אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
קראתי ביקורת בה עשו אוורקלוק למעבד E6600 במהירות של 3.2 הוא נפל. אבל כאשר קיבלו מעבד E6600 STEPPING 5 - הצליחו להמהיר אותו עד 3.4 באופן יציב. מה זה אומר הסטפינג הזה? האם זו הסדרה של המעבדים? אם קונים מחשב חדש אפשר להזמין דבר כזה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 7300gs של PALIT האם יכול להיות שהוא יהיה קבוע על 46 מעלות אפילו 47? ואני רואה מן פסים כאלה במסך שזה מהכרטיס עצמו בוודאות כי בדקתי עם שתי מסכים.. האם זה תקין שהוא ב47 מעלות חום?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מערכת AQUATRON פועלת ללא דליפות!! (אחרי שני תיקונים קלים) אחרי שעת עבודה במצב IDEL, להלן הטמפרטורות. (טמפ' החדר בערך 28-29 מעלות)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אני הולך למרוח חומר טרמי על המעבד שלי בתקווה שזה יוריד כמה טמפ אחר כך אני מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד שלי AMD ATHLON 1600 מ1.4 ל1.68 הדרך הטובה היא פשוט להעלות את הFSB?? ועוד שאלה בקשר לחומר הטרמי צריך לחכות עד שהוא יתייבש? אני הולך למרוח NANOTHERM
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי לפני שאני אוסף את הכלים הדרושים.., כבר כמה חודשים טובים ויותר, יש לי בעיית חום רצינית מאוד במסך! מסך 17 אינץ' של LG מהגדולים והמגושמים והשטוחים.. ;D לא רק שהוא ישן די הרבה, והוא מרצד לו ורוקד לו בכיף ובסבבה.., ולצערי הרגלתי את הראיה של העיינים שלי, לראות מסך מרצד, כי לשבת מול מסך מרצד כל יום, במשך כמה שנים טובות, זה קצת מזיק לעיינים.., ואני שם לב שאני מאבד קצת את חוש הראייה החדה שלי.. :-\ אבל עדיין.., אני ברזולוציה גדולה מאוד! והכל אצלי קטן, ככה שבכלל אני מנסה להרגיל את עצמי לא לאבד את חדות הראיה, ולגרום לעין שלי להתמקד טוב יותר.., וזה גם עוזר לעין.. 8), או הורס אותה.. חיחיי : וגם כל מי שמסתכל על המסך שלי (חוץ ממני) מתחרפן, ומבקש ממני לעשות משהו ומהר!, אני א…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... אני מת לקנות/להכין קירור מים... ובקניה הכי זול(מן הסתם מה שאני מחפש) עולה 610 שקל ואני רוצה לדעת כמה יעלה לי לבנות מערכת קירור הכי פשוטה... כמובן פלי פגמים פשוט שתהיה פשוטה... או קיי אז ככה עשיתי רשימה של מה שאני צריך לזה... 1 מאורר 120 יש... 2 רדיאטור מים ... אבא שלי יבדוק של אופנוע יד שניה... 3 3 מטר צינור מים עמיד 65 מעלות 9 שקל... 4 משאבת מים יש לי של אקווריום.. שקניתי אני מקווה שזה יהיה טוב אני יצלם לכם בהמשך את זה.... 5 כלי מים.. עולה 100 שקל .... 5 אינץ' משהו כזה... 6 בלוק מים 275 שקל... מemp.... סה"כ בלי הרדיאטור 384 שקלים חדשים של ישראל....
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני וחבר מתכננים לבנות מערכת קירור גז, הוא משיג קומפרסור ורדיאטור, מה עוד צריך כדי לבנות מערכת מושלמת? פרספקס כדי לבנות את הקופסא, מד טמפ', חומר בידוד , את הבלוק איך בונים? בקיצור אני צריך את עזרתכם אנשים, יעזור גם מאיפה משיגים כל דבר וכמה עולה... תודה רבה ;D
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מעבד AMD 64A- 3000, אני מעוניין לדעת לאיזה OC הגיעו עם המעבד הזה? אני אישית הגעתי לOC 2.34G אני רוצה לדעת אם זה הרבה (אני חדש בפורום, לכן אני לא רוצה להוסיף סתם עוד עומס אז אם תוכלו להביא לי קישור אני יסתדר,תודה) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקירור לכרטיס מסך שלי ממש נדפק המאוורר עושה קולות מוזרים ובזמן האחרון בכלל נתקע נעצר הבאתי לו דחיפה והוא המשיך, אפילו קרה שהמחשב התכבה כי המאוורר הפסיק להסתובב עכשיו תיקנתי את זה יחסית אבל המאוורר זז לא במהירות נורמלית ועושה קולות. המעלות ב HWMONITOR GPU- 56 TMPIN0- 89 לא בטוח מה זה tmpin0 אבל בדרייבר של כ.מסך כתוב אותו מעלות כמו ה tmpin0. בכל מקרה אני צריך קירור חדש מ ivory השאלה האם זה טוב http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7729 ל Hd5850 או ללכת על twin turbo שעולה 190ש"ח אני ממש מעדיף לחסוך אבל אם הקירור של ה 80 שקל עושה רעש ולא טוב אני מעדיף לקנות את היקר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל עכשיו את הKuhler H2O 620 בתור פתרון קירור מיים זול שנועד לפתור בעיה קלה קשה מאוד למצוא גופי קירור שיכנסו למארז וללוח אם החדשים שלי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. האם יש תוכנה או איזה אפליקציה בווינודס 7 ששולטת על מהירות המאוורר ? שאני אוכל לכוון אותו למשל באחוזים 0-100 כמה אני רוצה שיקרר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. חדש פה, חדש לעולם המחשבים. אני מנסה למצוא מקום (אתר) שבו יש השוואה בין גופי פתרונות הקירור השונים. אני לא מצליח לעשות סדר בבלאגן: בבחינת "מרוב עצים לא רואים את היער". אז מה אני מחפש? קירור שיעלה בערך 50 דולר (אני גר בארה"ב), ויהיה טוב עבור core i7-2600K (שאני מקווה שיעבור המהרה - ברגע שאלמד איך עושים זאת). לא מדובר על מעבד שעומד להפעיל את תכנית הגרעין האיראנית. יותר עבור משחקים, ועבודה כללית. אפשר לקבל הפניי או המלצה? שאלה כבדרך אגב: מכר הציע לי לרכוש ממנו קירור שנקרא Xigmatek Aegir (מקווה שאני מאיית את זה נכון) בעלות של 45 דולר. במצב חדש. מה דעתכם על כך? תודה מראש - כמו תמיד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ישן עם מפרט כלהלן. אני יודע שלוח האם הוא יחסית Low-end, אבל בהתחשב במעבד ובקירור, לכמה אחוז המהרה אפשר לצפות ? תודה. CPU: Pentium D 805 SmithField 2.66 MHz CPU Cooling: Arctic Cooling Freezer 7 Pro MoBo: MSI MS-7173 RAM: Ceon 2x512MB DR2 667MHz Display Adapter: Nvidia GeForce 8400 GS
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני די חדש לכל נושא האובקלוקינג, והיום נראה לי שעשיתי משהו טיפשי. יש לי זיכרון DDR3 1333 , וכחלק מניסויים כאלה ואחרים שינתי את מהירות הזכרון בביוס מ- 1333 ל 1600 , וכעת המחשב נדלק כך שאין לי אפשרות להיכנס לביוס (פשוט מסך שחור ולוח האם פעיל) . מישהו יודע איך ניתן לשחזר את ההגדרות של הביוס ? לא שיניתי את המתח של הזכרון כך שהוא לא נשרף ...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה פה חלק מהאשכולות שאומרים שמותר לנקות עם פאן את המחשב אבל על אוויר קר,וחלק אומרים שזה יכול ליגרום לחשמל סטטי שיוצא מהפאן וליגרום נזק אני מפחד לנקות ופיתאום המחשב לא ידלק וידפק וליפני פסח אני חחיב לנקות הוא מלא אבק מיפרט לא יודע עם חשוב: e8400 P5QL-E 4GB RAM ZOTAC 9800GTX+ CORSIAR 550WTT NZXT TEMPEST אין חשש מלנקות עם פאן על קור?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי חיפושים שעשיתי, לא מצאתי מישהו שעשה משהו דומה למה שאני רוצה לעשות אז אני פותח ת'רד חדש. אני רוצה לעשות אובר קלוק למעבד Pentium 4 530 - 3.0Mhz (כמו שרשום במפרט שלי) בלי להוסיף או לשנות את הרכיבים הקיימים. עד כמה מקסימום אני יכול להגיע במהירות השעון ועדין לשמור על מערכת יציבה? מה הטמפ' המקסימלית שאפשר להגיע עם המעבד? מה המתח המקסימלי המומלץ למעבד ולזכרונות? כרגע אני עובד עם OC קטן יחסית, אך יציב של מהירות שעון של 3.75. עוד דבר: הזכרונות נראים שעובדים לאט יותר. כשבדקתי ב CPU-Z נראה שלוקח להם יותר סיבובי שעון מלפני ה OC. אני אצרף תמונות לפני ואחרי בהמשך. תודה לכל המגיבים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה לכל העוזרים. אז ככה: בבעלותי 2 זיכרונות קינגסטון מהדגם: Kingston 2GB DDR3 1333MHz CL9 1.5V וברצוני להמהיר אותם ל-1440MHz. רק אני צריך לדעת עד כמה אני יכול ומומלץ להעלות להם את המתח.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה באופן עקרוני בלי קשר למערכת שיש לי (מערכת זבל!!!) כי אני הולך להחליף אותה בקרוב האם כרטיס מסך 4200 יכול להגביל אותי ב OC ואם כן איזה כרטיס בטווח מחירים כזה וביצועים דומים לא יגביל
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שקיבלתי את המחשב שלי והרכבתי הכל, התקנתי את התוכנה שעוקבת אחרי הטמפרטורה ומהירות המאווררים. שמתי לב שהמאוורר של המעבד הוא על 3000 סל"ד, ואילו המאוורר שקיבלתי עם המארז שבא עם חיישן טמפרטורה הוא על 1500 סל"ד. רציתי לשאול האם עוצמת המאוורר קשורה לחיישן הטמפרטורה ואם לא אז איך אני יכולה לשנות את העוצמה? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו פעם ניסה את זה: http://www4.tomshardware.com/cpu/98q2/980514/index.html (מדובר במאמר המראה איך משנים מהירות אפיק של מעבדי SLOT1 מ-66mhz ל- 100mhz) אני רוצה לדעת אם למישהו זה הצליח.
-
שלום לכולם.. מאז שהגיע הקיץ אני לא יכול לשחק באף משחק כי המעלות אצלי נהיו מטורפות.. בחורף הכל עבד בסדר אבל עכשיו שאני נכנס למשחק נגיד טסט דריב אחרי 5 דקות כל המחשב נתקע ונהיה על המסך קווים מוזרים כאלה בצבעים ירוק כתום וחייב לעשות ריסטרט.. ועוד משהו שחשוב לציין זה אף פעם לא קרה לי אני החלפתי לוח ומעבד לבד בערך לפני 4 חודשים וכל התקופה שהיה קר שיחקתי במשחקים חדשים על הכי גבוה בלי שנתקע והתחמם יותר מידי.. אבל עכשיו שהגיע קיץ אני מנסה לשחק בכל משחק וזה נתקע אחרי כמה דקות ועושה צבעים מוזרים על המסך.. ניסיתי להוסיף מאוררים על הכרטיס מסך הוספתי עליו בחלק האחורי גם קירור קטן וגם מאורר והוספתי בחלק הקידמי שלו עוד מאורר ועדין המעלות שלו מטורפות ואי אפשר לשחק זה המעלות: http:…
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח האם הוא Gigabyte GA-965P-DS3, באתר של זלמן לא מצויינים בכלל הסדרות החדשות של הלוחות... מישהו יודע מניסיון לגבי התאימות של שני אלה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוך החלטתי שאני חייב לרכוש מאוורר למעבד הכסף שאני מוכן להשקיע גבוה (עד 400 שקלים ככה ) ואני רוצה לקבל ביצועים מעולים מבחינת הטמפרטורה. ועוד שאלה, מהי התוכנה המומלצת ביותר לצפייה בטמפרטורה של המעבד וגם שינוי מהירות המאווררים? המפרט שלי: 3.2C 1024 twinmos asus p4c800 e delux R9600 pro thermaltake xacer תודה, דור.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם תומכים חביבים! אני בדילמה (ושמי הוא לא נלי.. -והמבין יבין.. ) כרגע יש לי סטיק של 256 מ"ב DDR400 מתוצרת SpecTek ואני לא יודע מה עדיף (מבחינת ביצועים): א.להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 מ"ב DDR400 (כמובן מאותו יצרן) ולא להיות בDual (אבל להיות עם 1280 מ"ב זכרון). ב.לקנות 2 סטיקים של 512 מ"ב מאותו יצרן, של DDR400 ולהוציא את הזכרון של ה256 -כך שישארו 2 סטיקים של 512 בDual. ג.לנסות למכור בכלל את הזכרון הקיים ולהביא אחד אחר של יצרן מוכר (כי אני לא רוצה שהזכרון יגביל אותי באוברקלוק למעבד). תודה רבה לכם תומכים נחמדים, נקווה שהבנתם את הדילמה שלי.. עמית
-
- 29 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/zalman-cnps9500.html בחנו אותו פה מול מערכת קירור מים ומול סידרת ה 7XXX שווה הצצה אחלה קירור!