עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by full_clip,

היי, אני משתמש MSI Afterburner, דרייבר של הכרטיס מעודכן. הצלחתי להביא את הליבה ל 710 ואת הזיכרונות ל1260 שאלו תוצאות סבירות, אך אני נתקל באכזבה קשה בShader ... לא מצליח לעלות מעל ל ,1420, מעלה בקצת והדרייבר קורס . טמפרטורות במאמץ 85C .... יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dror_gh,

שלום, אני מעוניין לרכוש מאוורר למעבד i7-2600K ואני מתלבט בין הדגמים : Noctua NH-U9B SE2 Scythe Ninja 3 Rev.B SCNJ-3100 איזה מהם עדיף ? המחיר (לפחות ב KSP) זהה. אשמח להמלצותיכם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום כבר פירמסתי בעבר תרד דומה אבל לא קיבלתי תשובה. יש לי לוחa7v333 מעבד AXP 1800+ פלומינו, זיכרון SAMSUNG 2700 DDR כרטיס קול AUREAL A3D2 כרטיס רשת REAKTEK GAINWARD GF4 TI4600, HSF AX-7+80mm EMERMAX ו מארז אנרמקס. למה אני לא יכול הגיע של באס מעל 141? שאני עולה מעבר וינדוז מתמוטט, ומאפס את ההרדיסק והCDROMS לPIO ראיתי פה מערכות דומות שהגיע לבאסים גבוההים בהרבה משמעותית אשמח אם אקבל תשובות הפעם...

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by AVL,

איזה מערכת קירור מים מרשימה , מעניין בכמה היא תתומחר בארץ (אם בכלל ..) http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0040symphony/cl-w0040.htm

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by itayab,

קניתי השבוע שעבר מחדש חדש, אינטל CORE2DUO E6400, לוח אם של אסוס P5B. לפני שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם, הטמפ' בתוכנה SPEED FAN הייתה נורמלית.. כשהתקנתי את הדרייברים, אז הטמפ' בתוכנה הזאת וגם בתוכנה שבאה עם הלוח אם ASUS AI SUITE, מראות על : CPU TEMP: 84 מעלות, ועולה ויורד מדי פעם במעלה אחת. קראתי כאן בפורום שמומלץ לבדוק עם התוכנה INTEL thermal analysis tool, ושם התוכנה מראה: CPU 0 - 25/45 מעלות CPU 1 - 28/27 מעלות מה נכון? אם הטמפ' של המעבד באמת 84 מעלות, הוא במצב קטסטרופלי.. אשמח לעזרה!

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. בסטיקיז לא מצאתי בכלל שום הדרכה בסיסית ל OC, אשמח אם תפנו אותי להדרכה כזו באופן כללי. ובאופן ספציפי לגבי Gigabyte. כמו כן, מה הכלי המומלץ בוינדוס שנותן חיווי על ה OC הקיים, תדר עבודה של מעבד תכלס (ולא כזה שלוקח את התדר כאינפורמציה מהמעבד - אלא שממש מודד אותו) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ebrami,

יש לי ג'י פורס 3 טי איי 500 הוא פועל במצב הרגיל שלו כך: core clock - 240 memory clock - 500 אני מעוניין לעשות לו אוברקלוק אבל אין לי מושג בכמה להעלות את המהירויות וגם לא להרוס את הכרטיס מישהו בבקשה יכול להגיד לי את הגבול וכמה כדאי לי לעשות?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by 14renegade,

המעבד שלי מגיע ל65+ מעלות במאמץ ואני קצת דואג, זה נראה לי מסוכן. אני צריך לקנות משהו שיוריד את הטמפרטורה בצורה משמעותיתי, חשבתי לקנות את זה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4533 עם המאורר הזה (למקרה שהוא לא מגיע עם מאוור, הוא מגיע עם מאורר?) http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4780 הם מתאימים? מפרט: p4 2.8 asus p4p800d asus radeon 9600se 512 ddr מה אתם אומרים? כדאי לי לקנות את זה? ובכמה מעלות בערך זה יוריד לי את הטמפ' אם יש לי רק את המאורר שבא עם המחשב?

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מדובר בלוח אם Asus P4T-E עם מעבד פנטיום 4 1.8A מהו טווח הטמפרטורות הסביר למעבד וללוח האם? Sisoft Sandra מדווחת על 30 מעלות ללוח האם ו-33-38 למעבד. האם זה תקין? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לאחר שקיבלתי את המחשב שלי והרכבתי הכל, התקנתי את התוכנה שעוקבת אחרי הטמפרטורה ומהירות המאווררים. שמתי לב שהמאוורר של המעבד הוא על 3000 סל"ד, ואילו המאוורר שקיבלתי עם המארז שבא עם חיישן טמפרטורה הוא על 1500 סל"ד. רציתי לשאול האם עוצמת המאוורר קשורה לחיישן הטמפרטורה ואם לא אז איך אני יכולה לשנות את העוצמה? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. טוב אנשים אני הולך לקנות את המאוורר הזה אז תגידו הוא טוב בכלל למארז או שעדיף את הזלמן על פניו......איך הביצועים שלו והוא שקט? טנקס! תמונה:

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by or,

האם אפשר לעשות OC למעבד בלבד ולא לעשות את זה גם לזיכרון :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Murmur,

שלום, אני מנסה להרביץ OC בינוני פלוס לצרכי שימוש ארוך טווח ל-E6500 של אינטל. הלוח שלי הוא Gigabyte P35-DS3L שעשה עבודה יפה ב-OC עם ה- E2160 שהיה קודם. זכרונות 800 MHZ ספק Antec Neo 430 קירור Thermaltake Max Orb בינתיים העליתי באס ל-300 ושמתי מחלק זכרון 2.5 (ככה שהזכרון עובד ב-750 מה"צ) - עם המכפיל X11 אני מגיע לתדר עבודה של 3300 MHZ. השארתי את המתחים באוטומט ובעומס (עם ORTHOS) המעבד מגיע לטמפ' של 66-67 מעלות, במתח 1.385V (אוטומט בביוס, כאמור). האם אפשר להעלות תדר ולהוריד טמפרטורה עם מתחים גבוהים יותר למעבד? קראתי אפשהו שלא מומלץ לליבות 45nm לעלות ל- 1.4V אולי להוריד את המכפלה ולהעלות תדר יעזור? אנא עזרתכם, תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by matan007,

קניתי מחשב נייח מבוסס AMD שטרם קיבלתי. אני אקדים ואומר שאני לא מבין כלום ב-OC ומעולם לא עשיתי OC לדבר! ובכל זאת אני מתכן לעשות OC לכל רכיב שאפשר במחשב שקניתי זאת כמובן בהדרכה ובזהירות! כמו שאמרתי אני לא מבין בזה ואיזה קירור או הספק צריך! לפני שאני ייתן תמפרט, האם מקובל לעשות OC למחשב חדש מהאריזה? מעבד: AMD Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=617&f1=AMD+Phenom\\\\\%e2\\\\\%84\\\\\%a2+II+X4&f2=&f3=&f4=512&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10=&f11=&f12=True לוח אם: GIGABYTE GA-880GM-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov כרטיס מסך: Sapp…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. האם 5 נחשב טוב מול אחיו הבוגרים ? האם 5 נחשב טוב מול אויבו הכחלחל ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by captaincaveman,

מישהו עשה? איך? איפה נקנו הרכיבים הדרושים? טיפים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי מאוורר biox f120 ואני רוצה לקנות עוד מוורר שהוא RGB ולחבר אותו לחיבור הנוסף שמגיע עם ה biox f120 זה אפשרי? יכול להיות עם זה בעיות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by gofunky,

אני הייתי רוצה לדעת כיצד אני יכול לעשות המהרה במערכת : intel dx58so i7core930', memory 4X2GB, GTS250 1024GB (ספק 700W) העבודה על המחשב היא ברובה על rendering כבדים יש לי כרגע שתי תוכנות, speedfan ואת התוכנה של אינטל -Intel desktop control center בשתיהן ניתן לעשות המהרה כמעט בכל החומרה. הבעיה שאין לי מושג לאילו ערכים אני צריך לשנות. עזרה בבקשה, למבינים באמת...[br]פורסם בתאריך: 4.08.2010 בשעה 00:13:26 הזכרונות אגב,2GB DDR3 '1066.64Mhz Kingston

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by nimrodim,

http://www.alcpu.com/CoreTemp/ לשימושכם.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מה המקסימום שהוא מגיע ב RPM?

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ferrari,

המעבד שלי הוא ב 45 מעלות במנוחה.. לא ניתקלתי איתו בבעיות יציבות כלשהן, והמחשב פועל 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע.. כלומר עובד כל הזמן. האם זה בסדר? פשוט לפי תגובות בפורום אני רואה אנשים ש40 מעולת במנוחה נחשב גבוה אצלם. ואצלי זה 45, יש לי 2 מאווררי 80 מ"מ שמכניסים אויר מהפאנל הקדמי, ו1 שמוציא מאחורה, (איפה שמחברים את כל הכבלים), פלוס מאוורר בספק כח, ועוד מאורר שלא נמצא בתוך הספק אבל מחובר אליו, ומכניס אויר מהמארז לתוך הספק. טמפ, הציפסט 39, והטמפ, במארז 36, ההארד דיסק על 24 במנוחה. הכבלים מסודרים בתוך המארז., המארז הוא של TASK אמנם, אבל לא נראה לי שזה קשור לחום. אולי הקשר הוא הכרטיס מסך... הוא די חם.. (ATI R9500PRO) והוא קרוב לצ'יפסט ולמעבד, ומעליהם הספק... אז האיזור הזה ב…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by demultiplexer,

אהלן, המחשב הנייד שלי כבר ותיק ועייף ואם הוא מתחמם יותר מידי המאורר שלו מאיץ ומתחיל להרעיש כמו טרקטור. אני קצת מתמצא וניסיתי לפתוח אותו כפי שעשיתי בעבר אבל הכל כבר די דבוק אחד לשני בפנים וזה מאוד קשה אז ויתרתי כדי לא להרוס אותו. ראיתי שיש כל מיני מאווררים חיצוניים שניתן להלביש על פתח כניסת האויר, או משטחי קירור. אשמח לקבל המלצה למאוורר ומשטח קירור כאלו, שיהיו זולים וטובים, פשוט יש המון באינטרנט ואני לא יודע מה עדיף, וגם לא רוצה להשקיע המון במחשב המזדקן הזה. תקציב עד 200 ש"ח, עדיף הרבה פחות. תודה לכולם, חג שמח וסופ"ש מוצלח.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by -Z-,

שלום לכולם, יש להוריי מחשב מאוד ישן אל תצחקו פנטיום 4 פרסקוט 3 גהץ שיושב על לוח אם מסוג msi rc410m הוא עושה את עבודתו נאמנה אך לצערי הוא מרעיש ברמות קשות - אני די חושד במאוורר של המעבד (מאוורר של טרמנטייק ישן). הרצתי everst ובדקתי נתונים.. תראו בעצמכם: לוח אם: 51 מעלות-50 מעלות מעבד: 63 מעלות-57 מעלות הרד דיסק 1: 49 מעלות הרד דיסק 2: 45 מעלות הרד דיסק 3: 48 מעלות מהירות מאוורר של מעבד: 2508-2458 RPM. מה דעתכם? הוא מרעיש כמו טרקטור, יש מאוורר מקדמת המארז ומאוורר בגב המארז אחד מכניס אוויר והאחר מוציא. אני זקוק לפתרון כלומר למאוורר עליו אתם יכולים להמליץ למעבד שיעשה את העבודה נאמנה ולאורך זמן - רצוי פחות ממאה שקל, בדקתי כבר בזאפ אבל לא ננעלתי על אחד ורציתי לשמוע מ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם, אני נמצא עם קירור מסוג MUGEN3 זה זמן מה, ממש לפני התחלת OC. צרפתי תמונה ואיתה השאלה: יש בקטגוריית "מעבד" 5 מדדים, הראשון הוא המעבד ו4 הנותרים הם הליבות. אני תמיד קראתי את המדד הראשון שבמקרה שבתמונה הוא 34 מעלות. האם זה החום של המעבד שאליו אני צריך להתייחס? כי במידה ולא אז חום המעבד שלי במצב מנוחה ובטח שבמצב מאמץ פשוט גבוה מידי. אני ישמח להבנה בסוגייה הקטנה הזאת. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום חברי הפורום המחשב שלי סוףסוף חזר מתיקון, עם לוח אם חדש (EP45-DS3 במקום P5N-D) ועם כרטיס מסך חדש (HD5850 במקום 9800GT SLI) להפתעתי שקיבלתי אותו גיליתי כי כבל המאוורר האחורי של המארז שלי מודבק בעזרת דבק שחור בכבל 3PIN (במקום 4PIN)-מה שמראה שהוא נקרע במעבדה ותוקן. בנוסף, גיליתי כי הקירור שהיה במחשבי שינה מיקום ובמקום שידחוף אוויר כלפי המאוורר האחורי שמוציא אוויר, הוא דוחף אוויר כלפי המאוורר של ספק הכוח שדוחף כלפיו אוויר. לפני: http://i3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/DSCN1419.jpg אחרי: http://i3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/DSCN1418.jpg מה זה אומר? הרי אין הבדל בלוחות מבחינת הקירור, אפשר לשים את הקירור איך שרוצים, אז למה ככה? :s05: למה שהמאוורר ידחוף…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים