עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אורח
    Started by אורח,

אוקי אז אני מעוניין לקנות מאורר למעבד...עכשיו אני מתלבט בין ה Thermaltake BigTyphoon ל Zalman CNPS7700-Cu מישהו יכול להגיד לי מה יותר טוב?מה עדיף? רעש זה לא מפריע לי...הביצועים הכי חשוב לי... תודה מראש, יהב.

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by NEO...,

קניתי מחשב חדש 1.8 gigabyte 845pe 667 pro kingston pc2700 256 geforce 2 v7100 t 32 mb מהמחשב הישן h.d wetern digital 20 gb זה לא חדש cd toshiba cdr hp adsl modem pci itex העתי לבס של 130 וכשאני מעלה אותו המחשב קורס ואני לא יודע מה לעשות

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ariel24233,

זה לוח אחד http://www.bernard.co.il/product.asp?productid=262 וזה השני http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=88&salenum= ואם בכלל אפשר לעשות אוברקלוק לשני כי הבנתי שאי אפשר. ודבר שני שרציתי לשאול שאני עושה אוברקלוק אז אני מעלה את ה fsb של הלוח או את המגה הרץ של המעבד עד למהירות (fsb) שבה הלוח תומך? כי קראתי הרבה מדריכים ולא הבנתי אז אני אשמח אם תענו לי על זה פה..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אין הרבה מה לומר. תראו את התמונות ותגידו לי מה אתה חושבים.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by X7-007,

לכל מי שיש AMD64 ו INTEL אם זה SOCKET478 של אינטל או 775, או 754 ו 939 של AMD64 יש דברים שאתם פשוט לא יודעים עליהם. כל אוורקלוק מתחיל בהעלאת ה FSB אבל בשביל להעלאות FSB צריך גם לתת יותר כח למעבד VOLTAGE אבל לפעמים כל זה פשוט זה לא מספיק. משהו מגביל וזה יכול להיות: RAM - זיכרון כמובן או המהירות של הזיכרון יותר מדי גבוהה והזיכרון לא עומד בזה או התיזמונים שהם יותר מדי לחוצים והוא פשוט לא מספיק לסנכרן את המידע ויש ERRORS שגיאות. CPU - מעבד מן המובן , המעבד לא עומד במהירות צריך להעלות VOLTAGE , או שדברים אחרים קשורים לשינויים שעולים ביחד עם ה FSB בעיקרון ב AMD64 מה שנקרא HTT -HyperTransport bus כל המעבדים 754 מתחילים מ 800מגהארצ ואסור לעבור את זה, ומעבדי ה 939 מתחילים מ 10…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by PT,

יש לי קירור למעבד של Foxconn והמאוורר עושה רעש איום! הוא מסתובב ב5000RPM ומקרר לא רע בכלל (המעבד על 35-40 מעלות במנוחה) אז חשבתי שאני יוריד לו קצת את הRPM כדי שיסתום קצת את הפה אבל אני לא יודע איך. זה אפשרי?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, אני עוד רגע מתחרפן מהמחשב .. כמה רעש מכשיר חשמלי ארור יכול להוציא?! המחשב: Athlon3200+ עם XP120 וThermoflow120MM עליו. DFI nForce4 Ultra-D עם הקירור הקירור המקורי על הצ'יפסט מארז TT Soprano עם 2 טנדרבליידים וסיילנט קט שהתחרפן (בעליה של המחשב הוא נשמע כמו טרקטור ואז כשאני מביא לו כאפה הוא נרגע). כרטיס מסך GeForce 7800GT עם הקירור המקורי. אני אשמח להמלצות להשקטת המערכת כמה שיותר, תוך כדי שמירה על ביצועי קירור טובים כדי שיאפשרו OC בעתיד. תודה לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. כרגע עובד על 43 מעלות. מאוורר מולו 120ממ' שמכניס אויר למארז. יש לי גוף קרור גדול, השאלה אם זה יוריד לו בכלל. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by slider,

טוב, סוף סוף הגיע המחשב החדש שלי (ראו מפרט) ויש שלי כמה שאלות... 1. האם טמפ' של כ 34 מעלות (מעבד ולוח) לאחר שהמחשב דולק כ 6 שעות והריץ 3 פעמים 3DMARK2001 , ועוד כמה פעמים את הבנצ'מרקים של SANDRA זה טוב? 2. בתוכנת CPU COOL מופיעות 3 טמפרטורות (TEMP1, TEMP2, TEMP3) , מה כל אחת מהן אומרת? 3. כשהחלפתי את מהירות המעבד/FSB ל 166*9 במקום 133*11 , תוצאת ה 3DMARK ירדה מ כ 2800 לכ 2400, מדוע? תודה...

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני אולי קונה את הקירור הבא ל p4 : AX-478 EXTREME ואני לא אוהב רעש ויהיה לי את המארז של אנמרקס ( מה שיש בפנדה) ואני רוצה לדעת אם המאורר יהיה רועש מאוד ? דרגו לפי : נסבל , בלתי נסבל , רועש מאוד ובסדר .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Yaniv,

המאוורר שעל המעבד שלי מת. אני ממש חייב מאוורר חדש אבל אין לי מושג מה המחיר בשבילו. המחשב הוא יחסית ישן: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7500, 1600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-EG41MF-US2H זיכרון: Crucial 2GB PC2-6400 DDR2-800MHz - יש 2 כאלה דיסק קשיח: Hitachi HDP725050GLA360 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5 צורב: LG GH22NS40 מארז: Huntkey Hercules II H002 ספק כח: 400W HUNTKEY - אין לי מושג מה הדגם הספציפי זה כל מה שידוע לי... בהתחלה חשבתי שזה בעיה של שימון אבל מסתבר שלא.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Bh,

שלום.. אני מנסה לעשות OC למעבד P4 1.7 . עכשיו המעבד פועל בתדר הרגיל שלו(1.7), אך כאשר אני מנסה לשנות מעל כפולות של 1.7 השינוי לא נשמר. אני שומר בביוס בעת היציאה, אך בכל זאת השינוי לא נשמר. יש לציין ששינויים אחרים נשמרים אך שינוי תדר המעבד אינו נשמר. מה יש לעשות? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by BandiT,

שלום, קיבלתי אתמול מארז ANTEC 300 וספק מודולרי M12II של SS. מיקום הספק הוא למטה. השאלה לאיזה כיוון לכוון את המאוורר של הספק (מאוורר 12 ס"מ) כלפי מעלה או כלפי מטה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. פרטים על המפרט שלי למטה הבעיה שלי היא כזאת העלתי את הFSB דרך הביוס מ166 ל200 והמחשב שלי לא עלה מאז כלומר מסך שחור והיייתי צריך לבצע ריסט ללוח אם ואני מה זה מבואס כי אני לא מבין בזה והייתי מה זה שמח אם מישהו יכול לומר לי למה לא הצליח לי ההעלאה ..... וחשוב לציין שאני עם שניי סלוטים של 256 400 שעובדים בדואל

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by מהיר,

שלום לכם, יש לי מעבד AMD 64A- 3000, אני מעוניין לדעת לאיזה OC הגיעו עם המעבד הזה? אני אישית הגעתי לOC 2.34G אני רוצה לדעת אם זה הרבה (אני חדש בפורום, לכן אני לא רוצה להוסיף סתם עוד עומס אז אם תוכלו להביא לי קישור אני יסתדר,תודה) תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. חג שמח, יש לי כרטיס מסך HD4870 של חברת GIGABYTE הכרטיס עצמו הוא דגם הרפרנס של ATI אתמול הוא לפתע התחיל להרעיש פירקתי את הקירור, ניקיתי אותו יסודי (לפסח ) וגם את המאורר (היה בוא מלא אבק) אבל משום מה הוא ממשיך להרעיש. מדובר על המאורר הזה http://kirma.co.il/IMG_0020.JPG יש אפשרות להחליף רק את המאורר ? אפילו מ eBay או שמומלץ להחליף את כל הקירור ? (מוכן להשקיע בסביבות ה 100 שקל) עריכה: זה הרעש, אבל הוא הרבה פחות רועש במציאות

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. האם 5 נחשב טוב מול אחיו הבוגרים ? האם 5 נחשב טוב מול אויבו הכחלחל ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ShowstoppeR,

יש לי geil one BH5 שנמצאים תחת אוברקלוק דיי גבוהה וקראתי שבמתחים כאלה דרוש קירור אקטיבי. ראיתי פעם מן מאווררים קטנים של 40מ"מ שמתלבשים על הזכרונות אבל אני לא מצליח למצוא אותם עכשים. אם מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול להשיג אותם או לתת פתרון אלטרנטיבי זה יהיה מאוד נחמד

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מה עושה סטיק זיכרון לאחד שטוב לאוברקלוק? תדייקו בבקשה ותסבירו כמו שצריך, אני לא הכי חדש אבל הייתי מגדיר עצמי כחדש בתחום.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי מאוורר biox f120 ואני רוצה לקנות עוד מוורר שהוא RGB ולחבר אותו לחיבור הנוסף שמגיע עם ה biox f120 זה אפשרי? יכול להיות עם זה בעיות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by IG,

הי, אני צריך גריז תרמי שמגיע באריזה כמה שיותר קטנה (ושיהייה נורמאלי...) תקציב- עד 50 ש"ח כולל משלוח תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by L.a,

כמו שאני מבין , הלוח שלי פוטנציאל ענק לאוברקלוקינג, מה אתם אומרים, כמה אני יכול להרים את ההרצים במעבד שלי , והאם אני ארגיש שינו ממש במשחקים וכו'? או שסתם זה יהיה ליופי ולעוד 3-2 3DMARKS

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. המתחים כל פעם נעים בין 1.424-1.440 המתח בסדר? ומה זה נקרא קפיצות במתחים? מתי צריך לדאוג בקשר לזה? איך הזיכרון? תנו קצת הסבר כללי על המחשב ביחס לOC...! ויש אפשרות לראות את הטמפ' של הצ'יפסט בלוח אם? תודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by sticKMaN,

ערב טוב, אתמול המחשב שלי חזר מהמעבדה עם חומרה חדשה, אני מעוניין לבצע OC אבל אין לי את האפשרות לעלות את הFSB הינה תמונות מהBIOS: http://img13.imageshack.us/i/dsc00499jw.jpg/ http://img819.imageshack.us/i/dsc00496cj.jpg/ http://img809.imageshack.us/i/dsc00497y.jpg/ http://img819.imageshack.us/i/dsc00498n.jpg/ מפרט: AMD Sempron 140 - AMD Athlon Dual-Core 4400e (פתחתי ליבה נוספת למעבד) Gigabyte M68MT-D3 (Rev 2.3) 2GB Ram Kingston DDR3 GeForce 9500GT ניסיתי כבר לעשות עדכון ביוס, לא עובד. עצות...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by tamir.fri,

אחרי חיפוש בכל מיני מקומות לא הגעתי למסקנה ברורה. איזה bearing הכי שקט? sleeve, ball, sleeve+ball, 2ball או אחר. ואני מוכן לשמן את המקום הזה שפותחים במרכז המאוורר פעם ב3 חודשים בערך בשביל השקט.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.