אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
האם יש למישהו מושג היכן ניתן להשיג מאווררים של 200mm ומעלה? תגובות כמו: "מה אתה צריך מאוורר כזה גדול? קח מאוורר 3000 RPM" לא עונות לי על השאלה, ואם כבר אתם תוהים למה אני צריך כזה מאוורר ואיפה אני אדחף אותו, אז אני מתכןן מוד למארז וזה יהיה מאוורר צד בדלת. עריכה: האם בארץ ניתן להשיג דברים כאלה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=327&products_id=26263 http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=327&products_id=25134 בארץ מצאתי רק ANTEC BIG BOY
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שזוכר, לא מזמן חיפשתי קירור חדש לסוקט A בכל מקרה בסוף החלטתי ללכת על Thermaltake Silent Boost והיום קיבלתי אותו כרגיל מרחתי משחה טרמית (MX-1) בשכבה אחידה על פני כל המעבד, ואז הרכבתי את הקירור תוך וידוא שהוא מחוזק היטב. כמה הופתעתי לגלות שהמעבד פשוט בוער. והקטע הכי מוזר שהוא ממשיך לתפקד כרגיל כאילו לא קרה כלום :s05: (לצורך העניין, הרכבתי אינספור גופי קירור עד היום וזה לא שחיפפתי או משהו) אבל הטמפ' נראית כל-כך לא הגיונית שרציתי לשאול מה הסיכוי שהסנסור פשוט מזייף? הלוח תוצרת ג'יגבייט מדגם GA-7N400 Pro2 תודה
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אז הגיעה ההזדמנות הנכספת להיפטר מה MV850 וה RDRAM. ישר רצתי וקניתי לוח 865 חביב ובנונשלנטיות המעבד עלה ל FSB 150. כלומר 1.6@2.4 מה שנקרא אוברקלוק מתון (יענו בלי מאמץ). פה אני עוצר כי אין לי זכרונות מתאימים וגם את ה HEC 400 ARTF אחליף בקרוב באיזה ENERMAX ואוסיף איזה זלמן. נראה מה יהיה התקציב ובהתאם נראה אם גם אוכל להשיג זכרונות נורמליים. קיצר, מחשב אחר לגמרי . [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מזמין 2 ליטר עם הקירור שאני קונה זה 170 שקל בערך(כי זה מעלה בהרבה את המשלוח)... איפה אפשר בארץ? (לא מים מזוקקים.. אני רוצה משו טוב)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני משדרג מחשב שיש לנו בבית ואני רוצה אם כבר לעשות אובר קטן למעבד.. המעבד עצמו הוא: intel northwood 2.4ghtz socket 478 האם אני אוכל לעשות אובר של 10-15%??? בתודה שגיא. נ.ב הדגם של הלוח הוא:ecs p4s5mg
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,בזמן הקרוב אני הולך לקנות מחשב חדש וזה המפרט: Core i7 920, s1366, 8MB Box מעבד לוח אם:EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E קופסא: CM 690 NVIDIA Edition Black With Window (No PSU) (אני לוקח אותו כי אח שלי המליץ לי עליו וגם יש לו אותו אחד) ספק: eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan דיסק קשיח:1TB IntelliPower, 32MB, SATA II- WD10EADS זיכרון:3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel קירור: Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler כרטיס מסך: BFG NVIDIA GeForce GTX 285 OC 2GB PCIe 2.0 האם המאוור Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler??
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מה שהצלחתי להגיע.העלאת מתח גדולה יותר גם לזכרונות כבר מעלים לי את טפ' ה-NF4 ל-75 מעלות והמעבד במאמץ ל-50. האם כדאי להמשיך?מה יגביל ואיזה קירור לבקר?כי הכרטיס מסך יושב בידיוק על הבקר. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מחפש קירור למעבד הנ''ל, הכי זול שיש, שיהיה שקט כמובן - נכנס למארז HTPC. מעבד יתאמץ נטו בניגון תכני בלוריי מלאים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה כמו שהכותרת אומרת אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי.... ובפעמים שניסיתי היו לי באגים גם עם עשיתי OC קטן של 5-10 mhz לפי מה שהבנתי הכרטיס שלי נעול העם מישהו היה לו נסיון עם הכרטיס הזה ... ויכול לעזור לי בפתיחה ו ב OC . תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מעבד AMD לסוקט AM3. האם הקירור scythe ninja 2 יתאים לתושבת שלי? רשום עליו שהוא מתאים לתושבת AM2 ו- +AM2. האם זה טוב גם ל- AM3? יש גרסה REV.B לקירור הזה ועלייה רשום גם AM3, אך האם זה אומר שהגרסה הראשונית לא מתאימה? אני מתכנן לקנות אותו יד-2 ובגלל זה אין אפשרות לקנות את ה- REV.B יש למישהוא ניסיון בכך?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לפי מה ללכת? ולמה יש כאלה הפרשים של מעלות בניהם? תמונות.. במנוחה http://img74.imageshack.us/img74/2304/36809669gm1.jpg במאמץ http://img112.imageshack.us/img112/7954/87025334se3.jpg
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חסר לי במארז מאוורר אחורי, האם ניתן לוותר עליו ולעבוד בלי, או שרצוי לקנות אחד ולהתקין? בעבר בדקתי לו טמפרטורות והם היו בסדר.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המאוורר שעל המעבד שלי מת. אני ממש חייב מאוורר חדש אבל אין לי מושג מה המחיר בשבילו. המחשב הוא יחסית ישן: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7500, 1600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-EG41MF-US2H זיכרון: Crucial 2GB PC2-6400 DDR2-800MHz - יש 2 כאלה דיסק קשיח: Hitachi HDP725050GLA360 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5 צורב: LG GH22NS40 מארז: Huntkey Hercules II H002 ספק כח: 400W HUNTKEY - אין לי מושג מה הדגם הספציפי זה כל מה שידוע לי... בהתחלה חשבתי שזה בעיה של שימון אבל מסתבר שלא.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, המחשב הנייד שלי כבר ותיק ועייף ואם הוא מתחמם יותר מידי המאורר שלו מאיץ ומתחיל להרעיש כמו טרקטור. אני קצת מתמצא וניסיתי לפתוח אותו כפי שעשיתי בעבר אבל הכל כבר די דבוק אחד לשני בפנים וזה מאוד קשה אז ויתרתי כדי לא להרוס אותו. ראיתי שיש כל מיני מאווררים חיצוניים שניתן להלביש על פתח כניסת האויר, או משטחי קירור. אשמח לקבל המלצה למאוורר ומשטח קירור כאלו, שיהיו זולים וטובים, פשוט יש המון באינטרנט ואני לא יודע מה עדיף, וגם לא רוצה להשקיע המון במחשב המזדקן הזה. תקציב עד 200 ש"ח, עדיף הרבה פחות. תודה לכולם, חג שמח וסופ"ש מוצלח.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכם, יש לי מעבד AMD 64A- 3000, אני מעוניין לדעת לאיזה OC הגיעו עם המעבד הזה? אני אישית הגעתי לOC 2.34G אני רוצה לדעת אם זה הרבה (אני חדש בפורום, לכן אני לא רוצה להוסיף סתם עוד עומס אז אם תוכלו להביא לי קישור אני יסתדר,תודה) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הטמפ' כמעט נעה בין 48-50 בנוה ואיך שאני מפעיל משחק ברקע הטמפ' מגיעה ל58,59 ולפעמים 60!! זה חם מאוד! מה לעשות? להחליף קירור?? אני מפחד שזה גבוה מדי!! תודה על עזרתכם!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
די חשוב לי לדעת.. אני רוצה לעשות חלון עם תאורה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני צריך גריז תרמי שמגיע באריזה כמה שיותר קטנה (ושיהייה נורמאלי...) תקציב- עד 50 ש"ח כולל משלוח תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום. קניתי מחשב חדש לפני כשלושה שבועות, הגיע לפני שבועיים. ומאז אני מנסה להבין איפה אני עומד מבחינת יחס חומרה:OC. משמע - האם החומרה שיש לי נותנת לי הד רום הרבה יותר גבוה משחשבתי והאם באמת אפשר להשתמש בהד רום הזה. לוח אם: MSI P67A-GD53 Intel Core i5 2500K Sapphire HD 6950 GDDR5 2 GB non-reference ThermalTake SpinQ VT Crucial Micron 1333 DDR3 4GB Samsung HD103HJ 1TB Cooler Master Elite 370 Antec Earth Watts 500W זה בעצם המפרט. קצת יותר מידע: IDLE http://imageshack.us/f/89/tempsanddataidle.png/ STRESSED http://imageshack.us/f/593/tempsanddatastressed.png/ הטמפרטורות בעומס קצת גבוהות, אבל זה לא מלחיץ אותי בכלל כרגע, כי עוד לא הגעתי למצב של 100% שימוש ב…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שSTEPPING G0 צורך פחות חשמל ופולט פחות חום - ובכלל יותר טובלOC? הנכון הדבר? אם אני רוכש מחשב חדש איך אני יכול לבדוק את זה לפני? האם אני יכול לבקש את זה בחנות? למשמל כשקיניתי מסך DELL 2007FP המוכר נתן לי חופשי לפתוח להדליק ולבדוק את הפאנל לפני שקניתי. האם זה ככה גם במעבדים?! היות ואני כבר די סגור על הקרור (BIG T) וספק (Corsair 520W), נותר לי בעצם רק ניואנסים כגון זה... מה אומרים? שווה להתאמץ/להלחם על הG0? חשוב לציין שאני אשתמש בזכרונות הבאים: CORSAIR TWIN2X4096-6400C5DHX DDR2 4GB (2GBX2) 800MHZ CL5 XMS DH
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום הקירור נפל לי על כרטיס מסך!!! מזל שיש לי עוד מאוורר על הצלע השניה שמנע נזק. אין לי מושג איך הוא נפל, המחשב התחיל לצפצף, פתחתי אותו ופתאום אני רואה שהקירור שוכב לי על הכרטיס מסך. ישר הכנסתי את המחשב ל-טיפול נמרץ. פירקתי את כל הלוח והוצאתי אותו החוצה ושוב החזרתי אותו חזרה. הרכבתי חיזוק נוסף כדי למנוע את הבעיה שנית(מקווה שזה יעבוד) לא מזמן קראתי שאחת התכונות השליליות בקירור הזה שהוא החיבור ללוח אם מאוד עדין ולא חזק כלל לכן רצוי לא לטלטל את המארז ממקום למקום. לעומת זאת החיבורים של הנינג'ה ללוח אם באים עם ברגים ואין מצב שזה יפול.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לפני שנתיים בערך בניתי את המערכת (לא יודע אם עוד אפשר לראות את זה בצד אחרי כל שדרוגי הפורום) בכל מקרה זורם בתוכה נוזל על בסיס תרכיז meyhems pastel ice white (שהוא nanofulid) כבר שנתיים בערך. אני צריך לרוקן את הלופ בשביל שדרוג חלקים, האם כדאי להשתמש בנוזל שרוקנתי? או שכבר עדיף באותה נשימה להחליף נוזל? תודה Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכנסתי סתם לבדוק משהו בביוס טוב לא ידעתי שאפשר בכלל לבצע פה אוברקלוק ראיתי כמה אופציות והתחלתי לשחק טוב שיניתי את המהירות של הAXP1700 שלי והזיכרון ל140x38 ושמרתי קיבלתי המהרה ל1800 והיה שינוי של וולט אחד במתח של המעבד עלה לי...הווינדוס כמו שאתם רואים עולה בסדר גמור הטמפרטורות כמו מקודם...במעבד בעבודה 38...יש לי מארז מאוורר מאוד בכל מקרה הזיכרון לא נתקע אבל זה DDR PC2100 זול ביותר...אתם חושבים שעם אני יקח PC2100 איכותי מאוד עם קירור פאסיבי וקירור עוד יותר מאסיבי למעבד אני יגיע ליותר?!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-