אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב עוד כמה זמן ויש לי כמה שאלות בנוגע לקירור. אם אני לא מתכוון לעשות oc, אני יכול לשים core i5 tray בלי קירור נוסף? (המארז שהיה הוא lancool k60w http://www.lancoolpc.com/en/product/product06.php?pr_index=19&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62) *ואם אני כן מתכוון לעשות oc? תודה, אביב
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את המעבד החדש שלי היום, פרסקוט 3 גיגה E0! יש אצלי עכשיו מסיבת רשת,רועי שפי פה וסטינגר פה,ניסיונות ראשונים באוברקלוק כי שיעמם לנו ;D: [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחי הקטן יש מנהג מעצבן לעשות reset וק אז לכבות את המחשב דרך כפתור הכיבוי על מנת לחסוך לו בזמן יקר (2 דקות) עד שהוא יצא מהמשחקים שלו ויכבה את המחשב ולמרות כל מה שניסיתי להסביר לו שהוא דופק את ההארד דיסק עם הכיבוי הזה ובגלל ה-reset והכיבוי הישיר הוא מסוגל גם לדפוק רכיבים אלקטורנים נוספים במארז, זה לא עזר והוא ממשיך בשלו, ולכן רציתי לדעת האם אפשר לנתק את כפתור ה-reset מן המארז ככה שהוא לא יפעל יותר ואם יש לכם עצות אחרות בנושא אשמח לשמוע, תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לקנות מחרטה ידנית. ראיתי שיש משהו חדש, שקוראים לוד DREMEL. בהום סנטר הוא עולה יותר מחמש מאות ש"ח. לאומתו, יש מחרטות ידניות אחרות של WOLF למשל, שעולות חצי מחיר. יש גם ב250 ש"ח, מחרטה שהמנוע יושב על בסיס, וממנו יוצא חוט ציר גמיש, כך שמה שמחיקים ביד הוא כלי הרבה יותר קטן ונוח. האם הDREMEL הזה הוא משהו כל כך יותר טוב מהאחרים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין משחה תרמית לבין דבק תרמי? האם הננוטרםII הוא דבק או משחה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי לעשות אוברקלוק בעזרת התוכנה msi afterburner, אבל אי אפשר להעלות תדרים יותר מ 840/1325 איך אפשר לעבור את התדרים האלה? מה יותר חשוב לעלות, את התדר של הליבה או התדר של הזיכרון? לכמה מתח אפשר להגיע עם הכרטיס הזה? ראיתי באתר של התוכנה שאי אפשר לעשות איתה OC לכרטיס שנפתח ל6970, יש אפשרות בכל זאת לעלות תדרים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע מבצע בידקת מאמץ למחשב שלי עם עם SP2004 פתחתי 2 במקביל כי יש לי מעבד E6300 1.כמה זמן אני אמור להשאיר את הבדיקה? 2.האם זה יכול לגרום נזק למעבד או לזיכרונות כי זה עובד על 100 אחוז
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה תראו... Prog.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמהו קנתי היןם כרטיס מסך חדש Geforce fx 5600 256mb Asus תמונה: מפרט תכנאי: http://usa.asus.com/prog/spec.asp?m=V9560/TD&langs=09# מישהו יכול להסביר לי איך עושים OC לכרטיסי מסך ביכלל אם איזה תוכנה לאן ניכנסים בישביל לעשות מישהו יכול להסביר לי?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן ואני מעוניין לנסות עליו אוברקלוק (בפעם הראשונה בחיים - אין לי שום ניסיון בזה). המחשב הוא סלרון במהירות של 2 Ghz עם באס של 100 מגה הרץ ומכפלה 20. הקירור הוא כמובן קירור סטוק בסיסי ורגיל. לוח האם הוא MSI 651M-L. שני מודולי זיכרון, אחד של 256 מגה והשני של 512. שניהם DDR PC3200. מה אתם אומרים - זה מחשב ששווה לנסות ללמוד ממנו על עשיית אוברקלוק? הוא יעמוד בזה? צפוי איזה נזק מיוחד?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סלחו לי שאני מפרסם את ההשוואה באנגלית, פשוט ככה כתבתי אותה במקור. I've received the Quad Led Red fan I've ordered from Australia. And I've just compared it to my CoolerMaster TLF-R82 which got 4 blue leds in it. So first the specs of both. Quad Led Red: 2500 RPM , 32.4 CFM , 27.4 dBA. TLF-R82: 2500 RPM , 32.11 CFM , 25.0 dBA. As you can notice, they're quite similar... The CoolerMaster is supposed to be the more silent one. When tested I did notice this little hiss from the QLR.. it's not that noticable unless u bring it close to your ears. I didn't hear that noise with the CM fan. I've tested these fans with the Zalman FanMate1, which control their speed by…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.g4techtv.com/flashpop.aspx?video_key=8874 הינה איך להמהיר מברשת על בטריות אם זה לא מתאים או כבר היה מצטער מראש
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתכלו באתר הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php ותגידו לי איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות. יש לי פנטיום 4 3 ג'יגה זיכרון 512 מגה 533 מגהרץ אני רוצה כרטיס טוב מוכן להשקיע בסביבות 1000 ש"ח .
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 80 מ"מ שיוציא אויר מהמארז החוצה. הוא ימוקם בחלקו האחורי של המארז באזור שמעל פאנל ה- I/O. חשוב שיהיה כמה שיותר שקט, אבל בכל זאת שיזיז אוויר ויתרום לקירור המארז. הוא יהיה המאוורר היחיד במארז שכן התקנת מאוורר שמכניס אוויר תיצור המון אבק (למארז אין פילטרים). באותו נושא: האם כדאי להתקין פילטר אבק גם למאוורר שמוציא אוויר החוצה? המפרט: Intel E5200 Box Gigabyte GA-G31M-ES2L A-DATA Vitesta CL4 800Mhz 2X2GB DDR2 Sapphire ATI Radeon 4850 512MB DDR3 Western-Digital WD1600JS Supertalent CA-601UFB Enermax EG475P-VE 485W תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי לי לקחת את ה Athlon xp 1700+ במקום ה Athlon xp 2400+ שתכננתי לקנות בגלל שהוא יכול להגיע לאותם ביצועים בערך אחרי אוברקלוק, או להישאר עם הבחירה המקורית?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה קירור כמה שיותר שקט, אני מתכנן לקנות מIQPC אם זה משנה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי קצת גבוה אבל בגבול הסביר לפני זה המעבד היה מתחיל על 70, ואז עולה-80, 90 והמחשב נתקע. ניקיתי את המשחה התרמית הישנה ושמתי חדשה, עכשיו הוא מתחיל על 40 ומתייצב על 50 מחשב לשימוש משרדי וביתי בלבד, לא משחקים וכאלה יש טעם להמשיך להתאמץ? תודה (אגב ניסיתי להריץ חיפוש, באמת שלא הצלחתי למצוא תשובה)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עם OC קל ביותר... (באס 192 במקום 180) והטמפ' על 50 מעלות במצב רגיל ועל 58 מעלות במצב עמוס... כך שאני לא צריך איזה מפלצת... אני צריך משהו שקט זה מה שחשוב לי - השקט. הלחמתי כבר מפסק למאוורר צד (80MM) כדי שיעבוד על 5V רוב הזמן וככה יהיה לי שקט... כנ"ל לגבי המאווררים 120MM הקדמי והאחורי... הם עובדי אצלי על 5% מתפוקתם המלאה (בעזרת SPEED FAN) , הכל שקט ויפה חוץ מהמאוורר של המעבד... הוא מרכז הרעש כעת ואשמח להיפטר ממנו (זה המקורי של AMD) לטובת איזה מאוורר חדש טוב או מצידי אפילו רק גוף קירור (הכי שקט בלי מאוורר.. לא?) שמעתי על גופי קירור שעובדים עם מים בתוכם או משהו כזה חדש... אשמח לשמוע המלצות מה כדאי לקנות ומה מידת הראש לעומת אפקטיביות. תקציב: עד 150 ש"ח תודה לכם
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
עשיתי OC 2400@2970 אני לא מצליח לעלות יותר מי זה בביוס אפשר להחליט V1.5 או V1.6 ובהתחלה זה היה 5 אחרי זה שמתי על 6 ואז עלה אבל אחרי כמה שניות הופיעה לי מסך כחול שכתוב בסוף זורק זיכרון או משהו כזה?? מישהו יודע מה הבעיה??
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב בן 5, P4 3GHZ עם ג'יגה זכרון וכרטיס מסך די חדש וסביר עם חצי ג'יגה זכרון שמריץ XP. לא מזמן עבר ניקוי יסודי וחידוש משחה טרמית. כבר כמה שנים שמאוד מתאמץ, מרעיש כתוצאה מסיבוב מאוורר המעבד. הדבר קורה בזמן משחקים כבדים אבל גם באתרים מסויימים כמו זאפ או אתרי פלאש ורואים במנהל ההתקנים שהתהליך מגיע ל-70%. אני מנחש שזה קשור לכרטיס המסך כיוון שכשאני גולל באתרים מסויימים כמו ויקיפדיה הגלילה לא חלקה אלא מקוטעת כזה (מקווה שמובן). גם בביוס זה קורה וה-hardware monitor מראה 3700 סל"ד למאוורר של המעבד ו-65 מעלות. על המחשב מותקנות שתי גירסאות של XP בכוננים פיזיים שונים ולא מזמן התקנתי מחדש אחת מהן. כאמור שידרוג כרטיס מסך, ניקוי ורענון משחה טרמית לא עזרו. יש לציין שבוו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזה טבלה שמרכזת איזה מתח אני צריך לאיזה תדר? נגיד אני רוצה לכוון על 4Ghz במעבד 860 - איזה מתח אני יכול לשים (שהוא הכי נמוך) ועוד שאלה.. אם במעבד יש מכפלה שהיא בטורבו ב 26X וברגיל X22 , אני רואה שבאוברקלוק מורידים ל 20X - מה זה נותן הורדת המכפלה? זה יותר קל למעבד?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מצאתי אותו ב- http://www.frostytech.com/top5heatsinks.cfm הוא מדורג שם שני בקטגוריית שקטים עבור אינטל ניתן להשיג בארץ ב-210 ש"ח למישהו יש ניסיון איתו האם באמת שקט מאד אשמח לשמוע עוד רעיונות לקירור שקט ל- E8400 דרך אגב, בת'רד על אמצעי קירור לא הבנתי את הדרוג שם, יש שני מיספרים בסוגריים, מה אומר כל מיספר ? בתודה, shenig
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שהרבה אנשים מתלוננים על זה שלטרנספורמר יש מאוורים 80mm וחשבתי לשים כאלו: ולשים 120mm במקום מה דעתכם האם זה יעזור? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=9824
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן התוכנה speedfan מראה טמ"פ של הצ'יפסט 85 מעלות האם זה הגיוני? בלי מאמץ בלי כלום temp3 85 אם כן מה אפשר לעשות כדי לקרר אותו? יש עליו גוף קירור שבא עם הלוח אם הלוח הינו GA-MA78GM-S2H מעבד amd 5200 תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-