אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
AMD3800X2AM2 ASUS M2N-E במנוחה זה 40-50 מעמץ-משחקים 55 :'(
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי כרטיס מסך של gigabyte- Gerorce 6600 gt. התקנתי משחק חדש (GTA) ובאמצע המשחק המחשב עשה ריסט לעצמו (כנראה שיש לו איזה הגנה עצמית). בהתחלה לא הבנתי מה קרה ופתחתי את המכסה מנוע של המחשב שלי ולהפתעתי הכרטיס מסך היה ממש רותח (שנגעתי זה היה כמו לגוע בכוס עם מים רותחים- אני מאמין שזה היה בסביבות ה80 מעלות ומעלה) לכרטיס שלי אין מאוורר אלא גוף קירור יחסית ענק. חשוב לי לציין כי עקבתי אחרי המדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casecool ובאמת יש לי שינוי של כמעט 20 מעלות במעבד, ו12 מעלות בחלל המארז ובלוח האם (הלכתי לפי מצב ארבע--> ראו בתמונה). אבל עדיין הכרטיס מסך רותח. אודה לכם אם תיתנו לי פיתרון או רעיון. ועוד שאלה קטנה.. אני רוצה לקנות משחה תרמי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הביוס לא מראה את ה- VCORE של המעבד בתפריט של הביוס (במקום שעושים את ה OC) מישהו יודע איך אפשר להחזיר אותו כמו שהוא היה לי פעם שהוא כן הראה לי את ה VCORE? דרך אגב כל זה התחיל מהרגע שהחלפתי (עכשיו) את הקירור של ARTIC COOLING (לא הספיק לOC) לקירור של SUNBEAM TOWER 120MM
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חומרה שאמורה להיות חמה מאוד ואני עוד רוצה לעשות לה OC ואני מעוניין בקירור טוב מאוד. מארז אלומיניום וזלמן 7000 למעבד כבר יש לי. חשבתי על כל אחד מהפריטים האלו: ¤185 za-80dhp ZalmanTech®-VGA Cooler ZM80D-HP \ Thermaltake CL-G0009 (Schooner) ¤152 Thermaltake 80MM 4 Channel VR Case Fan A1873 ¤665 tt-wc Thermaltake®-Big Water Liguid Cooling System ¤20 ars-sl Aractic Silver-Alumina Thermal ¤40 hdc-go קירור לכונן קשיח/מוזהב ¤38 crc-u01-co קירור זיכרון/נחושת-Coolermaster בעיקר לכרטיס מסך שאני רוצה רוצה לדאוג לקירור טוב מאוד. הכרטיס מסך שלי הוא SAPPHIRE (ATI) X850XT PLATINUM EDITION VIVO 256MB 256BIT DVI Dual והוא מתחמם בקצב לא נורמלי והחום עבודה שלו בנורמל הוא 80 מעלות ואת ז…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב בימים אלה מפרט ל-HTPC שהולך להיות אצלי בסלון. כרגע אני משתעשע עם הרעיון של לעשות את המחשב fanless. קירור פסיבי לגמריי. אולי גם לא לגמרי? אולי חלקי? מה האפשרויות שלי לעשות את המחשב הזה כמה שיותר שקט? אני עוד לא יודע אם זה אפשרי אבל אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי... הנה המפרט: M.Board: GIGABYTE GA-H55M-S2H CPU: INTEL CORE i3 S1156 2.9GHz 530 KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - נראה לי שצריך להחליף למשהו עם קירור... Mem: HDD: WD CAVIAR GREEN 500GB 32MB SATA2 7200 RPM - WD5000AADS ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATTS PSU - ספק אחר? מארז אחר? Case+PSU: DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLAC תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3215 איך הוא? הוא יתאים לכרטיס מסך שלי?