עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by c0git0,

המפרט: לוח אם: shuttle av18e - נותן קפיצות של 1mhz ועדכון וולטג' עד 1.825 מעבד: celeron 1100a tualatin מקרר: volcano 7+ (רעש!!!!) זיכרון: Kingston 133Mhz 256MB הכי פשוט, סטיק אחד אני לא מצליח לעלות מעבר ל 124mhz fsb - לא עובר POST לא הגיוני שזה הזיכרון כי הוא 133 המעבד לא מספיק להתחמם עד ה POST מה יכולה להיות הבעיה? (לא ש 1100a@1364Mhz זה כזה רע, אני רוצה עוד!!)

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by razoli,

היה לי מאורר של MSI ללוח הבא http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=651 והא נשרף ויש לי שם בעיה של גובה כי מעל יש את הכרטיס המסך. לכן איזה מאורר אתם ממליצים ל להחליף?

• 2 תגובות
    • 416 צפיות
  3. יש לי AXP1600+ ואני מריץ אותו ב- 1870 MHZ יציב בלי בעיות. כל MHZ נוסף במוקדם או במאוחר מפיל את המערכת - למה? אני רוצה לפתוח את המכפלה של המעבד, וה- FSB מוגדר אצלי על 178MHZ. במידה ואני פותח את המכפלה צריכה להיות בעיה למעבד לרוץ ב- 12.5X178 שזה אומר המון מגה הרצים == AXP2800+ ==2225? השורה התחתונה היא איך אני מצליח להביא את המערכת לקצה גבול יכולת (ביציבות!!!) ללא נזק לטווח הקרוב. אם איני טועה, העלאת מתח מזיקה לרכיבים ואף מקצרת משמעותית את חייהם - בבקשה להמנע מפתרונות שקשורים בנושא. ההמהרה אמורה להיות קבועה ללא שינויים (לא בשביל לראות לאן הגעתי ואז להוריד אותה חזרה) ולטווח הארוך. תודה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  4. איך אפשר לברר? בתמונה פתחתי גם S&M להעמסה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  5. הקירור U12P יתאים ללוח P55M-U12P ? יש לי מארז CM690 ושמתי לב שהמעבד לא נמצא באמצע של האיזור עם החורים מאחורי הלוח. זה לוח מיני ATX, קניתי אותו בלי לדעת את זה :\ לא תהיה לי בעיה אם אני אקנה את הקירור הזה ? (יש לו פלטה אחורית) ואיך הלוח לOC ? כמו שאר הP55 של ג'יגה ביט ?

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  6. אמרו לי שאפשר להדביק עם סיליקון אבל אני מפחד שהחום לא יעבור בצורה טובה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by shuki_b,

שלום, קניתי מאווורר כמו שרשום למעלה ולפי מה שהבנתי הוא לא מתאים לסוקט של Q6600. זה נכון או שאני טועה? (עדיין לא קיבלתי את המחשב) ובכלל, האם זהו מאוורר טוב ואיכותי?, כי המחיר אמור להצדיק את זה (250 ש"ח) אני מקווה שלא אכלתי אותה ???

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  8. מישהו יודע? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  9. שלום רב! יש לי מחשב חדש קניתי מלפני חודש מעבד: PENTIUM D820 2.8 SMITHFIELD . מאוור מקורי של אינטל בא עם המחשב תושבת 775 (העגול הזה). הבעיה היא שאתמול הסתכלתי על הטמפ' של המעבד וראיתי שהם בסביבות 52 מעלות. מה שמוזר היה שהי רשום שהמאוורר מסתובב על מהירות נמוכה 650 סל'ד בערך. ובדרך כלל הטמפ' לא עולות על 45-50 גגגגגג.... ניראה לי שהמאוורר זז במהירות איטית מדי.. מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 959 צפיות
  10. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מעוניין לברר קצת על קירור מים לפניי שאני נכנס לזה איך אני מקרר גם את המעבד גם את הכרטיס מסך וגם את הצ'יפסטים של הלוח(אם צריך) מה אני צריך לקנות בשביל זה? (לא מחפש דברים ממש יקרים)

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  11. שלום יש לי מאוורר 4סמ קטן וחדש(סתם חברה)עכשיו יש לו שני חוטים לחיבור פלסטיק עם שני חורים...עכשיו בלוח שלי יש כניסות עם "שלושה פינים" עכשיו אם אני יחבר אותו רק לשניים ואחד ישאיר יש איזו סכנה?אני מבין שהשלישי הוא "אדמה" לא יקרה כלום?

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  12. שמתי לב שהמאוורר בביג טייפון הוא עובד מקסימלית על 1300RPM,יש מצב להחליף מאוורר שם נגיד משהו שעובד על 1500-2000 RPM? לאחד כמוני שטמפ לא מספקת אותו במעבד זה אפשרי לא? למשל כזה מאוורר נראה לי הרבה יותר טוב ממה שיש סטוק בביג... http://www.thermaltake.com/product/DCfan/Standard/a2368/a2368.asp 2000RPM 21DBA נשמה יותר טוב בהרבה...מה אתה אומרים? נ.ב מדובר בביג טייפון גירסה רגילה*

• 12 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by benx,

העלתי את ה fsb מ200 ל227 זה אומר שהמעבד על 3400mhz, היחסים שלי על 3:2 קיצר, ברגע שאני מעלה אותו מעל 3500mhz ואני מדליק פריים, עוד לפני שהוא מסיים לעשות מבחן אחד המחשב דופק ריסט... קצת מאכזב לאור העבודה שבעומס המעבד על 56 מעלות ובמנוחה 30.... מה זה יכול להיות ? צריך להעלות את המתח או שאולי לשנות את התזמונים ?

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  14. שלום למומחים. יש לי מחשב דיי חדש, עם מעבד E8400, לוח אם של אינטל ו2 ג'יגה זיכרון. חודשיים שלושה אחרי שהתחלתי לעבוד איתו קיבלתי התראות מהתוכנה של intel - שיש לי בעייה ב- processor thermal margin שהערך קטן מ20. כל פעם שהייתי מריץ משהו כבד (קידוד סרטים ומשחקים כבדים) אז התוכנה קפצה והתריעה על margin נמוך שנשאר. שלחתי את המחשב לתיקון ואמרו לי שם שהיתה בעייה עם המאוורר של המעבד ובאמת החליפו לי אותו. כשהגעתי פתחתי את התוכנה של אינטל ושמתי לב שה-processor thermal margin תמיד תקוע על 70 מעלות! כיאילו הם קיבעו לי את הטמפרטורה או משהו כזה. בעצת אנשי הפורום הורדתי תוכנה בשם core temp והציעו לי לבדוק את הטמפרטורה של המעבד עצמו. שמתי לב שבאמת הטמפרטורה עולה ומגיעה ל100% (אין לי…

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by zolder,

שלום לכולם. יש לי את המארז XASER 3 עם ה-7 מאווררים,חוץ מזה שהחלפתי 2 מאווררים(אלו שבצדדים) במאווררים עם האור שגם עושים יותר אויר,המעבד שלי הוא AMD XP2000,לוח אם VAX ווולקנו 9 והטמפ' של המעבד שלי היא 50 מעלות בערך ברגע זה(וממש לא חם עכשיו). מה יכולה להיות הסיבה? אתמול פירקתי את הוולקנו ומרחתי שוב משחה אז כנראה שזה לא זה.

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  16. טוב אז ככה- קראתי את המדריך באמר ויש לי שאלה בקשר למיקום המאווררים. יש לי מאוורר 80 מקדימה - מכניס,ומאורר 80 מאחורה - מוציא.(וגם על הספק אבל לא נירא לי שזה נחשב). בעקרון רציתי להוסיף מאורר 80 מהצד מול הכרטיס מסך שיוציא אויר. ברצוני לדעת אם זה יהיה שווה, או שאתם ממליצים לי לסדר איזה קומבינציה שונה. תודה.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  17. יש מצב שניתן להגיע למהירות של 3G יציבה וקבועה עם המפרט הנ"ל?? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤899 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כונן קשיח Samsung HD501LJ 500GB SATA2 16MB ¤285 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤292 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe ¤854 מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 ¤361 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W ¤516 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 אני מעוניין בהמהרת המעבד (OC) ¤2 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=oc1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3786¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by massinvallus,

אני מתכוון לעשות OC ל2100+ עם לוח NF7 אני מקווה להגיע ל11.5*220 אני צריך לקנות Crystal Orb או מאווררים נוספים למארז Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower ?

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  19. חיפשתי בגוגל Thermaltake BigTyphoon Benchmark...והוא לא מצא.... למישהו אולי יש איזה אתר שיש שם השוואה של הגוף הזה....

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  20. Started by sashakrik,

שלום, יש לי בסלון מחשב HTPC שמיועד לסרטים ו- PES2012 המחשב מבוסס על מעבד E2140 וכרטיס מסך GTS450 הייתי רוצה לסחוט עוד קצת ביצועים מהמעבד הזה אבל השאלה אם בכלל שווה להשקיע כסף בקירור ובסוף תוספת הביצועים תהייה מיזערית. מה דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by zobb,

בPCH חסר להם את הSK-7 רציתי לדעת אם כדאי לקנות אותו

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  22. Started by semi-t,

אני מתלבט בין כמה קירורים שונים של חברת זלמן לכרטיס מסך שלי: VF700-Cu LED - 215 VF700-Cu - 189 VF900-Cu - 235 VF900-Cu LED - לא מצאתי אחד כזה בשום מקום.. מישהו יודע איפה יש? Fatal1ty - 215 המחירים בצד בשקלים.. בינתיים הכי נמוך שהצלחתי למצוא.. מי מהם הכי טוב/משתלם? שמעתי שחלקם זורקים אוויר חם למארז..? זה נכון? נ.ב. - הכרטיס שלי עומד על 60 בסטוק במנוחה ועל 75 ומעלה (לפעמים 80) במשחקים.. ואני מעוניין לעשות לו OC.. תודה.

• 11 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by FiR3SaLe,

רציתי לדעת מהי הטמפרטורה הרציונלית למעבדי q6600 revision b3 (במנוחה ובמאמץ',קירור סטוק)

• 1 תגובה
    • 408 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לבצע OC (לא אני הכוונה לטכנאי). המעבד שלי הוא Q6600 . אני רוצה להגיע עם OC ל3GHZ. איזה קירור אני אצרך לזה? יש לי זיכוי באייבורי של 220 ש''ח אז בבקשה תמליצו לי על קירור עד 300ש''ח(כולל הזיכוי). אם צריך עוד נתונים על המפרט שלי תגידו . תודה וסליחה על הבורות,אני ממש לא מבין ב OC וקירור.

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  25. Started by ISmile4U,

המאוורר בחלון שיוציא או יכניס אוויר? המאוורר שבראש המארז באמצע אחרי הספק שיוציא אוויר או יכניס אויר? איך לסדר את המאוורר/ים שמתחת לספק ? איך לסדר את המאווררים שבחזיק המארז? והינה כמה תמנות מהחיתוך שבצעתי היום עבור המאוורר העליון.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.