עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מליבה 250 ל304 וזיכרון מ 332 ל 443 .....זה טוב??......ואת זה המחשב עשה לי אוטומטי .....והקירור שלי פסיבי ואני מתכוון לשים מאוור ולהפוף אותו לאקטיבי... האם זה ישפר משמעותי את הביצועים במשחקים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי אני חייב קירור המחשב עובד במנוחה על 60 מעלות ובמאמץ קרוב ל 70. יש רעש נוראי מן המאוורר סטוק של אינטל. אני מחפש משהו שקט שיוריד לי את הטמפ' (אולי OC בעתיד) ולא ממש יקר אני שומע הרבה דיבורים על הביג טייפון אך הוא נראה לי ענק וגם חורג מהתקציב שהוא גג גג 200 ש"ח מה עם זלמן?? אגב, אני לא רוצה להתחיל להתעס' עם פירוק הלוח אם וכו'.. משהו ממש טוב ונוח להתקנה תודה

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Farmalot,

אהלן. כמו שכולנו יודעים, הצוואר בקבוק הכי גדול (כמעט) במחשב הוא הדיסקים. ...אז יש לי במחשב אופציה לעשות אובר-וולטז' ל SATA. יעזור במשהו? ועוד שאלה על הדרך: כמו שאני מכבה את ה EIST וה C1E, יש לי גם אופציה לכבות את No-Execute Memory Protect ואת CPU thermal Monitor. מה הם אומרים, והאם צריך לכבות? תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by KF,

שלום רציתי לשאול אתכם מה אתם אומרים על הזלמן הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=8248&PHPSESSID=7a8ec1588e9d7515ed3f1b42d0c35ec9 האם הוא יקרר טוב ? (P4 3.0GHZ) נ.ב ראיתי באתר של זלמן תאימות ללוח אם ואין שם בכלל לוחות אם של אינטל,ולי יש לוח אם של אינטל ROCK LAKE ועוד משהו ראיתי פה אצל מישהו שכן מורכב אצלו מאורר של זלמן על אותו לוח אם כמו שלי... אז זה כן מתאים ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by AvlK,

הייתי חייב לפרסם לא יאומן לאיזה טמפרטורה הוא מגיע

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ras81,

שלום יש לי מערכת קירור מים פסיבית וחשבתי לשדרג אותה קצת ע"י הוספת רדיאטור ומאוורר ללופ. האם כדאי? \במידה וכן איזה אתם ממליצים? ומאיפה אני משיג כזה (ראיתי שיש רק בפנדה למרות שאם יש חנות מומלצת בחול - גם אפשר). תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קניתי מעבד P4 3G 800M יד שניה. המעבד הגיע עם הרבה שאריות משחה תרמית. התחלתי לנקות עם אלכוהול 70%. הניקוי קשה והמשטח מסרב להבריק. גרדתי שאריות קשות עם קיסם שיניים ותוך כך גם "חיטטתי" בחור השחור שבפינת המעבד. נראה היה לי שאני מסיר שאריות משחה עד שהגעתי לפרינט שעליו מותקן המעבד. עכשיו נראה לי שבעצם פרצתי את חור האיטום של המעבד ומרגע זה הרכיב איננו אטום יותר ולכן הלחות עלולה לחדור אליו ולהרוס אותו במהירות. האם באמת זה מה שקרה? האם בעצם הרסתי את המעבד ואין טעם להרכיבו? זו פעם ראשונה שיוצא לי להתעסק עם מעבד ולא ראיתי אזהרות בנושא החור שבפינה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בזמן האחרון שמעתי כמה מקרים על אנשים שקנו מאורר לדים כחול (סמארט פאן) ונתקלו בבעיות כלשהם חשוב לציין שלא מדובר על סמארט פאן הרגיל אלא רק השקוף! בקיצור כל בעלי הסמארט השקוף שנתקלו בבעיות, מוזמנים להגיב כאן או לשלוח לי הודעה במסרים מכוון שאני אישית הזמנתי וקיבלתי מוצר שכנראה פגום (מבחינת הלחמות ו\או חיבורים) ורציתי לדעת אם זה מקרה שכיח או תופעה מוכרת תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בטעות שברתי את הקליפסים של המאוורר לקירור.. ואני מחפש קירור פשוט עד 70 שקל ... משהו שיחזיק הרבה זמן ויקרר את המעבד טוב ...וכמובן שלא ירעיש אשמח לקבל הצעות לקירור זול וטוב.. אם צריך עוד פרטים תשאלו..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by bigdady,

איזה מאוורר מביאים כאשר קונים AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX (כלומר מה המאוור הסטנדרטי)? המאוורר SPIRE FalconRock II AMD הוא יותר טוב מוולקנו 10 או 12, והאם הוא מספיק טוב, אם אני רוצה לעשות oc?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני לא מדבר הברגה עם ברגים . ואני לא מדבר על מאוורר כמו "מאוורר ארובה שמוציא מהמארז חום - אלא מאוורר שנמצא מול מאוורר המעבד ומזרים לו אויר קר (לא מבחוץ) השאלה עם איזה חומר\אמצעי אני עושה דבר כזה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. התקנתי קירור עצבני ביותר על המעבד שלי. לבנתיים אני ב- OC ל- 4.1G על מתח 1.5V וטמפרטורה של גג 70 מעלות במאמץ. כל ניסיון לעלות את המכפלה מעבר (ל- 4.2G) מובילה לקריסה. הבנתי שאפשר לשחק גם עם תדר בסיס או משו כזה...אז אני מעלה עכשיו תמונה של תוכנת OC ואשמח אם תסבירו לי מה הדברים הרלוונטים שסימנתי ומה הלאה כדי להתקדם ב- OC..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני יכול להגיד בוודאות שהשחה הטרמית שמגיע עם ה TUNIQ TOWER לא ממש איכותית לדעתי לפחות(צמיגית וקשה מאוד למריחה אפקטיבית ). תתנו המלצות .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את הפאן של גיגה בייט למעבד GH-PCU22-VG http://www.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GH-PCU22-VG(3D%20Rocket%20Cooler-Pro).htm כיום המעבד עובד על 42 43 מעלות במצב מנוחה עם קירור מקורי של אינטל על מעבד פנטיום 4 3ג 512 שאלתי היא לכמה מעלות פחות הפאן הזה יביא את המעבד שלי? והאם המאוורר הזה מומלץ!הוא יעלה לי 130 שח והאם הוא בכלל מתאים לסוקט 478 3ג 512?

15. AMD3800X2AM2 ASUS M2N-E במנוחה זה 40-50 מעמץ-משחקים 55 :'(

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. או שזה גופי קירור מזהב, או שאני באמת לא יודע... טוניק טאוור - 380 ש"ח : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138 אינפיניטי 420 ש"ח : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6137

17. Started by Bessmertniy,

איפה ניתן להשיג את ה sk 7 הזה....הרבה מדברים עליו ואומרים שהוא טוב אבל לא ראיתי אותו בשום חנות בארץ....

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by אוריוס,

אתמול קניתי שואב אבק תעשייתי, משהו מטורף! קניתי אותו מכמה סיבות, יש לי מארז ענק של CMS - Cooler Master, עם 10 מאווררים וכולל קירור מים למעבד, הבעיה במארז הזה למרות שהוא בטמפ' נמוכות והמחשב קר מאוד, אך הוא שואב אבק בפני עצמו, מתוצאה זו תמיד מצטברים המון אבק במאווררים בחלקים פנימיים. לא יכלתי לסבול את זה, ולבזבז כסף על תרסיס דחיסת אוויר, אז קניתי את שואב אבק תעשייתי, לשימושים רבים: לניקוי רכב, מחשבי נייח יש לי 4 מחשבים בבית + מחשב נייד, מה דעתכם על שואב אבק הזה? איך אתם מנקים את המחשב מאבק בד"כ? נ.ב - אם אתם הולכים לקנות אחד כזה, תיזהרו שהוא לא ישאב לכם את השבבים מלוח אם חח נ.ב.2 - בעקבות דיון אחר שפתחתי בפורום חומרה אחר - שילבתי כמה מרכיבים: שואב אבק תעשייתי, מברשת…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by אלבר,

Core i5 750 טמפרטורת סביבה: 30 עומס מעבד: 5% טמפרטורת ליבות: 41-44 thermal range: 56! אתם רוצים להגיד לי שהמעבד יכול להתחמם בעוד 56 מעלות לפני שהוא מגיע לרמות קריטיות? כשאני מפעיל prime95 תוך דקה התרמל ריינג מגיע ל11 ואחרי כ10 דקות מגיע ל2-3. זה נורמלי למעבד הזה? קירור סטוק רגיל. מאוורר תקין (מריץ ב100%), משחה מרחתי "חדשה" (Arctic silver2 ישן מאוד אבל ההבנתי שכסף לא מתקלקל). מה עושים? אני מאוד מתלבט אם לקנות Hyper 212+. בחו"ל אומרים שיחס מחיר/תועלת טוב אבל בארץ המחיר פי 2.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by L1ron,

מבין לוחות האם של צ'יפסט P55 , יש כל מיני דגמים , USB3 UD3R UD3 UD4 UD5 ועוד המון סוגים שראיתי , אני מתכננן לקנות מחשב שישמש אותי לOC מכובד אבל מוגבל בתקציב..אני רוצה לדעת באיזה מלוחות האם יהיה אפשר להרגיש את ההבדל בOC(אני מדבר על הגבלה של הלוח אם) , ואיפה יהיה שווה להשים כל גרוש לטובת יעילות בOC? האם בין הדגמים מדובר רק בהבדלים פונקצויונלים כמו אפשרויות קירור מים , חיבורים וכל מיני דברי נוחות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by K0sTa,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה : Sapphir (ATI)RADEON 9550 TV,DVI 256MB שמעתי שאפשר לעשות לו אוברקלוק עצבני ל 9600XT זה נכון? והוא ישרוד הרבה זמן ככה ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ערב טוב לכולם! מדובר בכרטיס 6850 של ג'יגבייט בגרסת הWindForce. תדרי סטוק הם 775 ליבה, ו-1000 לזכרונות. כרגע הגעתי לתדרים של 910 לליבה ו1159 לזכרונות, בלי לגעת במתחים. אחרי חצי שעה של בדיקה במאמץ מלא ע"י OCCT הטמפרטורה מגיעה בערך ל78 מעלות, כאשר המאוור פועל על 94%, ונשמע כאילו הולך להמריא ממש תוך דקות ספורות. אם נתעלם לרגע מהראש המציק, האם אפשר להתקדם הלאה או שיש כבר פוטנציאל פגיעה (אפילו לטווח הרחוק) בכרטיס? תודה, והמשך ערב מצוייין

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by arikam,

אני עם e4600 באוברקלוק ל 12X 250mhz , עם מתח 1.3625v הרצתי 5 לופים, על בדיקה מלאה, וזה עבר לי רק 1 מתוך 5 מה אני אמור לעשות, להעלות מתח למעבד?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. האם איך ששמתי את המאווררים זה טוב ועם לא אז מה לשנות... אחד 120 מקדימה מכניס אוויר אחד 120 מאחורה מוציא אוויר אחד 120 על צידו של המארז למטה צד שמאל מכניס אוויר אחד 60 מוציא אוויר מתחת למאוורר 120 מאחורה שמוציא אחד 30 מקדימה על פאנל של 3.5 מכניס אוויר (סמתי אותו סתם כי זה יצא יפה) ואחד כזה (לינק) מתחת לכרטיס מסך מוציא אוויר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4630 האם סידור המאווררים טוב?<

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by CEL,

ראיתי באתר אחד מנורה יפה כזאת בכל מיני צבעים שנקראה קתודה קרה, רציתי לדעת אם יש כזה בארץ, האם זה מתקלקל או נשרף ? וכמה מתח זה לוקח ?? ??? ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים