אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אהלן ברשותי כרטיס של ספיר HD4870 1GB ויש עליו ACCELERO S1 + מאוורר 12 סמ אני מאד רוצה לעשות לו OC גבוה במיוחד ( לא שהכרטיס לא מספק אותי עכשיו ... יש לי T220P ) אני תמיד נתקע בOC הטמפרטורות סבירות ונמוכות ( 40 במנוחה +- ) רציתי לדעת קצת יותר על "צריבת ביוס" האם בעצם זה עובד כמו ביצוע OC למעבד ? האם שם אני יוכל להעלות את המתח\FBS של הכרטיס וכך לקבל יציבות גבוהה יותר ב OC כמובן שעל חשבון טמפרטורה ? אשמח להסבר קצר אני רוצה להוציא את המירב מהכרטיס ... אני יודע שהוא לא אוברקלוקר טוב אבל ראיתי אנשים שהגיעו איתו לתוצאות חמודות ... בתודה גיא
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחמם בצורה רצינית מה אני צריך לעשות כדי לקרר אותו מעבדי AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי AMD Chaintech SK8T800 (S-754) זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80 GB 7200 ATA-100 כרטיסי מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD CD-ROM LG x52 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI 2209 PFC, usb
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
ככה: או ככה: ואם אפשר הסבר, אז תודה עריכה: אני שם 2 מאווררים על הקירור
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום בדקתי את הטמפרטורה בביוס והטמפרטורה היא בין ה60-70 מעלות שזה הרבה מאוד לפי מה שהבנתיי יש לי מעבד Q6600 אני מחפש קירור בישבילו שיוריד אותו לפחות ל35 מעלות
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש תוכנה או משהו שמכבה את המאורר דרך המחשב ולא דרך פאנל או משהו חיצוני?
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אני טיפוס של שקט אני צריך משהו שלא עושה הרבה רעש אני פשוט שומע הרבה שירים וסרטים אז רציתי בבקשה המלצה על כמה מאוררים לא רועשים ועד כמה זה נחשב לא רועש? כמה Db?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות עכשיו מחשב חדש והתלבטתי קשה מה לקחת מרוב האפשרויות, החלטתי ללכת לכיוון ה i5 2400 ומכיוון שאני קצת גיימר אוהב לבחון משחקים חדשים פה ושם. אז אמרו לי שהקירור נורא חשוב, אמרו לי שזה קירור טוב: ZALMAN CNPS5X SI EDITION ולמארז הציעו לי את זה SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W יחד עם Raidmax 120mm Retail Quiet Fan בקיצור השאלה שלי אם המחשב לא יתחמם לי מהר לאור הידיעה שאני מצפה ממנו להחזיק לפחות 2 -3 שנים בשקט תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
סוף סוף מילאתי את המארז שלי במאווררי AC, כאלה שמתחברים ללוח, וגם פריזר 7 למעבד עכשיו, אפשר לשלוט במהירות הסיבוב שלהם, נכון? רוצים לגלות לי איך?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעמיים עשיתי OC, בפעם הרשונה רק עד 205, וזה גרם לוינדוס לקרוס עם מסכים כחוילים, ולא לעלות שוב (אחרי שבדיקה בS&M שהראתה שהכל בסדר) פירמטתי והתקנתי וינדוס מחדש, ושוב עשיתי OC, הפעם הגעתי ל 235, והוא שוב קרס, ולמרות שהוינדוס עולה, הוא עובד בצורה נוראית (הרצתי כל פעם את S&M והכל היה בסדר) אין בעיות חומרה, בדקו בחנות אחרי הפעם הראשונה איך יכול להיות שה OC הורס לי את וינדוס? :s05: (למנהלים: מתנצל על הפוסטינג הכפול מקודם)
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי היום כרטיס נוסף, כדי ליצור את מערך הCF לו ייחלתי זמן רב אני מגיע לבית, פותח את האריזה, ולהפתעתי, אני מקבל כרטיס כחול במקום אדום, וקירור שונה שאני מעמיד את הכרטיסים זה לצד זה, אני שם לב שהם שונים במבנה שלהם הכרטיס "החדש" קצר יותר, ורחב יותר כעיקרון, אני צריך להזמין לכרטיסים בלוקים לקירור מים, השאלה היא כזאת הליבה נמצאת במקום שונה בכל כרטיס, אני מאוד חושש שהשוני יעשה לי בעיות דעתכם בעניין? אגב, האם יש עוד שינויים בכרטיסים מלבד הצבע והגודל? עוד עוד
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
-
- 30 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עשיתי אוברקלוק לזיכרון מ3200 ל3600 ואחרי ששמרתי את זה המחשב נדלק אבל המסך לא עלה וגם המקלדת הייתה כבויה, כדי לכבות את המחשב הייתי צריך להוציא את הכבל מתח הגעתי שוב לביוס והחזרתי ל3200 והכל עבד טוב מישהו יודע למה זה קרה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
למעבד - core i5 750 tray, hd 4770, 4GB memory cooler master hyper tx3 או deepcool iceege 200? הבנתי כבר שה- alpine וה- freezer של arctic cooling מומלצים אבל אני חושב לקנות מהחנות cobra pc ואין להם שם אותם אז רציתי לשאול אם אלה ששאלתי למעלה מספיק טובים, ומי מהם יותר מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ על לי על משהו ? ???
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אם יש תוכנה כזאת אשמח שתביאו אותה פה (יש לי את ה-6600GT) במנוחה הוא על 50C
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי אקסטרה MONEY ואני שוקל לקנות קירור חדש למחשב. אני מתלבט בין אם לקנות קירור למעבד שלי שהוא INTEL P4 3.0 775- שזה יהיה ה-BT או קירור לכרטיס מסך שהוא LEADTEK GEFORCE 7800GT שזה יהיה משהו טוב בסביבות ה-200 ש"ח. *חשוב לזכור שאני לא עושה לאף אחד מהם OC ולא כלום. אז למה עדיף לקנות? מה יותר חשוב? ובמה אני ארגיש יותר הבדל בקירור ( לשניהם יש את הקירור בסטוק בינתיים )?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, כתוצאה משיחה בין חברים על מחשבים הגענו לויכוח סביב השאלה האם לטמפרטורה של רכיב מסוים במחשב כמו מעבד או כרטיס מסך, יש השפעה על הביצועים. אני אמרתי שכל עוד הטמפרטורה לא קיצונית מדי לא יהיה שום הבדל וכל האחרים אמרו ההיפך. בשביל להיות בטוח שאלתי בן אדם מקעצועי שמתעסק הרבה עם אוברקלוק והוא כמובן אמר שאין קשר. חבר אחד היה קצת עקשן ולא הסכים לקבל את התשובה הזאת בתור הוכחה אז אני מבקש ממכם לתת לי קצת גיבוי ואולי אפילו לשלול אותי אם אני טועה. תודה
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הטמפ הממצועת שלו היא באיזור ה 60 מעלות. אני מצרף תמונה של טמפ הרכיבים של המחשב כאשר רק מערכת ההפעלה פועלת ברקע. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום , ברשותי מעבד Intel Core i5 750 2.67GH . לאחרונה קיבלתי הצעה לעשות אוברקלוק למעבד שלי , ורציתי לדעת אם כדאי לעשות זאת? האם המעבד יוכל לעמוד בזה? האם הקירור שלי מספיק טוב ? האם פעולה זו תשפר את הביצועים שלי במשחקים ? באיזו מידה? תודה ספק :
-
- 27 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
אני מזמין את החלקים הבאים: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT קרור למארז: THERMALTAKE 120mm SILENT CAT : A2329 יש לי ספק כוח: CORSAIR VX Series, 550W CMPSU-550VXEU אני מתכנן OC ל 3.0GHZ.. עכשיו אני צריך קירור למעבד..ואני לא יודע איזה לקחת THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX או ZALMAN 8700 Copper LED או ZALMAN 9700 LED אני יודע שיש עוד טוניק אבל שמעתי שהוא רועש.. אני צריך קירור טוב שיחזיק את המעבד בטמפ' נמוכות ושיהיה שקט תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
מה המתח המקורי של CONNECT3D HD4850 512 ? אני רוצה לעשות OC גדול יותר לליב של הכרטיס לאיזה מתח אני צריך לעלות כדי להגיע בליבה ל 800-850? אני משתמש ב BIOS EDITOR וכשאני מעלה שם ביוס זה מעלה רק לליבה או גם לזיכרון?והמתח של הליבה ושל הזיכרון בסטוק זהה?? בבקשה תענו לי זה דחוף אני רוצה כבר לעדכן ביוס!!
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
האם יש גבול בטוח רשמי כלשהו למתח? אני נמצא עכשיו פה: - - - תגובה אוחדה: - - - ב-firestrike extreme הכרטיסים הגיעו ל-45,46 ו-47 מעלות. - - - תגובה אוחדה: - - - כמו כן, איך בודקים יציבות של זה?
-
- 15 תגובות
- 9.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שכתוב בכותרת....זה טוב ל OC? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
החלטתי לבנות לעצמי מארז כי אלה שיש בשוק או יקרים או לא הכי מוצלחים (אין בכונתי לרדת על כל המארזים המצוינים שיש בארץ ובעולם). ויש כמה שאלות שצריכות להענות לפני שאוכל להתחיל לבנות. :asthanos: 1. למישהו יש מושג אם יש מדריך על בניית מארז. 2. באיזה צורה כדאי לבנות את המארז עומד/שוכב/אחר? 3. מאילו חומרים כדי לבנות אותו. 4. אם יש אילו טיפים על מארזים (מיקום מאוררים כמות כוננים וכו'...)
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-