אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי Sparkle 6200 256MB עכשיו בריוה טיונר אני לא מצליח לגעת בהגדרות של Low-Level Sys... הכל מסומן לי באפור.. זאת אומרת שאני לא יכול לפתוח?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה הפרטים !! הביוס משונה אני לא יודע לאן ללכת בו לעלות מתח לעלות באס FSB מצאתי רק איך לשנות תיזמונים !! ביוס בצבע אפור !! זה של חבר שלי לי יש בלוח של גיגה ביט ביוס אחר בגלל זה אני לא יודע לאן ללכת ואם יש לזה קיצור דרך כמו אצלייי שנפתחים עוד אפשריות הלוח של MSI [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להעלות עוד קצת פרטים על ההבדלים בביצועים בינהם ואם אילו מעבדים מקבלים אותם? עריכה:http://www.vr-zone.com/articles/Intel's_new_stock_Heatsink_fan_for_Core_2_Extreme_Processors!/5373.html [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ללא מאמץ הוא עומד על 45-48 . זה תקין? תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יכול להיות שה E6600 ב OC ל 3.15GHZ לא סוחב לי אימיול עם איזה 15 הורדות + CS1.6 על 100FPS? כי זה נראה לי הסיבה היחידה, אני מאמין ש 8800GTS יסחוב אותו על 100. איך שיצאתי מהאימיול הוא חזר ל 100 קבוע. חשבתי לנסות לאפס את הביוס לסטוק, כדאי לי? קורה לי לפעמים גם שהמחשב נתקע קצת. אז כדאי לי לאפס? :-\
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע עובד על 43 מעלות. מאוורר מולו 120ממ' שמכניס אויר למארז. יש לי גוף קרור גדול, השאלה אם זה יוריד לו בכלל. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, סוף סוף הגיע המחשב החדש שלי (ראו מפרט) ויש שלי כמה שאלות... 1. האם טמפ' של כ 34 מעלות (מעבד ולוח) לאחר שהמחשב דולק כ 6 שעות והריץ 3 פעמים 3DMARK2001 , ועוד כמה פעמים את הבנצ'מרקים של SANDRA זה טוב? 2. בתוכנת CPU COOL מופיעות 3 טמפרטורות (TEMP1, TEMP2, TEMP3) , מה כל אחת מהן אומרת? 3. כשהחלפתי את מהירות המעבד/FSB ל 166*9 במקום 133*11 , תוצאת ה 3DMARK ירדה מ כ 2800 לכ 2400, מדוע? תודה...
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מארז של CHIEFTEC הנה התמונה: ברצוני להוסיף לו מאווררים(אתם תגידו לי כמה עוד צריך) כרגע יש לי מאוורר אחד של זלמן ZM-F3 120 מ"מ שמחובר על הצלעות קירור של המעבד ומאוורר של הנינג'ה פלוס שגם הוא 120 מ"מ שיושב מאחורי המארז ומוציא אוויר החוצה וכמובן מאוורר על הכרטיס המסך(XTX). אני יודע ש-2 מאווררים לא מספיק ויש לי עוד יציאות במארז שאפשר להוסיף שם מאווררים. לפי הקישור הזה - http://www.chieftec.de/?page=products_show&item=3806&k_id=1&language=uk תראו את מבנה המארז שלי ותציעו לי עוד כמה מאווררים אני צריך ואיפה למקם אותם. בתודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המאווררים של ה660ti הגיבור שלי, התפרקו והלכו לעולמם. מאחר והכרטיס בן 5 ועוד כוחו במותניו, המליצו לי לפרק את ההיטסינק, לשים משחה טרמית חדשה ולהצמיד לו 2 מאווררים של מעבד \ מארז. מה האופציות המומלצות ואיך אני מצמיד אותם לכרטיס?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום רציתי לשמוע את דעתכם על התוצאה של ה-OC שעשיתי לכרטיס שלי טמפ' במאמץ 55-60 מאורר 65% 831@1039 מעבר לזה היו שגיאות ב- ATITOOL . לא נעשה VCORE יותר מ- 1262 בסטוק . כי אני גם לא יודע לאן להעלות אותו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני יכול לימצוא את זה בארץ??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קראתי ביקורת בה עשו אוורקלוק למעבד E6600 במהירות של 3.2 הוא נפל. אבל כאשר קיבלו מעבד E6600 STEPPING 5 - הצליחו להמהיר אותו עד 3.4 באופן יציב. מה זה אומר הסטפינג הזה? האם זו הסדרה של המעבדים? אם קונים מחשב חדש אפשר להזמין דבר כזה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, אני רוצה לחבר איזה 5-6 לדים ללוח אם כדי שיאירו לי קצת ת'קדימה. איך אני עושה את זה נכון? פירוט בבקשה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המארז antec 300 i5-2500 . radeon 6870 אני לא זוכר בדיוק איזה קירור יש על המעבד. המארז כמובן מגיע עם 2 מאווררים אבל שניהם מוציאים אוויר החוצה http://img207.imageshack.us/img207/1259/img0463dq.jpg אני חושב להוסיף עוד מאווררים , יש לי מקום ל2 מקדימה ו1 בצד (בעיקרון הטמפרטורות נמוכות , המאווררים הם בשביל היופי יותר עם לד כחול או משהו) אז אני שואל איך למקם את המאווררים בכדי לא להרוס את הסירקולציה , שלא כל כך נראה לי שיש פה כי שניהם מוציאים אוויר החוצה .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מקום טוב לקנות רכיבים לקירור מים בארץ במחיר סביר (בלוקים, רדיאטורים וכו'?)? או שעדיף וזול יותר לקנות ישירות בחו"ל דרך האינטרנט מאחד הספקים ולשלם יותר על המשלוח? גל
