עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אחרי הרבה זמן וגם אחרי שכמו מטומטם קניתי את הביג טייפו אבל לא מתאים לי הגעתי למסכנה שהכי טובים שמתאימים ללוח שלי (כי אין בו חורים להתקין מאורר) הם זלמן אבל אני לא מבין מה הבדל בין CNPS7000B-Cu LED CNPS7000B-AlCu LED ושקט זה מה שחשוב לי בעיקראז מה ההבדל ביהם שמתי לב שאחד חלק ממנו הוא חצי נחושת נראה לי וחצי חומר כסוף כזה והשני כולו נחושת :s05:

• 2 תגובות
    • 398 צפיות
  2. Started by War-Hammer,

הגעתי למקסימום מגה הרץ בזכרונות ש RIVATUNER נותן לי, בלי שיש בעיה בכרטיס מסך, כלומר, אני חושב שאפשר להגיע להרבה יותר עם הכרטיס הזה.. Geforce 2 400 64mb

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי לוח asus P5GDC DELUX, עם מעבד פנטיום 3.0 LGA775. הוא מתחיל ליצור רעש חזק כבר... כתוב שהמהירות היא 3729 ... בתוכנה שקיבלתי,לא הצלחתי להוריד את מהירות המאוורר, והאופציות שך POWER FAN, וגם CHASIS FAN אפורות ,כלומר לא ניתן לשנות אותם. המאוורר של המעבד מחובר ללוח, ויש לי עוד מאוור 120 מ"מ, עם חיישן שגם מחובר ללוח (3 פינים) מה אני יכול לעשות ע"מ להוריד את סיבובי המאורר? מהם חיבורי ה POWER, וה CHASIS האלה, ואיפה הם על הלוח והאם אני מחבר אליהם מאווררים רגילים ושולט עליהם? זה הכוונה ? תודה.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שאני מעלה את הFSB אני מקבל את ההודעה אחרי השמירה בביוס CPU has been changed. Please re-enter CPU settings in the CMOS הלוח של ג'יגה בייט GA-M61SME-S2L מעבד AMD 4200X2 מה אני צריך לבטל/לאפשר בביוס בשביל לעשות אוברקלוק?

• 17 תגובות
    • 977 צפיות
  5. Started by Bang,

בבקשה

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by sahargt,

רציתי לקנות למעבד שלי 1.8 P-4 512 קירור יותר רציני כי אני רוצה לעשות למעבד OC קניתי לוח וזכריונות חדשים צריך סקוט 478 משהו רציני וטוב תקציב עד 200 ש"ח

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  7. אני מתכוון לבנות מארז (לצורך העניין הוא יהיה מעץ) שיתאים בדיוק לחדר שלי. אבל בגלל החום התוכניות שלי טיפה השתשבו שכן המעבד מתחיל לקרטע כשהוא מגיע ל50 מעלות (PD 915) לעומת 43 שהוא היה בחורף. אז חשבתי לבנות את המארז בכל זאת אבל להשאיר אותו בלי גג או לחלופין לעשות שעל הגג יהיה מאוורר 25MM (כמו ששאתי בפורום אלקטרוניקה ומודינג) המארז שאני אבנה יהיה משתי קומות: קומה תחתונה: ספק כוח, HD וספק כוח. קומה עליונה: לוח אם (שוכב). אז מה אתם אומרים ? ד"א הצד הימני של המארז יהיה עם 3 מאוורי 80MM (אחד מכניס אוויר קר לHD ולספק כוח, והשניים האחרים בקומה של הלוח אם כדי להכניס אוויר קר למעבד).

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by Elico A,

טוב אני עומד לקנות את המעבד i7 920 והבנתי שהקירורים שבאים ב- BOX לגמרי לא מספיקים (ללא OC) חיפשתי בפורום תשובה אבל לא ממש הצלחתי למצוא תשובה בטוחה .. התקציב שלי הוא בערך 200 שקל .. כמה שיותר זול יותר סבבה, אבל שלא יהיה קירור גרוע, משהו שקט שיעשה את העבודה .. זה המפרט אם אתם צריכים לדעת: מעבד: Core i7 920 BOX Intel לוח אם: Gigabyte GAEX58UD3R זיכרון: OCZ OCZ3G10664GK (4 GB, 1066Mhz, CL7) כרטיס מסך: INNOVISION GEFORCE 260GTX NVIDIA SP192 CORE 896MB DDR3 448BIT PCI-E כונן קשיח: Western Digital WD5000AAKS (500GB, 7200RPM, 16MB Buffer, SATA2) צורב די.וי.די: DVD LG GH22NS30 ספק כוח: Corsair CMPSU450VXEU Retail (450W) מארז: CoolerMaster CM690 (כולל מאוורר אחורי, ומאורר קדמי) …

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  9. כעקרון נסגרתי על המפרט שאני רוצה להזמין מחול, אבל אני לא סגור בעיניין החיבורים וצינורות ... אני לא מבין באיזה קוטר צריכים להיות החיבורים והצנרת לביצועים אופטימליים .. מפרט המערכת : משאבה : MCP655 רדיאטור : SWIFTECH 2X120 + 3X120 בלוק למעבד : Dtek Fusion V2 מאווררים : scythe S-Flex 120mm X5 איזו צנרת אני צריך ? והאם אני צריך עוד חיבורים כלשהם או מתאמים לרדיאטור/משאבה/בלוק ? אני מזמין את כל הציוד מהאתר - http://www.sidewindercomputers.com

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by FatCat,

בניתי fanbus אבל לפני שאני מחבר אותו למחשב שלי אני רוצה לבדוק אותו על ספק ישן (שלא מחובר לשום מחשב) אז חיברתי... וזה לא עבד :-[ ואז אמרו לי שצריך לעשות איזשהו קצר בספק כדי שהוא יעבוד בלי להיות מחובר לשום מחשב אבל.. לא ידעו להסביר לי איך עושים את זה :-\ מישהו פה יכול להסביר לי איך עושים את הקצר הזה (אם באמת צריך לעשות את זה.... הרי אני לא בטוח שמה שבניתי באמת יעבוד..)? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by Bengo5,

כותרת.. העלתי את המהירות ל716..זה טוב?

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  12. Started by andd,

יש לי עכשיו FREEZER 7 PRO אני רוצה להעלות את הQ6600 ל3.0 ככה, אולי 3.2 כבר עכשיו בLOAD אני מגיע ל55-58 ככה על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by Diman82,

מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות אחד כזה? מה שבטוח שחנויות מחשבים אי-אפשר למצוא אחד כזה, בדקתי בכל החנויות הגדולות.. כל מי שלא יודע מה זה ומתעניין שיפנה ללינק הבא: http://www.peltier-info.com/info.html מסבירים שם בקצרה.. או שלא בקצרה.. ;D

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by greenday,

1 רציתי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לחבר מאוורר 80 ממ - ישירות ללוח אם או לחיבור מולקס ?

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  15. * מעבד אינטל E8X00 עם קירור BOX * כ.גרפי בינוני מינוס: 8600GT או 2600XT עם קירור לא פאסיבי * ספק כוח זול ולא ג'נרי 400W-450W ללא משתיק קול (HEC, FSP וכו') * 2 מאווררים 12 ס"מ של מארז איכותי (לא ג'נרי) איך זה מבחינת הרעש: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤923 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 קרור למעבד GlacialTech Igloo 5062S ¤47 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Igloo5062S לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 32MB ¤431 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤453 כמות:1 http://skypc.co.il/prod…

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by walla,

האם התמונה הבאה היא של הכבלים כבל 33ATA או 66/100ATA אני פשוט רוצה לעגל אותם ואני לא יוגעת אם זה אלה:

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ההודעה נערכה. אני מחפש מאוררי לד צבעוניים led fan \ uv led fan \ catode fan \ uv catode שמתי עין דווקא על spire שבא בצבעי הכחול או כחול וורוד ביחד בגלל המחיר הזול שלו, עוצמת הרעש הנמוכה שלו, והתמונה החביבה שלו ------------------------------------------- ההודעה המקורית על חיפוש מאוררי 80מ"מ : אני מחפש מאוררים שיעשו עבודה טובה, ולא מרעישים במיוחד זאת אומרת שהרעש שלהם יהיה סביר כזה חביב לאוזן בכלל אני משתגע לחברים שלי יש מחשבי קומפלט שהם קנו הם בחיים שלהם לא חשבו שמחשב זה משהו שמתחמם יש להם מאורר ג'נרי אחד מאחורה מוציא אוויר מתחת לספק, משהו שקט ביותר בחיים שלהם לא בדקו טמפרטורות לא דאגו לשטויות האלה אני כבר שנה משקיע במאוררים בלאגן מה לא לא רק שיש לי רעש של טרקטור מהמחשב ואנ…

• 11 תגובות
    • 691 צפיות
  18. נכון יש יחס 1:1,שזה על כל 1MHZ שאתה מעלה גם הזיכרון עולה 1MHZ? השאלה שלי ,אם יש לי זיכרון 800MHZ,אז האם גם כשאני בבאס של 320MHZ,הזיכרון יעלה?אם כן,אז למה אומרים שעם זיכרון 800MHZ יש לי באס של 400MHZ מובטח? אם זיבלתי לכם ת'שכל,אז תתקנו אותי. וגם אם תוכלו להסביר לי את עניין היחס ,אני אודה לכם מאוד! תודה רבה!!!

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, אני מחפש קירור למחשב שמפרטו: AMD Athlon64X2 3800+ @ 2.00Ghz MSI K9N Neo V1.5 Kingston Value 667 Mhz CL5 2X1024Mb Inno3D 7600GT 256Mb DDR3 - לא GDDR WD2500KS במארז פשוט מאוד (אין לי מושג איזה) עם מאוורר 12 ס"מ ומאוורר 8 ס"מ כבר כלולים אני מחפש הכי הרבה קירור במינימום הוצאות, אם מארז חדש עוזר אז אחד במחיר נמוך יש לי כ500 ש"ח לקירור להכל ביחד. אולי קירור שאפשר לעשות אתו OC קליל? (אני מתכוון 2.15Ghz-2.25Ghz) כרגע טמפ' במאמץ בינוני+: 50C~ וטמפ' בלי: 40C~ בבקשה עזרו לי למצוא קירור ב500 ש'

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  20. המעבד שלי: הלוח : gigabyte 8sq800 (המעפן, שגיליתי שמונע מהמעבד שלי לנצל את הפונטציאל שלו הFSBשלו לפי מה שביררתי היה אמור להגיע ל 200 לפחות!!) בקיצר גם הספק שלי ג'נרי ורעשני.. הזכרונות 512 SDRAM ..... מה שאני מתכוון לעשות זה להחליף: לוח: IS7-E (865PE),DDR128b,H-Threding,SATA? http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=80 מארז: HEC Compucase CI-6A21 400W? קירור: xp90 של TR (כ.מסך: leadtek 6800NU בלי שום קשר...) שאלותיי: א. יש לי התלבטות בין אילו זכרונות לקחת של 512MB (שני שכרונות) ADATA הזולים או OCZ המעולים שעולים אבל יותר או בכלל של סמסונג ב. אם המעבד שלי הוא מסוג revision c1למה יש לו רק 134 FBS? הוא לא אמור להיות 200?...…

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by mazoneli,

עשיתי OC ל [מפרט] שלי אני מגיע ל FSB 295 אחרי זה החלונות לא עולה. הספק גנרי 500W עלק. הלוח לא מציאה ל OC. מי מהם מגביל אותי לדעתכם. האם יש סיכוי שחלק מכרטיסי ה PCI הם הבעייה ?. תודה

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  22. צהריים טובים, אנשים ששמעו על הטמפ' שלי במחשב טענו שהם גבוהות מדי בהתאם למפרט, אני לתומי חשבתי שזה מתאים לטמפ' הגבוהות בארצנו מה אתם חושבים? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by BeNzZy-BoY,

הזמנתי מ- jab-tech את הוולקנו 11+ בגלל שלארץ הוא יגיע רק באמצע ינואר ואני לא יכול לחכות... בפרטים על המוצר רשום שהוא מגיע עם Thermal grease (dow corning T340) סתכלו כאן ליותר פרטים : http://jab-tech.com/customer/product.php?productid=1621&cat=47&page=1 עכשיו השאלה שלי אם כדאי לי לקנות גם את המשחה הזאת : arctic silver 3.5g ב-5$ או שהמשחה שאני מקבל עם הוולקנו מספיק טובה ?! כי אומרים לי שמשחה טובה יכולה להוריד לי הטמפ' של המעבד באיזה 6 מעלות שזה מלא !! אז מה לעשות להישאר עם המשחה שהוולקנו מגיעה איתה או לקנות גם את השנייה ?!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ras81,

שלום מה זה בדיוק הערך הזה? חשבתי שהוא ערך טמפ' המעבד אבל הוא שונה מהערך הקודם שיש לי (ועדיין מופיע) דהיינו יש לי עכשיו שני ערכים לטמפ' מעבד? וזה גם לא יכול להיות כ. מסך כי גם לו מופיע ערך נפרד. מישהו יודע מה זה?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  25. תודה לעוזרים יש לי דלתא זה כבד כל הרעש

• 9 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.