עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. המאוורר נשלף אבל אין גישה לכבל שמתחבר ללוח אם (או שאני לא עושה משהו נכון). אני כמעט בטוח שיש דרך להחליף את המאוורר מבלי לפרק את כל הקירור. אני פשוט חושב שחבל לי להוציא כסף על הרכבה...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by אברם מהמכולת,

2 שאלות בבקשה : 1. אני יודע שחשוב למרוח משחה על ליבת המעבד, לפני שמרכיבים עליו את גוף הקירור, וזאת כדי להשיג קירור אופטימלי ומעבר חום מקסימלי, השאלה היא עד כמה זה באמת קריטי לשים בכלל, ועד כמה קריטי למרוח ממש שיכבה דקה ואחידה, במקום פשוט לשים מעט משחה, להרכיב את גוף הקירור, והחומר כבר ישתטח ויהיה בסדר 2. עשיתי חיפוש וקראתי שיש כל מיני משחות, מוליכות יותר (כספית), מוליכות פחות וכו' אני מעוניין לשים משחה למעבד AMD Athlon XP +2500, אבל אסור שיהיה בה שום פוטנציאל לסכנה ! כלומר, גם אם ינזל מעט / יגע קצת מהמשחה בחלקים אחרים במעבד, זה לא ישרוף ואתו, לא יעשה קצר ולא כלום. (כמו כספית למשל). על איזו משחה אתם ממליצים ? (אגב, אני צריך ממש מעט, אפשר לקנות כמות כזו קטנה ? …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן, למישהו יש את המאוורר הזה ויכול לומר לי האם רמת הרעש שלו פחותה או גבוהה מהמאוורר סטוק של אינטל?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by oded6188,

אני צריך המלצה למאוורר למעבד פנטיום 4 3000Mhz... אני רוצה: שהמאוורר יקרר טוב, לפחות ברמה של המאוורר האורגינלי של פנטיום 4. ועוד משהו שחשוב לא פחות - שיהיה שקט!!! אבל שקט שקט... אם אפשר אז תכתבו גם מחיר, ואיזה לינק לאנשהו שמוכרים את המאוורר שם... תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by The_Byter,

אין לי מצלמה פה אבל זה ממש מה שיש לי פה (עם אותה תוכנה ותצוגה): צג 4x20 אורכו כ10ס"מ ורוחבו כ6ס"מ צג זה -240x64- אורכו כ18ס"מ ורוחבו כ6.5ס"מ

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by guyishai,

היי לכולם, אני חושב שגיליתי שמקור בעית הארטיפקים שלי הוא טמפרטורה גבוהה מדי של הכרטיס מסך (יש לי Albatron GF6600GT). כשהתחילו הארטיפקטים, פתחתי את המארז והרגשתי שצלעות הקירור של הכ. מסך היו פשוט לוהטות! השארתי את המשחק לעבוד קצת כשהמארז היה פתוח וזרימת האוויר הייתה טובה יותר, והארטיפקים נפסקו וגם הרגשתי שצלעות הקירור כבר לא כ"כ חמות. עכשיו כמה שאלות, האם הקירור שמגיע עם הכרטיס לא אמור לדאוג לכך שהדברים האלו לא יקרו??? (לא עשיתי OC או משהו כזה) בנוסף יש לי שני מאווררי 120MM במארז, חשבתי כשקניתי את המחשב שהכל צריך להספיק... אם אני צריך להחליף קירור, מה כדאי לקנות? (ד"א אם זה לא שייך לפורום הזה אז אפשר להעביר, פשוט חשבתי שרוב ההודעה מתאימה יותר לכאן) אשמח לקבל עצות תו…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. לשים קתודה קרה במסך שזה יאיר מהחריצים... יכול להיות ממש מגניב.... יש לי מסך 19 ככה שזה יהיה ממש יפה... אני רוצה לדעת אם זה אפשרי וכדאי...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אוברקלוק כרגע 2.6MHZ לא עושה בעיות מיותרות עם קירור ז'נרי האם המאוור בלינק איכותי ? חיפשתי גם התאמה ללוח האם שלי ולא מצאתי. http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=31 מהו המאוור /גוף קירור המשתלם ביותר ל AM2? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by MaStRiX,

מה אתם אומרים על הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=9510 שווה תמחיר? מקרר טוב? מרעיש? כי בקרוב אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד..יש לי אינטל 2.8 478 ... אני רוצה משהו איכותי,ולא מרעיש ואולי גם אוברקלוקינג רציני בעתיד. ואם אני קונה אותו,לכמה זמן הוא ישרוד? תודה

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Ran B,

שלום לכולם. כבר זמן רב אני מריץ את המחשב בFSB 155 במקום 133 במקור. ברשותי P4 2.66GHZ B הFSB הוא 133 במקור והמכפלה 20. כבר זמן רב אני בהמרה של 155mhz FSB וללא שום בעיות. כעת שאני מנסה לעלות ל160 המחשב נופל ישר אחרי טעינת הווינדוס. מסך כחול כזה של XP וריסט למחשב אוטומטי. ברשותי זכרונות של A DATA 200mhz הפשוטים ביותר, 2 סטיקים של 512MB מסודרים בDUAL. אני יכול לקבוע להם את התיזמונים, כרגע התזימונים על מצב אוטומטי על הכי גרוע 2.5 CAS 4 RAS TO CAS 4 RAS 8 cycle time כרגע זה נובע ממצב אוטומטי בביוס. אני יכול לקבוע מנואלי (ידני) מה יהיה כל אחד. המתח למעבד ולזכרונות קבעתי AUTO. ויחס התדר לPCI AGP נראה לי נעול, כי בחרתי בביוס על תדר של 66.6/33.3 משו כזה זכור לי. יש ל…

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ארי מילר,

מישהו מכיר את הקירור הזה? ראיתי שיש עליו מבצע הוא שווה משהו ?

12. הי אני מחפשת קירור שקט למחשב שאין כוונה לעשות בו OC לCPU i3-2105 שמתאים לANTEC NSK2480 בין 100 ל 200 ש"ח מzigzag2000 למישהו יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מעבד: INTEL PENTIUM D 820 קירור למעבד : סטוק (מהחברה) לוח אם: MSI 945PL NEO SERIES MS-7236

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by kikkler,

התקנתי אתמול בלילה, ושני דברים לא מסתדרים לי - 1- הטמפרטורות רק עלו! אם קודם הייתי מקבל בסביבות 31-32 (zalman 7000, generic paste) עכשיו, עם sp94, טורנאדו 80 ו-as5 זה יושב בסביבות ה40 (טמפרטורות נמדדות עם MBM5) זה פשוט לא נראה הגיוני - הכבלים מאוד מסודרים ויש 5 מאוררי מארז, 2 מקדימה מכניסים, 2 מאחורה מוציאים ואחד בדלת מכניס שכבת הpaste מאוד, מאוד דקה 2- אני לא מצליח לשלוט על המאורר עם האנרמקס שלי (A5) - סיבוב של החוגה לא מזיז לא כהוא זה והוא ממשיך להסתובב במהירות המירבית.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לאחר שקיבלתי את המחשב שלי והרכבתי הכל, התקנתי את התוכנה שעוקבת אחרי הטמפרטורה ומהירות המאווררים. שמתי לב שהמאוורר של המעבד הוא על 3000 סל"ד, ואילו המאוורר שקיבלתי עם המארז שבא עם חיישן טמפרטורה הוא על 1500 סל"ד. רציתי לשאול האם עוצמת המאוורר קשורה לחיישן הטמפרטורה ואם לא אז איך אני יכולה לשנות את העוצמה? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני קונה את המערכת קירור של EMP אז המליצו לי לעשות OC אז איזה רכיבים אני יקח? מעבד AMD - 2500 2100 1700 איזה לקחת? לוח אם אני מעוניין ב abit nf7 sl 2.0 שווה והאם יש לו כרטיס רשת מובנה? זכרונות בזה ממש בילבלו אותי אני חשבתי על מושיקן 512 מגה 3200 תקציב 2000 שקל אשמח לקבל את הערות שלכם ארז

