עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Jook,

עם איזה חומר להדביק את הצלעות קירור? והאם אם אני אעשה אוברקלוק על GEFORCE 2 MX400 שך NVISION יעזור בהרבה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by adir89,

אוקיי אז אין לי הרבה ידע בכל מה שקשור לקירור אבל כן חשוב לי שזה יהיה יעיל,שקט ויתאים ל OC אם אעשה זאת בעתיד. אני צריך קירור למעבד core quad q9300 ,כרטיס מסך כנראה 8800GTS 512 ולזיכרונות. בנוסף רציתי לדעת אם יש שימוש במערכות קירור של מים?זה יעיל?ואם כן למה אני לא רואה אנשים שמשתמשים בזה? קירור למעבד קיבלתי המלצה על Thermaltake Big Typhoon VX .האם זה שקט ויעיל בקירור?מן הסתם שהוא יותר טוב מהקירור שבא עם המעבד נכון? תודה רבה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by EagleX,

היי, אשמח אם תמליצו לי על מאורר לAMD 64 3000 S754, עם thermalright xp90, במקום הVANTEC טורנדו "השקט" שיש לי עכשיו. תודה.

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by 111111,

אני מדבר על האקסטרים וולקנו של טרמלטייק (גירסה 12) האם יש מאוורר עם אותם ביצועים בפחות רעש? אני אמור לישון לידו איפה אני יכול למצוא את הגוף קירור samurai שמדברים עליו בביקרות באתר?

• 11 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by FiR3SaLe,

1. כשאני מפעיל את everest אני יכול לראות את טמפרטורת 4 הליבות (Q6600) מישהו? :'(. האם זה אמור להיות ככה? כל ליבה משמשת כמעבד בפני עצמו? ומהיא טמפרטורה נורמלית לכל ליבה עם מאמץ וללא מאמץ? 2. טמפרטורת הליבות כמעט ללא מאמץ: http://img216.imageshack.us/my.php?image=86116552qm8.jpg האם היא נורמלית?

• 11 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by KoDkOd,

אני רוצה להחליף את מה שבא עם המחשב שלי שאין לי מושג מה זה מה אתם ממליצים ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, יש לי מארז HUSH ושמתי בו מאוורר קדמי של THERMALTEK מדגם A1926. חיברתי אותו בחוט החשמל שלו במקום המאוורר הקודם, רציתי לדעת האם אפשר להנמיך את המהירות שלו (2000 סיבובים לדקה) ואם כן אז אני מאמין שזה קשור לחוט השני שיוצא מהמאוורר שזה חיבור קטן כזה עם חוט צהוב שאמור בטח להתחבר ללוח אם. אז לאיפה מחברים אותו ואיך אחר כך אני מנמיך את המהירות שלו? הלוח אם שלי הוא של ג'יגה בייט מדגם ga-ep43-ds3l ובמידה וצריך לחבר את הכבל ללוח אם אז לאיפה בדיוק? שאני לא אטעה. (דרך אגב אני משתמש בתוכנה SPEEDFAN בשביל לראות את רמת הקירור) תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by SmurFin,

אתם יכולים להסתכל על המפרט שלי הדבר היחיד שמתחמם אצלי זה הMB אז אחרי קצת בירורים , המליצו לי להוסיף את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6111 מה אתם חושבים ? אני ממש לא מבין בזה אז אני אשמח לעצות [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 708 צפיות
  9. כן, הצפוי מכל קרה: המחשב לא נדלק. יש אור בלד של הבורד, המאווררים נדלקים והמקלדת מנצנצת לי פעם אחת. מעבר לזה זה לא מגיע. המסך לא נדלק. האם עליי לפרוש שמיכה ורודה בתוך המארז ולהפוך את המחשב למיטה עבור הכלבה שלי, או שמא יש מה לעשות? הבנתי שיש דרך פיזית לשחזר את הגדרות היצרן של הלוח... אני מצטער שלא ערכתי חיפוש מקיף וממצה במדריכים השונים לפני הפנייה הנרגשת הזאת, וזה משתי סיבות: ?א: אני על אייבוק g3, והוא איטי ומתסכל עד להחריד. ב: אני בפאניקה. באמת. נ.ב. המחשב לא נדלק לאחר ריסטארט רגיל לחלוטין. עשיתי כבר כמה ריסטארטים עם האו סי הנוכחי, והוא יציב.לא שיניתי כלום לאחרונה. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by J S Bach,

עריכה: החלפתי קירור לאחד טיפה יותר גדול ושמתי משחה טרמית איכותית והטמפ' יציבות על 102-106 מעל' [עם OCCT]. השאלה היא האם זה בסדר או שבכל זאת כדאי לקנות קירור עוד יותר איכותי [פלטות נחושת]? לאיזו טמפ' אני אמור להביא את זה? 80? *במנוחה זה יושב על ה-50. ובקרייסיס על הגדרות מקסימליות בלי AA בDX10 על 1050*1680 כשהכ.מסך עובד על 98% הטמפ' של הVDDC עומדת על 86-87. הנה תמונות של הטמפ' במנוחה לפני החלפת הקירור על גבי ה-VDDC: זה מה שקורה במאמץ של OCCT ברזולוצית מבחן של 1280*1024 לפני החלפת הקירור על גבי ה-VDDC [שימו לב לטמפ' המפחידות של ה-VDDC]: מה עם להחליף את הקירור שלהם בזה: http://www.sidewindercomputers.com/enbmfocobgar.html ולשים MX-2 בתור דבק?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by MoSQuiTo,

מצאתי ספק כוח ח-ד-ש אבל שהקופסא שלו עקומה... (אולי בגלל זה זרקו את הספק ואז כבר אפשר לסדר משהו....) איך אני יכול לבדוק אם הספק הזה עובד....

• 11 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by zuzu89,

היי אני לא טוב בכל הדברים העלה של בניית דברים ...(אין לי כישרון) אבל אני רוצה לנסות מוד "פשוט" ... טוב אז הינה : הסבר : אני רוצה לעשות חלון עגול ... אין לי הרבה כסף להשקיע ... איזה חומרים אני צריך ואיזה כלי הכי יתאין לחתיכת עיגול .. (האם JIKSO יתאים ?). אני גם אוצה להפוך את הדלת של המארז לדלת צירית... אני יחבר שתי צירים ואני יחתוך את הברזלים הקטנים בשולי המארז שלא יפריעו.. על איזה חלקים אתם ממלצים לי להישתמש ? תודה

• 11 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by ATAG,

פרטים על המחשב : AMD XP 1700+ GIGABYTE 7VRXP ביוס F12 GIGABYTE RADEON 8500 275MHZ DIRECTX 9 256MB סמסונג 333MHZ התוצאה ב 3DMARK2001SE היא 8476 טמפ' מעבד: 48 מעבד 30 לוח טמפ' כרטיס מסך: 42 ============== אז ככה, ניסיתי לעשות OC והעלתי אותו מ 1.47 ל 1.54MHZ המחשב נתקע וקורס במשחקים וכשאני מריץ את ה3DMARK 2001SE היא נסגרת עוד בהתחלה! ולפעמים יש קריסה. לדעתי הבעיה באה מהגדרה בביוס, אני לא מצליח לפתור את הבעיה. למישהו יש נסיון בבעיה כזו? מה לעשות? תוצאות 3DMARK2001SE בלי OC הבעיה לדעתי בהגדרה בביוס כאן:

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by OutRaGe,

הסתכלתי על הצורה של המאוורר ואני זוכר גם שכתבו על זה פה... הוא מיועד רק להוצאת / הכנסת אוויר ? :s05: ובכלל איך הוא?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Le0n,

יש לי ספק 400 וואט של ATX קיצר המחשב שלי: AMD 64 3000 X800 PRO Ga-K8M 512 ddr עכשיו המאורר שלי שקט מאוד והטמפ' דיי בסדר על 46-47 מעלות רוב הזמן עכשיו כשאני מריץ משחקים כבדים על טקסטורות גבוהות הוא מתחיל להרעיש(ז"א הוא מגביר את קצב הסיבובים ללדקה) והטמפרטורה של המעבד עולה ל-56 ככה...מה אני עושה?? מחליף למאורר יותר טוב?? או שגם ספק צריך? ועוד הלוח אם שלי מתחמם גם מה כדי לי לשים עליו מאורר או משהו??

• 11 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by Danix60,

אז ככה יש לי כרטיס מסך Geforce 9600GT 512 MB INNO3D ואני מעוניין לקנות קירור לכרטיס מסך תקציב : 130 חריגה של 20 שקל קירור למעבד מוכן להשקיע 150-250 AMD Phenom 9600 X4 BlackEdition QuadCore 2.3GHz@2.6GHz לי כרגע יש את זה :

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by danieln9,

שלום אחים שלי אני רוצה לעשות מודינג אני מבין בחומרה אבל עד היום לא יצא לי לעשות מודינג...... היה לי מארז ישן עכשיו קניתי חדש אבל כאשר קניתי אבא שלי (כמו תמיד) לא אוהב להוסיף כסף על שטויות ויש לי את המארז הבסיסי והטוב הזה עכשיו רציתי לישאול האם כאדיי לקנות דלת עם חלון ? ואז לעשות עבודה אישית ? כי גם לא ניראה לי שיש הרבה מקום מבפנים. מי שיכול להציע אני מקבל הכל אז תודה מראש דניאל נורמן

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  18. ראיתי באתר http://www.digital-explosion.co.uk/index.php?articleID=31 הסבר על איך לעשות קירור מיים לנארד דיסק ןחשבתי על לעשות אחד אבל אני מפחד שיהייו איבויי מיים על הדפנות ויהיו קצר . יש לי ממה לפחד ?

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  19. ( חוץ מה- PanaFlo של פאנסוניק ). האפשרוית שחשבתי עליהן: 1) Thermaltake Smart Case Fan Blue LED-90mm 2) Thermaltake SilentCat 90mm אני רוצה לציין שהרעש של המאוורר לא מפריע לי, העיקר שיעשה עבודה טובה. בגלל זה אני נוטה יותר לכיוון האפשרות הראשונה, כי המאוורר הזה יותר חזק מהשני, לא? אם יש עוד הצעות תכתבו.

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  20. בתוכנה סופר פאי יצא לי 47.360. השתמשתי בתוכנת אוברקלוק שהמליצו עליה clockgen. העלתי את המעבד ל3500 יציב ומהירות באס 920 יציב,וזיכרון 230 במקום 200 MHZ. אני יודע שבסופר פאי התוצאה לא משהו,אבל חוץ מזה המערכת יציבה כרגע *טפו טפו טפו שלוש נקישות על הספריה*. יש לי לוח אינטל (כן אני יודע שאינטל זבלים) . אשמח להצעות כלשהן אם יש משהו לחדש... תודה.

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by jitz,

היי לפני איזה שבוע פלוס הזמנתי את המחשב החדש שלי מפנדה (ועדיין לא הגיעו כל החלקים לארץ... גרר...) - עם מעבד את'לון 1900... מכיוון שאני יודע שמהמעבדי 1800 ומעלה של amd הם מתחממים בטירוף, החלטתי גם להזמין היטסינק+פאן, והלכתי על הוולקאנו 7 פלוס.. ששמעתי עליו שהוא די מלך בתחום... לאחר שיטוטים קצת בפורומים פה, קראתי שהוא אחלה, אבל מרעיש בטירוף.... אז... אני עדיין יכול לשנות את ההחלטה שלי, מאחר והבנתי שיש להם במלאי תמיד אלטרנטיבות, ואני יוכל ברגע האחרון לשנות את דעתי... כמה נקודות: * אני לא מתכנן אוברקלוקינג... * לא בא לי להוציא סכום של מעל ... נגיד... 190 ש"ח לצורך העניין.... (למה? ראה בסעיף הקודם). * המחשב נמצא אצלי בחדר... וממש לא בא לי להתעורר באמצע הלילה מתוך חלומ…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Xstyle,

איך אני מעלה מתח יש לי לוח אם של ASUS אני לא יודע איך שאלתי את זה כבר אבל לא ענו לי

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  23. מוד יפייפה שמצאתי באתר VIA ARENA http://www.viaarena.com/?PageID=130 סתם רציתי שתראו...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ElEmEnt,

אני רוצה לעשות כזה משטח לעכבר מפרספקט (או איך שרושמים/אומרים את זה) היה פעם באתר אחד שעשה את זה והכניס נורת ליד פנימה.. אז שאלתי היא מה שאני צריך לעשות כדי לעשות את זה זה לקדוח חור קטן ולהכניס את הנורה פנימה ואז כל המשטח זוהר כזה? כיזה לא בעיה לעשות אבל אני לא רוצה סתם לעשות את זה עם זה לא מאיר ואם לא ככה עושים את זה אז אולי איך עושים את זה.. וצריך ליד חזק ?? שנותן אור חזק?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.