אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שאתם עומדים בקצב שלי...על תדאגו, אחרי זה אני הולך למנוחה של איזה שבועים שלושה. בניסיונותי להגיע למחשב שקט, ואחרי שמערכת המים עובדת ומחוברת. עדין הרעש הפריע לי ולא בדיוק הצלחתי למצוא מה לעשות. המאוורר היחיד שנשאר להוריד הוא מאוורר הספק. אבל זה כנראה לא רעיון טוב. כסף לספק כח חדש אין לי, מה גם שאני לא כל כך בטוח מה ההבדל ברעש בין ספק רגיל של 200 ש"ח לספק "שקט" של 500 ש"ח. חיפוש מהיר באינטרנט http://www.digital-explosion.co.uk/index.php?articleID=29 גילה לי שאני לא הראשון שנתקל בבעיה. הרעיון הוא להכניס צינור נחושת בצורת U שישב על צלעות הקירור של הספק. יש לדאוג למגע מירבי בין חלקי המתחת על מנת שיעבור כל החום. הספק מתחבר בטור למערכת כולה - משאבת מים -> למעב…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות לOC עם הGIGABYTE Quick Boost ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברוב לוחות NF4 הצ'יפ יושב קרוב מאוד ל PCIE ולא מאפשר הרבה אופציות של קירורים... לי יש קירור פסיבי על הצ'יפ ולדעתי זה לא מספיק (אני יודע שהוא מסוגל לעבוד בחום הזה, אבל אני מעדיף שהוא יהיה קריר יותר...). מה האפשרויות שלי? ניסיתי להרכיב עליו מאורר 40ממ, עשה יותר רעש מביצועים... כרגע יושב לי על הכרטיס מסך מאורר 80ממ, אבל אני לא מת על האופציות החאפריות האלה. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי מעבד 820 2.8 מומהר לתדר 3.4 / 3.6 בהתאם למצב רוח יש לי קירור ASUS STAR ICE http://www.driverheaven.net/reviews/asusicecooler/ והמערכת שלי עובדת בין 56 - 78 מעלות. בעבודה רגילה עם קצת דברים פתוחים וכו המעבד על 65 מעלות כשהמאורר של המעבד על מינימום (2100 סל"ד) כשהמאוורר שעל מקסימום (4900 סל"ד) המעבד יורד ל 56 מעלות אבל יש המון רעש. בכל מקרה, בזמן מאמץ שהמאוורר על מקסימום הטמפ' נעה בין 70 - 78 האם אני צריך לדאוג, או שיש למעבד הזה יכולות להגיע לטמפ' גבוהות יותר מאחרים, כי למשל ה 2.4 שהיה לי לא עבר את ה 32 מעלות... ובקשר ל VAPO CHILL איפה אפשר להשיג בארץ? :s05: תודה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד fujitsu עם מעבד IE3 של אינטל. המשטח התחתון של המחשב מתחמם מהר כשאני משתמש קצת יותר זמן או בהרבה תוכנות בו זמנית... שמעתי על המון סוגי משטחי קירור ופתרונות לנייד. אך ראיתי ששני סוגים בולטים בענין ואני מתלבט איזה מהם יותר טוב! וחזק יותר! ומומלץ באיכות! חשבתי ללכת על הקירור של zalman nc 2500 או 3000 שהרבה קנו אותה ב EBAY. לחלופין יש את חברת cookermaster שגם ראיתי עליה המון המלצות. מי שיודע יותר פרטים בנדון אשמח לדעת. אני ממש רוצה לקנות ורוצה משהו ממש טוב. תייעצו מה כדאי?!?!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש את גוף הקירור הטוב ביותר והגדול ביותר (לכל מעבד), בעל 10 PIPE לפחות המיועד לעבודה ללא מאוורר. אין לי מגבלת גודל כך שכל הצעה תבורך.. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מקווה שתוכלו לעזור לי אני מעוניין לקנות קירור למעבד שלי ויש לי שתי התלבטויות: איזה מבין המקררים יותר טוב? והאם הם בכלל מתאימים למעבד שלי? הנה קישור לקירור של המעבד http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=za-7000ac http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cm-a4 והנה תמונות של הלוח שלי http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/u/y/f/a/r/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200504131816439672/200506292356469555/IMG_0050.jpg http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/u/y/f/a/r/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200504131816439672/200506300002473095/IMG_0051.jpg בקשה עזרו לי תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המאורר הבא, כפי שהוא מופיע בתמונה... רציתי לדעת האם יש לכם רעיונות מה לעשות איתו ?! האם יש אפשרות לקרר איתו משהו ? או שחבל על הזמן..... (את האמת אני אפילו לא זוכר מאיפה המאוורר הזה...)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם קראתי את המאמר על קירור מעבד ע"י מיים ודי נידלקתי על הרעיון.. http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=homewatercool2.php יש לי כמה שאלות בנושא: 1) איפה אפשר לקנות את המוצר? 2) אם אני מישתמש ב 8 ליטר מיים אז אני לא צריך לא רדיאטור ולא מאוורר נכון? 3)לא קשור לנושא-איפה אני יכול לקנות פרספקס לבניית חלון למארז? 4)האם אפשר להישתמש בזכוכית? 5) האם מישהו יכול לעזור לי בהרכבת ניאון במארז? תודה מראש גיל ICQ 63160592
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי בדיקה עם זיג זג, היבואן של AC בארץ, נאמר לי שאין כוונה להביא את הקירור הזה בזמן הקרוב... עשיתי חיפוש קטן ברשת ומצאתי את החנות הנחמדה הזאת: http://www.quietpc.com/il-en-usd/products/nvidia-vga/ac-acc-xtreme-gtx280 עם משלוח אויר (חמישה עד עשרים ימים) זה יוצא קצת פחות מ340 ש"ח. זה אמנם לא ממש זול, אבל גם לא ממש בשמיים, סביר להניח שמי יביא את הקירור הזה לארץ ידרוש עליו מינימום 250 ש"ח אם לא יותר, ככה שנראה לי שזה שווה את זה... הביקורות על הקירור הזה מעולות וראיתי פה כמה אשכולות ששואלים עליו. מקווה שבאמת אני עוזר פה למישהו, אם לא אז לפחות ניסיתי. אני הזמנתי לי אחד היום
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, והוא רועש מאוד במאמץ. אני לא פריק של שקט (רעשים מהDVD או הHDD לא מפריעים לי) אבל הדבר הזה הוא חתיכת טרקטור. אני לא מבין כלום בקירור. מה אני צריך לעשות כדי להשתיק אותו? צריך לקנות דברים נוספים חוץ מהקירור (משחה תרמית או משהו כזה)? איזה קירור מומלץ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה דציבלים אפשר לשמוע בקלות. לי יש כרגע מאווררים ג'נריים שאין לי איך לדעת כמה דציבלים הם לפי מפרט או משהו כזה, אז אין לי מקור להשוואה. אני רואה למשל מאוורר 120מ"מ עם 24דציבלים ואחד עם 22.5.. הרועש יותר יש לו 1500RMM ויש לו 20 CFM יותר מלשני עם 1000RPM. השאלה אם ה2 דציבלים האלו משמעותיים, ובאיזה שלב כבר שומעים משהו. כי המחשב שלי כרגע דיי שקט, עד שאני מפעיל 100% את המאוורר של כרטיס המסך שלי. וגם מלבד מאוורר או שניים שהם דיי גרועים והם לא היו תמיד רועשים אבל דורשים קצת שימון. בכל מקרה אני הולך לקנות כמה מאווררים ואני צריך תשובה שתעזור לי. עוד דבר http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=84&data=2&disc= המאוור הבא, לפי מה שאני רואה בתמונות הוא בולט החוצה, זה נכון?…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מחפש לקנות את הקירור הזה וממה שאני רואה בזאפ יש אותו רק ב קי אס פי ואייבורי, אני לא רוצה לקנות שם אני מניח שכולם יודעים למה, הביקורות מלקוחות שלהם לא משהו ואני לא רוצה לקחת סיכון של לא לקבל אחריות וגם לא לתת את הכסף שלי לאנשים שלא נותנים שירות. בכל מקרה אני פונה אליכם לראות עם מישהו יודע על מקום טוב לקנות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Acer Aspire 5745G-354G Intel® Core™ i3-350M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB 4GB DDR3 1066MHz (2 x 2048 MB), Up to 8 GB לוח אם ACER ZR7 HM55 אפשרי בכלל לעשות OC? אם כן כיצד? טעות בפורום מרב שחיפשתי הרבה דברים על המעבד פתחתי דווקא פה דניאל תעביר בבקשה :-*
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ocztechnology.com/products/power_enhancement/ocz_enhanced_vga-hdd_power_lead הכבל נועד לייצב ולשפר את המתח שיוצא מהספק לכרטיס מסך (מה שמתבטא בפוטנציאל אוברקלוק מוגבר וכו') השאלה שלי - האם הוא יותר איכותי מהכבל של ספק Modstream 520W מאותה חברה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה zalman- snps5700 לא מתאים למארז כדי להכניס אותו היתי צריך לחתוך את החלק העליון של "החצוצרה" זה כמובן נכון לבעלי לוחות אם גדולים כמו שלי מה שלא __שימו לב___ אגב הוא גם לא מקרר משהו אבל מה הוא יפה חבל על הזמן
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן קניתי היום Kaze Server 5.25" Fan Controller וכשבאתי להתקין אותו הבנתי בעצם שאין לי שום מאוורר שאני יכול לחבר כי שלושת המאווררים שלי ( המקורים של אנטק P182 ) באים עם חיבור MOLEX (החיבור העבה מהספק). הצלחתי לאלתר מתאם בסגנון הבא: כמצופה, הבקר לא מסוגל לקורא את המהירות כי חיברתי אליו רק 2 חוטים של פלוס ומינוס לכן לא מופיע כלום בRPM. כמה שניות ראשונות עם הפעלת המחשב המאוורר מתחיל להסתובב ולאחר מכן נעצר, סיבובי הבורר לא משפיעים עליו בכלל. כפי שנאמר כאן מתאם שכזה היה אמור להפעיל את המאוורר הספציפי הזה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום, אני רוצה לקנות קירור למעבד E6600 שקיים אצלי כרגע ואני צריך באמת משהו איכותי,שווה ומצדיק את הכסף שאני ישקיע עליו. התקציב כרגע נע באזור ה200 , אני באמת מחפש משהו שיצדיק את הכסף ולא יבאס אותי, המטרה היא לדחוף את הOC לאזור ה3.6 ואפילו יותר מי יודע ובאמת לOC יציב 24\7 . עשיתי מחקרים פה ושם ובנתיים הבנתי שיש את הMUGEN 2 את הYASYA וגם את הHYPER 212 באמת אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כאן ובנוסף לשאלה אולי יש איזה באמת כתבה או מאמר עם סטטיסטיקה ובאמת מחקר שמוכיח את הביצועיים בהשוואה לכסף של קירור מעבדים שאולי באמת ישכנע אולי לקנות משהו. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי מעבד P4 3Ghz המעבד בשבוע האחרון סתם ככה התחיל להיתחמם לרמה של 100 מעלות ויותר, וכמובן שהמחשב קורס תוך כמה דקות. לפי בדיקה שערכתי המאוורים עובדים על מהירות של 2500RPM אני מדבר על המאוורר של המעבד ( של אינטל) והמאוורר של המארז, כשאני נוגע בצלעות קירור של המאוורר של המעבד הם רותחות. עכשיו מה יכולה להיות בעיה אם שניהם עובדים יכול להיות שהמעבד נדפק?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מנסה לעשות OC פעם ראשונה. בהתחלה פשוט העלתי את ה- FSB ל- 400 והמכפלה ל- 9 (מחלק זיכרון ל-2, הזיכרונות 800MHZ). השארתי את שאר ההגדרות על אוטו' - מה שלא היה רעיון טוב וגרם לעלייה שלא לצורך במתח ובטמפרטורה. קראתי קצת בנושא ואני רוצה לנסות להשאיר את VCORE על 1.225 (מתח מקורי), ולהעלות את מתח ה- FSB ב- 0.1V. שאר ההגדרות, כולל זיכרון אני מתכנן להשאיר על נורמאל (הזיכרון נשאר על 800MHZ ואני לא נוגע בהגדרות התיזמונים). אשמח לחוות דעת לפני שאני מנסה או להגדרות טובות יותר, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מים או אוויר?? פתוח להצעות עד 2000-2500 שקל מערכות קירור מים למעבד amd 64 939 כרטיס מסך geforce6200fx לוח אם gigabyte k8 וזהו... הצעות תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה השבוע הייתה לי בעיה ב Bios ובטעות עשיתי אתחול להגדרות של ה Bios(זה השתנה למהירות הרגילה של המעבד AMD 945) עכשיו הורדתי תוכנה בשביל לנסות משהו שנקראת GameGain הסבר- [tt]מהו בעצם Gamegain? GameGain היא תוכנת אשר סורקת את נתוני המחשב ומוציאה את המיטב מהמחשב בשביל המשחקים, התוכנה מתקנת FPS ומתקנת לאגים.תוכלו לשים לב המשחק רץ לכם יותר מהר ויותר חלק. התוכנה תואמת את הגרסאות הכי עדכניות של XP וויסטה וקלה לשימוש. עכשיו מאיץ בשבילכם זה דבר שהורס אז זהו שהוא לא הורץ כלום. מה התוכנה עושה בעקיפין בעצם? סוגרת את כל התוכנות שמפריעות ברקע ומשנה את ההגדרות ה windows שהכי יתאימו לשעת המשחק![/tt] עכשיו אני נכנס ל"מאפיינים" ב"מחשב שלי" וזה מראה לי משהו ממש מוזר(צד שמאל…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובאותו המחיר (פחות או יותר 200+- ) כי במחיר הזה אני יכול להזמין את הALX בפנדה (כולל משלוח) ומזיגזג וPCH אני מגיע לקחת וכל אני חוסך 45 ש"ח למשלוח. תודה על ההמלצות.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא כלל 3 DELTA איייייייייימתניים (120)! ושני 80 אחד למעלה ושנים בצד LE Ribbon צביעה הכנסת ספק שני ושינוי במערכת החשמלית שלו (הספק הוא ספק AT והוא בא עם מפסק 4 רגלים רציתי לשים בביי באס מפסק 3 רגליים עם תאורה פנימית אז הייתי צריך לטפל בכבל ה"מיותר") סידור כבלים והחלפתי את כל החיווט לחיווט טפלון שהוא פחות גמיש אך פחות מתחמם ויותר קל וbay bus תגידו לי להתחדש!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה זה fun bus או איך שלא כותבים 2. איך עושים את זה 3. מאיפה קונים שבלונות למארז 4. מאיפה קונים ספריי זוהר באולטרה 5. מהי המנורה כמו קטודה ולד וכאלה שמפיץ הכי הרבה אור 6. איך מכברים לד נגיד בעכבר אופטי המקום הרגיל האדום בבקשה תענו לי ???
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-