אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מה זה יעזור לי ואיך אני יכול לעשות את זה?! בבקשה עזרו!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי , קצת modding על Asus V8200 הכרטיס עובד כ3 שבועות במצב בו הוא נמצע כעת ( 250/540 ) על 34C , תחת מאמץ... ... http://ilf.israel.net/LandRover/modding/geforce.rar
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התוצאה הייתה 4100 אחרי OC קטן לכרטיס שלי R9600XT העלית ליבה מ 500 ל 560 וזכרון מ300 ל 352 עכשיו כשהמשכתי להלעות אז הופיעו דברים על המסך (לא זוכרא אאיך אתם קוראים לזה חח) הקיצר אמרו לי שאולי הכרטיס חם מידי אבל נגעתי בו והוא די קר ובאוורסט כתוב 38 אז רציתי לשאול אותכם מה אתם אומרים על התוצאה ואיך אפשר להמשיך אה המפרט שלי intel p4 1.6 samsung 128X2 Rdram
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי AMD XP 1700+ סטפינג של: JIUHB 0304 זיכרון DDR 333 של KINGSTONE בגודל 1 ג'יגה לוח EPOX 8RDA+ וכרטיס מסך ATI RADEON 9500 pro כרגע אני עומד של 2000 MHZ באס 190 מכפלה 10.5 ללא שינויי מתח , והמערכת יציבה לאחר 3 שעות בפריים מה אני יכול עוד לשפר? אני מקבל 12000 ב- 3dMARK 2001 SE
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אלהן, אני די חדש בתחום הOC ושיחקתי קצת עם הגדרות המעבד והזכרונות שלי. (X2 4000) הקטע, שהזיכרונות די הגבילו אותי, אז הייתי צריך להוריד אותן ממהירות 800 ל533 ואז יכולתי לסחוט עוד כ200 מגה הרץ מהממעבד. השאלה, כמה ההורדה הזו פגעה בביצועים? משתלם לעבוד עם תדר נמוך יותר של הזכרונות עבור תדר גבוה של המעבד?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך 8800gts 320bit ולא הg92 של bfg על הכרטיס יש קירור של bfg, הטמפרטורה של הכרטיס מסך מגיע לטמפ' של 67 כהמחשב לא במאמץ ושהמאוור פועל על %100 בriver tuner ולאחר ששימנתי את המאורר. 1א-השאלה שלי היא אם אני ארכוש קירור חיצוני הוא יהיה יותר טוב מהקירור של bfg ? 1ב-יכול להיות שרק מריחה טרמית חדשה תפתור את הבעיה?. יש לי q6600,בהתחלה רציתי לקנות קירור מפוצץ כגון cm v10 או thermalight 120 ultra 2א-אך לאחר קריאה בפורום השכלתי להבין שעם קירור Mugen II אני אגיע לאותם תוצאות האם אני צודק ? 2ב-והאם כאשר אקנה את הקירור החדש אצטרך לקנות משחה טרמית חדשה ולמרוח אותה? האם הקירור מים הזה שווה -http://www.skypc.co.il/pl_product~RL-EUL-GBU1-GP~18~0.htm 2ג-נראה…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני כשבוע לוח רםוקס 8rda3+ ומעבד Barton 2600 מדגם Mobile, נדיר אבל השגתי :-) הבעיה היא שיש לי זיכרון שלא מגיע רחוק... עד עכשיו הכי גבוהה שהגעתי עם המערכת זה 195 מגה"צ בבאס והמעבד עובד במכפלה של 12 שבסה"כ עובד על 2350 MHZ. מתחים: זיכרון 2.75 V תיזמונים: 2.5-3-3-6 מעבד 1.65 V טמפ' מעבד 45 מעלות במנוחה, במאמצץ 50 מעלות... עם Prome 95 טמפ' מערכת 37 מעלות +- סה"כ תוצאות לא רעות, ברגע שאני ישיג זיכרון יותר מהיר אני יגיע הרבה יותר רחוק, בסביבות 2700 אולי אפילו יותר, וגם קירור יותר רציני, כי כרגע אני עובד עם Vantec Aeroflow. הוספתי תמונה שתראו קצת... 8) [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אתמול שמתי לב למשהו מוזר קצת (בישבילי) אולי תוכלו לעזור לי בבקשה יש לי מעבד amd xp 3000 333fsb וזיכרונות twinmos pc3200 400mhz הלוח שיש לי זה gigabyte 7n400e והוא תומך ה 400mhz.. בדקתי דרך התוכנה של גיגה בייט easutune4 והיא הראת לי שהמעבד רץ על 166mhz והזיכרונות על 2.700, הם לא אמורים להיות על 3.200 ? בביוס היסתכלתי וה FSB הוא על 166, והבנתי לבד שזה 333mhz. שהעלתי אותו ל 200FSB, הוא היה על 400MHZ אבל אז המסך פשוט לא נידלק, העברתי ת'גמפר' ל OFF והוא עבד, אבל על 100mhz למרות שהביוס היה על 400mhz.. איך אני יכול לשים לתאם את הכל ככה שזה יעבוד על 200fsb ?? שהזכרונות יעבדו כמו שהם צריכים על 400mhz ולא 333mhz .. ויש לי קירור מתאים, יש לי volcano 12+ ומארז עם 4 מ…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני פירקתי ליפני כחצי שעה מסך LCD ישן שהיה בטלפון בבית מלון, וניתן לי. אני רוצה לעשות בו שימוש, רק שאני לא יודע מה ואיך. והרי התמונות: מקדימה: הכבל: (קשה לראות, אבל זה 16 פינים) הצ'יפים: שוב הצ'יפים: תנו לי רעיונות ושיטות מדויקות לביצועם. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גלשתי לי לתומי ברשת ... ופתאום מצאתי חתיכת הסטוריה קטנה. במאגר הנתונים של Tweakers Australia
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הקירור ThermalTake TMG i3 CLP0555 למעבד CI5 750? איך הוא מבחינת שקט ומבחינת קירור?, האם הוא עדיף על הסטוק של הI5?, אני לא הולך לבצע OC אני רק צריך שהוא ישמור על המעבר קר.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי קיט קירור מיים יד שנייה מהלוח פה באתר ב 100 שקל הקיט של גיגהבייט עכשיו הקיט כנראה עמד תקופה ללא פעילות ולכן יש מעט קורוזייה שמתי חומר נגד והכל יצא והברק נראה כמו חדש השאלה שלי האם אני יכול לשים את החומר הזה ולתת למערכת לעבוד קצת זמן שיעבור בכל המערכת שאלה נוספת זה היא האם מיים מזוקקים לא יעשו קורוזייה שוב והאם הם יותר בטוחים במקרה של נזילה? שאלה אחרונה אני רוצה להוסיף עוד בלוק נוסף למעבד בלוק לציפסט (P45) כמה עולה בלוק כזה והם המשאבה תחזיק?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי את המוצר בחו"ל: http://jab-tech.com/customer/product.php?productid=1803 מישהו יודע אם יש את זה בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש קירור טוב ושקט למעבד Intel Core i3 3220 3.3Ghz מחפש משהוא שנותן תמורה לתשלום וביצועים ושיש עליו ביקורות וחוות דעת חיוביות
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המערכת קירור פאסיבית הכי משתלמת למעבד הספציפי הזה? עניין האוברקלוקינג לא מעניין אותי אז אשמח להמלצתכם. אני משתמש במחשב ב99% מהזמן לפוטושופ אם זה משהו שצריך לקחת בחשבון. בברכה, אורי
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה והמחשב נתקע לי במשחקים אחרי כמה דקות וחשבתי אולי זה בגלל טמפרטורות איך אני יכול לבדוק טמפרטורות של המחשב במאמץ
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, מערכת קירור למארז כנראה אמצא עם מארז כמו שצריך. אבל: מערכת קירור למעבד, עד כמה משמעותי ? מאוורר Arctic Cooling Freezer 11 LP, האם יקר מדי או צריך יותר טוב? מה ההבדלים בעצם? CoolerMaster Hyper 212 EVO 215 ש"ח, מוגזם? אין צורך? אני מחפש אחר מערכת קירור שקטה ככל שניתן, התושבת כנראה תהיה 1155. מחכה להמלצות בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי הרבה בלאגן, כזכור לכם, עם הספק שלי שעשה בעיות ויש מצב שגם דפק קצת את הלוח, מחר אני סוף סוף מסדר את כל העסק ומקבל לוח חדש- גרסת ה PLUS, וספק זמני נורמלי עד ששלי יחזור מתיקון/החלפה. צפו לביצועים באוברקלוק, והפעם גם לראות משהו, בניגוד לפעם הקודמת
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו מידע אם מוכרים אותו בארץ? ואם כן אשמח לדעת איפה...ואני לא מתכוון לGT או הPLUS
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי קירור למעבד THERMALRIGHT EXTREME עם מאוורר 120 מ"מ של SYN שעובד ב1600RPM בערך רציתי להוסיף מאוורר נוסף ושקט של 120 מ"מ בצד השני שלו(לכיוון המאוורר 120 שמוציא חום מהמארז עצמו) וככה בעצם לשפר את היעילות של הקירור אין לי את הקליפס ברזל המיוחד שאיתו תופסים את המאוורר, וגם רציתי לשאול אם זה יהיה הכי יעיל לשים את המאוורר ולא בצד הנגדי ? אז המלצה למאוורר טוב + קניה של אותו קליפס ברזל (חשוב שלמאוורר תיהיה תמיכה עם הקליפס!)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת ! בתודה מראש לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו בחורף היד קופאת לגמרי על העכבר..........אז חשבתי שאולי אפשרי איך שהוא לחמם את העכבר שיהיה נעים. יש לי רעיון בעיקרון איך לעשות את זה. אפשר להצמיד לצד הפנימי של העכבר סליל ולחשב מה צריך להיות הזרם דרכו שיחמם אותו לטמפרטורה מסויימת(זה כבר עניין אחר לחשוב עליו) האם למישהו ידוע שדבר כזה נעשה או יש רעיון איך לעשות??? :
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי... הייתי טיפה (=הרבה ) משועמם, אז החלטתי להתעלל קשות בג'יפה MX 200 שלי ... הוצאתי את הסינק ( חתיכת ברזל - עוד פרטים בהמשך ), וקצת חרטתי על הליבה ( ;D ) . ( עוד בהמשך, תהיו חופשיים להציע רעיונות! ) עכשיו, יש לי את הסינק הזה, מה אני יכול לעשות איתו? אפ בכלל? : בצבע שחור, אני חושב שזה ברזל פשוט, מידות: 4X4 , גובה: 1 ס"מ . ( מאין סינק קוצי ) . ד"א - משהו יודע במקרה איך אפשר לתלוש החוצה את הצ'יפ? נ.ב. מודרים, אל תיכנסו לפאניקה, אם יש לכם בעיות אם הת'ראד, תודיעו לי ואני מוחק .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה 1 שמתפצלת לכמה שאלות: אני מתלבט בין H100 ל MUGEN 3, האם בקיץ יש לקירור מים יתרון? בנוסף, האם הסיכון הוא על אחריותי בלבד אם יש נזילה בH100? + מה ההבדל ביכולות הקירור של צינורות מים שאנשים מרכיבים בעצמם לבין H100 או MUGEN 3? אני די-בטוח שההבדל עצום אבל השאלה עד כמה בטמפ'? אלה שבונים קירור צינורות מים, שעושים OC כבד למערכת, לכמה הם מגיעים שזה כל-כך משתלם לעשות את המערכת מים הזאת? שאלה 2, האם ניתן לשים על 3570K שני MUGEN 3? זה אפשרי בכלל?! אני מביא מארז SWITCH 820 או PHANTOM V2 (שניהם ft) בעקרון המחשב מיועד ל OC של 4.5GHZ~ עם לוח אם GIGABYTE Z77X-D3י תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/scythe-mugen-2_9.html אם ניקח בחשבון שהבראם תיפקד טיפ טיפה יותר טוב מהאולטרה 120, והמוגן 2 מתפקד יותר טוב ממנו - נראה לי שיש לנו מלך חדש בשכונה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-