אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
היי מחפש יחידת קירור למחשב נייד שתהיה בעלת CFM גבוה ועם יכולת הגבהה של הנייד עד סכום של 200ש"ח קיים דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המקום הזה למאורר גורם לרעש בגלל הרשת ? הכוונה שלי אם אני יעשה שם חור לגמרי אז יהיה יותר שקט? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 445 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס של ATI REDEON H4870 512DDR5 והוא מראה לי בטמפרטורה 78 מעלות כאשר הוא ללא מאמץ האם זה תקין ?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה עכשיו היא מראה לי 81 מעלות להרד דיסק!!! עכשיו מה שמוזר זה שכיבתי מהר את המחשב נגעתי בהרד דיסק והוא קריר!!! לי ניראה שחשיין התפגר מה אתם אומרים???
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
תראו אני כבר הרבה זמן מחפש איפה אפשר להעלות את הFSB אני נכנס לביוס ולא מוצא פשוט לא מוצא אני לחצתי ctrl+F1 גם לא הופיע לי (יש לי ביוס כזה אדום) יש לי לוח אם DFI NS35-SL ומעבד אינטל פנטיום 4 2000
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי כרטיס מסך מדגם 6600 GT של GYGABITE. מזה כיומיים שהמאוורר של הכרטיס מסך מרעיש מצורה מחרידה. פעולת הניקיון היסודית שביצעתי לא עזרה. ברצוני לשאול האם למישהו יש טיפ נוסף לתת לי במטרה לפתור את בעיית ההרעשה. שאלה נוספת שיש לי היא האם ניתן לרכוש מאוורר דומה לזה שמותקן על הכרטיס מסך? צרפתי תמונה של המאוורר יחד עם הכרטיס מסך. תודה מראש, יגאל [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, זה שוב אני, הפעם אני רוצה להמהיר במעט את המעבד המסכן שלי... (יש עליו מאורר שבא איתו) אני רוצה פשוט לשנות כמה ג'אמפרים ולהפוך אותו ל 400 או אפילו ל 450 . השאלה שלי היא כזאת: אין לי על הלוח אם חיישן טמפ', אז איך אני אוכל לבדוק שהוא בסדר? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב, אז המפרט בחתימה, הוספתי צינור בין המעבד לכרטיס מסך ומשם חוזר לרדיאטור.. נתקעתי באוברקלוק לליבה 565 וזכרונות על 1013... לא מצליח לעלות מכאן - יש לי קפיצות כאלה בהגדרות הכי גבוהות ב NFS ובהגדרות הכי גבוהות ב 3dmark - אין לי מושג עוד איך לבדוק... אני כקגע מקבל ב 3DMARK 3660 - במקום 3360 - לא מה שקיוויתי מבלוק AQUARIUS שאיתו הגיע מישהו בפורום הזה ל 4915... הכרטיס של XFX, AGP. תעזרו לי לסחוט את הכרטיס הזה... זה עלוב ממתין לתשובה של המקצוענים
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
http://www.3dgameman.com/vr/lux_design/antec_led_fans/video_review.htm נראה טוב מאוד .. רק חבל שלוקחים פה בארץ מחיר יותר מכפול בחול
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מה עדיף: ZALMAN ZM-MFC1 או Scythe "Kama-Panel האם יש הצעות נוספות טובות וזולות יותר אשמח לשמוע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היום קיבלתי את ה AMD X2 4200+ ל939 שמתי עליו את המאוורר המעפן שהיה לי על ה3000+ והטמפרטורה שלו עומדת על 50 ברגיל ועוברת את ה60 בעבודה אני חייב המלצה דחופה לקירור שאולי אני עוד אספיק לקנות היום אני לא מחפש משהו מטורף ולא מתכנן OC, קירור רגיל שיאפשר לו לעבוד בטמפרטורות נורמליות.. שיהיה משהו איכותי וזול, עד כמה שאפשר... השתמשתי במשחה טרמית STG-1 ולא סיימתי את כולה.. זה יספיק לי בשביל לשים הכל מחדש או שצריך לקנות עוד אחת? תודה!!!
-
- 15 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום רב, נראה לי שהתוכנה SPEEDFUN מצביעה על כך שהטמפרטורות של המעבד גבוהות מדי. (צילום מצורף) הערכים משתנים בכל רגע. לפעמים ב-CORE 0 יש וי ירוק (שזה תקין כפי שאני מבין), כעבור שנייה זה שוב מתחלף לאדום. גם המדד של טמפרטורה 1 מדי פעם מתחלף בין חץ אדום למעלה, חץ כחול וסימן וי ירוק. לעומת זאת ב- CORE 1 כמעט כל הזמן (במהלך הדקות שעקבתי) יש את הסימון האדום. האם הנתונים האלה מראים שהמחשב יותר מדי מתחמם? במידה וכן, מה נדרש ממני לעשות? תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מזה הדבר המפלצתי הזה??? http://www.vr-zone.com/Home/news51/heatsink.jpg
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל- 775, P4, 3.0. המאוורר שלו הוא בסטוק, מה אתם חושבים על המאוורר האים כדאי להחליף אותו מהבעיה שהוא לא יודע לווסת את עצמו ומתאמץ כשלא צריך ולכן הוא גם מרעיש? או מהסיבה שהוא לא מספיק חזק ( יש לי כרטיס מסך 7800GT + שני כוננים )? - אני צריך שתענו לי מניסיון אישי או מידע אישי ( אבל שהידע יהיה על בטוח- עובדה ולא סתם להעריך ש... ). - אל תגידו לי לבדוק בעצמי כי אני מעדיף בנוסף עוד דעה של כמה אנשים נוספים. נ.ב: אם אני אחליף את המאוורר אני אחליף ל BigTyphoon.
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
את הדגם תוכלו לראות במפרט. הטמפ' של הכרטיס במנוחה 47-48 מעלות. ובלי שום אפליקציה מופעלת( משחק וכו') המאורר קופץ מ38% מהירות ל100% כל כמה שניות *הדרייבר המותקן הוא האחרון עם ה"הוט פיקס" של farcry וstalker, התקנתי אותו לפני כמה ימים ורק עכשיו התחילה הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם שידרגתי מ9900K ל10900k לוח asus rog maximus xii hero z490 ורציתי לדעת כמה דברים מה הטמפרטורה המקסימלית למעבד הזה ל7\24? ומה המתח המקסימלי למעבד הזה ב7\24? עיקר הדברים שאני עושה במחשב זה משחקים מדיי פעם וCINEBENCH ואם מישהו עשה למעבד הזה ויש לו ניסיון אשמח לטיפים ועצות תודה
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור מים למעבד ולעשות אוברקלוקינג.... הבעיה היא שאני יודע בערך לעשות אוברקלוקינג ואני מפחד לדפוק את המעבד.... אז אם משהו מכיר מדריך לאוברקלוקינג למעבדי אינטל שיביא לי בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
שלום ברשותי המחשב הבא: AMD Turion 64 ML-28 1.6ghz Abit NV-8 2X1GB DDR400 3-3-3-8 OCZ ספק Topower 450W המתח התקני של המעבד הזה הוא 1.35V. מאחר שהלוח שלי לא באמת נועד לעבוד עם טיוריונים, אני מפעיל אותו על 1.3V (אני יכול לבחור בין מתחים נמוכים, 1.3 ו 1.45). על המתח הזה (undervolt, בעקרון) הוא עובד לי על 2.2GHZ. הבעיה היא שברגע שאני מנסה לעבור ל 1.45V (כולה תוספת של 1V) המחשב פשוט כבה אחרי שניה.... ניסיתי להפעיל סמפרון על הלוח הזה בכזה מתח- ועבד. ניסיתי להפעיל את המעבד על כזה מתח אפילו ב underclock עצבני- ולא עבד. האם מישהו יכול להסביר למה זה קורה? ואולי אפילו...איך לפתור את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box GIGABYTE GA-P35-DS3L לוח אם Western Digital WD2500AAKS 250GB G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe Enermax Chakra ECA5001 Zalman Case Fan ZM-F3 120mm Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 Enermax Liberty 400W ? נגיד למעבד? עד כמה מומלץ מקסימום או שצריך לשדרג דברים?
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
אוקי אז המפרט שלי הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5QL-E כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כרטיס גרפי SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 512MB PCIe יש לי שני מאוורירים של brushless DC 12v/0.60A JK 1202512 2 ball BEARING יש לי 2 אבל אני שם רק אחד משום שהם חזקים וגם האחד הזה שפועל אני לא יכול איתו!! המשפחה שלי שומעת אותו הוא מגיע עד לסלון וגם לכל החדרים ויש לי בית יחסית גדול... אני לא יכול יותר בבקשה אם משהו יודע ומבין שיעזור לי!
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע OC לא גדול למעבד והמפרט שלי הוא כזה: מעבד: INTEL CORE2DUE E4300 1.8 לא אם: INTEL DQ965 BF זכרונות: 3GB DDR2 KINGSTON (אחד של ג'יגה ושתיים של 2GB) ספק: EZCOOL 450W כרטיס מסך: LEADTEK NVIDIA 7600 GS 256M קניתי את המחשב לפני שנתיים ולא עשיתי בו שום שינוי למעט שדרוג של הזכרון והחלפת ספק. האם בכדי לעשות OC המפרט הנוכחי יספיק? ואם לא איזה שינויים צריך לעשות ובכלל מה הפרוצדורה וכמובן עלויות. נ.ב אני חדש בכל הנושא של OC ואין לי שום נסיון קודם לכן פתחתי נושא חדש (עשיתי חיפוש בארכיון ) תודה לעוזרים
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קירור מכאן בלבד http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_934 איזה קירור מומלץ עד 150 שקל? (אם ממש שווה אז חריגה עד 200, אבל לא סתם)
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אחד המאווררים של המארז שלי עובד הפוך את האויר שלו הוא מוציא החוצה לחוץ המארז ולא מקרר בפנים את המארז.. זה הגיוני ? או שאני צריך לפרק אותו ולהפוך את הכיוון שלו שיפעל לתוך המארז?
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רציתי לקנות מחרטה ידנית. ראיתי שיש משהו חדש, שקוראים לוד DREMEL. בהום סנטר הוא עולה יותר מחמש מאות ש"ח. לאומתו, יש מחרטות ידניות אחרות של WOLF למשל, שעולות חצי מחיר. יש גם ב250 ש"ח, מחרטה שהמנוע יושב על בסיס, וממנו יוצא חוט ציר גמיש, כך שמה שמחיקים ביד הוא כלי הרבה יותר קטן ונוח. האם הDREMEL הזה הוא משהו כל כך יותר טוב מהאחרים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-