עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Moo,

שישי שבת עשיתי כבלים עגולים ויצא לי ממש טוב, אני גאה בעצמי כבל אחד של פלופי וכבל אחד של הצורב והסידירום SCSI שבאמת היה צריך לעשות את זה, כי הוא חסם את כל המארז אבל הכבלים 66/100 אין לי אפשרות לעשות אין רווח בין החוטים הקטנים וזה בלתי אפשרי להעביר סכין בלי לחתוך חוט יש לכם שיטות?

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  2. אני שואל את זה לאחי. הוא הוריד את התוכנה מכאן http://hwzone.co.il/print/1163262102/78502/ . ומתי שעלה תדרים אחרי זה לחץ החל. אבל אחרי זה התדרים חזרו לעצמם כמו שהיו לפני הOC מדוע? ופתיחת צינורות האם זה כדאי לעשות?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by or_17d,

אחים שלי עם אני רוצה לעשות צורה כל שהי בפח של המארז ואח"כ לעשות לו חלון אותו דבר איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  4. Started by 114508534,

איך אפשר לעשות לו קלוק שיתן יותר ממה שהוא יכול , לסחוט לו את המיץ. תודה

• 11 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by ComputerMan,

ראיתי שאנשים דיברו על זה

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  6. אם משמעם לכם אז תסבירו לי בבקשה אי פועל קירור מים, כיאילו מה זה, איך זה פועל, ממה הוא מורכב ואיך יכול להיות שיש מים בתוך המחשב? ועוד משהו, מה זה פתיחת צינורות? איזה צינורות כבר יש לכרטיס מסך שאפר לפתוח אותם? כמו שהבנתם כבר אני ממש N00B בכל הקטע של OC וקירור מים והכל אז תסבירו לי קצת איך הכל עובד...

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ^Z^,

מה עיקרון הפעולה של הרדיאטור? גם שירטוט יכול לעזור.

8. Started by RazorJunior,

אני מחפש הסבר ברמת העיקרון על קירור בעזרת HEATPIPES. באיזה גזים משתמשים? ומה גורם לתנועתם? ההשערה היחידה שלי היא שהגז מתחמם הוא עולה למעלה, שם הוא מתקרר ויורד חזרה להתחמם מהמעבד... אבל אם זה באמת העיקרון, אז ניתן להשתמש ב HEATPIPES רק כשגוף הקירור "שוכב"... לא? תודה

• 11 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by Eviljelly,

יש לי איזה 5-6 מתים ששוכבים באזור והרבה זמן אני מסתקרן מה יש בתוכם , מבלי להשתמש באופצית ה 5 קילו או במבדקי גובה מהקומה העשירית , איך אני פותח אותם ?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by STA4VK,

קניתי את המעבד לפני חודשיים בערך והבנתי שאי אפשר לשנות את המכפלה.. אני אשמח לדעת אם יש אפשרות לפתוח אותה ע"י מוד או עדכון הביוס, או כל דבר אחר. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  11. בוקר טוב וחג שמח לכולם......... אני מעוניין לעשות C@ למעבד הזקן שלי לפחות ל2.6 עם קירור סטוק אני יודע שהלוח שלי מעפן אך כנראה אחליף אותו בקרוב... כשאני נכנס לביוס יש לי שם משו על PNP והאופציה נעולה לי... אני מת לעשות C@ למעבד שלי אך אין שום מדריך טוב שמסביר פרה פרה מה עושים אומרים רק "לעלות FSB" תוכלו בבקשה משתמשי אינטל שעשו C@ איפה בביוס להעלות את הFSB הזה? תודה לכולם G.A.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  12. Started by dr,

יש לי 1600+ ולוח של GIGABAYT- 7VRXP

• 34 תגובות
    • 4.6k צפיות
  13. Started by ThePinkPanther,

אני זוכר שבעבר פורסם פה מדריך לפריצת מכפלה לAMD אפשר אותו???

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  14. Started by AMD-GUY,

איך פותחים מכפלה? חיפשתי אצל תום אבל לא מצאתי תעזרו לי בבקשה! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by Modan2,

יש לי gigabyte 7vaxp-a ו AMD 2200+ תודה :-*

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  16. איך פותחים צינורות עיבוד ? והשאלה היא , אני עושה אובר קלוק לכרטיס מסך שלי , הטמפרטורה שלו היא 45 מעלות , אני מעלה ומעלה ומעלה והטמפרטורה לא עולה חח... יש לזה קשר ? אבל מה שכן , ברגע ששמתי יותר מדי במהירות שעון המחשב התחיל להראות שטויות ... ^^

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  17. שלום... יש לי כ.מסך fx5200 של ואני עושה לו אוברקלוקינג הבעיה היא שאני רוצה להגביר את הביצועים בכך שאני אצרוב את הביוס שלו אבל אני לא יודע איך אז בבקשה אם מישהו יודע תשלח לי הסבר (ואני יודע מה זה NVIDIA BIOS EDITOR אבל אני לא יודע איך משתמשים)

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  18. איך אני צורב את הביוס של הכרטיס מסך מ430 ל 450 קור קלוק

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by SharP,

צריך לעלות core voltage ? מה צריך לשנות כי אני העלתי ב4 FSB ואם אני מעלה יותר זה פשוט לא מעלה ווינדוז גם VOLTAGE העלתי ב5% זה בסדר ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני משתמש באטאי טול וכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא מעביר לי את הocשל הכרטיס מסך למהירויות בסיס שלו.... איך אני קובע שכל פעם האוברקלוק ישמר ויעלה אם המחשב??? תומר בכר

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  21. שלום לכולם, מישהו יכול להגיד לי איך לקבוע כמה LOOPS לשים בתוכנה 3DMARK06???

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  22. האם זה תלוי באופןן חיבור לספק או שיש תוכנה ששולטת ?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.