אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכם. יש לי מארז אורורה של ג'יגהבייט ואני רוצה לשים לו מערכת קירור מים כדי לשמור על יציבות ומהירות איזה מערכת קירור מים מומלצת במחיר זול כדי שתקרר לי את כול המחשב (ולא רק את הזיכרונות או כרטיס המסך..) תודה רבה על עזרתם
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מקווה שתוכלו לעזור לי אני מעוניין לקנות קירור למעבד שלי ויש לי שתי התלבטויות: איזה מבין המקררים יותר טוב? והאם הם בכלל מתאימים למעבד שלי? הנה קישור לקירור של המעבד http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=za-7000ac http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cm-a4 והנה תמונות של הלוח שלי http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/u/y/f/a/r/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200504131816439672/200506292356469555/IMG_0050.jpg http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/u/y/f/a/r/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200504131816439672/200506300002473095/IMG_0051.jpg בקשה עזרו לי תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אחרי הרבה עזרה מאנשי הפורום יש לי את המחשב החדש שעובד מעולה! פתיחת ליבה הייתה הדבר הכי קל שעשיתי!!! בנוסף כרגע גם העלתי את הmultiplier ל14.5 שאה ראשונה: כשאני בודק את טמפ' המעבד בeasyTune אני רואה בדרך כלל בסביבות 40-50... האם זה בסדר? דבר שני כשאני בודק בSpeedFun אז יש לי Temp1: 35C Temp2: 45C - תואם את טמפרטורת המעבד Temp3: 80C - וזה עומד קבוע על זה!! האם זה סתם באג בתוכנה שיש לי סיבה לדואג? שאלה נוספת: האם אפשר בבקשה לקבל הסבר (או לינק) למתקשים איך אני בודק את המחשב במאמץ (גם לטמפרטורה וגם ליציבות) - הייתי רוצה לעלות עוד טיפה את מהירות המעבד אבל אני לא רוצה לדפוק את המחשב.. כל מידע יעזור מאוד תודה רבה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש Asus P4PE Intel 2.533Ghz עכשיו במשך תקופה ארוכה כל פעם שהוא מפעיל ישום כבד ה-PC-Speaker מתחיל לצפצף לפי החוברת של ASUS זה מראה על בעית התחממות היה לו היטסינק של evercool שהוא קיבל מ-KSP (כמובן שהם לא נותנים אינטל מקורי) החלפתי לו היול לזלמן 7000 והמחשב עדיין מצפצף כשהוא התחיל לצפצף המעבד היה על 43 מעלות לפי ה-asus probe מה הולך פה?!
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום רציתי לשמוע את דעתכם על התוצאה של ה-OC שעשיתי לכרטיס שלי טמפ' במאמץ 55-60 מאורר 65% 831@1039 מעבר לזה היו שגיאות ב- ATITOOL . לא נעשה VCORE יותר מ- 1262 בסטוק . כי אני גם לא יודע לאן להעלות אותו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאוור על כרטיס המסך שלי הוא ניהיה ממש חם הכרטיס הוא geforce 4 64 mx 440 אייך אני מתקין עליו מאוור? מאיפה אני משיג את המאוור ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, מחפש קירור למעבד הנ''ל, הכי זול שיש, שיהיה שקט כמובן - נכנס למארז HTPC. מעבד יתאמץ נטו בניגון תכני בלוריי מלאים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בסטיקיז לא מצאתי בכלל שום הדרכה בסיסית ל OC, אשמח אם תפנו אותי להדרכה כזו באופן כללי. ובאופן ספציפי לגבי Gigabyte. כמו כן, מה הכלי המומלץ בוינדוס שנותן חיווי על ה OC הקיים, תדר עבודה של מעבד תכלס (ולא כזה שלוקח את התדר כאינפורמציה מהמעבד - אלא שממש מודד אותו) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!! הקירור שחשבתי להביא לכרטיס BFG 7800GTX שאני הולך להביא מחו"ל בקרוב ;D הוא BigWater של טרמלטייק שמעתי שהקירור לא מי יודע מה אבל לדעתי הוא יהיה די טוב על הכרטיס מסך !! רציתי לשאול מה אתם תגידו ? התקציב שאני מוכן להשקיע לגבי זה הוא נע סביב התקציב של הביג וואטר משהו כמו 500-700 חשבתי עליו כי זו עסקה די טובה לקחת אותה ב-500 שקל מהדובים כשהכל כבר בפנים (בלוק, משאבה ורדיאטור) אם יש לכם להציע לי משהו אחר אני אשמח לשמוע !! נ.ב. הקירור הוא לOC
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע נמצא באוברקלוק של 288X10 למעבד. המחשב יציב ב Prime95 24.14 במשך יומיים שלמים, בלי שום בעיה. בזמן הרצת NFSMW, עוברות 5-15 דקות והמחשב קופא, מחייב Reset. אם אני יורד ל 280X10 הכל עובד יופי. איך ייתכן שהמחשב עומד בעומס של 100% בפריים במשך יומיים, אבל קופא במשחק שאני חושב שלא מנצל את המעבד ב100%, וגם אם כן, אחרי רבע שעה קצרה? האם מדובר בבעיה ספציפית במשחק? מישהו נתקל אולי במשהו דומה, או שיש לו ניחוש מושכל מה גורם לכך?
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Gigabyte GV-N68T256DH GeForce 6800GT 256MB מה לדעתכם אך הוא? עם למישיהו יש ועשה OC איתו לאן הוא הגיע? אך הקירור שלו (הסטוק)?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא מעבד Intel Core 2 Duo e8400 לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L זיכרונות G.Skill DDR2 4096MB (2048MBX2) 900MHZ 4-4-4 12 pi black כרטיס מסך nVIDIA 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIE Club3D מארז ללא ספק Lian-Li Pc-7B Plus Black Window ספק כח Hiper S625 625W קרור למעבד Thermalright HR-01 PLUS מאוורר למארז Nexus Real Silent Case Fan 120mm PWM וניסיתי לעשות לו OC ל 3.6 כמו שהסבירו לי פעם שעבד לי וכרגע הוא מראה לי בCPUZ 2400 MHZ ורק לפעמים קפיצות ל3600... הVCORE בינתיים על 1.30 השאלה עם לעלות עוד כי קודם שמתי גם על 1.4 וזה לא עבד שמתי תמונה מה CPUZ בקבצים למטה תורידו כי עם לא פשוט לא רואים טוב.. או את הכל. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מצלמה פה אבל זה ממש מה שיש לי פה (עם אותה תוכנה ותצוגה): צג 4x20 אורכו כ10ס"מ ורוחבו כ6ס"מ צג זה -240x64- אורכו כ18ס"מ ורוחבו כ6.5ס"מ
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האם הזיכרון הזה: 6Gb Kit (2GX3) CMX6GX3M3C1600C7 CL-7-8-7-20 GT של CROSAIR האם הם טובים? יחסי למחיר שלהם או יש משהו יותר טוב עבור OC תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני מביא לכם תמונות סודוית מבפנים של מחשבי הקט וקימבנטי כל מיני מאווררים אחרי שאתמול אמרשתי שלשום מאוורר אצלי אין חור מי שזוכר. טוב הקיצר אני רוצה שתגידו לי איפה לעשות והאם מה שעשיתי זה טוב וזה מה שקימבנתי: טוב עכשיו תענו לי על מה ששאלתי וביקשתי תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש למישהו מושג היכן ניתן להשיג מאווררים של 200mm ומעלה? תגובות כמו: "מה אתה צריך מאוורר כזה גדול? קח מאוורר 3000 RPM" לא עונות לי על השאלה, ואם כבר אתם תוהים למה אני צריך כזה מאוורר ואיפה אני אדחף אותו, אז אני מתכןן מוד למארז וזה יהיה מאוורר צד בדלת. עריכה: האם בארץ ניתן להשיג דברים כאלה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=327&products_id=26263 http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=327&products_id=25134 בארץ מצאתי רק ANTEC BIG BOY
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח האם הוא Gigabyte GA-965P-DS3, באתר של זלמן לא מצויינים בכלל הסדרות החדשות של הלוחות... מישהו יודע מניסיון לגבי התאימות של שני אלה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי לפני שאני אוסף את הכלים הדרושים.., כבר כמה חודשים טובים ויותר, יש לי בעיית חום רצינית מאוד במסך! מסך 17 אינץ' של LG מהגדולים והמגושמים והשטוחים.. ;D לא רק שהוא ישן די הרבה, והוא מרצד לו ורוקד לו בכיף ובסבבה.., ולצערי הרגלתי את הראיה של העיינים שלי, לראות מסך מרצד, כי לשבת מול מסך מרצד כל יום, במשך כמה שנים טובות, זה קצת מזיק לעיינים.., ואני שם לב שאני מאבד קצת את חוש הראייה החדה שלי.. :-\ אבל עדיין.., אני ברזולוציה גדולה מאוד! והכל אצלי קטן, ככה שבכלל אני מנסה להרגיל את עצמי לא לאבד את חדות הראיה, ולגרום לעין שלי להתמקד טוב יותר.., וזה גם עוזר לעין.. 8), או הורס אותה.. חיחיי : וגם כל מי שמסתכל על המסך שלי (חוץ ממני) מתחרפן, ומבקש ממני לעשות משהו ומהר!, אני א…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לגולשי האתר, המעבד שלי הוא AMD Athlon ii x4 640 והוא כרגע רץ על 3.5~ עם באס של 234 הלוח שלי הוא ga-890gpa-ud3h סוקט AM3+ זיכרון G-skill 1600 4GB הבעיה שלי היא שבלוח הקודם שלי שהיה AM2 עם אותו מעבד הצלחתי לעבור 240 בבאס והדבר היחידי שהגביל אותי היה הזיכרון כעת אני לא יכול לעבור את ה240 בלי קריסה,העלתי מתח למעבד בלא הרבה, גם לגשר, אבל עדיין המחשב קורס או שווינדוס לא עולה אני חושב שהבעיה היא איפשהו בHT LINK ובגשר הצפוני, במתחים ובתדירות שלו, הזיכרון לא מהווה בעיה וראיתי שאם הלוח שלי הגיעו לבאס של 300+ ועם המעבד שלי מגיעים בערך ל3.8 אז מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כככה אני לומד כול פעם דברים חדשים על oc וכמו לכול אחד יש לי טיפה פחד לא להרוס משהו בזמן שאני עושה oc וגם היתי צריך מישהו שיעזור לי בבעיות ורב תודות לאלמוג אבל החלתתי לעשות בסופו של דבר אז קבלו מפרט +תוצאות מפרט: מעבד amd 2600 mobile זיכרון מושקין 3200 הגירסה הכחולה לוח של גיגה בייט 7N400-L1 דווקה סבבבה של לוח גוף קירור של tt וולקנו 11+ זהווו הנה תוצאות תוצאות: אז ככככה עכשיו אני נמצא על 200*11.5 מעלות 53 במנוחה ו54 55 בעבודה לי נראה שהסנסור שלי דפוק או משהו כזה אולי ממישהו יסביר לי איך זה יכול לקרות? כי יש לי משחה טרמית מעולה ומארז מאורר בצורה לא מוגזמת אבל מאוורר מתח של המעבד אני על 1.65 אז פה עצרתי כי למה להמשיך עוד מה אני יעשה יעלה עוד באס או מכפל…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לידי COOLERMASTER 80MM עם הנתונים הבאים: SIZE:80X80X25 RATED VOLTAGE:12V BEARING TYPE: RIFLE BEARING INPUT CURRENT: 0.15A ROTATION SPEED: 2500RPM NOISE: 25DBa INPUT POWER: 1.80W האם המאוורר הזה יפיק ביצועים טובים על SK-7? כי אני רואה בביוס שהמאוורר של הVOLCANO6 שלי מסתובב בסביבות ה4500-5000RPM... תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוך החלטתי שאני חייב לרכוש מאוורר למעבד הכסף שאני מוכן להשקיע גבוה (עד 400 שקלים ככה ) ואני רוצה לקבל ביצועים מעולים מבחינת הטמפרטורה. ועוד שאלה, מהי התוכנה המומלצת ביותר לצפייה בטמפרטורה של המעבד וגם שינוי מהירות המאווררים? המפרט שלי: 3.2C 1024 twinmos asus p4c800 e delux R9600 pro thermaltake xacer תודה, דור.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-