עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מה אתם אומרים?

2. Started by Eli.P,

אני רוצ לבנות מעגל עם חיישן טמפרטורה שכאשר הטמפרטורה עולה המאורר יפעל אוטומטית למישהו יש הצעות

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by Offset,

שלום, אני בעל מעבד Intel CORE2DUO E7500 שאמור לעבוד בתדר של 2.93GHZ, רשום 2.4GHZ. בכל מקרה הלוח אם שלי זה Gigabyte G31M-S2L וזיכרון DDR2 שני סטיקים של 2GB נראה לי. וכרטיס מסך AMD RADEON 6750. אני מעוניין אולי להעלות את המהירות של המעבד בכמה מאות MHZ ואפילו את הכרטיס מסך. לפני כמה ימים התקנתי את הקירור של Arctic Freezer Pro 7 Rev 2. האם אני יכול לעשות OC או לפחות להעלות את המעבד לתדר של 3 GHZ ואם כן אז איך כי אני לא מבין בזה ובחיים לא עשיתי OC. תודה מראש, עודד

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. המארז מגיע עם שני מאווררים של אנטק עם שלוש אפשרויות מהירות. אחד עליון 140MM שניתן לחבר רק למעלה. ואחד אחורי 120MM למעלה (הספק למטה) שאותו העברתי לצד הכרטיס מסך, עם אפשרות לשליטה על מהירותו מחוץ למארז. המארז כולו מרושת ב 4 מאווררים 3 120MM ואחד 140MM השאלה היא לאן לחבר את המאוורר של אנטק (שיש לי יכולת לשלוט במהירות שלו ללא לפתוח את המארז)? האם לצד הכרטיס מסך שינשוף עליו? אולי מקדימה שיכניס אויר? תודה...

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  5. Started by ToMuSH,

קניתי היום את הכרטיס הנ"ל, הרכבתי והכל עובד חלק בדקתי יחד עם המוכר בחנות והוא אמר שהספק שצריך זה מינימום 350W, ויש לי אחד כזה, של ENERMAX 353W) ENERMAX אפילו. פינקו אותי בעוד 3W המטורפים האלה ) קיצור, אני יכול לעשות OC לכרטיס המסך? אני יודע שכשעושים OC לכרטיס המסך אז כשמופיעים כל מיני קווים וצורות מוזרות יודעים שהגענו למקס' ושצריך להוריד את התדר, אבל כשאין מספיק WATTS לכרטיס, מה קורה? איך יודעים שזה מה שקורה?

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  6. שלום לכם! אני מקווה שאני שואל את השאלה בפורום הנכון (התלבטתי רבות). אך מכיוון שזה פורום שעוסק גם בקירור, ואתם הרי המומחים בקירור, חשבתי שכאן הכי טוב יכירו את העניין. ידידה שלי נתקלה בבעיה של רעשים מאזור המאוורר במחשב הנייד (Compaq Armada). מכיוון שהוא כבר לא באחריות ויחסית מיושן, ועלויות התיקון גבוהות, ניסיתי לסדר את העניין בעצמי. פתחתי את המחשב בדיוק לפי ההוראות שהיו בחוברת (ה-maintenance) שהגיעה עם המחשב. לאחר שפירקתי את ההיטסינק ופתרתי את בעיית הרעש (שנבעה מגוף זר שנכנס לתוך חלל המאוורר) נתקלתי בבעיה. מתחת להיטסינק (שפירקתי) בסביבות המקום בו נמצא המעבד היו שתי לוחיות מתכת, שלא מופיעות בחוברת ואין לי מושג איך להחזיר אותן. הלוחיות נראות כך (צילמתי בלי פלאש, בגל…

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  7. Started by kkot12,

בהתקנה של גוף הקירור טרמילייט אולטרה 120 אקסטרים על המעבד ראיתי שמגיע עם קיט ההתקנה 2 Anti-Vibration Strip. השאלה שלי היא:איפה אני צריך להדביק את הסטריפים האלו? ואם בכלל צריך להדביק אותם? מבקש את עזרתכם!!

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  8. שלום, באתר יש מדריך להכנת צג LCD http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=lcdguide אני מעוניין לבנות דבר כזה אבל הבעיה שיציאת המדפסת כבר תפוסה ורציתי להשתמש ביציאת הCOM זה אפשרי? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני קונה את המערכת קירור של EMP אז המליצו לי לעשות OC אז איזה רכיבים אני יקח? מעבד AMD - 2500 2100 1700 איזה לקחת? לוח אם אני מעוניין ב abit nf7 sl 2.0 שווה והאם יש לו כרטיס רשת מובנה? זכרונות בזה ממש בילבלו אותי אני חשבתי על מושיקן 512 מגה 3200 תקציב 2000 שקל אשמח לקבל את הערות שלכם ארז

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי גוף קירור ממעבד amd בלי המאוורר שלו, האם אפשר איכשהוא לחבר את זה לכרטיס מסך (6800gt) מהצד השני, ז"א לא מהצד שיש כבר מאוורר.

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  11. שלום שאלה על שני מעבדים, 8500 ו6650, כל מעבד, על כמה בממצוע הוא אמור לעמוד במנוחה ובמאמץ? שניהם במארזים די דומים ג'נרים עם שני מאווררים 8 במארז ושניהם עם קירור סטוק של אינטל. ה8500 שלי מגיע לכמעט 40 במנוחה ובסביבות 60 במאמץ וה6650 מגיע לרמות לא יאומנות. במנוחה מעבד אחד מגיע לאיזה 45 והשני לאיזה 70, נראה הגיוני? חייב לציין ששני המארזים נקיים מאבק

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  12. ראיתי שפה בפורום ממליצים על טמפ' של 80 מעלות לכרטיס מסך הזה, עכשיו האם זאת הטמפ' המקסימלית שאליה הכרטיס צריך להגיע? (הכרטיס שלי עובד במצב רגיל בלי עומס יתר בסביבות ה-68 מעלות ובמשחקים הוא עובר את ה-90(~93) ונוצרת בעיה של קווים שחורים ותקיע של המשחק.) מקמה בקורות שקראתי על גופי קרור בדקתי את ה- ZALMAN VF900-Cu הוא נשמע ממש טוב אבל פה בפורום ראיתי שאנשים אומרים שטמפ' הזכרונות בכרטיס שלהם עם הקרור הזה עומדת על 70 מעלות אבל ה-GPU סביב ה-50 במצב מנוחה. האם זה בגלל הקרור הפאסיבי שבה עם הדגם הזה או שזאת בעיה ספציפית של אותו המשתמש? לגבי ההמלצה, אני צריך שהיא תהיה מחנות עם סניף בחיפה/קריות כגון: TMS, פנדה, נעה, איוורי וכול דבר אחר. נ.ב הכרטיס לא באוברקלוק ואף פעם לה היה.

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by ranyr,

כעושים לfsb איך אפשר לדעת אם הוא מתחמם יותר מדי??

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  14. שלום לכם, אני מחפש קירור לכרטיס מסך במשהו כמו 250 ש"ח הכרטיס כנראה יהיה X1800XT או X1800GTO תודה רבה, עדן

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  15. טוב זכיתי במאוורר הזה והוא יבוא אלי עוד כמה ימים http://www.coolermaster.nl/asb-v73-u2.htm וזכיתי בעוד כמה.. אבל אני רוצה מידע עליו.. כאילו אני קורה באתר והכל ג'יבריש.. לא יודע מה הם רוצים ממני אתם יכולים להגיד לי שני דברים.. האם הוא שקט? והאם אני יוכל לעשות overclock איתו ועד איזה מהירות יש לי עכשיו p4 2200 ולוח אם: http://www.asus.com.tw/mb/socket478/p4s333-m/overview.htm תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכם . לאחרונה נכנסתי לעניין הקירור חזק . יש לי פנטיום 4 במהירות 2.4 GHZ רכשתי את הזלמן (המניפה) למעבד שלי והתקנתי תוכנות ניטור . יש לי לוח של ג'יגהבייט עם חיישן טמ' למעבד . התקנתי את SPEEDFAN ושם יש 3 טמ' נמדדות . איזו מהן של המעבד ? בנוסף התקנתי את SISOFT SANDRA והיא אומורת שטמ' המעבד שלי היא 25 מעלות . נראה לי נמוך מדי . התקנתי את EASYTUNE 4 ושם נאמר שטמ' המעבד היא 44 מעלות . אז איך לכל הרוחות ;D אני בודק את הטמ' של המעבד ? :

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by TipX-Bomb,

אנשים אני רוצה לקנות מארז חדש. התקציב הוא בערך 500 ש"ח. אפשר לחרוג. הוא צריך להיות מארז וחצי או מארז כפול (פול טאוור אני חושב שקוראים לזה..). רצוי חלון ותאורה, לא חובה.

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  18. נתחיל מהבעיה הגדולה שלי שאני מאוד אוהב שקט בחדר ... הבעיה הבאה היא המארז SILENCIO 450 שאטום מאוד. הבעיה השלישית היא המפרט. 3550 + FREEZRE 7 יושב על 45 במנוחה שזה סבבה. 6870 בקורספייר הכרטיסי מסך במנוחה על 58-62 בזמן משחק מגיעים ל-78-82 יש פתרונות קירור לכרטיסים חוץ מהחלפת מארז ? תודה.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by Arik.G,

אין הרבה מה להגיד. כדי למנוע ספאם מיותר, ראש אני אומר שהמסך עלה 105 שקל ב "אריהב"

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  20. הקדמה קצרה, לפני כשבוע בערך המחשב השתגע לי כל הפעלה של סרט הייתה עושה לי ריסט , נכנסתי לריבה במדריך שמצאתי באתר שלכם (תודה רבה) שמתי אותם על 100% ואין יותר ריסטים ברוך השם , עכשיו השאלה אם זה לא דופק את המחשב שהמאוררים על 100% קבוע הטמפרטורה עדיין גבוהה, אבל זה לא עושה לי ריסטים , חשבתי שאולי זה בגלל הקיץ המטורף ועוד חודש זה יעבור. לסיכום זה פיתרון ? או שעדיף להוסיף עוד מאוררים. תודה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  21. שלום, יש הרגע מבצע ב IVORY קירור מיים ב 195ש"ח Thermaltake BigWater A80 הנה קישור: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6251 אני לא ממש חובבת של אינטגרציה בין מיים ואלקטרוניקה, אבל בימים אלו שבחוץ מגיע ל 41 מעלות אני הייתי רוצה לקרר יותר את המעבד. כרגע יש לי את ה ZALMAN SZ CC92HS זה הפשוט שנראה כך: אז מה דעתכם על ה Thermaltake BigWater A80 ----------------------------------------------------------------------------- אז לאחר נבירה מעטה הבנתי שהקירור מיים הוא לא....ALL THAT. אז אולי מישהו יכול להמליץ לי על קירור ל 2500K שיהיה יעיל ושקט עד 250ש"ח?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Nitro,

שלום לכולם, יש לי מעבד p4 1.5 GHz ולוח אם asus p4t עם בעיה קטנה : socket 423 אני רוצה לעשות לו oc ל2 ג'יגה הרץ אבל אני לא מוצא קירור שמתאים לסוקט שיש לי . הטמפ' של המעבד עומדת על 50-52 מעלות שזה מאוד גבוה !! יש לציין כי אם אני מפרק את המארז הטמפ' יורדת . המלצות למאווררים מתאימים לסוקט 423 תתקבלנה בברכה

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by fleshbone,

מה הטמפרטורה של AMD 2500+ בסוקט A צריכה להיות במנוחה ??

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  24. Started by vk,

טוב כנראה לצערי הקניה של המחשב החדש תתעכב בגלל חופשה לאילת.. אז בינתיים אני רוצה קירור טוב למעבד כדי לעשות OC בקטנה.. המעבד שלי זה (Intel Celeron D 320, 2466 MHz (18 x 137 יש לי קירור סטוק עם טמפרטורה גבוהה של 60 בIDLE אז תמליצו על קירור טוב בסביבות ה150 שח..

• 9 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by !elad!,

אני מעוניין לבדוק את הטמפ' במארז שלי כדי שאוכל להתחיל לעבוד ולסדר את המאווררים במארז. יש לי מארז MIDI תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 426 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.