עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by avi2014,

עכשיו עשיתי oc מ1700 ל2.05 העלתי fsb מ100 ל118... גם את הזיכרון העלתי מ133 ל156.. העלתי מתח למעבד בעוד 0.100 יש לכם עוד המלצות?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by homei,

שלום. המפרט הוא. Motherboard Name Gigabyte GA-EP45-DS3R CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8500 מארז Cooler Master 2 מאווררים וגודל. 1 מקדימה מכניס. 140M 1 מאחורה מוציא 120M 2 בדלת הצדדית מכניסים. 140M 120M 1 למעלה מוציא 140M תמונה מ AIDA64 ו HWMONITOR

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הי לכולם, לאחר החסרת פעימה לאחר הודעה כאן בפורום ולאחר שראיתי שהסוניק טאוור באמת ירד מהאתר של KSP ( כל זה לאחר שכבר בצעתי הזמנה ושילמתי מראש עבורו ) קבלתי היום כנראה את החתיכה האחרונה שאלה קצרה ביחוד לאלו שכבר התקינו אותו על AMD סוקט 939 ( K8 ),צריך או לא צריך להסיר את התושבת הפלסטיק שבאה על הלוח ( Abit AN8 Ultra ) ? פשוט בהוראות התקנה שקיבלתי איתו צירפו לי עוד דף הוראות מצולם גם על התקנה אלטרנטיבית ל K8 ושם אם אנני טועה לא מפורקת התושבת המקורית של המעבד, שוב איכות הצילום על הפנים אז אודה גם לעזרתכם.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Doron_Rajwan,

http://www.hwbot.org/community/submission/2150300_booooon_cpu_z_core_i7_2600k_6003.38_mhz

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by habarbash,

קראתי את המדריכים/מאמרים האחרונים שפורסמו באתר על OC . מה שראיתי שהוא השתמש שם בסופו של עניין ביחס של 09:10 RAM:CPU . מה שיש בתמונות האלה שמראים גם את התוכנה הנ"ל http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/3/ , רואים שהתוכנה מראה שלפני הOC היה יחס CPU\09 , ואחרי יש יחס של ה FSB:DRAM של CPU\10 , ( ראה בתמונות של הCPU-Z על הזכרון ) , מישהו יכול להסביר לי את זה ? תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן, כמו שאתם יודעים אי אפשר לעשות OC ל-R9500P בכלל עם הביוס המקורי שלו. בישביל לפתור את זה הסתכלתי קצת בחדשות ישנות, ויש כמה מדריכים שם. באחד מהם פורסם הביוס הפרוץ של ה-9500P. אז הורדתי אותו (9500WARP.BIN) והיה שם גם קובץ ATIFLASH לא יודע משהו כזה.. אקיצר הורדתי גם את זה. עכשיו הבעיה שלי שאני לא יודע מה לעשות אם זה.. ועוד משהו חשוב - אין מצב שאני משתמש ב-Floppy - הוא מקולקל. יש לי DISK-ON-KEY ואני גם יכול לצרוב דיסק.. אז בבקשה תגידו לי איך אני מחליף את הביוס שלו עם הביוס החדש? תודה לעוזרים :-*

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by NaorYfrach,

הקיצר הורדתי את התוכנה כי ראיתי שהיא הכי מומלצת .. הכרטיס שלי הוא עם קירור סטוק כרגע עוד מעט אני הולך לדואר ומביא את הVT700 של זלמן ומתקין אותו על הכרטיס במקום הקירור .. אז עכשיו הפעלתי את התוכנה והכל .. ישר לחצתי על לחפש את הזיכרון הכי גבוה זה הגיע לי מ720 ל850 בערך ופתאום ניהיו עיוותים ורעשים מוזרים כאלו והכל ניהיה מטושטש לי והמחשב עשה רעש אז כיביתי אותו וזה הגיע לטמפ' של 75 מעלות וזה עדיין המשיך לחפש את המקס' בקיצור מה צריך לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Rust,

אני בונה מפרט למחשב HTPC, ככל הנראה במארז Antec NSK2480. מכיוון שהוא ישב בסלון וידלוק כל הזמן חשוב לי שיהיה שקט. לגבי ביצועי קרור - המחשב לא אמור לעבוד מאד קשה, ולא יהיה OC, כך שלא דרוש קרור מפלצתי. בהתחלה הלכתי על מפרט אינטל וקצת חיפוש הביא אותי ל- Scythe Big Shuriken, שמתאים גם ל- AMD ועולה 150 ש"ח. לפי הסקירה כאן: http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2425&page=1 הוא אמור להיות שקט וקריר, אם כי לא נוח להתקנה. בעקבות דיון בפורום מפרטים התחלתי לשקול מפרט AMD שהוצע לי. הפרש המחיר למערכת שתענה על הדרישות שלי לא מאד גדול, וחלק לא מבוטל ממנו הוא חסכון של 100 ש"ח על קרור המעבד ושימוש ב- Alpine 64, שמתאים רק ל- AMD. לפי טבלא מאותה סקירה שקישרתי למעלה (קישור י…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by fire15,

לאחר שיפור הקירור הצלחתי להגיע למהירות ליבה של 550 MHZ !!! שהמהירות סטוק היא 400 MHZ!! הנה הוכחהעשיתי כרגע OC רק לליבה לזיכרון הוא חם מידי ואני צריך לשים סניקים על הזיכרון) http://service.futuremark.com/compare?2k3=1341455 מישהוא יודע איפה קונים סניקים לזיכרונות של הכרטיס מסך?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by alergic,

מעוניין להחליף את קירור הסטוק הנוכחי. תקציב: עד 400 ש"ח (אלא אם כן החריגה תביא לביצועי קירור טובים יותר) שקט- 8/10 קלות הרכבה וניקוי- 10/10 (ללא הוצאת לוח אם) תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי ספק אחד שלא בשימוש ואני רוצה לחבר אליו איזה קטודה או מאוררים או משהו אבל בלי לחבר אותו למחשב (ללוח אם) איך אני עושה את זה? דרך אגב אני מתאר לעצמי שצריך לג'אמפר (לקצר) בין מגעים בחיבור הראשי (הארוך של הלוח) ואני מבין שלהדליק ולכבות יהיה קצת קשה לג'אמפר ולהוציא כל פעם אז זה יהיה בסדר אם אני יעשה את המגע הזה תמידי, ודרך הכפטור מאחורה של ה ON\OFF ידליק ויכבה? הספק יכול להדפק מפעולה כזאת? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. לאחר מחשב קצרה מה אני יכול לעשות כי משעמם לי החלטתי לפרק את הקרור של הכרטיס שלי ולשים משחה טרמית של AS5 ניקיתי את המשחקה הקודמת שהייתה ובהיתלהבות שמתי על כל ליבה טיפונת של AS5 וסגרתי הכל הדלקתי את המחשב ו....... יופי גאון של אמא עכשיו במקום 50 מעלות ממוצע יש לי 62 מעלות ממוצע!!! עכשיו רק נשאר לחשוב באיזה דרך להתאבד! מה גרם לטמפרטורות לעלות? אולי יותר מידי משחה ובודדתי יותר מידי? אולי המשחה המקורית טובה יותר? אולי המשחה הזו בכלל לא מתאימה לכרטיס מסך או לסוג הזה ספציפי? אז מה בעצם רציתי להגיד......................... אה כן............... הצילו!!!!! אגב... בגלל הטמפרטורות הציון אומנם לא השתנה אבל ברור עכשיו שאני חזרתי לסטוק ואין מצב ל-OC...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ElemenTal,

אני מזמן לא התעסקתי בכל הנושא הזה אז אני כבר לא זוכר מה יותר טוב מה פחות... ומאז גם בטח יצאו עוד מוצרים שאולי יותר טובים קיצר אני צריך קירור לכרטיס מסך (8800GTS) שזה מאז פעם אחרונה שראיתי לא נריאה לי שמשהו התשנה, ה Arctic Cooling Accelero S1 ניראה לי הבחירה הכי טובה בתוספת מאוורר, השאלה הכי רק איזה מאוורר - ראיתי סרטונים וזה לא מובן אם זה 80MM או 120MM כי לפי מה שזכור לי מפעם ה120 לא יושב עליו לא טוב יענו יותר גדול מהגוף עצמו... אז זה 80 או 120 ? ועוד שאלה - אני צריך המצלמה למאוורר 120 בלי לד הכי טוב מבחינת יחס ביצועים ורעש (ולא ביצועים מטורפים אבל רעש כמו טרקטור) אני יודע של - Scythe יש מאוורים מצוינים וכמה שעכשיו ראיתי דווקה ניראים גם סבבה מבחינת מחיר. אבל בטח יש כאלה ש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by amisha,

אני מעוניין לקנות מד טמפ' חיצוני למחשב ופאנל בקרה עדיף ששני המכשירים יהיה באחד ויש כמה תנאים למועמדים : שלא יעבדו על סוללות !! ( שיתחברו לספק ) שתהיה אפשרות לכבות את המאוורר המסויים ....... ( 0 וולט ) תקציב : כמה שיותר זול יותר טוב ועד 250 שקל

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by DuduMan,

מישהו יכול להביא לי מדריך אוברקלוק ללוח אם P4C800-E DeluXe? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by PT,

יש לי קירור למעבד של Foxconn והמאוורר עושה רעש איום! הוא מסתובב ב5000RPM ומקרר לא רע בכלל (המעבד על 35-40 מעלות במנוחה) אז חשבתי שאני יוריד לו קצת את הRPM כדי שיסתום קצת את הפה אבל אני לא יודע איך. זה אפשרי?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם, יש ברשותי כ1500 שקל להשקיע במחשב. אני עוד מעט אתאר את המפרט, אולי תמליצו לי לחכות ולהשקיע במשהו אחר. המחשב שלי רץ 24 שעות 7 ימים בשבוע ללא הפסקה, ואני צריך שהוא ירוץ בלילה. קניתי קירור פאסיבי לכרטיס מסך לא מזמן, וקירור אחר של Arctic Cooling למעבד (Q6660) בשביל להוריד את הרעש. אבל הרעש עדיין מפריע לי בלילה. האם יש דרך לחסל לגמרי את הרעש שהמחשב מייצר?(חוץ מתפקוד של כונן קשיח כמובן) כולל ספק הכוח? אני רואה שיש מערכות קירור מים עם מאוורר, ואז אני כבר לא רואה את היתרון שלהם חוץ מקירור יותר טוב - שבעצם לא מעניין אותי (OC לא קריטי). אני אשמח אם תוכלו להגיד לי אם יש קירור מים גם למעבד לכרטיס מסך ולספק כוח, ולהמליץ לי על מפרט. ובכלל, האם שווה לי לקנות מארז יותר טוב קו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by adamginz,

תוצאות : רצוי לציין שלפני המעבד לא עבר את ה213

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הקיץ בא ועם זה התחממות המחשב, כנראה. לפני כמה דקות קפצה לי הודעה באמצע המשחק שמזהירה אותי מהתחממות המחשב. הופתעתי מאוד, כי זה משחק מאוד קל (RYL), וזו הפעם הראשונה שזה קורה לי. (קרה בעבר עם משחק אחר, אבל הורדתי את ה-AA והבעיה נפתרה). מוזר מאוד כי לפני כן שחקתי במשחק אחר, כבד יותר שלקח יותר משאבים מהמחשב (הסנדק 2), ולא היית שום בעיה. איך זה ייתכן? במשחק היותר קל שלוקח פחות משאבים אני מקבל הודעת התחממות, אבל במשחק היותר כבד שלוקח יותר משאבים אני לא מקבל את אותה ההודעה. בנוסף להודעה אין שום דבר אחר שמעיד על חום המחשב. בדקתי עם היד (חאפר, מה לעשות) והמחשב לא מרגיש כ"כ חם כמו שהוא הרגיש עם משחקים אחרים, ובנוסף גם ירידת FPS מה שמאוד צפוי שיקירה ביחד עם התחממות המחשב. אשמח אם מ…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Bh,

שלום.. אני מנסה לעשות OC למעבד P4 1.7 . עכשיו המעבד פועל בתדר הרגיל שלו(1.7), אך כאשר אני מנסה לשנות מעל כפולות של 1.7 השינוי לא נשמר. אני שומר בביוס בעת היציאה, אך בכל זאת השינוי לא נשמר. יש לציין ששינויים אחרים נשמרים אך שינוי תדר המעבד אינו נשמר. מה יש לעשות? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by z1l,

שלום לכולם.. מאז שהגיע הקיץ אני לא יכול לשחק באף משחק כי המעלות אצלי נהיו מטורפות.. בחורף הכל עבד בסדר אבל עכשיו שאני נכנס למשחק נגיד טסט דריב אחרי 5 דקות כל המחשב נתקע ונהיה על המסך קווים מוזרים כאלה בצבעים ירוק כתום וחייב לעשות ריסטרט.. ועוד משהו שחשוב לציין זה אף פעם לא קרה לי אני החלפתי לוח ומעבד לבד בערך לפני 4 חודשים וכל התקופה שהיה קר שיחקתי במשחקים חדשים על הכי גבוה בלי שנתקע והתחמם יותר מידי.. אבל עכשיו שהגיע קיץ אני מנסה לשחק בכל משחק וזה נתקע אחרי כמה דקות ועושה צבעים מוזרים על המסך.. ניסיתי להוסיף מאוררים על הכרטיס מסך הוספתי עליו בחלק האחורי גם קירור קטן וגם מאורר והוספתי בחלק הקידמי שלו עוד מאורר ועדין המעלות שלו מטורפות ואי אפשר לשחק זה המעלות: http:…

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Fir3^StorM,

שלום.. מצאתי איזה מאוורר של SUNON שהיה פעם של ספק, הלחמתי וחיברתי אותו למולקס. (80מ"מ) החלטתי שבינתיים עד שאני אקנה קירור חדש יכול להיות שאפשר לעשות עם זה שימוש. יש לי כרטיס קול מתחת לכרטיס מסך בPCI... שמתי את המאוורר עליו כך שהוא יזרוק אוויר על הצד של גוף הקירור ללא המאוורר... (בצד השני יש מאוורר). אז ככה: 1. האם המאוורר יתפקד טוב שם או שהכרטיס קול "יחנוק" אותו ולא יתן לו לשאוב אוויר כדי לזרוק אותו על הכרטיס מסך? 2. שאלה אחרת: יש לי מארז עם חלון ובו מאוורר, המאוורר בדיוק מול הכרטיס מסך, כדאי לי בנוסף להפוך אותו לכיוון השני שיזרוק אוויר קר על הכרטיס מסך? תודה =] אה ואגב המארז שלי מסודר ככה: 2 מאווררים מקדימה מכניסים, 2 מאווררים מאחורה מוציאים, מאוורר אחד מוציא בחלון למטה…

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ScreameR,

במקום להרוס אותו :AR15: אפשר לנצל אותו לימי הקיץ החמים האלה.... קונים דבק דו צדדי מדביקים פס באורך המאוורר על המסך או גוף יותר קרוב אליכם.. קונים כזה SET לבטריות... כמו שיש בבצפר... צריך שיהיה 12 וולט ואם רוציםאפשר לקנות מתג און אוף... ונהנים מרוח... במיוחד אם יש לך וולקנו או אס אל קיי מיותר עריכה : אידיוטי אבל חמוד

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Ramsses_II,

אהלן! אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל - אני קונה מחר מחשב ואני צריך עזרה בבחירת קירור. בהתחלה הלכתי על ה-Tuniq Tower 120, אבל הוא אינו במלאי (קונה מנעה) אז המוכר הציע לי את נינג'ה (שתכלס לא כל כך נראה לי) והוונדטה 2. עכשיו אני חופר כבר חודשים לקראת המחשב הזה, וחפרתי גם הרבה על קירורים, והייתי נעול די הרבה זמן על הביג טייפון, ולאר מכן זה התחלף לטוניק. לא ממש בדקתי על הוונדטה. הוא באמת ברמה שלהם? q9550 ואולי בעתיד אוברקלוק (בגלל זה חשוב לי קירור איכותי ביותר). יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו? אודה לתגובות מהירות. עריכה: מה שהיה לי טוב גם בטוניק זה פאנל חיצוני שדרכו היה אפשר לשלוט במהירות המאוורר. יש משהו בסגנון בוונדטה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. המתחים כל פעם נעים בין 1.424-1.440 המתח בסדר? ומה זה נקרא קפיצות במתחים? מתי צריך לדאוג בקשר לזה? איך הזיכרון? תנו קצת הסבר כללי על המחשב ביחס לOC...! ויש אפשרות לראות את הטמפ' של הצ'יפסט בלוח אם? תודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים