אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד פנטיום 3 1000 ו256 מגה זיכרון אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד, כדאי לי? אני ירגיש בשינוי? ואם אני יעשה אוברקלוק אני יצטרך להוסיף לו עוד מאוורר? או שהמאוורר המקורי שקיים מספיק? אם לדעתכם כדאי לי לעשות אוברקלוק אז אם איזה תוכנה אני עושה אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מבחינת חיבור הגוף קירור למעבד- לאחר החיבור הגוף מעד רוטט ויש תזוזה אם לוחצי קצת בכח. ע"פ העלון שבא עם גוף הקירור רשום אכן שכל המערכת צריכה להיות מעט רופפת. האם תקין? כמו כן, טמפ' מעבד ממוצעת לאחר עבודה-45 מעלות. אומר שתקין? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב: 200-250 גודל: 2x120mm, 2x140mm עם או בלי לדים: אופציונלי רק ב140mm וב120mm לא צריך האם יש חשיבות לשקט: 5 איזור מגורים ו/או חנות מועדפת: ראש העין מאוורר לבקשת חוות דעת: אין הערות נוספות: שיהיה שקט, יקרר בצורה מעולה כי המחשב שהולך להיות בפנים יקר מאוד ה120mm הולכים להכניס אוויר ה140mm הולכים להוציא אוויר
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי הרבה דברים שאנשים עשו כמו המדריך באתר על המכונת משחקים וגם מישהו שהכין דיוידי ורציתי להכין משהו כזה אבל מקורי משהו מיוחד ביותר שהמחשב יעשה עוד משהו חוץ ממחשב סתם אז כל מיש שיש לו רעיון שיכתוב בבקשה ובבקשה ככו את זה רציני ואל תגידו לי דברים כמו שאמרו למישהו פעם "תעשו חורים הלוח אם ותכניס בהם מסטיקים" כל הרעיונות התקבלו בברכה
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלוח אם נשאר על 50c באופן קבוע, כנ"ל לגבי הכונן הקשיח, כרטיס מסך וה AUX שאין לי מושג מה הוא (או ה Temp3 וה Ambient) בעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לבנות מערכת קירור מיים אבל אין לי כל כך כסף אז רציתי לשאול כמה שאלות: 1.איפה אפשר למצוא רדיטורים,(כל מיני מקומות,חפצים)...? 2.ראיתי בגלרייה אנשים עם צינורות בצבע ירוק,האם זה הצבע של הצינורות או הצבע של הנוזל (שמו חומר ירוק בתוך המים?)? 3.ראיתי פה מישהו שעשה בלוק קירור מים מפרספקס וגוף קירור רגיל,האם זה טוב,עובד? 4.תודה רבה לעונים!!!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי מחשב חדש שרכשתי שבוע שעבר השאלה שלי האם זה כל כך נחוץ לבצע O.C למעבד בשביל המשחקים החדשים שיצאו כגון farCry2 המפרט שלי M.B: Asus P5q Pro Memory: 2gb OCZ 800Mhz Power supply: Enermax PRO82+ 525w Computer Case : Hec 6a Series Graphic Card : Geforce 6200 Processor : Intel Q9450 Screen : Samsung 931bw 19[inch טוב בקשר לכרטיס מסך זה זמני [לקחתי אותו מחבר] עד ש ATI 4870 יגיע לארץ והמסך אני מודע לזה שהוא פשוט זה הפליט מהמחשב הישן שלי נ.ב לא פירטתי על כוננים אופטים וכו' תודה רבה לכול העונים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני עומד על 370FSB X 8 שזה יוצא 2960MHZ. כל זה מושג עם 1.75V למעבד וכל השאר בסטוק. המעלות שלי במנוחה הם 39 - 40 ובמאמץ מטפסים לאיזור ה65. המארז שלי הוא מהמארזים המעפנים האלה של ה150 שקל (עד שמגיע הP182) והספק הוא ספק ג'נרי. האם לדעתכם אני יכול לשפר את הOC הזה?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי זכרון בן יותר משנה, ורציתי לדעת מה ואיך ניתן לשפר אותו על פי התוצאות של הCPU-Z: האם מישהו יכול להסביר לי מה אומרת כל שורה? ואם אכן ניתן לשפר אותו (שינוי תיזמונים או משהו כזה) האם יש תוכנה או רק דרך הביוס, בגלל שלא מצאתי היכן זה בביוס. Abit AI7 תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד - AMD 955 BE לוח אם - http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3475#ov קירור - Mugen 3 הייתי שמח אם מישהו יעזור לי לעשות אוברקלוק כי אני לא ממש מבין בזה.. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במאפיינים של הווינדוס יש את הMSI CLOCK וכתוב שם MEMORY CLOCK 401 MHZ CORE CLOCK 175 יש לי אפשרות להמהרה? אם לא אז למה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את הדברים האלה ? צריך בערך מטר על מטר , בעובי של מילימטר , אולי אפילו קצת פחות .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב חברים, אני כבר הרבה זמן מחפש ולא מסתדר כל כך. אני מחפש לעשות משהו בסגנון הזה : או שהם ישבו ביחד או לחוד , אבל הכי חשוב שיהיה אפש להרכיב אותו לרצפה ולא לקיר , ושהמיכל יהיה גבוה , ושיהיה לו חור למילוי מלמעלה והיציאות והכניסות מלמטה , ראיתי משהוא ממש נחמד : שאומנם נתמך בקיר אבל אני חושב שאני יכול להרכיב אותו עומד בכל זאת , הבעיה שהוא לא במלאי באתרים שעושים משלוח לארץ ראיתי שאפשר להרכיב לבד קומבינציה ממשאבה לחוד מתאם ומיכל ועוד כל מני אביזרים אבל אני לא מבין מה מתאים למה. אשמח אם מישהוא יודע ויוכל לעזור לי לבנות כזה מערך של משאבה ומיכל , ( מ frozen cpu או כל אתר אחר שיש לכם נסיון איתו) תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - טוב כרגע ראיתי את זה : פה מכירים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא סתם החברה נתנה לרדיאטור הזה את שמו. הביקורת פה ( בגרמנית, תלמדו שפה נוספת , רגע, יש גרפים, לא צריך שפה נוספת, ) : http://ht4u.net/reviews/2009/scythe_setsugen_meets_radeon_hd5800/
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, והוא רועש מאוד במאמץ. אני לא פריק של שקט (רעשים מהDVD או הHDD לא מפריעים לי) אבל הדבר הזה הוא חתיכת טרקטור. אני לא מבין כלום בקירור. מה אני צריך לעשות כדי להשתיק אותו? צריך לקנות דברים נוספים חוץ מהקירור (משחה תרמית או משהו כזה)? איזה קירור מומלץ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מסך: DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL זיכרון: TWINMOS 4GB (1024X2) + (1024X2 DDR2 800MHz CL5 מארז: GIGABYTE TRITON 180 TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-AX1CA ספק כוח: אנרמקס ליברטי 400W -------------------------- או שאני צריכה בשביל OC את: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 ויליאמט 1.6 ומארז מידי טאוור. הקירור היחיד שיש למארז הוא מאוור 80 מ"מ מאחורה, וזה כמובן לא ממש מספיק. אני רוצה לקדוח חור למאוור בצד המארז, השאלה היא: 1)איזה גודל מאוורר כדאי לקנות? 2)איזה דגם מאוור כדאי לקנות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין הדגמים הבאים מהחנות pccenter http://www.pccenter.co.il/Product/מאוורר-scythe-shuriken-rev-b-scsk-1100-retail http://www.pccenter.co.il/Product/גוף-קירור-למעבד-zalman-cnps7000v-al-oem http://www.pccenter.co.il/Product/קירור-למעבד-ocz-vendetta האם יש דגם אחר בחנות שמומלץ? תודה והמשך ערב טוב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי GTX 470 כל המחשב שלי עומד על 38 מעלות בווינדוס שאני לא עושה כלום והכרטיס מסך על 68 מעלות .. ניקיתי אותו עכשיו ואני רואה שזה לא קשור המחשב שלי דיי חדש .. ורציתי לדעת עם זה הגיוני ? [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי עשיתי OC לכרטיס מסך 7900GTX OC ממש עלוב עליתי מ1640\670 ל-1772\685 את הOC אני עשיתי גם עם ATITOOL וגם דרך הדרייבר של NVIDIA ושאני עושה RESTART למחשב הכל מתאפס להגדרות יצרן, מישהו יודע למה? והאם יש דרך להמשיך את הOC הזה (ע"י הוספת מתח) כי מבחינת טמפ אני מגיע מקסימום ל60, ואם כן איפוא אני עושה את זה? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.8 של PRESCOTT כן אני יודע שהם חמים 512 DDR עכשיו יש לי אפשר לומר 4 מאווררים אחד על המעבד שאמרו לי שהוא די חזק (וגם שומעים כמה שהוא חזק) 2 מאוררים רגילים ואחד סתם על המארז נורא נורא נורא חלש כזה בשבילי היופי בעיקר עכשיו אני משתגע מהרעש כי המעבד מתחם ויש עומס אז מה שאני מבקש וזה די דחוף שתתנו לי פיתרון ובבקשה בלי הבדברים המקוריים קרח יבש וכאלה או צינורות מים והאל יודע מה אני רוצה משו שאפילו אני אוכל להרכיב לא משו מסובך לא מסוכן אני מתכוון למאוור אני רוצה שתמליצו לי על מאוורר שגם מאוד שקט כדי שלא יעשה לי כאב ראש ושאני אוכל לישון עם המחשב באותו חדר וגם שיקרר מצויין הכסף אני מוכן להשקיע בערך 500 שקל והבנתי שזה יותר מהממוצע לקירור כך שלא אמורה להיות ב…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברוב לוחות NF4 הצ'יפ יושב קרוב מאוד ל PCIE ולא מאפשר הרבה אופציות של קירורים... לי יש קירור פסיבי על הצ'יפ ולדעתי זה לא מספיק (אני יודע שהוא מסוגל לעבוד בחום הזה, אבל אני מעדיף שהוא יהיה קריר יותר...). מה האפשרויות שלי? ניסיתי להרכיב עליו מאורר 40ממ, עשה יותר רעש מביצועים... כרגע יושב לי על הכרטיס מסך מאורר 80ממ, אבל אני לא מת על האופציות החאפריות האלה. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחי זמן מסויים שאני משחק ב GTA אני מגלה שהמשחק פתאום לא חלק כמו בהתחלה. אפילו פעם אחת נתקע לי והייתי צריך לעשות ריסט. אני כמעט בטוח שזה בגלל שהכרטיס מסך מתחמם. הוא פשוט רותח. האם יש סטוק קירור יותר טוב ל GTX 260 שאפשר לקנות ?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה ואיזה 80ממ שקטים יש? אני צריך שניים שיהייו ממש ממש שקטים! מה מומלץ ואיפה יש לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קירור למעבד- *סוקט של המעבד: 775 *לוח אם: P5KC *שימושים: קירור למעבד חם. לא עושה OC. *אם רעש מפריע : כמה שיותר שקט. *תקציב: עד 200 שקל. *חנות מועדפת: KSP. אני צריך קירור פשוט למעבד, לא מתכנן OC, יש לי Q9300 והוא חם כמעט תמיד משהו כמו 50 מעלות ללא מאמץ. סוקט 775, לא עושה OC. כמה שפחות רועש אבל הכי חשוב לי שיהיה פשוט להרכבה, יש את הקירורים המפלצתיים שצריך להוציא מההברגה את הלוח אם ואין לי כוח להתעסק עם זה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-