אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
לאחר שיפור הקירור הצלחתי להגיע למהירות ליבה של 550 MHZ !!! שהמהירות סטוק היא 400 MHZ!! הנה הוכחהעשיתי כרגע OC רק לליבה לזיכרון הוא חם מידי ואני צריך לשים סניקים על הזיכרון) http://service.futuremark.com/compare?2k3=1341455 מישהוא יודע איפה קונים סניקים לזיכרונות של הכרטיס מסך?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייח מבוסס AMD שטרם קיבלתי. אני אקדים ואומר שאני לא מבין כלום ב-OC ומעולם לא עשיתי OC לדבר! ובכל זאת אני מתכן לעשות OC לכל רכיב שאפשר במחשב שקניתי זאת כמובן בהדרכה ובזהירות! כמו שאמרתי אני לא מבין בזה ואיזה קירור או הספק צריך! לפני שאני ייתן תמפרט, האם מקובל לעשות OC למחשב חדש מהאריזה? מעבד: AMD Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=617&f1=AMD+Phenom\\\\\%e2\\\\\%84\\\\\%a2+II+X4&f2=&f3=&f4=512&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10=&f11=&f12=True לוח אם: GIGABYTE GA-880GM-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov כרטיס מסך: Sapp…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין להחליף את קירור הסטוק הנוכחי. תקציב: עד 400 ש"ח (אלא אם כן החריגה תביא לביצועי קירור טובים יותר) שקט- 8/10 קלות הרכבה וניקוי- 10/10 (ללא הוצאת לוח אם) תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא עם קירור מסוג MUGEN3 זה זמן מה, ממש לפני התחלת OC. צרפתי תמונה ואיתה השאלה: יש בקטגוריית "מעבד" 5 מדדים, הראשון הוא המעבד ו4 הנותרים הם הליבות. אני תמיד קראתי את המדד הראשון שבמקרה שבתמונה הוא 34 מעלות. האם זה החום של המעבד שאליו אני צריך להתייחס? כי במידה ולא אז חום המעבד שלי במצב מנוחה ובטח שבמצב מאמץ פשוט גבוה מידי. אני ישמח להבנה בסוגייה הקטנה הזאת. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתתי לCPU 1.750V זה מסוכן מידי? כי פשוט אני לא מצליח להגיע לOC הזה עם נמוך יותר... אני עובד על טמפרטורה MBOARD 30C CPU 48C (משתנה בין 45 ל50 מתי שהמחשב לא מתאמץ) AUX 35C אני יכול לעשות עוד OC בלי להסתכן?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להוסיף למודינג שלי צג LCD של 4X20 עם תאורה כמו שיש באריהב. יש ליד הבית שלי חנות עם מלא רכיבית (רשת עולמית כנראה) ואני ניסיתי לחפש צג כמו שאני צריך, אבל אני לא יודע בדיוק איך נקרא הצג הזה, וקראתי שצריך עם chipset כלשהו.. בקיצור הסתבכתי, ואני מבקש את עזרתכם באיתור המוצר. האתר של החברה: www.rsisrael.co.il בחיפוש מצאתי הרבה צגים, אבל אני לא יודע איזה מהם יתאים למחשב ולחיבור LPT, לינק לחיפוש: http://www.rsisrael.com/cgi-bin/bv/search/SearchDisplay.jsp?BV_SessionID=@@@@1714682282.1065964949@@@@&BV_EngineID=cccgadcjilldgkgcfngcfkmdgkldfhl.0&SearchType=desc&constraintOID=-986971065&viewType=images&wordMatch=any&SearchText=lcd+display ועוד מש…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה פשוטה: אני צריך מאוורר מומלץ לכרטיס המסך, ומאוורר מומלץ להחליף את זה שבא עם ATHLON XP. תודה. ואם אפשר לינקים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מממ.... כשאין מה לעשות, מוצאים מה לעשות. והפיתרון הכי טוב לשיעמום הוא... או להיות במחשב או להיכנס במחשב והנה כמה תוצאות של שיעמום: (מודם 9600 הפנימי בין הראשונים בארץ)
-
שלום לכולם, יש ברשותי כ1500 שקל להשקיע במחשב. אני עוד מעט אתאר את המפרט, אולי תמליצו לי לחכות ולהשקיע במשהו אחר. המחשב שלי רץ 24 שעות 7 ימים בשבוע ללא הפסקה, ואני צריך שהוא ירוץ בלילה. קניתי קירור פאסיבי לכרטיס מסך לא מזמן, וקירור אחר של Arctic Cooling למעבד (Q6660) בשביל להוריד את הרעש. אבל הרעש עדיין מפריע לי בלילה. האם יש דרך לחסל לגמרי את הרעש שהמחשב מייצר?(חוץ מתפקוד של כונן קשיח כמובן) כולל ספק הכוח? אני רואה שיש מערכות קירור מים עם מאוורר, ואז אני כבר לא רואה את היתרון שלהם חוץ מקירור יותר טוב - שבעצם לא מעניין אותי (OC לא קריטי). אני אשמח אם תוכלו להגיד לי אם יש קירור מים גם למעבד לכרטיס מסך ולספק כוח, ולהמליץ לי על מפרט. ובכלל, האם שווה לי לקנות מארז יותר טוב קו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לבדוק את המשחה הטרמית או להחליף קרור? מעבד בין יומיים! 59 מעלות במאמץ.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי לפני שאני אוסף את הכלים הדרושים.., כבר כמה חודשים טובים ויותר, יש לי בעיית חום רצינית מאוד במסך! מסך 17 אינץ' של LG מהגדולים והמגושמים והשטוחים.. ;D לא רק שהוא ישן די הרבה, והוא מרצד לו ורוקד לו בכיף ובסבבה.., ולצערי הרגלתי את הראיה של העיינים שלי, לראות מסך מרצד, כי לשבת מול מסך מרצד כל יום, במשך כמה שנים טובות, זה קצת מזיק לעיינים.., ואני שם לב שאני מאבד קצת את חוש הראייה החדה שלי.. :-\ אבל עדיין.., אני ברזולוציה גדולה מאוד! והכל אצלי קטן, ככה שבכלל אני מנסה להרגיל את עצמי לא לאבד את חדות הראיה, ולגרום לעין שלי להתמקד טוב יותר.., וזה גם עוזר לעין.. 8), או הורס אותה.. חיחיי : וגם כל מי שמסתכל על המסך שלי (חוץ ממני) מתחרפן, ומבקש ממני לעשות משהו ומהר!, אני א…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי מחשב די חדש, עם מעבד I5 3470 3.2 GHZ , הקירור ששמתי במעמד הקניה הוא Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 השימוש העיקרי שלי למחשב הוא משחקים (COD,BF,NFS) אבל לא ברזולוציה והגרפיקה הכי גבוהים כי הכ.מסך חלש, כרגע יש לי כרטיס מסך HD4870 שנותן לי סה"כ הנאה סבירה במשחקים. אני מתכוון ב"ה לשדרג בקרוב ל R7 260X , אז חשבתי אולי גם לשדרג קירור של המעבד ל Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 או Scythe Katana 4 CPU Cooler (איזה עדיף? אם בכלל) . השאלה שלי היא האם זה כדאי/הכרחי, האם למשחקים דרוש או עדיף קירור חזק למעבד או שמספיק קירור חזק לכ.מסך? אני לא מתכוון לעשות OC למעבד . נ.ב אם אתם מתכוונים להציע לי קירורים אחרים אז בבקשה שלא יחרגו מהמחיר של 2 הקירורים הנ"ל. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי מחבר gforce 2 mx 400 כן אני יודע שהוא לא משהו אבל עדיף מהוודו 3, שמתי על ה gforce גוף קירור ומאוור של פנטיום 2 ישן וכמובן משחה תרמית בינהם, אכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק ה default זה core clock 200 memory clock 350 אכשיו השאלה אני לא יודע מה צריך להיות ההפרש בין הליבה לזיכרון ? דוגמא: אם אני מעלה את הליבה ב-20 אז בכמה אני צריך לעלות את הזיכרון ? תודה לעוזרים !
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ותראו מה יצא VANTEC AEROFLOW 8RDA+ 1700 JIUHB 0310 מעבד על 52 טמפרטורה המחשב לא ממש יציב קורס מידי פעם המלצה : אל תעשו את זה בבית או שעיבוי אדים של המזגן ישרפו לכם את הלוח
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ספק אחד שלא בשימוש ואני רוצה לחבר אליו איזה קטודה או מאוררים או משהו אבל בלי לחבר אותו למחשב (ללוח אם) איך אני עושה את זה? דרך אגב אני מתאר לעצמי שצריך לג'אמפר (לקצר) בין מגעים בחיבור הראשי (הארוך של הלוח) ואני מבין שלהדליק ולכבות יהיה קצת קשה לג'אמפר ולהוציא כל פעם אז זה יהיה בסדר אם אני יעשה את המגע הזה תמידי, ודרך הכפטור מאחורה של ה ON\OFF ידליק ויכבה? הספק יכול להדפק מפעולה כזאת? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מזמן לא התעסקתי בכל הנושא הזה אז אני כבר לא זוכר מה יותר טוב מה פחות... ומאז גם בטח יצאו עוד מוצרים שאולי יותר טובים קיצר אני צריך קירור לכרטיס מסך (8800GTS) שזה מאז פעם אחרונה שראיתי לא נריאה לי שמשהו התשנה, ה Arctic Cooling Accelero S1 ניראה לי הבחירה הכי טובה בתוספת מאוורר, השאלה הכי רק איזה מאוורר - ראיתי סרטונים וזה לא מובן אם זה 80MM או 120MM כי לפי מה שזכור לי מפעם ה120 לא יושב עליו לא טוב יענו יותר גדול מהגוף עצמו... אז זה 80 או 120 ? ועוד שאלה - אני צריך המצלמה למאוורר 120 בלי לד הכי טוב מבחינת יחס ביצועים ורעש (ולא ביצועים מטורפים אבל רעש כמו טרקטור) אני יודע של - Scythe יש מאוורים מצוינים וכמה שעכשיו ראיתי דווקה ניראים גם סבבה מבחינת מחיר. אבל בטח יש כאלה ש…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכנסתי לסטיקים וקראתי כמה מדריכים וסך הכול הבנתי שאני צריך לפני הכול לעשות שיפוץ פנימי של החלקים במחשב לסירקולציה טובה יותר פלוס לקנות קירור נוסף למארז(ולמעבד אני חושב גם) ולכרטיס מסך. הטמפרוטורות של המחשב במאמץ(אחרי חצי שעה בערך בקרייסיס, ואחרי זה גם הפעלתי גם את S&M לכמה דקות והיו בערך אותן תוצאות למעבד) לפי everest הן: http://img156.imageshack.us/img156/6255/temperature2ul4.jpg שמתי לב שהמעבד עובר את ה65 מעלות (הגיע גם ל71 בS&M) ובסטיקי היה רשום שהטמפרטורה המומלצת היא 65 מעלות לפנטיום D המתיישן שלי. אני צריך המלצות לקירור למחשב עד 250-300 כולל הכול(משחה טרמית אם צריך, קירור לכרטיס מסך, מארז, מעבד וכו). אני רוצה קירור די שקט(אני לא מתכנן אוברקלוק רצחני). מפרט בצ…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך אוברקלוק ללוח אם P4C800-E DeluXe? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי (לצערי) מעבד פנטיום 4 (סוקט 478), ליבת פרסקוט, והמאוורר המקורי עושה רעש וגם לא מקרר. אני רוצה קירור חדש למעבד, שגם יתאים לסוקטים החדשים בסביבות 175 ש"ח. תודה רבה.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה אוברקלוק יציב אפשרי בRyzen 5000 לזיכרון ומעבד בלוח 5+3 Phases Pure Digital VRM ? למשל 5600G בלוח אם Gigabyte A520M DS3H Micro ATX AM4 64GB (2x32GB) Memory Kit – 3200MHz CL-16 – 1.35V
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני מתכונן לקנות את הנקסוס ששולט על מאווררים. אני רוצה לשלוט על המאוורר שעל ההיטסינק שלי VOLCANO 6CU+ ורציתי לדעת אם הנקסוס יכול להתמודד עם מאוורר כזה? כלומר שלא יקרה מצב שאני יפעיל את המחשב והמאוורר לא יפעל כי אז המעבד ישרף
-
איזה מערכת קירור מים מרשימה , מעניין בכמה היא תתומחר בארץ (אם בכלל ..) http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0040symphony/cl-w0040.htm
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הייתי רוצה לדעת כיצד אני יכול לעשות המהרה במערכת : intel dx58so i7core930', memory 4X2GB, GTS250 1024GB (ספק 700W) העבודה על המחשב היא ברובה על rendering כבדים יש לי כרגע שתי תוכנות, speedfan ואת התוכנה של אינטל -Intel desktop control center בשתיהן ניתן לעשות המהרה כמעט בכל החומרה. הבעיה שאין לי מושג לאילו ערכים אני צריך לשנות. עזרה בבקשה, למבינים באמת...[br]פורסם בתאריך: 4.08.2010 בשעה 00:13:26 הזכרונות אגב,2GB DDR3 '1066.64Mhz Kingston
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני אנצל את המחצית ואשאל כמה שאלות (מקווה שזה הפורום הנכון), לא הצלחתי למצוא את התשובות בעזרת חיפוש... בכל אופן, עבדתי לפי המדריך של קובי חסון בקשר לשימוש במאוורר של ספק ישן. את המאוורר הוצאתי, יש לו שני חוטים: אדום ושחור. במדריך כתוב להוציא גם את חיבור המתח לפלופי ולהשתמש בו. יכול להיות שזה בגלל שהמדריך מ2001, אבל חיבור המתח לפלופי לא נראה כמו בתמונה. אתם בטח מכירים אותו, זה שקע לבן שמחוברים אליו רביעיית חוטים. והנה השאלות: 1: האם אני יכול בכלל להשתמש בחיבור הזה לטובת חיבור המאוורר ללוח האם בכלל ? (הוא לא מטעים בעיקרון לחיבורי מאוור, שייפתי אותו קצת ועכשיו הוא מתחבר לא רע).. 2: במידה ולא, באיזה חיבור אני כן יכול להשתמש ? 3: במידה וכן, כאמור יש לו ארבעה חוטים (אדו…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-