עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by הטכנאי מהדרום,

חייב לדעת איך להאיץ את הביצועים של המעבד אשמח לעזרה מהמבינים...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מעונין לקנות קירור למעבד E6300 ואני לא רוצה סתם "להתפשר" על נינג'ה כשתהיה אפשרות לקירור חזק יותר בזמן הקרוב.. למישהו יש מידע כל שהוא על זמינות של הקירורים האלה? לפי מה שקראתי בXS אין זמינות שלהם אפילו בארה"ב אז זה אומר שכדאי לוותר? תודה מראש!

3. אהלן.. ככה... פתחתי קצת לנקות מאבק את התוכן של המארז .. והאוורור של המעבד (GLACIEL TECH) מפוצץ באבק שזה מחריד . האם אפשר וכדאי להוריד אותו כדי לנקות ? או שיש דרך אחרת ? שמעתי על ספריי אוויר או משהו ... תודה ! :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by משה פייגלין,

מישהו פעם ניסה לעשות למעבד הזה אובר קלוקינג ? יש לי מעבד פרסקוט בא לי לראות מה גבול הסיבולת שלו גם ככה יש לי את ה 630 .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם! נכנסתי לי לתומי לתוכנה SpeedFan ו- Sandra והופתעתי לגלות שיש בעיית טמפרטורות במארז, שכן יש לי מאוורר סטוק על המעבד, מאוורר 80 מ"מ שמכניס ועוד מאוורר 120 מ"מ (עם תעלה פתוחה קטנה ששואבת מהמעבד אוויר) שמוציא אוויר. אלה הגילויים: לפי התמונות אפשר להבין שהספק כוח פשוט רותח! מה אפשר לעשות בנידון והאם הטמפרטורות האחרות טובות? נ.ב מוזר מאוד שב- SpeedFan נוספה טמפרטורה בשם: HD0. מישהו יודע על מה היא מצביעה? אולי על ה- Hard Disk? תודה מראש לכולם.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני עומד לקנות קירור לכרטיס מסך ואני מתלבט בין Zalman VF700-Cu Arctic Cooling NV Silencer 6 Rev.2 אני מחפש את זה שיש לו ביצועים טובים יותר (לא אכפת לי מהרעש אבל שניהם שקטים מאוד) קראתי ביקורות סותרות אבל ברובם הבנתי שהזלמן יותר טוב אכשיו אני שואל מה דעתכם והאם הזלמן לא כבד מידיי(270 גרם) ולא מסכן את הכרטיס למרות ששמתי לב שהסיילנסר קל ממנו רק ב27 גרם

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by DJPOWER,

יש לי קירור מים בלי רדיאטור (דלי גדול אז המים די מתקררים) אבל לא מספיק אני רוצה לקנות גוף קירור מאלומיניום שהיה זול והדרישה החשובה היא: שהצלעות קירור מלמעלה היו חשופות או שהיה ניתן להסיר את המאוורר כי אני הולך לרתך עוד צלעות למעלה(שהיו ארוכות יותר) תודה מראש יונתן 8)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Lanzar,

שלום לכולם לפני כמה זמן פתחתי תרד ושאלתי אם אתם חושבים ש ARTIC SILVER 5 במקום המשחה המקורית ( הלבנה הפשוטה ) יעזור לי ב OC אז היום ניסיתי את זה פירקתי את הגופי קירור הקידמי והאחורי וניקיתי עם אלכוהול את הזכרונות/ליבה ומרחתי בזהירות על הכרטיס את המשחה החדשה שסיימתי החזרתי את הכרטיס למקום ובדקתי את היכולת OC שלו ואני עכשיו דיי שמח הצלחתי להגיד ל 480 לליבה ו820 לזכרונות !!! בלי שום חירבוש בכלל !!! התוצאות עלו משמעותית בכל התוכנות שבדקתי... אז בקיצור אני ממליץ לכם לנסות את זה ! תודה ביי ביי

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. חברים!! אחרי שכבר ראיתם את ההודעות הקודמות שלי על חיפושי אחר היטסינק זול,שקט וחזק ל-INTEL שלי, מצאתי באתר XEXOIDE את הסינק הבא: Foxconn Prescott 3.6GHZ / P4 Heatpipe Cooler במחיר של 30 דולר - 135 שקל. הסינק פועל באמצעות HeatPipes בדומה להרבה סינקים חדשים שיוצאים עכשיו לשוק. הנה ביקורות עליו: http://www.extremereviews.net/data.php?recordID=155&page=1&type=review http://www.kickassamd.com/modules/reviews/article.php?storyid=10 בשתי הביקורות ניתן לראות הבדלים גדולים מאוד בין ההיטסינק המקורי של אינטל לבין ההיטסינק הזה, והמבקרים מרוצים מאוד מהביצועים ומהתכנון של המוצר. אומנם היה קצת מבאס לראות מעט שריטות על הבסיס, אבל כמו שבביקורות אמרו, משחה טרמית מטפלת בבעיה. מה אתם …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by VinyX,

אני מריץ פריים 95, על האפשרות השניה In-Place Large FFTs והליבה הראשונה (#0) קורסת אחרי 10 שניות של מאמץ. באפשרות הראשונה קורסות 0 ו3 אחרי בערך 20 דקות. בסינבנץ' 11.5 זה לא קורה. ושאר הליבות עובדות כרגיל. i5-2500K @ 4.7 GHz 1.29(1.35) Vcore לא עובר את ה75 מעלות במאמץ, מקורר ע"י SpinQ VT. אין אפילו ביקורת אחת טובה עליו, אבל בינתיים הוא מתפקד לא רע בכלל! יכול להיות קשור למארז? CM 370 Plus ומותקנים בו בסה"כ 2 מאווררים, אחד מקדימה (מכניס) ואחד מאחורה (מוציא). רק ליבה 3 קופצת מדי פעם ל78 אבל יורדת מהר. היא גם הכי חמה תמיד, במנוחה ובמאמץ. כנראה אחת דפוקה . אז יש לי ממה לדאוג? או שזה לא כזה נורא?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אז ככה יש לי לוח asus p5k ועליו מעבד e8400 נכון לעכשיו בתדר 3.6 עם מתח 1.42. לפי מה שהבנתי המתח מאוד גבוה ביחס לתדר אבל הטמפרטורה בבדיקה בintel burn test מגיעה ל72 שזהו המקסימום.. עד כאן נתונים יבשים השאלה היא כזו יש vdroop מאוד רציני שמוריד את המעבד בעבודה לבערך 1.32 משמע הוא לא מקבל בזמן עבודה 1.42 ולכן האם אני יכול להמשיך להעלות מתח? האם גם בidle לא "בריא" למעבד להיות במתח גבוה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by BUNNY,

אהלן ראיתי השוואות בפורומים בחו"ל אבל הטמפרטורה באירופה אחרת מפה עשיתי רנדר והדלקתי את התוכנה של הטמפרטורה החדר חם אבל לא בטרוף קירור V1 I7920 ללא אוברקלוק http://www.fileflyer.com/view/WGeK1AH הקפצתי כמה חלקים כדי שלא תחכו לראות מתי הוא מגיע לשיא הטמפרטורה הרנדר לקח 3 דקות כמעט לא דקה הגיוני לתנאים ? קראתי בפורום של toms ש65+ נחשב חם, עם קירור סטוק. נשמע לי טיפה מוגזם או שבאמת ממש קר שם. אם תגידו שהטמפרטורה גבוה מידי אני לא אחליף למוג'ן 2, אני אחליף למשו יותר קיצוני ממשפחת קירורי האויר. תודה. *המעבד אף פעם לא נטקע,לא מאט ולא עושה בעיות. אני רק מנסה למנוע תרופה למכה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום יש לי מעבד AMD 3800X2 לתושבת 939 עכשיו בצעתי OC מ2.0 ל2.4 הטמפ' במנוחה 35 במאמץ 60(בקירור סקוט) עכשיו חשבתי על הקירור Arctic Cooling Freezer 64 Pro כדי שאני יכול להמשיך בOC מה דעתכם עליו, ועד 200 שקל אם הוא הכי משתלם... ראיתי גם שהוא מגיע ל50db כאשר המאוורר עובד "בכול הכוח" רציתי לדעת אם זה רעש סביר או גבוהה וכבר גובל בגדר המפריע. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, ברצוני להחליף מאוורר למעבד שלי, לעבור ממאוורר סטוק רגיל למשהו קצת יותר טוב. אם כבר אני מפרק את המאוורר, רציתי לרענן את המשחה. ברצוני לשאול כיצד לדעתכם הכי טוב לנקות את המשחה הישנה (מבחינת בטיחות ושמירה על המעבד), האם עם סמרטוט מבד, עם נייר (טואלט או משהו דומה). האם יש צורך בחומר כלשהו כדי להוריד את המשחה הישנה ? תודה !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by zipdrive,

שלום לכולם. לאחרונה פתחתי את המארז כדי להתקין זכרון נוסף (שגרם לי הרבה בעיות ו- BSOD אבל זה לפתיל אחר) וגיליתי שהמאוורר האחורי במארז שלי לא פועל. אני לא יודע מתי הוא הפסיק לפעול. זהו מאוורר 12 ס"מ ומחובר ללוח האם (DS3 של ג'יגהבייט) אי-שם ליד המעבד. במבט ראשון לא נראה שהכבל התנתק, ונסיון ידני מראה שהמאוורר לא תקוע. הצעות\עצות יתקבלו בברכה (רצוי לא לקנות מאוורר חדש, אם אפשר). תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ronbubl,

במידה וארצה לעשות OC. המחיר לא חשוב כרגע. איך CoolerMaster V8 CPU cooler ביחס ל: NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by RomanKr,

המפרט שלי מופיע בחתימה, לא בוצע שום OC. התוצאות שקיבלתי: 3DMark - 13535 PCMark - 6867 מערכת הפעלה WIN7 32BIT 4GB (3.5) RAM האם זה בסדר ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by itayalter,

יש לי לוח ASUS MAXSIMUS FORMULA , מעבד E6600 וזכרונות 800MHZ , ניסיתי לבצע OC דרך הלוח אם וגם דרך התוכנות שמסופקות עם הלוח אבל משום מה נראה לי שהמחשב ניהיה רק איטי יותר כאשר אני מבצע את הפעולה , יש מצב שזה קשור לספק כוח ? ( הוא די פשוט .... ) או שאולי זה משהו אחר שאני לא יודע ? אשמח לעזרה , תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by SharP,

אם אני ידביק מאוורר להיטסינק שעל הלוח זה יוריד את הטמפרטורה של הלוח ? או שזה קשור באוויר חם ובחום כללי שבתוך המארז ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מוכר או תורם במרכז הארץ במחיר סביר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אז ככה.. לפי כמה שבועות מצאתי מחשב זרוק ברחוב. לקחתי, פתחתי, (ואחרי הרבה עבודה) הוצאתי את המאורר. המאורר (מדדתי עכשיו) הוא 80 מ"מ. עכשיו אני רוצה לפתוח את פאה אחת במארז ולחבר אותו ללוח אם. השאלה שלי היא האם קיים סיכון כלשהו שמא ישרף לי רכיב כלשהו? אני רק רוצה להיות בטוח שהמאוורר כשיר ולכן אני בודק. מצפה לתשובה..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Pure-Gold,

תנחשו מה זה עושה:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הכל הלך מצויין עד שהגעתי ל-250fsb וכעת אני נדרש להעביר את מכפלת ה-ht ל x3 על מנת להימנע מבעיות.... אבל הבעיה היא שהמחשב לא עושה בוט ב-x3 (255 260 הבאס בזמן שאני מנסה לעבור מכפלה) לא משנה מה אני יעשה אפילו הורדתי עוד מהתדר של הזכרון והוספתי מתח למעבד שלא צריך בכלל...כלום לא עוזר. עד שלבסוף ניסיתי להעביר לx2 לראות אולי זה פאק בלוח או איזו נעילה ומה שמוזר שב x2 המחשב כן עלה והכל עבד מצויין???! למה הלוח לא נותן לי לעבור ל x3 מישהו מכיר את הבעיה? תודה מראש .. :-\

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dr computer,

הכרטיס שלי 5200 לפני חודש היה 128 מגה ועכשיו ניראה לי ששיניתי את זה בטעות ל-64 מגה. זה הישתנה בגלל התוכנה לכרטיס של לוח אם שלא שלי(בטעות התקנתי כמו מטומטם) או בגלל RIVA TUNER ובכל התוכנות זה רושם 64 מגה איך אני משנה את זה בחזרה ובאיזה תוכנה???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shirNoshe,

התקנתי את POWERSTRIP ואז אני באמת מצליח להגיע רחוק יותר ב-OC. אמממה..אני מקבל מהר יותר ארטיפקטים..חחח אז מה הועילו חכמים?אם RIVA הגביל אותי ואני מצליח עם תוכנה אחרת "לעבור" את מגבלת RIVA אבל מקבל ארטיפקטים אז... השאלה:מה הפתרון לארטי' ואין לי בעית חום. לגבי VMOD לא מצאתי ל-GB/6600GT/PCX הסבר.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים