עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Idom,

שלום לכולם לפני כשבוע התחדשתי במחשב הנ"ל לוח Asus p5b deluxe זכרון Geil ultra dual 1gb 800mhz מעבד Inte Duo core 6400 2.18 קירור Big typhoon כ.מסך Leadteak 7600GT Extreme ספק Enermax liberty 400 מארז Soprano vb1000sws מצ"ב שני צילומים מ CPUZ שמראים שהזיכרון עובד על 333mhz,מדוע ובכלל אני מעוניין להפיק מהמחשב יותר ממה שהוא נותן לי היום, אני דיי חדש בנושא של OC,אני ראיתי שיש באתר מדריכים כתובים בנושא,אך אשמח לקבל המלצות מה כדאי לבצע לפי המפרט שלי ואיך אני גורם לזיכרון לעבוד לפחות במהירות האמיתית שלו. תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Peri228,

קיבלתי את המערכת החדשה שלי לפני כמה ימים , והתחלתי לשחק איתה קצת .. המפרט - Asus P5W DH Delux E6600 (מקורר ע'י Scythe Ninja Plus) OCz Platinum Rev 2 800Mhz 2x1024 Sapphire R1900XT המעבד יושב על 1.35V , הזכרונות על 2.2V (תזמונים נוראיים, מחלק 1:1), והבאס הוא 380. המעבד לא עובר את ה 38 מעלות אחרי חצי שעה של S&M, ולוח האם יושב על 34 במאמץ. לא משנה מה אני עושה , אני לא מצליח לעבור את ה L1 Cache Check ב S&M .. תודה מראש , תום .

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. המארז בין 6 שנים +/- וכחלק מרכישת מחשב חדש בקרוב והחלפת החומרה הפנימית, רציתי גם להחליף את המאוררים של המארז בחדשים. יש 3 מאווררים קדמיים ו2 אחוריים שאותם ארצה להחליף. כולם 120 מ"מ. הכיוון הוא ל Noctua בלבד כרגע. אני יכול לבחור כל מאורר 120 או שיש כאלה שלא יתאימו למארז? ובלי קשר אשמח להמלצות.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. קיבלתי את המעבד החדש שלי היום, פרסקוט 3 גיגה E0! יש אצלי עכשיו מסיבת רשת,רועי שפי פה וסטינגר פה,ניסיונות ראשונים באוברקלוק כי שיעמם לנו ;D: [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by itsik1231995,

אני לא מצליח לשלוט על השעונים דרך TRIXX או להעלות את המתח לליבה אני ב 935@1375 עם ביוס שצרבתי של HD 6970 (הכרטיס הוא 6950 ) אני מנסה לעשות מה שהתוכנה אומרת לי (לבטל את AMD צריכה אולטה נמוכה) אבל זה לא עובד לי אני מכבה את זה וזה ישר חוזר למצב עובד ... עוד שאלה , המצב המדובר (של הצריכה הנמוכה ) זה מה שמוריד את השעונים ל 250@150 ? אם אני מכבה אותו ... זה משפר את היציבות של הכרטיס ? זה אומר שאני יוכל לייצב אותו על תדר גבוהה יותר בלי תוספת מתח ? אם אני מכבה אותו . . . השעונים יהיו תמיד על 935@1375 ? ועוד דבר . . . איך אני יכול להעלות את תדר הזכרון ולשמור על היציבות שלו ? כי אם אני עולה מעל 1375 הביצועים יורדים (לפני מה שהבנתי זה בגלל שיש הרבה שגיאות וזה דורש מהכרטיס לעשו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לפי המפרט שיש לי והקירורים המתאימים, האם כדאי לעשות?? אני מרגיש באיטיות של המעבד מכיוון שה-XP לא יודע לסנכרן טוב בן שתי הליבות.. תודה.

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי מארז Compucase 6A19 מקדימה מאוורר גנרי 120 ומאחור Vantec Stealth 120mm + מאוורר של הספק הבעיה היא שה Vantec מאחור לא מוציא כמעט אויר רק המאוורר של הספק. אם הדופן של המארז פתוח אז הוא מוציא אויר אבל כשאני סוגר את הדופן התפוקה שלו יורדת פלאים (כנראה שאין לו מספיק אויר לשאוב) יש לכם הצעות איך לשפר את האיוורור ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. התחלתי לעשות אוברקלוק בעזרת התוכנה msi afterburner, אבל אי אפשר להעלות תדרים יותר מ 840/1325 איך אפשר לעבור את התדרים האלה? מה יותר חשוב לעלות, את התדר של הליבה או התדר של הזיכרון? לכמה מתח אפשר להגיע עם הכרטיס הזה? ראיתי באתר של התוכנה שאי אפשר לעשות איתה OC לכרטיס שנפתח ל6970, יש אפשרות בכל זאת לעלות תדרים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by amisha,

מוד קטן ומוסיף שעשיתי ע"י חריטה בעזרת הדראמל והשתלת לדים בפרספקס בקצוות כך שהם בלתי נראים אז מה אתם אומרים ??

