עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Aviv Shemesh,

שלום , ברשותי כרטיס Sapphire Amd Radeon 6950 hd 2gb בגרסא הזאת . http://www.newsbyme.info/review-sapphire-radeon-hd-6950-dirt-3-edition/ רציתי לדעת בבקשה בקשר לOverdrive שנמצא בהגדרות של הכרטיס מסך , עד כמה המאוורר הנוסף בגרסא הזאת משמעותי לOC . עד כמה Overdrive שהוא די מוגבל פה הבנתי, ישפר את הביצועים בGaming ואם זה וכדאי לעשות את זה מבחינת סיכון-תמורה דרך דריבר הכרטיס . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Satlan,

מישהו בפורום הגיע לזה יציב? אם כן, איזה מתחים מכפלות וכו' ~ לפני שאני מנסה לבד בתודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by slrr,

אם עשיתי ל-920 OC ל-3.00 אז בעצם יש לי 940??

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. OKY אז ככה הזמנתי לפני יומיים בערך 6200 מ אולסייל עכשיו קיבלתי את הכרטיס עוד לא התקנתי... הכרטיס נראה מצויין. עכשיו אני הולך להתקין ולהביא לכם עוד חדשות בדקות הקרובות

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Idom,

שלום לכולם לפני כשבוע התחדשתי במחשב הנ"ל לוח Asus p5b deluxe זכרון Geil ultra dual 1gb 800mhz מעבד Inte Duo core 6400 2.18 קירור Big typhoon כ.מסך Leadteak 7600GT Extreme ספק Enermax liberty 400 מארז Soprano vb1000sws מצ"ב שני צילומים מ CPUZ שמראים שהזיכרון עובד על 333mhz,מדוע ובכלל אני מעוניין להפיק מהמחשב יותר ממה שהוא נותן לי היום, אני דיי חדש בנושא של OC,אני ראיתי שיש באתר מדריכים כתובים בנושא,אך אשמח לקבל המלצות מה כדאי לבצע לפי המפרט שלי ואיך אני גורם לזיכרון לעבוד לפחות במהירות האמיתית שלו. תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by amisha,

מוד קטן ומוסיף שעשיתי ע"י חריטה בעזרת הדראמל והשתלת לדים בפרספקס בקצוות כך שהם בלתי נראים אז מה אתם אומרים ??

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by birkoff_g,

א)איך אני יכול לראות את הטמפרטורנ של המחשב שלי? (יש לי PCPartner) ב)איפה אני יכול להשיג מדריכים למודינג? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by gammi,

היי, אז ככה, יש לי בעיה קטנה. אתמול בלילה מתתי משיעמום והתחלתי לקרוא כמעט את כל המאמרים/ביקורות/מדריכים שיש באתר ;D ובמקרה ראיתי את המדריך שמסביר איך להוציא את המאוורר מספק כוח ישן ולהשתמש בו... קיצר, נזכרתי שיש לי מארז עתיק עם ספק בן מיליון שנה (יותר נכון בן 3 חודשים) שאין לי מה לעשות אותו, אז פירקתי את האימא שלו היום והוצאתי את המאוורר שלו. הבעיה שלי עכשיו היא איך לחבר אותו ??? אני רוצה לחבר אותו ישירות לספק כוח (שיש לי עכשיו במחשב), אז אין בעיה לחבר את המאוורר לפלאג כזה של 4 פינים, שטויות. אבל איך עכשיו אני מחבר אותו לספק? הפלאג של ה-4 פינים שיש לי מהספק הישן הוא נקבה, אבל אני צריך חיבור זכר כדי להתחבר לספק כוח במחשב שלי. מה עושים??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by bah10,

קראתם את הידיעה באתר? הצליחו להמהיר את המעבד 1.6A ל2400 מגה"צ. מסתבר שאינטל שחקת אותה עם המעבדים החדשים עם ליבת NORTHWOOD במחינת OVER CLOCK http://www.hwzone.co.il/ http://www.3dgameman.com/vr/azzo/intel_p4_16a/video_review.htm

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ORrrr,

שלום, היום בגלל שזה יום כיפור ואני צם היה לי משעמם, אז החלטתי לראות סוף סוף מה נסגר עם המחשב שלי בנודע לאוברקלוק.. לפני כמה חודשים שעוד היה לי קירור מקורי של איי אמ די למעבד לא יכולתי להעלות את הבאס אפילו ל 136 בלי שזה היה עושה ריסטרט או נתקע... היום אחרי שיש לי כבר קירור חדש רציתי גם לראות אם הוא שווה משהו.. התחלתי לאט לאט כל פעם מעלה 2 מגה הרץ.. בסופו של דבר הצלחתי להגיע מ 134(התחלתי) ל 154(האובר) ויכול להיות הייתי יכול עוד קצת אבל כשהייתי ב 152 העלתי ישר ל 156 ושזה בא לווינדוז המחשב נתקע, אז שמתי על 154.. מעלות במנוחה 44 ואחרי כמה Aquamark03 היה משהו כמו 47-48 מעלות, עכשיו אני שם פריים ועוד כמה שעות נראה מה יהיה.. אז מה אתם אומרים? המפרט שלי בצד, ומי שלא יכול לראות הוא…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by zomo,

יש לי פרסקוט 3.0 והוא עשה לי רעשים והוא חם והמחשב התחיל לזוז לאט יעזור לי אם אני יקנה לו איזה מאוור נחמד?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by wraithLord,

נתחיל במצבנו עד כה. הG3250 שלי, פנטיום כפול ליבה מבוסס Haswell, פשוט לא זריז מספיק לעשות פעולות הדורשות מאמץ כביר ומיידי, דוגמאת פיזיקה->ראם או מיפוי Java לplugin או רנדור של תוכן עמוס. *תמונות בהמשך* אז לקחתי את מתח היסוד שלו והמהרתי את כל הstepping ב0.007 וולט. עם 110% current efficiency בהגדרות בסיס בביוס. אנחנו מדברים על לוח H81M-a של אסוס. יצא בדיוק מה שרציתי. כל תהליך הstepping נעשה הרבה יותר יעיל ועם היכולות המוטבעות של השבב אני צורך למען האמת הרבה פחות אנרגיה ומקבל תוצאות יותר מהר (נא לציין שהשבב(ים) לא עובר עדיין את המחסום ה3250 GHZ ולמה לו? הוא מבצע את כל רמות החישוב בהמהרה. מה שיוצא לי לבסוף עם הsetup הזה הוא: מיליונים של F…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by idandavid,

קניתי מחשב לפני שבועיים ובימים האחרונים אני מנסה לעשות אוברקלוקינג ולא עובר את ה3.6GHZ המפרט המלא: i5 760 scythe kabuto gigabyte p55a ud4p 2x 2gb kingston 1333 ddr3 WD black caviar 1tb gigabyte gtx460 OC Sea Sonic 620w CM690 II plus טיפים או הצעות? קראתי פה את המדריכים וברוב המקרים המחשב לא עולה וכשהוא כן אז השתמשתי בOCCT והוא קרס אחרי כמה דקות. כרגע המחשב יציב על 3.6 קצת נתוני ביוס: BCLK 180 Multiplier 20 Vcore 1.184 הכפלת זכרונות על 8 וכרגע הם על 1440 טמפרטורות המעבד ממש ברגע זה כשהוא במנוחה ואני כותב פה 38 מעלות (נתון של REALTEMP) של הליבה החמה ו34 לליבה אחרת קרירה יותר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by EMAN,

שלום אני חדש פה יש לי כרטיס מסך 6600 ורציתי לשאול עם איזה תוכנה הכי מומלץ לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך. האם יש מצב כלשהו שהכרטיס שלי יפגם בצורה בלתי הפיכה כלשהי?...

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by dani44,

אז ככה לפני כחודשיים אבא שלי החליף מאוורר במחשב (נראה לי מקורי של אינטל) כי הקודם היה עושה רעשים מוזרים. אחרי שהוא החליף הגעתי הביתה אני מרגיש את המחשב עובד לאט,אני מסתכל בתוכנה SPEED FAN על ה RPM שלו ואני מופתע לגלות שהוא עומד על מאוד נמוך.. יש לי 2 מאווררים במחשב. 1)עובד על 17 אלף RPM 2)של המעבד,עובד על 12 אלף כרגע,שלפני כן הוא היה עובד על 8 אלף. רציתי לדעת מה הפתירון של זה? ומה הבעיה שזה ככה? הרי המאוורר חדש. יש לי מעבד 775 של אינטל פנטיום 4. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by dennis14,

נ"ב: אני לא מדבר על בלוקים לקירור מים כמובן. אני חושב על זה כי לא בטוח שקירור הסטוק יעמוד ב - OC אחרי בעלאת מתחים דרך GPU VOLTAGE TUNER של EVGA, או שאני טועה והוא יעמוד בזה ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by beekiller,

שלום לכולם המערכת שלי : e6300 1.86ghz gigabyte 965 - dq6 2gb ram kingston value ram 667 mhz gf7600gt extreme משתמש בקירור מעבד המקורי של אינטל שהגיע עם המעבד השאלות שלי : 1. האם PCI ו PCIE ננעל אוטומאטית בביוס לפניי שעושים OC 2.מה הדברים שצריך לעשות לפניי שמתחילים תודה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. כמובן שיהיה שקט.. ואם אפשר מRMS.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. במחשב כרגע יש מאוורר אחד שמכניס אוויר, בגודל 12 סנטימטר. מאוורר שני (תקול) של 8 סנטימטר שמוציא אוויר(מתחת לספק הכח). אני מעוניין להחליף את התקול בחדש. חשבתי לקחת של 12 סנטימטר, כי הוא גדול יותר ולכן כביכול טוב יותר. האם זה נכון? או שמאוורר של 8 סנטימטר, יעשה את העבודה(כמו שעשה עד עכשיו, אני מניח) לא פחות טוב?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ממצב אחים שלי ?! אז ככה הצלחתי לשכנע את ההורים שלי שיקנו לי גוף קירור למעבד כי הוא מתחמם מהר והוא מגיע ל - 56-58 מעלות כשהוא במאמץ בינוני ... ועכשיו שתדעו אני לא מבין בזה בגרוששש אז באתי להתייעץ אתכם ... איזה גוף חימום הכי טוב אבל באמת הכי טוב אני אוכל למצוא עד גג 350 ש"ח ?! האם אותו גוף החימום יוכל להוריד לי את ה - 56-58 מעלות מהמעבד ל - 41-44 מעלות כשאר המחשב במאמץ בינוני ?! כאילו שלא יהיה לי 41-44 מעלות בלי שהמחשב יתאמץ, כי עכשיו זה ככה ... אגב אני מפעיל שרת Mu Online פרטי על המחשב שלי וכאשר אני נכנס למשחק יש לי 56-58 מעלות על המעבד וזה די חם ... אז אחרי שאני מפעיל את השרת אני רוצה שיהיה לי 41-44 (אפילו פחות זה יהיה טוב יותר !) מעלות במעבד ... קיצור הבנתם אותי ... אני …

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קניתי את המאוורר הזה של COOLER MASTER: http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=36&id=4410 אותו מאוורר מגיע גם עם גופי הקירור החדשים של החברה. אני יודע שהוא מסתובב מהר יחסית למאוורר שקט אבל CM מדגישים שהוא לא רועש. כאשר אני מחבר אותו הוא עושה רעש נוראי בערך כמו של 8800GTS 320M על 90% אולי אפילו יותר גרוע. מישהו יודע אם ככה זה אמור להיות או שקיבלתי מאוורר פגום?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by SubX,

אחרי שהדלתא היתפרקה מה19V החלטתי להיזהר מהמתח הזה! עכשיו לקחתי מאוורר מארז שהיה נח במגירה כבר שבועיים עקב היתפרקות הלהבים.. תיקנתי אותו וגם עבר צביעה חדשה אחרי כמה פירוקים של המעבר ל17V ועכשיו תיקנתי אותו סופית והוא חזק ויציב אחרי כמה הלחמות בעזרת מלחם.. כשהמאוורר עבר ל17V הוא היסתובב מהר מאוד וכמות דחיפת האויר גדלה בהרבה, אפילו יותר מהSF2 במהירות של 4897rpm.. כרגע הוא נח בתוך המארז שלי על 12V נורמליים.. מה דעתכם?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by bezadon,

מאז שהתחלתי לשחק Bioshock התחיל להיות אצלי מצב מוזר - כל כמה זמן הכרטיס היה קורס, כלומר, המשחק נתקע, מסך שחור ואז עולה לי ההודעה של ה VPU Recover. (יש לי את הדרייברים האחרונים...) כשהורדתי את כל הגדרות הגרפיקה ל Low זה לא קרה. בכל אופן, השארתי את ה Catalyst Control Center פתוח בעמוד של מד המעלות. אז התחלתי לשנות את ההגדרות גרפיקה במשחק כדי לראות מה גורם בדיוק לקריסה (כשמד המעלות פתוח ברקע). בקיצור הגעתי למסקנה הבאה - בכל פעם שהכרטיס מגיע ל 80 מעלות הוא פשוט קורס. מדוע זה קורה ? האם אלו הגדרות בביוס של הלוח אם ? האם הכרטיס דפוק? האם זו הגדרה כלשהי (כמו שיש הגדרות למעבד של המחשב - שאם הוא מגיע לטמפ' של 70 מעלות המחשב עושה ריסטרט). איפה אני שולט על זה? ואולי בכלל הכרטיס ד…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Ymac,

הי, ברשותי מארז HAF 932 ועם כל הכבוד לHigh Air Flow זה פשוט שואב אבק.. אז רציתי לשאול פה אם מישהו מכיר מקום לקנות פילטרים לאינטייק של המארז הנ"ל? (230 מ"מ מקדימה ובצד) ואם אין חיה כזאת, אז מאיזה חומר אפשר להכין פילטרים? (לא משהו חד-פעמי כמו גרביון) תודה על ההתיחסות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by mrbig,

טוב -אני די חדש בעניין אבל לפי מה שהבנתי ניתן לעשות אוברקלוק למעבד בשתי דרכים 1 להגדיל את המכפלה (לדוגמה 200MHZ*12=2400) אז לעשות 200*13 =2600 דרך זו למיטב הבנתי אין לה השפעה על מודולי הזיכרון והיא לא מושפעת מזיכרון DDR לא איכותי ולכן היא תלוייה רק ביכולות לוח האם והמעבד !. 2.להגדיל את רכיב ה באס -ממה שראיתי בפורומים זו הדרך המועדפת על רוב האנשים בפורום! לפי מה שהבנתי לבאס יש השפעה על מהירות הבאס של כל רכיבי המחשב כמו כרטיס מסך ומודולי זיכרון כלומר אם מעבד שעבד בבאס של 200 עכשיו עובד בבאס של 210 -אז גם מודולי הזיכרון שלו עובדים ב 210 -ואם מודולי הזיכרון מוגבלים ביכולות אז שם היא הנקודה הגבוהה של האוברקלוק! שאלתי היא למה בוחרים כולם לעשות בדרך ב ולא בדרך א ?? וגם מה קשור…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים