עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לילה טוב וחג שמחי לאחי יש מעבד 2.6GHZ 478\1MB ולוח P4P800SE springdale קירור סטוק,החלטתי לבצע C@ למעבד ולכרטיס מסך טמ"פ בIDLE : כ40 מעלות טמ"פ בLOAD :כ46 מעלות ביצוע C@ של 20% דרך הביוס של הלוח 2.6GHZ@3.12GHZ טמ"פ IDLE : כ45~47 מעלות טמ"פ LOAD :כ51~53 מעלות 7600GS SONIC 1000@400 מהירות סטוק טמ"פ IDLE : כ44 מעלות טמ"פ LOAD : כ49~51 מעלות לאחר C@ של 1400@560 (7600GT Speed) טמ"פ IDLE : כ47 מעלות טמ"פ LOAD : כ50~54 מעלות בקרוב תוצאות 3DMARK 03\05\06 וPCMARK חוות דעתכם? (אני מודע שאפשר להוציא לו את המיץ עוד,כשיחליף את הקירור אטחן אותו עוד)

2. שלום, אני כותב את הודעה זו בשם חבר טוב שלי. לא מזמן הוא קנה מחשב חדש שכולל את כרטיס המסך zotac gtx 670 2 gb ומארז thermaltake versa g1 mid tower. כשהוא ביצע באנצ'מארקים שונים ושיחק במשחקים שונים הוא שם לב שהטמפרטורה שאליה מגיע כרטיס המסך היא יחסית מאוד גבוהה - בערך 80 מעלות צלזיוס ואפילו יותר. חשוב להדגיש שהכרטיס הוא בעל קירור reference והמחשב מיועד רק לגיימינג (משחקים כבדים מאוד). חשבנו על כמה פתרונות: הוספת מאווררים למארז או החלפת הקירור של כרטיס המסך עצמו (לדוגמה לקירור הזה: http://www.arctic.ac/en/p/detail?sArticle=18.%3F). בנוסף הוא כרגע משחק עם מזגן ולפעמים עם מאוורר ליד המחשב. מה אתם ממליצים לעשות? והאם טמפרטורה שמעל 80 מעלות (מתחת ל-90) מסוכנת? תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by eXpire,

שלום לכולם! לא מזמן רכשתי קירור חדש למעבד שלי והתברר שהוא לא מותקן כפי שחשבתי (ההתקנה התבצע באופן הנכון,ההנחה של כיוון הקירור הייתה שגואיה) ובכן ברשות גוף קירור מעבד zalman CNP9500 מאוור צידי 80 מילימטר ושתי מאוורים בתחתית הקידמית של המחשב ובאמע של החלק האחורי (שניהם 120מילימטר) כך כרגע נראת הסירקולציה שלי http://img600.imageshack.us/i/mapc.png/

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  4. שלום אני רוצה לעשות oc למחשב לשי ולדעת עם הוא מתאים לזה ואני לא מבין כול כך בנושא אבל אני מבין בחומרה.... את המפרט שלי אפשר לראות בפרופיל בבקשה עזרו לי אין לי בעיה לקרוא מדריכם וכאלה

5. Started by YinnoN,

שלום יש לי זכרונות rdram תוצרת סאמסונג של 64*2 יש עליהם מין שכבת הגנה כזאת כחולה האם היא תקרר אותם מספיק כשאעשה oc על הזכרונות או שצריך משהו נוסף ? כשאני עושה Oc על הזכרונות בלבד משנה אם המחשב שלי מקורר ? אם כן האם אלה טמפ' טובות בשביל הoc ? ד"א זה עומד להיות הoc הראשון שלי יש לכם טיפים כלשהן ומדריך בעברית אשר יתמוך ? תודה

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  6. Started by GuyG,

רציתי לדעת כמה דברים על הרעש שהמאווררים מייצרים (אני קונה מחשב חדש והוא יהיה מטר מהמיטה) הסבירו לי שה 120mm פחות רועש מאשר ה 80mm, איך זה הגיוני..? עוד דבר, לפי הטבלה באתר של KSP (מפורט איך להכנס): בטבלה אפשר לראות את המאפיין Noise Level שבו יש db (A) & Sone. db כמו שהבנתי זה הדציבלים (ככל שיותר גבוה - יותר מרעיש- וכל ה 120mm עם דציבלים גבוהים מה 80mm). מה זה ה Sone הזה..? והאם יש עוד מאפיינים חשובים? תודה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אז ככה קודם הבעיה לכל אלה שיודעים מזה ולמי שלא אני יכתוב בכל זאת עד לפני שבועיים שניקיתי תמארז התחילו לי מאז ציפצופים ונכבה המחשב עד לפני כמה ימים שקניתי ספק חדש זה הפסיק אבל שרציתי להיכנס לתוכנה של הלוח אם שלי Abit EQ זה השמיע ציפצוף אחד ואחרי זה כמה ונכבה ישר המחשב !... עד לעכשיו אני לא נכנס לתוכנה ולא יודע מה הבעיה עדין כי לפני חצי שנה נכנסתי לתוכנה חופשי וזה לא השמיע כלום והמחשב לא נכבה ועכשיו למפרט: PentiumD 945 3.4 Ghz DualCore 2X2 MB Cache s775 800 mhz - קירור של AC 7 PRO Abit IL8 - 775+954P+GBT+lan+Sata 2 Twinmos DDR 2 667 Mhz 512 MB Samsung DDR 2 667 Mhz 1 Gb Hitachi 160 Gb 7200 Rpm Sata 2 Evga 6200 256 Mb ספק כוח - SEASONIC SS-350W ET השאלה האם אפשרי לעשות OC ?…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by deelad,

שלום, החלפתי לשילוש חדש (מפרט בחתימה)+ קירור noctua nh-d14 , ואני רוצה לדעת האם טמפ" ממוצאת של 39 מעלות במנוחה וב OCCT מקסימום 58 זה תקין? המחשב ללא O.C כלל , אבל המעבד קבוע על 3500.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by carock,

אני בתיכנונים לקנות את המערכת הבאה.. Q6600 V1 של TT 800 CL4 XMS APOLLO+מאוורר של Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic 8800GTS CROSAIR 450 אז ככה אני רוצה להגיע לתדר של 3.2 עם המעבד.. השאלה שלי האם הקירור שלי מספיק טוב להגיע לכזה תדר אם טמפרטורות נורמליות..? אני יודע שהTONIQ TOWER יותר טוב..ואתם ממליצים עליו.. אבל עם שמתם לב גם השקט חשוב לי..

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  10. ואני שואל על מיקום מומלץ מדוייק ל : 1. הארדיסק , SSD - עליו או מתחתיו .... מגע ישיר ? 2. זיכרון - בהתחשב שהזיכרון עטוף בסוג של קירור זיכרון ... ללא מאווררים. 3. האם בכלל דרוש לשים ללוח אם ומעבד ? -הרי הם מגיעים BUILT IN. 4. כרטיס מסך ? האם יש עוד רכיבים שמומלץ לפקח עליהם ? המלצות נוספות בעיניין ופניני חוכמה יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. החלפה של המאוורר שבא עם הBT ב 12ס"מ silent cat שווה את ההשקעה?? נ.ב. לסילנט כט יש מודד מהירות?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  12. בפנדה אמרו לי שה SONIC TOWER לא יקרר מספיק טוב את ה פרסקוט שלי. האם זה נכון? בהנחה שאני מוציא את המאורר של הליבה. ובהנחה שאני קונה מארז ARCTIC COOLING Silentium T2. עריכה: כבר הזמנתי והיום הם אמרו לי לא לקחת. למי להקשיב? לכם או להם? אני מבולבל לגמרי.

• 13 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by ratzabi,

בתוכנות בדיקה כמו Everest ו Aida32 רשום לי שהמתח שמגיע לליבת המעבד הוא Voltage2.83, זה לא גבוהה מדי? המעבד שלי הוא A64 +3000 ללא OC.

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  14. Started by theman miki,

טוב שלום לכולם... כמו שאתם רואים אני ממש חדש פה. למעשה עד שנכנסתי לאתר הזה חשבתי שאני מבין במחשבים.. טוב זה לא משנה, מה שבאמת רציתי לשאול זה, איך עושים אוברקלוק? יש לי פנטיום 2 400 מגה הרץ ( ;D) אם זה אמור לעזור...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by PeaS,

עכשיו אני צריך להחליט מה מאלה לקנות בארה"ב.. מה נראה לכם? המערכת קירור מים דיי "מושכת" אותי , בגלל השקט והביצועים, אבל השאלה היא כמובן, המחיר. מישהו יודע כמה בערך מערכת כזו עולה? מה הפרשי הביצועים בינה לבין ההיטסינקים שהזכרתי? על הראש אני לא ישאל, זה ברור מאליו.. ) חוצמזה, אם אני יקנה אחד מההיטסינקים האלה, על איזה מאוורר אתם ממליצים? ד"א, המאווררים החדשים של Y. S. TECH מתאימים להיטסינקים האלה? מוכרים אותם כבר או שהם עוד לא יצאו? נראית קנייה כדאית...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. יש לי את הכרטיס הנ"ל בגרסאת VIVO מתוצרת SAPPHIRE ולא מצאתי תשובה חד משמעית: האם ניתן לפתוח לו את צינורות העיבוד הנוספים (במידה ויש)?

17. שלום רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב ניתקע אחרי כמה דקות בPRIME95... נתונים: מעבד 1.5V 240 באס HTT X3 מכפלת מעבד X10 זיכרונות על 200 MHz תיזמונים 6-3-3-2.5 מתח 2.85V קירור סטוק, 2 מאווררים במארז אחורי/קידמי. עוד על הרכיבים - בחתימה. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  18. 2.666 Ghz 512 ram DDR 333 A-DATA GF 5500 128 ram 64 bit m.b ASUS 800 משהו אם אני יעשה למעבד ולכרטיס מסך o.c מה יצא לי ממנו

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  19. אהלן חברים אני מחפש מאורר למטרה אחרת (לא למחשב) שיהיה כמה שיותר שקט, אפשר על חשבון סל"ד, אין בעיה. גודל 10-12 משהו כזה, אפשר גם פחות. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by rafi-s-,

השאלה בכותרת תודה

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. למה המעבד שלי לא עושה כלום והוא ככה 58/55 מעלות

• 32 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by KyleIsle,

תתעלמו מהודעה זו. (אני לא מצליח למחוק אותה) ההודעה הבאה היא המלאה.

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  23. Started by red-x,

המאוורר של הספק כוח התחיל להרעיש (גם אחרי שניקיתי הכל מאבק). מה עוד אני יכול לעשות? איך אני יכול לבדוק שהספק לא מתחמם יתר על המידה? תודה (מצטער על שאלות ה-NOOB)

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  24. Started by MACHINE-GUN,

היי ! קניתי מחשב חדש לפני יומיים ויש לי קירור של INTEL (מצורף לינק): http://www.tms.co.il/product/9034 הבעייה שהוא עושה טיפה רעש האם יש קירור שקט שאתם יכולים להמליץ, במחיר סביר ? תודה, תומר.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by broke_overclocker,

שלום אחים שלי!! אני חדש כאן roc הביא אוי לכאן אז ככה,יש לי: לוח אם:ECS M935LR (כן אני יודע שזה מעפן) מעבד : intel p4 1.7ghz צ'יפסט:sis 650 כרטיס מסך:asus geforce 5200 fx עם אובר קלוק ענקי!(יחסית למי שאין קירור) במקום 250 בליבה יש לי 330 בלי קירור ובלי ארטיפקטים ובזיכרונות במקום 331 יש לי 490 שאלות: 1)בביוס ה-system clock הוא על 100mhz והוא על מולטיפלייר x17 אני שמתי אותו על x24 והוא עדיין לא משתנה מה הבעיה? 2)אני צריך פתרונות זולים לקירור הכרטיס מסך שלי אני אין לי כסף

• 5 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.