אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע איך זה מתבצע לכן אני חייב עזרה יש לי 6 מאווררים של 12 ואט כל אחד אני רוצה לחבר אותם לביי באס כאשר יש לי במפסק on12v\7v\off איזה נגדים מדוייקים אני צריך לקנות? איך זה הולך?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^^
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC. שמתי לב שלפני שהתעסקתי עם ה - BIOS - המולטיפלייר היה משתנה בהתאם לצרכי המחשב. על איידל הוא היה על כפול 9 ובמאמץ הוא טיפס למכפלה של 22. לאחר OC - האם יש עדיין אפשרות לגמישות הזאת? או שהערך תמיד יהיה קבוע? והמערכת תמיד תעבוד "בסלדים גבוהים"? מקווה שהבנתם למה התכוונתי.. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהי הדרך הטובה ביותר לניקוי מאווררים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לעשות OC לכרטיס שלי, והשתמשתי בCOOLBITS. אחרי שאני מתקין את הREGISTRY הנ"ל, אז באופצית האוברקלוק בדרייברים יש "detect optimal frequencies". עשיתי את זה, וזה החליט לעשות לי אוברקלוק מכובד מאד אני חושב לקירור הסטוק שלי, 560 לליבה ו784 לזכרונות. הרצתי 3DMARK05 וזה נתן לי שיפור גדול מאד יחסית של כ-1500 נקודות. הטמפ' עלתה מ45 בIDLE ל52-53, וישר אחרי שהרצתי 3DMARK אז נכנסתי להגדרות והסתכלתי, והטמפ הייתה 54-55... אני לא יודע אם זה נחשב לטמפ' בעומס. איך לבדוק באמת כמו שצריך טמפ' בעומס? לא היו שום ארטיפקטים ב3DMARK והכל כמו שצריך, ואם אני לא טועה אז הטמפ' סבירות לחלוטין. עכשיו לשאלות א. האם מומלץ להשתמש בDETECT OPTIMAL FREQS של COOLBITS, או שזה שם לי על FREQS יותר מ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרגע מצאתי את המוד הכי מדליק , מגניב , שימושי וקל! המוד מיועד רק לבעלי מאורר מקורי של אינטל! כידוע המאורר שלנו מסתובב בערך ב2500rpm והסיבה שהוא ככה זה בגלל שהוא מנוטר טמפ'... בלי הניטור הוא מסתובב בערך ב3300-3900rpm ! ניתן לבטל בקלות רבה את הניטור ! טוב זה התרד שראיתי : http://forum.oc-forums.com/vb/showthread.php?s=&threadid=121331 אמרתי בוא ננסה עשיתי בדיוק מה שאמרו בתרד רק עם ההצעה שהביאו שם באחת התגובות לקחתי עיפרון רגיל ! רשום עליו Dixon No. 2/HB Wood Pencil תמונה שלו : http://gramco.safeshopper.com/images/b00hw6ok.gif אם אתם רוצים תמונה של הקופסא אני אצלם לכם ( קנוי מאופיס דיפו ) קצת ציירתי על הנגד שם והופה 3600rpm !!! ירידה של 3-4 מעלות אני כבר שעה עם פריים …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכלי!! ובלי שום דרמל - לא סובל דרמל לקראת סיום עוד לא ניסיתי אותו אני יחכה שהקיץ יעבור כי אני לא יודע כמה אפקטיבי הוא. הבעיה הגדולה היא השגת הכלים והנחושת אני עשיתי את זה כשהייתי בחול בחופש. יש לי משאבה שאמורה להספיק לי בסביבות 120 ליטר בשעה לגובה שאני צריך מתוכנן ל athlon xp 1900+ שבפעם הבאה שאני יוצא אותו אני יפתח נעילה אה יש לי מצלמה דיגיטלית אז אם רוצים עוד תמונות
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעצם זאת שאלה כפולה אני קונה Core 2 Duo 6300 Abit AB9 GeIL Ultra 2x1GB PC2 6400 CL4 ו Sunbeam Tuniq כמה אני יכול להגיע לדעתכם? ובכלל קניה טובה?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה עשיתי OC לכרטיס מסך (GeForce 4 MX 440 - SE מתוצרת Innovosion...ל279/378...מ250/333...)..ולמעבד (P4 1.7 Willamette...ל2.0).... עכשיו איך אני נועל את הAGP?...ואיך אני יודע אם עשיתי הכל טוב??..(בעיקרון אין נפילות של המערכת...ואין דברים מוזרים...) דרך אגב...לכרטיס מסך שלי יש קירור לא מקורי..!!...(הוצאתי את המאורר הקטן...ושמתי צלעות קירור בPCI שמתי 2 מאוררים ג'נרי של 80mm ו92mm...) כל החוטים במארז מסודרים ביותר...ואני עובד עם מארז פתוח..(2 הצדדים..!!..)... אין אפילו טיפה של אבק..ניקיתי היום עם לחץ אוויר..!! צריכים עוד פרטים?? עריכה: הטמפרטורה של המחעד שלי טובה מאוד...בLOAD הוא משהו כמו 55-54 בIDLE הוא משהו כמו 25-27....כמו שאתם יודעים לכרטיסי מסך מתוצרת MX אין חיישן טמפ…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לבנות מערכת קירור מים ורוצה להשתמש ברדיאטור 280 מ"מ, אבל במארז קיימים חיבורים המתאימים לרדיאטור 240 מ"מ בלבד. אין בעיה של מקום ולכן אני לא רוצה להתפשר על הרדיאטור הקטן יותר. בנוסף אני לא מעוניין לעשות שינויים גדולים במארז, ולכן מודינג אינו בא בחשבון. מצאתי שהברגים המרכזיים של המאווררים יכולים לשמש אותי לחיבור (עם מתאם פשוט) לחיבור הרדיאטור למארז, כלומר חיבור ב-4 ברגים בלבד. האם החיבור הזה מספיק בטוח, או שאני מסתכן בהרס הקירור? נ.ב. הרעיון הוא להשתמש במתאם דומה לזה -
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי AMD 64 BIT 3000. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. האם הקירור שבא עם המעבד צריך להספיק? אציין שה"תנאים" של המעבד מסביב יהיו טובים: מארז LANFIRE של TT.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת האם מארז גדול יכול לעזור לי להוריד את החום ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מפרט: מעבד Q8300 כרטיס מסך: HD5750 זכרון : 2GB 800mhz ספק כוח: 500W לוח אם : ASRock G41C-GS שלום לכולם אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי עכשיו אני צריך קצת תעזרה שלכם להגדיר אותו נכון ל 3.2 אני קצת חדש בתחום ואני לא יודע איזה הגדרות צריך לעשות כמו FSB Core Voltage וכו תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים מה קורה אצלי הכול קריר וטוב וגם למחשב של אח שלי פנטיום 4 למי שלא יודע תראו עשיתי לאח שלי מוינג לפני שנה הוספת חלון כבלים עגולים וסידור חוטים צביעה לפני כחודש קניתי למחשב שלי ספק באטרפלי של טרמינל טיק וקיבלתי איתו פאן באס עם מאוור כזה עגול מכייון ויש לי 4 מאוורים במארז פלוס עוד 2 בספק ועוד אחד למעבד ולא היה לי מקום למאוור הזה שמתי אותו אצל אחד שלי שיקרר תגיפה 2 שלו. היום המשחב של אח שלי בדקתי תמפרטורה היתה 47 אז פתחתי תמארז סדרתי תחוטים של הפסק כוח שהיו עוד יותר מסודרים ממה שהם עכשיו וגם את של ה אידי וניקיתי את הראם מאבק ותהיטסניק של המעבד ואת כול הלוח ותגיפה 2 ניקיתי הכול עם האלכוהל ושאבתי אבק סידור חוטים חיברתי הכול וווווווווווווווווווווו הטמפרטרוה כעת 35 !!!!!!!!…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד לפני מספר ימים היה לי לוח Gigabyte P31 DS3L עם מעבד E7200 שאיתו הגעתי ל 420X8.5 יציב(עם בדיקות) והצלחתי להעלות את הווינדוס עם 460X8.5 לא יציב(היה קורס בORTHES), זכרונות G.Skill PC6400 4-4-4-12 1GBX2 וזה היה גם שהייתי עם ספק HEC TR-TF 400 ועכשיו אני עם ASUS P5Q Pro עם עידכון ביוס ל1613 (ניסיתי מספר ביוסים) ועם ספק ENERMAX 525 PRO82+ עם אותו המעבד עכשיו העניין הוא כזה שאני לא מצליח לעבור את 447X8.5 אבל ב447X8.5 אני יציב עם טמפ' מקסימלית של 66 (TUNIQ) וברגע שאני מעלה ל448 פשוט הווינדוס לא עולה אני פשוט מקבל מסך כחול מה שאומר שצריך מתח (ממה שאני מבין) ניסיתי עם הביוס המקורי שקיבלתי 1304 אם אני לא טועה וגם ניסיתי 1104M גירסא ערוכה. בזה שהלוח הזה יותר טוב אני …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Phenom II X4 42 B.E TWKR משהוא שפירסמתי פה בחדשות o.c אבל לדעתי ראוי לחשיפה גדולה יותר .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז יש לי משהו כמו 33-34 מאווררים. כולם עובדים, אבל מג׳וייפים ברמות. חצי 140 וחצי 120. כולם עם חיבור שלושה פינים. לבנים. אני מעדיף לתת (בערך, מיד אסביר) אותם למישהו שמעוניין בהם במקום לזרוק אותם. מה זה לתת בערך? אני לא רוצה כסף עבורם, אבל כן רוצה שמי שלוקח אותם יתרום 200 ש״ח לעמותה לבחירתי. וכדי להרגיע (או לא, תלוי בכם)ֿ, מדובר בעמותה למען בעלי חיים. אלה התנאים שלי, מקווה שלא עברתי על אף חוק של הפורום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך שמישהו יתכנן לי מוד עם קופסאות ומים ואורות ולא יודע מה העיקר יפה ויחסית כל ומהיר להכנה(עד 4 שעות למתחילים במודינג) ושאף אחד לא יגיד לי שאני יתכנן בעצמי כי אני מבקש שאתם תתכננו לי או תעזרו לתכנן אז תוד לכולם ובמיוחד לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות קירור למעבד ואני מתלבט בין שני החבר'ה הנ"ל (שימו לב שה-True זהה בביצועים ל-Ultra 120 eXtreme, רק שהוא כולל 2 קליפסים לשני מאווררים וה-eXtreme כולל רק קליפס אחד). ל-Mugen 2 אני אוסיף עוד מאוורר אחד, ול-True אני ארכיב 2. אני מתכנן לעשות אוברקלוק כבד (ככה שהקור חשוב לי), ויהיה מאוד נחמד אם הוא יהיה שקט. אל תתיחסו למחיר.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לקנות קירור לQ6600 ואני מתלבט בין המוג'ין 2 לונדטה 2 מה יהיה עדיף המארז הוא ANTEC 900 וכל שאר המפרט צד אפשר לראות... תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם ! הבוקר התחלתי להכין את הבלוק, ניסרתי שתי פלטות נחושת בעובי 5מ"מ, ברוחב ובאורך 3 ס"מ. לאחר מכן התחלתי לסלול תעלה בעומק 3 עד 4 מ"מ באחת הפלטות, תעלה בצורת האות ח'. נעזזרתי במקדחה מיוחדת, בראשי חריטה מיוחדים לדרמל, ולבסוף ראשי שיוף של הדרמל בשביל גימור התעלה, והחלקתה, כאשר במהלך העבודה, מים זרמו בקביעות על הפלטה בכדי לקרר אותה מהחום הנגרם מהקדיחות והשיופים. בשלב הבא, קדחתי שני חורים בקוטר 10מ"מ על גבי הפלטה השניה, כאשר תכננתי שכל חור יהיה מעל כל קצה של התעלה, כאשר שתי פלטות הנחושת חופפות זו לזו. הלחמתי בעזרת גז שתי חתיכות צינור נחושת 10מ"מ חיצוני, 8מ"מ פנימי אל תוך שני חורי ה-10מ"מ בפלטה השניה. אר כך, הנחתי את הפלטה עם התעלה על משטח חלק מיוחד, (עם התעלה כל…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה, אני מעוניין לעשות למעבד שלי אוברקלוק מהירות השעון שלו קצת עתיקה 2.5GHZ. אני משתמש במעבד Q9300, ממש עכשיו סיימתי למרוח משחה טרמית ולנקות אות טוב והתוצאות שאני מקבל בלי שום אוברקלוק עדיין הם במנוחה: 41,44,48,44 שלושה ליבות במאמץ הגעתי למצב של 67-68 מעלות... עכשיו ידוע לי שאלו טמפרטורות גבוהות אז מה יהיה אחרי אוברקלוקינג ? כדי להיות בטוח, אני מרחתי את המשכה הטרמית באמצעות כרטיס דק לכל אורך המעבד באחידות, שכבה דקה וגם שכבה דקה על הקירור, מה מצבי והאם אפשר לעשות OC במצב הזה ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200302162159444941&user=neo1987 יש לי זכרון kingston 256 2700pc לוח gigabyte ga-8pe667 pro אני ראיתי משהו עם אותו מפרט כמו שלי רק זכרון של samsung שהגיע ל 150 מה אני צריך לעשות כדי להגיע למשהו כזה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות בפעם הראשונה OC לGB 9600GT שלי. קראתי את המדריך שבפורום, ורציתי להוריד את התוכנה COOLBITS אבל לא מצאתי אותה בהורדות, וברשת מצאתי עותקים ישנים שלה. COLLBITS עוד רלוונטית ? או שכולם משתמשים ב RIVA TUNER? מישהוא יודע לכמה אפשר להגיע עם 9600GT של Gigabyte? כרגע יש לי 650Mhz ב CORE ו 900Mhz בזיכרונות. עריכה: אני כבר לא בטוח שזה מה שמוגדר כרגע. במקום אחד אני רואה את המהירויות שכתבתי למעלה ובמקום אחר אני רואה CORE 450 וזכרונות 756. שנהים זה דרך Riva Tuner, הראשון זה דרך החלון של Driver Setting/ System Setting והשני זה בחלון של HW monitoring. אז מה הנכון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-