אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני מכיר אנשים עם מפרטים כמו שלי, שאני יודע שזה חזק והוא אומרים שזה טס ברמות על לדעתי המחשב שלי לא.. ניסיתי כבר כל דבר אפשרי למיטב ידיעתי בצד של התוכנה עכשיו אני חושב על החומרה אז באתי לפה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגד של 5W של 10 אום ו..זהו בעיקרון קודם כל ... נשרף לי לד.... הדגל הגדול של שחור כולו... וגם בכלל הנגד לא חם בכלל... הוא אמור להיות חם והוא לא חם יכול להיות שהוא נשרף... תודה על העזרה... ד"א זה פתאום נהיה ככה.... ככה סתם עריכה: אנהי מצטער פשוט שיגעו אותי פה ממש שיגעו... בקיצור נשרף הלד... ואז לא עובד לי כלום והנגד לא חם בכלל אז אני חושב שהוא נשרף.... leds 30 mm החיבור הוא ל5V הלדים 3V זהו ותודה עריכה 2: למה בכלל היה צריך להישרף...? והנגד נשרף באמת כמו שחשבתי?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. בסטיקי מצוין שמשחה טרמית יש למרוח (ממש למרוח עם האצבע על השטח של המעבד, ועל גוף-הקירור). לעומת זאת, יצא לי לראות כמה פעמים [אתם יודעים - הכל באינטרנט כמובן] שמשחה טרמית מוחלת כאשר רק לחיצה קלה על השופרפרת ("גרגיר אורז"), ובזה מסתיים העניין. ז"א - אין מריחה של ממש. (אני מניח שהם נותנים ללחץ שבין גוף הקירור לבין המעבד לעשות את המריחה עבורם). אפשר לשמוע המלצות בעניין [אני ממש לקראת השמה מחדש של משחה - ואשמח לדעת]. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי משחה טרמית Arctic Cooling MX-2. ראיתי שיצא משחה חדשה MX-3. השאלה שלי האם ה MX-3 יותר טובה מ MX-2? יש לי עוד שאלה. באיזה מעמד המשחה הנ"ל עומדת בהשוואה למשחות טרמיות אחרות? תודה ויום טוב.[br]פורסם בתאריך: 6.03.2010 בשעה 07:56:21 עד שזז משו בפורום הזה לא משנה אני יקנה אותו כבר ויראה מה יותר טוב...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קירור ל-Q6600 - LGA775 מפלונטר , לשימוש רגיל - איזה הכי משתלם ? עדיף שלא יעבור את ה-100 ש"ח ושיהיה שקט , אם אפשר . תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
א)איך אני יכול לראות את הטמפרטורנ של המחשב שלי? (יש לי PCPartner) ב)איפה אני יכול להשיג מדריכים למודינג? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אז ככה, יש לי בעיה קטנה. אתמול בלילה מתתי משיעמום והתחלתי לקרוא כמעט את כל המאמרים/ביקורות/מדריכים שיש באתר ;D ובמקרה ראיתי את המדריך שמסביר איך להוציא את המאוורר מספק כוח ישן ולהשתמש בו... קיצר, נזכרתי שיש לי מארז עתיק עם ספק בן מיליון שנה (יותר נכון בן 3 חודשים) שאין לי מה לעשות אותו, אז פירקתי את האימא שלו היום והוצאתי את המאוורר שלו. הבעיה שלי עכשיו היא איך לחבר אותו ??? אני רוצה לחבר אותו ישירות לספק כוח (שיש לי עכשיו במחשב), אז אין בעיה לחבר את המאוורר לפלאג כזה של 4 פינים, שטויות. אבל איך עכשיו אני מחבר אותו לספק? הפלאג של ה-4 פינים שיש לי מהספק הישן הוא נקבה, אבל אני צריך חיבור זכר כדי להתחבר לספק כוח במחשב שלי. מה עושים??
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני עשיתי את ההחלטה! החלטתי שבשבוע הבא אני אקנה לי סלרון, אבל אני מתלבט בין ה-1A ל-1.1A, כי עדיף לי להגיע למהירות אפיק יותר גבוהה מאשר למהירות שעון יותר גבוהה, אני כמעט בטוח שהשיא שאפשר להגיע עם הסלרון זה למהירות אפיק של 150, אז אני רוצה לדעת אם אפשר להגיע עם ה-1.1A למהירות אפיק של 150(ביחד עם AX-7,דרך-אגב מישהו יודע אם הוא מתאים ל-FC-PGA2?), כי ראיתי עכשיו פה שאיזה בן-אדם לא הגיע איתו ל-133 אבל נראה לי שהוא סתם דפוק כי כולם אמרו לו שהם הגיעו איתו ל-1400+..... טוב נו אז על מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יצא לראות דבר כזה בפעולה ? שווה לחבר יותר ממאוורר אחד או שזה סתם יוסיף רעש ולא איכות? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 HD SCSI , המערכת מוציאה המון חום והם מתחממים, התקנתי מאחורה 2 מאווררים 80 ממ כי זה מה שנכנס אבל הם בקושי מוציאים אוויר עליהם. אי צריך המלצה למאוורר 80 ממ חזק מאוד וגם לא יקר. אני רוצה טורבינה. זה באמת דחוף. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מפצל כזה: http://www.cablestogo.com/product/27391 עדיין לא יצא להתעסק עם משלוחים מחו"ל ורציתי לדעת אם אפשר להשיג אותו בארץ? הוא כבל די נפוץ, פשוט לא מצאתי אותו באתרים בארץ..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מעבד intel i7 1150 המאוור שהגיע עם המעבד הוא: alpine 11 rev 2 arctic cooling/ המאוור מרעיש לא באופן מידי אלא לאחר פעולה ממושכת, מכיון שאני רוצה להשאיר את המחשב דולק במהלך הלילה חשוב לי מאוד מאוור שקט. לקחתי את המחשב לחנות ולאחר מספר בדיקות הם אמרו שהוא תקין לחלוטין אך כאשר המעבד מתחמם הוא מגביר את המהירות ל 3200 RPM ולכן הוא יותר מרעיש בשלבים מסוימים. (הגודל של המאוור הוא 9.6 סמ) הם הציעו לי מאוור אחר: [h=1]Thermaltake NIC F3 Untouchable[/h] קישור למוצר: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11282 לטענתם המאוור יותר גדול בגודל הכללי כ 12 סמ אך יותר חלש ברעש. רציתי לדעת האם מישהו מכיר את המאוור הנל והאם אכן הוא שקט? במפרט רשום שהמהירות סיב…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את ה TT Thunderblade כידי לשפר את הקירור במארז ( מאוורר קידמי ) נראה לי שהוא מקרר טוב יותר מה GlacialTech שלי...לא משנה רק תעזרו לי להשתיק את הטרקטור הזה. לפי מה שהבנתי פה בפורום המליצו עליו בחום וטענו שכמעט ולא שומעים אותו...איפה !? מרעיש יותר מהמקרר שלי .חיברתי אותו ישירות לספק נראה לכם שאם אחבר אותו ללוח הרעש יפחת ? אנא עזרתכם אני עוד רוצה לישון קצת היום
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב HTPC והוא נורא נורא מרעיש. הרעש הוא מקירור המעבד, שמרעיש יותר מכל מאוורר סטוק שאני מכיר. =\ הקירור הוא: Arctic-Cooling Freezer 64 LP ושאר המפרט: AMD Athlon 64 X2 5600 ASUS M3N78-EM Antec NSK2480 380W מה אפשר לעשות כדי להפחית את כמות הרעש? תודה, אור.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שלום, אני רוצה לקנות קירור למעבד E6600 שקיים אצלי כרגע ואני צריך באמת משהו איכותי,שווה ומצדיק את הכסף שאני ישקיע עליו. התקציב כרגע נע באזור ה200 , אני באמת מחפש משהו שיצדיק את הכסף ולא יבאס אותי, המטרה היא לדחוף את הOC לאזור ה3.6 ואפילו יותר מי יודע ובאמת לOC יציב 24\7 . עשיתי מחקרים פה ושם ובנתיים הבנתי שיש את הMUGEN 2 את הYASYA וגם את הHYPER 212 באמת אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כאן ובנוסף לשאלה אולי יש איזה באמת כתבה או מאמר עם סטטיסטיקה ובאמת מחקר שמוכיח את הביצועיים בהשוואה לכסף של קירור מעבדים שאולי באמת ישכנע אולי לקנות משהו. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות כזה משטח לעכבר מפרספקט (או איך שרושמים/אומרים את זה) היה פעם באתר אחד שעשה את זה והכניס נורת ליד פנימה.. אז שאלתי היא מה שאני צריך לעשות כדי לעשות את זה זה לקדוח חור קטן ולהכניס את הנורה פנימה ואז כל המשטח זוהר כזה? כיזה לא בעיה לעשות אבל אני לא רוצה סתם לעשות את זה עם זה לא מאיר ואם לא ככה עושים את זה אז אולי איך עושים את זה.. וצריך ליד חזק ?? שנותן אור חזק?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום התחלתי לחרוט על פרספקס 5 ממ עם דרמל, ועם ראש מספר 107. אז אני מתחיל לחרוט, במהירות ,1, הכי נמוכה, (10,000), וזה נמס ! הפרספקס נמס ! וכל כמה שניות זה מצטבר על ראש החריטה.... וצריך להוריד את זה משם.... כשאתם חורטים, זה נמס ? החריטה עצמה, זה אמור להיות בצורה כזו, של המסה ? או עם פרורי פרספקס שהדרמךל מגלף ? מה לעשות ? תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת כמו כן, היכן ניתן לקנות תושבת AM2 לאולטרה אקסטרים 120?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, ברשותי מארז HAF 932 ועם כל הכבוד לHigh Air Flow זה פשוט שואב אבק.. אז רציתי לשאול פה אם מישהו מכיר מקום לקנות פילטרים לאינטייק של המארז הנ"ל? (230 מ"מ מקדימה ובצד) ואם אין חיה כזאת, אז מאיזה חומר אפשר להכין פילטרים? (לא משהו חד-פעמי כמו גרביון) תודה על ההתיחסות
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב דו ליבתי של אינטל 1.86GHZ, המארז בסיסי וכל החבילה מסביב מאוד סטנדרטית בנוסף כרטיס גרפי NVIDIA GF7300 GS עם קירור סטנדרטי (פסיבי) שבא עם הקניה טמפ. מנוחה של הכרטיס הגרפי היא 70 מעלות ובזמן משחק 85-90 בהקשר זה יש לי 2 שאלות: א. מצב זה מזיק למחשב שלי ? (ז"א כל שאר החלקים פרט לכרטיס הגרפי) ב. במידה ואני רוצה לסדר את זה מה עדיף: 1. להשקיע ~150 ש"ח בקירור 2. לקנות כרטיס מסך חדש ב 300-500 ש"ח שכבר יהיה מצויד בקירור (או שלא יהיה ???) תודה נ.ב. אני לא גיימר, אבל משחק לפעמים (רק ש GUITAR HERO 3 ירוץ ...)
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני מבין נכון זה אותו המעבד בדיוק רק אם תדר נמוך יותר וזכרונות DDR5 לעומת DDR3. האם אני צודק? מה שבעצם אני שואל זה אם אני אעלה את התדר של המעבד ל750 והזכרונות בהתאם, האם אני יכול "לעשות" כרטיס שהוא בעצם 4870? (כמובן שזה כולל צריבת ביוס וכו'). תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד - AMD 955 BE לוח אם - http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3475#ov קירור - Mugen 3 הייתי שמח אם מישהו יעזור לי לעשות אוברקלוק כי אני לא ממש מבין בזה.. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו הגיע לידי כמה פלטות של פרספקס שקוף בעובי 10 מ"מ, ומן הסתם אני חייב לעשות איתו משהו. אולי יש לכם רעיונות טובים? חשבתי להחליף את החלון שיש לי עכשיו ולעשות עליו חריטה ממש עמוקה ( 7 מ"מ) ולהעיר בצדדים אם הרבה לדים כך שהשבירה של האור תיהיה ממש חזקה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קצר ולעניין, קניתי את הנ"ל + ARCTIC SILVER 3 ואלה התוצאות: AXP1600+ AGOIA 1400@1806 מאמץ 43-44 מעלות (שעה וחצי של PRIME 95) כאשר המאורר על 3000 סל"ד, 45 מעלות כאשר הוא על 2500. במנוחה 35 מעלות (3000 סל"ד). רצוי לציין שהמארז סגור ומאוורר בצורה סבירה - יש מקום לשיפור. **רק לשם ההשוואה - לפני ההרכבה הייתי עם הסינק המקורי ומאוורר גנרי והטמפ היו: 50 במנוחה 56 במאמץ כשהמארז פתוח. ובקיצור השיפור משמעותי בהחלט ומעיד על איכותו של HS זה. תודה לכם העוזרים בבחירתו. ולמי שמתלבט אם לקנות - הקניה שיפרה משמעותית את הטמפ' אבל ממש לא היטיבה עם חשבון הבנק (הכל ב- 350 ש"ח).
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-