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון שמעתי כמה מקרים על אנשים שקנו מאורר לדים כחול (סמארט פאן) ונתקלו בבעיות כלשהם חשוב לציין שלא מדובר על סמארט פאן הרגיל אלא רק השקוף! בקיצור כל בעלי הסמארט השקוף שנתקלו בבעיות, מוזמנים להגיב כאן או לשלוח לי הודעה במסרים מכוון שאני אישית הזמנתי וקיבלתי מוצר שכנראה פגום (מבחינת הלחמות ו\או חיבורים) ורציתי לדעת אם זה מקרה שכיח או תופעה מוכרת תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, שקניתי את המערכת לא חשבתי שאני יעשה OC כי הייתי ממש בור במחשבים. אחרי חצי שנה (היום) אני מומחה בכל מה שקשור לזה חח. אז החלטתי לעשות OC למעבד שלי, ששמעתי שהוא דיי טוב לאוברקלוק. אבל מה? צ'יפסט מגביל - P43. הגעתי לשיא הFSB בלוח אם שזה 419. איך הOC לדעתכם? האם הוא טוב? אז הנה התוצאות שהגעתי אליהן: בדיקה של שעה בOCCT ומעלות:
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ..... עצה שלי לכל בעלי ה5200 למיניהם....אל תעשו בנצ'ים עם 3DMARK2005
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי p4 1.7 ghz socket 423 ואני רוצה לעשות לו קירור רתיני אז תמליצו לי בבקשה על HSF טוב ו לא כלכך יקר ששווה את הכסף
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדאי לשתמש בתוכנה? ולאחר מכן להשאיר את ההגדרות בביוס? והאם כדאי לעשות למערכת זו OC האם יהיה שיפור מורגש(בעיקר משחקים)? מפרט מעבד E7400 לוח אם ep43-s3l gigabyte זיכרון 4 GB של KINGSTONE 2X2GB כרטיס מסך GTX260 ספק:huntkey model:lw-6400h 400W
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבין לוחות האם של צ'יפסט P55 , יש כל מיני דגמים , USB3 UD3R UD3 UD4 UD5 ועוד המון סוגים שראיתי , אני מתכננן לקנות מחשב שישמש אותי לOC מכובד אבל מוגבל בתקציב..אני רוצה לדעת באיזה מלוחות האם יהיה אפשר להרגיש את ההבדל בOC(אני מדבר על הגבלה של הלוח אם) , ואיפה יהיה שווה להשים כל גרוש לטובת יעילות בOC? האם בין הדגמים מדובר רק בהבדלים פונקצויונלים כמו אפשרויות קירור מים , חיבורים וכל מיני דברי נוחות? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המארז מתקדם אט אט, ועכשיו שמתי במקום הלדים הרגילים שבמארז שני לדים אולטרה ברייט לבנים,יש קצת בעייה של מתח שם ובגלל זה הם לא בשיא עוצמתם, בל עדיין בחושך זה בהחלט מרשים... השלב הבא זה השפן ;D
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה נשמעת קצת מטומטמת.. אבל קניתי לםני משהו כמו שנה+ מזרק של ארטיק סילבר 5 והוא עומד כבר המון זמן ולא יצא לי להשתמש כי התעצלתי לפתוח את המחשב ולחדש מריחות... בכל אופן הגיע הזמן כי המעבד שלי מגיע כבר ל70 מעלות... השאלה היא האם זה משנה שהגריז עמד כל כך הרבה או שאני יכול למרוח אותו בראש שקט ? אגב, עצות אולי איך לסלק המון אבק בדרך הטובה ביותר ובכללי עצות כי לא עשיתי זאת אף פעם... למרות שזה לא נשמע כזה קשה בטוח יש עצות ממביני דבר בעלי ניסיון וזה תמיד יכול לעזור. תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי OC לבאס 400 והכל עבד בסדר עד שפתאום שמתי לב שהוא הוריד לי את הבאס חזרה 266 עשיתי בדיקה ב S&M כשהוא על מהירות סטוק ועל הבדיקה הריאשונה CACHE 1 LEVEL הוא נכשל השאר בסדר מה זה אומר ? האם המעבד תקין? זה לא אמור לעשות בעיות כאלה בסטוק מה לעשות? ד.א המפרט בצד וגירסת ה S&M היא 1.8.1 BETA
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם במערכות קרח יבש העשן שיוצא מהחיבור של הקרח עם החומר הנוזלי (דרך אגב איזה חומר נוזלי זה? מים ) הוא קר מאוד?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשבוע הבא יגיע המחשב החדששש שלי. : המארז הוא: Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + חלון. באחד מהשיטוטים שלי באתרי מודינג נתקלתי במדריך מודינג ל- Chieftec. מכיוון שאני די בור בנושא, ועד כה נהנה לראות, אני פונה אליכם כדי שתעזרו לי להתחיל לעשות קצת מודינג בעצמי. - אז חלון גדול כבר יש (כן, עצלן אני... ), רציתי לדעת מהו בדיוק ה- neon string שמוזכר שם? כיצד הוא מאיר? היכן אפשר לקנות? - אגב, היכן כדאי לקנות מנורה שתאיר את פנים המארז? - ומה זה (לכל הרוחות) LED? תודה רבה! אני מניח ששאלות נוספות יגיעו בהמשך...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר לינקים לאתרים עם מדריכים, גלריות, פורומים, וכל דבר אחר שקשור אני אשמח מאוד
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה הטמפ' המומלצת לכרטיסי מסך מסדרת 6600GT. ואיזה קרור אפשר להוסיף על כרטיס מסך, לא משהו מסובך ויקר. ובכלל אם כבר אז מה גם הטמפ' המומלצת להארד דיסק? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעלה תמונה של הטמרפורות של המחשב שלי. תגידו לי אם הטמפרטורות טובות או לא ואם אני צריך לקנות קירור לאחד החלקים. הטמפרטורות הן בזמן שאני גולש באינטרנט, מדבר במסנג'ר וICQ והאנטי וירוס פועל. הנה התמונה: והנה המפרט מחשב שלי: מעבד:E6750 לוח אם: P35-DS3L כרטיס מסך: 8500GT דיסק קשיח: 160GB זיכרון: 2GB תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אז עבדתי 4 שעות על צג LCD 20x4 ממילונית. ועכשיו יש לי בעיה. כשהמחשב נדלק יש תצוגת אתחול, אבל הריבועים לא כולם מופיעים! וחלק מאלה שמופיעים הם רק חלקית מופיעים! כלומר פסים אנכיים כמו ברקוד. חשבתי על שלושה הסברים: 1)עבדתי 4 שעות, אני עייף, כואב לי הגב, יכול לקרות לכל אחד במצב כזה שהוא מחבר בטעות ל 12 וולט במקום ל 5 (אולי לא כל אחד אבל לי זה קרה) 2)חלק מהחוטים מנותקים 3)חיברתי חוטים לא נכונים (אני בספק כי בדקתי)
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הגיע זמן לעשות קצת OC למעבד המתיישן שלי. קראתי את המדריך באתר, ועשיתי מה שצריך רק יש לי בעיה אחת עם התדר HT הזה, הוא תוקע אותי בOC הוא מגיע ל1100MHZ ולפי המדריך זה מה שתוקע אותי המפרט מופיע בצד, אשמח לעזרה איך אני מוריד את המכפלה שלו. תודה אריאל ***אני לא מבין כלום בOC אז מצטער אם יהיו שאלות מפגרות ***
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי AMD 4x 640, אני כרגע על אוברקלוק ל-3.6. רץ על הנתונים הבאים: cpu voltage: 1.45 FSB: 240 m/p-15 HT link-2.4 nb freq-2.4 DRAM freq: 800 @ cl8 מפרט טכני: Gigabyte 770TA AMD 640 4gb g skill HK cl8 רציתי לדעת האם אתם חושבים שכדאי למשוך עוד למעלה. עקרונית אני אצטרך להוריד את המכפלה של הזכרונות, ולהעלות מתח לאיזור 1.5 בשביל לקבל 3800 לפי דעתי. אגב - אשמח לדעת מה הן המהירויות המומלצות באופן כללי ל-HTlink ול-nb frequency תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי קירור המעבד למפרט הבא: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA REV A02 ₪1217 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX - זמין במלאי ₪989 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3L ₪520 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪490 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1212 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] LANCOOL PC-K60B w/o PSU ₪422 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי ₪413 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 - זמין במלאי ₪136 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 - זמין במלאי ₪309 הר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-