עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Guy950,

היי, אני מקווה שזה הנושא האחרון שאני אפתח, פתחתי כבר כמה ובסוף לא יצא לי לקנות, אבל עכשיו יאללה לקנות. אני רוצה להחליף את הקירור הנוכחי של המעבד שלי ולהוסיף קירור למארז, כדי להוסיף קירור למארז חשבתי על מאוורר אחד כזה: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1481 אני מתכוון להניח אותו בחלק העליון של המארז שהוא יוציא אוויר ואולי יקרר קצת את הלוח אם שמגיע ל45 מעלות בשניה. מול הלוח אם יש מאוורר שגם כן מוציא אוויר, אני יכול לנסות להפוך אותו אבל לא נראה לי שזה ייתן שיפור. ולמעבד חשבתי בהתחלה על המוגן 2, אבל זה נשמע לי מוגזם היות ואני לא הולך לעשות OC (לא בקרוב לפחות). אבל מה שכן אני מעוניין אבל שהמעבד יהיה קר, עכשיו הוא על 60 מעלות בקלות (אין מזגן) ולא יודע מה באמת יהיה טו…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by aviad222,

שלום, אני מתלבט לגבי קירור המעבד למפרט הבא: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA REV A02 ₪1217 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX - זמין במלאי ₪989 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3L ₪520 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪490 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1212 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] LANCOOL PC-K60B w/o PSU ₪422 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי ₪413 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 - זמין במלאי ₪136 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 - זמין במלאי ₪309 הר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, ניסיתי לעשות OC למעבד שלי (E8400) ואני פשוט לא מצליח לעבור ת3.69GHZ.. הינה המפרט של המחשב שלי: מעבד: E8400 3.0GHZ זכרונות: G.skill 4096 800Mhz CL5 ספק: SeaSonic 500W קירור למעבד: AC freezer 7 Pro לוח אם: EP45-DS3 כרטיס מסך: HD4870 512MB עכשיו לא משנה מה אני מנסה(להעלות מתחים וזה) לא הולך לי... בבקשה משהוא יכול לעזור? *ההגדרות שיש לי עכשיו (שה3.69 פועל בהם) Vcore 1.33125 MCH core 1.400 הזכרונות על 2.1 וכל השאר על AUTO מכפלה על 9(הכי הרבה שאפשר) 50 מעלות בזמן מאמץ(זה השיא.. הוא לרוב על 45-47 ככה) ובמנוחה בין 27-31

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by digitalseeker,

יש לי E8400 (התחדשתי) , אני מנסה לעשות OC אני ביטלתי את הCPUID LIMIT , ואת הTHROLLING. הגדרתי באופן ידני את המהירות במכפלה של X9 עם תוספת של X0.5 (זה המקסימום). שיניתי את המהירות BUS שלו ללא זוכר איזה מספר שמראה לי שהוא צריך להיות על 3.5GHZ וזה גם ציין שזה שינה את מהירות הזיכרון. שיניתי את הכל לEXTREME. וגם שיניתי את המתח של הליבה ל1.2650V העניין הוא כשאני נכנס למאפיינים של המחשב שלי אני רואה רק 3.0GHZ וגם כשאני מפעיל OCCT אני רואה 0% OC ו3.0GHZ. מה אני עושה לא נכון ? אגב אני משתמש בGIGABYTE DS4 X48 בתור לוח אם. מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אוקיי אז ככה , יש לי 3000 שקל לשדרוג המחשב מפרט בצד , אני רוצה קירור למעבד (אם הוא פסיבי להוסיף מאוורר בתקציב בבקשה) לוח אם למעבד E8400 S775 וזכרונות טובים לOC כל מה שאני רוצה לשדרג אצלי מעפן לוח אם פשוט EP43-DS3L זכרונות KINGSTON זולים ללא צלעות קירור כלום.. קירור סטוק להתחשב בבקשה בעובדה שאני קונה ספק בכ750 ש"ח מה שמאיר 2250 ללוח אם קירור וזכרונות תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yossi555555,

שאלה אני משדרג למעבד I3 2120 מהמערכת הקיימת בחנות אומרים לי שהם ישימו לי את הקירור שמגיע מאינטל ואין צורך לשים קירור יותר רציני כי באמת הוא לא מתחמם אני חשבתי על FREEZER 13 של ARCTIC והם אומרים שזה מוגזם למעבד כזה שכמעט איננו מתחמם מה דעתכם ? המטרה בעיקר גיימינג BF3 COD MW3 וכאלה שאר המפרט של המחשב שלי נמצא בפרופיל שאלה שני כרגע אני עם כרטיס מסך HD4350 בקרוב אשדרג לHD 6870 הבנתי שלמעבד הנ"ל יש יכולות גרפיות חזקות אולי אפילו יותר משל הכרטיס שיש לי כרגע אפשר להשוות את היכולות שלו לכרטיס מסוים תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ehh,

מבקש המלצה לקירור הכי טוב למעבד i5 ללא OC עד 200 ש"ח (קונה מTMS). תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי את הלוח האם הזה: Gigabyte GA-G1975X עשיתי אוברקלוקינג עם ה-Stock למעבד והכי גבוה שאני מגיע זה 3.6Ghz כשאני רוצה 4Ghz זה לא נותן לוינדוס לעלות ונשאר ככה אחרי כמה פעמים זה מאפס אותו אוטומטית... מה העיה יכולה להיות?

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by sasmimo,

האם הטמפרטורה הזאת נורמלית??? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by miky,

חברה אני רוצה לבנות מערכת קירור מים אבל אני לא יודע איך לבנות את הבלוק אתם יכולים למצוא לי מדריכים (המדריך בתחרות המדריכים לא מצא חן בעניי ובלוח שלי אין חורים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by jambo7,

שאלה כללית לגבי האצת הכרטיס האים ניתן להאיץ רק את הזיכרונות או את הליבה בניפרד או שצריך להאיץ אותם במקביל [ הכוונה האים ניתן להאיץ את הזיכרונות ב 30% ואת הליבה ב 20% ] אני חושב שriva tuner אינה מאפשרת לעשות זאת

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by spatz,

מישהו יודע איך ואם אפשר לעשות Overclocking לכרטיס מסך Radeon 8500?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by eyal,

???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by BeNzZy-BoY,

יש לי מעבד AMD 2500 bartin 333 fsb ולוח אם ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) אני עומד לקנות את הזיכרון הזה : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory הייתי היום ב- pch ואמרו לי שהזיכרון הזה די יגביל אותי.. עכשיו אני מתלבט בין הזיכרון הזה לבין הזיכרון הזה Twinmos DDR-RAM Twister 256MB 3700 CAS2.5 Memory איזה מהם עדיף?? איזה מהם יגביל אותי יותר ? אולי עדיף לי בכלל לקנות כרטיס אחר שיותר טוב משניהם? זקוק לעזרה.. ???

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by pooowa,

אהלן הטמפ' אצלי במארז גבוהה (מאוד), והבנתי שחלק מזה זה בגלל סידור החוטים שלי שהוא ממש גיהנום. בכל המארז (MIDI) מפוזרים חוטים, על הזכרונות, מאוורר ואני לא מצליח להשאיר אותם שם. קראתי במאמרים פה שמומלץ דבק בד, אבל אני לא מוצא שום חנות שמוכרת כזה. חוץ מזה, אחרי שאני מדביק את החוטים, איך ניתן לקבע אותם באיזה פינה? כי יש לי מין מקום, אבל החוטים לא יכולים להישאר שם. במיוחד מקשים עלי הכבלים האפורים והעבים האלה (IDE?) שיש בסידירום ובהרדיסק. תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לא משנה לי איזה מאוורר, 60, 70, 80 מ"מ. העיקר שיהיה שקט (ב 7 וולט זה יותר חשוב) וחזק (ב 12 וולט בעיקר). אני לא רוצה SF2, אין לי כסף לזה והוא מרעיש יותר מדי. גם אני לא צריך ת'בקרת סיבוב שלו כי יש לי בייסאס. רצוי מעל 40 CFM. רצוי מתחת ל 35 דציבלים. מה יש לכם להציע? תודה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by The Ball,

אז ככה יש לחבר שלי מאורר 120 מ"מ ואין לו מושג איך הוא אמור להניח את המאורר בעיקרון הוא רוצה לעשות חור בדלת אבל הוא כנראה פוחד או משהו והוא לא עשה בסוף =\ אז מישהו יכול להסביר איך אמורים לעשות, או אולי יש איזה מישהו שעושה את זה? יש אולי אלטרנטיבה אחרת? תודה לכל העוזרים..

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by G@L,

יש לי מעבד ולוח אם כמו שמפורט בתחתית ההודעה ואני רוצה לעשות לו OC. הוא כרגע עובד על 45-51 מעלות. כיוון שהמכפלת נעולה העליתי את מהירות הבאס מ 133 לאט לאט - אחד אחד עד ש... בום!!! סתם... מה שקרה זה, כשהגעתי לבאס 136 (מהירות מעבד 1156) המחשב פשוט לא עלה! אולי זה בגלל שיש רכיבים אחרים ש"לא עומדים בקצב" או שאין מספיק מתח או שאני לא יודע! אם אני באמת צריך להעלות את המתח - מה המתח ההתחלתי שהמעבד עובד עליו? נראה לי ש 1.75V אז לכמה להעלות את זה. ואם אני אפתח את המכפלת וישנה אותה מ- 8.5 ל- 9 או 10 כמה המעבד יתחמם וכמה וולט צריך להוסיף לו? והאם תהיה את אותה בעיה שרכיבים אחרים לא מצליחים לעמוד בקצב או שבגלל שאני מאיץ את המעבד בלבד ולא את הלוח זה לא יקרה... בכל מקרה, תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום רב לחברי הפורום, גם השנה תתקיים תחרות האוברקלוקינג הארצית אשר נושאת פרסים בשווי אלפי שקלים. בואו והוכיחו לכולנו שביכולתכם למתוח את גבולות החומרה שלכם ותצאו גם עם פרסים שווים! לכבוד חודש OCtober ב-HWzone נפתח פורום מיוחד: http://hwzone.co.il/community/index.php?board=99.0 שימו לב לחוקים ולעמוד ההרשמה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, זה מה שיש לי עכשיו בנושא הקירור: CM 690 case mugen2 + fan 3X artic colling AF12025L 120mm (שתיים למעלה + אחורה) מאוורר שקוף שבאו עם המארז 120mm (קדימה) glacialtech 120mm case fan (לא בשימוש) אשמח לדעת איך אוכל לשפר את שקט המארז אם זה באמצעות סידור/הסרה המאווררים או החלפה של המאווררים. והאם יש שיטות לטיפול אקוסטי שאפשר לאלתר בנוסף? (המחירים של הספוגים המיוחדים למארזים עולים הרבה בגלל המשלוח באתרים בחו"ל) העניין העיקרי הוא השתקה של המחשב. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by israel_gt,

ביצעתי OC לכרטיס מסך שלי GTX470 העלתי ב30MHZ את הליבה ו40MHZ את הזיכון הטמפ' עומדת על סביב 76 והמאוור בזמן פול מאמץ עומד על 87% זה בסדר אין עם זה בעיות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Satlan,

אהלן, ברשותי AMD 4x 640, אני כרגע על אוברקלוק ל-3.6. רץ על הנתונים הבאים: cpu voltage: 1.45 FSB: 240 m/p-15 HT link-2.4 nb freq-2.4 DRAM freq: 800 @ cl8 מפרט טכני: Gigabyte 770TA AMD 640 4gb g skill HK cl8 רציתי לדעת האם אתם חושבים שכדאי למשוך עוד למעלה. עקרונית אני אצטרך להוריד את המכפלה של הזכרונות, ולהעלות מתח לאיזור 1.5 בשביל לקבל 3800 לפי דעתי. אגב - אשמח לדעת מה הן המהירויות המומלצות באופן כללי ל-HTlink ול-nb frequency תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. המפרט החדש: מעבד Intel CORE i7 2600K Tray אוורור MUGEN II לוח אם ASRock Z68 PRO3 זיכרון 4x2GB או 2x4GB מסוג RipJaws 1600 דיסק קשיח בנפח 1TB WD SATA3 CAVIAR BLUE המחשב יעבור OC, השאלה האם עדיף להשקיע יותר בתזמון CL9-9-9-24 לעומת CL7-8-7-24 ? עריכה השימוש במחשב בעיקר לרינדור 3D המתבצעים בתוכנות כגון REVIT / SKETCH UP PRO / AUTOCAD לפי מה שראיתי רוב (או כמעט כול) העומס נופל על המעבד ומספיק כרטיס גרפי עם 256GB עם תמיכה ב OpenGL 1.5

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zaroor,

לאיזה אוברקלוק אפשר להגיע בסטוק עם מעבד E2180 ולוח P5GC-MX\1333 asus הזכרונות שם עד 667 MHZ ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מעוניין בהמלצה לקירור מים למעבד הכי טוב שאפשר למצוא עד 650 בלי חריגה, הוא למטרת אוברקלוק, ואני רוצה שיתן את התוצאות הכי טובות. שקט לא חשוב. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים