עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב אז הלוח הוא DFI NF4 ULTRA-D וכמו שכתוב בכותרת פתאום המאוורר שעל הצ'יפסט הפסיק לעבוד, והלוח מתחמם ! איזה מאוורר לקנות ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. החלטי שבקרוב אני יעשה OC למחשבים שלי!! המפרטים: Gigabyte GA-P35-DS3L E2180 2GB Gigabyte GA-P35-DS3L E4600 4GB והיתי שמח שתמליצו לי על קירור טוב ושקט!! הE4600 במחשב סלוני אז ככה שזה מאוד חשוב אבל גם שיקרר באותה מידה... אז ככה לE2180 חשבתי על ZALMAN 8000 שכבר יש לי והוא נראה לי יעשה את העבודה לא?? לגבי ה4600.... Arctic Cooling Freezer 7 Pro http://tms.co.il/product/4371 Zalman 7500 Aluminum-Cooper S775 http://tms.co.il/product/5586 Thermalright SI-128 http://tms.co.il/product/4817 מה אתם אומרים? זה מספיק טוב?? במיוחד האחרון...כי אין לו מאורר! יש לכם רעיון יותר טוב? נ.ב: המאורר הזה שקט מספיק ממאורר רגיל או שזה כבר בזבוז כסף? http://tms.co.il/product/2434

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מרכיב מחשב חדש, עם מעבד Q9450, כרטיס גרפי PNY 9800 GX2, וספק PC Power & Cooling של 610 או 750W. אני לא עושה OC. אני מבין שהספק עובד ביעילות גבוהה (מוציא פחות חום), שהמעבדים האלו מוציאים פחות חום, ושהכרטיס בא עם קירור עליו. האם אני צריך קירור נוסף (בנוסף למאוררים של המארז, שזה אני אברר בפורום מארזים)? גוף קירור על על המעבד? משהו על כרטיס התצוגה?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by The Ripper,

המאוורר של המעבד מרעיש מאוד וחייבים להחליף אותו, מה יהיה המאוורר המומלץ לסוס הגוסס הזה, מבחינת עלות-תועלת? חשבתי על katana 2 שעולה 140 שקל או שאולי כדי לקחת קירור מקורי ב60?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי לוח של אסוס P5B 965 ואני לא מוצא את אפשרות יחס הזכרונות,סייד ספקטרום מהירות FSB שאני אמור לעלות וכד'. יש למישהו מושג למה או היכן זה אמור להיות? וכיצד אני יכול לפתור את הבעיה ? תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מדדתי רק במנוחה http://img398.imageshack.us/img398/5554/untitled8wq.jpg הנה המפרט http://img398.imageshack.us/img398/9162/3dcomp0rm.jpg מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by DJPOWER,

אם מישהו בבקשה יוכל להביא לי ספק חזק ... אני צריך אותו לשעה אחת, לבדוק אם זאת הבעיה שלי באובר קלוק אני גר בפ"ת(אני יכול לבוא גם אל מי שמוכן ר"ג והסביבה) אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח מאוד מאוד תודה יונתן

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ballcall2,

אני רוצה להחליף את המאווררים לp183 שיהיו יותר שקטים וגם יקררו טוב. חשבתי על slipstream או על הנוקטואה NF-S12B שממש יקר או על ה s-flex. מה עדיף? ואיפה כדאי להוסיף בנוסף עוד מאווררים במארז?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היה לי כרטיס ריפרנס של ספיר , 5850 . המאוורר שלו עשה רעשים מוזרים אז החלפתי את הכרטיס (אחריות) . הביאו לי כרטיס של ג'יגבייט ,גם כן ריפרנס PCB . עכשיו השאלה שלי היא כזו : הביוס הכי חדש לריפרנס של ספיר יותר חדיש מהביוס של ג'יגהבייט . האם זו בעיה להשתמש בביוס שהיה לי כבר בכרטיס של ספיר ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, 1. המפרט בצד, עשיתי למעבד OC עד ל- ~3.4GHZ, במתח של 1.38VCORE.כשהעליתי אותו ל- 3.6, עשה לי ריסטרטים/מסכים כחולים, ככה שהחלטתי להעלות מתח ל- NB. העליתי לו מ- 1.100 ל- 1.160, וכלום לא קרה, עדיין לא עלה. רציתי לשאול למה זה קרה, אני עכשיו עם קירור סטוק ו- 62 מעלות במאמץ (על 3.4 והמתח שציינתי). למה כשהעליתי כל כך הרבה ל- NB עדיין לא עלה ב- 3.6? פחדתי להעלות עוד ל- NB כי אני לא מבין במתחים ל-NB, ופחדתי להרוס משהו. אם אפשר לקבל קצת מידע על שאלתי וכמה המתח המירבי/מומלץ ל- NB, אשמח מאוד. 2. דבר נוסף שרציתי לשאול, כמה המתח המירבי המומלץ למעבד הזה וכמה הטמפ' המקסימלית? לא הצלחתי למצוא מידע מהימן (סטייל האתר של AMD) ברשת, רק שמועות אפשר לקרוא לזה, בפורומים... לילה טוב.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by רומן גרוס,

יש לי הרבה שהחיישן בביוס שלי דפוק ומזייף . איך יכול להיות שהמעבד קריר יותר מהטמפרטורה הכללית במחשב ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. התקנתי קירור עצבני ביותר על המעבד שלי. לבנתיים אני ב- OC ל- 4.1G על מתח 1.5V וטמפרטורה של גג 70 מעלות במאמץ. כל ניסיון לעלות את המכפלה מעבר (ל- 4.2G) מובילה לקריסה. הבנתי שאפשר לשחק גם עם תדר בסיס או משו כזה...אז אני מעלה עכשיו תמונה של תוכנת OC ואשמח אם תסבירו לי מה הדברים הרלוונטים שסימנתי ומה הלאה כדי להתקדם ב- OC..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי, ברשותי מארז 550D של קורסאייר עם שלושה מאווררים. שניים מקדימה שמכניסים אוויר ואחד מאחורה שמוציא. אחד המאווררים הקדמיים פועל במהירות נמוכה (430 RPM) ולא מעלה אותה כאשר המחשב מתאמץ, איך אני יכול לדאוג שהוא יתאים את המהירות לטמפ', או לחלופין להעלות את המהירות באופן קבוע? **לוח האם הוא Gigabyte GA-B75-D3V כאשר יש לו רק שני חיבורים כביכול שמאפשרים שליטה על מהירות המאווררים (4 פינים) ואליהם חיברתי את הקירור של המעבד ואחד מהמאווררים הקדמיים. ונראה שספידפפ גם כן לא מאפשר לי לשלוט במהירות שלו...אם כי אני לא בטוח שאני יודע להשתמש בתוכנה כמו שצריך בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by uriya,

שמעתי שיש מעין לוחית קטנה, שמחליפה את המשחה התרמית המרוחה על המעבד. מישהו שמע על זה? מישהו משתמש בזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני עומד לבצע הזמנה מחו"ל של חלקים למחשב וחשבתי להזמין את הקירור הפאסיבי של זלמן (ZM80A-HP) עכשיו השאלה עם הוא יעיל לאוברקלוק רצחני לכרטיס המסך, יש לי את הצ'יפטק אלומיניום עם חלון ומול לכרטיס המסך יש enermax 92 מ"מ על עוצמה מירבית, אז הקירור הפאסיבי יהיה טוב בשבילי?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Dj_Gal,

מפרט: MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Xaser II A6000A Plus Tower Case DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR P\S - Antec TruePower 430 Watt הספק לי התחמם מאוד... הרגשתי את זה ביציאת האויר החם מהמאורר האחורי של הספק .. והיה לי מאורר פנוי ..אז אמרתי ...נעסה חור..ונחניס קצת אויר לספק.. תמונות .. אני צלם גרוע .. חיברתי אותו לפאן באס..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by cohavi,

