עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by TheTeapot,

היי.. אני מקבל מסכים כחולים בעת בדיקת מאמץ לאחר שהעלתי ל 4.5 ואת המתח ל 1.300 2600K Scythe Mugen 3 Gigabyte Z68X-UD3H-B3 Corsair GS 600W האם להשאיר את המתח על 1.240?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MegaHertz,

חשבתי על הרעיון לעשות מערכת (בטח לא כל כך איכותית אבל....) עם לוח אם ישן ,סידי רום ,וכרטיס קול. שאלתי היא - האם זה אפשרי ? בהתחשב לעובדה שזה יהייה בלי הרדיסק בכלל . מה שאומר שזה בלי ווינדוז וכו'. בתודה, MegaHertz

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. טוב ככה, סתם עשיתי חיפוש בין כל החלקים ספייר שיש לי למחשב ומצאתי את הקירור סטוק שלי של אינטל (קירור לP4 socket 478) ואת הfan mate 2 שקיבלתי עם הקירור של זלמן . החלטתי שחבל שהם סתם ישכבו בארון ללא שימוש ושאפשר לעשות איתם משהו שימושי . המוד הוא נורא פשוט ומאוד יעיל , המעלות במנוחה לא צונחות הרבה, 2-1 מעלות בסך הכל, אבל הכרטיס מתחמם הרבה הרבה פחות במשחקים ובoc לפני המוד אם הייתי מעלה מעל ל550 את הליבה הייתי מקבל ארטיפקטים במשחקים, אחרי המוד אני על 565 בלי ארטיפקטים ויציב, לפני המוד הכרטיס היה עובר את ה80 מעלות ב3DMARK05 , אחרי המוד הוא לא עובר את ה70. הכרטיס הוא כרטיס 6600gt של leadtek עם קירור סטוק. הכרטיס: הקירור של אינטל: המאוורר מנותק מההיטסינק: המאוורר …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. טוב אז הלוח הוא DFI NF4 ULTRA-D וכמו שכתוב בכותרת פתאום המאוורר שעל הצ'יפסט הפסיק לעבוד, והלוח מתחמם ! איזה מאוורר לקנות ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ranyr,

שיחקתי קצת עם הnvidia system utility וניסיתי להעלות fsb כל פעם שהגעתי ל300 mhz ddr המסך נכבה ולפעמים כל המחשב איזה רכיב במחשב יכול להגביל אותי?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by MDK,

הכרטיס הוא geforce 4 Ti4200 128mb זכרונות עובדים על 444 MHZ והליבה על 250 MHZ.. המטרה שלי היא להרגיש בשינוי בביצועים במשחקים... ... לאחר פרק זמן ... הורדתי COOLBITS...עכשיו מה עושים? פשוט מעלים את המהירות עד שהמחשב נשרף? עריכה: העלתי את הליבה והזכרונות למהירויות הבאות: 300\500 (אחרי פעם שהעלתי ב25 לכל אחת..) איך אני יכול להיות בטוח שזה באמת משפיע במשהו? אני לא מרגיש יותר מדי שינוי חוץ מקצת יותר קרטועים בFARCRY

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, כבר די הרבה זמן ששמתי לב שיש לי בעיות טמפ' אבל לא היה לי תקציב בשביל קירור\מאווררים, ועכשיו השגתי טיפה תקציב בשביל זה אז אני רוצה לדעת מה צריך לקנות \ לעשות. צירפתי לאשכול תמונה של הטמפ' של המחשב שלי. אני יודע שהטמפ' בלוח-אם שלי ובכרטיס מסך מאוד גבוהות. המפרט: לוח-אם: Gigabyte GA-P35-DS3R Intel P35 LGA775 Motherboard כרטיס מסך: ASUS 8800GT G92 512MB DDR3 מארז: GIGABYTE - aluminum 3D Aurora 570 - SILVER מעבד: Intel Core 2 Duo 6750 - 2.66 GHz - 4MB cache תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אפשר להריץ חיפוש בגוגל...אבל אין יותר כיף מלדון בזה ביחד אני יודע שהמחיר שלו כמו הבי טייפון והביג טייפון טוב יותר....פשוט לא נוח לי ליראות גודל כזה בארז ולכן אני מעדיף משהו יותר צנוע אז מה אתם אומרים?

