אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין ליקנות מאוורר טוב כמו ה SMART FAN 2 עכשיו הבנתי שלא רק זה שהוא איכותי הוא גם כולל 3 אפשרויות פעולה עכשיו השאלה שלי היא האם יש מאווררים איכותיים בלי הרבה אפשרויות או שיש מאוררים ברמה של הSMART FAN 2 של חברות אחרות. לדוגמא ה ANTEC 80mm SmartCool איך הוא??? בתודה דניאל נורמן
-
- 12 תגובות
- 827 צפיות
-
-
המפרט: My pc: cpu: Intel® Core2 Quad Processor Q9550 (S-A R-E0) mb: Asus STRIKER-II-FORMULA vc: BFG NVIDIA GeForce GTX 260 OC MAXCORE memory: 2 x OCZ OCZ2P10664GK psu: Corsair HX620 620w Modular PSU Case: Cooler Master CM 590 hdd: 3 x WD3200 on raid 0 במארז יש 6 מאווררים, 2 מכניסים 4 מוציאים אני מחפש קירור טוב למעבד שיתן יחס טוב מחיר\תמורה\גודל. אני כרגע עם סטוק, במנוחה הוא עומד על כ 45 מעלות אבל ברגע שאני מאמץ אותו על 100% הוא מגיע ל טמפרטורה המקסימלית (70+) תוך שניות! לא מתוכנן OC לזמן הקרוב, בעתיד כנראה שכן. אחת הפשרויות שחשבתי זה הMUGEN II ממה שקראתי עליו הוא נותן יחס מחיר\תמורה טוב, אבל נופל בגודל שלו. נראה לי קצת מוגזם להחזיק רדיאטור של משאית במחשב. במקרה ויש קיר…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מארז טראנספורמר וכמו שאתם יודעים הוא רועש אז החלטתי להחליף לו מאווררים. מאוורר חמישי איכותי כבר התקנתי ובעצם נשארו לי להחליף ארבעה, הנה המאווררים שרציתי למקם בדופן המארז שלי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 אמרו לי שזה מאוורר טוב והזמנתי אותו אבל בנעה היה רק אחד כזה במלאי ולכן אני זקוק לעוד מאוורר של 80 מ"מ שיוכל להכניס אוויר ושיהיה שקט במיוחד. על מה אתם ממליצים? אפשר את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6187 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6192 הם מאווררים איכותיים ומתאימים לטראנספורמר? אם יש לכם משהו יותר טוב אז כמובן תגידו, תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את המארז DX-01BD (של צ'יפטק) או את הקומפיוקייס CI-6920 שאפשר לשים בו רק 2 מאווררי 120 ! אחד דוחף אחד מכניס - .htm]http://www.compucasecorp.com/case/ci-6920[3].htm זה המארז של צ'יפטק, ובניגוד למה שרשום שמקדימה יש 2 של 80 יש אחד של 120, אז ההתלבטות היא בין 3-4 מאוורי 80 במארז של הצ'יפטק (בינתיים מאווררים ג'נריים) או לקחת את הקומפיוקייס עם 2 מאוורים איכותיים ! (תמליצו על 2 מאוורים 120 שהכי כדאי לקנות לדעתכם) ד"א העניין דחוף כי מחר אני צריך לבצע את ההזמנה, המארז הוא החלק האחרון שמתעקב במחשב שלי. עניין אחרון- הקומפיוקייס הזה אחלה מארז וכולל את אותם הפיצ'רים של הצ'יפטק. עריכה- חשבתי לקחת את הקומפיו' עם 2 מאווררי 120 של ואנטק. (53CFM, 28 DBA) או של טרמטלטי…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הטמפ' של הלוח אם שלי היא בערך 30 מעלות עכשיו זה טוב????) אם אני אוסיף מאוורר בגג של המארז שיוציא אוויר תרד הטמפ' של המעבד? בכמה בערך?
-
- 12 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מה הכי טוב מבין השלושה :s05: ה Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech או ה Thermaltake High performance fanless CPU cooler או ה Thermaltake silentTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 אני רוצה לקנות אבל לא יודע איזה בבקששה עזרו לי !!! תודה מראש אדם
-
- 12 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך המלצה לזיכרון טוב לOC לפלטפורמת AMD NF4 הלוח K8NF9 אחותי נימצאת בניו יורק ואני רוצה ליקנות מישם זיכרון איכותי וראיתי שהמחירים בחול ממש זולים אז בתקציב של עד 150$ איזה זיכרון אתם ממליצים? אני יודע שאני צריך ציפים של TCCD כי הלוח לא נותן יותר מ2.8 ולא מיתכוון ליקנות את הבוסטר יש לי כרגע זיכרונות D43 שבפלטפורמת אינטל מגיעים עד באס 270 אבל על AMD עם בקושי יציבים בסטוק הלוח שלי לא סובל אותם ביכלל!! אז אני צריך זיכרון טוב תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי היטסינק עם P4 שבא עם המעבד ואני ממש לא מרוצה ממנו... יש לי פה בבית SMARTFAN שנח בקופסא ולא עושה כלום.. אז חשבתי אם אפשר לעשות איזהשהו מודינג להיטיסנק הזה ולחבר במקום המאוורר המעפן את המאוור החזק אשר אולי ישפר לי את המעלות........ (למאן האמת אני כמעט בטוח שמישהו עשה כבר כזה דבר...) אם למישהו יש מידע על זה אני מאוד אשמח! תודה מראש. 8)
-
- 12 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שמעתי שהוא מאוד רועש.אז יש אפשרות להחליף מאוור לשקט?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לעשות חור בחלון של המארז שלי ולהוסיף איזה מאורר 120ממ?או 80ממ לפחות... זה המארז שלי http://www.pchardware.co.il/docs/pd1945162088.htm
-
- 12 תגובות
- 888 צפיות
-
-
1)הNFORCE שלי פותח לי את המכפלה של ה1700 שלי,האם הוא יפתח גם של 2500 בארטון? 2)מה הBUS הבארטון?200 או 166?
-
- 12 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שמתי לב שלכל כרטיסי המסך המאורר יושב בדיוק מתחת להיטסינק וזה גורם למאורר להכניס מעט אויר וכמעט ולא לקרר את הכרטיס! העצה שלי היא פשוט מאוד להרים מעט את המאוור בערך כ2-3 ס"מ ואז זורם יותר אויר להיטסינק!!! נכון זה פשוט? וזה גם פועל טוב!!! אני ניסיתי לעשות זאת לכרטיס מסך שלי והטמפרטורה ירדה בכ5-6 מעלות!!! תנסו ותראו שזה פועל!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה זה BEARING לסוגיו (BALL BEARING, DUAL BALL BEARING וכו') תודה
-
- 12 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב: 2.4C ASUS P4P800 2X256 PC3200 HYNIX D43 MX440SE 128MB התוצאה שלי ב3DMARK2001 בסטוק ללא OC למחשב ולכרטיס ובדריברים מקוריים הייתה 4900 נקודות! לאחר שינוי הדריברים לדריברים של אפוקליפסה קיבלתי ציון של 5956 ללא OC לכרטיס ומחשב ועכשיו עשיתי OC לכרטיס: 250@330 לליבה 333@500 לזיכרון וקיבלתי 7060 נקודות! ושזה לא הספיק לי עשיתי OC גם למחשב: 2.4C@3.0GHZ DDR400@500 וקיבלתי כמו שאתם רואים 7800 נקודות!!!! איך אOC שעשיתי הא??? הוצאתי את המיץ מהMX440SE הזה לא? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בהגדרות המהירות של ה-BIOS מופיע אצלי 333,400,500,533 בעוד שאני צריך 433. האם האצת ה-FSB ל-216 הוא הפתרון הנכון והמומלץ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את הטמפ' שלי של המעבד והלוח אם (יש לי לוח של gigabyte אבל עכשיו בגרסה החדשה של אוורסט הוא קורא נכון את הטמפ' של המעבד) ד"א יש גם בעיה עם הקריאה של הלוח אם? טוב אז אני רוצה לבדוק במנוחה ומאמץ במנוחה כבר בדקתי אבל אני צריך תוכנה שתאמץ לי את הלוח אם ותוכנה שתאמץ לי את המעבד אז אתם מכירים תוכנה כזו? ד"א המעבד שלי הוא amd 3000 64b 939
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו אני עכשיו אצל חבר שלי ועשיתי לו אוברקלוק לג'יפה 4 האמת אין לי מושג מאיזה מהירות הזכרונות מתחילים אבל הגענו ל-459.0 ואני רוצה לשמוע תגובות על התוצאה
-
- 12 תגובות
- 848 צפיות
-
-
עד היום ישב המחשב שלי עירום וערייה על גבי שולחן המחשב כמו שאתם רואים בתמונות למטה (דבר שעזר לקירור די מושלם ). ממחר אני מתחיל פרויקט מודינג רציני על המארז שהגיע היום בערב ואני מקווה שעד שבוע הבא אוכל להעלות את התמונות לגלריית המודינג...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מערכת קרור מים משהוא בסגנון של Koolance אבל הבעיה שהוא יקר מאוד ההצואה מיסתכמת ב כ 1450 שקל אם למישהוא יש משהוא טוב במחיר טוב שיודיע לי תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן ... קניתי מערכת קירור של זלמן ואיתה בא גם נוזל קירור של זלמן (500מ"ל) ואותו צריך לערבב עם 2 ליטר מים מזוקקים. לא ידעתי איפה לקנות אז עירבבתי את הנוזל קירור עם 2 ליטר מים מינרלים. האם זה אותו דבר ולא יהיו עם זה בעיות???
-
- 12 תגובות
- 781 צפיות
-
-
רציתי לדעת את רמת הרעש של המאוורר שבא עם הפנטיום 4! עכשיו לגבי ה Zalman CNPS7000A-CU יש למישהו את זה? מה דעתכם עליו?
-
- 12 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם דבר ראשון אני רוצה המלצה על שמן מיוחד לציר של ה מאוורר שעל גבי המארז כמובן לתחזוקה, דבר 2 צריך המלצה איך אני יכול להוריד בטמפרטורה של המערכת חוץ מהאוורר וסליבינג
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי.. אני מחפש קירור חדש לכרטיס מסך שלי, רציתי לדעת האם זה יהיה טוב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207 נראה די בסדר, אני מקווה שהוא מתאים לכל סוגי הכרטיסי מסך, למה זה הקירור היחידי שעד עכשיו מצאתי שמתאים לכרטיס מסך שלי.. 6600GT AGP אשמח לשמוע לגבי עוד המלצות, טווח המחיר שאני מוכן להקציב זה עד 150 ש"ח. תודה.
-
- 12 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום-אני מעוניין לבצע אוברקלוק לכרטיס מסך שלי יש לי 5850,ויש לי את התוכנה TRIXX מישהו שיש בבעלותו את הכרטיס יכול לומר לי לאיזה תדר אפשר לשנות את הCORE זיכרון- ומתח כדי שהכרטיס יהיה יציב ? תודה רבה אגב הכרטיס הוא ספייר-הוא היה בזמנו במנוחה על 55 מעלות,עכשיו הוא על 66 מעלות במנוחה.וניקיתי את האבק... העלתי עכשיו את התדרים ל 750 ול 1100 לזכרונות-במתח לא נגעתי ושיחקתי דרייבר סאן פרנסיסקו והיה יציב.השאלה אם לנסות להעלות עוד? והאם מותר לשחק גם במתח? אני לא רוצה שהכרטיס יישרף..תודה.נ.ב שאלתי פה ממש ממזמן את השאלה-אך לא המשכתי להתעסק בזה-אבל עכשיו אחריי באטלפילד 3 חייבים להמהיר אותו.. אוקיי העלתי בהדרגה והגעתי ל 775 לליבה ו 1150 לזכרונות והמתח נשאר אותו מתח. שאלה-האם תוספת…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Tuniq / BT, משהו אחר? AS5 Thermal Grease? משחה אפשר גם מפה http://www.newegg.com/Store/SubCategory.aspx?SubCategory=85&name=Thermal-Compound-Grease
-
- 12 תגובות
- 665 צפיות
-