אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
היי. ישלי מחשב חדש והכל, והמאוורר הראשי לא זז בכלל, כולם זזים חוץ ממנו... תמונה: http://up352.s i z.co.il/ u p 2/zzeyqdweoy3n.jpg להוריד רווחים
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
היי. החלטתי בסוף השבוע לנקות את המחשב מבחנית תוכנה,היה לי יותר מדי דרעק עליו ופול רוגלה. אם כבר אני מנקה אותו החלטתי אם כבר לנקות אותו פיזית. השתמשתי בתרסיס אוויר ופרקתי כל מה שאני ע"מ לנקות טוב יותר. העניין הוא שאני לא מצליח לנקות את הצלעות קרור של מאוורר הם מלאים באבק. האם אני יכול לשטוף אותו במים בלי חשש שהוא יתמלא חלודה ? כמובן שאני אחזיר אותו למחשב לאחר ייבוש תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי, הזמנתי מפנדה את ה Smart Fan 80mm של ThermalTake, אבל לצערי נגמר להם המלאי של זה. לאחר שלא הצלחתי למצוא מאוורר שישמש לי כתחליף, הגעתי לפיתרון: אני יקנה Volcano 7 וינתק ממנו את המאוורר (זה אותו המאוורר - הסמרט פן). והנה השאלה: זה אפשרי בכלל??? ואם כן - איך המאוורר מוצמד לגוף קירור? עם דבק או ברגים או עם מה???
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דרישות: 80 מ"מ. שקט כמה שאפשר. ביצועים טובים. חיבור דרך הלוח אם.
-
- 14 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי את ה TRUE 120 לסוקט 775 ונתקלתי בקצת בעיות בהרכבה. תגידו אחרי ההרכבה אני אמור להיות יכול להזיז את הקירור מהמקום? הוא לא נופל אבל אני יכול לסובב אותו במקום. זה אמור להיות כך? אולי שמתי יותר מדי משחת טרמית? אך אני מרכיב את המאוור גם על הקירור? ישבתי על זה אתמול שעה ולא מצאתי דרך! יש לי כבר שריטות רבות על הקירור מרוב שניסיתי. חייב את עזרתכם, אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום חברים הייתי שמח אם הייתם יכולים לתת לי כמה קישורים של גלריות מודינג ברשת.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי כאן: http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=87 שהוא עשה OC למחשב פנטיום אחד 133MHZ... בדיוק כזה יש לי בבית ואין לי ממש מה לעשות איתו אבל אם אפשר לעשות לו OC כמו שהוא עשה הוא עוד יכול להפוך לשימושי אני לא ממש זוכר את השם של הזיכרונות שמתמשים בהם ב P1 אבל יש לי שם שניים של 64MB ז"א 128MB. קירור יש לי דווקא טוב מאוד שם כי יש שם כל מיני מאווררים תקועים שעושים הרבה רוח. הביוס הוא של אוורד (Award). וזהו ניראה לי... אם אפשר הסבר זה יהיה נחמד ביותר תודה.
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אהלן אני מכיר את המאווררים השקטים של AC, למשל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=13595 הבעיה שלי איתם היא שהם בעובי 38.5 מ"מ ולא 25מ"מ סטנדרטיים. מישהו מכיר מאווררים שקטים של 120x120x25 ו 92x92x25? אשמח לקבל המלצות. תומר.
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ראיתי בכמה טארדים בכמה מקומות שצריך לדעת ולהבין הרבה כדי לעשות OC לi5 יותר מאשר לשאר המעבדים זה נכון?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השבת התקנתי מאוורר של ארקטיק קולינג למעבד דורון. ההבדל ברעש מאד משמעותי. המאוורר המקורי מרעיש מאד. החדש גדול יותר באופן משמעותי ומסתובב לאט יותר. התוצאה היא מחשב שרק המק שלידו שקט ממנו. ממליץ בחום למי שמעוניין במחשב שקט. המחיר 45 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לאיזה טמפרטורה אסור להגיע עם GEFORCE 7900 GS באוברקלוק במאמץ ? CORE העלתי מ 450 ל 500 MEMORY העלתי מ 660 ל 800 נ.ב : השאלה שייכת לפורום הזה בכלל? עשיתי OVERCLOCK לכרטיס מסך.. עשיתי SCAN FOR ARTIFACTS למשך 30 דקות, לא היו שום בעיות. הטמפרטורה מגיעה ל 67-69 במאמץ - זה בסדר? כשזה במנוחה זה 49. אני יכול להשאיר אותו? זה בסדר? http://www.techpowerup.com/gpuz/4unrp/ GPUZ להמשיך להעלות ? להוריד?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ערב טוב קודם כל.. אז כך בדרך כלל אחרי שאני חוזר מהעבודה שעה כזאת בערך אני מגלה שהתוכנה של ASUS מראה לי שהמעבד על 124C כמובן שהוא מתחיל"להתשגע" ולהרים את כל הקירור שלי במחשב ל MAX RPM . אחרי אתחול מהיר המחשב נרגע וחוזר למעלות הסבירות. שאלתי כך האם יש דרך לבדוק אם זה בעיה בסנסורים כי בתוכנה זה לא כי גם" SPEEDFAN "מראה לי אותו דבר. אגב שמתי לב שמצב הליבות בנפרד אין בעיה איתם מבחינת טמפרטורה אלה רק שבב "CPU" יש לו קורא סנסור שונה ? http://i45.tinypic.com/9fuxpi.jpg -לינק לתמונת מצב. אפשר לראות שהמחשב שלי גם לא על O.C וגם הוא נהיה כך אחרי שהוא מצב המתנה [לא מצב שינה פשוט יש שומר מסך שרץ ברקע],כמה שעות כנראה מאז שאני יוצא לעבודה משעות הצהריים המקודמות בדרך כלל. אשמח לכל יעוץ בנ…
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני עושה מודינג אז אני מחליף את המאוררים הג'נרים שיש לי במארז אני צריך עזרה בבחירת מאווררים ואיפה לשים אותם. אני עובד עם דרמל כך שאני יכול לשים איזה גודל של מאוורר איפה שאני רוצה. יש לי 2 אפשרויות שחשבתי עליהן בערך: אפשרות1:1*120מ'מ מקדימה מכניס 1*120 מ'מ מאחורה מוציא 1*120 מ'מ בגג מוציא ו80 מ'מ בחלון מכניס מאווררים ה 120מ'מ יהיו המאוררים האלה: Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan אפשרות 2: 2*80 מ'מ מכניסים 2*80 מ'מ מאחורה מוציאים 1*120 מ'מ בגג מוציא 1*80 מ'מ בחלון מכניס המאוורר 120 שבגג יהייה אותו מאוורר ומאורר ה 80 מ'מ יהיו מהקיט של TT: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6682 אלה אפשרויות טובות?? יש מקום לשיפור? ומה?
-
- 9 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה איך אני יודע עם הזיכרון שלי באוברקלוקינג כי פתחתי CPU-Z ופתאום ראיתי שהזיכרון עובד על 333MHZ אחר כך נכנסתי לביוס ושיחקתי שם ושמתי את ההגדרה שתיהיה על AUTO וזה הפך ל 400 MHZ אולי התמונה יכולה לעזור לכם
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ווואיי כמה זמן אני כבר מחפש אתם לא תאמינו אני מחפש אחד יפה חשוב שיהיה יפה!!!! וגם שיראה את הטמפ' פעם היה משהו באתר אחד של חברה קוראינית יפה כזאותי אני מחפש אחד יפה ולא אחד מהסדרה של הHardCano תודה.
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מבקש בבקשה שרק מי שבאמת מבין והתנסה בכל העסק יענה לי - פשוט לא מתאים לי בכלל שיקרה לי עכשיו איזה משהו. טוב אז עכשיו אחרי הפתיחה הדרמתית הזו אפשר להתחיל, אז ככה כרגע אני נמצא על: באס 250 VCORE 1.6 DDR 2.65 APG 1.65 (שזה המקסימום שהלוח נותן) יחס 5:4 בין הבאס לזיכרונות תזמונים של 6-3-3-2.5 חשבתי פשוט לנסות לסחוט עוד קצת מהירות מהמחשב (במידה וניתן בלי לגרום לו נזק) אחרי שפינקתי אותו בZALMAN CU חשתי שקריר לו מדי והוא צריך חימום לימות החורף הגשומים. ניסיתי לעלות ל260 עם תוספת לVCORE ל1.625 ו2.7 לDDR אבל בPRIME95 הופיע לי שגיאה לא רציתי לגעת עוד סתם בלי לדעת אז פניתי לכם............ תודה
-
- 14 תגובות
- 651 צפיות
-
-
עד כמה אני יכול להגיע באוברקלוק עם קירור סטוק(אוברקלוק למעבד)עם קירור אוויר בלי לסכן את המחשב??? ועם אני אורס משהוא בביוס אפשר איכשהו לאפס את זה??? core 2 duo e6600 2ram 800mhz p5b deluxe לוח אם ספק 480watt אני מחליף אותו עוד מאת כי הוא ג'נרי אז לא להיתיחס אליו בנתיים!!!
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
המאוורר ממש כמעט חדש שמעתי שיש בכפר סבא אבל זה רחוק
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תמליצו לי על מוצרים כמה שיותר ולא חשוב הכסף תמליצו על כמה שיותר מוצרים... תודה... מאז:(TT V8000A) :s05:
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי על זה תרד לפני יומיים אבל ניזכרתי שיש את הסוניק טוואר שאף אחד לא הגיב עליו ואמרו לי שהוא יותר טוב מהביג טייפון ואני לא יודע אם הוא יותר טוב מהנינגה מה אתם אומרים???
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום בדרייברים של ATI יש ATI Overdrive שמאפשר לעשות OC ובו הוא מראה בסקלה רק עד 750(50 MHZ יותר מהמהירות המקורית של הכרטיס) יש אפשרות להרכיב את זה? ל800 או יותר? תודה מראש עריכה: עם תוכנות אחרות לOC כמו ATITOOL אך שאני מעלה בקצת אפילו 1MHZ הוא ישר מקפיץ לי את הטמפרטורה ל50 מעלות בלי שום סיבה....
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה קטנה, יש לי לוח אם MSI 975X PLATINUM POWERUP EDITION אני מנסה לעשות OC למעבד ואני לא מצליח, אלה הנסיונות שהיו לי עד כה, ללא העלעה מתח - FSB 311MHZ - אין בעיות עם המעבד והוא מגיב מצוין, ואת זה עשיתי דרך מערכת ההפעלה עם תוכנה שמגיעה בדיסק של הלוח, ככה שלא היה צריך להתאמץ יותר מידי. ברגע שניסיתי לעלות ל - FSB 325 אם דרך הביוס ואם דרך אותה תוכנה של הלוח, המחשב נתקע (אם זה דרך מערכת ההפעלה) או לא נותן תצוגה (אם זה דרך הביוס). ניסיתי להעלות מתח לאט לאט (0.1V) בכל פעם אבל שום דבר לא עוזר, אני לא מצליח לעבור את ה - 305MHZ, ואני יודע שהלוח מסוגל כי עם מעבד E6300 הגעתי ל - FSB 350MHZ בלי בעיה בכלל. אגב, אני משתמש בקירור T.TAKE BT VX. יש לי ספק כח של 500W עם הספק…
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קירור נוזלי "סופג" את החום מהר יותר שהמעבד מסיים משימה הטמפ, יורדת מהר יותר האם זה יכול לעזור ל LOW FPS 0.1 1 % ? ההנחה היא: שהתכונה הזאת משאירה את המעבד בתדר גבוהה ויציב לאורך זמן וככה לא נוצרים "לאגים" אגב משחקי ESPORT כמו VALORANT CSGO תודה עריכה: כדאי קירור טוב
-
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מצטער על הניסוח של הכותרת.. לא מצאתי משהו יותר טוב אבל בכל זאת: קבלו!
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-