עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by The Prophet,

אין יותר מידי מה לפרט על זה. השאלה בכותרת. חוץ מסידרת ה-E2XXX יש עוד משהו?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shayw,

הלוח אם נשאר על 50c באופן קבוע, כנ"ל לגבי הכונן הקשיח, כרטיס מסך וה AUX שאין לי מושג מה הוא (או ה Temp3 וה Ambient) בעיה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by gggil,

עשיתי OC קל ביותר למעבד פנטיום 4 שלי עם קירור סטוק ובלי לעלות מתחים הגעתי ל3.22GHZ מ3.0GHZ. ב3.25-3.3GHZ המחשב לא נדלק בכלל, זה אומר שצריך לעלות את המתחים?(בעומס הטמפרטורה בסדר בסביבות ה65) אם כן אז בכמה ובאיזה צעדים? המדריך באתר לא מסביר על העלאת המתחים =\ אחרי הOC למעבד עברתי לכרטיס מסך, 9500GT 256MB DDR3 עם קירור פאסיבי, התקנתי עליו מאוורר סטוק של פנטיום 4 וזה עושה עבודה יפה עד עכשיו... באתר כתוב לעלות בRIVATUNER בצעדים של 5 אבל זה מייגע כי שיפור של 3% לקח לי להגיע אחרי 5 שלבים של לעלות ב5, לשמור, לבדוק חצי שעה בתוכנה כזאת,לשחק משחק כבד שעה ובסוף ה5 שעות שיעברו השיפור הוא מזערי אז אם אני יעלה ב10-15 בכל צעד זה יהיה עד כדי כך נורא? האם יש דרך לקצר את כל המבחני יציב…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dolev16,

שלום רציתי לדעת איזה קירור אוויר טוב כדאי לי לקנות בשביל מעבד- Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T (שיתאים גם ל- E6750 אני מתלבט בינהם עדיין) שיהיה של חברת ZALMAN או Thermaltake. (חשוב שיהיה מאוורר שקט כמה שניתן) תודה..

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by nivster,

שלום, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש בקרוב (nVidia), והייתי רוצה לדעת שמות של יצרנים שהכרטיסים שלהם יציבים ב-OC כבד. עריכה: ב-OC כבד הכוונה גם ל-OC של המערכת בכלל, ו-OC של הכרטיס עצמו בפרט. תודה!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by benyben,

שלום. לאחרונה אני שם לב טוב מאוד למערכת היחסים בין האבק לבין הקירור. אני גר בעיר מאוד מאובקת (לוס אנג'לס) - ובקומה ה 6 המצב פשוט קטסטורפלי. מדוע שלא אכסה את כל פתחי האוורור של המארז? כל עוד המעבד נמצא בטמפרטורת עבודה "בריאה" (Scythe Mugen), אינו מומהר ואינו במאמץ, האם יש סיבה אמיתית לכל המאווררים הללו? הרי הם לא רק שואבים אוויר, אלא גם אבק.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי זכרון בן יותר משנה, ורציתי לדעת מה ואיך ניתן לשפר אותו על פי התוצאות של הCPU-Z: האם מישהו יכול להסביר לי מה אומרת כל שורה? ואם אכן ניתן לשפר אותו (שינוי תיזמונים או משהו כזה) האם יש תוכנה או רק דרך הביוס, בגלל שלא מצאתי היכן זה בביוס. Abit AI7 תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by EG,

כמו שאתם בטח יודעם אז בלילה משאירים את המחשב דלוק בשביל ההורדות מהאינטרנט. כאן נוצרת הבעיה (לי אישית זה לא מפריעה פשוט אמא שלי משתגעת מהרעש) אני מחפש פתרון יעיל וזול כדי להשתיק את המאווררים, לא יודע, איזה שני כפתורים שאחד שולט על כל ארבעת המאווררים הגדולים והכפתור השני על המאורר של המעבד והכרטיס מסך. שבלילה אני יוכל לכבות אותו ויהי - ש - ק - ט ! מבקש את עזרתכם ודעתכם "יאסר". נ"ב יש לי שאלה: אם אני מכבה את כל המאווררים כולם בלי יוצא מן הכלל חוץ משל הלוח, והמחשב עובד רק על הורדות מהאינטרנט יש מצב לסכנת אחד או כמה מהחלקים במחשב?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

חבר שלי נתן לי בחינם רק את הHeat sink של הולקנו 7, בלי המאוור. המקום היחדי שאני הולך לנסות את זה, זה על המחשב המשני שלי, שכרגע יש לי בו דורון 800@1066 והוא עומד על 39-40 מעלו צלזיוט עם VOLTAGE של 1.825 וזה עם מאורר והיטסינק SPIRE רגילים. אני מבקש רק ממי שיש לו את ההיטסינק, ויכול לעשות הערכה לענות על השאלה הבאה: אם אני אשים את מאורר הSPIRE שיש לי כרגע על ההיטסינק של הVOLCANO 7 עד כמה כל העסק יהיה אפקטיבי? כי אני מאוד סקפטי לגבי מוצרים של TT, ולכן אני לא יודע אם הוא שווה את כל הטירחה הזאתי.....

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. דרך אגב יש לי ספק של סיסוניק SS ET 350 + 80 קירור של AC 7 Pro

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by PuMbA,

העלתי את הFSB מ - 100 ל - 105 בהדרגה מסויימת יש לי פנטיום 4 2.4 ועכשיו הוא רושם לי 2.52 עכשיו אני עם קירור מעבד סטוק ככה אני מפחד שישרף לי למרות שהמעלות עלו רק במעלה וחצי עד שתי מעלות חום אחרי האוברקלוק עכשיו רציתי לשאול אותכם אם גם הזכרון קיבל אובר קלוק כי ראיתי בEVEREST שלזכרונות עלו המהירויות אבל זה רק תאוריה אני לא בטוח בזה אז אני שואל אם זה מה שקורה תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. השאלה בכותרת,אבל בכל זאת אני אסביר: התכוונתי לשאול מהו הכרטיס שהכי כדאי לקנות (לא כרטיס מסויים של יצרניות שונות) כדי לבצע לו אוברקלוק ושיפורי ביצועים כך שיגיע לשיפור ביצועים משמעותי? למשל:לקנות את הכרטיס הכי חדש שיש לא ישתלם מבחינה כספית ולכן הוא לא מועדף,או , לקנות כרטיס ישן מדי לא ישתלם כי גם עם אוברקלוק גדול הביצועים שלו לא יספקו במשחקים חדשים וכדומה.. עכשיו בעזרת הפרטים הללו תוכלו להגיד לי את הכרטיס המשתלם ביותר ושל איזה חברה הוא? (אין העדפה של ATi או NVIDIA) נ.ב:האם יכול כרטיס 9800XT מתוצרת ATi להיות משתלם מאוד במחיר של כ-1,650 ש"ח? Luv u ppl

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מסך: DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL זיכרון: TWINMOS 4GB (1024X2) + (1024X2 DDR2 800MHz CL5 מארז: GIGABYTE TRITON 180 TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-AX1CA ספק כוח: אנרמקס ליברטי 400W -------------------------- או שאני צריכה בשביל OC את: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by jfkk,

שלום החלפת מאוור למעבד i5 -2310 כמובן שיהיה שקט הוא נמצא בחדר השינה חשבתי על המאוור הזה Arctic Cooling Alpine 11 PLUS תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by josephu,

תיאור קצר של המארז (מצטער שאין תמונה): ATX רגיל (חדש, בתול) עם מקום ליחסית הרבה מאווררים (4*80ממ מקדימה, 2*80 מאחורה, 1*80 על הרצפה + איפה שבא לקדוח). התאוריה - חשבתי לעצמי, אולי במקום לפתוח חורים בכל מקום במארז, אני יאטום את הפאנלים (עם טייפ איטום) כך שהקופסא במשהו שקרוב ל -AIRTIGHT, אז אני מחבר מאווררים שמוציאים אוויר מאחורה ולמעלה (כמה? נראה איך המרגש), ולבסוף אני אקדח סטים של חורים קטנים בפאנלים במקומות שאני רוצה אוויר נכנס. סימני השאלה - 1. עד כמה יהיה אפשרי לאטום את המארז? 2. האם מצב של תת לחץ יעשה יותר רעש? 3. שאלת מיליון דולר - האם זה יכניס מספיק אוויר? אני קצת (מאוד) בלחץ אז אני לא מבטיח להתחיל פרויקט היום, אבל בבקשה שתפו ברעיונות...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by BioTech,

אהלן , יש לי מחשב די חזק עם כרטיס מסך חזק radon hd4850 והמחשב שלי מתחמם מהר מאוד ואז עושה רעשים. אני חושב שאין סירקולציה כמו שצריך. המצב הנוכחי הוא שיש לי שני מאוורים רציניים של 12 ס"מ, אחד בקידמת המחשב בחלק התחתון, צמוד להארד דיסק ואחד באחורה של המחשב. אחד המאוורים התקלקל אז קניתי מאוור חדש די טוב והוא יותר חזק מהשני. עכשיו השאלה שלי אליכם היא איך לסדר את המאווררים? את המאוור החזק לשים בקידמת המחשב או באחורה? (נראה לי עדיף מאחורה כי שם הוא יותר קרוב לחלל המארז ואילו המאוורר שבקידמה הוא די בצד כזה). חשבתי לעשות סירקולציה כזאת שאחד יזרים אויר פנימה ואחד יוציא איזה מהם כדאי שיעשה מה ואיך אני יודע אם הוא מזרים אויר או מוציא? הכיוון של המדבקה צריך להיות איפה .. בנוסף לכך, יש …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eyal,

במאפיינים של הווינדוס יש את הMSI CLOCK וכתוב שם MEMORY CLOCK 401 MHZ CORE CLOCK 175 יש לי אפשרות להמהרה? אם לא אז למה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by TheCrow34,

יש לי את המארז הזה המאוורר צד התקלקל. אין לי אחראיות. חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת מאוורר בגודל כזה. מישהו יודע בכל זאת היכן ניתן להשיג מאוורר בגודל 25CM? ואם אי אפשר להשיג מאוורר כזה, יש משהו שאפשר לעשות? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ETB,

המעבד פשוט רותח, 68 מעלות במצב אידיאלי, זה מוגזם. כרגע המארז פתוח ויש הרבה בלגן ולכלוך בפנים, שאני יקנה את הHeatsink החדש, אני יתחיל לארגן שם(במיוחד שעכשיו יש לי שבוע ג' ) אז מה כדיי לי לקנות בתקציב בסדר גודל של 150 +/-. עם יש למישהו רעיון לקירור המארז, יבורך, רק תקחו בחשבון שאי אפשר לשים מאוררים על הדפנות של המארז, בגלל בשדפנות שלו באות בחלק אחד( כמו במארזים הישנים של הP1). אני חשבתי על Thermaltake VOLCANO 11

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. במבט חיצוני המאורר נראה איכותי , מותקנות במסגרת גומיות לספיגת זעוזים. צורה חדשנית לעומת מתחרים, נבנה מפלסטיק קשיח ומגיע עם אחריות ארוכה. ההתקנה ארכה מספר דקות, המחשב הופעל ועתה נותר לבחון את ביצועי המאורר לעומת הרעש המופק ממנו. ב12V המאורר ב 1500RPM ודוחף 56CFM בעשותו זאת נוצר רעש בעוצמה 23.5 dB על פי הגדרות יצרן. משמיעה ראשונית המאורר שקט, יותר מן 23 דציבל להערכתי כמעט 30 DB, היתרון שהרעש המופק מגיע בתדרים פחות צורמים כפי שהיה עם מאורר ANTEC TRI-COOL 120. לאחר שהמאורר חובר אל בקר הונמך מהירותו אל 1000RPM, בכך הושגה ירידה משמעותית ברעש המופק ועדיין המאורר דוחף לא מעט אוויר. ברגע זה מאורר הספק כוח [Antec Neo HE 430] יותר דומיננטי והרעש המופק ממנו [סביבות 20DB] בולט אל מעל …

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by zomo,

יש לי פרסקוט 3.0 והוא עשה לי רעשים והוא חם והמחשב התחיל לזוז לאט יעזור לי אם אני יקנה לו איזה מאוור נחמד?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. המפרט שלי בצד ימין כאן בצד, E8400 היה לי 3.6 שעשו לי כשקניתי את המחשב ועכשיו סתם בדקתי וזה חזר ל-3.0 והסתכלתי גם ב-EVERST ובכל מקום 3.0 למה זה קרה? איך אני מחזיר את זה ? עריכה : יכול להיות בגלל שהוספתי 2 זכרונות ? בכל מקרה, איך אני עושה אותו מחדש ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Night,

אני לא עושה OC, רק מחפש לבטל כמה שיותר מהרעש שהקופסא הזאת מוציאה כרגע אני עם הקירור סטוק שהתחיל לחפור קצת לאחרונה אני מחפש קירור שאוכל בעתיד להעביר למחשב הבא, כלומר שיתאים גם ל i5/i7 - האם קיים אחד כזה? תקציב- בעקרון מוכן להשקיע עד 300 ש"ח אבל מעדיף כמה שיותר זול, לכיוון ה200 אם יש... אשמח לקבל המלצות תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by sambusak,

זהו עיצוב מחדש של מארז פול טוור של MACASE KA-S80. המארז עטוף ביריעות אלומיניום וקטיפה שחורה!!! אגב, זה המארז שיקבל בשלב מסוים קירור מים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by EMAN,

שלום אני חדש פה יש לי כרטיס מסך 6600 ורציתי לשאול עם איזה תוכנה הכי מומלץ לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך. האם יש מצב כלשהו שהכרטיס שלי יפגם בצורה בלתי הפיכה כלשהי?...

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.