אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
קראתי את המדריכים/מאמרים האחרונים שפורסמו באתר על OC . מה שראיתי שהוא השתמש שם בסופו של עניין ביחס של 09:10 RAM:CPU . מה שיש בתמונות האלה שמראים גם את התוכנה הנ"ל http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/3/ , רואים שהתוכנה מראה שלפני הOC היה יחס CPU\09 , ואחרי יש יחס של ה FSB:DRAM של CPU\10 , ( ראה בתמונות של הCPU-Z על הזכרון ) , מישהו יכול להסביר לי את זה ? תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD Athlon 3500+ 939 עם קירור ביג טייפון שעובד על 1400RPM CORSAIR 1024MB VALVE CL2.5 512X2 Gigabyte GA-K8N Pro SLI eVga Geforce 6800GS TDH 256mb 256bit וספק כוח HEC 480W ACE מעלות: CPU 34 GPU 53 GPU Ambient 40 כרגע לא מתוכנן אובר לכ.מסך, אולי בעתיד. בכללי הוא בסדר לאוברקלוק ?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי את המארז Compucase CI-6A21 והמאווררים הסטנדרטיים שהגיעו איתו די רועשים... אני רוצה להחליף את ה-2 מאווררים האלה למשהו שקט וטוב (חשוב מאוד השקט). הקונפיגורציה העדיפה היא מאוורר שמכניס אוויר מקדימה ומאוורר שמוציא מאחורה? או שיש משהו אחר? בקיצור, אני ישמח להמלצות למאוורים טובים ושקטים (ורצוי לא להיסחף בקטע של המחיר). תודה אנשים!!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית.. המחשב במנוחה 50/60 ובמשחק הוא 90/100 הכנסתי מאוור ישן על המעבד (קומבינה עם גומי) יש שיפור קטן - גדול מנוחה 45-50 ובמשחק 60/70 כמו שאתם רואים בתמונה הסידור של הכבלים לא משהוא אבל הדלת פתוחה.... מה אני יכול לעשות כדי לשפר ? יש תקציב אבל אני לא רוצה קירור מיים תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, המחשב החדש שלי (מפרט בצד) ממש חם יחסית.. 70 מעלות + לכרטיס מסך.. 45 מעלות במנוחה לHDD.. המחשב הוא מחשב חדש, לא עשיתי OC, המארז הוא LEXA שבא עם 4 מאווררים (ועוד יש מאוורר לכרטיס מסך לספק למעבד..), למה המחשב כל כך חם?! מה לעשות??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. כבר מספר ימים שיש לי בעיה במחשב. בכל פעם אחר שהמחשב מכובה מספר שעות (בלילה לדוגמא) ואני מפעיל אותו - רעש בלתי נסבל ולא פוסק נשמע מכיוון המארז. בשביל להפסיק את הרעש, אני מחכה עד שהמערכת תעלה ואז מכבה את המחשב ומדליק מיד - והבעיה כאילו לא הייתה. פתחתי את המארז בשביל לבדוק בדיוק מהיכן מגיע הרעש. הרעש מגיע מאחד המאוררים. ניקיתי את המאורר הזה (ועל הדרך גם את המאורר השני ואת הכרטיס מסך) והפעלתי את המחשב - הרעש נשאר. מה עושים? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד שלי מגיע ל65+ מעלות במאמץ ואני קצת דואג, זה נראה לי מסוכן. אני צריך לקנות משהו שיוריד את הטמפרטורה בצורה משמעותיתי, חשבתי לקנות את זה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4533 עם המאורר הזה (למקרה שהוא לא מגיע עם מאוור, הוא מגיע עם מאורר?) http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4780 הם מתאימים? מפרט: p4 2.8 asus p4p800d asus radeon 9600se 512 ddr מה אתם אומרים? כדאי לי לקנות את זה? ובכמה מעלות בערך זה יוריד לי את הטמפ' אם יש לי רק את המאורר שבא עם המחשב?
-
- 27 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!! הקירור שחשבתי להביא לכרטיס BFG 7800GTX שאני הולך להביא מחו"ל בקרוב ;D הוא BigWater של טרמלטייק שמעתי שהקירור לא מי יודע מה אבל לדעתי הוא יהיה די טוב על הכרטיס מסך !! רציתי לשאול מה אתם תגידו ? התקציב שאני מוכן להשקיע לגבי זה הוא נע סביב התקציב של הביג וואטר משהו כמו 500-700 חשבתי עליו כי זו עסקה די טובה לקחת אותה ב-500 שקל מהדובים כשהכל כבר בפנים (בלוק, משאבה ורדיאטור) אם יש לכם להציע לי משהו אחר אני אשמח לשמוע !! נ.ב. הקירור הוא לOC
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי בכל האתרים אבל אני לא מוצא ביוס לזכרונות אינפיניון האתר היחיד שהיה בו לא פעיל יותר. אשמח אם תעזרו לי.
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מצאתי אותו ב- http://www.frostytech.com/top5heatsinks.cfm הוא מדורג שם שני בקטגוריית שקטים עבור אינטל ניתן להשיג בארץ ב-210 ש"ח למישהו יש ניסיון איתו האם באמת שקט מאד אשמח לשמוע עוד רעיונות לקירור שקט ל- E8400 דרך אגב, בת'רד על אמצעי קירור לא הבנתי את הדרוג שם, יש שני מיספרים בסוגריים, מה אומר כל מיספר ? בתודה, shenig
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכתבה שיש באתר אמרו שTR התחילה ליצר מאוררים http://hwzone.co.il/news/1228566696/30191/ עכשיו אני שואל מתי יגיעו המאוררים לארץ ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה קירור יותר טוב למעבד CoolerMaster Hyper TX3 - I5 או Scyth Shuriken Rev B? אני רוצה שהקירור יקרר כמה שיותר טוב ושיהיה כמה שיותר שקט, יכול להיות שבעתיד אני יעשה OC קטן לאיזור ה3Ghz, אז איזה קירור אתם אומרים שיותר טוב?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש קירור חרישי ואפקטיבי ל-4870X2 (לא CF) שיושב בתוך מארז של אנטק P182. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על יחידה כזו שעושה את העבודה ואם אפשר גם הסבר קטן על איך לפרק את גוף הקירור הנוכחי והתקנת החדש. תנקס אין אדוונס
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פעם ראשונה שאני מתכוון לעשות OC קראתי את מדריך להמהרת כרטיס המסך קראתי בפורום ויש לי כמה שאלות לפני שאני מתחיל כרטיס המסך שלי הוא HD 4770 של POWERCOLOR מספר דגם AX4770 512MD5-P הקירור של הכרטיס מסך הוא הקירור הרגיל שבא איתו ספק enermax modu82+ 425w שאר המפרט נמצא במפרט שלי בצד 1. מה הם הטמפ' המומלצות לכרטיס שלי במאמץ ובמנוחה ? איזה טמפ אסור לי להגיע אליה? בקשר לדריברים האם אחרי שאני עושה OC אני ממשיך לעדכן את הדריברים רגיל או שצריך להחזיר את המהירויות להגדרות מקוריות? או שאסור לעדכן דריברים אחרי OC ? 2. כמה נקודות OC יכול להוסיף לי לבדיקה של 3DMARK06 (בבדיקה האחרונה 10310 סביר ?) האם אני יכול לעשות OC מבחינת הספק ? בתוכנה של ATI ה CATALYST CONTROL CENTER בקטגוריה …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לשים את המחשב באקווריום ולמלא בשמן הבעיה שאני לא מוצא בארץ בשום חנות שמוכרת שמן מינרלי וגם אם יש אני בטוח שזה יקר ... רציתי לשאול אם יש תחלופות לשמנים אחרים שאפשר לשים ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם לחבר את המאוורר בצורה שהחלק הזה(איפה שהמדבקה )זורק אוויר למארז? http://www.mediagalaxy.co.il/files/CMP-FAN23.jpg או הפוך? ככה לדוגמא: http://www.reef-center-host.com/pix/albums/userpics/10387/normal_%EE%E0%E5%E5%F8%F8%E9%ED.jpg התמונה אומנם נראית דומת לקודמת , אבל פה הרגליים של המאוורר הפוכים..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוברקלוק בקרוב.... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול כיצד ניתן לבצע OC ל HD (דיסק קשיח) יש לי לוח אם MSI NEO P35 מעבד של אינטל E6600 C2D דיסק קשיח 320 מגה 16MB של קינגסטון כרטיס מסך 8800GTS 320MB והאם יש לכם הצעות לOC גם למעבד ולכרטיס מסך ולהכול הצלחתי להגיע עם המעבד ל 3000מגהרצ 9x333 ונתתי לו 1.500 וולט האם זה טוב תיעצו לי מה לעשות ואיך להמהיר בצורה טובה יותר תודה אנשים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
השגתי מאורר כמו שאתם רואים בתמונה עוד אחד, המאורר שיש בתמונה מוציא אוויר החוצה , לאיזה כיוון כדי לשים את השני שאני רוצה לשים בסלוט לידו ? האדום זה הכרטיס מסך .. האם כדאי פנימה שיאורר גם את הכרטיס מסך ויוריד קצת את הטמפ' שלו ?
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח האם הוא Gigabyte GA-965P-DS3, באתר של זלמן לא מצויינים בכלל הסדרות החדשות של הלוחות... מישהו יודע מניסיון לגבי התאימות של שני אלה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי ביקורת בה עשו אוורקלוק למעבד E6600 במהירות של 3.2 הוא נפל. אבל כאשר קיבלו מעבד E6600 STEPPING 5 - הצליחו להמהיר אותו עד 3.4 באופן יציב. מה זה אומר הסטפינג הזה? האם זו הסדרה של המעבדים? אם קונים מחשב חדש אפשר להזמין דבר כזה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אני הולך למרוח חומר טרמי על המעבד שלי בתקווה שזה יוריד כמה טמפ אחר כך אני מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד שלי AMD ATHLON 1600 מ1.4 ל1.68 הדרך הטובה היא פשוט להעלות את הFSB?? ועוד שאלה בקשר לחומר הטרמי צריך לחכות עד שהוא יתייבש? אני הולך למרוח NANOTHERM
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לשים קתודה קרה במסך שזה יאיר מהחריצים... יכול להיות ממש מגניב.... יש לי מסך 19 ככה שזה יהיה ממש יפה... אני רוצה לדעת אם זה אפשרי וכדאי...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאוור על כרטיס המסך שלי הוא ניהיה ממש חם הכרטיס הוא geforce 4 64 mx 440 אייך אני מתקין עליו מאוור? מאיפה אני משיג את המאוור ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-