עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. בסטיקיז לא מצאתי בכלל שום הדרכה בסיסית ל OC, אשמח אם תפנו אותי להדרכה כזו באופן כללי. ובאופן ספציפי לגבי Gigabyte. כמו כן, מה הכלי המומלץ בוינדוס שנותן חיווי על ה OC הקיים, תדר עבודה של מעבד תכלס (ולא כזה שלוקח את התדר כאינפורמציה מהמעבד - אלא שממש מודד אותו) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני רוצה ליקנות משו רציני למחשב לא קירור מים וכל החרא הזה. אני רוצה את הרגילים שמקררים או דרך צלעות קירור או דרך צלעות קירור ומאוורר תמליצו לי איזה אני יקנה אני רוצה שזה יהיה טוב לאוברקלוק ולמעבד! תודה לעוזרים יש לי מעבד פנטיום 4 3200GHz LGA 775 חשוב לי מאוד שזה יהיה הכי טוב שיש מביצועים וחברה!! למה אני מקפיד שהכל יהיה עם שם ואיכות חוץ מהמחשב אתם רואים חחח תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ofir38,

מחפש את הקירור הכי משתלם מבחינת הקירור שלו.. שיהיה בטחוני.. ושלא יהיו מקרי נפילה כמו שראיתי פה עם איזה בחור שנפל לו הINFINITY .. והעיקר שייתן ביצועים חזקים ,יוריד הרבה את טמפ' המעבד ואת כל זה יעשה בשקט מירבי.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by israel_gt,

יש לי לוח ASUS P7P55D ואני לא מוצא מדריך שיעזור לי לעשות OC מישהו יכול לעזור תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shar00750,

יש לוח של MSI NEO2 P45 מלא בפיצרים ויש לו ביוס מסובך לעומת הג'יגבייט שהיה לי קודם אני עושה אוברקלוק אבל אני קצת מוגבל איתו בגלל שאני לא מבין חלק מההגדרות בביוס ואני לא יודע אם אני צריך לשנות אותם. לפי מה שהבנתי זה אמור להיות לוח טוב לאוברקלוק . אם יש פה מישהו שמכיר את הביוס הזה אני אשמח לקבל עזרה . דרך אגב המפרט הוא: מעבד E2160 PALIT DDR2 800 ENERMAX TOMAHOK 405W SPARKLE 9800GT 512

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by AVI17AVI,

אני די חדש בכל העיניין של קירור מים אבל יש לי שאלה או שתיים... רציתי לדעת האם יעזור קירור מים לשפר את ביצועי המערכת שלי? והאם בכלל הככטיס מסך שלי תומך בקירור מים? הקירורים שיש לי עכשיו זה 2 מאוררים במארז + 2 בכרטיס מסך אחד על הספק כח ואחד על המעבד זה המערכת שלי: מעבד: I5 B2400 לוח אם: Gigabyte H67M-D2-B3 RMA : 6GB DDR3 1333Mh ספק כח: HEC COMPUCASE 600W כרטיס מסך:HD7870XT תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ואם אפשר קישור אני ישמח......והסבר קטן איך להפעיל ולדעת שהמחשב יציב תודה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. תמונה תמחיש הכל : כפי שאתם רואים טמפרטורות ממש שונות ואני לא יודע למי להאמין וגם הEVEREST Home Edition טוען שהטמפרטורה שלי ממש גבוהה. תודה לכל התותחים שיעזרו לי ...

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הBT הלך לעולמו כמשו אמרתי. עכשיו אין לי אחריות כי דוגרי קניתי אותו בקומבינה אחת גדולה. אז אין לי איך להחליפו. עכשיו מה שהלך לעולם זה לא המאוורר, שאותו הייתי מחליף אלה 2 HEATPIPים... אל תשאלו איך(כי אני גם לא יודע לא הייתי מספר ימים בבית) אבל שחזרתי הבייתה המחשב היה מכובה והקירור היה שבור. עכשיו שאלה שלי היא האם לקנות עוד אחד BT, שהיו לי איתו המון בעיות בהתקנה ונאלצתי לחפף(זה למה הוא נשבר עם הזמן לדעתי) או לקנות את הSchyte Ninja שאני יודע שלא יהיו לי איתו בעיות כי חבר שלי קנה כזה והוא התקין תוך 10 דקות. התושבת היא 478, המעבד הוא 2.4 שעבר OC ל3.0... תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. תערוכת 2008 CES לא פסחה על עולם האוברקלוקינג!!! קולרים חדשים מבית Arctic Cooling ו- Cooler Master Cooler Master V10 Cooler Master V8 ומונסטר נוסף http://www.anandtech.com/weblog/showpost.aspx?i=349 Arctic Cooling : Accelero Xtreme 2900 ו- Accelero Xtreme 8800 107 צלעות מקוררות ע"י 3 מאווררים 80ס"מ סדרת Freezer מוסיפה דגם לקולקציה - Freezer Extreme בעל 8 Heatpipes ומאוורר 120ס"מ, משקל 650 גרם http://www.matbe.com/actualites/27701/arctic-cooling-accelero-extreme-ces-2008-nvidia-at/ http://www.matbe.com/actualites/27701/arctic-cooling-accelero-extreme-ces-2008-nvidia-at/ Thermaltake: BigTyp VP מאוורר 14ס"מ

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם. את המפרט שלי אפשר לראות למטה, ולכן אני אקפוץ לשאלה. היום עשיתי עידכון ביוס לגירסה האחרונה שיש (F8) בכל אופן גם לפני עשיתי (או בעצם הגעתי) לFSB של 200 והזכרונות היו על AUTO (וזה נתן לי BUS SPEED של 400) הכל טוב עד לפה. אבל אני חמדן ולכן אני רוצה לראות עוד לאן אני אגיע, וכאן מתחילות הבעיות: העלתי ל FSB 210 ואז הזכרונות עוברים את ה400 שזה בכלל לא בריא (גם אם אני שם אותם על AUTO וגם אם אני מזיז את האחוזים ידני) עדיין אין אופציה להעלות את הFSB ולהשאיר את הזכרונות על 400 אלא רק יותר או כמובן הרבה פחות (ממה שאני זוכר הקפיצה הכי קטנה למטה היתה משהו כמו 350 ) זה מוזר? מה אם ממליצים? בעייה שנייה גם אם אני שם את הזכרונות על בערך 350 ומעלה את הFSB ל210 שומר ויוצא, המערכת …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by JezpeRR,

קראתי הרבה (באמת הרבה) על ה- Thermaltake BigTyphoon וה- Thermalright Xp-120 עכשיו אני בדילמה מה לקנות המחירים ממש דומים אבל בלי קשר למחיר אני רוצה לדעת למי יש עדיפות בביצועים לא מצאתי השוואה ישירה בינהם לכן אני עוד לא יודע המליצו לי בכל מקום על משהו אחר....הבנתי שהאנשים שקונים הן את זה והן את השני מרוצים אבל אני בכל זאת מחפש את זה בעל הביצועים היותר טובים אודה לכם אם תעזרו לי. תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הינה מה שרציתם ועכשיו קיבלתם.. פעם שעברה התלוננו פה שהביקורת שהבאתי לא מקצועית משום שלא ציינו מתח וכל שאר הפרטים החשובים... עכשיו, כבר יצאו שתי ביקורות מקצועיות יותר והביצועים? חוגגים! מדהים מה המערכת הזו עושה! ביקורת ראשונה : http://www.hardkorehardware.com/reviews/bigwater/bigwater.htm ביקורת שנייה: http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Tt_Bigwater/index.html

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מה עליי לעשות? :<

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מתכוון לקנות מחשב חדש: P4 2.4B 512Mb DDR GF4 4600 צורב CD-ROM 2 כוננים קשיחים 3 מאווררי מארז ג'נרים ומתכוון לבצע OC בהתחלה חשבתי על ENERMAX 350W אבל אמרו לי שהוא יהיה גבולי לOC לכן חשבתי על משהו יותר רציני, אחרי בדיקת מחירים ראיתי את ה HEC 475DVD 2 fan Low-Noice Power Supply ב500ש"ח שהוא יותר זול ומספק יותר הספק יחסית ל ENERMAX 430W שעולה 640ש"ח 1) האם זה נכון ש350W יהיה גבולי לOC? 2)והאם בחירה ב-HEC נכונה? שאלה בנפרד ראיתי שבCHIEFTECH יש הכנה למאווררים לכוננים הקשיחים האם גם לENERMAX יש הכנה כזו

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, יש לי מארז HUSH ושמתי בו מאוורר קדמי של THERMALTEK מדגם A1926. חיברתי אותו בחוט החשמל שלו במקום המאוורר הקודם, רציתי לדעת האם אפשר להנמיך את המהירות שלו (2000 סיבובים לדקה) ואם כן אז אני מאמין שזה קשור לחוט השני שיוצא מהמאוורר שזה חיבור קטן כזה עם חוט צהוב שאמור בטח להתחבר ללוח אם. אז לאיפה מחברים אותו ואיך אחר כך אני מנמיך את המהירות שלו? הלוח אם שלי הוא של ג'יגה בייט מדגם ga-ep43-ds3l ובמידה וצריך לחבר את הכבל ללוח אם אז לאיפה בדיוק? שאני לא אטעה. (דרך אגב אני משתמש בתוכנה SPEEDFAN בשביל לראות את רמת הקירור) תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Wolwali,

שלום, התחלתי להתקין Arctic Freezer 7 rev 2 על לוח GA-Z170-D3H במחשב חדש (פעם ראשונה שאני בונה). אחרי ששמתי את הבסיס, קיבעתי אותו עם זוגות הפינים (הבז' והמרחיב השחור) והנחתי עליו את הגוף גיליתי שהבסיס סימטרי רק לכיוון אחד, מה שאומר שאני יכול לכוון את המאוורר למעלה או למטה אבל לא קדימה או אחורה (לכיוון יציאת האוויר מהמארז). לכאורה הפתרון פשוט - להוריד את הגוף, לפרק את הבסיס ולהתקין הכל מחדש בסיבוב של 90 מעלות. רק מה? בניגוד למה שקראתי על גופי קירור אחרים, ב-AF7 הפינים לא כוללים הברגה ונראה כאילו הם בפנים כדי להישאר. ראיתי באינטרנט שמישהו הצליח להוציא אותם ללא בעיות אבל לי זה לא הלך ואני חושש שאם אפעיל עליהם יותר כוח ממה שכבר ניסיתי הם לא יהיו שמישים …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dugi,

כרגע התחדשתי ביחידת קירור למעבד Zalman CNPS9700 LED Retail על לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR מעבד Q8400. התקנתי ללא ווסת מהירות והגדרתי בביוס מהירות אוטומטית. משום מה הטמפרטורות נראות בסדר גמור אך מהירות המאורר לא יורדת מ 2700RPM. תוצאות מ EVEREST cpu 30*C cpu1/core1 40*C cpu2/core2 40*C cpu3/core3 40*C cpu4/core4 40*C לפני כן היתה לי יחידת קירור של ארטיקול והשליטה על המאורר היתה טובה. יש למישהו רעיון למה זה קורה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by navk2,

מערכת בצד < - - שלום. ניסיתי לעשות OC למעבד שלי הגעתי לבערך 3.2 ושם המחשב לא עולה והביוס מתאפס, איזה מתחים אני צריך לעלות ? זה הגיוני שבתדר כזה צריך לעלות מתחים ? זה לא מוקדם מידי ?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מתכנן לקנות את המעבד הנל עם לוח אם של גיגהבייט p31 ככל הנראה ומעונין לבצע אוברקלוק בינוני ומעלה. למאוורר אני מוכן להשקיע עד 120. כמו כן, אני מעונין במארז איכותי ללא ספק,שיהיה קריר,נוח,איכותי ויפה..רצוי כהה (: תקציב למארז עד 300 שח. את שני הרכיבים אני קונה מksp. אלפי תודות!

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gigabot,

לא האמנתי כי המעבד שלי אינטל, וזה זבל לבנצ', אנלא מאמין!! [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הורדתי NVflash וNiBiTor. ראיתי שיש שם אפשרות לשנות את התדרים של הליבה והזכרונות, עד כמה זה מסוכן? ראיתי שיש גם אופציה לשנות את המתח, אבל מופיע שם רק 1.2V, יש דרך לשחרר את זה כדי שיהיו עוד אפשרויות? דרך אגב, אם אני מעלה את המתח לpci-e, זה יכול לעזור לי בOC? ועוד משהו, יש תוכנות יותר מומלצות לעריכת ביוס? תודה. עריכה: רק כדי להבהיר את עצמי, כבר עשיתי אוברקלוק(525@1440 652@1764), אין לי כוונה לעשות OC ע"י צריבת הביוס 50 פעם. המטרה היא שהOC לא יהיה תלוי בתוכנה כלשהי ויהיה קבוע.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לדוגמא המעבד שלי מגיע ל2500 בערך יציב. עכשיו השאלה שלי מה יתן ביצועים גבוהים יותר 310x8 שזה 2480 או 248x10 שזה גם 2480,מהירות הזכרונות בשתי המצבים היא 400. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Satlan,

הבנתי שה-OC הזה אפשרי בלי הרבה בעיות, אם כן, איזה קירור יהיה מתאים ובאיזו שיטה לעשות את ה-OC בתודה מראש לעוזרים 8D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3915 Cooler Master P4 S-478 up to 3.6GHz מישהו התנסה איתו ויודע אם הוא טוב? אני צריך אותו בשביל פנטיום 4 3GH סוקט 478 תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים