אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אז יש לי כרטיס מסך HD4870. המאוורר עליו מתחבר עם 3 פין ישירות לכרטיס מסך ולכן לא ניתן לשלוט במהירות המאוורר. אם אני אקנה את הקירור שציינתי בכותרת, האם אני אוכל לשלוט במהירות המאווררים? ואם כן אז אני אצטרך לחבר אותם ללוח אם? כי על הכרטיס מסך יש לי חיבור רק של 3 פין. איזה חיבור יש למאווררים האלו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Core i5 750 טמפרטורת סביבה: 30 עומס מעבד: 5% טמפרטורת ליבות: 41-44 thermal range: 56! אתם רוצים להגיד לי שהמעבד יכול להתחמם בעוד 56 מעלות לפני שהוא מגיע לרמות קריטיות? כשאני מפעיל prime95 תוך דקה התרמל ריינג מגיע ל11 ואחרי כ10 דקות מגיע ל2-3. זה נורמלי למעבד הזה? קירור סטוק רגיל. מאוורר תקין (מריץ ב100%), משחה מרחתי "חדשה" (Arctic silver2 ישן מאוד אבל ההבנתי שכסף לא מתקלקל). מה עושים? אני מאוד מתלבט אם לקנות Hyper 212+. בחו"ל אומרים שיחס מחיר/תועלת טוב אבל בארץ המחיר פי 2.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר בבקשה מדרך לאוברקלוק לכרטיס מסך כולל הסבר על עשיית תוכנת ביוס וכו' או עזרה ממישהו באופן פרטי תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האים מאורר 80 mm 24-25cfm 0.11-0.13amp 2300 סיבובים בדקה 25*80*80 האים 15 שקל זה מחיר טוב? וזה מאורר רגיל למארז
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp102.htm כנראה שהשיוף שלו יהיה כבר יותר טוב וגם הקליפס יותר חזק. Heat Sink Specification Dimension Tube -100 mm, 36+ Fins Dia. - 66mm Material Superconductor Tube + Copper Fins Features 1. High thermal conductivity 2. Full copper cooler w/superconductor tube for max performance 3. Supper attractive "Round" shape cooler 4. DP-102 offers "Dual Fan" solution - user can mount 1 or 2 fans on the cooler (Fan/s not included in the package) 5. Two sets of 70mm to 80mm fan adapters are included in the package 6. The cooler can be rotated 360 degrees and fans can be mounted in any position 7. DP-102 can be an "Universa…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המטרה לראות בצורה מהירה תוך כדי המשחק (במקום לכבות את המשחק ולהכנס מחדש) אם וכמה יש שינוי על ה FPS כתוצאה משינוי OC השאלה כמו בכתורת ובהרחבה האם אפשרי לשנות פרופילים שמורים של OC שהגדרתי דרך MSI Afterburner תוך כדי שהמשחק דולק/עובד ?
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חברה ! מה הענייינים.. אז ככה.. היום בבוקר בטעות נכנסתי לפורום של קירור, במקום של רשתות ואינטרנט מהיר התחלתי לקרוא כשלפתע חשבתי אולי אני יבדוק את טמפ' המעבד שלי !הורדתי MBM 5 ומסתבר שהייתי על 60 מעלות צלזיוס... בשלב זה כדאי שאציין את המערכת Amd K7 1200(לא אוברקלוק) Asus A7A266 GeForce 2Mx 256Mb Sdram Surround Sound אני יודע שלא הכל קשור אבל שטויות.. בקיצור החלטתי לעשות סדר במחשב... פתחתי אותו והתחלתי בניקוי אבק..ואו ! כמויות אדירות של אבק מצטברות בצלעות הקירור של המעבד..מומלץ לפתוח ולנקות אחרי כל הניקויים של כל האבד התחלתי לסדר טוב את הכבלים(בסוף ייצא גרוע אבל לא חשוב p: ) והתחלתי בסירקולציה חכמה של אויר שגם אותה עוד אפשר לשפר...בקיצור ! בסופו של דבר סיימתי הכל הפעלתי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מריץ AMD XP 1900 עם HSF המקורי של AMD והגריז המקורי שקיבלתי עם המעבד .... איזה קריאות טמפ' אני אמור לקבל ? כרגע אני יושב על 64 -68 IDLE תלוי בטמפ' בחוץ ... ו 72-78 FULL LOAD. אני מריץ את המעבד על ASUS A7V333 ואני דיי בטוח שיש לו קריאות טמפ' יותר גבוהות מהרגיל .. למשהו יש מושג ? תודה מראש Dardasaba.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי קירור עצבני ביותר על המעבד שלי. לבנתיים אני ב- OC ל- 4.1G על מתח 1.5V וטמפרטורה של גג 70 מעלות במאמץ. כל ניסיון לעלות את המכפלה מעבר (ל- 4.2G) מובילה לקריסה. הבנתי שאפשר לשחק גם עם תדר בסיס או משו כזה...אז אני מעלה עכשיו תמונה של תוכנת OC ואשמח אם תסבירו לי מה הדברים הרלוונטים שסימנתי ומה הלאה כדי להתקדם ב- OC..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים קיבלתי ת'מחשב וראיתי שבתוכנה CPU-Z הוא לא עובר ת1600Mhz והוא אמור להיות 2400mhz ממה יכולה לנבוע הבעיה? תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?file=e5hmznmtd2yh.bmp עם הרצת Prime95 הוא עולה ל2100mhz ויורד מידי פעם ל1600Mhz אבל למה זה לא יושב על המהירות שהוא אמור להיות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש, עם מעבד Q9450, כרטיס גרפי PNY 9800 GX2, וספק PC Power & Cooling של 610 או 750W. אני לא עושה OC. אני מבין שהספק עובד ביעילות גבוהה (מוציא פחות חום), שהמעבדים האלו מוציאים פחות חום, ושהכרטיס בא עם קירור עליו. האם אני צריך קירור נוסף (בנוסף למאוררים של המארז, שזה אני אברר בפורום מארזים)? גוף קירור על על המעבד? משהו על כרטיס התצוגה?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדיקה מעניינת מעלה כי שילוב של כונן M.2 מהיר עם פלטה ייעודית לפיזור חום אפקטיבי יותר מעניק שדרוג בלתי מבוטל לביצועים כונני SSD הם לא הרכיב הראשון במערכת עליו יחשבו רוב המשתמשים כאשר ידברו איתם על קירור, אך עכשיו מסתבר שגם הם יכולים להרוויח לא מעט תועלת מאמצעי שיסייע להם להתפטר מהחום הנוצר בזריזות. באתר anandtech קיבלו לידיהם גוף קירור פאסיבי מבוסס PCI-Express של חברת Angelbird, המיועד לאכלס כונני M.2 עדכניים. מעבר לכך שגוף הקירור הנ"ל מאפשר להמיר את ממשק ה-M.2 עדיין חדש יחסית ולא קיים בכלל לוחות האם לממשק ה-PCI-Express הסטנדרטי שכן זמין בכל הלוחות בשוק, הוא מאפשר כאמור שיפור של הביצועים המירביים, לפחות בחלק ממבחני הביצועים. גוף קירור קטן –…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לדוגמא על gigabyte G41M-ES2L, בכמה אפשר להמהיר אותו בלי להוסיף אמצעי קירור למעבד\ללוח? ועוד שאלה: האם ספק של 300W יספיק להמהרה כזו (אם אין כרטיס גרפי נפרד)?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
THERMALTAKE V3 Black Edition VL80001W2Z http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001577&id=C_00001579&name=V3+Black+Edition+&ovid= בתוספת של 4 מאווררים: SCYTHE "SLIP STREAM" 120mm Case Fan 1600rpm http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.html כמה זה יעיל ל i5 750 + HD 5850 + OCZ LV 1333MHz ? האם זה מספיק? יותר מדי? ניתן להשיג משהו טוב יותר באותה רמת מחיר (עד 500 ש"ח)? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מאורר חדש אני רוצה שיהיה שקט ביותר מנסיון אישי אזה מאורר אתם מציעים המאורר צריך להיות בין 40-65 ש"ש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכנתי קבלים מעוגלים כמו במדריך באתר ואז חיברתי הכל הדלקתי תמחשב וזה כתב לי להכניס את הדיסקט בוט וללחוץ אנטר ולא הבנתי כי חיברתי הכל אז ככה 1. האם זה נובע מהקבלים 2. מה זה יכול ליהיות ???