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by KoM,

המארז מתקדם אט אט, ועכשיו שמתי במקום הלדים הרגילים שבמארז שני לדים אולטרה ברייט לבנים,יש קצת בעייה של מתח שם ובגלל זה הם לא בשיא עוצמתם, בל עדיין בחושך זה בהחלט מרשים... השלב הבא זה השפן ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by DJPOWER,

אם מישהו בבקשה יוכל להביא לי ספק חזק ... אני צריך אותו לשעה אחת, לבדוק אם זאת הבעיה שלי באובר קלוק אני גר בפ"ת(אני יכול לבוא גם אל מי שמוכן ר"ג והסביבה) אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח מאוד מאוד תודה יונתן

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shirNoshe,

התקנתי את POWERSTRIP ואז אני באמת מצליח להגיע רחוק יותר ב-OC. אמממה..אני מקבל מהר יותר ארטיפקטים..חחח אז מה הועילו חכמים?אם RIVA הגביל אותי ואני מצליח עם תוכנה אחרת "לעבור" את מגבלת RIVA אבל מקבל ארטיפקטים אז... השאלה:מה הפתרון לארטי' ואין לי בעית חום. לגבי VMOD לא מצאתי ל-GB/6600GT/PCX הסבר.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי לוח של אסוס P5B 965 ואני לא מוצא את אפשרות יחס הזכרונות,סייד ספקטרום מהירות FSB שאני אמור לעלות וכד'. יש למישהו מושג למה או היכן זה אמור להיות? וכיצד אני יכול לפתור את הבעיה ? תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי מחשב חדש (מפרט בצד) עם i7 2600K וקירור Mugen 2. לפני שאני אעשה OC רציתי לדעת אם הטמפרטורות שלי הגיוניות. את המערכת הרכבתי לבד ומרחתי את המשחה הטרמית: Arctic Silver 5. במנוחה עם Real Temp נמדדו בערך 33 מעלות. ובמאמץ (אומנם רק 2 דקות עם OCCT) נמדדו 55 מעלות - מקסימום. מצורפת תמונה: Uploaded with ImageShack.us משום מה זה נראה לי נמוך מידי (לא שאני מתלונן ), בביוס נמדדו בסביבות ה 40 מעלות. יש תוכנה אחרת מדוייקת יותר למדוד טמפ'?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום. סליחה על הבורות, אבל האם מישהו יכול להגיד לי מהו המתקן (מכשיר) שנמצא במחשב שלי (מחשב שרכשתי ממכר)? אציין שהמכשיר לא מחובר ללוח האם: וכפי שאפשר לראות הוא יושב מתחת לכונן ה DVD. הנה תמונה:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by geverem,

אני רואה שהמון אנשים כאן נותנים ביקורות נורא טובות ל Sunbeam ואף אומרים שהוא עדיף על Zalman בכל הפרמטרים !, רציתי לשמוע תגובות לגבי ההבדלים בין הקירורים ובעיקר מה יותר כדאי (ואני לא מדבר על המחיר כי הוא אותו מחיר). המאוורר של ה Tuniq נראה כאילו משהו זול ולא באמת משהו איכותי, ובנוסף הוא תופס מקום לא מבוטל במארז (אצלי זה לא בעיה כי יש לי את Gigabyte 570) מה שגורם להתחממות יתר למירב ידיעתי, אני בכל אופן יודע ומכיר את Zalman בתור הקירורים האיכותיים והשקטים ביותר, פתאום אני שומע שיש משהו טוב יותר..., הכיצד ? ואיזה מ-בין 2 הקירורים נוח יותר להתקנה, אם אני מבין נכון אז בשבילל התקין את ה tuniq על am2, חייבים לפרק את כל הלוח... האומנם ? Sunbeam Tuniq Tower 120 Zalman 9500 …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by UrielZ,

המפרט שלי הוא Intel e5200 Arctic Cooling Alpine 7 Pro Gigabyte G31M-ES2L 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Leadtek Geforce 8800GT 512MB + THERMALTAKE Duo ORB WD 250GB YS WD 320GB AAKS Thermaltake 480W Silent PurePower Raidmax Cobra Creative X-Fi Xtreme Audio כמו שכתוב בכותרת הגעתי ל3.8 (362X10.5) ואני די תקוע. המתח של המעבד על 1.35 (1.25 בסטוק). והוספתי 0.1 לזכרונות. הטמפ' המקסימלית שלי היא 68 מעלות שזה מתקרב כבר לגבול. ניסיתי להעלות ל4.0GHZ ונתתי 1.4 למעבד כדי שהוינדוס יעלה בשתי וריאציות, 380X10.5 ו320X12.5. הבעיה היא שעל המתח הזה המעבד קרס ב-OCCT אחרי 5 דקות וגם הטמפ' הגיעו ל76 מעלות. יש הצעות איך להגיע ל4.0 מבלי להגיע למתח כזה גבוה(כי הטמפ' גבוהות מידיי..)? האם שווה לי לק…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sasmimo,

האם הטמפרטורה הזאת נורמלית??? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לא מזמן פתחתי דיון על המאוורר 80 שלי שלא פועל טוב...בכל מקרה הוא ג'נרי והוא לא מתפקד הכי הכי...הגיע הזמן להחליף באחד חדש מקדימה יש לי את ה-80 הג'נרי(שיש שם מקום לברגים גם ל-90 ול-120 ממ) ומאחורה יש לי 120 גם ג'נרי אבל הוא לא רע...בינתיים אותו אני משאיר ההתלבטות היא אם לקחת את ה-SF2 80mm או מאוורר אחר 120 מ"מ בעל יותר CFM...?(ה-120 פתוח להצעות שלכם כמובן- אם יש כזה בתקציב) הרעש למען האמת לא ממש מעניין אותי..העיקר שיהיה עם הרבה CFM.. עקב התקציב הנמוך יחסית(אחרי שנכנסתי לפה וראיתי את המאווררים המטורפים שעולים 100+ שקל ) אני דיי בטוח שה-SF2 הכי טוב בשבילי אבל לפני הקנייה רק רציתי להיות בטוח תודה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי. יש לי מעבד AMD 3800X2 ולוח אם ASUS A8N-E. עם הלוח הגיעה תוכנה בשם AI BOOSTER שהתפקיד שלה זה האפשרות לעשות אוברלוק למערכת בזמן שהווינדוס עובד. התחלתי בעזרת התוכנה להעלות חלק מהרכיבים. העלתי את הזיכרון ל 3.0 וולט והכל היה בסדר. העלתי את המגהרץ של המעבד מ 2000Mhz ל 2220Mhz והכל היה בסדר. ואז התחלתי לאט לאט להעלות את הוולט של המעבד. הגעתי עד 1.6 אם אני לא טועה (המקורי היה 1.3) והמחשב נתקע. הפעלתי מחדש וניסיתי להכיס לביוס אבל אי אשפר. המחשב תקוע על המסך הראשוני שבו צריך ללחוץ של DEL בשביל להיכנס ללוח וכשלוחצים כלום לא קורה. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס לכמה דקות ולהחזיר אבל גם כשהחזרתי הבעיה נשארה. להתחיל לחסוך כסף למעבד חדש? :'( עוד דבר מוזר שקורה. כרגע נגיד ואני מכב…

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. SPIRE FalconRock II AMD SPIRE MicroFlow II AMD SPIRE SkiveStream AMD Spire SP420B8 CopperStream SPIRE SuperRock AMD Spire WhisperRock IV SPITE FridgeRock AMD כפי שהבנתם המעבד הוא של AMD והדגם BARTON 2500 הHSF לא מיועד בשביל OC ואם כן אז ממש לא כבד. רציתי לשאול איזה מבין כל אלו כדי לקנות שישמור על הטמפרטורה סבירה ואפשרי יהיה לעשות OC מזערי? אני לא מעוניין בHSF שיעלה המון.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני יכול להגיד בוודאות שהשחה הטרמית שמגיע עם ה TUNIQ TOWER לא ממש איכותית לדעתי לפחות(צמיגית וקשה מאוד למריחה אפקטיבית ). תתנו המלצות .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by matan147,

שלום לכולם אני רוצה לכוש קירור מים או אוויר על מענת להקטין את צוואר הבובוק בין מערך כרטיסים GTX680 שאני מתכוון לקנות כמה שאלות: 1. מה עדיף קירור מים או אוויר? 2. מה העלות של שתי הקירוים? 3.כמה עולה קירור מים למעבד ולכרטיס מסך ברמה גבוה? קיוצר קירור מים שיחזק תשתי כרטיסים ויעלה תבצועים בצורה דרסטית 1500 שקל לשני הקירוים תקציב אן דעה בקשר להרבה כי לא אני מרכיב אלה טכנאי שהוא תותח בדברים האלו אז אין צורך לומר שעם אני לא מבין אז לא לעשות כי גם יש אחריות מאיפה שהוא קונה עם ורה משהוא ככה הוא אמר לי תודה מראש בברכה מתן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by MokoLoko,

שלום, אני רווצה לשים את הקירור מוגן 3 בתוך המארז החדש. יש לי אפשרויות ל 4 מארזים: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1648 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4197&CatCode=637 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7394&CatCode=637 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4735&CatCode=624 922 932 סנייפר סקאות כולם טובים, אבל אני רוצה משהו טוב במחיר נמוך כמה שאפשר. הדרישות שלי זה שהקירור יכנס כמו שצריך מעל המעבד וגם אני יוכל לשים מאווררים על דלת המארז. במארזים קטנים אני לא יוכל לעשות זאת כי הקירור יתקע במעבד... בבקשה תגידו לי איזה מהמארזים אני יכול לקנות...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום! קודם, רציתי לדעת איפה אפשר להשיג משאבות של אייהם (חוץ מבemp) במחיר זול בארץ ? (באיזור המרכז) שנית רציתי לדעת מה הליטר/שעה המומלץ למערכת שיש בה בלוק למעבד לכרטיס מסך ורדיאטור 120X2 תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by amisha,

קודם כול כול הכבוד על האתר המפותח !!! יש לי 2 שאלות והארות: 1.במדריך של הפאןבס השני צריך וממולץ כדי להאריך את החיים של הלדים כדאי להשתמש ה נגדים של 1700 עד 2500 אוהם 2. תכתבו שם איזה סוג של דיודה אתם השתמשתם כי המוכרים בחנות שואלים איזה דגם וכשהלכתי היו כדי לקנות דיודה עמדתי שם כמו איזה גנוב. אז בקיצור איזה דגם של דיודה אני צריך שם??!! ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.