אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
כבר הרבה זמן אני רואה את החיבור הזה... עד היום לא העזתי לשאול. יש את החיבורים של הכוננים - ידוע חיבורים של פלופי - ידוע חיבור יחיד של ATX - ידוע חיבור 12V לפנטיום 4 וחלק ממעבדי AMD - ידוע עכשיו יש עוד חיבור של כאילו ספק AT ישן... של הלוחות הממש ישנים של 486 ופנטיום 1. אז בדרך כלל הם הולכים בזוגות... מחברים 2 זוגות ללוח אם. בספקים של היום יש כאילו רק חיבור אחד כזה ישן של ספק AT. הרי זה לא הגיוני לחבר את הספקים של אנרמקס לפנטיום 1 ועוד עם חצי מהחיבורים... חסר את הזוג השני שלו. מצטער על ההסבר העלוב... חחח אבל מי שקצת בעניינים בטוח יבין על מה אני מדבר. מה אתם אומרים? תודה! יניב
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B Noctua NH-C12P SE14 CPU Cooler אני מחפש בגדול מאוורר שקט שאני לא ישמע אותו ושיתן לי קרור טוב תחת OC בינוני
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה למאורר שקט ודגש על השקט בגודל 120MM למארז אנטק סונטה 3. בתקציב עד 150 ש"ח. מאוורר טוב שיהיה אבל שקט!! תודה.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום.. היום הלכתי לחפש משחה טרמית של AS5 פניתי ל3 חנויות שכונתיות של חומרה, ואני שואל אם יש להם משחה טרמית הם מסתכלים עליי ואומרים לי שלא שמים משחה טרמית למחשבים חדשים רק לפנטיום 2 הייתי ממש מופתע ומזועזע וחשבתי לעצמי שבטח אם מישהו בא אליהם עם בעיה לחום אז הם לא שמים להם משחה במעבד... האם באמת לא חייב לשים משחה למעבד חדש יחסית או שהמוכרים ממש מפגרים?
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מחפש קירור שהוא יותר טוב מה MUGEN II ל סוקט AM3 בסביבות ה 200 ושלא יהיה עצום המארז שלי לא יכל להכיל דברים עצומים יש לי את ה TT V3
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי , הלכתי לחבר שלי(בפורום matanyaniv) וניסיתי קצת אוברקלוק על המפרט שלו , אבל העניין הוא שהמעבד שלו לא רצה לעלות אפילו 10MHZ באס?! למה? לדעתי הוא היה אמור ולדעתי גם הזיכרון לא בסדר כי המחשב שלו עובד יחסית איטי לשלי(ושלי הרבה פחות טוב ראו מפרט) זה המפרט שעליו נוסה אוברקלוק , ללא שינוי מתח וללא שינוי מכפלה , רק העלאת באס CPU : AMD Athlon Xp 2500+ Barton Core AQZFA 0342 Mobo : EPoX 8RDA+ Rev 2.1 Memory : Samsung 512MB DDRAM PC3200 Hardisk : WD 800JB 80GB 7200RPM 8MB GFX : Gigacube RADEON 9800NP C3 PSU : HEC 475W 475VD-T Case : Supertalent Aluminium Black Tower Speakers : Altec Lansing ATP3 Cooling : 2 80MM out rear 2 80MM in front 1 in roof out 1 in door in …
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש במחשב של אחים שלי FX5200 של ג'יגהבייט וקראתי פה שאיכשהו לחלק מהכרטיסים אפשר לפתוח צינורות ולהפוך אותו לFX5500 חיפשתי ולא מצאתי ממש הסבר איך בדיוק לעשות את זה אז הייתי רוצה לקבל פה כמה הסברים תודה לעוזרים עריכה: חיפשתי בRivaTuner את האפשרות ולא מצאתי בדיוק איך לעשות את זה..
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
FX5200 http://img333.imageshack.us/my.php?image=3d9tp.jpg טוב אז ככה התחלית להתלהב מכל הקטע של האוברקלוקינג אז החלטתי שאני יעשה גם איזה אוברקלוקינג קטן... מה אפשר לעשות עם המערכת הבאה: פניום 4 2.4HT לא פרסקוט 256*2 קינגסטון ב400 מגה הרץ לוח של אינטל/HP עם צ'יפסט Field Value North Bridge Intel Springdale-G i865G כרטיס מסך ג'יפורס FX5200 V9520 128 מגה זיכרון של אסוס.. אמממ זהו בעיקרון... עכשיו הציון שאני קיבלתי ב3D ממש נמוך לעומת המשתמשים האחרים אז עד כמה אני יכול לעשות OC בלי לדפוק את המחשב.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה ממי שמבין... אני רוצה לקנות 2 מאווררים למארז. מאוורר אחד יהיה ממוקם מקדימה למטה, יכניס אוויר לתוך המארז. מאוורר שני יהיה ממוקם על על ה'חלון' (חלון רשת, למאוורר יהיה מאיפה לקחת אוויר), ויזרוק אוויר על הכרטיס מסך, כרטיס מסך 8800GTX. המאוורר שיהיה בתחתית המארז יהיה 120 ממ, נתונים: 49.0CFM, 1,200RPM אני לא בטוח אם כדאי לי לקנות את אותו מאוורר שימוקם בצד, או אולי אסתפק במאוורר 120ממ, אך חלש יותר? משהו כמו: .33CFM, 800RPM שני המאווררים מאוד דומים במחיר, אבל אולי עדיף שיהיה מאוורר יותר חלש בצד המארז, ויותר חזק בתחתית (בקדמת) המארז? האם 33CFM נחשב לכמות סבירה? כרטיס המסך יהיה דיי קרוב למאוורר, והמאוורר צד מיועד להורדת הטמפרטורה של הכרטיס מסך. תודה. --קורה..
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
חברס פעם ראשונה שלי... אז ככה יש לי פה: p5q deluxe e2180 gskill 1000MHZ TRUE 120 אני לא ממש מצליח לעבור את ה2500 MHZ ואני שואף לסחוט כל MHZ שאני יכול מהמערכת אנא עיזרו לי לנצל את המפרט עד הסוף
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש (מפרט בחתימה) ואני מעוניין לעשות OC לראות עד כמה הוא מגיע לי :jump: אז ככה... אני לא כל כך מבין בדברים האלה אז אולי יש פה אנשים שמוכנים לעזור לי? צעד צעד... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי מארז Antec GX900 ולאחרונה מאווררי הסטוק שלו התחילו להרעיש במיוחד, ואני רוצה להחליף את המאווררים. אודה לכם מאד אם תוכלו להמליץ על מאווררים מתאימים :). למארז יש בקר(?) קירור שיכול לשלוט במקצת בעוצמת הפעילות של המאווררים- שלושה מצבים של גבוה\נמוך\ניטרלי. התקציב גמיש - מחפש bang for the buck, לא צריך להיות זול במיוחד. אני חושב עד 300 שקל בערך. יש לי אפשרות להזמין מאמאזון ארה"ב או כל חנות שעושה משלוחים מהירים בארה"ב ללא עלות משלוח לארץ (יאספו בשבילי), אבל גם המלצות מחנויות בארץ יתקבלו בברכה. תודה מראש על כל עזרה בעניין.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. המחשב החדש הגיע...חתיכת ביצועים וכל זה. אבל יש בעייה בכרטיס מסך. הוא דיי חזק, אבל גם מתחמם דיי מהר. כתוצאה מהחום נוצר במשחקים מן "קטיעות" קטנות מידי כמה שניות. כשאני בודק את הטמפרטורה שלו אחרי משחק כבד, זה מגיע בקלות ל85. על מנוחה זה 60. אין לכרטיס מסך מאוורר. רק היט סינק דיי רציני של גיגהבייט. הוא רותח יותר מקומקום. אז חשבתי להחליף לו את הקירור לפסיבי. תנו לי בבקשה המלצות לקירור שיתאים לכרטיס, עד 200 ש"ח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום אני קונה את המארז Compucase 6920, ועכשיו אני צריך מאווררים להוסיף לו. אחד מקדימה אני צריך, יהיה נחמד עם לד אבל לא מחייב. ואני שוקל לשים אחד בדלת, במקום התעלה הזאת, האם כדאי ?
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם היתם קונים מערכת קירור מים ביצור עצמי. שכוללת הכל. 2 בלוקים צינורות משאבה רדיאטור מיכל לנוזל חיבורים ובקיצור קיט שלם. ב500 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפתוח צינורות בקיצר לקרוע את הצורה לכרטיס מסך שלי זה 6600TD של לידטק 256 מגה ואיזה מודים אפשר לעשות לכרטיס מסך ואם כבר אפשר כדאי שאני יעבור את אה 4000 מגההרץ לבנתיים 3948 המקסימום ולוקח לו 3 דקות והוא עושה ריסטרט
-
- 12 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אוקיי אז השאלה העיקרית היא איזה מאווררים הכי מומלצים לפרטים האלה: מעבד Intel E8400 OverClocked מאוורר למארז המכיל לוח אם של GIGABYTE עם צ'יפסט X48 מאוורר לכרטיס מסך ATI Radeon HD4850 ומה תפקידו של מאוורר המארז??
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מי עדיף ולמה? ושווה להוסיף את ה-20 שקל ולקחת xigmatek HDT-S5963
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי יש לי זכרונות 2X1GB במהירות 533MHZ cl4 של חברתtwinmos (ואני מתכוון לקנות את המחשב שרשום במפרט משמאל) ורצית לדעת אם אני מתכנן OC האם הם יכולים להגביל אותי? תכננתי על זכרונות 800MHZ אבל זה לא בזבוז לקנות שכבר יש לי זכרונות כאלה? ואם אני עולה בבאס מעל 266 שזה בעצם הסטוק אני צריך להשמש במחלקים? מחלקים זה לא מומלץ? מה אתם ממליצים? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 688 צפיות
-
-
intel pentium 4 2.0 ghz 478p 512 cach 100mhz fsb 400 mhz bus northwood intel motherboard d850mv chipset i850 southbridge ich2 geforce fx 5500 agp x4 128mb samsung 128x2 rdram 400mhz maxtor 40gb יש מצב ל-OC??
-
- 3 תגובות
- 410 צפיות
-
-
לעשות את זה אולי עם התוכנת hdr בזמן אמת הזאת? ואני אני יודע אם יש מספיק מתח לכרטיס מסך?כשאני יעשה לא אובר קלוק אני יצתרך להעלות מתח?או שזה רק במעבדים?איך אני יודע כמה מתח הלוח אם שלי מסוגל לספק ואיך אני מספק?
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי עושה רעשים , לא חזקים כל כך אבל שומעים שזה עושה רעש מציק . ניקיתי אותו היום בבוקר עם ספריי לחץ אוייר . עדיין הוא עושה רעש . מה עוד אני צריך לבדוק ומה עוד לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך שלי כדי להגיע לאוברקלוק גבוה וראיתי המלצות עליו באמת כדאי לקנות אותו? ובזיגזאג רשום שהוא מתאים ל9500-9800 לpro se aiw xt ולא רשום np אז הוא מתאים גם לשלי או שלא? תודה
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה אני אמור לעשות בביוס לפני שאני מעלה fsb ? להשוות 1:1 יחס מעבד לזיכרון?תסבירו קצת על זה
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
תמונות מצב מאווררים שיש לי שניתן להשתמש בהם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=3830 יש לי גם את המאוורר הזה (האמת גם את ההיטסינק אבל אין בו צורך) הוא 90מ"מ http://www.cpusolutions.com/8004744CPU/itemdesc.asp?ic=FANCPUAM2-CL-P0&eq=&Tp= אוקיי אז הכי חשוב שקט. לא אכפת לי מהמחיר. ואם יש לכם רעיונות לגבי מיקומים של המאוררים, מוציא מכניס אויר... מה שלא יהיה, אשמח לשמוע. (יש תמונה) אז ככה שני מאווררים בקדמת המארז ליד הכוננים הקשיחים מכניסים אויר, אני רוצה שיהיה שם אחד גדול במקום שניהם כדי שיהיה יותר דחיפת אויר וגם יותר שקט. יכלתי להשתמש ב130מ"מ אבל זה מאוורר רק לכיוון אחד. אני יכול לשים אותו הפוך עם אומים וברגים א…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-