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי מופיע בצד. ניסיתי לעשות OC ללא הצלחה כ"כ. לאחר קריאת מדריכים ונושאים בפורום ניסיתי לעשות לבדי העלתי את המעבד ל3.6, מתח ל1.25 זכרון קבעתי על 1066, לא הגדרתי תזמונים. ומתח קבעתי 2.1 FSB על 400. לאחר השינוי כמה שניות אחרי שהויסטה עלתה המסך כבה לי. מישהו יודע למה זה ? והאם צריך לשנות משהו בנתונים ? תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תשמעו אחים שלי אני קונה ככה לוח אם:DFI NF4 SLI ULTRA INFINITY: מעבד:AMD ATHLON 64 VENICE 3000 כ"מ:GIGABYTE 6600GT SLI ספק 500W זה טוב לאובר?? זה טוב למשחקים בכללית?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז קניתי 8800GT של sparkle לפני כשבוע וקראתי שהוא מתחמם, אבל לא יכולתי לתאר לעצמי שעד כדי כך. אני מדבר על 92 מעלות במאמץ של כחצי שעה משחק ויום חם בחוץ, וכמובן גם המאוורר משמיע קולות כמו של הליקופטר לפני התרסקות. בכל מקרה עשיתי מלא פרופילים בריווה טיונר ועדיין הרגשתי שזה לא מספיק, במשחקים עדיין הכרטיס הרעיש ממש ופחדתי על המעלות המטורפות. אז הפתרון שחשבתי עליו היה לקחת גוף קרור ישן של פנטיון 4 ולהצמיד אותו לליבה, וכמה סינקים של לוחות אם שיש לי על הזכרונות. ואז החלטתי לפרק את הכרטיס וגיליתי שהפתרון האמיתי הרבה הרבה יותר קל.. צריך פשוט להוריד את מכסה הפלסטיק השחור שחוסם אויר, ולהצמיד מאוורר נוסף מעל הליבה. שלבים: 1. צריך את הכלים הבאים, אלכוהול, צמר גפן, מברג ממש ממ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ATHLON XP 1700+ - TBRED B EPOX 8K9A 256MB TwinMos DDR333 מה דעתכם? עריכה: כמעט שכחתי - VOLCANO 7 HSF ... וד"א, מה ההבדל בין 8K9A ל 8K9AI ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני ידביק מאוורר להיטסינק שעל הלוח זה יוריד את הטמפרטורה של הלוח ? או שזה קשור באוויר חם ובחום כללי שבתוך המארז ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לא מזמן פתחתי דיון על המאוורר 80 שלי שלא פועל טוב...בכל מקרה הוא ג'נרי והוא לא מתפקד הכי הכי...הגיע הזמן להחליף באחד חדש מקדימה יש לי את ה-80 הג'נרי(שיש שם מקום לברגים גם ל-90 ול-120 ממ) ומאחורה יש לי 120 גם ג'נרי אבל הוא לא רע...בינתיים אותו אני משאיר ההתלבטות היא אם לקחת את ה-SF2 80mm או מאוורר אחר 120 מ"מ בעל יותר CFM...?(ה-120 פתוח להצעות שלכם כמובן- אם יש כזה בתקציב) הרעש למען האמת לא ממש מעניין אותי..העיקר שיהיה עם הרבה CFM.. עקב התקציב הנמוך יחסית(אחרי שנכנסתי לפה וראיתי את המאווררים המטורפים שעולים 100+ שקל ) אני דיי בטוח שה-SF2 הכי טוב בשבילי אבל לפני הקנייה רק רציתי להיות בטוח תודה מראש לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אמורה להיות הטמפ של המעבד עם גוף הקירור הנ"ל + מאורר 120ממ ולוח האם בתוך מארז Atec p182. (שלושה מאווררי 120ממ)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה הנושא האחרון שאני אפתח, פתחתי כבר כמה ובסוף לא יצא לי לקנות, אבל עכשיו יאללה לקנות. אני רוצה להחליף את הקירור הנוכחי של המעבד שלי ולהוסיף קירור למארז, כדי להוסיף קירור למארז חשבתי על מאוורר אחד כזה: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1481 אני מתכוון להניח אותו בחלק העליון של המארז שהוא יוציא אוויר ואולי יקרר קצת את הלוח אם שמגיע ל45 מעלות בשניה. מול הלוח אם יש מאוורר שגם כן מוציא אוויר, אני יכול לנסות להפוך אותו אבל לא נראה לי שזה ייתן שיפור. ולמעבד חשבתי בהתחלה על המוגן 2, אבל זה נשמע לי מוגזם היות ואני לא הולך לעשות OC (לא בקרוב לפחות). אבל מה שכן אני מעוניין אבל שהמעבד יהיה קר, עכשיו הוא על 60 מעלות בקלות (אין מזגן) ולא יודע מה באמת יהיה טו…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רווצה לשים את הקירור מוגן 3 בתוך המארז החדש. יש לי אפשרויות ל 4 מארזים: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1648 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4197&CatCode=637 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7394&CatCode=637 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4735&CatCode=624 922 932 סנייפר סקאות כולם טובים, אבל אני רוצה משהו טוב במחיר נמוך כמה שאפשר. הדרישות שלי זה שהקירור יכנס כמו שצריך מעל המעבד וגם אני יוכל לשים מאווררים על דלת המארז. במארזים קטנים אני לא יוכל לעשות זאת כי הקירור יתקע במעבד... בבקשה תגידו לי איזה מהמארזים אני יכול לקנות...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-