אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני קונה מחשב חדש עם מעבד amd athlon2 X4 620 , ויש לי מאוורר ישן (מלפני כ4 שנים) של הathlon64 3000+ הישן שלי. המאוורר הוא AC freezer 64- נדמה לי הראשון מהסדרה שיצא. האם לדעתם אפשר להסתפק בלקנות משחה תרמית חדשה ולשים אותו, או שעדיף מאוד לקנות קירור חדש טוב יותר? לא מתוכנן OC, והמארז הוא collermaster HAF 932. תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרך הביוס אין לי שום שליטה על על ה- bus של ה- PCI\AGP. הדרך היחידה שאני יכול לעשות OC למחשב שלי היא באמצעות שינוי המכפיל של ה- CPU אולם לפעמים גם הוא מהווה מכשול כאשר המערכת נהיית בלתי יציבה במכפלה מסויימת (13, לדוגמא). האם יש תוכנה שבעזרתה אפשר לשלוט מהירות הבאס של ה- PCI/AGP ? מה עושים במקרה כזה ? מחליפים לוח ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב אני לא יודע אם זה מתאים לפה או למודינג אבל אם לא אז לעביר אז שמעו אני רוצה להכין לעצמי מערכת מים מחלקים של מכוניות למעבד ולכרטיס מסך אז חלקים זה לא בעיה אז החלטתי שהמערכת תהיה מחוץ למחשב במארז ניפרד ביגלל שאין לי הרבה מקום (MID TOWER) וגם יותר קל להכין אותה מחוץ למארז וגם יותר יפה (לדעתי) אז בהתחלה חשבתי נעשה 2 רדיאטורים ששתיהם יהיו עם שתי מאווררים של 80 רדיאטור לכל חלק אבל לא יהיה מקום (לפי הסירטוטים שלי) להכל ואני רוצה לשים גם ספק בישביל להקל על המערכת אז אמרתי נלך על רדיאטור עם 3 מאווררים מה אתם אומרים זה יספיק לשניהם? אני לא מתכנן OC ממש גדול בסך הכל עד לאיפה שהמעבד יקח אותי (כנ"ל לגבי הכרטיס מסך) ועוד שאלה אתם חושבים שמשאבת דלק תהיה מספיק טובה? ו
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו זה מה שיש לי alx 600 גוף קירור מרכזי של פנטיום 2 גוף קירור חתוך ל 2 של פנטיום 1 מאוורר 50 מ"מ ועוד מאוורר 45 מ"מ מה אפשר לעשות?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ok שתי שאלות דבר ראשון יש לי 2 מאוררים של 80 מ"מ שתיהם מאחורה אחד של הספק והוא מוציא אוויר ואחד מתחת איזה 10-15 סנטימטר למטה שגם מוציא אוויר כל החלק הזה הוא ממש קר כאילו נעים ואני לא יודע אם לשים עוד מאורר אני אל ממתעסק באוברקלוק ודברים כאלה אז בבקש תנו לי את הטמפרטורות שלוח אם אמור ליהיות בערך ואיזה חלק של הלוח אם ני מוודד? והספק כמה? ובערך דיסקים קשיחים מה הטמפרטורה.. ואם אני יששים מקדימה מאורר שיכניס אוויר זה יהיה טוב.? תודה מראש.. אה ואני חדש פה.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פאן באס, עם דבר כזה שמסובבים וזה מוריד את המטח! עכשיו, יש לי כזה דבר, וכשאני שם על המקסימום, זה עובד, אם אני מוריד קצת, זה נחלש (אם ממש קצת), ואז קצת יותר מוריד אז נכבה לגמרי! מה אני יכול לעשות כדי שזה ישתמש בהדרגתיות שבקצה אחד יעבוד על המקסימום, ובקצה השני זה יכבה ? תודה מראש! נ.ב יכול להיות שהדבר הזה (הזה שמסובבים, ברח לי השם) שלי אינו תקין, ואם כך - כמה עולה בערך אחד חדש ? ואם מישהו יודע איך להכין אחד - מדריכים יתקבלו בברכה! שוב, תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח: EPOX 8RDA+ מעבד: AMD ATHLON XP 1700+ על 0.13 מיקרון זכרונות: CORSAIR XMS 256DDR PC3200 CAS2 LL שני סטיקים וכרטיס מסך: HERCULES RADEON 9500 PRO 128DDR מה אתם אומרים? יש מקום לשיפור? (קולר למעבד יהיה רק חודש הבא ואני עדיין מתלבט בין AX-7 ו VANTEC AERO FLOW)
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי שזה הזכרונות.. למרות שאני יודע שזה הולך לבוא, זה לא הלוח. הלוח מתוכנן לעבוד גם עם מעבדים בעלי באס של 166, וזה מה שאני מנסה. נראה לי שזה הזכרונות, למרות שהם עושים 165 בלי בעיה.. התזמון שלה קבוע על הכי לאט (CAS3) למישהו יש רעיון?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למחשב שלי .. אני העלתי לאט לאט אותו עד שהגעתי ל142 באס.. ואז פתאום נכנסתי למחשב והוא נתקע לי אחרי זמן קצר.. הורדתי את הבאס עכשיו ל136 ועכשיו זה בסדר.. אני רוצה לעלות עוד .. עזרה .. המחשב שלי : P. 4 2.53 512 MB DDR 400MHZ לוח אם GA-8SG800 וכרטיס מסך Geforce 4 ti 4200 128mb
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש איזה מדריך שמראה איך עושים OC? זו פעולה שכדי לעשות אותה אני צריך לפתוח את המחשב ולטכנת אותו או שזה יותר פשוט ועושים את זה דרך הWINDOWS
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתתי לCPU 1.750V זה מסוכן מידי? כי פשוט אני לא מצליח להגיע לOC הזה עם נמוך יותר... אני עובד על טמפרטורה MBOARD 30C CPU 48C (משתנה בין 45 ל50 מתי שהמחשב לא מתאמץ) AUX 35C אני יכול לעשות עוד OC בלי להסתכן?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום את המפרט הבא ADM 64 3000+ ?K8NF-9 של GB עכשיו רציתי לדעת אך אני עושה לו OC תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב אני מביא לכם תמונות סודוית מבפנים של מחשבי הקט וקימבנטי כל מיני מאווררים אחרי שאתמול אמרשתי שלשום מאוורר אצלי אין חור מי שזוכר. טוב הקיצר אני רוצה שתגידו לי איפה לעשות והאם מה שעשיתי זה טוב וזה מה שקימבנתי: טוב עכשיו תענו לי על מה ששאלתי וביקשתי תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אולי קונה את הקירור הבא ל p4 : AX-478 EXTREME ואני לא אוהב רעש ויהיה לי את המארז של אנמרקס ( מה שיש בפנדה) ואני רוצה לדעת אם המאורר יהיה רועש מאוד ? דרגו לפי : נסבל , בלתי נסבל , רועש מאוד ובסדר .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני עושה OC גבוה לQ6600 שלי, הPWM (שאין לי מושג מה זה) עולה המון בטמפרטורה! הכי גבוה, זה שהעלתי מתחים וFSB, הגעתי ל3600MHZ, הPWM הגיע ל102! יש מצב שאפילו יותר, יצאתי מיד שראיתי את זה. היום פעם הראשונה ששמתי לב לטמפרטורה בPWM. מי שיש לו את הלוח הזה, יכול להגיד לי מה הטמפרטורה שלו והמתח שהוא נתן למעבד? ומי שיודע מה הרכיב הזה, כיצד ניתן לקרר אותו? אני לא יכול להמשיך בOC בגלל הטמפרטורה המטורפת שלו. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה טוב,שקט, ומקרר טוב? 1.Thermaltake Contac 29 CPU Cooler - 120mm Fan 2.Arctic-Cooling Freezer 7 Pro
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי קירור מסוג: zerotherm nirvana nv120 והבעיה איתו היא שנשברה לו התושבת ועכשיו הוא מחובר באמצעות 2 ברגים במקום 4 בתושבת . לכן אני מחפש קירור חדש שיהיה ברמה שלו ואפילו יותר טוב ממנו ואם אפשר שיתמוך גם בתושבות החדשות. התקציב שלי עד 350 שקלים . תודה וגח שמח .
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקירור למעבד: coolermaster hyper 212 המאוורר התחיל להרעיש לי, כנראה הבעיה במיסב שצריך שימון (טמפרטורת המעבד מצויינת) פירקתי את כל הקירור לעבודה נוחה על המאוורר, על הדרך נאלצתי גם לפרק את כל הלוח מהמארז..מה לא עושים בשביל שהמחשב יהיה קצת יותר שקט אבל... אני לא מצליח לפתוח את המכסה הקטנטן שמעל הציר, נראה לי שעשו שם הדבקה או שפשוט סוג של יציקה? :s05: למישהו יש רעיון מה עושים? בנתיים העלתי פה תמונה של מאוורר אחר, רק להראות איך זה אמור להיות כשהמצב תקין ואפשר לפתוח ולשמן... ( את התמונות לקחתי מהמדריך המצויין פה http://hwzone.co.il/guides/fanoil/2 ) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד שלי i5-750 באוברקלוק של 3.6 במנוחה הוא על 37 מעלות במאמץ של שעה occt הוא מגיע ל65 הטמפרטורות סבירות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אתמול מארז ANTEC 300 וספק מודולרי M12II של SS. מיקום הספק הוא למטה. השאלה לאיזה כיוון לכוון את המאוורר של הספק (מאוורר 12 ס"מ) כלפי מעלה או כלפי מטה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מבוסס סוקט 478 מעבד 3.0 לוח אם p4s800 של אסוס. מאתמול המחשב שלי נכבה לי ובבדיקה שלי מול הביוס מתברר שהטמפ' מגיע עד ל 95 מעלות צלסיוס. המאוור נראה עובד תקין משהו כמו 3400 סיבובים לדקה. האם זה הסוף של המאוור האם כדי לקנות חדש?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס מסך שלי 6800GT LEADTEK ליבה 425 ולזיכרונות 574 והפעלתי ATITOOL האם יש לי ארטיפקטים? הכרטיס במנוחה על 49 מעלות, ובהפעלה של ATITOOL לאיזה 3 דקות הוא על 70 זה בסדר? תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי השבוע שעבר מחדש חדש, אינטל CORE2DUO E6400, לוח אם של אסוס P5B. לפני שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם, הטמפ' בתוכנה SPEED FAN הייתה נורמלית.. כשהתקנתי את הדרייברים, אז הטמפ' בתוכנה הזאת וגם בתוכנה שבאה עם הלוח אם ASUS AI SUITE, מראות על : CPU TEMP: 84 מעלות, ועולה ויורד מדי פעם במעלה אחת. קראתי כאן בפורום שמומלץ לבדוק עם התוכנה INTEL thermal analysis tool, ושם התוכנה מראה: CPU 0 - 25/45 מעלות CPU 1 - 28/27 מעלות מה נכון? אם הטמפ' של המעבד באמת 84 מעלות, הוא במצב קטסטרופלי.. אשמח לעזרה!
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-