אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום, ניסיתי לעשות Undervolting עם תוכנת rmclock יש לי מעבד של אינטל E6600. המעבד אמור לעבוד במתח רגיל במכפלה X6 של 1.3250V המעבד אמור לעבוד במתח רגיל במכפלה X9 של 1.3250V שיניתי את המתחים עם עבור מכפלה של X6 וגם עבור המכפלה של X9. הורדתי בהדרגה עד שהגעתי למינימום! כמובן שבכל הורדה הרצתי orthos לבדיקת מאמץ. בקיצור הגעתי למתחים כאלה: המעבד עובד במכפלה X6 במתח של 1.1625V המעבד עובד במכפלה X6 במתח של 1.1625V הכל עובד מצויין. השוואת טמפרטורות לפני ואחרי: בדקתי עם EVEREST ועם CPUID במאמץ: 59 מעלות במתחים הקודמים 49 מעלות במתחים החדשים במנוחה: 43 מעלות במתחים הקודמים 38 מעלות במתחים החדשים האם זה יתכן או שאני עושה כאן משהו לא טוב? יש קירור משמעותי והורדת מתח משמעותית. ד.א. אני …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד ימין כאן בצד, E8400 היה לי 3.6 שעשו לי כשקניתי את המחשב ועכשיו סתם בדקתי וזה חזר ל-3.0 והסתכלתי גם ב-EVERST ובכל מקום 3.0 למה זה קרה? איך אני מחזיר את זה ? עריכה : יכול להיות בגלל שהוספתי 2 זכרונות ? בכל מקרה, איך אני עושה אותו מחדש ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי שזה הזכרונות.. למרות שאני יודע שזה הולך לבוא, זה לא הלוח. הלוח מתוכנן לעבוד גם עם מעבדים בעלי באס של 166, וזה מה שאני מנסה. נראה לי שזה הזכרונות, למרות שהם עושים 165 בלי בעיה.. התזמון שלה קבוע על הכי לאט (CAS3) למישהו יש רעיון?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני שם מאוורר בצד של המארז אז היא נופלת ל62 מעלות. מעבד 32, לוח אם34 וכונן קשיח 32 וכרטיס מסך 40. האם הטמפ של ICH שלי טובה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, המחשב שלי חזר מתיקון בשישי והטכנאי המליץ לי להוסיף קירור למחשב כי הוא די מתחמם, הוא הוסיף לי 2 מאווררים. אחד מהם הוא מאוורר עליון שנועד להוצאת אוויר והוא ממש מפריע לי. בזמן שאני משתמש במחשב אני פחות מרגיש אותו אבל אם אני משתיק את כל החדר אני שומע אותו וזה מחרפן אותי. רציתי לדעת אם יש איזה משהו יותר שקט אולי שאתם ממליצים להתקין? המאוורר שהוא התקין לי זה ZALMAN ZM-F3(SF) 12CM - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6285 המארז שיש לי הוא ANTEC P100 - http://www.antec.com/product.php?id=706702&fid=5022020&lan=nz הנה תמונה של איך הזרימת אוויר בו עובדת המאוורים שהוא הוסיף לי זה אחד למעלה ואחד מ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחצי שנה רכשתי את הכ.מסך הנ"ל עם הקירור של אסוס ורציתי להחליף לו משחה טרמית לזו של הקירור מעבד (NUCTOA NH-D1),האם מומלץ לפתוח את הכרטיס כדי להחליף את המשחה הטרמית? אודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אחרי שנה וחצי שאני עם הכרטיס הגיע הזמן לשים לו קירור כי עכשיו הוא רותח, במנוחה 62-65 מעלות ובמאמץ עובר את ה100 וזה עוד שאני ב70% עם המאוורר של הכרטיס עצמו חשבתי על הקירור הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=5938 איך הוא? אשמח לקבל המלצות נוספות באותו מחיר פחות או יותר תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרך אגב יש לי ספק של סיסוניק SS ET 350 + 80 קירור של AC 7 Pro
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא עם MBM5 לא הצלחתי :'( ואני מפחד לנסות O\C בגלל שאני לא יודע מה הטמפ' עכשיו, אז עם O\C בכלל אני מפחד לשרוף תמחשב ? ? ? ? ? any solutions ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לחבר מאוור של 5 וואלט.... השאלה היא איך...?? אני רוצה להרכיב אותו על המודם החיצוני שלי מכיוון שהמודם רותח.... החיבור לא אמור להיות דרך המחשב ככה שאני צריך הצעות או אפשרויות לחבר אותו למקור מתח כלשהו.... אולי בדרך כלשהי לבטריה או משהו.....?? תודה בר....
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זהו עיצוב מחדש של מארז פול טוור של MACASE KA-S80. המארז עטוף ביריעות אלומיניום וקטיפה שחורה!!! אגב, זה המארז שיקבל בשלב מסוים קירור מים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס 9600GT. הוא כבר המון זמן קורס כשהוא מגיע ל73-75 מעלות במשחקים (במנוחה הוא 54-56 מעלות). הפסקתי כבר כמה חודשים לשחק בו בגלל שהיה קורס באמצע המשחק וזה בהחלט לא נעים. בהתחלה המחשב היה במארז ג'נרי, ולאחר מכן החלפתי למארז איכותי (CM 690 II PLUS) ועדיין אותן מעלות בדיוק רציתי לדעת, האם הקריסה בטמפ' הזאת היא הגיונית או שיש להפעיל כאן אחריות יצרן? יש לכרטיס קירור בסיסי שבא איתו של ARTIC COOLING. יש לציין שהיה לי את הכרטיס 8800 שנרכש במקור והוא מת אחרי כמעט שנה, ואז החליפו לי ל-9600GT (לא X). כמו כן, זה קרה לי רק במשחקים יותר מתקדמים כי כנראה מאמצים יותר את הכרטיס אבל הוא עומד בדרישות מערכת, ותמיד פשוט חשבתי שהמגבלה של הכרטיס היא גג 75 מעלות. אולי אני טע…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מערכת חדשה e8400 gigabyte e43 ocz 2X2 reaper 800 ddr2 modu82+ 425 watt enermax gtx260 zotac שאלתי היא אם אני יעשה OC במערכת... איזה רכיב יגביל אותי בשלב זה או אחר?! טמפרטורת המעבד? תזמונים גבוהים של זכרונות? לוח אם לא מתאים לOC? או ספק חלש מדי? חשבתי לקנות ac freezer extreme או ac freezer 7 pro עזרתכם תעזור לי מאוד
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התקנתי את הקירור NINJA PLUS [עם המאורר] על המעבד שלי [amd athlon 64 3000+]. בהתחלה רק קניתי את הקירור בשביל השקט, כי קירור הSTOCK עשה לי חור בראש. אז התקנתי את הNINJA PLUS עם AS5 וחשבתי שהתוצאות יהיו טובות. עם הקירור סטוק המעבד במנוחה היה 36 ככה, ועם הNINJA בסביבות 32. במאמץ [פה הקירור היה אמור לעשות את ההבדל..] עם קירור הסטוק המעבד הגיע ל43 מעלות, ועם הNINJA PLUS במאמץ הוא הגיע ל41. [וזה עוד אחרי שהAS5 הפך "לבשל", לפני גם עם הNINJA המעלות היו 43] אוקיי עדיין לא איבדתי תקווה והתחלתי לעשות OC.הפסקתי ב2500 MHZ ובדקתי עם התוכנה S&M את הטמפ' והיציבות שלי. המחשב לא קרס ועבד מעולה.... אבל הטמפ' - 45 במנוחה, בעוד 60 במאמץ [ולא סיימתי את הבדיקה של הFPU כי …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני עושה OC גבוה לQ6600 שלי, הPWM (שאין לי מושג מה זה) עולה המון בטמפרטורה! הכי גבוה, זה שהעלתי מתחים וFSB, הגעתי ל3600MHZ, הPWM הגיע ל102! יש מצב שאפילו יותר, יצאתי מיד שראיתי את זה. היום פעם הראשונה ששמתי לב לטמפרטורה בPWM. מי שיש לו את הלוח הזה, יכול להגיד לי מה הטמפרטורה שלו והמתח שהוא נתן למעבד? ומי שיודע מה הרכיב הזה, כיצד ניתן לקרר אותו? אני לא יכול להמשיך בOC בגלל הטמפרטורה המטורפת שלו. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקבל בקרוב Z87 DELUXE + INTEL 530 180 + I7 4770K את שאר החלקים יש לי. מחפש המלצות על קירור למעבד (ללא OC, משהו פשוט) .כמה שיותר זול. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. Real Temp מורה על שינויים גדולים בטמפרטורה (שינויים של 10 מעלות!) בתוך שניות! ז"א, משנייה אחת לשניה הטמפרוטה הנמדדת עולה ויורדת ב 10 מעלות (מ 29 ל 39 אגב). יש הסבר לכך???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המארז הזה המאוורר צד התקלקל. אין לי אחראיות. חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת מאוורר בגודל כזה. מישהו יודע בכל זאת היכן ניתן להשיג מאוורר בגודל 25CM? ואם אי אפשר להשיג מאוורר כזה, יש משהו שאפשר לעשות? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה ראשונה: קניתי SK7 ולאחר ההתקנה הטמפ' שלי השתנו מ ~38 ל ~45... הקירור הקודם שלי היה CAK II 38 של GLOBALWIN, ועם מאוורר 60 מ"מ של גרין פאואר... על ה SK7 שלי מותקן מאוורר זיגזג עם 4 לדים. על המעבד נמרחה משחת ננוטרם בלו פעמיים כדי לוודא שזה לא המשחה. בהיטסינק הקודם היה חומר טרמ רגיל. מה פשר העליה בטמפ'? שאלה שנייה: היה מודבק לי על הלמטה של ההיטסינק מדבקה כזאת שנועדה להגן עליו משריטות. לאחר ההורדה נשאר הרבה דבק על ההיטסינק. הורדתי את זה עם אלכוהול - זה בסדר? שאלה שלישית: בא לי עם ה SK7 מן 2 מדבקות כאלה שנראות כמו ספוגים. אחת מהם שחורה וארוכה, והשנייה מרובעת ולבנה... מה אלה? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איזה מאוורר יקרר לי את המעבד טוב יותר SMART FAN 2 "COOL MOD" או דלתה 80 מ"מ שמקבלים עם ההיט סינק של טרמל רייט? איזה יותר שקט?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי את ה-2600K ב-3770K , ללא מאמץ טמפרטורה נורמאלית ביותר (30 מעלות) אני רק מאמץ אותו הוא קופץ ל-90-96 מעלות. כל זה עם אוברקלוק של 4.6 על 1.26V . בהתחלה ניסיתי עם קירור מים של XSPC RAYSTORM 750 RS240 אחר כך ניסיתי עם ה-D14 בשני המקרים הטמפרטורות היו דומות עם הבדלים של 2 מעלות פלוס מינוס לטובת הקירור מים. ניסיתי גם שתי משחות שונות MX-4 ו-GELID GC EXTREME בשניהם הטמפרטורה פחות או יותר זהה. האם זה תקין במתח כזה נמוך ? עם ה-2600K נתתי מתח 1.48 על תדר 5.1GHZ עם טמפרטורה מקסימאלית של 81 מעלות לליבות.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי השאלה עם אני רוצה לנקות את המאווררים במחשב אני צריך להאריק את עצמי ואני מתכוון ניקוי אבק עם מברשת!
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ללא מילים, רואים מי המלך החדש של ביצועים\מחיר תוצאות האינטל לאחר הOC (תודה לBIODOME): מפרט: CPU: P4 1.6A 'Woody' HSF: Stock Mobo: Epox 4BDA Mushkin 256mb H.P. PC2100 Cas 2-2-2 GPU: Hercules GF2 Ultra NIC: Genius 10/100 HD: Maxtor 40GB D740-XL Sound: SB Audigy 5.1 OEM DVD: Pioneer X16 http://planet.nana.co.il/riebix/15716.jpg תוצאות הAMD (תודה לRIEBIX): מפרט: AMD Athlon XP 1900 Gigabyte 7VTX-H OCz PC2700 256MB ATI XPERT 2000 32MB SB LIve ASUS X50 TEAC SCSI X8 WD 20GB 7200RPM Antec KS-282 300W http://planet.nana.co.il/riebix/143_12.jpg מה אתם אומרים? 8)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים. כפי שבטח שמתם לב, תכננתי לקנות מחשב המכיל את קירור ה-Thermalright Ultra-120 eXtreme שמצויד ב-2 מאווררי NF-P12, מתוצרת Noctua. לאחר בירורים ארוכים, מסתבר שנגמר המלאי שלהם בארץ.. ככה שאני בבעיה. אני צריך המלצה ל-2 מאווררי 120mm, שיהיו כמה שיותר יעילים עם הקירור שרציתי. התקציב המקסימלי הוא 100 ש"ח למאוורר, לא כולל המשלוח. תודה רבה לעוזרים והמשך יום נעים
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-