עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sergey_kendis,

מישהו יכול להסביר לי פה איך אני עושה OC למעבד שלי???? כרגע יש לי לוח אם:GIGABYTE GA-945GCM-S2C אם זיכרון 1GB 667MHZ של KINGSTON וכרטיס מסך 8600GT 256MB GDDR3 GIGABYTE

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by RoNeR,

יש לי לוח של גיגבייט ga-vm900m 1.0 אני ניכנס לביוס לוחץ ctrl+F1 זה פותח לי תפריט כזה אבל אין בו חוץ מהתזמונים של הזיכרונות עוד אפשרויות לאובר קלוק... כנראה שהלוח זה לא לוח לאוברקלוק עכשיו השאלה שלי עם לוח כזה שווה לנסות לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך או שזה לא יהיה משו משמעותי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן, מעוניין לאוורר ארונית שמכילה ps5, nas server ורסיבר קולנוע ביתי. חשבתי להשתמש ב noctua redux 1300 120mm בגלל עוצמת הרעש הנמוכה ואפקטיביות הגבוהה. להשתמש במאוורר אחד שיזרוק אוויר ושני שיוציא את האוויר החם, לחבר את כולם עם מתאם 4 פינים ל usb ולחבר אותם עם usb hub שמתחבר ישירות לחשמל. מה אתם אומרים ? האם זה אומר שהמאווררים תמיד יעבדו ב 100% ? האם אתם מכירים מכשיר שיכול לתת לי ביקורת על טמפרטורה ? (עם צג או דרך אפליקציה) תודה לירן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by original,

המעבד די חם אז הרצתי HWMONITOR כדי לבדוק לאיזה טמפ' הוא מגיע: -מה מסמלים הנתונים שמודגשים באדום? -הטמפ' תקינות? -אפשר לעבור את ה4GHZ עם Xigmatek Dark Knight?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם. את המפרט שלי אפשר לראות למטה, ולכן אני אקפוץ לשאלה. היום עשיתי עידכון ביוס לגירסה האחרונה שיש (F8) בכל אופן גם לפני עשיתי (או בעצם הגעתי) לFSB של 200 והזכרונות היו על AUTO (וזה נתן לי BUS SPEED של 400) הכל טוב עד לפה. אבל אני חמדן ולכן אני רוצה לראות עוד לאן אני אגיע, וכאן מתחילות הבעיות: העלתי ל FSB 210 ואז הזכרונות עוברים את ה400 שזה בכלל לא בריא (גם אם אני שם אותם על AUTO וגם אם אני מזיז את האחוזים ידני) עדיין אין אופציה להעלות את הFSB ולהשאיר את הזכרונות על 400 אלא רק יותר או כמובן הרבה פחות (ממה שאני זוכר הקפיצה הכי קטנה למטה היתה משהו כמו 350 ) זה מוזר? מה אם ממליצים? בעייה שנייה גם אם אני שם את הזכרונות על בערך 350 ומעלה את הFSB ל210 שומר ויוצא, המערכת …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בבקשה תעזרו לי זה דחוף לארטיק סילבר 2 יש כבר 3? איפה ניתן לקנות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by udist,

החלטתי להשתיק מעט את המארז שלי אז רכשתי 4 מאווררי 80 מ"מ של AC להחליף את ה4 הג'נריים הקיימים אצלי במארז. כשהגיעו המאווררים כבר ראיתי בעיה, החיבור שלהם הוא חיבור 3 פינים ישירות ללוח האם מה שיוצר את הבעיה הבאה, אין לי מספיק חיבורים בלוח האם כדי לחבר את כולם. הלוח p4s8000d של אסוס, בעל 3 חיבורים על לוח האם, cpu, chassis, powes supply ככה שיש לי רק חיבור לשני מאווררים (המאוורר של הספק לא דורש חיבור לחשמל). האם יש דרך שאני יכול לחבר בכל זאת את יתר המאווררים או שאני אתצרך להחליפם? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by GZA3,

שלום לכם, קניתי אתמול את המערכת קירור הנ"ל בשביל המחשב שלי כדי לבצע OC וזה ממש מפחיד אותי במלו מובן המילה מהרגע הראשון שקיבלתי את זה ב KSP ראיתי את הגודל הענק הזה ופשוט נבהלתי! לא ר שהוא נראה מפחיד בעיקר בשביל תושבת ה LGA775 (4 קליפסים וזהו) אלה גם שהוא נוטה לצד בגלל הגובהה שלו (נראה לי שזה מתאים רק למארז שיושב ולא עומד) ניסיתי לקשור את החלק העליון שלו לקורה של המארז וכל נגיעהקטנה משנה מידית את הטמפרטורות. מה האפשרויות שלי כדי שהוא ישב כמו שצריך ושאני אוכל לישון בשקט שגם אם המחשב יקבל איזה מכה קטנה אז שהלוח והכרטיס מסך ישארו שלמים? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. פתחתי קודם דיון,עכשיו אני ממש מוכן להתחיל בחלק המעשי. אני כמעט מוכן אבל עדיין חסר לי כמה דברים ויש לי עדיין כמה שאלות לא-פתורות (וכן,עשיתי חיפוש. וכן,לא מצאתי תשובות). בדיקות יציבות מתוכננות:OCCT,3DMARK 11,CRYSIS 2,total war shougen 2. תוכנה לOC:TRIXX (כיוון שרק בה אני אוכל לשנות את המתח). דברים ש"חסרים" לי: 1)התוכנה TRIXX מציגה את הטמפ' רק בחלון של התוכנה/על שולחן העבודה. איך אני אמור לבדוק טמפ' ממוצעות בזמן משחק/בדיקת יציבות (במנוחה זה כרגע 44 מעלות)? איזה תוכנות ניטור עושות גרף שאוכל להסתכל עליו אח"כ?. 2)מהירות מאוורר-לשחק עם המאוורר כבר עכשיו ולקבוע פרופיל אינטנסיבי יותר? או רק כאשר אני נתקע בOC/מעלה את הvoltag?. כרגע במנוחה הפרופיל של הסטוק הוא 20% שימוש במאוור…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by catcher,

בשתי הכתבות שקראתי לאחרונה ששיבחו את הסלרון 1000 כמיועד להמהרה השתמשו בלוח Abit ST6. בחיפושים שעשיתי לא מצאתי את הלוח הזה בארץ(פלונטר, אקסלנט, פנדה ועוד). מישהו יכול להמליץ על לוח אחר שטוב לאוברקלוניג הזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, יש לי מארז HUSH ושמתי בו מאוורר קדמי של THERMALTEK מדגם A1926. חיברתי אותו בחוט החשמל שלו במקום המאוורר הקודם, רציתי לדעת האם אפשר להנמיך את המהירות שלו (2000 סיבובים לדקה) ואם כן אז אני מאמין שזה קשור לחוט השני שיוצא מהמאוורר שזה חיבור קטן כזה עם חוט צהוב שאמור בטח להתחבר ללוח אם. אז לאיפה מחברים אותו ואיך אחר כך אני מנמיך את המהירות שלו? הלוח אם שלי הוא של ג'יגה בייט מדגם ga-ep43-ds3l ובמידה וצריך לחבר את הכבל ללוח אם אז לאיפה בדיוק? שאני לא אטעה. (דרך אגב אני משתמש בתוכנה SPEEDFAN בשביל לראות את רמת הקירור) תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by captaincaveman,

איפה אפשר להשיג כאלה בארץ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by סבאבא,

שלום, יש לי מאוורר מצד למארז הוא 25CM בערך בגודל של המארז בגודל של מאוורר עומד רגיל הבעיה הוא מרעיש גם כמו מאוורר עמוד... הוא לא חורק או משהו, פשוט שומעים בקול את ההזרמת אוויר =| כשאני מדליק את המחשב המאוורר פועל אבל בשקט, ואחרי איזה דקה שהווינדוס נדלק הוא מתחיל לעבוד חזק מה לדעתכם כדאי לי לעשות? המחשב חדש קיבלתי אותו יום חמישי, והוא התחיל פתאום להרעיש ככה בערך שלשום. האם כדאי לפנות לחנות? הורדתי גם תוכנה SPEED FAN אולי שמה אפשר לעשות משהו? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. היי קניתי את המאוורר הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-A1909~18~0.htm רק בגודל של 120,לא של 80 והוא מרעיש לי בטירוף חיברתי אותו רק בביוס ואז ראיתי שהוא מרעיש וניתקתי לא ראיתי איך הוא מתנהג כשעולה הוינדוס אבל אני לא מבין למה הוא מרעיש לי ככה אם העוצמה שלו זה 21 דציבל קניתי גם את הMINIBEA וגם הוא לא הכי שקט שיש העוצמה שלו היא 18 דציבל ואני עדיין שומע אותו בקיצור מה אני עושה עכשיו עם הטנדרבלייד? תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני מחפש את המאווררים של Lian Li מדגם Lian Li UNI Fan SL120 לא מצליח למצוא אותם זמינים באף אתר בחו"ל או בארץ. מה הקטע? זה דגם שהוחלף? דגם שרק עכשיו יצא ונחטף? הם אמנם לא זולים אבל הפיצ'ר שמאפשר שישור של כמה מאווררים תחת כבל אחד מאוד קורץ לי לבניית מחשב שרמת האסטטיקה מאוד חשובה (יותר מOC או ביצועי קצה). תודה מראש לעוזרים.

16. אני שמח להיות חלק מקהילת HWZONE שהיא קהילה טובה לO.C שזהו עיקרי קיצר מפרט : Q6600 GA-P35C-DS3 Corsair 2X1GB 5-5-5-15 800MHZ 8800GTS 512MB @ CS: 745MHZ no volt mod Seasonic 550W zalman cnps9700LED W.D 250GB יש לציין כי ה O.C שביצעת יציב עם PRIME95 הגירסא של ה QUAD , בקרוב אקבל את הזיכרונות שאני רוצה ( CORSAIR 2X2GB CL4 800MHZ ) תגובות תמונות : [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by orhai,

ניסיתי לבצע bsel mod למחשב השני אצלי בבית מפני שהלוח אם אינו מאפשר OC בכלל חוץ מתוכנת setfsb שפעם כן עובדת ופעם תוקעת את המחשב. המפרט הוא: מעבד E5200 לוח אם msi g31m2 v1 זכרונות kingston 1Gx2 667 חקרתי קצת את העניין בהרבה פורומים וראיתי שאנשים הצליחו לעשות לאותו מעבד המהרה בעזרת bsel mod, מfsb 800 לfsb 1066. קיצרתי את שתי הפינים בדיוק כמו בתמונה (בחלק הימני התחתון של המעבד) והדבר היחיד שקרה זה שהזכרונות ירדו לתדר 500 והמחשב לא הצליח אפילו להעלות את הווינדווס. כשהורדתי את הקיצור של שתי הפינים האלה המעבד חזר למצב הרגיל. למישהו יש רעיון מה עשיתי לא נכון או למה הדבר לא מתאפשר? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by itaysk,

???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by t-macc,

האלן אז ככה עשיתי oc ל7600gt של גיגה בייט,שמתי לב לאחרונה לתקיעות פעם ב 20 דקות בערך,תקיעות של מספר שניות.אני משחק במשחק רשת וכל פעם בערך בעשרים דקות יש תקיעה.ב 3dmark05 לפעמיים יש תוצאה נורמלית ,ולפעמיים נמוכה הרבה יחסית מהרגיל. לפני שבועים בערך שהרצתי ati tool במשך שעתיים לא ראיתי eroes אבל עכשיו שהרצתי אחרי 5 דקות ,הבדיקה נתקעה לכמה שניות כמו במשחק אבל בתוכנה לא היה eeror.שאני ביטלתי את ה oc לא ראיתי סוג של תקיעה או משהוא בסגנון.יכול להיות שלוח אם או זכרונות מגבילים אותי? כי הלוח ממש מעפן וזכרונות של ddr 400.טמפרטורה לא מגבילה אותי כי השיא הגיע ל68.אני לא יודע עם להוריד את הקלוקים יפתור כי במילא הקלוקים שהגעתי פחות או יותר מאוד נמוכים.760 זכרון ו600 ליבה.הסטוק זה ליבה …

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי,קניתי את המשחב מ-RSM עם המארז הזה:http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=387 בתקופה האחרונה המארז לוהט,חשבתי שכדאי להוסיף לו מאווררים. איזה מאווררים תואמים למארז הזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום השאלה בכותרת

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מכיר אנשים עם מפרטים כמו שלי, שאני יודע שזה חזק והוא אומרים שזה טס ברמות על לדעתי המחשב שלי לא.. ניסיתי כבר כל דבר אפשרי למיטב ידיעתי בצד של התוכנה עכשיו אני חושב על החומרה אז באתי לפה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כבר יומיים שאני מבקש תשובה לשאלה דיי פשוטה ואף אחד לא עונה! אני די הרבה זמן נעזר בשירותי האתר הזה ובפורומים האחרים באתר די עוזרים לי. ופשוט אין לי ברירה אלה לרעות בשדות זרים... אם לא אקבל תשובות כאן על כל מקרה הנה השאלה שלי שוב : אני רוצה לעשות oc קטן ל GA-945P-S3-Rh ול 7600gt לידטק שלי. (מעבד 6300) איך ובאיזו תוכנה? אם אפשר שם ספציפי....צריך להיות משהו בדיסקי התקנה אבל לא מצאתי... אין לי בעיה של קרור כי זה רק משהו קטן ונסיוני. תודה!!!

24. Started by UVnet,

בעצם זאת שאלה כפולה אני קונה Core 2 Duo 6300 Abit AB9 GeIL Ultra 2x1GB PC2 6400 CL4 ו Sunbeam Tuniq כמה אני יכול להגיע לדעתכם? ובכלל קניה טובה?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dugi,

כרגע התחדשתי ביחידת קירור למעבד Zalman CNPS9700 LED Retail על לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR מעבד Q8400. התקנתי ללא ווסת מהירות והגדרתי בביוס מהירות אוטומטית. משום מה הטמפרטורות נראות בסדר גמור אך מהירות המאורר לא יורדת מ 2700RPM. תוצאות מ EVEREST cpu 30*C cpu1/core1 40*C cpu2/core2 40*C cpu3/core3 40*C cpu4/core4 40*C לפני כן היתה לי יחידת קירור של ארטיקול והשליטה על המאורר היתה טובה. יש למישהו רעיון למה זה קורה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.