…
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המאוורר של המעבד מרעיש מאוד וחייבים להחליף אותו, מה יהיה המאוורר המומלץ לסוס הגוסס הזה, מבחינת עלות-תועלת? חשבתי על katana 2 שעולה 140 שקל או שאולי כדי לקחת קירור מקורי ב60?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מאוורר 12 ג'נרי ואני חייב לדעת את הסלד שלו איזה דרכים יש ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי שנקנה מלפני כשנה וחצי מחפש עזרה, אבל נואשת. אני אספר לכם, יש לי ספק ג'נרי, נראה לי 200 או מקסימום 300W, שזה ממש אבל ממש לא טוב. אין לי מאווררים חוץ מאחד שעל הכרטיס מסך (כמה שאני שונא את הטכנאי, הוא הביא לי מחשב שעד היום אני מצטער על הכסף). הרכיבים הם E6300 1.86GHz 1GB RAM 7600GS with 512MB לוח אם כמובן של אינטל, וזהו, אם תרצו עוד פרטים אני אוסיף. הייתי רוצה לעשות אוברקלוק, איני יודע איך ואני מחפש את עזרתכם, המחשב שלי צולע ולא מריץ משחקים בכלל כמו שצריך! BF2 על מדיום מקרטע, האף לייף 2 קורס לי בטעינה, MOH:A מכבה לי את המחשב בעת ההתקנה וכו'. איך להתחיל, מה להוסיף, והאם לקנות רכיבים חדשים (הקציבו לי 600 עד 700 שקל!). תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחר שסבלתי כמעט יותר משנה עם ה-THERMALTAKE DH101 החלטתי לעשות מעשה ולהחליף את המאווררים (כולל של ה-CPU) רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם המארז הזה, האמת, שראיתי המלצות לגבי מאווררי המארז, ואשמח לעוד המלצות מכם, אך לגבי הקירור CPU עדיין אין לי כיוון (מדובר במעבד Q6600) אשמח להצעות, קחו בחשבון שיש את בעיית הגובה של המארז...אז מומלץ משהו קטן ויעיל, ושקט כמובן תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף לקנות מעבד 3.6 או לקנות זכרונות ב 1800 ולהמהיר את המעבד ה 2.6 ל 3.6 וככה גם לסחוט את הזכרונות? נ.ב קחו בחשבון שכרגע יש לי שני זוגות של זכרונות מחברות שונות ככה שoc נארמלי לא אפשרי אז אם אנ קונה מעבד אני לא אוכל להמהיר אותו בצורה רצינית אלא רק ביחס של 5:4 וגם אז הם לא יציבים כל כך
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. סליחה על הבורות, אבל האם מישהו יכול להגיד לי מהו המתקן (מכשיר) שנמצא במחשב שלי (מחשב שרכשתי ממכר)? אציין שהמכשיר לא מחובר ללוח האם: וכפי שאפשר לראות הוא יושב מתחת לכונן ה DVD. הנה תמונה:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קבלו פנטיום 630 פרסקוט 3 ג'יגה 90 נאנו מיטר קרירררררררררר 29 מעלות במנוחה ו 47 מעלות במאמץ מלא פריים X2 ! על קירור סטוק!! אני מאמין שהלוח תורם הרבה לטמפרטורה הנמוכה הזאת ASUS P5N32 SLI יש לו איזה משהו שניקרא 8 שלבים לא יודע בדיוק וה STACK COOL 2 כניראה שהיה משתלם להשקיע בלוח כזה!! [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא Intel e5200 Arctic Cooling Alpine 7 Pro Gigabyte G31M-ES2L 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Leadtek Geforce 8800GT 512MB + THERMALTAKE Duo ORB WD 250GB YS WD 320GB AAKS Thermaltake 480W Silent PurePower Raidmax Cobra Creative X-Fi Xtreme Audio כמו שכתוב בכותרת הגעתי ל3.8 (362X10.5) ואני די תקוע. המתח של המעבד על 1.35 (1.25 בסטוק). והוספתי 0.1 לזכרונות. הטמפ' המקסימלית שלי היא 68 מעלות שזה מתקרב כבר לגבול. ניסיתי להעלות ל4.0GHZ ונתתי 1.4 למעבד כדי שהוינדוס יעלה בשתי וריאציות, 380X10.5 ו320X12.5. הבעיה היא שעל המתח הזה המעבד קרס ב-OCCT אחרי 5 דקות וגם הטמפ' הגיעו ל76 מעלות. יש הצעות איך להגיע ל4.0 מבלי להגיע למתח כזה גבוה(כי הטמפ' גבוהות מידיי..)? האם שווה לי לק…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-