אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
נראה לי קצת גבוה אבל בגבול הסביר לפני זה המעבד היה מתחיל על 70, ואז עולה-80, 90 והמחשב נתקע. ניקיתי את המשחה התרמית הישנה ושמתי חדשה, עכשיו הוא מתחיל על 40 ומתייצב על 50 מחשב לשימוש משרדי וביתי בלבד, לא משחקים וכאלה יש טעם להמשיך להתאמץ? תודה (אגב ניסיתי להריץ חיפוש, באמת שלא הצלחתי למצוא תשובה)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין משחה תרמית לבין דבק תרמי? האם הננוטרםII הוא דבק או משחה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. איך מכינים חלון לסידי? 2. האם כדאי להכין חלון לסידי ? 3. האם מסוכן להכין חלון לסידי הכוונה אם הדברים שם עדינים ולא מסוכנים ונגיע הכי קטנה זה נהרס ויכול לפגוע בסידי? עכשיו בקשר לקירור 1. מאיפה כדאי לקנות מאוררים? 2. זה מחשב מאוד מאוד מאוד ישן אז כמה מאוררים בערך לשים ואיפה? 3. איך מחברים מאווררים לספק? עכשיו בקשר לחלון תראו קניתי אתמול דרמל וג'יגסו. 1. במה מהם כדאי להשתמש? 2. האם למישהו יש צורות מיוחדות שכדאי לי לעשות? 3. אם אין לי גומי האם אפשר לשים סיליקון? 4. כמה תעלה בערך פלטת פרספקט? 5. מאיפה ניתן ליקנות אחת? מודינג שונה 1. האם למישו יש רעיון למודינג קל יחסית שניתן לעשןת והוא יפה וכיפי? טוב מקווה שתענו תודה לכולם אני עוד חצי שעה בערך ממשיך את החלון …
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני כרגע מבצע בידקת מאמץ למחשב שלי עם עם SP2004 פתחתי 2 במקביל כי יש לי מעבד E6300 1.כמה זמן אני אמור להשאיר את הבדיקה? 2.האם זה יכול לגרום נזק למעבד או לזיכרונות כי זה עובד על 100 אחוז
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הממ לא חשבתי על מקום אחר שזה יתאים לו... טוב אז אני עובד על פרוייקט שהמחשב לא יכנס לתוך מארז סטנדרטי, אלא למשהו אחר.. בקיצור אני צריך לחצן Power+Reset כולל כל החוטים שמשתלשלים מהם ומתחברים אל הלוח אם... איפה אני יכול למצוא כזה דבר ואיך קוראים לזה לכל הרוחות? תודה על העזרה... ;D
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני חושב לבנות מחשב "שישב" בסלון בלי לשלם יותר מדיי.. החלטתי לפרסם כאן אבל יש לי מס' שאלות: 1. באיזה לוח להשתמש - ובאיזה מארז (שיהיה קטן ככל האפשר + בלוח אנ ירוצה יציאה אופטית SPDIF-OUT עבור המגבר שלי)? אני רוצה גם לשים HD רגיל וכונן DVD אז המארז צריך לתמוך בשניהם.... 2. באיזה מאוורר כדאי להשתמש- הדגש על שקט שקט שקט!!! לא רוצה לראות סרט והמאורר ידפוק לי בראש.... תודה ליאור
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדקתי היום דרך התוכנה Easy Tune את הטמפרטורה של המעבד שלי ונדהמתי לגלות שהיא עומדת על 60c בלי מאמץ כלל ולאחר מאמץ קצר היא עולה ל 77c וכל זה עוד בלי שום oc ! הבעיה היא כניראה בHeatsink שהוא ג'נרי והמאוורר מסתובב ב 4678 RPM כמה זה שווה ? זה טוב או רע ? אני מתכנן לשדרג את המחשב רק בעוד כחודש ככה שעד אז אני לא יוכל להחליף את ה Heatsink כמה זה קטלני הטמפרטורות האלה ? מדובר על P IV 2000 mhz מה אתם ממליצם לעשות עד השדרוג ? לכמה מעלות אני יכול להגיע עם Heatsink עד 200 ש"ח ? ולכמה oc ? ד"א אני מתכנן לקנות כניראה R9800pro ולהוסיף עוד זיכרון 256 או 512 כמה תוספת בביצועים זה יתן לי ? על איזה שדרוג אתם ממליצים עד 2500 ש"ח ? תדוה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסיור קטן שעשיתי היום בחנות הום סנטר ברמת גן.. הופתעתי לגלות שכנראה שגם הם חושבים ש"סצינת" המודינג בעיצומה ולכן באיזור התצוגה של כלי העבודה שמו שני שלטים דיי גדולים המבשרים על מבצע - שם יש מלאי של Dremel MultiPro בשני "רמות איבזור" אחד עם 15 חלקים שמחירו 399 ש"ח והשני עם 40 חלקים ומחירו 499 ש"ח.. (שניהם כמובן זה הדגם עם המהירות המשתנה, כל השוני בניהם הוא כמות החלקים) שאלתי היא.. האם מישהו מכיר חנויות שמוכרות את המכשיר ביותר זול מ-399 ש"ח? חייבת להיות אחת כזו!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי i7 930 עם מהירות סטוק של 2.8. זכרונות 3 סטיקים של 2 ג'יגה כ"א של G SKILL 2000MHZ לוח X58 ASUS P6T כשאני שם בביוס על AUTO אני מקבל את המהירות סטוק שלי אבל בפוסט יש לי הודעה שהמעבד שלי השתנה ואני צריך לשנות את ההגדרות אם אני שם בביוס את האפשרות על MANUAL אני לא עובר את המהירות של הסטוק אפילו אם הבאס שלי הוא 190 והמכפלה היא 21 (המחשב עולה אבל המהירות נשארת על מקסימום 2. 8) , אותו דבר בשני הפרופילים האחרים שיש לי ביוס ניסיתי לשים את המתח של הזכרונות על כמה שרשום עליהם (1.6) אבל זה לא עזר וגם העלתי את המתח למעבד ל-1.3750 וגם זה לא נתן לי כלום אגב אני עם גרסת הביוס הכי חדשה, שידרגתי לא מזמן וגם בקודמת הייתה לי את אותה הבעיה. אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב עוד כמה זמן ויש לי כמה שאלות בנוגע לקירור. אם אני לא מתכוון לעשות oc, אני יכול לשים core i5 tray בלי קירור נוסף? (המארז שהיה הוא lancool k60w http://www.lancoolpc.com/en/product/product06.php?pr_index=19&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62) *ואם אני כן מתכוון לעשות oc? תודה, אביב
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי לי לקחת את ה Athlon xp 1700+ במקום ה Athlon xp 2400+ שתכננתי לקנות בגלל שהוא יכול להגיע לאותם ביצועים בערך אחרי אוברקלוק, או להישאר עם הבחירה המקורית?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.4 ללא אוברקלוקינג,טמפרטורת המחשה במצב רגיל היא:42 מעלות בערך, בעת הפעלת תוכנות ,גלישה,ולמשל שאני ממיר בנרו ל- VCD לפני הצריבה אז הטמרטורה מגיעה ל-56-עד 58 מעלות.. האם זו טמפרטורה נורמלית? (לפי תוכנת SPEEDFAN)(יש לי רק שני מאווררים),שאלתי היא כזאת: יש לי מיזוג מיני מרכזי בבית,מה דעתכם שאקח צינור פשוט וקטן בקוטר נניח 1 ס"מ מתריס המזגן לאיזור המארז(לא לתוך המארז). מאוחורי המארז,והאויר הקר של המזגן פשוט יקרר את כל המארז וכך יורד את הטמפרטורות מה דעתכם?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במאווררים בנוסף לחיבור המלוקס יש עוד סוג של חיבור שבא איתם למה הוא ? ראיתי בלא גלריות אנשים שיש להם תמונות על המארז איך אפשר לעשות את זה ?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם המערכת שלי : e6300 1.86ghz gigabyte 965 - dq6 2gb ram kingston value ram 667 mhz gf7600gt extreme משתמש בקירור מעבד המקורי של אינטל שהגיע עם המעבד השאלות שלי : 1. האם PCI ו PCIE ננעל אוטומאטית בביוס לפניי שעושים OC 2.מה הדברים שצריך לעשות לפניי שמתחילים תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו קצת לא מסתדר לי עם הטמפ' של המעבד. יש לי E6600 עם וינטלטור ביג טייפון. אני עם OC שמביא את המעבד רק ל-2.6 מגה הרץ. הטמפ' כשהפעלתי את המחשב הגיע ל-70 ועכשיו אחרי שהוא קצת נח היא על 62 לצורך העניין: Field Value CPU 62 °C (144 °F) Field Value CPU #1 / Core #1 68 °C (154 °F) Field Value CPU #1 / Core #2 64 °C (147 °F) אומנם חם בימים אלו אבל אני עם מזגן בחדר...
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בבקשה תעזרו לי למצוא ברגים ארוכים/גבוהים, אני רוצה לחבר מאוורר 140MM מקדימה והדרך היחידה היא עם ברגים ארוכים שמבריגים מחוץ למארז, לא מפנים. דוגמאות: השחורים מימין. הצלחתי למצוא ברגים כאלה רק במערכות קירור מים וכדומה. לא מצליח למצוא בנפרד. מישהו מכיר איפה אפשר לקנות/להזמין מחו"ל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן התוכנה speedfan מראה טמ"פ של הצ'יפסט 85 מעלות האם זה הגיוני? בלי מאמץ בלי כלום temp3 85 אם כן מה אפשר לעשות כדי לקרר אותו? יש עליו גוף קירור שבא עם הלוח אם הלוח הינו GA-MA78GM-S2H מעבד amd 5200 תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתחיל לעשות OC למעבד יש לי לוח של ASUS ואני לא מוצא את הפונקציה של המחלק שקובע את היחד בין התיזכורונת לFSB, איך קוראים לו שם ואיפה בדיוק הוא נימצא?. וגם האפשרות שאני יוכל לשנות מתחים איפה היא?. תודה לעוזרים!!!.
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התייעצות! אני רוכש מפרט עם מעבד I5 750 כשבעתיד אני מתכנן לבצע עליו OC ורמת השקט חשובה (8+) הוצע לי הקירור הנ"ל: מאוור Cooler Master Hyper 212 Plus AMD 775 I3 I5 I7, יחידות 1 ₪192 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1418 מה דעתכם? יעשה את העבודה הן מבחינת OC והן מבחינת שקט? אגב, המארז הוא antec 300. יש צורך להוסיף עוד מאווררים? תודה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש קירור מים חדש והכי טוב שאפשר למצוא עד 150 דולר בארה"ב . יש לי פרסקוט שמתחמם בצורה רדיקלית למעלות של 70+ . אני מתכוון לעשות OC רציני איתו ואני צריך משהו שיחזיק אותו על טמפרטורות נמוכות . יש הצעות ?? לא אכפת לי לחרוג טיפה מהתקציב אם זה ייתן שינוי דרמטי בביצועים .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על סידור הכבלים הבא? אפשר לשפר משהו? מקדימה: מאחורה: [/url ] תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! זוהי ההודעה הראשונה שלי,וכולי תקווה שהיא לא שטותית...כי אני לא איש מחשבים. המאוורר שעל המעבד מכניס או מוציא אוויר? וכשייש מולו בדופן הצד מאוורר,איך רצוי שהוא יעבוד כשהו מול מאוורר המעבד,להכניס או להוציא? האם צריך להיות ניגוד ביניהם? תודה מראש! איתן
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ת'מאוורר הרגיל על ה-BT חשבתי להחליף למשהו יותר טוב יש המלצות ? וכדאי להוסף שרוול שיקח אוויר מבחוץ ולא מתוך המארז כמה דוגמאות http://img380.imageshack.us/img380/9891/pcinsidecase20tl.jpg http://img452.imageshack.us/img452/3421/image44lb.jpg http://img521.imageshack.us/img521/6318/image56ab.jpg מה אתם אומרים יתן שיפור של כמה מעלות ? או שזה סתם מיותר ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבא. חוזר למעבד ולמארז כל אחד לחוד. פרט לכך, קראתי על קירור מים יש כזה בארץ? או שניתן להשיג רק בייבוא אישי? מעבד: INTEL CORE i3 S1156 3.1GHz 540 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪705 לוח אם: ASUS P7H55-M PRO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪637 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR3 1333MHZ כמות: 2 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪152 כרטיס מסך: ASUS HD4350 512MB DDR2 - EAH4350 SILENT/DI/512MD2 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪240 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA כמות: 2 אחריות: שנתיים. מחיר: ₪124 מארז: COOLERMASTER ELITE 334 NVIDIA EDITION w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪321 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪322 דיסק קשיח: SAMSUNG F3 1…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-