אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
עשיתי OC לכרטיס 7600 של לידטק בעזרת עיפרון והוא כרגע נמצא על 750 למעבד 850 לזכרון הכל רץ יפה ויציב אבל יש לי כמה שאלות שאני לא מבין קודם הבנתי שהOC כזה למעבד צריך להיות יחסית משמעותי ב 3DMARK והוא הוסיף רק 500 נק' בארך בכל אופן הבעיה היא יותר מטרידה היא שאחרי שהמחשב דלוק איזה שלוש ארבע ימים הפעלתי את ATITOOL בשביל לבדוק אותו שוב אחרי תקופה של עבודה רצופה והקובייה מסתובבת בטיקים כאילו משהוא לא בסדר גם כשאני מוריד לתדירות הרגילה אבל כשאני מריץ 3DMARK הכל עוב חלק יחסית הATITOOL מסתדר רק אם אני עושה ריסתי למחשב למשהוא יש מוסג למה זה?
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות נייד עם כרטיס מסך מובנה או נפרד לאחר שהנייד האחרון שלי הושבת בגלל שהכרטיס מסך התקלקל מחימום יתר (לאחר שנתיים וחצי בלבד...). הלפטופ שאני רוצה לקנות הוא dell inspiron n5010 ורציתי לדעת באופן כללי האם האוורור בו טוב והאם כדאי לי לקחת את הדגם עם ה-ATI Mobility RADEON HD 5470 1GB או עם המובנה של intel? האם האחריות 3 שנים של דל מכסה גם מקרה בו כרטיס המסך התקלקל בגלל חימום יתר?
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
איזו משחה עדיף? ARCTIC COOLING MX-1 או Arctic Silver 5
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
הצלחתי להגיע עם 965G ל 2.7 גיגה אבל הואלא מוצא את ה HDD בהפעלת המחשב 9*300mhz יש למישהו רעיון איך להגדיר ככה שיעבוד ?
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם כדאי לקחת את ה volcano 10 או 11 http://www.optimasys.co.il/TohenMainF.asp?idd=23&cat=Fan או אולי בכלל משהו אחר ה 10 זול ממנו ושנייהם נראים טוב אבל אני לא המבין הכי גדול ואני כבר יודע שמה שאנראה טוב לא תמיד טוב מה היים ממליצים? יש לי עכשיו AMD 1.1 @1333 אם היטסינק גנרי.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מאווררים למארז: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1818 או זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1819 למארז NZXT APOLLO אני רוצה לשים אחד מקדימה ולהחליף את האחורים כי הוא מאד חלש. יש להם ביצועים טובים מאד, מה כדאי? עוד משהו: אם אני לוקח את שניהם בגירסאות הכי חזקות שלהם וקונה בקרת שליטה אני אוכל להוריד את המהירות בלי בעיה נכון? אם כן, תמליצו לי על מערכת בקרה שתכנס טוב למארז שלי עד 200 שקל רצוי מהחנות פנדה כי אני מב"ש (אפשר גם מנועה כי אני קונה מהם את המאווררים). שמתי עין על זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1881 הוא לא יפריע לדלת של המארז להסגר? תודה ענקיתת
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
I finally decided to buy a water cooling system since if i wanna over i gotte pump the rpm and that just lame havin to play with that every day.... So i came to you Hwzone looking for info and advice that will help me decide what water cooling system will i buy... since as i see it i can pick Emp which u all will prolly recommand... but ive read the review here over that system and it didnt sound so great... so ofcuse i went to "some sites" and saw the Azetek aka WaterChill... Searched For some review about it and all looked sweeet as pie... havent found any other systems sellin on sites.... unless u can direct me to one.... Im not so sure i wanna buy the system in parts…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מעבד E6420 קירור סטוק, צריך למרוח משחה טרמית? בין המעבד לקרור? כמה בדיוק מורחים? ואיזה סוג משחה כדאי לקנות ? אם אני רוכש קרור מסוג אחר יותר מקצועי, אזי למרוח כמות אחרת ? משחה אחרת ? תודה לכל העונים, בברכת יום טוב
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
לפני שבועיים ספרתי לכם באושר רב שהזכרונות שלי עלו ל-220. הורדתי את המכפלה של המעבד כדי שאני לא איהה במצב של אוברקלוק אמיתי, ואת ה HT השארתי על AUTO. המחשב עלה ו MEMTEST עבר...הבעיה הייתה כזו: 1. המתח למעבד היה 1.35 2. האינטרנט לא התחבר 3. הופיע מסך כחול בפעם הראשונה ואז המחשב נתקע, אחרי שאיפסתי את הביוס ועשיתי את זה שוב, שוב היה מסך כחול. 4. בביוס אחרי העדכון יש אפשרות רק להוסיף בין 0.05 ל 0.2 למתח המעבד...אז עשיתי את זה...ונראה לי שזה מה שגרם למסכים הכחולים מה הייתה הבעיה? תודה, שחר
-
- 4 תגובות
- 458 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש עם מעבד של amd athlon 64 x2 5600 אם אני טועה בשם אז הוא עלה בערך 1000 שקל עכשיו התקנתי את התוכנות שבאו איתו כולל ה dual core center ובתוכנה הזאת רשום לי שהטמפרטורה היא 67c ונראה לי שזה מאוד גבוה המארז הוא של ez cool עם מאורר ענק בצד יש לי סיבה לדאוג? ומה כדאי לעשות? הטמפרטורה של של ההארד דרייב לפי תוכנה אחרת היא 44c שגם נראה לי קצת גבוה... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
-
-
היי לכולם. רציתי לדעת האם מיקום המאווררים שלי מהווה סירקולציה טובה. כמובן שייתכן.אני מצרף ציור כדי שיהיה קל להסביר על מה מדובר. מתנצל מראש על חוסר הכשרון! הריבוע הגדול זה המארז. הריבוע האדום זה לוח האם. העיגולים הכחולים הם מאווררים. וכיווני החצים מראים האם הם מושכים או מכניסים אוויר. כמה הערות:בספק יש מאוורר אחד אנכי.יש חץ שמוביל אל חוץ המארז, אבל זה פשוט נעשה בזכות חורי האיוורור והמוורר 12CM של הספק שמושךלמעלה והחוצה. ישנו עוד מאוורר על המעבד מן הסתם שמכניס אוויר. לא ציירתי אותו כדי שלא יהיה בלאגן. ודבר אחרון - המאוורר הגדול שאתם רואים באמצע הוא למעשה על דלת המארז. המאוורר הזה עדיין לא נקנה ואני כאן כדי להתייעץ איתכם איזה מאוורר לקנות, והאם המיקום הזה טוב בשבילו. המאוורר…
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
Uploaded with ImageShack.us הטמפ' והמתח תקינים? אני עם Mugen 2 P55-UD3
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי את המוצרים ה קניתי 2 SMART FAN אחד של Tt שני של ENERMAX ואחד רגיל עם אור כחול SUNBEAM ומשחה טרמית SILUER 5 אני צריך עזרה עם סדור המאוררים במארז וגם מצאתי ש במארז רק 2 FAN אחורים מוצאים אויר שאר ה FAN 5 מכנסים אויר יש לי 7 FAN 5 של המארז 2 של COOL MASTER המעבד יושב ספארק 7+ Thermaltake Highest Xaser III V1000A אני השמח עם תוכלו לעזור לי גם במריחה של SILUER 5 תודה רבה לכול העוזרים
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לו אפילו אי מייל שם...אני רוצה לשאול אותו משהו על הפרוייקט שלו דרך אגב אני מתכוון ל : המארז השקוף של יניב אז אם מישהו יודע מיהו או אי מייל שלו או ICQ אני אשמח לקבל... אני חייב לדעת משהו בקשר למארז תודה לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
האם זה נורמלי הוא מגיע לטמפרטורה כזאת אחרי משחק קצר בCSS שזה משחק לא כבד... ויש לי עוד בעיה שהמחשב דלוק הרבה זמן והמסך מתכבה והנורה שלו הופכת לצהוב אז אחר כך המחשב כיאלו תקוע ואני צריך להדליק מחדש
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
מבקש להשאיל מקדח כוס 80 מ"מ גר באזור קרית אונו מבטיח להחזיר שלם ומהר יאיר
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אוקי, אז לאבא שלי יש מחשב כף יד של MIO דגם 168. יש לו תוכנת ניווט בשם iGO 2006. אנחנו טסים לארה"ב, וחשבנו להשיג מפה שלה ל-GPS. אנחנו נהיה בניו יורק, קליפורניה, וושינגטון. בכל מקרה, נכנסתי לאתר של התוכנה, וראיתי מפות רק של אירופה... מה כדאי לעשות? יש פתרונות?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
מה מערכת קירור המים הנורמלית הכי זולה שאני אוכל להשיג?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שהמאורר של המעבד מפסיק לעבוד זה יכול לגרום נזק? ואם כן איזה חלקים יכולים להיפגע?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי. בימים הקרובים אני משדרג את המחשב שלי וכמובן החלק החשוב - מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX מישהו אמר לי שמאוד כדאי לשים משחה טרמית כשאני שם את המעבד על הלוח אם (בין מעבד למאוורר). האם זה הכרחי, או שאפשר לוותר על זה? כלומר, אם אני לא שם, הסיכוי שהמעבד יישרף גדל בהרבה? ואם למישהו יש איזשהו מדריך על זה, אני אשמח אם תתנו לי קישור.
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
זה בסדר אם השתמשתי במשחה שבאה עם הקירור, או שהיה כדאי למרוח MX1? וכרגע הטמ"פ במנוחה 47-8, ובמאמץ לא עולה מ 52-3. הטמ"פ המומלצת לא אמורה להיות נמוכה יותר? יש לי x1800 gto. תודה.
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש כל כך הרבה סוגים של מאווררים, והרי אין אפשרות לבדוק איך נשמע כל אחד, אז לכן אני מבקש את המלצותיכם: המאוורר מיועד למחשב שאמור להריץ בעיקר קבצי וורד ואאוטלוק..שום דבר שקשור לגרפקיה (הדבר הכי "גרפי" במחשב זה הסקייפ אולי..) הדבר שהכי חשוב שהמאוורר יהיה שקט כמה שאפשר כי המחשב יהיה דלוק 24 שעות, והוא ממוקם בחדר השינה תודה!
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
צריך המלצה לקרור למעבד ולכרטיס מסך תקציב של 450 - שקל (שניהם ביחד) המעבד הוא C2D E6400 הכרטיס מסך הוא 7950GT (של ASUS) איזה קרור יהיה טוב אולי גם לOC קטן לכרטיס מסך ואולי גם למעבד (אני מזכיר התקציב לשניהם ביחד הוא 450 שקל לשניהם ביחד )
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
מדבור בזכרונות OCZ REAPR 1066HZ יש לי OC למעבד ל 471 FPS ושמתי את הזכרונות במצב 1:1 (2.0D) - מתח 2.1 והתדר עומד על 942 HZ השאלה שלי עם אני ישים את הזכרונות על מצב 2.4B שהתדר היה על 1130 (מתח 2.2) זאת תהיה בעיה או שזה בסדר וזה ישפר את הביצועים ? תודה
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-