אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
איך אני בודק איזה CAS הזיכרונות שלי? ואני יודע איך מעלים מתח לזיכרונות זו הדרך היחידה לעשות להם OC או שכאשר אני מרים את הFSB התיזמונים מזתפרים במקביל?
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שווה לקנות את הקירור הזה ב 80 ש"ח? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6000 הייתי דיי מופתע מהמחיר כי הוא בדרך כלל עולה יותר... ומה יותר טוב הקירור הזה או Freezer 7 pro ?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה. עד היום, כמאט לא יצא לפתוח את הCASE ולראות איך עובד ה AC7PRO שקניתי לפני כמה חודשים את הקירור הרכיבו לי בחנות. היום, קניתי HDD חדש, ובשביל ללכת איתו יד הסוף החלטתי לקנות גם שני מאווררים, אחד ל HDD(מקדימה, היה לי שם מאורר אבל יחסית חלש..) ואחד שמתי משמאל לכרטיס מסך. בזמן החיבורים הכל הלך יופי, עד שהפעלתי את המחשב לבדיקה שהכל תקין. ה HDD, והמאווררים החדשים עבדו מצויין. אבל משום מה ה AC7PRO "גימגם" ז"א לשניה עבד ואז עצר לשתי שניות, וככה בהפרשי זמן שווים. חשבתי שאוליי המאווררים האחרים גורמים לזה, ניתקתי אותם, ללא שינוי, ה AC7 המשיך לגמגם. חיברתי אותו ל SYS_FAN אחר במקום אחד המאווררים, התחיל לעבוד מצויין. חיברתי את המאוורר שניתקתי ל מקום של ה AC7 (CPU_FAN) אז המאוורר ה…
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
1. האם יש עוד פרמטרים שצריך/כדאי לשנות מעבר ל: CPU Ratio, CPU Adaptive Voltage? 2. כשאני מריץ מבחני מאמץ, יש הבדל תהומי בין Aida 64 - רץ יציב וטמפ' נמוכות, לעומת Prime 95 - טמפ' גבוהות ולעיתים קורס. האם ככה הדבר אמור להיות? איזו בדיקה יותר מהימנה למציאות אם כך? מפרט למקרה הצורך: לוח-אם: Asrock z87 Extreme 4 קירור למעבד: Noctua Nh-D15 כ. מסך: GTX 970 מארז: CM 690 III - כרגע עם 2 מאווררים בלבד - 200מ"מ קדמי ו-120 אחורי. כרגיל, תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
האם כדאי לי להחליף את הAthlon xp2000 שלי (palo core) ל2100 או 1700 (tbred core) שהבנתי שהם טובים בשביל OC כי אני מתכוון להוציא את המיץ מהמחשב שלי ומלוח האם שלי (שכרגע עובד על באס של 266 ולא משתמש ביכולת של 333 של הזכרונות שלי) ואם אני קונה 1700\2100 לוותר על ה VANTEC TORNADO ולקנות SF2 במקום ? אגב אני גם קונה עם זה SLK800+SF2 בשביל ה ENEMREX שלי (המארז השחור שעשו עליו ביקרות באתר) יש מצב שאני מגיע 2.5GHZ? =P
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מעבד AXP T-Bred 1700 עם OC (הפרטים בתמונה המצורפת) הבעיה היא שאני לא מצליח לעבור באס 167MHz והמחשב לא מאתחל. חשבתי שהבעיה היא בכרטיס מסך אז הגבלתי לו את הבאס ל-66MHz ובכל זאת הוא לא עולה. אותו דבר גם כשאני מעלה את המכפלה ל-12. אלה הטמפרטורות: מעבד: 39 לוח: 32
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אהלן. כרגע ברשותי זלמן 9500 שאני מוכן לבעוט אותו מהחלון. רועש מאד ותמיד על סל"ד 2600. בכל מקרה, עשיתי OC קטן למעבד מ-3.16 ל-3.45 GHZ. אני רציתי את הקירור Mugen2 או Vendetta של OCZ. מסתבר שזה לא מתאים ללוח אם שלי בגלל שיש לי זכרונות עם פרופיל גבוה והם קרובים מדי למעבד. הלוח אם שלי הוא Gigabyte EX-38 DS4 אפשר לראות תמונה בלינק הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2754#ov מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב בסדר גודל של Mugen2 אבל עם סיכוי טוב יותר שיתאים ללוח אם שלי? חשוב כמובן שיהיה כמה שיותר שקט ויותר מקרר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע OC (לא אני הכוונה לטכנאי). המעבד שלי הוא Q6600 . אני רוצה להגיע עם OC ל3GHZ. איזה קירור אני אצרך לזה? יש לי זיכוי באייבורי של 220 ש''ח אז בבקשה תמליצו לי על קירור עד 300ש''ח(כולל הזיכוי). אם צריך עוד נתונים על המפרט שלי תגידו . תודה וסליחה על הבורות,אני ממש לא מבין ב OC וקירור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, הגעתי ליעד השמרני של האוברקלוק שלי. מעבד 2.8, זכרונות 800 4-4-4-12. הכל עובד פיקס ושורד כל בדיקת מאמץ. מצורפים נתונים על המערכת בזמן מנוחה, לקוחים מהתוכנה אוורסט. שני דברים מדאיגים אותי קצת: טמפרטורת לוח אם וטמפרטורת דיסק קשיח. לגבי לוח אם - החלפתי לא מזמן לוח אם מASUS P5K SE ל-GIGABYTE DS3L. האסוס נתן לי טמפרטורות קרירות למדי, הג'יגהבייט, מאז שהגיע, עובד על טמפרטורות גבוהות יותר. הוא גם נוטה להתחמם בעוד האסוס שמר על יציבות מבחינת חום. מבחינת ביצועים הג'יגהבייט עובד מושלם וחלק. לגבי הדיסק הקשיח - מוזר מאוד, במארז ג'נרי הוא היה קריר יותר בעשר מעלות בממוצע. במארז הנוכחי, שמתוכנן להכיל כמות גבוהה של דיסקים קשיחים ולצנן אותם היטב, הוא מגיע לטמפרטורות הגבוהות הנוכחיות. …
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום! אז יש לי תכרטיס הזה ואני חושב שאני צריך ליקנות קירור,תגידו לי עם זה בסדר, הכרטיס במנוחה שאני בלי מזגן על 58 ובמאמץ 85,שאני עם מזגן מנוחה 53 מאמץ 81 אני חושב שזה מאוד חם ואני לא רוצה שהכרטיס יהרס לי כי אין לי כח לחזור ל KSP האלה עם צריך תגידו לי ואני יעדכן תקציב גם המארז שלי יחסית טוב nzxt tempest
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי אוגר חום- מה שגורם להתחממות יתרה של רכיבי המחשב( במיוחד לוח האם). אשמח אם תוכלו להמליץ לי אילו סוגי מאווררים כדאי לקנות והיכן למקמם ע"מ שתיהיה סרקולציה טובה במארז. (צרפתי תמונות) יש לציין כי במחשב מותקנים שני מאווררים: מאורר למארז ומאוורר להארד דיסק. להלן התמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משהו יכול להמליץ על קירור סבבה ל AMD 939 3000+ בעיקרון הוא עם המאוורר של ה BOX כרגע אני לא עשיתי עדין O\C משהו שיהיה טוב יחסית וזול ותכללו לינק בבקשה לאתר הרכישה תודה לכל
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
הנה תמונה של הספק והכרטיס שאני רוצה הוא (לפי KSP): ?EN7600GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E? Graphics Engine EN7600GT/2DHT/256M Video Memory 256M -1.4ns DDR3 Engine Clock 560MHz Memory Clock 1.4GHz(700MHz DDR3) RAMDAC 400MHz Bus Standard PCI-Express Memory Interface 128-bit Max Resolution 2048x1536 DVI Output DVI-I 2nd DVI Output Yes HDTV Output Yes, via HDTV Cable VGA Output Yes, via DVI to VGA adaptor 2nd VGA Output Yes, via DVI to VGA adaptor Adaptor/Cable bundled HDTV out adaptor*1 DVI-to-2nd VGA adaptor*2 Software Bundled King Kong Special Edition ASUS Utilities & Driver לא יודע אם זה עוזר.... OK הנה התמונה:
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נורא חדש פה זה השאלה הראשונה שלי שמעתי שאם משייפים היטסניק(צלע קירור) מלמטה היא תוליך חום יותר טוב האם זה נכון???
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאיפה משיגים מאווררים של 140 או 200?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אנשים זה חשוב מאוד ואם משהו גם יכול להגיד לי חלק מהמרכיבים שלו כי בוא נגיד שהוא לא נמרח במקום הנכון
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המפרט בצד למי שרוצה לדעת את הרכיבים אז ככה הלוח אם שלי תומך בבאס של 400 אבל המעבד תומך רק עד 333 הוא היה (מכפלה 12.5 ובאס 166) אז מה שעשיתי הורדתי את המכפלה ל- 10.5 והעלתי את הבאס ל-200 ככה שהמהירות של המעבד תיהיה אותו דבר אבל יהיה לי תוספת לבאס. לאחר מכן הרצתי PRIME והכל עבד טוב אז אמרתי לעצמי ננסה עוד קצת והעלתי את המכפלה ל-11 שהמעבד עובד עכשיו ב- 2200 הרצתי בדיקות והכל עדיין עובד טוב מעכשיו אני כבר מתחיל לפחד לכן יש לי כמה שאלות "בטיחות" 1. איזה טמפרטורה כבר מתחילה להיות מסוכנת עבור המעבדים של AMD? (שלי עכשיו מכפלה 11 באס 200) טמפרטורה 45 2. מה לדעתכם יותר כדאי להעלות את ה- FSB או את המכפלה? 3. במקרה שאני מעלה את המכפלה יש לי זיכרונות…
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה הכי נוחה להארדיסק לעבוד? ,ואיזה טמפרטורה גבוהה מדי?
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
היום קיבלתי את הthermalright 120 למעבד יש לי שלושה מאוורים של 120 (כולל לספק) איך הכי טוב לסדר אותם כי כרגע אחרי קצת עומס אני מגיע ל 38 - 40 מעלות ..(המעבד) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי מחשב שהורכב במארז COMPUCASE 6A21 ובאו איתו שני מאווררי 12 ס"מ אחד קידמי למטה ואחד אחורי... האמת שהתחיל להמאס לי מהם... קנף אחת במאוורר ההקידמי נשברה והוא בקושי מכניס אוויר למארז (גם לפני שהקנף שלו נשברה העוצמה שלו הייתה חלשה אולי מפני שהוא מחובר ללוח אם ולא לספק.. אבל אני לא רואה אפשרות לשנות את החיבור לספק) והמאורר האחורי מוציא אוויר אבל מאוד מרעיש. הייתי רוצה המצלצה מכם על שני מאווררים טובים.. ממולץ עד 100 שקל או 120 גג. ללא לדים ושטויות. (חשבתי על TT או AC) תודה.
-
- 16 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
שלום, אני קונה עכשיו מחשב חדש עם E6600, האם כדאי לקחת לו קירור מיוחד? לא מתוכנן OC.
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
כרגע זה עומד על 1.35v, איך אני יודע אם זה מספיק ?
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
מערכת חדשה מTMS מפרט מחשב בצד קראתי את כל המדריכים אבל אני רוצה את עזרתם של חברי הפורום איך להתחיל עם איזה תוכנות איזה תמונות להעלות וכו? תשתדלו לכתוב הכל מסודר
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-