אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם זה ממש עלוב אבל זה מה שיש המצלמה שלי לא מותקנת אין לי כח להתרין אותה שעות... אז ערכתי פה איז ה דגם של המארז שלי... או קיי יש 4 מאוררים באמצע... אלה על הדלת של המארז מכניסים כולם... 1 מהם הוא סמארטפאן2... ויש עוד 3 גדולים של 120 ממ ההוא שמאחורה מוציא ומקדימה יש 2 העליון מוציא התחתון מכניס יש הצעות????...
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P7P55D ואני לא מוצא מדריך שיעזור לי לעשות OC מישהו יכול לעזור תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם תומכים חביבים! אני בדילמה (ושמי הוא לא נלי.. -והמבין יבין.. ) כרגע יש לי סטיק של 256 מ"ב DDR400 מתוצרת SpecTek ואני לא יודע מה עדיף (מבחינת ביצועים): א.להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 מ"ב DDR400 (כמובן מאותו יצרן) ולא להיות בDual (אבל להיות עם 1280 מ"ב זכרון). ב.לקנות 2 סטיקים של 512 מ"ב מאותו יצרן, של DDR400 ולהוציא את הזכרון של ה256 -כך שישארו 2 סטיקים של 512 בDual. ג.לנסות למכור בכלל את הזכרון הקיים ולהביא אחד אחר של יצרן מוכר (כי אני לא רוצה שהזכרון יגביל אותי באוברקלוק למעבד). תודה רבה לכם תומכים נחמדים, נקווה שהבנתם את הדילמה שלי.. עמית
-
- 29 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7800GT של גיגבייט (אני יודע שזה לא משהו אבל דלגו על זה) ואני לא מצליח להגיע איתו ל-500MHZ core clock ול-1.30 memory clock. האם צריך בשביל זה תוכנה ואם כן איזה כדאי???
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המוד הבא שאני מתכנן הוא להוסיף חיישן אור(יש לי כזה בבית) לפאן קונטרולר ואז כשאני יכבה את האור המאווררים יעבדו חלש לחיישן הזה יש שני חוטים כשאני מחבר אותו בטור לשני לדים וזרם של 6 וואלט הלדים פועלים בהתאם לאור(כשיש אור חזק הם עושים אור חזק וכשאין אור הם לא פועלים) כשאני מחבר את החיישן למאוור בטור אז הוא לא עובד ורק באור חזק מאוד הוא מסתובב איך אפשר לעשות שהמאוורר יעבוד??? קבל, נגד או משהו אחר???
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך של Asus EN8600GT עם קירור פסיבי. האם מישהו כאן כבר הוסיף בעבר לכרטיס הזה, או לכרטיס דומה לו, קירור אקטיבי על הפסיבי ? אם כן, אני אשמח לתמונות או להסבר איך לעשות את זה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/zalman-cnps9500.html בחנו אותו פה מול מערכת קירור מים ומול סידרת ה 7XXX שווה הצצה אחלה קירור!
-
יש לי מעבד CORE I7 920 עם מערכת קירור במים ZALMAN RESERATOR 1 V2 אבל בלי מעמץ ובלי כלום 10 דקות אחרי שהמחשב נידלק הוא בטמפרטורה של 50 מעלות C לא עשיתי לו OC אבל המחשב הוריד אותו לבד ל1.6GHZ כדאי שלא יתמם עוד יותר יכול להיות שמשהוא לא בסדר במערכת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה טוב,שקט, ומקרר טוב? 1.Thermaltake Contac 29 CPU Cooler - 120mm Fan 2.Arctic-Cooling Freezer 7 Pro
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עומד אני לקנות בחו"ל מעבד AthlonXP 1800+ RETAIL אני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג. על איזה מאוורר/היטסינק אתם ממליצים. שקט הוא ערך עילאי. כמו כן השיקול הכספי. חשבתי על ה Volcano 9, יש לו ביצועים לא הכי טובים, אבל יחסית למחיר הם בסדר. הוא עולה בחול 27$ יותר זול מאשר קניית כל צירוף של AX-7/SLK ו Vantec (שזאת בעיה כי הם לא במלאי בחנות ממנה אני מזמין).
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד שלי מגיע ל65+ מעלות במאמץ ואני קצת דואג, זה נראה לי מסוכן. אני צריך לקנות משהו שיוריד את הטמפרטורה בצורה משמעותיתי, חשבתי לקנות את זה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4533 עם המאורר הזה (למקרה שהוא לא מגיע עם מאוור, הוא מגיע עם מאורר?) http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4780 הם מתאימים? מפרט: p4 2.8 asus p4p800d asus radeon 9600se 512 ddr מה אתם אומרים? כדאי לי לקנות את זה? ובכמה מעלות בערך זה יוריד לי את הטמפ' אם יש לי רק את המאורר שבא עם המחשב?
-
- 27 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכרטיס hd6850 ניסיתי אתMSIAfterburnerSetup230 הוא גורם לריצודים במסך,האמת גם בווינדוס 7 זה קרה,אבל עם דרייבר יותר ישן של הכרטיס זה היה עובד בסדר. התוכנה TRIXX אומנם עבדה בסדר בWIN7 אע"פ שאני לא מחבב אותה כל כך,אבל בwindows 8 היא מאפסת את האוברקלוק ומראה את מהירות השעון בכלל לא נכון והגיוני. rivatuner גם בxp וגם בWIN7 לא פותח לי את האפשרות האוברקלוק,ואני מדבר שה ccc לא מותקן במחשב אלא רק הדרייבר בלבד. אגב: יש לי גם windows xp שנמצא כרגע על אוברקלוק עם התוכנה MSIAfterburnerSetup230 אבל עם דרייבר ישן יותר של הכרטיס ואין שום בעיות. בכל מקרה איזה תוכנות אתם ממליצים לי ל win8 ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקיצר הורדתי את התוכנה כי ראיתי שהיא הכי מומלצת .. הכרטיס שלי הוא עם קירור סטוק כרגע עוד מעט אני הולך לדואר ומביא את הVT700 של זלמן ומתקין אותו על הכרטיס במקום הקירור .. אז עכשיו הפעלתי את התוכנה והכל .. ישר לחצתי על לחפש את הזיכרון הכי גבוה זה הגיע לי מ720 ל850 בערך ופתאום ניהיו עיוותים ורעשים מוזרים כאלו והכל ניהיה מטושטש לי והמחשב עשה רעש אז כיביתי אותו וזה הגיע לטמפ' של 75 מעלות וזה עדיין המשיך לחפש את המקס' בקיצור מה צריך לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה לכל העוזרים. אז ככה: בבעלותי 2 זיכרונות קינגסטון מהדגם: Kingston 2GB DDR3 1333MHz CL9 1.5V וברצוני להמהיר אותם ל-1440MHz. רק אני צריך לדעת עד כמה אני יכול ומומלץ להעלות להם את המתח.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השגתי מאורר כמו שאתם רואים בתמונה עוד אחד, המאורר שיש בתמונה מוציא אוויר החוצה , לאיזה כיוון כדי לשים את השני שאני רוצה לשים בסלוט לידו ? האדום זה הכרטיס מסך .. האם כדאי פנימה שיאורר גם את הכרטיס מסך ויוריד קצת את הטמפ' שלו ?
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להוסיף למודינג שלי צג LCD של 4X20 עם תאורה כמו שיש באריהב. יש ליד הבית שלי חנות עם מלא רכיבית (רשת עולמית כנראה) ואני ניסיתי לחפש צג כמו שאני צריך, אבל אני לא יודע בדיוק איך נקרא הצג הזה, וקראתי שצריך עם chipset כלשהו.. בקיצור הסתבכתי, ואני מבקש את עזרתכם באיתור המוצר. האתר של החברה: www.rsisrael.co.il בחיפוש מצאתי הרבה צגים, אבל אני לא יודע איזה מהם יתאים למחשב ולחיבור LPT, לינק לחיפוש: http://www.rsisrael.com/cgi-bin/bv/search/SearchDisplay.jsp?BV_SessionID=@@@@1714682282.1065964949@@@@&BV_EngineID=cccgadcjilldgkgcfngcfkmdgkldfhl.0&SearchType=desc&constraintOID=-986971065&viewType=images&wordMatch=any&SearchText=lcd+display ועוד מש…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכתבה שיש באתר אמרו שTR התחילה ליצר מאוררים http://hwzone.co.il/news/1228566696/30191/ עכשיו אני שואל מתי יגיעו המאוררים לארץ ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו ש פורסם במדריך השני לאובר שיש תוכנה לעשות אובר לכריט המסך מה שאני שואל יש אולי תוכנה לעשות למעבד כי יש לי גם המעבד וגם הלוח אם אינטל אז אני אל יכול דרך הביוס או גמפרים בלוח אם אם יש תגדיו לי ואם אפשר לינק
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE9600GT... המחשב שלי בן 4...לפני שנה בערך הבחנתי בבעיה מוזרה במשחקי מחשב...הFPS שלי צונח לרמות של 10FPS באמצע שאני משחק וחוזר אחרי 5 דקות למצב רגיל ואז אחרי דקה שוב פעם ל10FPS...זה קורה בכל משחק GTA...PAYDAY...FIFA13...CS:GO... הורדתי GPU-Z והטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי מגיעה ל90 כאשר אני סתם במחשב כמו בפייסבוק..ובמשחקים היא מגיעה ל150-200.....זה מוזר מאוד...אני חושב שזוהי הבעיה שגורמת לFPS במשחקים לצנוח ככה...איך אפשר לתקן בעיה זו...קראתי על זה שצריך למרוח איזשהו חומר על הכרטיס מסך...יש לי מאוורר בנוי שם אבל כנראה שהוא לא עוזר... רעיונו עריכה: הוספתי תמונות..זאת לפני שאני נכנס למשחק: וזאת שאני משחק במשחק בידיוק 2 דקות.: …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב (מתעכב בגלל כ.מסך כמו כולם) ועכשיו בנוסף למארז שאני לוקח (CM690) אני קונה 4-3 מאווררים נוספים. עכשיו המאווררים האלה הם בחיבור 3 פינים רגיל אז חיפשתי מקום שמוכר מתאמים לחיבור לספק כמו אלה: http://www.rackmountpro.com/images/product/4-3pin.jpg http://www.cooltechpc.com/ctpc/images/zm-mc1.jpg (רצוי הראשון) ולא מצאתי עכשיו השאלה אם עדיף לי כבר ללכת על מאווררים עם חיבור מולקס 4 פין, ולא להסתבך עם זה.. או שאתם מכירים מקום (נגיש יחסית) שמוכר כאלו מתאמים. חיפשתי בעיקר בחנויות "הגדולות" ובגולל בכללי ולא הצלחתי למצוא. אז עזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, כמו שאתם יודעים אי אפשר לעשות OC ל-R9500P בכלל עם הביוס המקורי שלו. בישביל לפתור את זה הסתכלתי קצת בחדשות ישנות, ויש כמה מדריכים שם. באחד מהם פורסם הביוס הפרוץ של ה-9500P. אז הורדתי אותו (9500WARP.BIN) והיה שם גם קובץ ATIFLASH לא יודע משהו כזה.. אקיצר הורדתי גם את זה. עכשיו הבעיה שלי שאני לא יודע מה לעשות אם זה.. ועוד משהו חשוב - אין מצב שאני משתמש ב-Floppy - הוא מקולקל. יש לי DISK-ON-KEY ואני גם יכול לצרוב דיסק.. אז בבקשה תגידו לי איך אני מחליף את הביוס שלו עם הביוס החדש? תודה לעוזרים :-*
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרך התוכנה של הדרייבר זה כול הזמן על 68 ובEVEREST זה לא מזהה את הכרטיס ולא מראה טמפ למה זה? איך אני יכול ליבדוק?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-