עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ככה נתחיל בכרטיס מסך... השתמשתי בתוכנה של ATI שיעשה לו משו עם הקלוק אוטומטית עכשיו הטמפ' נעה בין 48 ל65 במאמץ האם זה בסדר? שאני מוריד דברים בלילה לצורך העניין דברים חוקים לגמריי ;D האם יש איזה אפשרות לכבות נגיד את הכרטיס מסך כדי שלא סתם יעבוד כל הלילה? המסך אגב הוא הדל 24 אינץ' יכול להיות שיש קשר?! הנה הטמפרטורות של ה Guru http://i155.photobucket.com/albums/s287/dor17/temp-1.jpg נורמליות? הקירור של המעבד (E6600( האו הקירור הרגיל אבל אני משדרג בקרוב לZALMAN 9500 AT מה עוד אפשר לעשות דרך הגורו לשפר את הביצועים?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by PROSK8,

שלום אני חדש באתר הזה וזה אתר מושקע מאוד ויפה ואני רוצה להמהיר את כול המחשב והנה המפרט מעבד של פנטיוםארבע רגיל NOWDWOD של 2 GHZ כרטיס FX5200 והזכרונות של בעצם אני לא יודע איזה ואני יודע שזה גרוע ויש לי עוד מלאה מחשבים יותר מאיזה 200 מחשבים חדשים אבל לא כולם עובדים ואני רוצה להמהיר את המחשב הזה למשהו כי זה המחשב הראשון שלי ואחרי שקניתי כמה פשוט שחכתי ממנו ואני רוצה להמהיר אותו

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by blabla600,

ברשותי מעבד Phenom || X4 955, עם מאוורר עלוב ביותר שאני לא בטוח שהוא אפילו המאוורר של הסטוק. המעבד מתחמם במהירות, טמפטורה במצב מנוחה עומדת על 45-46 מעלות. במצב עומס עם משחק כבד ברקע זה תוך דקות ספורות עולה ל- 62 מעלות (שזאת טמפרטורת מקסימום מומלצת עפ"י היצרן) בבדיקה של OCCT של 10 דקות עם הגדרת תכנות שאם ברגע שזה מגיע ל- 70 תפסיק את הבדיקה, הבדיקה אכן הופסקה , כך שהמעבד שלי במצב 100% בהחלט מגיע ל-70 (ואולי יותר אבל זה לא חשוב כי מה שלא יהיה ברגע שזה מגיע למעל 62 זה לא בסדר). הטמפרטורות לא חשובות, כי מה שלא יהיה אני מעוניין להחליף את המאוורר הקיים למשהו מתקדם ומומלץ. חשבתי בכיוון של freezer 7 pro, שזה יכול להיות טוב אחרי הכול לא מדובר במעבד עם OC ואני לא מתכנן אי פעם OC . א…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני רוצה להתקין מנורת פלורסנט לתוך המחשב לאיפה לחבר? איזה מנורה לקנות? איזה בית נורה לקנות? האם אני יכול לקנות בית נורה לשנות את חיבור הכוח שלה לחבר למחשב? בתודה מראש דן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by THE FOX,

היום החלפתי למארז P150, כעת צריך המלצות למאוררים שקטים בגודל 92MM ו 120 MM.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ElectricRain,

מישהו יודע איפה מוכרים דרימילים בישראל ? אני מאזור הצפון...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=717 והאם מישהו מכיר את הקירור הזה? איך הוא? תודה(:

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אוקי המיפרט- EPOX 8RDA3PLUS AMD 2500 BARTON בירצוני לישאול לאיזה אוברקולק אני יכול להגיע אם המכפלה סגורה ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by The_Byter,

מקווה שתהנו...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by LalA09,

אהלן , חבר'ה . רק רציתי לדעת האם ה Xigmatek Dark Knight S1283V H.D.C CPU Cooler , הוא קירור מומלץ ושקט ? . יש לי Q8200 , בקרוב לא מתוכנן OC , אבל הקירור סטוק מרעיש ונמאס לי ממנו . תודה על העזרה .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. טוב אז הלוח הוא DFI NF4 ULTRA-D וכמו שכתוב בכותרת פתאום המאוורר שעל הצ'יפסט הפסיק לעבוד, והלוח מתחמם ! איזה מאוורר לקנות ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Erez44,

שלום חברים, יש לי כרטיס מסך 8800GTS 320mb. רציתי לדעת אם שווה לעשות OC לכרטיס מסך הזה?.... ובכל אופן אני רוצה לדעת בבקשה איך אני עושה OC לכרטיס?...עם איזה תוכנה ואיך בדיוק?... תודה רבה לעוזרים!! זה חשוב לי מאוד!

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Socrates,

טוב, כל מי שיש לו צ'פיטק/אנרמקס/אנטק לא משנה איזה גודל בטח יש לו שניים/שלושה מאוורררים קדמים שמכניסים אויר. הגודל שלהם הוא בערך בגובה של בקבוק 1.5 ליטר. כשמהחשב שלי היום התחיל לפלוט חום כמו איזה טבון אפיה החוצה החלטתי לנסות משהו מקורי, אבל הוא הוריד את הטמפ' רק בשתי מעלות: לשים בקבוק מים קפואים של 1.5 ליטר מול המאוררים הקדמים(לא להצמיד) - זה כבר יעשה את העבודה, ולא אין הצטברות של לחות על החלקים החמים בעקבות שקע ברומטרי כי האוויר לא עד כדי כך כשהוא מגיע כבר לחלקים. אבל מה? זה עובד!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי RADEON 9600 pro ותוכנה ל OC v-tuner אני רוצה ליפתוח חלק בתוכנה שנותן אופציה של סל"ד וחום של הכרטיס אך עושים את זה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by סאונד בראש,

שלום לכולם רכשתי לפני כשבוע 9800GX2 משומש במחשב שלי יש לי קירור מים ואני מעוניין לקנות בלוק קירור לכרטיס מסך כידוע לכם כרטיס זה מורכב משני כרטיסים בעלי שני ליבות ובלוק סטנדרטי לא מתאים אחרי חיפוש באינטרנט מצאתי חנויות בחו"ל שמוכרות במחיר שערורייתי של 170$ או 130 יורו לפני משלוח ומע"מ בעיקרון אני מחפש חנויות פה בישראל שמוכרות ובמידה ואין , חנויות ששולחות לישראל ובמחיר נורמאלי תודה מראש איתי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by oreinis,

אני משתמש בתוכנה everest לבדיקת טמפרטורת המחשב והוא כותב על המעבד שלי 5 טמפרטורות שונות: CPU 48 °C (118 °F) CPU #1 / Core #1 63 °C (145 °F) CPU #1 / Core #2 63 °C (145 °F) CPU #1 / Core #3 64 °C (147 °F) CPU #1 / Core #4 62 °C (144 °F) על מה להיסתקל בעיקר (זה במנוחה).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shirNoshe,

התקנתי את POWERSTRIP ואז אני באמת מצליח להגיע רחוק יותר ב-OC. אמממה..אני מקבל מהר יותר ארטיפקטים..חחח אז מה הועילו חכמים?אם RIVA הגביל אותי ואני מצליח עם תוכנה אחרת "לעבור" את מגבלת RIVA אבל מקבל ארטיפקטים אז... השאלה:מה הפתרון לארטי' ואין לי בעית חום. לגבי VMOD לא מצאתי ל-GB/6600GT/PCX הסבר.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by spatz,

מישהו יודע איך ואם אפשר לעשות Overclocking לכרטיס מסך Radeon 8500?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מחפש זוג מאווררים כמה שיותר יעילים למארז הנ"ל יש לי מערכת: AMD 955 HD 6950ֲ@6970 תודה חברים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by t-macc,

האלן טוב בתקווה שתעזרו לי עם הכבדות של המחשב... ככה : אני לא מצליח לבצע המהרה אפילו של 10 MHZ. שיניתי את כל ההגדרות המשפיעות (עד כמה שאני יודע )אם זה C1E EIST קבעתי את ה PCI EXPRES על מאה. אבל אחרי שינוי תדר המחשב פשוט או מאתחל אבל לא עולה לווינדוס. חשוב לציין שהמחשב הנ"ל הגעתי איתו ל 4 GHZ והשארתי אותו על 3.6 לעבודה שוטפת. היו לי בעיות במחשב,אם זה מסכים כחולים וכו,לכן פירמטתי.אחרי הפירמוט הופיע לי שוב מסך כחול.מה שעשיתי זה החלפתי בין הסלוטים של הזכרונות. מאז המחשב תקין אך ה OC בהחלט לא.אני לא יודע אם יש קשר אבל אני מאמין שזה פרט ראוי לציון. מערכת E7200 EP-43-DS3L ספק 400 של FSP זכרונות 800 עובדים בדואל. אשמח לעזרה. תודה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Mortar,

טוב אז ככה, אני מנסה לגייס את כל המידע האפשרי על המהרה ואפשרויות קירור מה שבדרך כלל הולך ביחד ועד עכשיו מה שלא הצלחתי להבין זה מזה הגריז הטרמי הזה, איפה מורחים אותו ולמה ? ואיך הוא מקרר בדיוק ? אני מדבר על משחות מסוג Arctic Silver 3. בבקשה ממכם שפכו פה את כל המידע האפשרי... תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אוקי אני שומע את זה הרבה והבנתי את העיקרון שלה.. אבל מה היא באמתר ממה היא מורכבת?! ולמה היא חשובה כלכך!? ??? ???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by AMIT_MEG,

קניתי השבוע קירור חדש לכרטיס החלפתי ואני שיש על הקירור המקורי מדבקה טרמית אבל יש עליה בד ורוד יש מצב שלא הורידו את המגן מדבקה מהקירור של הזיכרונות????? תמונות לא יודע למה אני לא מצליח להציג תמונות http://img848.imageshack.us/i/img0047e.jpg/ http://img847.imageshack.us/i/img0048y.jpg/ http://img26.imageshack.us/i/img0049il.jpg/ http://img848.imageshack.us/i/img0050r.jpg/ הקירור הראשי של המעבד הוצא עכשיו זה צריך להיות עם הורוד הזה או שזה צריך לשבת על הלבן??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. איפה אפשר למצוא דבר כזה? מוסכים? מגרשי גרוטאות? מישהו יודע?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום אני צריך קירור למעבד העתידי שלי אני עד היום האמנתי בBT אבל גיליתי שיש גם את הנינג'ה הזה (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5693) מי מהשניים עדיף ? ועוד שאלה, מה אלו הכחולים האלה ליד המעבד ? http://hwzone.co.il/reviews/965EE/3/ חן

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.