עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Idanp,

המעבד פועל ב4.5@1.3V והטמפ' מגיעות לאיזור ה80-85 מעלות בתוכנות מאמץ וזה לא ניראה לי הגיוני אני משתמש בקירור Noctua NH-U12P SE2 שעלה לי 240 שח' המעבדים האלה ממש רותחים או שהבעיה אצלי ? איזה טמפ' אתם מקבלים ועם איזה קירור? ד"א איזה מצב עדיף עם הזכרונות ? 1600@9-9-9-24 1866@9-10-9-24

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Mentally ill,

ההתקנה הייתה דיי קלה, בהתחלה קצת התבלבלתי אבל סה טו! הטמפרטורה ירדה משמעותית! 7 מעלות הפרש! מ-ד-ה-י-ם! עכשיו נמשיך ב-OC... wish me luck

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by liram21,

שלום לכולם, אתמול עשיתי עם AI SUIT III אוברקלוק דרך OCTUNER - כלומר שהמחשב עושה לבד OC. והמחשב הגיע ל-49% שיפור, זאת אומרת למכפלה 48. שם הוא קרס . הוא עשה ריסט ואז הוא הגיע שוב לווינדוס ורצה לנסות לשפר שוב, עצרתי אותו (כי זה כבר גבוהה למה שהקירור יצליח). והוא נעצר על 4800HZ בקיצור אחרי כמה שניות הוא עשה מסך כחול. עשיתי לו ריסט ופשוט החזרתי אותו לרגיל. אני רוצה להבין למה המחשב שלי ככה ? * חשוב לציין שגם אם אני יעלה למכפלה 34 הוא יעשה מסך כחול* המחשב עשה את זה לבד. זה מתחיל ממש לעצבן כי המחשב חדש ואני יכל לשלוח לכם את הקובץ של המסך כחול אולי תנסו לעזור לי. אפילו החנות ניסתה לעשות לי OC ואחרי כמה זמן היה מסך כחול ולא יודע אותי זה כבר מתחיל לעצבן, אני רואה אנשים עם מערכת כמ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by fire1ce,

Gigabyte GV-N68T256DH GeForce 6800GT 256MB מה לדעתכם אך הוא? עם למישיהו יש ועשה OC איתו לאן הוא הגיע? אך הקירור שלו (הסטוק)?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by guyfaran,

היי אני מקווה שתוכלו לעזור לי אני מעוניין לקנות קירור למעבד שלי ויש לי שתי התלבטויות: איזה מבין המקררים יותר טוב? והאם הם בכלל מתאימים למעבד שלי? הנה קישור לקירור של המעבד http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=za-7000ac http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cm-a4 והנה תמונות של הלוח שלי http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/u/y/f/a/r/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200504131816439672/200506292356469555/IMG_0050.jpg http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/u/y/f/a/r/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200504131816439672/200506300002473095/IMG_0051.jpg בקשה עזרו לי תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מה המקסימום שהוא מגיע ב RPM?

• 27 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Pure-Gold,

אני מעוניין לצבוע את המסך שלי בצבע כחול כמו המארז שלי ( Dragon DA-01BLD Full Tower ). על איזה צבע אתם ממליצים ( שם החברה ואיפה ניתן לקנות ) ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכוכלם! אחרי הרבה זמן סוף סוף סיימתי לעבוד על המערכת החדשה שלי בימים הקרובים אני יעלה תמונות אבל בנתיים אני צריך את ערתכם בOC זה המפרט: מעבד - AMD 1700+ 0310 LT3C לוח - ABIT NF7-S REV2.0 זיכרון - Corsair Twinx512x2 (1giga total) PC3200LL כ.מסך - HERCULES R9500pro ספק - ENERMAX EG651 הארדיסק - MAXTOR diamond9 80g +DVD וצורב קירור (מקורר מים) מעבד - DD MAZE4 לוח אם - DD Z-CHIP אין עדיין קירור לדרומי וה MOFSET רדיאטור - BLACK ICE EXTREME 2 משאבה - HYDOR L30 כ.מסך - STOCK היתחלתי בOC ונתקעתי ב220FSB יותר מזה המחשב לא עושה פוסט נסיתי לעלות מתח לוח ל1.7 וזה לא עזר וגם זיכרונות ל2.8 לא עזר מה החלק המגביל פה? וגם כאשר אני מנסה לעלות את המכפלה מעל 10 ב220FSB אי אפשר לעשות פוס…

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. זה פירוט המחשב: מעבד c2d e6600 קירור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT לוח: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 זכרונות: g.skill f2 6400cl5 1gbnq 800MHZ וזה 4 גיגה על 4 חתיכות 1024X 4 ה OC שעשיתי: cpu clock ratio x6 cpu host frequancy 350 pci express frequancy 105 system multipier 2.0 בעקבות ה OC היתה ירידת ביצועים במשחקים לדוגמא: בזמן OC אני מקבלת במשחק מסוים 40 פרימים לשניה אחרי שאני מבטלת OC אני מקבלת 54 פרימים לשניה..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by NaorYfrach,

הקיצר הורדתי את התוכנה כי ראיתי שהיא הכי מומלצת .. הכרטיס שלי הוא עם קירור סטוק כרגע עוד מעט אני הולך לדואר ומביא את הVT700 של זלמן ומתקין אותו על הכרטיס במקום הקירור .. אז עכשיו הפעלתי את התוכנה והכל .. ישר לחצתי על לחפש את הזיכרון הכי גבוה זה הגיע לי מ720 ל850 בערך ופתאום ניהיו עיוותים ורעשים מוזרים כאלו והכל ניהיה מטושטש לי והמחשב עשה רעש אז כיביתי אותו וזה הגיע לטמפ' של 75 מעלות וזה עדיין המשיך לחפש את המקס' בקיצור מה צריך לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by et_gershon,

אוקיי השאלה עם אני רוצה לנקות את המאווררים במחשב אני צריך להאריק את עצמי ואני מתכוון ניקוי אבק עם מברשת!

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by guyishai,

היי לכולם, אני חושב שגיליתי שמקור בעית הארטיפקים שלי הוא טמפרטורה גבוהה מדי של הכרטיס מסך (יש לי Albatron GF6600GT). כשהתחילו הארטיפקטים, פתחתי את המארז והרגשתי שצלעות הקירור של הכ. מסך היו פשוט לוהטות! השארתי את המשחק לעבוד קצת כשהמארז היה פתוח וזרימת האוויר הייתה טובה יותר, והארטיפקים נפסקו וגם הרגשתי שצלעות הקירור כבר לא כ"כ חמות. עכשיו כמה שאלות, האם הקירור שמגיע עם הכרטיס לא אמור לדאוג לכך שהדברים האלו לא יקרו??? (לא עשיתי OC או משהו כזה) בנוסף יש לי שני מאווררי 120MM במארז, חשבתי כשקניתי את המחשב שהכל צריך להספיק... אם אני צריך להחליף קירור, מה כדאי לקנות? (ד"א אם זה לא שייך לפורום הזה אז אפשר להעביר, פשוט חשבתי שרוב ההודעה מתאימה יותר לכאן) אשמח לקבל עצות תו…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. האם 5 נחשב טוב מול אחיו הבוגרים ? האם 5 נחשב טוב מול אויבו הכחלחל ?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Snoopy2006,

שלום, קניתי מארז V4 http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1308&ID=1967#Tab1 המוכר אמר לי שהוא מגיע עם מאוורר אחד וששאלתי אם ניתן להוסיף עוד מאווררים הוא אמר שאפשר מקדימה. בבית גיליתי שניתן להוסיף גם מלמטה ומלמעלה. מרגיז מאוד (שלא ניתן מידע מדויק וצריך לגלות זאת לבד). אני רואה במארז שלמעלה יש מקום ל-2 מאווררים. האם זה נכון (באתר של היצרן כתוב שניתן להתקין מאוורר אחד למעלה). איזה מאווררים 120 MM מומלץ להתקין כתוספת ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SEangel,

המארז שלי מצריך שימוש במאוורר (קדמי) בעובי 1.5 ס"מ (מאוורר של 8X8). מאיפה אפשר להשיג מאוורר כזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by jara14,

הוא הוצע לי כקירור שקט בלא תוספת מאוורר למעבד i5 3470 . האם הוא מספיק טוב? הבנתי שקירור פסיבי תלוי בסירקולציה שבמארז. אני מתכנן לקנות את המארז הזה שמגיע עם 2 מאווררים: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=3819 חשבתי על אפשרות נוספת: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=247 האם זה מספיק שקט וקר? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בבקשה ספרו, אני מתלבט אם לקנות אותו. ולא, אני לא יכול להוסיף עוד 300-500 ש"ח לקנות שיפטק או אנרמקס.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by NEO...,

קניתי מחשב חדש 1.8 gigabyte 845pe 667 pro kingston pc2700 256 geforce 2 v7100 t 32 mb מהמחשב הישן h.d wetern digital 20 gb זה לא חדש cd toshiba cdr hp adsl modem pci itex העתי לבס של 130 וכשאני מעלה אותו המחשב קורס ואני לא יודע מה לעשות

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by StarMo,

החלטתי לבדוק קצת את הקטע של טמפ' במעבד לקראת OC ראשון עתידי. אחרי 10 לופים של PCMark הטמפ' ב-Full Load הייתה ~40C. זאת טמפ' טובה, לא? למרות זאת, הטמפ' ב-Idle היא ~38C. זה נראה לי תמוה מאוד. בדר"כ ה-Idle נמוך מה-Full Load ב-10 מעלות לפחות, לא? אז למה אצלי הוא נמוך ב-2 מעלות? עוד דבר מוזר ששמתי לב אליו, זה שהטמפ' של הלוח אם לא משה מ-28 מעלות. לא כשהמעבד קורע את התחת שלו, ולא כשהוא נח. 28 מעלות תמיד. אולי החיישן דפוק?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לו יש תוצאה 2302 ולי יש 1900 בערך אחרי אובר קלוק מ166\166 ל 195\195 (זכרו : הזכרון הוא DDR...) איך זה הגיוני ? הכרטיס שלי אמור להיות יותר טוב משלו... בע! ??? עוד דבר : מה המשחה הטרמית הכי טובה והאם אפשר למרוח משחות טרמיות על מעבדי כרטיסי מסך ? ועוד דבר : החיישן חום שלי במעבד נדפק כנראה כי הוא מראה שהליבה נמצאת על 80 מעלות בערך.. אני חייב לקנות לוח אם חדש \ הארדקנו, או שאני יכול להשיג איזה חיישן חום ולהתקין אותו ? תודה רבה ... :-\

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yan,

איך אני מוריד את התיזמונים של הזכרונות? עשיתי אובר קלוק והתזמון עלה מCL4 ל5 http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=24466

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כרגע עובד על 43 מעלות. מאוורר מולו 120ממ' שמכניס אויר למארז. יש לי גוף קרור גדול, השאלה אם זה יוריד לו בכלל. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by LastForOne,

פירסמתי מודעה דומה בפורום מודינג אבל שם לא התייחסו לקירור אלה להרכבה עצמה... אוקיי אז כמו שאמרתי, יש לי יחידת קירור Arctic cooling Freezer 7 חדשה... ואת המאוורר של המעבד העברתי למארז... הדלת של המארז [את המאורר הרכבתי על החור העגול]: כאן ניתן לראות את גוף הקירור, הוא נמצא בדיוק מאחורי החור העגול [המאוורר שאתם רואים שם זה מאוורר אחר שקיבלתי עם המארז]: והנה תמונה של החור, ולידו המאוורר [יש לציין שאני לא משתמש בגוף קירור המתכתי!]: כרגע המאוורר מורכב על החור העגול, ככה שהוא מזרים אוויר בדיוק על הגוף קירור החדש. הבעיה היא שכמו שניתן לראות בצילום מסך הזה... המאוורר הזה לא עושה שום שינוי אם הוא דלוק או כבוי... את כל הקירור הזה אני רוצה לעשות כהכנה לאוברקלוקינג…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Shay0600,

טוב.. אז לא מצאתי פורום יותר מתאים חוץ מההפך המוחלט חח.. יש דרכים לגרום למחשב לייצר חום שיחמם לי את החדר? ושאני יוכל להשתמש במחשב תוך כדי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Tzach_n,

אז יש לי את ה-H100i כבר כמה ימים, והמעבד שלי ב-OC ל-4.5GHz על מתח 1.38, יציב לחלוטין. אבל נראה לי שהטמפרטורות שלי גבוהות יחסית. יש לציין שהחדר שלי בגובה של בערך 5 מטרים מהקרקע אז הוא חם יותר, אני מעריך שהטמפרטורת חדר כרגע היא 27 מעלות משהו כזה. בכל מקרה, הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא כרגע 38/42/37/41 ובבדיקת מאמץ של 10 דקות עם פריים 95 הגעתי ל- 79/81/79/78. ה-H100i שקניתי היה מחבר שלי מה שאומר שלא הושבתי אותו עם המשחה המרוחה מראש כי הוא היה מותקן אצלו כמה ימים, אז ניקיתי את המשחה מהבלוק, שמתי נקודה על המעבד והושבתי אותו. היום לא הייתי מרוצה מהטמפרטורות אז פירקתי את הבלוק, שוב ניקיתי את המעבד עם אלכוהול, שמתי נקודה של משחה שוב והושבתי את הבלוק ואותן תוצאות... אתמול גם שיחק…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים