אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
לינעול או לימחוק בבקשה בטעות פתחתי שתיים סליחה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חברים אני צריך עזרה ל oc בלוח via ms-6309 אני לא מוצא את הספר של הלוח ולא חומר עליו באינטרנט מי שיכול לעזור תודה לו
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בכל המאמרים מראים את המעבד עצמו, מחוץ לקופסה שלו. איך אני חושף את המעבד שנמצא בslot כזה עם ההיטסינקים, כדי לגשר את L1?
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
-
אמרו לי שאני צריך מאורר למעלה ושאני צריך חזק אז רציתי לדעת אם 120 מספיק או שצריך משהו טוב אני לא רוצה יקר כול כך
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום רכשתי היום את הכרטיס power color hd4890 עם קירור יותר טוב מהרגיל של ati הכרטיס מסך במנוחה על 57 מעלות ובמאמץ מלא הוא הגיע ל 95 מעלות זה נורמלי ? לא הגיוני שכרטיס במנוחה יהיה על 57 מעלות
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסל R9700 PRO של גיגה בייט ,ומעבד AMD 2000 מעליו עם קירור SMART FAN 2 בגלל שהמאוורר הזה חזר כל הרוח החמה עפה על הכרטיס ומחממת אותו מאוד!!! מה לעשות??? וזה עדיף על הקירור של ה- gigabyte ??? Vantec Icqberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות oc למעבד אבל בBIOS אין לי אפשרות לגשת לFSB זה באפור כזה יש לי לוח של ASUS Asus P5S800-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Intel Pentium 4 530, 3000 MHz ניסיתי הכול היתעסקתי עם כל הBIOS לא הצלחתי. תודה לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4P800 Deluxe . ל North bridge יש רק Heatsink ואין עליו מאוורר. אם אני אוסיף עליו מאוורר קטן (בסגנון שהיה על ה P2 ) זה יעזור להוריד את הטמפרטורה של הלוח אם ? ??? ואם כן איזה מאוורר לשים ?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
צריך קירור למעבד הנ"ל ללא OC סוקט 775 הגבול הוא 200 שח והדגש הוא על שקט
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שיש לי כרטיס GForce Fx 5600 של ASUS ואמרו לי פעם שאפשר לפתוח אותו עם תוכנה ל5700 אז אני רוצה לשאול אם זה אפשרי ואם כן אז איך??? רוב תודות נערך: הא הפך ל-האם [בכותרת]
-
- 12 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי בלוק ורדיאטור של Tt, ועליו יש בורג לתפוס צינור 4\1, אני רוצה להרכיב צינורות 8\3 על הבלוק והרדיאטור הזה... תודה רבה! (:
-
- 13 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום , יש לי את המפרט בצד. ועשיתי אוברקלוק מ 2.4 ל 3.6. עכשיו , הרצתי s&m והטמפרטורה הגיעה ל 74 מעלות במאמץ של 100 אחוז. האם זה בסדר ? , כל הבדיקות עברו passed. העלתי תמונות מ ה superPI תגידו לי מה דעתכם http://jifim.info/superpi.JPG תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
שלחתי את אח שלי להביא Accelero x2 לX1950PRO שלי, אבל המפגר הקטן הביא TMG AT2 http://www.thermaltake.com/product/Cooler/TMG/CL-G0086/cl-g0086.asp# יש סיכוי שהדבר הזה ישב על X195PRO של SAPPHIRE?
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
לאחר השוואות וחיפושים רבים אחר המאוורר השקט ביותר (וגם מקרר לפעמים) הגעתי לשני מאווררים בגמר האישי שלי , אם מישהו יוכל לתרום לי מידע נוסף או המלצה לגבי אחד מהם אשמח מאוד : 1. GLACIALTECH 462 - http://www.glacialtech.com.tw/pdf/Silent%20Breeze462%20II.pdf 2. AERO COOL DP-101 - http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp101.htm אז מה דעתכם ? נ.ב-אם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת את ה-GLACIALTECH או חנות בחו"ל אשמח לשמוע ...
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אתמול מרחתי משחה חדשה למעבד ... והטמפ' לא ירדה בכלל , היא אפילו עלתה באיזה מעלה או שתיים... האם זה בגלל שקניתי חרא של משחה(קניתי סתם משהו לא מוכר)..??? או בגלל שהשכבה הדקה שמרחתי שהיא עדיין לא כל כך דקה???
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
קניתי מחשב, ברצוני לבצע OC עדין. Intel C2D E8400 Asus P5KC OCZ 2X1GB 800 MHZ CL4 MSI NX9600GT OC המארז של EZCOOL כולל מאוורר 25CM קירור מעבד Artic - alpine 7 pro אשמח להצעות תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אז ככה.אני חדש וקוראים לי יהב. ואייל אם אתה רואה את זה כן זה יהב מהביצפר..חחח... בכל מקרה יש לי כמה שאלות שאני רוצה לשאול המון זמן והמחשב עושה לי בעיות אז עכשיו אני חייב להפיל עליכם את זה. אני מצטער על כל השאלות שאני הולך לשאול אבל אני מתחיל.עזרה בבקשה. קודם כל המפרט,המחשב שלי ממש ממש ממש ישן אז תבינו: מעבד: Intel Pentium 4, 1700 MHz 17 x 100 לוח אם: Tyan S2266 Trinity 510 5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM צ'יפסט: VIA VT8753 Apollo P4X266 זיכרון: 512 DDR כרטיס מסך: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 64 MB עכשיו לשאלות 1.מה דעתכם,המחשב יכול להיות מחשב חזק ללא השקעה כספית גדולה?(אני מתכנת ודרוש לי הרבה כוח אני לא גיימר אז כך שאין לי צורך במשחקים) 2.מה הטמ"פ המומלצות למעבד,לוח אם,כרט…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי אזה מחשב שמבוסס intel celeron 2400 ואני לא מצליח לעשות לו אוברקלוק . אז ככהה כדאי לשנות את מהירות הFSB צריכים לשנות תג'מפרים בלוח אם יש לי כרגע 100MHz יש לי אפשרות להגיע רק ל133MHz אז כשאני משנה את הג'מפרים בלוח אם המחשב נידלק לי אבל הוא לא מראה כלום כיאלו הכל מת! ויש למחשב הזה לוח אם של חברה מסקנה MATSONIC הינה קישור של הלוח: http://www.matsonic.com/new/productsdata/ms9158E%2B.htm אז עם יש עוד דרכים לעשות אוברקלוק למעבד אני ישמח לקבל!! פשוט רציתי להוציא את המקסימום מהמחשב הזה!! והמפרט של המחשב זה : INTEL CELERON 2400 MATSONIC MS9158E+ S478 PQI 256MB 400DDR זהו זה מה שאני יודע! רציתי לשאול מה זה הלוח אם המסקן הזה זה לוח טוב? ורק בגללו אני לא מצליח לעשות תאוברקלוק!! …
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
קודם כל סליחה על הבורות...אז ככה: יש לי עכשיו פנטיום 3 800 עם לוח אם CUV4X של ASUS ויש לי מאוורר אחד כללי... השאשול שלי הם ככה: א.איזה תוכנה הכי טובה ל-OC למעבד שלי ועד לאן אני יוכל להגיע מבלי להסתכן בקילקול המעבד... ב.איך אני משתמש בתוכנה? ג.אחרי שעשיתי OC איך אני רואה תתוצאות והאם יהיו כתוב בתוכנות כמו סנדרה את המהירות מעבד החדשה... ד.כנ"ל לזכרונות SDRAM 133MH'Z
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
יש לי מסך מטייפ של אוטו והייתי רוצה לדעת עם אפשר לחבר אותו . אין לו בקר זה חתיכת זכוכית עם חיבורים . מלמעלה יש 20 ומלמטה יש 10 איך מחברים את זה עם אפשר בכלל.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שעשיתי ניתוח ספק פתוח להחלפת המאוורר שבו (להפחתת הרעש בעיקר), אני רוצה להחליף גם את המאוורר של המארז. שמתי לב שיש לו שלושה חוטים (אדום שחור לבן), ואני לא בדיוק מבין בשביל מה זה טוב. המאווררים לרכישה שאני רואה הם בעלי 2 חוטים וזה הגיוני. מישהו יכול לנפק תובנות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
תקציב: 200 שקל לשני מאווררים ביחד[עד 100 שקל לכל מאוורר]. *גודל: 120 מ''מ (12 ס''מ). *עם או בלי לדים (צבעים/מנורות): אממ.. לא ממש אכפת לי, אבל אם יש לד, אז שהיה אדום. *ישנה עדיפות לשקט? כמה הרעש מפריע לכם מ1-10?: כן, מעדיף כמה שיותר שקט. *איזור מגורים ו/או חנות מועדפת: KSP בלבד! הערות נוספות: אני צריך שני מאווררים לשים בצד של המארז Cooler Master Storm Trooper, אז תתאימו בבקשה. =]
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אובר קלוק אז עכשיו מה לעשות כדי להיץ את המעבד תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 643 צפיות
-