עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ערב טוב. ברשותי לוח אם GA-P35-DS3L גוף קירור ‏Mugen (INFINITY)‎ ‏‏ Scythe‎ וזכרונות OCZ עם גוף קירור עליהם הבעיה היא שעד היום היו לי זיכרונות ללא גוף קירור ככה שעוד בטיפה לחץ הזיכרון היה נכנס לסלוט שלא מבלי שהמאוורר של הגוף קירור של המעבד יפריע לו. זה ניראה כרגע כך (שימו לב שזה צמוד אליו ממש, אין מצב לדחוף לשם את הזיכרון, המילימטר הזה מפריע לו): כל שאר המארז ניראה כך: .. . . הסידור של המאווררים הוא כך: מאוורר 12 מ"מ ברצפת המארז הוא דוחף אויר פנימה מאוורר 12 מ"מ השחור שנמצא בקדמת המארז דוחף אויר פנימה מאוורר 80 מ"מ שנמצא צמוד למאוורר השחור שהוא גם דוחף אויר פנימה מאוורר 12 מ"מ כתום שנמצא בגב המארז מוציא אויר פנימה המאוורר של הגוף קירור דוחף אויר …

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by CRYSMAN,

חבר שלי אומר שהוא באיזה חנות בעיר כרטיס מסך מקורר גז יש דבר כזה? אם כן מישהו יכול להביא תמונה? תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  3. Started by 114508534,

היי חברים שמתי לב שהרבה חברה דיברו פה על משדריך כלשהו שישנו באתר שמסביר כיצד לעשות OC אשמח לקבל קישור למדריך הנ"ל תודה

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  4. אוקי ככה.. יש לי מחשב פנטיום 4 506 סוקט 775 פרסקוט 256 זיכרון (לא לרדתי עלי במחשב הראשי יש לי 2 ג'יגה [: ,) וזה עם סטוק של אינטל.. קיצר המחשב התחילך לעשות רעש פתחתחי אותו הוצאתי את המדבקה של אינטל ושמתי שם כמה טיפות שמן.. קיצר אחרי ששימנתי אותו המחשב היה שקט ממש!וגם ממש קריר.. אבל כאילו אחרי כמה זמן נניח אחרי לילה שהמחשב מכובה שוב יש רעש ושוב צריך לשים לו שמן שיהיה שקט.. כנראה שהשמן הזה לא טוב.. יש לכם המלצה לאיזשהוא שמן שישאר שקט כל הזמן? אגב אחרי שימון המאוורר אני מזכיר המחשב ממש שקט.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by DJO,

אהלן, יש לי מזה מספר שנים מערכת AMD ATHLON XP 2500 על לוח אם מבוסס NFORCE2 של גיג'ה בייט GA-7N400 PRO2 עם 512RAM וכרטיס מסך GEFORCE 6600 LE. אני לא משחק יותר מידי ורוב השימוש זה גלישה באינטרנט (עם הרבה טאבים פתוחים..). המערכת עובדת בצורה טובה, בטח אחרי התקנה נקייה של XP SP3 אבל הייתי רוצה לנסות ולשפר את ביצועיה אם ניתן בכמה צעדים פשוטים. דבר ראשון אני מתכנן להוסיף 512 RAM נוספים אבל אני גם שוקל לעשות אוברקלוקינג אם מדובר, במקרה שלי, בפעולה פשוטה יחסית שלא דורשת הוספת קירור. אשמח לקבל פרטים! תודה מראש

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  6. שלום, רכשתי מחשב שלם בדגש על כך שיהיה שקט ככל האפשר. הקפדתי על כל רכיבים וכנראה ששכחתי לוודא שהקירור לכרטיס המסך יהיה שקט. הכרטיס הוא: GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe והמאוורר שלו מרעיש יחסית את המחשב. האם קיימת אפשרות להחליף אותו לקירור פאסיבי או למאוורר שקט יותר? תודה.

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by MatanFrenkel,

עד 200 שקל , למעבד E8400 , כמובן בשביל OC תמליצו בבקשה כולל קישור לקניה מאתר כשלהו באינטרנט תודה מראש

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by A-L-o-n,

אפשר אולי לעשות אוברקלוק לhd4850 של פליט ומה זה אוברקיל?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  9. אוקיי קניתי מאוורר למארז S-FLEX של SCHYTE 120MM 1200RPM חיברתי ללוח אם דרך חיבור של 3 פינים , אם זה חשוב. אפשר לשלוט במהירות שלו? האם המקסימום והברירדת מחדל שלו זה 1200RPM? אם לא , אפשר להגביר את זה? לגבי OC אני קונה קירור למעבד או AC FREEZER 7PRO או EXTREME לגבי הEXTREME אני לא בטוח שיכנס לי במארז לוח אם EP43 וE8400 האם OC מקסימלי (מבחינת לוח אם ) , לא תיהיה בעיה של טמפרטורה או אי יציבות אם 7 PRO? ולגבי EXTREME אותה שאלה.. תודה לעונים אגב מישהו יודע מימדי EXTREME? אני יודע שגובה שלו (מהמעבד לדלת) 13 ס"מ מה לגבי רוחב מישהו יכול להגיד לי?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  10. Started by monohouse,

מי יודע איפה אפשר לקנות בישראל ? תודה.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  11. Started by Davidmag1,

אני עומד על OC של 33% ככה vcore 1.3 NB 1.535 memory 1.80 המחשב נכבה ללא שום סיבה לא מתח ולא טמפ' ניסתי להוריד את הOC לרמה יותר נמוכה 2.7-9 ובכל זאת אותו דבר

• 14 תגובות
    • 987 צפיות
  12. Started by drbrain,

היי יש לי מפרט מעבד - אינטל 6320 מהירות 1.8 לוח אם - GA-965P-S3 rev. 3.3 קירור מעבד - ARCTIC COOLING V7 חדש לגמרי זיכרון - 2 GB OCZ אם חשובים המהירויות אני יכול להוסיף אם כרטיס המסך חשוב אני יכול להוסיף אותו זו פעם ראשונה שלי שאני עושה אוברקלוקינג כרגע טמפ מעבד 20 מעלות ללא אוברקלוקינג עד כמה אני יכול להגיע עם קירור הזה מה ההגדרות בביוס או שעדיף להתקין את התוכנה של לוח האם ומשם לעשות אוברקלוקינג

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  13. שלום, קניתי את המחשב הנוכחי לפני 5 חודש, והכל היה בסדר עד לפני שבוע שבדקתי טמפ' עם speedfan וראיתי שמאוורר אחד הפסיק לעבוד. כשקניתי את המחשב בדקתי בהתחלה עם ספידפאן, שלוש מאוררים עבדו, הראשון השני והרביעי. השלישי הראה על 0 RPM עכשיו רק השניים הראשונים נותנים קריאה,כמו שתראו בתמונה שצירפתי מה עושים במצב כזה? תשימו לב שהטמפ' עולה.. תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by AviramR0X,

שלום, לפני דיי הרבה זמן קניתי תמחשב הבא: E8400 עם OC 4870HD 4GRAM יש קירור למעבד גם , עכשיו אני פתחתי תEVEREST סתם ככה ואני רואה את זה : אני לא כל כך מבין אבל נראה לי זה אומר שאין לי OC וזה אפילו מתחת למה שזה אמור ליהיות לי? עכשיו אבא שלי פעם אמר לי שהיה רעש מוזר מהמחשב והוא התכבה, יכול ליהיות שהתאפסו לי ההגדרות OC בBIOS? ד"א עכשיו זה כל פעם על 1998MHZ ופתאום קופץ ל2999MHZ וחוזר, פעם זה היה כל הזמן 2999MHZ וקפץ ל3999MHZ..

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  15. http://tms.co.il/product/6321 לא ידעתי שקימים דברים כאלו

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  16. שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן שירותי טכנאי והמהרה למחשב ביתי. שמעתי ש skypc מתעסקים בנושא אבל משום מה הייתה לי בעייה עם מערך הרייד שלי שלא יכולתי לפתור לבד וניגשתי לשם, ובשיחה קצרה היה נדמה לי שאפילו על שאלות פשוטות על הבקר רייד וכונני סאס הטכנאי היסס וקצת גימגם. אני מחפש מישהו שבאמת יודע מה הוא עושה. על פניו מדובר במערכת לא מסובכת שמורכבת בגדול ממערך רייד של 4 כונני סאס 15K שמשמשים ל dual boot vista 64 ו xp 32 מחוברים על בקר רייד של אדפטק (3405) לוח אסוס p5k deluxe 8giga corsair cl 4 8800GTX E6850 ו רייד נוסף לאכסון שמחור לבקר שעל הלוח. מישהו מכיר מעבדה או טכנאי שיכול בקלות להשתלט על מערכת כזו בנושאי המהרה וכמובן פתרון בעיות? תודה.

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  17. ? כמה היא צריכה להיות בממוצע עם קירור סטוק של איטל? מה טמפ' המקסימלית שהוא יכול לעמוד בה? ומה הטמפ' האופטימלית למעבד? תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  18. Started by leebanami,

בחופש הגדול אני קונה מחשב חדש עם i7 עכשיו יש לי היתלבטות בין 2 לוחות אם.. מה יותר עדיף ל OC ASUS P6T DELUXE או GIGABYTE GA-EX58-EXTREME הם אותו מחיר אפילו ה ASUS יותר יקר.. אז אני מחכה לתגובות..

• 12 תגובות
    • 738 צפיות
  19. יש לי קירור של ZALMAN ל775 , אני נתקל פה ושם במתאמים לסוקט 1366 ורציתי לדעת אם זה נראה למישהו אפשרי להיעזר בהם על מנת להשתמש בהם בi7 או שחייבים משהו ייעודי ? הנה דוגמא לאחד - http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&id=5796

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  20. כמו בכותרת... אני צריך עזרה. המעבד מאוד ישן עם קירור סטוק. לקירור יש מן שני קליפסים בצבע לבן שתופסים את המאוורר ו\או ההיטסינק... תודה רבה מראש!! :xyxthumbs: עריכה: הסתדרתי! אפשר למחוק!

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  21. Started by Elite_Sniper,

אני רוצה לקנות את הגוף קירור הנ"ל לכרטיס שלי(של ספיר) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 באתר היצרן כתוב שמתאים אבל בעמוד באתר לא כתוב את הדגם שלי. מתאים? ועוד שאלה, כדאי לקנות בKSP?

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  22. שלום אז ככה יש לי תכרטיס ואת כל המפרט פה בצד כשאני עושה את ה OVERDRIVE דרך ה CCC זה מעלה לי את ה GPU ל 820 +- ואת הזיכרון ל1100 +- עכשיו יש לי בעיות אם זה ... לדוגמא שאני נכנס למשחק GTA ומשחק ברזולוציות הכי גבוהות ( 1920X1200 ) על איכות HIGH יש שלב שהכרטיס פתאום מפעיל את המאוורר ל 100 אחוז וחוזר ואז קופצת לי תהודעה VPU RECOVER ... לפעמים המחשב גם עושה לי ריסטרט מעצמו אני לא מאמין שיש בעיה בספק כי הוא מספיק לי והחיבורים מחוברים היטב ואין בעיה של התחממות ... יש לכם רעיונות איך לעזור לי בלפתור את התקלה ? לא עשיתי בדיקת מאמץ אחרי ה OC ...

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  23. בס"ד שלום לכולם, יש ברשותי HD4850 עם קירור של ACCELERO S1.REV2 אך אני מעוניין לקנות מאורר להתקין עליו (120ממ), אפרופו - גם למארז שלי אני צריך מאורר כזה שיכניס אוויר .(אין לי) מה ההמלצות שלכם למאוורר 120ממ, תקין,יעיל, וכמובן שקט !! עם כושר העברת אוויר גבוהה. דגש על המחיר לא יותר מ50 שקל, מכיוון שאצטרך כעיקרון לרכוש 2 אחד עבור ה כרטיס מסך, עם הS1, נ.ב. חשבתי לקנות את הטורבו מודל - 2 מאווררים קטנים שמותאמים במיוחד לS1.. עולה 10 שח בקיאספי - האם מומלץ ? ואחד עבור המארז לסירקולציה תקינה ושקטה !. עד 50 שח כאמור.. שקט חשוב- אוורור וכדומה. החנות שממנה היני קונה זאת קיאספי, תודה רבה לכם מחכה לתשובתם.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי את הדגמים הראשונים של הכרטיס מתוצרת sappire ומארז מאוד מאוד קטן (NSK1380) והחום של הכרטיס ממש לא עושה לו טוב. האם יש איזה גוף קירור אחר מהסטוק שאני אוכל להרכיב לו שיוריד לו יותר מהטמפרטורה אך ישמור על השקט (המאוורר של הסטוק מתחיל להיות רועש מ40% ומעלה ) כמו כן אי אפשר להתקין שום קירור אשר יבלוט כלפי מעלה מהכרטיס, עקב חוסר מקום. ועדיף אם זה יש כאלו שהמאורר יהיה בחלק הקרוב יותר לצד האחורי, כי מותקן לי שמה מעיין בלואר שמוציא אוויר. אני חושב ש200 ש"ח יהיה מספיק בשביל גוף כזה, מוכן להשקיע יותר אם הביצועיים יהיו שווים את זה תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  25. שלום, יש לי radeon 4870 1G של connect3D זה כרטיס שמגיע עם OC מהמפעל. ועם קירור twinturbo בכל אופן, צירפתי תמונה מהדרייבר של ATI בנוסף ל OC מהמפעל רציתי לתת לו קצת יותר, אז עשיתי את ה auto-tune, וזה העלה בעוד איזה 10 את ה GPU ובעוד המון את הזיכרון. במאמץ הכרטיס הגיע לסביבות ה 50-55, אז אין בעיות בתחום הטמפ'. בכל אופן, הוא אמור להיות במהירות ליבה של 780 וזיכרון 1090 אבל בתמונה שצירפתי כתוב בחלק התחתון שהמהירותש ל הליבה היא 600, ולעומת זאת מהירות הזיכרון היא כן מה שהגדרתי. איך אני ידוע מה המהירות האמיתית? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים