עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by itsik1231995,

אני לא מצליח לשלוט על השעונים דרך TRIXX או להעלות את המתח לליבה אני ב 935@1375 עם ביוס שצרבתי של HD 6970 (הכרטיס הוא 6950 ) אני מנסה לעשות מה שהתוכנה אומרת לי (לבטל את AMD צריכה אולטה נמוכה) אבל זה לא עובד לי אני מכבה את זה וזה ישר חוזר למצב עובד ... עוד שאלה , המצב המדובר (של הצריכה הנמוכה ) זה מה שמוריד את השעונים ל 250@150 ? אם אני מכבה אותו ... זה משפר את היציבות של הכרטיס ? זה אומר שאני יוכל לייצב אותו על תדר גבוהה יותר בלי תוספת מתח ? אם אני מכבה אותו . . . השעונים יהיו תמיד על 935@1375 ? ועוד דבר . . . איך אני יכול להעלות את תדר הזכרון ולשמור על היציבות שלו ? כי אם אני עולה מעל 1375 הביצועים יורדים (לפני מה שהבנתי זה בגלל שיש הרבה שגיאות וזה דורש מהכרטיס לעשו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Esparco,

חבר'ה היום קיבלתי את ה E4300 שלי... הנה תמונות מ CPUZ וEVEREST אני משתמש בינתיים בקירור סטוק, שיהייה לי השוואת טמפ' אח"כ שאני יתקין את ה פריזר 7 שלי אם תשימו לב בתמונה השלישית רשום שהמעבד הוא Engineering Sample יש מצב??? או שזה פאק באוורסט?? עוד משהו שמטריד אותי, ביטלתי את ה EIST בביוס והמעבד עדיין יורד למכפלה 6 במנוחה, מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by sub_man,

1. מה זה fun bus או איך שלא כותבים 2. איך עושים את זה 3. מאיפה קונים שבלונות למארז 4. מאיפה קונים ספריי זוהר באולטרה 5. מהי המנורה כמו קטודה ולד וכאלה שמפיץ הכי הרבה אור 6. איך מכברים לד נגיד בעכבר אופטי המקום הרגיל האדום בבקשה תענו לי ???

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום אני קונה מחשב חדש ואני רוצה שהוא יהיה ממש שקט ולכן למעבד אני יקנה את הקרור ARCTIC COOLING Arctic Freezer 7 Pro אמרו לי פה בפורום שהוא ממש טוב, משתלם, איכותי ומאוד שקט http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_1585_2098&products_id=12140 http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=79&data=1&disc ואת הכרטיס מסך אני יקנה עם קרור Arctic Cooling Accelero x2 ו(שגם עליו אמרו לי בפורום שהוא ממש טוב ומאוד שקט) מנעה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 עכשיו אני צריך מאוורר מאוד שקט וטוב (זה ממש חשוב שיהיה שקט, אני רוצה מחשב שבקושי שומעים) (אני עדיין לא יודע את הגודל שאצתרך למארז) אז רציתי לשאול אם סדרת המאווררים Arctic Fan של Arctic Coo…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אחי זמן מסויים שאני משחק ב GTA אני מגלה שהמשחק פתאום לא חלק כמו בהתחלה. אפילו פעם אחת נתקע לי והייתי צריך לעשות ריסט. אני כמעט בטוח שזה בגלל שהכרטיס מסך מתחמם. הוא פשוט רותח. האם יש סטוק קירור יותר טוב ל GTX 260 שאפשר לקנות ?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by בייגל טוסט,

http://www.ocztechnology.com/products/power_enhancement/ocz_enhanced_vga-hdd_power_lead הכבל נועד לייצב ולשפר את המתח שיוצא מהספק לכרטיס מסך (מה שמתבטא בפוטנציאל אוברקלוק מוגבר וכו') השאלה שלי - האם הוא יותר איכותי מהכבל של ספק Modstream 520W מאותה חברה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ofird,

יש לי את המאוורר הנ"ל Freezer 64 PRO אני שיחקתי קצת עם המארז ולצערי נשבר לי הפין של התושבת שלו Retention Module - AMD היכן ניתן לרכוש / להשיג אחת כזאת? ושאלה נוספת אם כבר...המלצה למשחה טרמית טובה? אני רוצה לרענן את הקיימת (כמה גרם צריך)?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by DJPOWER,

יש לי קירור מים בלי רדיאטור (דלי גדול אז המים די מתקררים) אבל לא מספיק אני רוצה לקנות גוף קירור מאלומיניום שהיה זול והדרישה החשובה היא: שהצלעות קירור מלמעלה היו חשופות או שהיה ניתן להסיר את המאוורר כי אני הולך לרתך עוד צלעות למעלה(שהיו ארוכות יותר) תודה מראש יונתן 8)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מוד יפייפה שמצאתי באתר VIA ARENA http://www.viaarena.com/?PageID=130 סתם רציתי שתראו...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי זכרון בן יותר משנה, ורציתי לדעת מה ואיך ניתן לשפר אותו על פי התוצאות של הCPU-Z: האם מישהו יכול להסביר לי מה אומרת כל שורה? ואם אכן ניתן לשפר אותו (שינוי תיזמונים או משהו כזה) האם יש תוכנה או רק דרך הביוס, בגלל שלא מצאתי היכן זה בביוס. Abit AI7 תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. קודם כל, הסילרסטון: http://www.silverstonetek.com/products-nt01v2.0.htm הוא נחשב לטוב? אני מתכנן לעשות OC למעבד פרסקוט 530. מה יותר מומלץ? תקציב סופי (היטסינק + מאוורר) מקס' 350 ש"ח. אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע : בתודה מראש, עידן

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מסך: DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL זיכרון: TWINMOS 4GB (1024X2) + (1024X2 DDR2 800MHz CL5 מארז: GIGABYTE TRITON 180 TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-AX1CA ספק כוח: אנרמקס ליברטי 400W -------------------------- או שאני צריכה בשביל OC את: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ilu_xa,

הגעתי לתדר 3.75MHZ במעבד כאשר במקור התדר היה 3.1. שחקתי קצת במתח של המעבד, הלוח והזכרונות כמו שניתן לראות בתמונה. מעבר להגדרות האלה המחשב קורס בתוכנת הPRIME95 לאחר 2-3 דקות של מבחן. בנוסף לא מצאתי היכן בביוס אני קובע את המחלק של זכרון\מעבד? כי כמו שניתן לראות התדר של זכרונות דיי גבוה עכשיו ואני חושש לשלומם(למרות ששמתי אליהם קירור חיצוני), כי במקור התדר הוא 1333. מצרף צילום של ביוס עם כל ההגדרות העדכניות, אשמח לדעות מומחים\עזרה האם כדי לשפר או לשנות משהו. או שאולי אני בכלל לא בכיוון..... http://img821.imageshack.us/i/31012011357.jpg/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן, החלפתי לאחרונה מאוורר מערכת ('12) ונראה לי שהוא מסתובב ממש לאט(ויזואלית), אין לי מושג איך הסתובב הקודם וגם אין לי בעיות מיוחדות במחשב שאני יכול להאשים את המאוורר בהן, אבל: 1. בביוס רשום תחת system fan שהמהירות היא 0RPM 2. הורדתי את התוכנה Speed Fan ויש שם רכיב אחד שרשום שהוא ממש חם מדיי(69 מעלות). המחשב שלי הוא AMD Athlon64 עם לוח Gigabyte K8NF-4 Ultra, דיי ישן כמו שאתם מבינים. יש לי כרטיס מסך של ATI HD4850. איך אני יכול לדעת אם המאוורר מסתובב כמו שצריך באמת או לא, כי אני לא מבין מי זה הרכיב שמסומן כחם מדיי. אולי זה הכרטיס מסך? מקווה שתצליחו לעזור לי,תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי משחה טרמית Arctic Cooling MX-2. ראיתי שיצא משחה חדשה MX-3. השאלה שלי האם ה MX-3 יותר טובה מ MX-2? יש לי עוד שאלה. באיזה מעמד המשחה הנ"ל עומדת בהשוואה למשחות טרמיות אחרות? תודה ויום טוב.[br]פורסם בתאריך: 6.03.2010 בשעה 07:56:21 עד שזז משו בפורום הזה לא משנה אני יקנה אותו כבר ויראה מה יותר טוב...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yshekel,

המערכת היא ABIT IP35-E Q9400 8GB (4*2GB( RAM KINGSTON 800MHZ CL6 המעבד והלוח יכולים לתת בקלות FSB 450MHZ. הבעיה היא בזכרונות. אחרי 800MHZ נתקעים, ואז אני מגדיר תזמוני זכרונות 6-6-6-18-52-2T ויכול לקבל 440MHZ מהזכרונות. אני מקבל 3.52GHZ ואני מסתפק בזה עם הזכרונות האלו.הבעיה היא שבעצם זה לא עובד כשאני מחבר 4 סטיקים (זהים). 2 סטיקים אני מחבר וזה עובד אחלה. את 2 האחרים גם (בלי 2 הראשונים) וזה עובד אחלה (ב2 הסלוטים האחרים ככה שגם זה לא רלוונטי). אבל ברגע שאני מחבר את כל ה4 זה עושה פוסט מגיע להתחלת הטעינה של הווינדוס (עושה מעין טעינה של קו כזה כמו בהתחלה של ההתקנה של הווינדוס) וקורס.בסה"כ המעבד נותן בקלות את התדר וגם הלוח. הזכרונות בזוגות יכולים לעמוד בזה אבל כל ה4 לא מסוגלים …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לא סתם החברה נתנה לרדיאטור הזה את שמו. הביקורת פה ( בגרמנית, תלמדו שפה נוספת , רגע, יש גרפים, לא צריך שפה נוספת, ) : http://ht4u.net/reviews/2009/scythe_setsugen_meets_radeon_hd5800/

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by swisaavi,

איזו מגבלה יש ללוח אם שלי בדיוק בכל הנוגע לאוברקלוק? אם אני יעשה למעבד, יש מצב שהוא ישרף? כי שמעתי שהלוח אם הזה גרוע באוברקלוק ולא ממש הבנתי למה...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. תראו כרגע המארז שלי פתוח מהצדדים כי אני חושב שככה הוא יותר קריר תמיד חשבתי אבל כשסוגרים אז בפנים יש צל ונהיה קריר? בקיצור אני לא יודע כבר מה עדיףף ?

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by shaynoy,

אוקיי אז ככה : GIGABYTE GV-N68T256DH עם NV5 SILENCER וAS5 על הCORE והזכרונות... הכרטיס עם VMOD ל1.4 כשהוא על 435/1150 אין שום בעיות בכלל אין ארטיפרטים הכל חלק ויפה, כשאני מעלה טיפה ל440/1150 זה פשוט תוקע לי את המחשב עם ריבועים ובלאגן... אחרי זה RESET אפילו לא עוזר, צריך לכבות לגמרי את המחשב ולהדליק מחשב. הצעות? רעיונות? אני יודע שאנשים אחרים מגיעים עם כרטיסים דומים ל450 ול470...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום. בסטיקי מצוין שמשחה טרמית יש למרוח (ממש למרוח עם האצבע על השטח של המעבד, ועל גוף-הקירור). לעומת זאת, יצא לי לראות כמה פעמים [אתם יודעים - הכל באינטרנט כמובן] שמשחה טרמית מוחלת כאשר רק לחיצה קלה על השופרפרת ("גרגיר אורז"), ובזה מסתיים העניין. ז"א - אין מריחה של ממש. (אני מניח שהם נותנים ללחץ שבין גוף הקירור לבין המעבד לעשות את המריחה עבורם). אפשר לשמוע המלצות בעניין [אני ממש לקראת השמה מחדש של משחה - ואשמח לדעת]. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Peri228,

לפני חודש , התכוונתי כבר להזמין מחו'ל את ה Mushkin Level II PC3500 , שמבוססים על ה BH5 המהוללים . בגלל בעיות עם חברים , שהיו אמורים להביא את הזיכרונות והכרטיס מסך החדשים שלי מארה"ב , ההזמנה התעקבה , והייצור של שבבי ה BH5 הופסק . התגובה המיידית של השוק הייתה היחטפות של כל הזיכרונות מבוססי ה BH5 בכלל , וה Mushkin Level II בפרט ( למרות שאפשר עדיין להשיג PC2700 .. ) . אומנם עדיין ניתן להשיג את ה Level II Based on the BH5 , אבל המחירים שלהם ממש מטורפים ( 350$ לסטיק של 512 PC3500 , או 550$ לשניים ) . עכשיו , ישנה גירסה נוספת של ה Level II , שנקראת ה 2-2-2 Special , והיא מבוססת על שבבי ה BH6 . אני אפילו לא מציין שאני מתכנן OC רציני , זה די ברור .. ההתלבטות שלי היא אם לקנות את…

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by feretory,

ה zalman- snps5700 לא מתאים למארז כדי להכניס אותו היתי צריך לחתוך את החלק העליון של "החצוצרה" זה כמובן נכון לבעלי לוחות אם גדולים כמו שלי מה שלא __שימו לב___ אגב הוא גם לא מקרר משהו אבל מה הוא יפה חבל על הזמן

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shloosh,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1510457110.htm כדאי ??? ועד כמה יעזור לי באוברקלוק???

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ElEmEnt,

אני רוצה לעשות כזה משטח לעכבר מפרספקט (או איך שרושמים/אומרים את זה) היה פעם באתר אחד שעשה את זה והכניס נורת ליד פנימה.. אז שאלתי היא מה שאני צריך לעשות כדי לעשות את זה זה לקדוח חור קטן ולהכניס את הנורה פנימה ואז כל המשטח זוהר כזה? כיזה לא בעיה לעשות אבל אני לא רוצה סתם לעשות את זה עם זה לא מאיר ואם לא ככה עושים את זה אז אולי איך עושים את זה.. וצריך ליד חזק ?? שנותן אור חזק?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים