אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
במה הוא יותר טוב מה מאווררים הרגילים אני משאר ש הAluminum Case Fan הוא גנריק כי לא מצויין בחנות שם של חברה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום. Real Temp מורה על שינויים גדולים בטמפרטורה (שינויים של 10 מעלות!) בתוך שניות! ז"א, משנייה אחת לשניה הטמפרוטה הנמדדת עולה ויורדת ב 10 מעלות (מ 29 ל 39 אגב). יש הסבר לכך???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחצי שנה רכשתי את הכ.מסך הנ"ל עם הקירור של אסוס ורציתי להחליף לו משחה טרמית לזו של הקירור מעבד (NUCTOA NH-D1),האם מומלץ לפתוח את הכרטיס כדי להחליף את המשחה הטרמית? אודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
דרך אגב יש לי ספק של סיסוניק SS ET 350 + 80 קירור של AC 7 Pro
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא עם MBM5 לא הצלחתי :'( ואני מפחד לנסות O\C בגלל שאני לא יודע מה הטמפ' עכשיו, אז עם O\C בכלל אני מפחד לשרוף תמחשב ? ? ? ? ? any solutions ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כלומר אני עושה אוברקלוק עכשיו כולם יודעים המתח סטוק הוא 1.5 עכשיו אני רוצה לדעת באיזה רמת מתח כבר זה ישרוף את המעבד 1.7 או 1.75 נסבלים? כי רק ב1.7 המעבד עולה על 3400...
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הומלץ לי להחליף את הקירור המקורי ל Freezer 7 Pro. הסיבות - מאוורר מרעיש והיטסינק לא יעיל. כששאלתי "באמת?! למרות היצור בטכנולוגיות מתקדמות? 0.45? Netburst מאחורינו?" נענתי שכן. אני לא מתכנן OC כלל וכלל וכל מה שמעניין אותי באמת זה שקט (מבחינתי שהמעבד יעבוד ב-'70C) האם יש צדק בעניין? תודה רבה לעונים.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה והוא עומד עם 59 מעלות במנוחה זה גבוה מידי ? אפשר לעשות אוברקלוק? ומהי הטמפרטורה הכי גבוה שאסור לעבור בכרטיס הזה במאמץ ובמנוחה ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג מערכת קירור מעבד+8 זיכרונות+3 כרטיס מסך+לוח אם הכל עם קירור מים אז ברור צריך משאבה חזקה ושאלה היא לגבי רדיאטור כמה אני צריך לקחת ? 3 כפול 360 ? עבים שידרשו מאווררים שקטים. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו ממכם מכיר משחה בשם: Servisol Heat Sink Compound 25g הינה קישור למוצר . http://www.rapidonline.com/ יש לי אותו בבית, והחלפתי איתו את המשחה הישנה שהייתה על ה GTX 260... מעניין מה דעתכם? או לרוץ מהר להחליף לאיזה AS5 או MX2?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. המאוורר בספק כח של הHTPC שלי השתגע.. שומעים אותו אפילו מהקומה השניה.. ואפילו תוך כדי צפייה בסרטים, ממש מציק. הבעיה שהספק הוא לא סטנדרטי אז צריך להחליף את המאוורר בנפרד. ניסיתי לשמן אותו ולנקות אותו, אפילו ניסית לעבוד כשהמאוור מנותק (היה די שקט.. אבל נראה לי שעוד כמה שעות והוא היה עולה באש >) בקיצור, החיבור בתוך הספק הוא 2 פינים, אז כל המאווררים שהם שקטים רק כשהם פועלים על RPM נמוך לא יעזרו לי פה. אני צריך מאוורר שכשהוא עובד על הRPM הכי גבוה עדיין לא שומעים אותו בכלל. לא אכפת לי שהוא יקרר קצת פחות טוב, העיקר השקט. ועוד משהו קטן, כרגע יש בספק מאוורר 80מ"מ דק כזה, בעובי של 1 ס"מ, והרוב הם 2.5 ס"מ. בעקרון נראה לי שיש שם מקום למאוורר של 2.5, אבל מעבר לזה זה כבר …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט לקחת מאוור רצפתי בערך בגודל של המארז, לפתוח את המארז משני צידיו (שיהיה זרם אויר) ולהצמיד את המאוור אליו (צד שני לא צמוד לקיר כמובן) הכי פשוט וטוב, לא? נ.ב: אתם חושבים שזה זולל יותר מדי חשמל? :P :P
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מארז חדש בסכום של עד 1500 ש"ח אני רוצה שיהיה בו כבר חלון מוכן ולפחות בכל צד במארז מקום מוכן לשתי מאווררים הכוונה היא 2 מאווררים בצד האחורי 2 מאווררים בצד הימני 2 מאווררים בצד השמאלי 2 מאווררים בצד הקידמי ומאוורר אחד בצד העליון אני רוצה שיהיה לו מערכת קירור טובה ושהיה tower\ full tower בבקשה לתת לינקים תודה מראש INSTALL
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי...עכשיו יש לכם את המפרט שלי בצד... יש לי את התוכנה EVGA Precision וגם את RiverTuner... אם אני משנה ידנית את התדרים לכמה אתם ממליצים לעלות את ה- memory clock ואת ה-core clock?... כרגע הם על-core clock:513 וה-memory clock:792. ומה המקסימום של טמפרטורה כדי להגיע אחרי OC בשביל לא לגרום נזק לכרטיס מסך ולמחשב. תודה רבה רבה לעוזרים!!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישלי את הלוח p6n sli v2 אפשר לראות בצד, רציתי לדעת איזה לוח יותר טוב לOC הP45 או P7N PLAT (פלטינום). אני יודע שהלוח שיש לי כרגע הוא לא לוח לOC אבל הוא בסדר אני יכול להחליף לאיזה לוח שאני רוצה בתור פיצוי למה שקרה לי.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! יש לי מפרט כזה: A64 3000+ ASUS A8N E KINGSTON VALUE CL3 + TT BIG TYPHOON הגעתי עם המעבד לתוצאה של 2660 יציב ו- 2694 לא כ"כ יציב הורדתי מחלק זיכרון ל- 133 העליתי מתח ל- 1.55 בביוס (למרות שכל התוכנות מזהות 1.58 משום מה) השארתי מכפלה על 9 הטמפרטורות שלי מצויינות, 25 במנוחה הורדתי מבפלת HT ל- X3 הבעיה היא שאני לא מצליח לעלות יותר מזה וקשה לי להאמין שהמעבד לא יכול יותר מזה (לא ידוע לי הסטפינג) קניתי את הקירור הזה ואת הלוח הזה במיוחד בשביל אוברקלוקינג ואני מאוד אתאכזב אם אני לא יצליח להמשיך מישהו יודע מה אני יכול לעשות בשביל לנסות ולהעלות את המהירות של המעבד ? תודה רבה, זה ממש ממש חשוב לי.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי את הביקורת הזו והם כותבים בסוף שהגיעו איתו ל 252 FSB שזה פשוט ענק. http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=492&dPage=19
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=FNVAR12122&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1698 תקראו את הפרטים בלינק שהבאתי על המאוורר, כתוב שלמאוורר יש 105CFM. זה יכול להיות? זה נשמע לי מאוד לא הגיוני. בדקתי כבר את ה-CFM של המון מאווררים ששייכים לחברות טובות והכי הרבה ראיתי אחד שמגיע עד 87CFM והוא די יקר, אבל המאוורר הזה מגיע עד 105CFM ונמכר רק ב-55 ש"ח??!?!?!?!?!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום החלטתי להשמיש את ה-AC X2 ששוכב לי במגירה . שלב ראשון,פירקתי את גוף הקירור המקורי וניקיתי את הגריז (משחה טרמית) לאחר מכן מרחתי את המשחה הטרמית הזו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14460 (זה בכלל מתאים לכרטיסי מסך? ) עכשיו כשבאתי לחבר את החיבור חשמל של המאוור גיליתי שמהכרטיס יש כניסה למאוורר בעלת 4 פינים כאשר היציאה של ה-AC היא של 3 פינים אז ניסיתי פעם אחת לחבר מימין (להחסיר פין אחד משמאל) והמאוור לא עבד בכלל.ישר כיביתי. ניסיתי מהצד השני ,המאוורר עבד אבל לא קיבלתי בכלל מסך. בסופו של דבר החזרתי את הקירור סטוק למקומו. יש פיתרון לבעית החיבור הזו?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בחירה בין VOLCANO 10 לבין VOLCANO 11+ איזה לקנות? ההפרש במחיר הוא 60 ש"ח.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם (פעם ראשונה לזיכרוני שאני שואל משהו ;D, כמה נחמד). בכל אופן חיברתי לבן-דודי היקר אתמול או שלשום Athlon XP 1600 plus ללוח (לא שזה קשור) Gigabyte ......H plus ומאוורר ספייר (החדש). החום שלו (מעבד) על ההפעלה ועם דלת פתוחה, רק בביוס (כלומר כשהוא לא עושה כלום) הוא 49 מעלות צלסיוס. עדיין לא יצא לי לבדוק את זה "חיי" בווינדוז או בבנצ'מרק כי המחשב מכובה ומוחבא עד שהוא (בן-דוד) שלי חוזר מהצבא כדי לראותו (שששש... הפתעה). האם החום הזה נורמאלי, בהתחשב בהיטסינק ה...מעפן? (ד"א הוא לא כ"כ רע, 0.71 C/W לפי דן הכה אהוב עלי). סתם כבד"א, זה אתר (דן) האהוב עלי ואני בו לפחות פעם ביום בשנה-וחצי שנתיים האחרונות, אם אין משהו חדש אז אני קורא שוב משהו ישן, הבחור (והניסוח כמובן…
-
שלום! אני רוצה לנסות להעלות את מהירות המעבד שלי, אבל אני רוצה לדעת באיזה שלב המתח שאני אתן למעבד יהפוך להיות מסוכן ו/או מקצר חיים. אז כמו שרשום, עד איזה V אפשר לתת למעבד בלי לפגוע בתוחלת החיים שלו. כמובן שאני מדב רעל עבודה שוטפת (OC תמידי), ולא מתח שיזרום למעבד ל15 דקות של בנצ'ים ואז יחזור למצב רגיל...
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי P4 ואני רוצה להחליף את המאוורר הג'נרי שלו למשהו יותר טוב אני בין האפשרויות הבאות : 1. זלמן CNPS6500B-Cu + מאורר כל שהו ללא בקרת טמפ אך חזק + NEXUS 2. VANTEC AIROFLOW + NEXUS 3. VOLCANO 7 + NEXUS - ב HIGH עם שליטה על מהירות
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח: EPOX 8RDA+ מעבד: AMD ATHLON XP 1700+ על 0.13 מיקרון זכרונות: CORSAIR XMS 256DDR PC3200 CAS2 LL שני סטיקים וכרטיס מסך: HERCULES RADEON 9500 PRO 128DDR מה אתם אומרים? יש מקום לשיפור? (קולר למעבד יהיה רק חודש הבא ואני עדיין מתלבט בין AX-7 ו VANTEC AERO FLOW)
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-