אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי Q9550 הבעיה שיש לי את הקירור הזה: http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=250 עד כמה לנסות להגיע ל OC עים ep45-extreme? ד"א סליחה על הבורות אני חדש בקטע הזה של OC.
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מדובר על רדיאטור שיהיה בגודר של שני מאווררים 60ממ אחד ליד השני. יש חיה כזו ?
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב ואני צריך קירור לכל ה3 רכיבים בדרך ל OC על רמה מה שחשוב שיהיה שקט ויעבוד כמו שצריך תודה תקציב כולל לכל הפריטים 1000 שקלים עד 1300 ככה
-
- 5 תגובות
- 490 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס מסך של INNO3D בגירסת הfreezer edition והמאוורר ממש מרעיש. הדרייברים מותקנים והכל. ופשוט שומעים את המאוורר עובד גם 5 מטר מהמחשב... מה אני עושה? יש פיתרון? ניסיתי דרך riva tuner לווסט את מהירות המאוורר אבל חוץ מלשנות מהירויות שעון לא הצלחתי לשנות את המהירות של המאוורר, בתוכנה זה משתנה אבל בתכלס זה נשאר באותה מהירות. הכרטיס: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9800gtx_plus_dht.htm
-
- 14 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות חשובות, שתמיד רציתי לשאול אבל אף פעם לא היה לי הזמן לשאול אותן. ככה זה התחיל, קניתי את המשחק GTA IV, וכמו שכולכם כנראה יודעים - הדרישות של המשחק הזה פשוט...איך נגיד...לא מהעולם הזה. הרצתי בדיקה לפני שקניתי, באתר srtest.com ועברתי את הכל במומלץ, פרט למהירות המעבד. התקנתי את המשחק, ושמתי לב לכל מיני קטיעות כאלה של חצי שניה פעם ב.... הסקתי מסקנה שזה בגלל המעבד. בנושא של המשחק המליצו לי לעשות OVERCLOCK למעבד שלי. הבעיה שלי היא כזו, אין לי מושג בכלל איך לעשות את זה. כן, אני יודע, OVERCLOCK זוהי פעולה המעלה את מהירות המעבד - ביצועים טובים יותר. אני אשמח אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך לעשות את הOC למעבד שלי, כמו כן אני אשמח אם מישהו יענה לי על השאלה - הא…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש קירור מים של זלמן מאיפה אני יכול לאשיג צינרות אם יש בארץ
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
האם קירור ה-TRUE מבית Thermalright המצויד בשני מאווררי 120MM במהירות של 1900RPM הוא קירור האוויר האיכותי והיעיל בעולם? שאלתי מספר מומחים וקיבלתי תשובות חיוביות, אך הייתי חייב לוודא פה. כמובן שיש את גרסאת הנחושת, אבל אני לא מדבר עליה.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600GT.. רמת הקלוק המקסימלית שלי היא:810 MHZ רמת הקלוק המקסימלית לזיכרון שלי היא:610 MHZ אם אני עושה אוברקלוק לרמה הכי גבוהה{עם קירור חזק כמובן}, לאיזה רמה אני יכול להגיע?{לאיזה כרטיס מסך זה ישתווה? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש לי E7200 שידוע כאובר קלוקר טוב וקירור OCZ ונקווישר המעבד עכשיו על 25 מעלות אשמח להדרכה מה להעלות איך מאיפה וכו' המטרה היא תוספת ביצועים להרצה של ה GTA שתוחן את המעבד ובנוסף אשמח לדעת האם אני יראה באמת הבדל ביצועי ולכמה נראה לכם שאני יכול להגיע בלי לסכן את המעבד
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מעבד E8500 ואת הקירור Arctic Cooling Freezer XTREME. הקירור הזה הוא PWM, איך אני שולט במהירות הסיבוב שלו? עוד משהו, יש במארז שלי (CM690) מאוורר אחד שהוא גם בעל תכונת הPWM, איך אני שולט בו? (המאוורר הזה הוא Scythe KAMA 120mm PWM ואני חושב שגם לאחד מהמאווררים המובנים של המארז יש PWM אז אולי יש שניים כאלה) (ניסיתי עם SpeedFan) אבל זה לא מצליח... ניסיתי לפי המדריך שיש בלינקייה בפורום (לא רשום שם איך לקבוע את המהירות אלא רשום איך לקבוע טמפ' מינימום ומקסימום ובכל מקרה זה לא מזהה את הלוח אם שלי: DFI LanParty DK P45 T2RS + ABS - זה רושם לי סתם משהו לא מובן דומה לג'יבריש). אשמח לקבל דרך שעובדת. והנה עוד כמה שאלות בקשר לתמונה הבאה: 1-2: בשתי התוכנות רשומות טמפ' …
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם ה OCZ VENDETTA 2 הוא עדיין המשתלם ביותר מהרשימה פה ? http://tms.co.il/cat/107/sort:1
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
המערכת: Q9550 Asus P5Q Pro 4870 מעוניין ב-OC למעבד אם הבנתי נכון, ה-Antec 300 מגיע עם 2 מאווררים בתוכו. איזה מאווררים נוספים מומלץ להוסיף ?
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
המערכת: Q9550 Asus P5Q Pro G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black איזה קירור למעבד כדאי עד 250 ש"ח עבור OC רציני (קרוב ל -4Ghz) ?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום רב , מאחר ורכשתי כרטיס חדש GIGABYTE 4670 עם כף אחת שבורה במאוורר (בKSP ולא מוכנים להחליף למרות שלא אני שברתי אותה ....) מוזר אבל זה המצב... איזה מאוורר (או גוף קירור) יתאים ויהיה שקט ? (את כל התקציב כבר בזבזתי על הכרטיס הזה אז בעיקרון אני מחפש משהו זול. תודה לעוזרים. אמציה.
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מצאתי משאבה במחסן .. 220V 90W בדקתי והיא כנראה מיועדת למכונת כביסה .. לפי דעתכם כמה היא לוקחת (בכסף) לשעה של פעולה, וכמה LPH היא מפיקה ? כתוב עליה ככה : selni nevers pompe 220V~50Hz 90W-0.8A ויש עוד כמ מילים שנמחקו כנראה .. וכתוב שהיא יוצרה בצרפת ..
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בכתבה שיש באתר אמרו שTR התחילה ליצר מאוררים http://hwzone.co.il/news/1228566696/30191/ עכשיו אני שואל מתי יגיעו המאוררים לארץ ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. יש לי מחשב ישן שהתחלתי לעשות OC(זה גם OC ראשון שלי) אז ככה המעבד הוא מעבדP4 2.4 PRESCOTTסקוט 478 לוח אם דפוק P4SP-MX וזכרונות 1GB KINGSTON512X2 ככה את הזכרונות לא נגעתי בהם, מכיוון שהם לא טובים בOC רק במעבד הגעתי למקסימום יציב ב100% ל2.7, (המטרה שלי להגיעה ל3.0 שזב המקסימום בסקלה בביוס בלוח המוזר WTF?) וכאן מתחילות הבעיות של התחלה מחדש או שגיעה בבדיקה אם פרים95.(מעל 2.7) הטמפ במצב מנוחה 24-25 בערב שיחסית קר ובזמן רגיל 28 +- במאמץ מלא של 100% בערך של כמה שעות המעבד הגיעה ל51 אבל בדרך כלל הוא בערך 47 במאמץ מלא של שעה +- הסרקולציה במארז שלי מעולה הוא עבר טיפה קדוחים ומאוררים לשיפור סרקולציה והטמפ',עכשיו חשבתי בהתחלה שהבעיה לא הטמפ' אלה רכיבם גרועים, א…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להיכנס קצת לנושא של OC, קראתי את המדריכים סתם מתוך עניין כבר פעם ועכשיו ריעננתי קצת את הזיכרון. (אחלה מדריכים אגב ) עד היום עשיתי מעט OC, אבל דרך הקונטרול פאנל של NVIDIA ולא דרך הביוס (מה שהבנתי שיותר טוב), התוצאות לא גבוהות (מעבד עלה אולי ב100 Mhz). אשמח אם משהו יוכל ללוות אותי דרך וגם להסביר לי את נושא המתמטיקה (אני לא חזק בזה) לעומק יותר... יש לי קירור לא ג'נרי למעבד, של זלמן, אבל אני לא זוכר דגם... תודה מראש (המפרט שלי בצד)
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן , יש לי Zalman CNPS9500A LED כרגע יושב על הLGA775 שלי. השאלה שלי , האם יש מתאם למאוורר/גוף קירור הזה עבור הi7 ? במידה וכן , אפשר לינק ?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI HD4670 המאוורר עושה הרבה רעש האם יש דרך להוריד את המהירות שלו?
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי בצד... היום עדכנתי ביוס ללוח GA-965GM-S2 REV2 מF1 לF7 כי לא הייתה לי אפשרות לעשות OC בF1 ועכשיו כן יש לי את האפשרות(נקראת MIT משהו כזה) יש לי קירור AC 7 FREEZER PRO עם משחה של שקל תשעים(ג'נרית). אני מתכנן לקנות משחה איכותית הרבה יותר כדי לקבל תוצאה טובה. עכשיו המעבד שלי על 46 מעלות בלי OC. אני לא עושה OC עד שאני לא מחליף משחה. אז איזה משחה מומלצת? עד כמה כדאי לעלות את התדר למעבד הזה, ללוח הזה ולקירור הזה+המשחה שתמליצו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות OC לכ.מסך שלי (4850), הכרטיס הגיע לא מומהר, אבל עם קירור מעולה (AC), ויש לי שאלות לפני שאני עושה את האוברקלוק. 1. באיזו תוכנה כדאי להשתמש? 2. איפה יותר חשוב להעלות את הקלוקים, ובכמה? אם תוכלו לרשום לי מספרים אני אשמח מאוד: GPU Clock Memory Clock טמפרטורות: מנוחה - 31 מעלות. מאמץ - 45 מעלות. המון המון תודה~!
-
- 12 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הוא החל להרעיש לכדקה מרגע הדלקת המחשב, פירקתי אותו, ניקיתי כמו שצריך. עכשיו יש זרימת אויר טובה אבל יש רעש מסוג חדש, הוא אמנם חלש, אבל אני לא מבין מה יכול להיות המקור שלו.
-
- 12 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי: Q6600 2GB 8800GS ומותקנים מחשב כ4 מאווררים: 1. ספק 2. מתחת לספק 3.על הכרטיס מסך והמעבד 4. בחלק הקדמי באזור הUSB ובתוכנת FANSPEED הוא מראה לי 2 מאוררים בלבד בנוסף, שמתי לב במשחקים הטמפרטורה עולה עד 59 מעלות! בנוסף - המאורר שמתחת לספק לא עובד בכלל. רציתי לדעת האם יש דרך להגיד את המאוורים שיש במחשב? יכול להיות שהמעבד לא מודע שיש את כל המאווררים ולכן הוא לא מקרר מספיק טוב? אשמח לדעתכם. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מערכת חדשה: 780I XFX MUSHKIM 4GB 1GHZ DDR2 260GTX Q9450 - ללא OC האם זה הגיוני שאני מקבל 20 שניות ב-1MB? קצת נראה לי מוזר... תודה.
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-