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי 2 טרמומטרים אבל החיישן שלהם הוא די גדול (מתאים למדידת טמפרטורת מים או טמפרוטה כללית של המארז) עכשיו מצאתי את הדבר הבאה. http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=46_173&products_id=24296 האם ניתן פשוט להוציא בהלחמה את החיישנים הישנים ולהלחים את אלה? כי הם יותר מתאימים לי לשימושים ( פלטייר 150 וואט ו400 וואט )
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מעבד AMD לסוקט AM3. האם הקירור scythe ninja 2 יתאים לתושבת שלי? רשום עליו שהוא מתאים לתושבת AM2 ו- +AM2. האם זה טוב גם ל- AM3? יש גרסה REV.B לקירור הזה ועלייה רשום גם AM3, אך האם זה אומר שהגרסה הראשונית לא מתאימה? אני מתכנן לקנות אותו יד-2 ובגלל זה אין אפשרות לקנות את ה- REV.B יש למישהוא ניסיון בכך?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P7P55D ואני לא מוצא מדריך שיעזור לי לעשות OC מישהו יכול לעזור תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז מה זה אוברקלוקינג? המונחים: OC זה בעצם קיצור של Overclock Overclock= העלאת מהירות תדר הפעולה של רכיב אלקטרוני כדי לשפר ביצועים. Overclock הוא תהליך שבו ניתן לגרום לרכיב מחשב כלשהו, או מספר רכיבים, לעבוד במהירות גבוהה יותר מאשר המהירות שבה הוא עובד בדרך כלל ושהוצהרה ע"י היצרן. למשל ניתן לגרום למעבד Intel 2.6GHz לפעול במהירות 3.0GHz ובכך הוא יהפוך לשקול למעבד Intel 3.0GHz. מה הרכיבים שאפשר לעשות עליהם OC ? לכל רכיב אלקטרוני ניתן לעשות OC הרכיבים הנפוצים ל OC הם המעבד, לוח האם, הזיכרונות וכרטיס המסך. יש לציין ש OC למעבד גורר ברוב המקרים גם OC ללוח האם. מה נותן OC? ביצוע OC לרכיב כלשהו יתרום בדרך כלל לשיפור בביצועי הרכיב. מה הסיכונים? לפני שמתחילים בתהליך ה-OC לרכיב מחשב …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב אני רוצה לעשות לו oc אבל יש בעיה אני לא מבין בזה כלום אז אם משהו יכול להסביר לי או להעלות מדריך המפרט:מעבד amd 3500 לוח אם asus a8n-sli זיכרון adata 512 (500mhz)x2 כרטיס מסך gigabite 6600gt דיסק קשיח wd 160 gb בבקשה תעזרו הזכרון הוא 500mhz והלוח תומך רק ב400 איך אני משנה את זה תודב לכל העוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף הצלחתי להתקין את ההארדקנו מבלי לשרוף/לקצר את המעבד ;D בעזרת חתיכה של סלוטייפ הדבקתי את החיישן שלו על צדו העליון של המעבד, כך שקצהו נוגע בליבת המעבד. הכל פועל והכל פועל בסדר. כאן מתעוררת הבעיה, למי להאמין? MBM (שלוקחת את המידע מהחיישן שנמצא מתחת למעבד, החיישן המובנה בלוח) מראה טמפרטורה של 51 מעלות צלסיוס. הארדקנו (שלוקח את המידע מהחיישן הנמצא מעל המעבד וקצהו נוגע בליבה) מראה טמפרטורה של 45 מעלות צלסיוס. השאלה היא למי להאמין? אני מודע לעובדה שהחיישן שנמצא מתחת למעבד לא נוגע ישירות בליבה והמדידה שלו לא הכי מדויקת בעולם, אבל מצד שני, גם החיישן של ההארדקנו לא נוגע כולו בליבה אלא רק הקצה שלו. עכשיו הטמפרטורה נעה בין 44.0 לבין 44.9, מבלי לעבור את הגבולות, וטמפרטורת גוף …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אחרי פתיחת אשכול במעבדים לוחות אם וזיכרונות נראה שזה יותר רלוונטי לכאן. יש לי מעבד Amd Athlon II X3 450 3.2 Ghz ולוח אם Gigabyte GAMA-78LMT-US2H האם יש אפשרות לפתוח את הליבה הרביעית? אם כן, כיצד? ממליצים לעשות את זה? יכול להיגרם נזק? (באשכול הקודם שיניתי משהו בביוס ואחרי זה הוא לא נדלק לי, אחרי שניסיתי עוד פעם הוא נדלק ושחזר את ההגדרות של הביוס) תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר מרוב ביקורות ובילבולי מוח ויתרונות וחסרונות קיבלתי סחרחורת Intel Core 2 Quad Q6600 זה המעבד... זה הספק כוח.. לא יודע אם זה משנה 400W DUAL RAIL Enermax Liberty קיצר מה הקירור הכי טוב לדעתכם... עקרונית לא משנה המחיר פשוט שישאר קר!!!! אבל תיסחפו לי אם איזה קירור של חללית.. אגב קירור במים זו גם אופציה...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב: 150-200 גודל: Bottom 2x120mmSide 1x140mmTop 2x200mm/ 140mm or 3x120mmInterior 1x120mm/140mm עם או בלי לדים: אופציונלי לא חובה האם יש חשיבות לשקט: 8 איזור מגורים ו/או חנות מועדפת: ראש העין מאוורר לבקשת חוות דעת: אין הערות נוספות: שיהיה שקט, יקרר בצורה מעולה כי המחשב שהולך להיות בפנים יקר מאוד
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-