עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Kolshamen,

בלוח שלי אני יכול לשנות את המכפלה של הQPI רק בין 32 ל 36 וכתוצאה מזה אני לא מצליח להגיע לתדר של 2000MHZ בזיכרונות למה זה? והאם יקרה משהו עם הQPI יהיה 6.4GB? הכל במפרט...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Liran.D,

שלום רב, אני רוצה לשים גוף קירור קטן לזיכרונות של הכרטיס מסך בשביל ביצוע OC, עכשיו ראיתי במדריך שיש באתר שהוא הדביק איך שהוא את הגוף לזיכרונות של הכרטיס... איך הוא הדביק אותם? יש דבק מיוחד זה משחה טרמית ביחד עם דבק שיכול להדביק? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אוקיי... הייתי טיפה (=הרבה ) משועמם, אז החלטתי להתעלל קשות בג'יפה MX 200 שלי ... הוצאתי את הסינק ( חתיכת ברזל - עוד פרטים בהמשך ), וקצת חרטתי על הליבה ( ;D ) . ( עוד בהמשך, תהיו חופשיים להציע רעיונות! ) עכשיו, יש לי את הסינק הזה, מה אני יכול לעשות איתו? אפ בכלל? : בצבע שחור, אני חושב שזה ברזל פשוט, מידות: 4X4 , גובה: 1 ס"מ . ( מאין סינק קוצי ) . ד"א - משהו יודע במקרה איך אפשר לתלוש החוצה את הצ'יפ? נ.ב. מודרים, אל תיכנסו לפאניקה, אם יש לכם בעיות אם הת'ראד, תודיעו לי ואני מוחק .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by MDK,

שלום! יש לי מספר שאלות! קניתי את הכרטיס המסך הבא עם המחשב החדש: Leadtek Winfast A-250LE TD MyVIVO Geforce 4 ti-4200 128mb. עכשיו, לפי האתר של לידטק הוא מספק רוחב פס של 8GB\Sec במקום הסטנדרטי = 7.1GB\Sec. כלומר המהירות של זה זה 500mhz DDR, נכון?! : מישהו ראה ברשת אתר שבדק את הכרטיס הזה ? ? ? ? אני רוצה לראות ביצועים נטו וגם עם OC... עוד דבר - האם לדעתכם אני צריך להוסיף קירור לכרטיס אם אני ארצה לעשות לו אוברקלוקינג למהירות המקסימלית ? ? ? האם אני מאבד את האחריות ברגע שאני עושה אוברקלוקינג לכרטיס? : ועוד משהו: איך עושים אוברקלוקינג לכרטיס מסך - דרך תוכנה\ביוס\פיזית ? ? ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by zedisdead,

שדרגתי מחשב ועברתי למעבד i5 המעבד הקודם היה מעבד Intel Pentium Dual Core E6500 Tray גוף הקרור למעבד הוא Scythe ninja האם ניתן להשיג מתאם חדש לגוף הקרור שיתאים ל 1155 ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מעבד ATHLON XP 1700 GAVRXP איך החום שלי בסדר? עשיתי שניי מאווררים בדלת ומאוורר אחד למלא שמוציא ועכשיו זה: 45c cpu 35c system

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by swisaavi,

איזו מגבלה יש ללוח אם שלי בדיוק בכל הנוגע לאוברקלוק? אם אני יעשה למעבד, יש מצב שהוא ישרף? כי שמעתי שהלוח אם הזה גרוע באוברקלוק ולא ממש הבנתי למה...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by nitzan_1232,

קיבלתי אתמול את המחשב שהזמנתי יש לי כרטיס מסך GigaByte 570GTX ואחד המאווררים על הכ'מסך עושה רעש מציק מה אני יכול לעשות חשבתי על להנמיך את המהירות של המאווררים הם על 60% המחשב בחדר אצלי ואני לא רוצה לכבות אותו כל פעם שאני הולך לישון מה אתם אומרים לעשות ואיך תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ofeky1,

שלום! עשיתי OC למעבד שלי ל3.2Ghz (מפרט בצד!) לא עשיתי OC לזכרונות (ובכוונה עצרתי על 3.2) האם יש אפשרות להוריד את התזמונים של הזכרונות ולקבל יותר ביצועים ובמה זה כרוך? ואם ההבדל יורגש או שהוא שולי? אחרי שסיימתי את ה OC אני מתלבט אם להשאיר את המעבד על התדר הזה או להחזיר אותו לתדר המקורי! ואם המעבד יעבוד בתדר הזה זה ישפיע באופן קיצוני על אורך החיים שלו? כי את האחריות בכל מקרה כבר איבדתי! והיו לי עוד שאלות ששחכתי אותם עכשיו! בכל מקרה תודה לעונים! ofeky1

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by בייגל טוסט,

http://www.ocztechnology.com/products/power_enhancement/ocz_enhanced_vga-hdd_power_lead הכבל נועד לייצב ולשפר את המתח שיוצא מהספק לכרטיס מסך (מה שמתבטא בפוטנציאל אוברקלוק מוגבר וכו') השאלה שלי - האם הוא יותר איכותי מהכבל של ספק Modstream 520W מאותה חברה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tramp,

השאלה בנושא. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מה זה יעזור לי ואיך אני יכול לעשות את זה?! בבקשה עזרו!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Deron,

רציתי לדעת מה הטמפרטורות במאמץ ובמנוחה שכדאי לי לשים אותו, האם להעלות את ה- core clock ואת הזיכרונות ביחד כל פעם בכזה 15 mhz?? (או קודם את הזיכרונות ואז ה- core), עד כמה וולט אפשר להעלות והאם כדאי לי לשים את תוכנית המאוורר על auto או לשים על custom (ב- Trixx) וכמה אחוז לשים בערך?? עריכה: יש לי לוח אם p67 a ud3 האם תהיה בעיה לבצע עליו OC למבד ולכרטיס מסך (יש את כל הסיפור הזה איתו עכשיו)??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yanivmizrhi30,

שלום רב אני מחפש קירור טוב ושקט למעבד Intel Core i3 3220 3.3Ghz מחפש משהוא שנותן תמורה לתשלום וביצועים ושיש עליו ביקורות וחוות דעת חיוביות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היום החלטתי להשמיש את ה-AC X2 ששוכב לי במגירה . שלב ראשון,פירקתי את גוף הקירור המקורי וניקיתי את הגריז (משחה טרמית) לאחר מכן מרחתי את המשחה הטרמית הזו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14460 (זה בכלל מתאים לכרטיסי מסך? ) עכשיו כשבאתי לחבר את החיבור חשמל של המאוור גיליתי שמהכרטיס יש כניסה למאוורר בעלת 4 פינים כאשר היציאה של ה-AC היא של 3 פינים אז ניסיתי פעם אחת לחבר מימין (להחסיר פין אחד משמאל) והמאוור לא עבד בכלל.ישר כיביתי. ניסיתי מהצד השני ,המאוורר עבד אבל לא קיבלתי בכלל מסך. בסופו של דבר החזרתי את הקירור סטוק למקומו. יש פיתרון לבעית החיבור הזו?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Drek Boy,

אני מתכנן לקנות מערכת חדשה e8400 gigabyte e43 ocz 2X2 reaper 800 ddr2 modu82+ 425 watt enermax gtx260 zotac שאלתי היא אם אני יעשה OC במערכת... איזה רכיב יגביל אותי בשלב זה או אחר?! טמפרטורת המעבד? תזמונים גבוהים של זכרונות? לוח אם לא מתאים לOC? או ספק חלש מדי? חשבתי לקנות ac freezer extreme או ac freezer 7 pro עזרתכם תעזור לי מאוד

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by rk666,

יש לי דורון 1200 ולוח גיגביט לא זוכר בידיוק איזה דגם במחשב השני שלי למעבד יש קירור ג'נרי של AXP1800+ פלומינו, שמתי לו משחה טרמית וכלום לא עוזר, הוא נשאר בסביבות 65-75 מעלות, זה מפחיד!!! הקירור הג'נרי כזה גרוע? אפילו בלי אוברקלוק? המשחה הטרמית היא ננוטרם בלו2

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אוקי.. היום עשיתי OC ראשון שלי ! הלך בסדר גמור.. רק שיש לי בעיה אחת.. אני לא מצליח לקבל יציבות על FSB 400, רק על 380. טיפה מידע, העלתי את הFSB ל400, בשביל לקבל פוסט הייתי צריך לעלות את המתח של הזכרונות ל2.02 עם תיזמונים 5-5-5-15 (הזכרונות עובדים על 800MHZ). המעבד הוא E6750, עובד על מכפלה 8, במתח 1.344 (לפי CPU-Z) מגיע ל 3200MHZ. בשביל לעשות פוסט הייתי צריך להוסיף גם 0.1 וולט לNB, ו0.1 לFSB. הבעיה היחידה היא שבמצב הזה אני לא מצליח לעשות שום בדיקת יציבות. המחשב נופל לי כל פעם. נכון לעכשיו הורדתי את הFSB ל380, והכל עובד יציב. הטמפרטורות הם 32 מנוחה עד 66 מאמץ (100%). אני לא רוצה להוסיף מתח למעבד כי אז הוא מתחמם ועובר את ה70 (מה שאני ממש לא רוצה, 70 זה הגבול). הקירור שעל המעב…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ed1,

האם הסל"ד של המאוור של המעבד (סטוק) שיש במפרט של החתימה, אמור לעלות עם הגידול בשימוש ב-CPU או רק כשהטמפ' של המעבד מתחילה לטפס מעלה? למישהו יצא אולי לראות אם המאוורר הזה מגיע לסל"ד גבוה מ-3000 או אפילו 4000? התוכנה של ג'יגה ביית לא מראה אצלי את הסל"ד שלו ובאוורסט הוא לא מציג יותר מ- 2700 גם בהתחממות רצינית. פתחתי את המארז וניסיתי להקשיב אם יש עלייה בסל"ד אבל לא הצלחתי לשמוע שינוי.. :-\

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אם אני מבין נכון זה אותו המעבד בדיוק רק אם תדר נמוך יותר וזכרונות DDR5 לעומת DDR3. האם אני צודק? מה שבעצם אני שואל זה אם אני אעלה את התדר של המעבד ל750 והזכרונות בהתאם, האם אני יכול "לעשות" כרטיס שהוא בעצם 4870? (כמובן שזה כולל צריבת ביוס וכו'). תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני צריך לקנות מאוורים למודינג של מארז. רציתי רק לדעת אם יש מאווררים שקטים במיוחד מחברות מסוימות או שכולם אותו הדבר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש למישהו מידע אם מוכרים אותו בארץ? ואם כן אשמח לדעת איפה...ואני לא מתכוון לGT או הPLUS

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by RUONXHEV50,

זאת:http://www.skypc.co.il/pl_product~CWCH50~18~0.htm זאת:http://www.skypc.co.il/pl_product~DOMINO~18~0.htm או שעדיף קירור אוויר טוב:http://www.skypc.co.il/pl_product~197830~18~0.htm אז מה עדיף??????????????????????????????.. תודה לעונים רום

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. CHIEFTEC FULL TOWER DA-01BLD+window 750.46 ש"ח מארז FULL TOWER הכולל 6 מקומות ל-5.25 עד 8 מקומות ל-HDD או 6 מקומות ו-2 כונני 1.44. 2 מגירות נשלפות ל-HHD לנוחות עבודה מקסימלית. (ניתן לחבר עד 3 הארד דיסקים בכל מגירה). כולל 4 מאווררים מקוריים של היצרן, מתוך 6 אפשריים. צבע כחול, ללא ספק. בתוספת של חלון מדהים, כפי שמופיע בתמונה. גם כיפה אדומה לא הייתה מתנגדת לחלון כזה... מול הים ללא ספק. ZigZag 80x25 4 led fan - ball bearing 52.58 ש"ח Thermaltake HardCano II Hard Disk Drive Cooler 133.84 ש"ח SPECIFICATION P/N A1278 Fan Dimension 40x40x20 mm silent fan Rated Voltage 12V Started Voltage 7.0V Rated Current 0.11A FAN Speed 5000±10% RPM Air P…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.