אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
המליצו לי על zalman 9500 ב300 כולל התקנה האם שווה? איזה עוד קירור שווים עד 350 יש? אבל שיהיו שקטים! ויעשו עבודה טובה בביצועים!
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה עולה הדיסקיות של הדרמל? וזה משנה הסוג של הדיסקית לסוג הדרמל ??????
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום..זכור לי שהיה כאן מדריך ספציפי לOC למעבד לI2500K ואני לא מוצא את המדריך.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מבקש מה הפרוצדורה לניקיון אבק ממחשב והמאווררים שלו, איך, כל כמה זמן, ממה להיזהר בניקיון, ואיזה חומר בדיוק לקנות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מעבד פנטיום 4 מהירות 3GHZ אם לוח של Intel Cherry Creek D915PCY והעמבד בזמן מנוחה עומד על 60 בערך ובזמן מאמץ מגיע ל 70 אפלו האם זה תקין?? אני חייב לציין שאפילו החלפתי את המשחה התרמית בפנים וניקיתי אבק ועדין אותו הדבר ועוד שאלה קטנה אם אני כן אמור להחליף גוף קירור מה עדיף לי ?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1? או ?Zalman 9500 Cu LED? ????? והאם יש דרך לדעת האם בטוח הם יתאימו לי למארז לפני שאני קונה??? בתודה רבה לכם.... אמיר
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. הרכבתי מחשב עם לוח אם של אסוס. הבעיה היא שאחרי ההדלקה יש את ההודעה הבאה: Cpu fan error אבל המאוורר של הקרור ( arctic freezer 13pro). פועל. בביוס המאוורר מזוהה והטמפרטורה היא באזור ה 35 מעלות אחרי כמה דקות של עבודה. האם אכן יש בעיה או שאפשר לעבוד עם המחשב בצורה רגילה? תודה מראש על העזרה!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלשום הגיע חלקי המחשב שהזמנתי מ KSP. זאת הפעם הראשונה שהזמתי מחשב מפורק לחלקים, ואני חייב להגיד שהחוויה של להרכיב מכלום היתה מהנה ומלמדת. עכשיו ברצוני לדאוג לקירור קצת יותר מקצועי מאשר זה שהיה לי במחשב הישן. המארז שהזמנתי הוא ה Cumpucase 6A19 - שמאוד התפעלתי מהאיכות שלו במחיר כל כך זול. חיברתי את הלוח אם, וקראתי את המדריך למריחה נכונה של חומר טרמי. השלב הבא היה לחבר את כל הכרטיסים, זיכרונות וכבלים. פה כבר נתקעתי בכמה בעיות - א) בלוח ה abit שהזמנתי, הכניסות IDE מאוד רחוקות מה Cdrom. ככה שיוצא מצב שהכבלים של ה IDE מתוחים בצורה מאוד קיצונית כדי להגיע לכוננים העליונים. האם יש אישהו פיתרון לזה? ב) המחשב נראה כמו גונגל כרגע, מליון ואחת חוטי חשמל ו IDE. האם מישהו יוכל לתת לי לינ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם חושבים? זה לסוקט A . ולא משנה הרעש ו כן אני מתכוון לעשות אןברקלוק... משאו כמו 500MHZ או 600MHZ נוו מא אתם חושבים?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קורא משהו?... ההגיון אומר שלא, אבל שואל בכל מקרה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
א. צבעים שונים ל-SLOTS של הזכרון ולסינקים. הסלוטים בצבעי שחור וסגול והסינקים בצבע זהב. ב. מבחינת OC הוא עושה רושם מעולה בינתיים, הלוח כרגע על באס של 220 וזה ללא שינוי של מתח לצ'יפסט ועם הקירור המקורי. ג. הלוח עושה OVER VOLTING למעבד... אני בוחר 1.5V ב-BIOS והוא נותן לו 1.568. בהתחלה זה הרגיז אותי, אבל ככל שאני חושב על זה יותר אני יותר שמח... במקום המקסימום שיש לי ב-BIOS יש לי עוד 0.068V עכשיו רק נשאר לשחק עוד קצת עם הזכרון ולראות אם הוא יעמוד ב-220DDR ואם כן באיזה תזמונים..... יותר מזה אני לא עולה עד שאני אסיים לבנות את המארז החדש ואחבר בו את הקירור מים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך 8800gts 320bit ולא הg92 של bfg על הכרטיס יש קירור של bfg, הטמפרטורה של הכרטיס מסך מגיע לטמפ' של 67 כהמחשב לא במאמץ ושהמאוור פועל על %100 בriver tuner ולאחר ששימנתי את המאורר. 1א-השאלה שלי היא אם אני ארכוש קירור חיצוני הוא יהיה יותר טוב מהקירור של bfg ? 1ב-יכול להיות שרק מריחה טרמית חדשה תפתור את הבעיה?. יש לי q6600,בהתחלה רציתי לקנות קירור מפוצץ כגון cm v10 או thermalight 120 ultra 2א-אך לאחר קריאה בפורום השכלתי להבין שעם קירור Mugen II אני אגיע לאותם תוצאות האם אני צודק ? 2ב-והאם כאשר אקנה את הקירור החדש אצטרך לקנות משחה טרמית חדשה ולמרוח אותה? האם הקירור מים הזה שווה -http://www.skypc.co.il/pl_product~RL-EUL-GBU1-GP~18~0.htm 2ג-נראה…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לשתוף אותו במים? : לא יגרם נזק? אני יודע שאלומיניום לא מחליד אבל בכל זאת שאלתי בשביל להיות בטוח
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט בצד. מבלי להחליף גוף קירור כי הארקטיק קולינג שיש לי הוא דיי חדש.. אני דיי מפחד לעשות OC כי אף פעם לא עשיתי... אז אם תוכלו לעזור לי קצת, להגיד לי לכמה אני אוכל להגיע עם המפרט שלי, כמה זה יהיה יעיל, ומה ההשלכות. תודה רבה רבה לעוזרים!!!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד פרסקוט 2.8 אני מתכנן לבנות לא מערכת קירור במים לפי המדריך של עופר לביא מישהו ניסה לכמה זה יוריד לי את הטמפרטורה האם זה מסוכן או שזה מערכת טובה? דבר שני איזה משחה כדאי לי לקנות? במחיר סביר קלה לשימוש שלא מסוכנת...
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוב הלוחות המבוססים על שבבי אינטל (כרגע האופציה השפויה למשתשי קונורו) משתמשים בגוף קירור פסיבי, שקט מאוד אבל חם. קירור הגשר הצפוני יכול בהחלט לתת עוד כמה מגה הרצים נוספים ל fsb ולשפר את מצב האוברקלוק. כרגע יש היצע מוגבל יש בגופי קירור טובים לגשרים הצפונים, אבל הנה אחלה אופציה שצפויה בקרוב להגיע לארץ: tt extreme spirit 2 גוף קירור עשוי נחושת כולו עם 2 פייפים חמודים, שקט יחסית - 19DB, קל להתקנה ויושב על ציר מסתובב ככה שהוא אמור להתאים לרוב הלוחות הקיימים בשוק - בעלי ה dfi ultra/sli - אין לי שמץ אם הוא יתאים ללוח שלכם בגלל הכרטיס מסך. ניסיתי בדקתי, מדובר בגוף קירור טוב, על האינטל הוא הוריד לי 7 מעלות לעומת הגוף המקורי + מאוורר 80, ונתן עוד כמה MHZ . המחיר: בחול הוא עו…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל עכשיו את הKuhler H2O 620 בתור פתרון קירור מיים זול שנועד לפתור בעיה קלה קשה מאוד למצוא גופי קירור שיכנסו למארז וללוח אם החדשים שלי
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלוח שלי אני יכול לשנות את המכפלה של הQPI רק בין 32 ל 36 וכתוצאה מזה אני לא מצליח להגיע לתדר של 2000MHZ בזיכרונות למה זה? והאם יקרה משהו עם הQPI יהיה 6.4GB? הכל במפרט...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במידה ויש פה מישהו עם ביג ווטר, הייתי שמח לשמוע איך המארז מקורר, ומה הבדל המעלות מהקירור הקודם (וכמובן איזה קירור היה). הכונתרת שונתה מ: "הבדל ביצועים בין XP120 ל BigWater, נראה מוזר..." http://www.teschke.de/heatpipes/News/components/H2O/TT_Big_Water/tt_big_water.html הטבלה בריבוע הכחול באמצע מראה הבדל ביצועים במאמץ של 13 מעלות! (השתמשו באותו מאורר בשניהם).
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עזרה!!! תענו לי
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
התקנתי את התוכנה Everest והיא מראה לי שהלוח אם שלי טמפ' 90 מעלות מה לעשות?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, הרכבתי לעצמי מפרט למחשב חדש ואני מעוניין לעשותו שקט ככל האפשר. כפי שאתם יכולים לראות בחרתי קירור מים אך אינני יודע אם זה טוב מספיק והאם זה שקט ואולי אני בכלל לא צריך את זה. אותו דבר לגבי קירור המארז וכרטיס המסך. שמעתי שגם לזיכרונות צריך גופי קירור. האם המפרט שלי דורש את זה גם? אנא עיזרו במציאת פתרון מתאים. תודה רבה! הנה המפרט: מעבד Intel Core i7-920 Tray ¤1393 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Asus P6T SE ¤1193 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31304 כונן קשיח Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000520AS זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש שחור ואדום שיוצאים מהמאוורר
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , יש לי 3000 שקל לשדרוג המחשב מפרט בצד , אני רוצה קירור למעבד (אם הוא פסיבי להוסיף מאוורר בתקציב בבקשה) לוח אם למעבד E8400 S775 וזכרונות טובים לOC כל מה שאני רוצה לשדרג אצלי מעפן לוח אם פשוט EP43-DS3L זכרונות KINGSTON זולים ללא צלעות קירור כלום.. קירור סטוק להתחשב בבקשה בעובדה שאני קונה ספק בכ750 ש"ח מה שמאיר 2250 ללוח אם קירור וזכרונות תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-