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Dimer,

שלום יש לי מארז RAIDMAX SCORPIO. יש לו שני מאווררים 80MM מאחורה ואחד בצד. נוצר מצב שבו אין מספיק אוויר שנכנס למארז. המעבד דווקא קריר על 25-27 מעלות (A64 VENICE 3200 בלי OC עם גוף קירור ARCTIC COOLING FREEZER PRO) אבל הכרטיס מסך (GTO2) מגיע ל-41 מעלות בלי OC או פתיחת צינורות. שמתי מקדימה 90MM של THERMALTAKE והוא ירד ל - 37 מעלות אבל המאוורר הזה הוא מסוק קטן!!! למארז יש 4 מקומות למאווררים 80MM מקדימה אבל הבנתי ששני 80MM מרעישים יותר ומכניסים פחות אוויר אז אני מחפש מאוורר 120MM יחיד לקידמת המארז אותו אחבר עם בורג יחיד (אין ברירה). דברים חשובים: 1. מאוורר שקט - הכי חשוב 2. חיבור 3 פינים ללוח אם - זה גם חשוב 3. רוחב המאוורר לא מעל 25MM 4. מחיר... בעיקרון 120 ש"ח אבל…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. סלחו לי שאני מפרסם את ההשוואה באנגלית, פשוט ככה כתבתי אותה במקור. I've received the Quad Led Red fan I've ordered from Australia. And I've just compared it to my CoolerMaster TLF-R82 which got 4 blue leds in it. So first the specs of both. Quad Led Red: 2500 RPM , 32.4 CFM , 27.4 dBA. TLF-R82: 2500 RPM , 32.11 CFM , 25.0 dBA. As you can notice, they're quite similar... The CoolerMaster is supposed to be the more silent one. When tested I did notice this little hiss from the QLR.. it's not that noticable unless u bring it close to your ears. I didn't hear that noise with the CM fan. I've tested these fans with the Zalman FanMate1, which control their speed by…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. האם תיהיה לי אחריות אחרי שאני אדביק סטיקים על הזכרונות של כרטיס מסך? ???

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום רב, יש לי את הספק HEC300 שהגיע עם המארז 6A19 של קומפיוקייס, בעזרת השם צריך להגיע הקירור שלי (SP94) ואני חושב על האצה. עכשיו יש מצב שהספק לא יהיה מספיק יציב או שיגביל אותי באוברלקוק? יש סיכון גבוה שהספק של 300 לא יחזיק, אם זה יעזור הנה מפרט: 2.4C ABIT IC-7 Mushkin Black lvl 1 512 x2 Hercules 9700Pro WD JB800 בנוסף יש מאוורר קידמי של וואנטק סטלט' ואחורי (גלובפאן) שהגיע עם המארז, שניהם מחוברים אל יציאות החשמל שבלוח. מה אתם חושבים? יש סיכון? כדאי לשקול החלפת ספק? המון תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הנה לכם אני נכנס להיות מקום שלישי בטבלה בSUPER PI. כרגע אני עובד יציב על 4325MHZ ואני עובד על להעלות את התדר הסופי לאט לאט ואני יעלה את התדר זה פשוט לוקח המון זמן. ונראה לי שגם מרחתי את המשחה לא בצורה טובה. אבל אין ספק שקירור מים תיהיה ההשקעה הבאה שלי-ואתם פה בפורום תעזרו לי להרכיב בקשה. http://img217.imageshack.us/img217/2567/34552408.jpg

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by The_Byter,

האתר קצת למטה, מעל "How-To up on building your own power supply"

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by hag87,

עשיתי אובר קלוק לכרטיס בשלבים קודם כל מה שהדריבר בודק וממליץ ובסוף שמתי את הgpu על 315 אבל ברגע שנגעתי במהירות של הזיכרונות הוא התחיל לעוות צבעים אז החזרתי ניסיתי אפילו עלייה של חמש עשרה עושה בעיות וכ להכרטיס מכונה בלוח קירור והוספתי מאוור של 8" שמכסה הכל ועובד כל הזמן מישהו יכוללהסביר לי למה אני לא יכול לגעת במהירות של הזיכרונות?הכרטיס זה gf 5500 קניתי אותו לפני יותר מחצי שנה והמהירות המקורית של הgpu היא 270 ושל הזיכרון היא 400 והאם זה ישנה משהו אם אני יהפוך את כיוון הזרימה של האוויר?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני לא ממש מתמצא בביוס ומפחד להתעסק ולעשות דברים שיגרמו לנזק גדול... האם יש דרך לעשות אוברקלוק דרך הוינדוס? ראיתי שחבר שלי יכול, אבל דרך התוכנה של הלוח אם שאצלי דרכה אי אפשר (היא רק מציגה נתונים). הלוח DFI UT LANPARTY NFORCE3 S754 המעבד 3000+ זיכרון A-DATA 512X2 לא מעוניין ב-OC כבד, אלא קטן וחמוד.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by zoyaniv,

שלום השאלה בעיקר לבעלי הזכרונות הנ"ל או מי שמכיר מערכות שעשו אובר עם הזכרונות הנ"ל לכמה הגעתם איתם או שמעתם שהגיעעו איתם האם הייתם קונים אותם שוב או קונים דווקא דגם אחר?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Black_Citadel,

KSP הביאו לי עם ההיטסינק מאוורר של SPIRE שרשום עליו ULTRA QUIET - אני נכנס לאתר ורואה 31.8 דציבל OMG על פי הביקורת שקראתי הוא מקרר מעולה אבל הרעש... אין לי מושג עד כמה נורא הוא.. יש לי זכות ללכת אליהם ולהחליף את המאוורר ? לא נגעתי בו עוד

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי X800XT PE והמאוורר (ARCTIC COOLING) הפסיק לעבוד פתאום. בדקתי את כל החיבורים והכל בסדר. בתוכנה הוא היה על אוטומט ושמתי אותו על ידני ב100 אחוז ועדיין הוא לא מגיב. מה לעשות?!?!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by The_Byter,

My crazy 9700pro : http://service.futuremark.com/compare?3dm05=344933 some pix: I got a 80W TEC that is horny for the gpu..

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by itaysk,

כל המקדחים, הדרמלים (מה זה לעזאזל?), המסורים, החלונות, הגומיות, וכו'... מאיפה אתם מביאים אותם? וכן אתם יכולים להתייחס לשאלה מה זה דרמל... עוד משהו את החיתוך של הצורות עם מה אתם עושים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by vner@,

שבת שלום התחלתי לחרוט על פרספקס 5 ממ עם דרמל, ועם ראש מספר 107. אז אני מתחיל לחרוט, במהירות ,1, הכי נמוכה, (10,000), וזה נמס ! הפרספקס נמס ! וכל כמה שניות זה מצטבר על ראש החריטה.... וצריך להוריד את זה משם.... כשאתם חורטים, זה נמס ? החריטה עצמה, זה אמור להיות בצורה כזו, של המסה ? או עם פרורי פרספקס שהדרמךל מגלף ? מה לעשות ? תודה מראש !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בניתי FANBUS ויש לי בעיה שהמאוררים לא מסתובבים במיטבם! את הפאנבאס בניתי בדיוק לפי הסכימה הבאה: הכל טוב ועובד ,לדים דולקים אך כשאר אני מפעיל מאוור הוא מסתובב איתי יותר ממה שהוא צריך להסתובב (בינתיים עשיתי רק שליטה על מאורר אחד.. כדי לנסות אם הכל עובד) מה יכולה להיות הבעיה אנשים??

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by RedHat_Lover,

טוב אני עשיתי את ההחלטה! החלטתי שבשבוע הבא אני אקנה לי סלרון, אבל אני מתלבט בין ה-1A ל-1.1A, כי עדיף לי להגיע למהירות אפיק יותר גבוהה מאשר למהירות שעון יותר גבוהה, אני כמעט בטוח שהשיא שאפשר להגיע עם הסלרון זה למהירות אפיק של 150, אז אני רוצה לדעת אם אפשר להגיע עם ה-1.1A למהירות אפיק של 150(ביחד עם AX-7,דרך-אגב מישהו יודע אם הוא מתאים ל-FC-PGA2?), כי ראיתי עכשיו פה שאיזה בן-אדם לא הגיע איתו ל-133 אבל נראה לי שהוא סתם דפוק כי כולם אמרו לו שהם הגיעו איתו ל-1400+..... טוב נו אז על מה אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.