אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
חוץ מהקיטים היקרים האלה מפנדה? הת החיתוך זה לא בעיה.. אבל כל קיט עולה שם 200 שקל.. מה זה החרטה הזה!??. יש דרך לקמבן או משהו אבל שיהיה יפה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרקתי ממחשב יש (686) את המאוור של המעבד ויחד איתו את הצלעות עכשיו המאורר של המעבד הוא קטן 40מ"מ משהו כזה (אם יש למישהו רעיון מעניין איפה לדחוף אותו בכיף?) עכשיו הצלעות קירור הם מרובעות כאלה ואני שואל אם למישהו יש רעיון או אולי סתם משהו נחמד שאפשר לעשות איתם אם בכלל ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.fastup.co.il/v.php?file=1790877.jpg אהלן, זה המחשב שברשותי ורציתי לשאול מה זה אומר הטמפ בסגול (Aux) ובנוגע לטמ'פ, האם הם תקינות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3GHZ LGA775 וספק 520W ג'נרי של סנשיין משהו עכשיו, אני הייתי רוצה לעשות OC קטן למעבד, משהו שיגרום לו להיות טיפה'לה מהיר ראיתי ת'מדריך באתר ולא הכל בדיוק כמו אצלי, חלקים שם שונים ואני לא רוצה לעשות משהו לא נכון לוח אם ABIT IG 80 חשבתי אולי לתת את זה לאיזה מעבדת מחשבים שתעשה לי OC וזה יהיה בטוח יותר, השאלה, כמה זה יעלה לי? אגב אני רוצה לקנות קירור AC PRO 7 כדי שישמש אותי גם במעבדים הבאים עוד משהו? תודה מראש, גיל
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. כאשר עושים OC הלוח אם מתחמם ? (שלי למשל זה DS3L) אם כן - זה משהו שצריך לדעוג לגביו, או שזה לא נורא ? 2. אחרי שמסימים את ה OC מחזירים את כל ההגדרות כמו שהיה לנפי ה OC או שמשאירים (כל ה DISABLE וכאלה, בטח שלא ה FSB והמתחים) 3. במצב שה OC לא יציב מחוסר מתח - איך אני אמור לדעת איפה חסר מתח ? אפילו אם למשל אני בודק, מוסיף מתח ל CPU ועדיין זה לא עוזר, אז זה או בגשר הצפוני או בדרומי, או בעוד משהו שיש (לא זוכר איך קוראים לו) מה אני אתחיל לשחק לכל אחד במתח ? וכשאני מתחיל את ה OC עם איזה מתח להתחיל בגשרים - מאיפה אני לוקח את המתחים שלהם ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. AMD DUAL CORE 3800+ לוח אם NFORCE 4 של DFI.. 2GB RAM HD4870 512MB ששידרגתי לא מזמן (בקרוב גם המעבד..) והיה לי ספק כח 480W אם אני לא טועה ENERMAX.. שנשרף לי ביום שבת (היה קצר בבית) ושידרגתי לENERMAX 525W.. ומאז כל פעם שאני נכנס לאיזה משחק (FIFA / COD4) אז המחשב נכבה לאחר כמה דקות.. והכרטיס מסך פשוט לוהט.. ממש חם.. ואני מעריך שזאת הסיבה.. כאמור לפני שהחלפתי את הספק כח זה לא היה ככה.. יש לכם מושג איך אני מסדר את זה? ומה גורם הבעיה? כי לא חשבתי שזה שאני אחליף ספק כח יגרום לחימום יתר של חלקים במחשב שלי.. תודה *על המארז יש לי מד מעלות של הטמפרטורה במאז .. 24 - 30 מקסימום... קבוע ויש לי קירור מצויין..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בטוח שרוב קהילת האוברקלוקרים אוהבים את החורף, כשהחדר קופא בטמפרטורות נמוכות הדאגות פחותות והאוברקלוקינג יכול פתאם להיות גבוהה יותר ויציב יותר ושקט יותר... מה התכנונים שלכם או השינויים שלכם לקראת החורף המתקרב ? האם ישנם פרויקטים מיוחדים שאתם עובדים עליהם ( מחשב שקט במיוחד, אוברקלוקינג מיוחד ? ) או שאצלכם הכל נשאר כרגיל ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי P4 3000 פרסקוט על ASUS P4P800 DELUX. בזמן האחרון המחשב שלי מתכבה בפתאומיות.פתחתי לראות את המאווררים (מאוור מעבד סטוק,מאוורר מארז קידמי) כולם עובדים כמו שצריך. ניסיתי להפעיל את המחשב ומערכת הכריזה (P4P DELUX) הכריזה שמחשב חם מידי. נתתי למחשב קצת זמן והדלקתי אותו. ביצעתי בדיקת חום בתוכנת PC PROBE של ASUS ומצאתי שחום המעבד עומד על 94 C!! לעומת זאת חום הלוח הוא 28 C. סגרתי את המחשב לכמה זמן,הדלקתי ומדדתי חום שוב הפעם 54 ועלה תוך כמה דקות ל61 והמשיך לטפס למעלה תוך שניות. והלוח 28 C כל זה כשהמארז פתוח. בקיצור אין לי ספק שהקריסות הם מהחום למרות שאני לא מאתר בעיית קירור. החלטתי לקנות מאוור מעבד חדש. אני מחפש המלצה על משהו בתקציב של 150-180,שקט,ומקרר טוב. בנוסף אני כנראה אקנ…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Phenom II X4 42 B.E TWKR משהוא שפירסמתי פה בחדשות o.c אבל לדעתי ראוי לחשיפה גדולה יותר .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי פה איך אני עושה OC למעבד שלי???? כרגע יש לי לוח אם:GIGABYTE GA-945GCM-S2C אם זיכרון 1GB 667MHZ של KINGSTON וכרטיס מסך 8600GT 256MB GDDR3 GIGABYTE
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 2500 bartin 333 fsb ולוח אם ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) אני עומד לקנות את הזיכרון הזה : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory הייתי היום ב- pch ואמרו לי שהזיכרון הזה די יגביל אותי.. עכשיו אני מתלבט בין הזיכרון הזה לבין הזיכרון הזה Twinmos DDR-RAM Twister 256MB 3700 CAS2.5 Memory איזה מהם עדיף?? איזה מהם יגביל אותי יותר ? אולי עדיף לי בכלל לקנות כרטיס אחר שיותר טוב משניהם? זקוק לעזרה.. ???
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש קירור לI5 הכי טוב ביחס של מחיר-תועלת(250-300ש"ח). אפשר גם לחרוג קצת מהמחיר! תודה! שמעתי המלצות מצויונות על ה: Scythe’s Mugen-2 Rev. B והCooler Master’s Hyper 212 Plus מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוצאתי מאורר מספק כוח ישן מאוד הוא מפוצץ באבק קשה... איך אני מנקה אותו? סבתא שלי הציעה לי לשים אותו במים חמים 24 שעות ועם מבשרת שניים לנקות אותו... רק כמה זמן ייקח למים להתייבש טוטאלית ממאורר?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2 דברים אחרי ניסיונות רבים הצלחתי לעשות את האובר-קלוק שינויים רבים אין או שיש ואני לא שמתי לב כנ"ל גם מבחינת התחמממות 54-58 מעלות של הליבה שזה נראה לי נורמטיבי צירפתי את התמונה של הנתונים שהעלתי מה דעתכם העם הוא עכשיו שווה לביצועיים של גירסת GT? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה מאוד מעצבנת אני לא מצליח לעבור את ה 2.7 מקור 2.4 המפרט שלי הוא E6600 2.4 OCZ 1GB 1066MHZ 5-5-5-15 X 2 MSI P35 NEO-F WD 320GB SATA WD IDE 160GB SAMSUNG T220P SPIRE 550W HD4870 POWERCOLOR 1GB 800/920 WINDOWS VISTA X86 הגעתי לתוצאה מאוד נמוכה ב 3DMARK VETAGE 7223 והגעתי למסכנה שאוליי המעבד עושה לי צוואר בבקבוק ואני חייב להגביר את המהירות. התחלתי בביוס להגביר את ה FSB ל300 במקום 266 ובתזמונים SPD עשיתי 5-5-5-15 ,כמו שכתוב לי על הכרטיס. לא נגעתי במתחים, כל המתחים היו על .AUTO ביטלתי את ה INTEL EIST ואת ה SPRED SPACTOM , משהו כזה. הרצתי OCCT 3.0.1 והבדיקה רצה 5 דקות סבבה ,הפסקתי והעלתי עוד קצת עד 2.8 , הפעלתי OCCT ,קיבלתי מסך כחול. העלתי את …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה עם המחשב - הוא נוטה להתכבות לעיתים קרובות מדי (בעת מאמץ). כאשר אני צופה בסרט או משחק במשחק מחשב ( Heroes of newerth ), לאחר זמן מסויים המחשב פשוט מתכבא. אחריי כמה פעמים שזה התרחש, פתחתי את המחשב מצד אחד ושמתי מאוורר שולחני רגיל עם 3 מהירויות. הדבר עזר והמחשב לא היה מתכבא למשך הרבה זמן. לאחרונה זה התחיל לעשות אותה הבעיה אפילו שהמאורר על מהירות שנייה ושלישית (OMG!) ואינני יודע בדיוק מה גורם הבעיה כאן. אני לא רוצה להשקיע כסף במאורר על המעבד ואז לגלות שזה לא קשור, או מאורר כללי למארז בלי לדעת אם זה באמת יעזור. בכל מקרה הנה שני תצלומי מסך של Speedfan . האחד לפני שנכנסתי למשחק והשני אחריי שהמחשב כבה, הדלקתי אותו וצילמתי . אני חושש שיש מצב שהבעיה היא …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל חוות דעת לגבי הטמפ' במחשב שלי האם הטמפ' הרכיבים במחשב היא סבירה או צריך בקירור נוסף. *התוכנה היא hwmonitor.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת האם מארז גדול יכול לעזור לי להוריד את החום ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני הולך לעשות בקרוב אוברקלוק למעבד שלי A64 3000 ולזכרונות (GeIL Dual DDR400 (512x2 המטרה בהתחלה היא להעלות אותם עם המעבד ביחס של 1:1 האם יש פה מישהו בפורום שכבר התנסה באוברקלוק איתם? כמה Mhz יהיה אפשר לעלות אותם מבלי שהמערכת תיתקע או שתתקבלנה שגיאות? בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז החלטתי לשוטט קצת ברשת ולראות יצירות מטריפות ומשונות של אנשים... כנסו לגלריה המדהימה של ModdingZone... : מממ... ומה דעתכם על ה"מודינג" :AR15: הזה?! ;D
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם P55 של גיגהבייט, וראיתי שאפשר להוריד מהאתר שלהם תכונה הנקראית - SMART6 שמכילה כל מיני פיצ'רס... אחד מהם הוא quickboost שלטענתם מבצע המהרה של המחשב (מעבד). רציתי לשאול האם מישהו התנסה עם התוכנה ויודע מה היא שווה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו המפרט שלי בחתימה... יש לי 1200-1300 שקל לקניית רכיבים לאוברקלוק. מהארץ ומהאתר www.compusa.com כי בן דוד שלי יהיה שם ויוכל להביא לי מה שאני רוצה. אני בטוח קונה זיכרון חדש כנראה 512mb HyperX3200 2-2-2-5 אם לא אז משהו של ocz או את הvitesta זה יעלה לי 550-600 שקל.(אל תדאגו מאיפה שאני קונה) עכשיו ההתלבטות אם לקנות מערכת קירור מים BIG WATER + ספק כח חדש כנראה טרמלטייק 410w(יד שנייה) או לקנות הארד דיסק חדש ב-400(אני צריך אחד חדש ומהיר נורמלי) וספק כח טרמלטייק 410. ב-2 האפשרויות אני מצרף כמה כבלים ואיזה תאורה.. באיזה 100-200 שקל בערך. אני מתלבט כי יש לי קירור אוויר טוב sk7+sf2 פשוט עושה רעש,ויש לי הרבה אבק בחדר ואני לא יכול כל הזמן לנקות את ההיטסינק ולמרוח ממשחות כי אין לי כ…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן מעבד 3570k, קירור mugen II האם זה תקין? הפרש של 13 מעלות בין הליבות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המ...קיבלתי עם המעבד שלי היטסינק של green power והוא כסוף כזה אבל, אני לא רואה שום השתקפות עם שקל לדוגמא וכאלה עכשיו, לפי מה שאני הבנתי, זה טוב לשייף אותו וכשאני אראה הששתקפות אז... הגעתי "למצב הטוב" המ...השאלה שלי היא, זה באמת מוריד מוריד את הטמפ'?? ואם כן אז בכמה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-