עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. AMD XP 1700 אני זקוק למשהו זול שיוריד לי את הטמפ 61 מעלות במנוחה והדבר הכי חשוב זה שקט!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by mazoneli,

יש לי את המחשב שבמפרט, הצלחתי לשפר את מהירות ה FSB מ 200 ל 400 עם מכפלה 8 שנותנת 3.2 במקום 1.8 למעבד. 1. מה העדיפות להגדיל את המכפלה ולהוריד FSB כך שנפגע היחס 1:1 שקים עכשיו ? 2. בכל בדיקת יציבות שאני מריץ (TAT, Intel Burn atc.) כל עוד רק ליבה אחת מתאמצת הכל תקין ברגע ששתיהן במאמץ המחשב קופא, לא קורס. מה עלולה להיות הבעייה ? Vcore 1.425V FSB&NB +0.1V בנוסף רציתי לציין שבזמן עבודה רגילה אין שום בעיות. תודה לעונים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nizzan7,

המליצו לי על zalman 9500 ב300 כולל התקנה האם שווה? איזה עוד קירור שווים עד 350 יש? אבל שיהיו שקטים! ויעשו עבודה טובה בביצועים!

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Arik.G,

חיפשתי בכל האתרים אבל אני לא מוצא ביוס לזכרונות אינפיניון האתר היחיד שהיה בו לא פעיל יותר. אשמח אם תעזרו לי.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yotam360,

יש לי כרטיס מסך 7800GT של גיגבייט (אני יודע שזה לא משהו אבל דלגו על זה) ואני לא מצליח להגיע איתו ל-500MHZ core clock ול-1.30 memory clock. האם צריך בשביל זה תוכנה ואם כן איזה כדאי???

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by X7-007,

יש לי את המארז CoolerMaster Trooper 1. Front: 120mm Red LED fan x 2, 1200 RPM, 17 dBA 2. Top: 200mm fan x 1, 1000 RPM, 23 dBA (converted to 2 x 120 / 140 mm fans) 3. Rear: 140mm fan x 1, 1200 RPM, 19 dBAn (converted to 120mm fan) 4. Side: 120mm fan x 2 (optional) 5. Bottom: 120mm fan x 2 (optional) בכללי אני כבר קניתי מחשב חדש ואני מתכנן להחליף את כל הרעש מסביב. אני מרגיש כמו חדר שרתים רק עם הרעש בלי הביצועים מה שנקרא. בעיקרון החלקים זה I3770K Noctua NH-D14 CPU Cooler Noctua NT-H1 Thermal Compound Grease 3g Asus P8Z77-V LGA1155 G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 אז בגלל שאני רוצה שקט אני רוצה להחליף גם את המאווררים בצד שאני לא אשמע כלום. זה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Kriz,

התחדשתי ב88GTS יד שניה... בדקתי למה הוא מסוגל .. אלו התוצאות : 635/2000 לא נגעתי עדיין בVOLTAGE ... בLOAD מלא הוא על 65 מעלות מהירויות סטוק : (500/1600) אחוזי המהרה דיי טובים... למשהו יש נסיון עם המושא? ככה אני שומר עליו קריר ולא מרעיש *3dmark06 - 9600 על מעבד Opteron175

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אחרי שלא זכיתי למענה בדיונים הקטנים שפתחתי בבקשה לעזרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=183041.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182837.0 ... החלטתי לקנות מה שנראה לי.... אז להזכירכם יש לי סלרון 800 ליבת קופרמיין. 47 מעלות IDLE. לוח אם של גיגהבייט. אז קניתי VOLCANO 10 וכמובן שבילבלתי והוא לא התאים לי לחיבור למעבד... במקום לקנות VOLCANO 10+ שמתאים גם לתושבת 370 שלי. אז עיקמתי קצת פה ושם ומרחתי משחה תרמית ויהנה עכשיו הטמפ בIDLE היא 33.5 בערך. שינוי משמעותי, לא?! ועוד בחום של היום אז עכשיו אני רוצה OC! :ylsuper: סלרון 800->המכפלה נעולה. FSB -> בביוס בדקתי, המצב הוא 100HZ, והקפיצה הבאה היא 133HZ... ואם אני רוצה יותר? צריך להשתמש…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היה לי לוח P5N-D שנשרף והחלפתי לSTRIKER II FORMULA כשהטכנאי הוציא את המעבד מהתושבת של הלוח השרוף אז המשחה הטרמית 'נזלה' לצד השני(לרגליים של המעבד) - היה על זה דיון פה, הוא ניקה את זה וכמו שאתם רואים אני כותב עכשיו מהמחשב החדש והכל כנראה בסדר. אבל יש בעיה שמציקה לי בטמפ'. הטמפ' עם הלוח הקודם היו - CPU 22 והליבות לא עברו את ה34 עכשיו הCPU 31 ויש ליבה שעוברת את ה40 יכול להיות שאין מספיק משחה טרמית? הוא השאיר את המשחה שהייתה על המעבד והכניס אותו ככה ללוח החדש, אולי לא היה מספיק משחה? אולי לא שמתי את הV1 כמו שצריך? - זה משנה הכיוון שלו? תודה על העזרה! ואגב, אני לא מצליח להפעיל את הrealtemp, זה אומר לי שחסר איזה DLL שבעצם כן נמצא בתיקייה של התוכנה וקראתי בפורום בחו"ל שיש עוד אנ…

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם . רציתי לדעת למה במאמץ המתח יורד מ- 1.5 ל- 1.42 . המפרט שבחתימה (i7 2600k) . רציתי לדעת אולי אני מפספס פה משהוא בהגדרות של הביוס ( לוח extreme 4 של asrock). וגם שאני לדוגמא נותן מתח 1.55 ובודק אחרי הפעלה מחדש המתח שמופיע לי תמיד נמוך ממה שאני נותן לו(1.55 יורד ל-1.5 בערך). אני נמצא האוברקלוק של 5.0ghz אבל אני נאלץ לתת מתח גבוה בגלל שכאשר אני עושה בדיקת מאמץ המתח יורד משמעותית . אני נאלץ לתת בביוס 1.58v (שנותן לי בכלל רק1.53 ) ובמאמץ יורד ל-1.43v. אציין רק שזה לא ל-24/7 רק לבנצ'ים .

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Jounce,

שלום, לפני יומיים שדרגתי את המחשב - ספק liberty 400, הוספתי HD נוסף וכרטיס x1900xt (מהבנדל של נעה עם קירור זלמן). אני משתמש במארז HEC CI-6A19-2F המוכר והטוב - בחזית מאוורר 120 שמכניס אוויר, מאחור 120 שמוציא, ובצד תעלת אוויר. בחזית שלו הוא קריר להפליא אך מאחור הוא מאוד מאוד חם בעת מאמץ. אני יודע שהמאוורר האחורי לא מקבל מספיק עוצמה (חיברתי אותו למתח 5v ולא 12v - דבר שיתוקן בהקדם, פשוט אין לי כבל מפצל מתאים כרגע), אבל חשבתי שבכל מקרה כדאי אולי להוסיף מאוורר נוסף במקום התעלה בצד, או אולי לשדרג את מאווררי ה-120 מ"מ. אין מגבלת תקציב כלל, אבל חשוב לשמור על שקט - כיום המארז שקט מאוד. למרות שהנושא נטחן רבות בפורום, מחיפושים שעשיתי לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה לשאלתי, ולכן אשמח לעזר…

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by jclarkk,

טוב אז סיימתי סוף סוף את כל הבנייה ואת הבדיקת נזילה וכל מה שיש לי להגיד זה שאני מאוהב! המערכת כל כך שקטה שזה מדהים אותי, אפילו העלתי למאווררים שלי את המתח כדי שיסתובבו על 1500RPM ועדיין אני לא שומע אותם! יש יותר רעש מהכונן הקשיח מאשר המאווררים (ועוד אצלי הם מחוץ למארז). אני קצת עסוק עכשיו בלהתקין את Windows מהתחלה כדי שהכל יהיה נקי אבל הנה תמונה שצירפתי של אוברקלוק מאוד זריז ועם מתח יחסית גבוהה. אין לי גם את הכבל של המצלמה למחשב אז כרגע אין לי איך להראות לכם את המערכת נקווה שמחר אני יארגן כבל. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ynets14,

אלו הטמפ' בזמן מאמץ רציתי לשאול עם זה נורמאלי? או גרוע? רכשתי והרכבתי חלקים חדשים למחשב i5 4570 freezer pro 7 rev2 gigabyte h87 hd3 gigabyte 760gtx windforceX3 מארז nzxt tempest קצת ישן אבל אני מרוצה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by kibub,

היי ראיתי מישהו שעשה קירור למעבד אם קרח יבש והגיע למינוס 40 מעלות (מעבד) מה זה הקרח היבש הזה? מישהו ניסה את זה?

15. Started by Eiko,

עשיתי אוברקלוק למחשב שלי .. אני העלתי לאט לאט אותו עד שהגעתי ל142 באס.. ואז פתאום נכנסתי למחשב והוא נתקע לי אחרי זמן קצר.. הורדתי את הבאס עכשיו ל136 ועכשיו זה בסדר.. אני רוצה לעלות עוד .. עזרה .. המחשב שלי : P. 4 2.53 512 MB DDR 400MHZ לוח אם GA-8SG800 וכרטיס מסך Geforce 4 ti 4200 128mb

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. במה הוא יותר טוב מה מאווררים הרגילים אני משאר ש הAluminum Case Fan הוא גנריק כי לא מצויין בחנות שם של חברה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן ושוב פעם תודה לכל החברים שעזרו לי בתרדים הקודמים שלי. אז ככה, קניתי בתיאלנד קירור למעבד p4, 2400mhz שנקרא BigTyphoon ב120שקל עם משחה טרמית של Artartic Cooling אני חושב. התקנתי את הבהמה הזאת על המחשב והוא עובד נפלא (במנוחה): הלוח אם שיש לי דיי מעפן לצערי - Asus P5S33 זכרון 512ddr כרטיס מסך: Leadetk 6600GT בתוכנה EVEREST טמפרטורת המעבד שלי יושבת על 14מעלות מה שנראה כמו זיוף של החיישן כי בתוכנה של הלוח אם מראה לי 22-24 תלוי כמה זמן המחשב עובד. עכשיו לאחר שיש לי את כל הכלים והאמצעים לעשות OC מוצלח ולנסות להגיע ל2800 לפחות שהתקווה היא להגיע ל3אלף, מה שאני צריך לעשות זה: א- בדיקת טמפטרות במאמץ לפני אוברקלוק ב- להעלות את מהירות הלוח או איך שלא קוראים לזה מ133 שזה…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Mr.B,

התוצאה הייתה 4100 אחרי OC קטן לכרטיס שלי R9600XT העלית ליבה מ 500 ל 560 וזכרון מ300 ל 352 עכשיו כשהמשכתי להלעות אז הופיעו דברים על המסך (לא זוכרא אאיך אתם קוראים לזה חח) הקיצר אמרו לי שאולי הכרטיס חם מידי אבל נגעתי בו והוא די קר ובאוורסט כתוב 38 אז רציתי לשאול אותכם מה אתם אומרים על התוצאה ואיך אפשר להמשיך אה המפרט שלי intel p4 1.6 samsung 128X2 Rdram

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Pancakes,

היי, אני צריך המלצה למשחה טרמית, עבור i5-2400 עם קירור סטוק אם זה משנה, לא משהו מיוחד העיקר שיעבוד. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by 12ewe,

יש לי בעיות עם הטמפרטורה של המעבד מאז שקניתי את המחשב 38-45C במנוחה זה גבוהה מאוד וכשהוא במאמץ בכלל מגיע ל100C מה שלא אמור לקרות אחרי בירורים החשב יכבה את עצמו רק שהמעבד יגיע ל126C הכל היה נראה לי מאוד מוזר. אז לקחתי קטורת ובדקתי את זרימת האוויר במארז,יש לי קירור מים של קולר מאסטר 240MM ומאוד מוזר שהמעבד יגיע לרמות כאלו והתחממות כזאת מהירה,אפילו רק שאני פותח משחק זה קורה(וכדרך אגב לא בוצע שום אוברקלוק למחשב בשום צורה כלשהי) אז עברתי עם הקטורת לייד כול המאווררים וגילתי ששבעצם המשאבת מים מוציאה אוויר החוצה וכל שאר המאווררים מכניסים אוויר פנימה זה נראה לי מאוד מוזר שהמשאבת מים צריכה לקחת את האוויר מבפנים ולא מבחוץ. מישהו יכול לעזור לי אפילו בצאט בטלפו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום שוב, יש לי שני מחשבים ניידים, המחשב הראשון compaq presario CQ62 הרעיש מאוד. אתמול ריססתי אוויר דחוס לפתחים (גם הצדדי וגם התחתי), ומאז, כניראה המאווררים הפסיקו לעבוד. כבר שאני מנסה להעלות אותו הביוס ממליץ שלא ומראה בעיה במאווררים, וגם אם אני מעלה את הווינדוס, הוא נכבה אחרי כמה דקות. עשיתי משהו דומה עם המחשב השני dell vostero 3550 וגם הוא נהיה מאוד שקט ואחרי זמן מה שהמחשב עובד הוא מראה את הטמפ בתמונה [ATTACH=CONFIG]6305[/ATTACH] גם במחשב הראשון, המצב נראה אותו דבר, אבל לא נתתי לי זמן להתחמם אני לא יודע אם בדל המאווררים הפסיקו לעבוד, אם כי הוא ממש שקט איך אפשר לטפל בזה? בנוסף, לגיטימי לעבוד על הדל כשהוא בטמפ הזו? עצתכם? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. במנוחה 42 במאמץ 70 קירןר סטוק. המחשב ניתקע לכמה שניות במסך שחור שלפעמים אני רואה את העכבר או הSTART של הWINDOWS במשחקים הכל בסדר (אחרי שביטלתי את הטורבו בוסט כי הוא ציפצף לי)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אם אני קונה 6800GT וממהיר אותו לULTRA יהיה שווה לה ל6800TLTRA מקורי?? : תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לחבר שלי יש מעבד כמו שלי (e8400) ואצלו הטמפ' של המעבד היא בממוצע 10 מעלות פחות משלי!! אצלי הטמפ' של הליבות היא בין 44 ל49 ואצלו היא בין 33 ל 38 מעלות. מה שהכי מוזר זה שלו יש רק קירור סטוק של המעבד ובלי עוד מאורר מול הלוח אם ואצלי יש את הקירור סטוק + מאורר 120 מול הלוח אם ועוד מאורר 80 מילימטר שזורק אויר על המעבד וגם החלפתי משחה טרמית. שנינו ללא oc (הוא בכלל לא יודע מה זה...) דרך אגב שנינו בודקים בעזרת realtemp (הגרסה הכי חדשה) ולא נגענו ב TJmax בתוכנה. מה יכולה להיות הסיבה? אני כבר משתגע מזה עוד משהו קטן שאני לא חושב שאמור לעשות שינוי בטפרטורה אבל בכל מקרה אני ארשום זה שלי יש vista ultimate ואצלו xp professional

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by david2k,

כותרת* יש לי כרטיס Gigabyte gtx570 מעוניין לשים לו קירור טוב עד 200 שקל עוד שאלה מצטער על הבורות עם אני שם לו קירור חדש זה בא בעד הקירור המובנה מעדיף תקירור מKSP מכיוון שהמחשב משם ויש לי כמה הנחות תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.