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Animor,

המארז שלי חם מדי וישנם שני דברים שאני מתכנן לעשות: 1. החלפת המאווררים שהגיעו עם המארז שלי (CM 690) למאווררים חזקים יותר. יש למישהו המלצה על מאוורר טוב ושקט 120 מ"מ? 2. סידור כבלים (בעקבות תמונות של סמיון שעוררו בי התפעלות). עד כמה זה באמת משפיע (במעלות)?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אוקיי, אני רוצה לחבר איזה 5-6 לדים ללוח אם כדי שיאירו לי קצת ת'קדימה. איך אני עושה את זה נכון? פירוט בבקשה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הנה הפרטים !! הביוס משונה אני לא יודע לאן ללכת בו לעלות מתח לעלות באס FSB מצאתי רק איך לשנות תיזמונים !! ביוס בצבע אפור !! זה של חבר שלי לי יש בלוח של גיגה ביט ביוס אחר בגלל זה אני לא יודע לאן ללכת ואם יש לזה קיצור דרך כמו אצלייי שנפתחים עוד אפשריות הלוח של MSI [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מה המצב אנשים ?.. אז ככה ... יש לי כ.מ x1950 Pro 512 של Sapphire עם מאוורר סטוק והטמפרטורה שלו במנוחה היא 52 בערך וכשאני נגיד נכנס לשחק ב - Crysis MP Beta אחרי כ - 10 דקות זה קופץ לי ל - 62-64 ... זה נורמלי ?.. יש לי קירור די טוב במארז כולל גוף קירור למעבד + 2 מאווררים של 120 ... האם ניתן להאיץ את המהירות של המאוורר של הכ.מ ואם כן המאוורר לא יכול להתקלקל או להשרף ?.. ועם איזה תוכנה עושים את זה ?.. תודה מראש, משה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by omrit,

שלום אני מחפש, מאוורר למארז 120mm שיהיה שקט, יעיל ובלי לדים וכל מיני צבעים.... תקציב של בערך 80 ש"ח... תודה מראש!

22. בעוד אני משוטט לי ברחבי אתרים של מודרים בחול אני נתקל ביצירה הזאת !! הרבה מארזים מגניבים ראיתי אבל דבר כזה עוד לא ראיתי (חלק יתלהבו חלק פחות.. אני התלהבתי !) קיצר פחות לדבר ובא נראה תמונות : :cwm20: הבן אדם פשוט תקע לו מסך טלויזיה בפאנל הקידמי של המארז !!! ככה זה עובד : אני לא יודע מה איתכם אני ממש אהבתי את הרעיון גם שימושי גם מקורי וגם בן**** !! :clapper:

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. די חשוב לי לדעת.. אני רוצה לעשות חלון עם תאורה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by bagetrek,

שלום שלום רציתי לשמוע את דעתכם על התוצאה של ה-OC שעשיתי לכרטיס שלי טמפ' במאמץ 55-60 מאורר 65% 831@1039 מעבר לזה היו שגיאות ב- ATITOOL . לא נעשה VCORE יותר מ- 1262 בסטוק . כי אני גם לא יודע לאן להעלות אותו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מישהו יכול להעלות עוד קצת פרטים על ההבדלים בביצועים בינהם ואם אילו מעבדים מקבלים אותם? עריכה:http://www.vr-zone.com/articles/Intel's_new_stock_Heatsink_fan_for_Core_2_Extreme_Processors!/5373.html [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.