אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי בעייה חמורה במארז של איזון דחיפה והוצאת אויר, הדחיפה לתוך המארז היא בכוח של כ-230CFM וההוצאה היא בקושי 75CFM... הדבר נוראי, ומונע ממני להגיע לטמפרטורות נמוכות אף יותר... לכן אני זקוק למאורר חזק מאד, אבל לא כמו שאתם חושבים, אלא בעל כוח יניקה טוב...
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6682 לא הבנתי כמה מאווררים מקבלים מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלומות, אני מחפש קירור למעבד. הדרישות העיקריות זה שקט ויכולות אובר קלוק סבירות, אני לא מחפש משהו מאקסימאלי, רוב הסיכויים שמדובר במעבד 6300 שיומהר לבאס 400 כלומר2800, אולי קצת יותר ... או שעכשיו יהיה 805 ובעתיד יוחלף למרובע ליבות תקציבי יותר שגם הוא יומהר לאיזור ה 400 באס. כרגע אני חושב על ה Scythe KATANA או סמוראי כי אני יכול להשיג אותם בזול יחסית. הבנתי שההמלצה היא ל AC פריזר 7, אבל בהתחשב בזה שיש לי מחירים זולים יותר על ה סמוראי או קטנה, מה עדיף? המארז יהיה ככל הנראה אנטק P-150 עם שני מאוורים של זלמן F-2 (או שעדיף AC?) ומאורר מקורי 120 של אנטק. תודה מראש רום
-
- 7 תגובות
- 542 צפיות
-
-
בבקשה אני רוצה לעשות אובר קלוק אפילו אם זה לא ישפר בהרבה
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני מקווה, אקבל את המארז של Enermax FS-710. אני מודר מתחיל ולכן אצטרך קצת עזרה, רעיונות ועצות בקשר למודינג של המארז הזה. א. האם יש לכם אתרים באנגלית שמסבירים איך לבצע צביעה, חורים למאווררים וחלונות למארזים? (רצוי עם תמונות). ב. באחד הת'רדים פה, ראיתי אדם שפירסם תמונות של המארז שלו והוא שם את החוטים מתחת ללוח-האם. איך ניתן לעשות את זה? החוטים לא נוגעים בלוח האם ויכולים לעשות קצת בעיות או דברים כאלה? ג. זה אולי לא נושא הבורד, אבל אם כבר שואלים... בקרוב אקנה כרטיס מסך. אני רוצה Geforce 4 Ti4400. חשבתי על ה-Asus V-8840. איך הוא? יש המלצות לכרטיסים אחרים עם ביצועים טובים וחדות תמונה טובה? (פילטרים טובים). תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם! ניצלתי את היום הקר שיש היום בקריות והוספתי OC לכרטיס המסך שלי. שכבר עבד בOC פשוט היום בתוספת. מפרט: Pentium 3.0 478 MB: ASRock P4TV8+ 512ddr 400 fx 6600 GIGA-BYTE 256/1228bit תדרים מקורים: ליבה 400 זכרון 500 בOC: ליבה 500 זכרון 610 התוצאות שהשגתי לדעתי מאד מרשימות לכרטיס הזה. הינה התמונות:
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מאוורר 120 ממ למארז. קראתי קצת ושמתי עין על Arctic Cooling 12025 שהומלץ כאן: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4899 אבל בחנות אמרו שאין להם במלאי ושאלו אם אני רוצה את ה- Scythe http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9165 מודל L בסוף: 800 RPM 10.7 DB 40 CFM האם הוא יספיק לי - איך הוא לעומת הארקטיק קולינג? מפרט - פנטיום 4 3.0 גה"צ, כרטיס מסך 32MB (לא משחק משחקים) של Matrox וקירור מעבד של זלמן. עובד בעיקר על פוטושופ וקידוד וידאו לפעמים. תודה,
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב עם AMD ATHLON XP 1700 מפלונטר. המעבד עובד בטמפרטורה של 53 מעלות עם דלת פתוחה, כאשר אני נוגע בHSF (סטנדרטי SPIRE) הוא קר. יכול להיות שאין מוליכות טובה בין המעבד לHSF? והאם למיטב ידיעתכם PLONTER שמים גריז טרמי על הליבה במחשבים המורכבים או מסתפקים במדבקה הטרמית? ואם אנחנו כבר כאן על מה אתם ממליצים AX7 או VOLCANO7PLUS ? וכמה הם יכולים להוריד לי את הטמפרטורה של הליבה? (סטוק לא קטן של שאלות , אבל כבר למדתי לסמוך עליכם שתענו)
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלופם לכל האנשים כאן .. אני חדש בנושא הזה ומבקש קצת מידע מהו אוברקלוקינג? איך עושים את זה ? מה מטרתו? האם זה קשה ? יש לי מעבד 2.4 של אינטל ולוח אם גם של אינטל 845PESV (אני לא יודע מה זה אומר) יש לי גם כרטיס מסך GE FORCE 4 MX440 האם אני יכול לשפר אותו ? לשפר ביצועים? תודה לכל העוזרים ומקווה שתכניסו אותי מהר לעינינים
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום, יש לי AMD שהוא, איך נאמר "ראה אווטר" ;D אז אני צריך מארז זול וקר כי אין לי איזה 500-700 ש"ח להשקיע במארז או משהו. זה פשוט המארז הכי זול שראיתי שיש לו הרבה מאוררים: שניים מאחורה, אחד בצד, אחד למטה מקדימה ועוד אחד על מגירת הכוננים (מספיק, לא? ;D). אז האם כדאי לי אותו? למישהו יש אותו? איך הוא? תלונות, מענות, נסיון איתו... נ.ב: עמוד המוצר הרשמי
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... אז ככה אחרי כמה חישובים וקומבינות החלטתי שבמקום לקנות עוד רדיאטור…
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך הV1 בביצועים על 1200 סלד..? האם הוא שקט על כזה סלד..? הוא שצריך להוריד אותו עודד..?
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
המממממ ....... ככה : כל מי שחושב שיש לו את הביצים לטגן את המחשב שלו בלי רגשות חמלה , מי שלא פוחד להרוס , להלחים , ולעשות כל דבר , שיביא את המחשב שלו לדבר הבא : הFSB הכי גבוה , ולתדר מעבד מקסימלי הכי יציב , עם 2 כרטיסי PCI , כרטיס מסך לבחירתו , מערכת יציבה למשך 24 שעות של קריעת מעבד , מה עוד ? BYTER , תוסיף כרצונך סעיפים . זה צריך להיות מעניין . המנצח , נחשוב כבר על משהו הולם שהפסיכופט יקבל .
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני באמצע להרכיב מחשב, שאני מתכוון להמהיר אותו, אבל לא חשובה לי מידת ההמהרה, אני רוצה בעיקר ללמוד איך להמהיר ואולי אם אני אצטרך אז להעלות קצת את הביצועים, אם אני אמצא את עצמי במצב שאני צריך. אז בעקבות שאלה בפורום אחר, חשבתי שיכול להיות שאולי הזכרונות לא יתאימו למשימה? מדובר בזכרונות של קינגסטון DDRII 800 (שני סטיקים של 2GB) סטנדרטיים לחלוטין. אני אוכל להמהיר ככה את המערכת? המהרה כלשהי, לא משהו דרסטי או כבד. (אגב, ניסיתי לחפש בפורום, לא מצאתי תשובה... וגם לא בדביקים, מצטער אם אני חוזר על משהו שנשאל פה כל יומיים)
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי מארז ישן שעבר מודים יפה מאוד(לפי דעתי) של הוספת 3 חורים וכו... רציתי לדעת אם יש לכם רעיונות מה אני עושה איתי כי יש לי עכשיו את הדרגון אלומניום ( שהוא רמה אחרת לגמרי )
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום הייתי בKSP אחרי שאתמול מסרתי להם כרטיס מסך שכנראה נשרף עקב OC לא מבוקר. עכשיו הם אמרו לי כמה דברים לגבי אוברקלוקינג ורציתי לדעת אם זה נכון. 1. אם אני עושה אובר לכרטיס מסך שלי האם יש חשש שהלוח יישרף עקב גדילה של המתח אל הסלוט של הכרטיס מסך? אני מדבר על PCI-E. 2. האם אפשר לבדוק בקובץ הלוג של הביוס של הכרטיס מסך עם עשיתי אובר לכרטיס או לא? איך אפשר לדעת עם עשיתי לו אובר דרך הלוג פייל של הביוס? 3. האם כרטיסי המסך GS פחות מתאימים לאובר מאשר הGT? זה מה שהם אמרו. שהGS הוא כמו הסלרון של אינטל.
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.baboom.co.il/forum/Uploads/ISRAELI-HACKER-2002815175153-fan2.JPG המאוורר בדלת כבר ממוקם ..... עשיתי חור ומיקמתי אותו ! ככה שאין לי אפשרות לשנות מיקום ...... אני יותר בעניין של אם זה טוב שיהיו שתי מאווררים למטה ... (אחד הוא 96 מ"מ ואחד 80 מ"מ) ומצטער בקשר לכותרת הקודמת ! פשוט קראתי באתר מדריכים ולא שמתי לב שביקשו לשנות אותה
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. לא מזמן פרסמתי מודעה לגבי הבעיה שלי שאני מקבל הודעות VPU recovery בזמן משחקים. הייתי די סקפטי ולא האמנתי שזאת בעיית חימום עד שניסיתי לשים מאוורר מול המחשב ופתאום ההודעות הפסיקו (אני מדבר על משחקים כבדים). שיקחתי ככה על הגדרות גבוהות ועדיין אני לא מקבל שום הודעות VPU recovery. בשנייה שכיביתי את המאוורר, שיחקתי 30 שניות על הגדרות כבדות וקיבלתי עוד פעם VPU recovery. אז הגעתי למסקנה שאני צריך להוסיף איזושהי מערכת קירור שתעשה את העבודה, ולמען האמת אין לי מושג בזה. אם אפשר לקבל עזרה בנושא אני אשמח. תודה מראש. יש לי כרטיס מסך radeon 1950x pro של sapphire. AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+, 2611 MHz 2 ג'יגה זיכרון פנימי. GA-M56S-S3 F1 לום אם ספק כוח…
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
סידור המאוררים שלי: 2 80 מ"מ אנכים גרועים מקדימה(אחד מהם מאחורי ה hd ) 2 80 מ"מ אנכים מתחת לספק מוצאים אויר (קיבלתי עם המארז לא משהו sleeve ) מאורר 120 מ"מ של אנטק ב 7 V מאוזן מעל הספק מוציא אויר יש לי מארז ציפטק מידי טוור ושאלתי היא איפה אתם ממליצים שאני ימקם את המאורר 92 מ"מ שיש לי . 1. על רצפת המארז מכניס אויר ודוחך אותו כלפיי מעלה. 2. על החלון/דלת המארז מכניס אויר.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד נכשל בקטע שבצד ימין איפה שכתוב 2 משהו והזיכרון נכשל בשלב הראשון למה זה? את המפרט שלי תראו פה <<<<<<<<<<<
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקשיבו כולם. אני מתעסק במחשב שלי ודי מתעניין במעלות. ליתר דיוק, לא בא לי שהמחשב שעלה לי הרבה יתחיל להמיס חלקים, אז הוספתי מאוורר ויש עוד תוכניות בדרך. עכשיו תחת עומס(SANDRA ראה פירוט בהמשך) הגעתי ל 57 מעלות מעבד.(שכחתי את מעלות הלוח, אוסיף בהמשך) מה איתכם? אציין כי לא האצתי את המחשב בכלל. נ.ב. כאשר פתחתי את דלתות המארז עמדתי על 52 מעלות פירוט סנדרה : הרצה את ה burn in wizard עם מבחני ה cpu arithmatic וה-cpu multimedia ללא הפסקה(רץ יותר מ-100 פעמים) עם דחיפות גבוהה.
-
- 10 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של acer דגם g5738 מעבד t6600 אחרי שימוש מעט מאומץ במחשב הטמפ' של המעבדים מגיעה ל 73--75 מעלות..(נבדק ב speedfan הטמפ' הזה נורמאלי למחשבים ניידים או ללכת לחברה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין תפרום הזה אני כתבתי משהו על בעיה ואני לא רציתי לפגוע בשום חברה אבל הבעיה שלי מאוד רצינית יש לי AMD2100 ואני אמרתי שהוא מחמם לי תחדר ואני לא צחקתי כי ממש חם לי בחדר (למי שחושב שאני מנסה לצחוק ) אבל אני מאוד רציני אני לא יוכל לישון אם מחשב דלוק כי זה ממש מוגזם אני מחפש פיתרון לבעיה כי זה ממש מציק לי CPU על 73 מעלות SYSTEM על 63 מי שחושב שזה לא חם לא יודע מזה חם http://www.kaktos.co.il/htdocs/dcforum/User_files/3d79172d5ad541d0.gif
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
E6400 @ 3520MGhz /440x8 / Voltage 1.53 idle 30c / Load 55-65c Works stable i had to raise voltage to FSB/Mainboard as well and little bit on Ram as well since i did oc to ram 800@840
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי, אני לפני קניה של מעבד E4300 לצרכי OC. רציתי לדעת איזה קירור אוויר שקט יעיל ובמחיר סביר יתאים לי. לוח האם שלי הוא GIGABYTE 965-DS3 יש לי מארז FULL TOWER Thermaltake Xaser III חשבתי על tuniq tower 120 ב - 255 ש"ח. הביקורות עליו טובות. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-