אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בתוכנה everest לבדיקת טמפרטורת המחשב והוא כותב על המעבד שלי 5 טמפרטורות שונות: CPU 48 °C (118 °F) CPU #1 / Core #1 63 °C (145 °F) CPU #1 / Core #2 63 °C (145 °F) CPU #1 / Core #3 64 °C (147 °F) CPU #1 / Core #4 62 °C (144 °F) על מה להיסתקל בעיקר (זה במנוחה).
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח : GigaByte GA-K8VT800 PRO צודההה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מאוורר 120 מ"מ למארז של zalman f3 כניסה שלו - 3 פינים. יש לי לוח אם gigabyte ga-z87-hd3 שכל יציאות המאוווררים שלו הם של 4 פינים. איך אני יכול לחבר אותם? האם אני צריך מתאם מיוחד? אם כן, איזה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מבחינת עשיתי אוברקלוק הכל יציב אבל הניקוד ב3DMark VANTAGE לא עלה משמעותית האוברקלוק הוא: Core I5 750 3.8Ghz 200FSB מכפלה של 19 1.25V יציב 3 שעות בירציפות OCCT
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי 2 מאווררים מדגם ARCTIC FAN 12PWM. לכל אחד מהם יש שלושה חיבורים: חיבור 4 פינים ללוח האם זכר, חיבור 4 פינים נקבה וחיבור 3 פינים ללוח האם. אין חיבור ישיר לספק הכח. חיברתי מאוורר אחד ללוח האם בחיבור 4 פינים, מאוורר שני חיברתי לנקבה במאוורר הראשון, הגדרתי בלוח האם את הSMART FAN על PWM, והמאווררים פשוט לא עובדים. ניסיתי לחבר רק מאוורר אחד, להשתמש בחיבור של ה3 פינים, לנסות את כל אפשרויות הSMART FAN בביוס, ובכל זאת לא הצלחתי לגרום למאווררים לפעול. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, היום סיימתי להרכיב את המערכת, ובא לי קצת לדחוף אותה לקצה. יש QX9650 עם נינג'ה עליו, לוח אם Asus P5B-E, זיכרונות של GSKILL 2GBHZ. עכשיו מצב נוכחי, ללא OC ללא כלום (רק מתח לזיכרון הועלה ל2.06 ולתזמונים המקוריים שלו 4-4-4-12). אבל הטמפ' לא מסתדרות לי עם הפריים, האם זה תקין ? http://www.upit.ws/uploads/29828612da2e7.jpg
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מארז רגיל, ואני רוצה בדלת הצדדית שלו להוסיף לו מאוורר, איך אני יכול לחתוף עיגול בתוך הדלת? תודה מראש, gonzila
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי OC לכרטיס מסך דרך RIVA TUNER. כרגע הוא עומד על 251MHZ GPU ו GPU MEMORY CLOCK על 234MHZ. הכרטיס מסך הוא G FORCE 5700LE בEVERLAST אני לא יכול לראות את הטמפרטורה שלו, מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אפשר למדוד? (אני לא רוצה לשרוף אותו בעודו חי) תודה רבה לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי החלטתי לעשות את הפרוייקט כי נראה לי שזה ממש כדי. יש לי כמה שאלות ואני מקווה שתעזרו לי. 1. כאשר אני רוצה לחבר הארקה, יש לי בחיבור MOLEX במחשב שתי חוטים שחורים , איך אני ידע איזה חיבור מהם הוא הארקה ? ------------------------------- עריכה- ענו לי על השאלות הבאות ------------------------------- 2.ציטוט "לאחר שמיקמנו את המסך מחברים את חיבור המולקס לספק הכוח ואת הפלאג הפרללי יש לחבר לחיבור ה-LPT של המחשב" "הפלאג הפרללי " מזה ??? 3. ציטוט :הסבר על חיבור פין מספר 3 "הגדרת הקונטרסט של המסך, כאשר ההתנגדות מינימלית הקונטרסט מכסימלי, ניתן להשתמש במקרה הצורך בפוטנציומטר של 10Kohm על מנת להגדיר את הקונטרסט" לא הבנתי כלום מההסבר , למה אני צריך להוסיף עוד פוטנציומטר של 10Kohm ?? -…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש, עם מעבד Q9450, כרטיס גרפי PNY 9800 GX2, וספק PC Power & Cooling של 610 או 750W. אני לא עושה OC. אני מבין שהספק עובד ביעילות גבוהה (מוציא פחות חום), שהמעבדים האלו מוציאים פחות חום, ושהכרטיס בא עם קירור עליו. האם אני צריך קירור נוסף (בנוסף למאוררים של המארז, שזה אני אברר בפורום מארזים)? גוף קירור על על המעבד? משהו על כרטיס התצוגה?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מדליקים ספק כוח ATX מבלי לחבר אותו ללוח לפי מה שאני יודע צריך לגשר בין איזה שני חוטים בכניסת החשמל המרכזית שניכנסת ללוח אם ואני מזכיר מבלי לחבר למחשב!!! אני לא מצאתי לאיזה נושא זה מתאים אבל אני חושב שזה מודינג
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המהרתי את הכרטיס (שהוא של אטי מהחברה דרך אגב) מ270 מהירות זכרון ל330 ועשיתי בדיקות יציבות וזה יציב לגמרייי ואני לא מקבל יותר מ300 נקודות ב3DMARK2001 ולא רואה ממש הבדל בFPS...... מה עושים!??!?! מעבד 2500+ יעזור?? יש לי עכשיו 1500+ עם 512DDR333
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי אנשים. הייתי רוצה לדעת האם אני יכול לנתק מקירור הסטוק את המתאם לסוקט 1366 ולחבר אותו לקירור ייעודי לסוקט 775, כדי לחסוך את תוספת התשלום (שמגיע ל-150 ש"ח..) על קירור שמגיע כמתאים לסוקט 1366. תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מסוג AMD 1100 עם מאוורר COOL MASTER שנותן למעבד שלי להגיע ל 54C ויש לי רק מאוורר אחד בספק ומאוורר ל-GEFORCE. החום, לפי מה שכתוב לפחות ב-BIOS במארז עצמו היה 35 מעלות...אבל עד שלא הורדתי את המכסה, המחשב היה נתקע כל פעם שהמעבד היה מגיע למקסימום. הבנתי שכדאי לקנות מאווררים נוספים, אבל אני לא יודע איזה עדיף לקנות, ואיפה הם אמורים להיות מותקנים, ואם המותג חשוב, אם כן, איזה עדיף? תודה, CNTAX
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה ימים קניתי לוח אם ומעבד והרכבתי ... לוח אם של ASUS P5LD2-VM מעבד P4 3.0 64 630 socket LGA-775 קיבלתי יחד עם המעבד איזה מאוורר (SP503B0-1 CoolWave III) קישור לאתר של המאוורר : http://www.spire-coolers.com/fcc.asp?ProdID=231 מרחתי קצת משחה טרמית שקיבלתי יחד עם המאוורר הזה וחיברתי אותו ללוח אם על המעבד .. אתמול התקנתי את התוכנה של הלוח אם : PC PROBE II .. והיא מראה שהטמפרטורה של הלוח אם היא 35-36 ושל המעבד 45-54 במנוחה .. (מדי פעם זה מגיע ל65) אני לא יודע אם התוכנה של הלוח אם דפוקה או שאני צריך לעדכן ביוס של לוח אם או משהו .. אבל הטמפרטורה הזאת נראית לי מאוד גבוהה .. עצות, רעיונות, פתרונות יתקבלו בברכה בתודה מראש, יאיר !
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הטמפ' של ה-HD שלי היא 62C איך אני יכול לקרר אותו המחשב הוא מחשב דיי חדש עם מאוורר לCPU ומאוורר שמוציא אויר המון תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, זקוק לגוף קרור למעבד בעל 2 מאווררים שניתנים להחלפה, גודל המאווררים רצוי שיהיו 140 מ"מ. חשבתי על הדגם Noctua NH-D14, האם ניתן בדגם זה להחליף את המאווררים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בדקתי עכשיו בתוכנת EVEREST את הטמפ במחשב שלי motherboard:46C CPU:68C AUX:51 GPU:72C GPU AMBIENT:55C MAXTOR:54C הארד דיסק WD:39 הארד דיסק מה אתם אומרים ?????????? בסדר ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם - המליצו לי להעביר את הדיון מפורום תקלות חומרה לכאן. מפרט המחשב הראשי מצוין בקישור ליד. יש לי תופעה חוזרת של פגיעה במידע המאוחסן על הכוננים הקשיחים שלי. שני הכוננים הם חדשים של( WD (Black+Blue לאחר בדיקות רבות ונסיון עם מספר כוננים קשיחים אני משתכנע שישנה בעיה בהעברת המידע במחשב ולא בכוננים עצמם. יש לציין כי זה חזר על עצמו גם ב XP וגם ב RC של WIN7. זו הודעת השגיאה במציג האירועים של חלונות7. (The file system structure on the disk is corrupt and unusable. Please run the chkdsk utility on the volume). לאחר הרצת CHKDSK חלק מהמידע לא ניתן לשחזור, כולל קבצי מערכת וREGISTRY. יש לי שתי שאלות: 1. כיצד ניתן לגלות את מקור הבעיה? 2. האם תוספת מתח בגשר הצפוני \ הדרומי תעז…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מדובר בכרטיס הבא: http://img.hexus.net/v2/graphics_cards/ati/AGP/DSCF3217_cropped-big.jpg הקירור הנוכחי לא סוחב בימים חמים ואני מחפש משהו יותר יעיל. עדיף שיהיה שקט ככל האפשר. עריכה: מה דעתכם על Arctic Cooling Accelero S1 Rev. 2 ? ככל הנראה הוא אמור להחזיק X1950 PRO גם באופן פסיבי (לא מתוכנן אוברקלוק, לצורך העניין)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני עושה אוברקלוק והמחשב לא עובר פוסט אחרי באס של 417 העלתי את הוולט של המעבד עד 3.8 וזה לא עזר הזכרונות הם על 1:1 5-5-5-15 ו2.1V הצלחתי להגיע עד לבאס של 417 שעבר פוסט והגיע לוינדוס ובדקתי המערכת יציבה. שמתי את המתח של המעבד על 1.3V האם תוכלו לעזור לי להגיע לבאס של 422?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי 3 שנים ששירת אותי נאמנה הלפטופ שלי מתחיל להתיישן. המאוורר בצד ימין בתחתית המחשב נשרף ולא עובד יותר כך שאירי שימוש של 20 דקות התחתית מתחילה לרתוח. המחשב כמובן לא בשימוש עד התיקון. שאלתי חבר שהוא טכנאי והוא אמר לי שעולה באזור ה250 להחליף את המאוורר . אפשרי להזמין בebay ודומיו את החלק ורק להרכיב בארץ? מישהו אולי מתקן את זה בפחות מ250? הדגם של המחשב הוא dell inspiron 15z 5523 יש לומר שאני שוקל במחיר הזה של התיקון אולי לקנות כבר מחשב חדש. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כמה מעלות יוריד לי יותר הMX-3 מהMX-2 ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הקירור הבא של זלמן מתאם ללוח אם הנ"ל?: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3746
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-