אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לחבר מאוור של 5 וואלט.... השאלה היא איך...?? אני רוצה להרכיב אותו על המודם החיצוני שלי מכיוון שהמודם רותח.... החיבור לא אמור להיות דרך המחשב ככה שאני צריך הצעות או אפשרויות לחבר אותו למקור מתח כלשהו.... אולי בדרך כלשהי לבטריה או משהו.....?? תודה בר....
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי שזה הזכרונות.. למרות שאני יודע שזה הולך לבוא, זה לא הלוח. הלוח מתוכנן לעבוד גם עם מעבדים בעלי באס של 166, וזה מה שאני מנסה. נראה לי שזה הזכרונות, למרות שהם עושים 165 בלי בעיה.. התזמון שלה קבוע על הכי לאט (CAS3) למישהו יש רעיון?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בדחיפות גוף קירור מתלבט לגבי שניים: ZALMAN CNPS7000A-CU או SP94 תודה לעונים!
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קודם כל, אין לי שום ניסיון ואף פעם לא ניסיתי לעשות OC. אני מחפש תוכנה קטנה שתעשה OC ממש ממש קטן למעבד שלי כדי שאני אצליח להריץ משחק מסויים, בלי יותר מדי לקרוא וסיבוכים. המעבד: AMD Athlone 64 Provessor 3200 2.00 GHz ווינדוס 7. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוברקלול למעבד: מעבד - Q6600 2.4GHZ, לוח אם - P35-DS3L, זכרון - CORSAIR 800MHZ CL4 2X1GB 1. לסביבות ה 3GHZ אפשר להגיע מבלי לגעת במתחים, נכון ? 2. אם אני ארצה יותר, עד כמה קריטי אם הזכרון והלוח אם יעברו OC, יענו זה משהו בסדר, שכן הרבה עושים, או שזה משהו פחות מומלץ ? ולא מדבר על OCרים מקצועים שעושים לצורך שבירת שיא, אלה לשימוש יום יומי - עד כמה זה בסדר אם בכלל, ואם כן אז אם בכלל שווה מבחינת שיפור ביצועים (יענו נגיד עשיתי OC 3.6 אז נגיד להגיע ל 4 עם OC ללוח וזכרונות בשביל לקבל עוד FPS או שתיים במשחק... אז ברור שלא שווה...) 3. אם אפשר לקבל לזה תשובה, כי בטח תגידו שזה משתנה אצל כל אחד אבל אם יש בערך אז - כשצריך להתחיל לעלות מתחים, למי בדרך כלל מעלים, למעבד, או שגם ל FSB ול…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך קירור כמה שיותר נמוך (אם אפשר בגובה של הקירור סטוק שזה 65 מילימטר להערכתי), שקט ואפקטיבי התקציב שלי הוא עד 150 עם חריגה אפשרית עם חריגה אפשרית ל200 אם שווה מבחינת עלות\תועלת. כרגע(בחורף) המעבד עומד על 60C במאמץ ככה שאני מסתפק אבל בקיץ זה סיפור אחר ככה שאני רוצה למנוע את הבעיה. תודה, סמיון. עריכה: לא הולך להתבצע OC
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמות נכבדה של כל מיני נגדים והייתי רוצה לדעת איך אני מזהה כמה אוהם יש בכל נגד? אם תוכלו לצרף תמונות שממחישות את העניין זה יהיה מצוין תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התמונה נלקחה מהתוכנה AIDA 32 בקיצר אני מסתכל על המעבד וזה רושם לי שהמעבד על 13 מעלות ואין לי שום אובר קלוק והמאוורר הוא סטוק! יש מצב? תמונה:
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור בלוק קירור מים בתקציב של עד 300 ש"ח למעבד i7 core 920 לא משנה לי אם זה מחו"ל או מהארץ רק שיהיה משהו טוב במחיר הגון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר את קביעת החלוקה ביחס על פי מה זה ניקבע או רצוי לקבוע ,לא מובן החלוקה הזאת קראתי כל מיני מדריכים ואין הסבר מפורט בקטע הזה הבנתי שה FSB מתחלק ל-4 וזה התדר האמיתי והזכרונות חצי ממה שהם אבל היחס ??? לדוגמא אני במחשבים שהם בלי אוברקלוק יחס 1:1 ויש אחרים שונים במקרה אני רואה בשלי 5:8 איך אפשר להבין את זה ? זה מקורי ללא שינוי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם זה מתאים לפה או למודינג אבל אם לא אז לעביר אז שמעו אני רוצה להכין לעצמי מערכת מים מחלקים של מכוניות למעבד ולכרטיס מסך אז חלקים זה לא בעיה אז החלטתי שהמערכת תהיה מחוץ למחשב במארז ניפרד ביגלל שאין לי הרבה מקום (MID TOWER) וגם יותר קל להכין אותה מחוץ למארז וגם יותר יפה (לדעתי) אז בהתחלה חשבתי נעשה 2 רדיאטורים ששתיהם יהיו עם שתי מאווררים של 80 רדיאטור לכל חלק אבל לא יהיה מקום (לפי הסירטוטים שלי) להכל ואני רוצה לשים גם ספק בישביל להקל על המערכת אז אמרתי נלך על רדיאטור עם 3 מאווררים מה אתם אומרים זה יספיק לשניהם? אני לא מתכנן OC ממש גדול בסך הכל עד לאיפה שהמעבד יקח אותי (כנ"ל לגבי הכרטיס מסך) ועוד שאלה אתם חושבים שמשאבת דלק תהיה מספיק טובה? ו
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כלומר אני עושה אוברקלוק עכשיו כולם יודעים המתח סטוק הוא 1.5 עכשיו אני רוצה לדעת באיזה רמת מתח כבר זה ישרוף את המעבד 1.7 או 1.75 נסבלים? כי רק ב1.7 המעבד עולה על 3400...
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התקנתי את הקירור NINJA PLUS [עם המאורר] על המעבד שלי [amd athlon 64 3000+]. בהתחלה רק קניתי את הקירור בשביל השקט, כי קירור הSTOCK עשה לי חור בראש. אז התקנתי את הNINJA PLUS עם AS5 וחשבתי שהתוצאות יהיו טובות. עם הקירור סטוק המעבד במנוחה היה 36 ככה, ועם הNINJA בסביבות 32. במאמץ [פה הקירור היה אמור לעשות את ההבדל..] עם קירור הסטוק המעבד הגיע ל43 מעלות, ועם הNINJA PLUS במאמץ הוא הגיע ל41. [וזה עוד אחרי שהAS5 הפך "לבשל", לפני גם עם הNINJA המעלות היו 43] אוקיי עדיין לא איבדתי תקווה והתחלתי לעשות OC.הפסקתי ב2500 MHZ ובדקתי עם התוכנה S&M את הטמפ' והיציבות שלי. המחשב לא קרס ועבד מעולה.... אבל הטמפ' - 45 במנוחה, בעוד 60 במאמץ [ולא סיימתי את הבדיקה של הFPU כי …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה ל2 מאווררים של 80MM ואחד של 12MM ושולט מאווררים חשוב לי מאוד שהמאווררים יהיו שקטים וחזקים כמה שאפשר.. ושולט מאווררים שיהיה כמה שיותר זול וכמה שיותר טוב. ויש לי כמה שאלות: 1. זה מסובך להרכיב את ההשולט מאווררים למאווררים ולמארז? המארז שלי הוא cooler master centurion5 אני מחליף את השניים הקיימים ומוסיף אחד בדופן.. 2.יש לי שתי תוכנות לבדיקת טמפרטורות מחשב 1. speed fun 2. sensors בתוכנה הראשונה כתוב שהמעבד ב 29 מעלות ובשניה 44 מעלות.. איזה תוכנה צודקת? ובתוכנה EVEREST יש שתי CPU 1. CPU 29מעלות 2.CPU DIODE 42 מעלות רציתי לשאול מה הטמפרטורה של המעבד 44 או 29? ואם הטמפרטורה 44 מעלות בבקשה תמליצו לי גם על גוף קירור טוב וזול למעבד כי מתוכנן OC…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הקירור ThermalTake TMG i3 CLP0555 למעבד CI5 750? איך הוא מבחינת שקט ומבחינת קירור?, האם הוא עדיף על הסטוק של הI5?, אני לא הולך לבצע OC אני רק צריך שהוא ישמור על המעבר קר.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה יעזור לי ואיך אני יכול לעשות את זה?! בבקשה עזרו!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי למעבד OC 2.3@2.88 פרטים: מהירות באס:250X11.5 זיכרונות:960 מתח 2.3 תיזמונים 5-5-5-15 דגם OCZ 2G GOLD EDITION מתח למעבד +0.025 עכשיו כשאני מנסה לעלות עוד 5 לבאס המערכת עולה אבל בווינדוס זה קורס וזה ביגלל הזיכרונות כי הם לא עומדים ב 976MHZ בביוס הזיכרונות מוגדרים כ800 וכדי שהOC יצליח הורדתי ל 667 אבל כשאני מוריד אפילו המערכת לא עולה למה?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים. כפי שבטח שמתם לב, תכננתי לקנות מחשב המכיל את קירור ה-Thermalright Ultra-120 eXtreme שמצויד ב-2 מאווררי NF-P12, מתוצרת Noctua. לאחר בירורים ארוכים, מסתבר שנגמר המלאי שלהם בארץ.. ככה שאני בבעיה. אני צריך המלצה ל-2 מאווררי 120mm, שיהיו כמה שיותר יעילים עם הקירור שרציתי. התקציב המקסימלי הוא 100 ש"ח למאוורר, לא כולל המשלוח. תודה רבה לעוזרים והמשך יום נעים
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה למי שיש את המאווררים האלה מה עדיף אלו של TT או AC מבחינת הרעש? http://www.thermaltake.com/product/DCfan/Combo/a2329/a2329.asp או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4899 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 אם יש מאוורר אחר של 120 מ"מ תוכלו להמליץ לי עליו בבקשה תודה לכל העונים נ.ב. אם יש לי מאוורר 20 דציבל ואני מוסיף עוד מאוורר של 20 דציבל אז יוצא לי 40 דציבל או שאיך? תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי...עכשיו יש לכם את המפרט שלי בצד... יש לי את התוכנה EVGA Precision וגם את RiverTuner... אם אני משנה ידנית את התדרים לכמה אתם ממליצים לעלות את ה- memory clock ואת ה-core clock?... כרגע הם על-core clock:513 וה-memory clock:792. ומה המקסימום של טמפרטורה כדי להגיע אחרי OC בשביל לא לגרום נזק לכרטיס מסך ולמחשב. תודה רבה רבה לעוזרים!!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני חודש , התכוונתי כבר להזמין מחו'ל את ה Mushkin Level II PC3500 , שמבוססים על ה BH5 המהוללים . בגלל בעיות עם חברים , שהיו אמורים להביא את הזיכרונות והכרטיס מסך החדשים שלי מארה"ב , ההזמנה התעקבה , והייצור של שבבי ה BH5 הופסק . התגובה המיידית של השוק הייתה היחטפות של כל הזיכרונות מבוססי ה BH5 בכלל , וה Mushkin Level II בפרט ( למרות שאפשר עדיין להשיג PC2700 .. ) . אומנם עדיין ניתן להשיג את ה Level II Based on the BH5 , אבל המחירים שלהם ממש מטורפים ( 350$ לסטיק של 512 PC3500 , או 550$ לשניים ) . עכשיו , ישנה גירסה נוספת של ה Level II , שנקראת ה 2-2-2 Special , והיא מבוססת על שבבי ה BH6 . אני אפילו לא מציין שאני מתכנן OC רציני , זה די ברור .. ההתלבטות שלי היא אם לקנות את…
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני וחבר שלי הידוע בכינוי Casp3r (אתם לא מכירים) השתעמננו והחלטנו לצבוע את המארזים שלנו! דומה למה שקרה שהשתעממנו ועכשינו אתר מעריצים לדמות מהסרט זולנדר: www.jacobim.tk http://kiss.to/jacobim בכל מקרה צבענו את המארזים שלנו בשחור, ועל זה בצדדים אנחנו הולכים להשתמש בשבלונות ולכתוב MegaDeth בפונט המיוחד שלהם Iron Maiden בפונט המיוחד שלהם ולמעלה אני כותב Mugatu ועמית (קאספר) כותב Jacobim בצדדים באדום ולמעלה בכסף כמובן שתיעדנו את כל מה שעשינו בתמונות, ואיך שנפתח אותם ישר נסרוק אותם ונראה לכם אותם יש לכם למה לצפות תיכנסו לאתר שלנו obey my dog נ.ב. גליתי היום שהכלבה שלי היא מגזע נדיר שיש חוץ ממנה עוד 3 בארץ קוראים לגזע מלינווה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את ה TT Thunderblade כידי לשפר את הקירור במארז ( מאוורר קידמי ) נראה לי שהוא מקרר טוב יותר מה GlacialTech שלי...לא משנה רק תעזרו לי להשתיק את הטרקטור הזה. לפי מה שהבנתי פה בפורום המליצו עליו בחום וטענו שכמעט ולא שומעים אותו...איפה !? מרעיש יותר מהמקרר שלי .חיברתי אותו ישירות לספק נראה לכם שאם אחבר אותו ללוח הרעש יפחת ? אנא עזרתכם אני עוד רוצה לישון קצת היום
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי , קצת modding על Asus V8200 הכרטיס עובד כ3 שבועות במצב בו הוא נמצע כעת ( 250/540 ) על 34C , תחת מאמץ... ... http://ilf.israel.net/LandRover/modding/geforce.rar
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שחלק ממכם כבר יודעים החלפתי את הקירור המקורי של האסוס שלי לקירור של זלמן + מאוורר של DELTA 92MM והיום בדקתי לכמה אפשר להגיע עם הקירור החדש ודיי הופתעתי לטובה הגעתי ל 500MHZ לליבה עם ממש מאט ARTIFACTS אבל כל כך קצת שקשה לראות אותם !! הזיכרון נשאר כמו שהיה לפני ההחלפה של הקירור ועומד על 820... אשמח לשמוע תגובות על ה OC מישהו שהגיע למהירות כזאת או יותר ??? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-