אני לא טיפלתי במחשב שלי כבר שנתיים, המחשב שלי זול והדבר היחיד שטוב בו ביותר הוא כרטיס הTI של ה128 שלי אז תעזרו לי בבקשה... ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gavze007,

היי אנשים, אני חדש כאן. יש לי כרטיס מסך וודו באנשי ישן ומגעיל (ולא, אני לא יכול לקנות אחר עכשיו). לפני 3 חודשים כשפתחתי ת'מחשב שלי גיליתי שהמאוורר שלו מת. שימנתי אותו והכל היה טוב הוא חזר לחיות וכו'. לפני שבוע פתחתי אותו שוב וגיליתי להפתעתי שהוא מת ושיש לו ריח של עשן. כשפתחתי אותו ראיתי שהוא שרוף. הוא כבר מת לגמרי. יש על הליבה היטסינק בעובי חצי ס"מ (!), ועליה היה בעבר הקרוב מאוורר 40X40X10 מ"מ... עכשיו יש מאוורר רגיל שיושב בדיוק מתחת לכרטיס מסך ושומר עליו חם במקום רותח (נגעתי בו והוא בוער...מאוד!). הקטע הוא שעכשיו אני צריך למצוא מאוורר לכרטיס מסך שלי. אז הלכתי וחיפשתי, ונתקלתי ב-Blue Orb של תרמלטייק. המידות שלו הן 50X50X25 מ"מ כולל התופסנים שבצדדים. כך גם בכרטיס עצמו - 50…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by sub_man,

יש לי קתודה קרה כחולה ולד 3 כיוונים ירוק איך אני מחבר אותם ולאן ואם יהיה ציורים או תמונות זה ממש יעזור תודה לכולם

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי יש לי איזה היטסינק שעליו מאוורר הכל של Green Cooler או Green Power משהו חרא ... וכיביתי את המאוורר 80 מילימטר של EverCool (הם טובים) שעושה ממש מעט רעש (23 דציבלים) והספק בכלל מאוד שקט ואני שומע שריקה מעצבנת כל כך של המאוורר שעל המעבד יא רבאק עכשיו אני מבין למה זה אין עליו גריל כזה ממתכת למה זה קורה ? איך פותרים את זה ואם לא פותרים אז איזה מאוורר או אפילו היסטינק זול וטוב יש כדי להפסיק את השריקה ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Or ei,

דרעק רציתי לשאול אם אפשר להכין צלעות קירור (לזכרון של כרטיס מסך)לבד יעני לחתוך חתיכת אלומניום בעובי של (?) והאם זה יכול להיות שטוח או שזה צריך להיות עם צלעות עליו ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yuval_cohen,

חוץ מהקיטים היקרים האלה מפנדה? הת החיתוך זה לא בעיה.. אבל כל קיט עולה שם 200 שקל.. מה זה החרטה הזה!??. יש דרך לקמבן או משהו אבל שיהיה יפה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by gggilad13,

קניתי את המאוורר הנ"ל בגודל 120mm. לפי מה שאמרו לי פה ולפי מה שכתוב באתר של TT המאוורר אמור להיות כזה שממש לא שומעים אותו, אבל אחרי שהתקנתי אותו הוא עושה מן רעש כזה של בזז, לא חזק, שדיי שומעים והוא דיי מציק... השאלה שלי היא, האם זה נכון וככה המאוורר הזה אמור להישמע או שקיבלתי פשוט מאוורר פגום ויש טעם ללכת להחליף? :s05:

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני יודע רק שצריך להעלות תFBS דרך הביוס (שלא מצאתי איפה בדיוק) אבל הבנתי שיש גם דבר כזה מכפלות באס כל מיני שטויות מה זה אומר? ואיך אני יודע שאחרי שאתה מעלה תFBS זה טוב ולא יגרום לבעיות...?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים