עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by muminim,

אם עשיתי אוברקלוק וכל פעם עליתי ב10-15MHZ בFSB וגם עליה איטית במתחים עד שהגעתי להגדרות שבהם המחשב יציב ואז חזרתי למהירות סטוק, האם זה לא מסוכן בפעם הבאה לקפוץ ישר להגדרות שהגעתי אליהן מקודם שבדוק שמעבד מסוגל לעמוד בהן? (מדובר בהפרש בסביבות 1GHZ , המעבד הוא E8400) או שצריך (או עדיף) בכל פעם לעלות בצורה איטית?

2. Started by Cyron,

שלום רציתי לדעת האם למע' הבאה יש יכולות OC מדובר ב-E4400 לוח MSI MS-7255 V2.0 עוד מידע דרוש ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  3. טוב שלום, רציתי להתחיל בזה שיש לי מחשב שמספק אתי אבל בזמן האחרון יש לי הרגשה שהמעבד צריך שידרוג אז חשבתי לעשות OC ת השאלה שלי היא איזה קירור ליקנות למעבת גם שיהיה שקט וגם שאני יוכל לעשות OC מקסימלי . המעבד שלי הוא Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb והלוח אם הוא Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 אז איזה קירור לקנות ? עד איזה מהירות אני יוכל לעשות OC ואיך? ואם אני עושה OC והכול תקין זה לא גומר את המעבד ?

4. Started by arik_bulldog,

לאחרונה יש לי רעש דיי חזק מהמחשב, שנשמע כמו מאוורר שמסתובב על איזה חוט או משהו, אבל שלושת המאווררים שיש לי גישה אליהם- מעבד, כרטיס מסך וכללי- עובדים בסדר גמור, והבנתי גם שיש אפשרות כזאת (לא מובן לי איך) שמאוורר בספק נהרס והוא הגורם לרעש. יכול להיות? במידה שכן, איך ניתן לבדוק את זה?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by Gal1992y,

הוא על 938RPM ממוצע והמעבד במנוחה בטמפרטורות מטורפות של 56-57 המחשב חדש לגמרי !! אני מיואש.. איך מגבירים את המאוורר ?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by kira,

אז ככה עקב חוסר עניין בפורום מפרטי מחשב אני מבקש פה את העזרה אני ממש בשלב לפני הקנייה ואני לא קונה כל עוד לא מאשרים לי פה שהכל יעבוד חלק אז תודה רבה ויום טוב לכם חברה טוב ישנם כמה שאלות בקשר למפרט הדברים שממש מציקים לי זה הספק כוח - האם הוא יחזיק את המערכת כולל את מספר המרבי של כמויות המאוררים קירור מעבד - האם הקירור הזה טוב . ראיתי שאפשר להוסיף עוד מאוררים אליו (4 בזמן נתון עד גורם לעומס משקל על המעבד והלוח אם ) כונן קשיח - יש לו באפר יותר גדול . יוצא יותר זול . אז למה אנשים עדיין מעדיפים WD (מניסיון אצלי כל 3 שנים ה JD נדפק , בידיוק לפי השעון) זיכרון - האם מתאים ל OC כרטיס המסך - חח נאי לא בידיוק משחק אבל חשוב לי לחבר שני מסכים לאותו כרטיס מסך המפרט לוח אם Gigabyte …

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  7. Started by pro.surfer,

היי יש לי כרטיס של ATI REDEON H4870 512DDR5 והוא מראה לי בטמפרטורה 78 מעלות כאשר הוא ללא מאמץ האם זה תקין ?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by ofer123,

שלום מדובר במחשב ישן לוח אם של ASROCK דגם 775i65GV LGA775 for Intel® P4 processor Intel® 865GV chipset http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775i65GV&s= בעל מעבד אינטל המאוור שלו מאוד רועש צריך מאורר תואם ושקט עד 70 ש"ח

9. Started by FastJack,

בכניסה לאתר מפורסמת הודעה שבה רשום שהחודש בין השאר יפורסמו כתבות ומאמרים בנושא OC. בינתיים ראיתי רק כתבה אחת בנושא מפרט לOC שהייתה ממש טובה (אך קצרה במקצת). האמת שציפיתי לכמות הרבה יותר גדולה של כתבות ומאמרים.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  10. Started by danielzy,

אני לא יודע למה, כשאני מריץ FarCry 2 אפילו לא התחלתי ממש לשחק, רק בתפריט הכרטיס השני שלי במערך Crossfire מתחי להשתגע ולהגיע ל 90+ מעלות עם מהירות מאוורר של 5000RPM... מישהוא יודע מה הבעיה <?? רזו' 1680X1050 נ.ב. בקרייסס הרגיל וגם בוורהאד אף פעם לא היו בעיות, אותם הגדרות ואותה רזולוציה עריכה : הנה תוצאות BENCHMARKS Far Cry® 2 - Benchmark Report - 10/22/2008 5:16:59 PM You cannot view SVG files if you do not have an SVG viewer installed or if your browser doesn't have native SVG support! Download an SVG Viewer for free from Adobe Run 1 Settings: Demo(Ranch Small), 1680x1050 (60Hz), D3D9, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing…

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by oren778,

למעבדי ליבה כפולה E8400 או Q6700 וכדומה מומלץ קירור מהחברות הטובות כמו זלמן או THERMALTAKE וכדומה ? או שאפשר להיסתפק בקירור המקורי של אינטל שהוא יחסית לא כל כך מסיבי כמו שאר החברות שהזכרתי כאן ?

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  12. Started by sbtgn1,

מפרט E8400 3.0@3.8 ASUS P5Q DELUXE 4GB G.SKILL 1000MHZ CL5 כרגע אני על 420 *9 עם 1.26 למעבד יציב זכרונות 1:1 מתח לזכרונות 2.1 תזמונים מוגדרים 5-5-5-15 לא משנה מה אני לא יכול לעלות את ה FSB ל440 גם עם אני יורד במכפלה ל7 ועולה במתח ל 1.45 ממה שקראתי בפורומים בחול הבעיה היא שכל שאר הגדרות הם על AUTO וצריך להגדיר אותם אך אני לא יודע את הערכים המומלצים ועוד בקשה קטנה באיזו תוכנה אני יכול לראות מה המתח לזכרונות שאני כבר ב VISTA

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  13. יש לי שאלה לאיזה תוכנה הכי כדאי להאמין בבדיקת טמפרטורות של הכרטיס מסך והמעבד...(כול אחד בניפרד) במעבד יש פה הפרש של 10 מעלות שזה מאוד אבל מאוד משמועתי... ובכרטיס מסך ההבדל הוא של 15 מעלות הבדל שזה גם משמעותי...? למי מהתוכנות להאמין ואם הטמפרטורות שלי תקינות-לא נעשה למחשב oc

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by infrequent,

שלום יש לי כרגע מעבד בoc ל3.00ghz באס 400 והיחס זכרונות על 1:1 אלה הזכרונות http://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?id=563 היתי רוצה לשנות את היחס ל 4:5 ובכך לקבל 1000mhz כרגע לא העלתי מתח לשום רכיב והoc יציב כבר הרבה זמן שאני איתו כשניסיתי להעלות לתדר הזה ללא הוספת מתח המחשב היה מקבל crash במשחקים כמו GRID אז השאלה שלי זה אם אפשר לקבל עם הזכרונות האלה את התדר הזה כמה מתח אני צריך להעלות (1.8V כרגע) ובאיזה תוכנה לבדוק יציבות שלהם תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by Harbi,

שלום קראתי בסטיקי על הטמפ' ובכל זאת לא הצלחתי להבין האם הטמפ' הללו למחשב בזמן מנוחה הם נורמליות ותקינות? או שהאם כדאי לי לשקול פתרון קירור חדש מהמאורר סטוק?(לא מתכנן OC בקרוב...) המפרט הוא: q9450 cm690 hd4850

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by Director,

שלום לכולם, אני דיי חדש בתחום ה-OC. יש לי את המעבד הזה : Amd Athlon 3000+ עם קירור מקורי של AMD . חשבתי אולי לקנות לו קירור טוב יותר (AC Freezer 64 PRO) . ולעשות לו OC ושהמחשב יפעל בצורה טובה יחסית . מה דעתכם ? כדאי ? לא כדאי ? המפרטשל המחשב שלייעודכן בצד בעוד מספר דקות <<

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by vourt,

הי, קיבלתי את הלוח ASUS P5QL-E וצריך קצת עזרה בהגדרת OC. המעבד הוא 9300, המאורר Zalman 2 סטיקים של Corsair cas4 4GB וכרטיס מסך 8800GT מישהו מכיר את הלוח והגדרות מומלצות בו לOC? תודה!

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  18. Started by kfirkb,

שלום לכם, בימים אלו אני עושה OC לכרטיס מסך עם Riva tuner ואני לא בקיא מה ההגדרות המומלצות לכרטיס הזה. אני פוחד להגזים מידי בהגדרות ולפני שאני מתחיל בנסיונות הייתי רוצה להעזר בנסיון של מי שיש לו את אותו כרטיס שיגיד לי מה ההגדרות המקסימאליות שאני יכול לשים בראש שקט. יש לציין ששאר המחשב (מעבד, זכרונות וכו'..) ללא OC והמפרט שלו: - Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB G0 - Zalman 8700 Cu Cooper ZM8700L - Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P - Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 DualDVI Retai - G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB)CL4-4-4-1 - ANTEC P182 SE 3x120MM Mirror Finish P182SE - 2 THERMALTAKE 120mm SILENT CAT A1780 x - Corsair 620W 50A 12V CMPSU-620HXEU EPS Mod…

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  19. אני קונה מחשב לO.C בינוני-כבד כמובן קרור מים של זלמן רסירטור 2 האם המעבד הזה: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb BOX יכול להגיע לביצועים טובים כמו שציינתם שם ל4.5 וכאלה עם לוח אם כזה: ASUS P5E3 Premium WiFi-AP Intel® X48 Chipset LGA 775 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_2832&products_id=22674 חשוב לי שהמעבד יהיה core2quad ולוח אם ממש טוב וכמובן זכרונות מתאים בהעדפה לddr3

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by The Prophet,

אין יותר מידי מה לפרט על זה. השאלה בכותרת. חוץ מסידרת ה-E2XXX יש עוד משהו?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הרכבתי מחשב חדש ויש לי מספר שאלות: 1. המעבד בא עם מדבקה עם מספר על החלק העליון שלו, שמכסה כ- 20% ממנו. האם הייתי אמור להסיר אותה? 2. לפי הביוס הטמפ' של המעבד 23 מעלות עם קירור רגיל של אינטל. הבעיה היא שהוא עובד כל הזמן על 3000RPM. יש דרך לסדר שהוא יוריד את המהירות לפי הטמפרטורה? בביוס האפשרות על enabled 3. יש לי במארז שני מאווררים, ורק חיבור אחד בלוח האם. איך אפשר לחבר את המאוורר השני? זה חיבור 3 פינים. תודה

22. Started by Impact,

לכמה אתם חושבים שאוכל להגיע? 4GHz? *מפרט בחתימה.

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  23. Started by Lior4543,

אהלן, לפני יומיים ניסיתי לבצע OC למעבד לE2140, בעזרתו של המשתמש (Yossi_S1) העלתי את התדר ב5, סגרתי את הביוס, והפעלתי מחדש, המחשב לא עלה והמחשב התחיל לצפצף הרבה בלי עצירה, הוא אמר שכנראה הלוח מגביל אותי, עכשיו השאלה שלי היא האם באמת הלוח מגביל אותי או שזה משהו אחר שלא עשיתי, כמובן שאני לא מפקפק בדברים שלו אלא רק שואל כדאי לדעת אם ביצעתי את כל התהליך נכון.. זה הלוח שלי : http://img205.imageshack.us/img205/4679/mombp2.png

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Lambomeir,

מה שרשמתי בכותרת... המעבד הוא e8400 -אני רוצה להגיע ל oc של בערך 3.8GHZ (הסטוק הוא 3.00) אם מישהו כבר שואל התקציב הוא בערך 300 שקל. שיהיה קירור טוב כי כרגע המעבד מגיע לטמפ' של 50 מעלות ללא oc ולא במאמץ. דרך אגב זה בכלל תקין??? נ.ב אם התקציב לא מספיק בבקשה לרשום פה קירור שיעשה את העבודה ואני כבר אחליט אם לקנות או לא

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  25. האם אני חייב לעדכן או שאוכל להסתפק בביוס הנוכחי. אני מעדיף שלא לעדכן את הביוס כי לא מצאתי את הלוח אם שלי באתר הבית של pcchips

• 2 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים