אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
sunbeam tuniq tower 120 mm או פיתרונות הקירור שיש לזלמן להציע ולמה?
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להמהיר את הכרטיס הגרפי שלי מחברת HIS בעוד 10% לערך אשמח לקבל תוכנת המהרה פשוטה ויעילה וחשוב שתהיה עם שליטה על מאווררי הכרטיס. תודה.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
צורפה תמונה אני לא יודע למה זה ב70 מעלות ומזה לעזעזל אני רק יודע שהמעבד נמצא על 33 מעלות עם קירור סטוק ויש לי מארז עם זרימת אוויר מצויינת [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מחפש מאורר 80 מ"מ בעל CFM גבוה עם פוטנציומטר הכי חשוב שלא יהיה רועש מדיי ולא פחות מ 40CFM , הצעות?
-
- 11 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני רושם את זה כאן מכיוון שאני רוצה לבדוק את הטמפרטורות של ההרדיסק במאמץ רוב הזמן אני משחק במשחקים יחסית כבדים ואני רוצה לדעת על כמה מעלות ההרדיסק יושב
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
למקרה שארצה לקנות את ה - TUNIQ TOWER 120 והוא לא יהיה במלאי ויהיו לי עוד איזה 250 ש"ח להוסיף הייתי רוצה לדעת מי ממערכות קירור המים הבאות הכי טובה: 1) GIGABYTE 3D GALAXY LCS GH-WIU01 ב - 516 ש"ח. לינק - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14142 2) COOLERMASTER AQUAGATE Mini R120 LCS ב - 512 ש"ח. לינק - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=RL-MUA-EBU1&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=271&aff=Zap 3) THERMALTAKE BIGWATER 735 LCS CL-W0075 ב - 568 ש"ח. לינק - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2560&Pname=קירורמים 4) EverCool Silver Knight LCS WC-601 ב - 445 ש"ח. לינק - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14508 5) THERMALTAKE TRIBE EXTER…
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הבנתי שהמאוורר שמגיע עם הכרטיס לא יעשה את העבודה אם אני אעשה אוברקלוק לכרטיס כך שישתווה ל-xt. כל אותם חכמולוגים שעשו את הפתיחה של הכרטיס + המהרה אמרו שצריך קרור טוב יותר אבהמה, הם לא אמרו איזה קרור חלופי יעשה את העבודה ואני לא ראיתי עדיין קרור כזה בשום מקום(ולא, אני לא רוצה קרור מים!) ... כל עצה שהיא תתקבל בברכה 8) נ.ב. לא אין לי x800pro אבל יש לי הצעה לרכוש אחד ואני מברר כל מיני אופציות לגביו מראש, תודה ^^
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאורר בצד שמאל של המארז .. גודל 92 MM אם אני לא טועה.. 2) שיהיה שקט ויספק ביצועים טובים (הוא מול הכרטיס מסך) 3) תקציב : 90-100 ש''ח 4) שאלה: הוא יחובר ישירות לספק ?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שנה עם מארז שיש בו חלון, 2 מאווררים וקתודה כחולה. מן מודינג מוכן שכזה. עכשיו...אחד המאווררים היה מחובר באמצע החלון והוא מכניס אוויר, והשני - בגג של המארז (אין לי מושג איך לקרוא לזה) והוא מוציא אוויר. לפני כמה מצאתי לי איזה מאוורר במחשב הישן וחיברתי אותו מתחת לספק, כדי שיוציא אוויר. מהספק במחשב הישן הוצאתי עוד מאוורר... הטמפרטורות עכשיו (לפי AIDA32) - Motherboard - 35c CPU - 40c אני משתמש במחשב למשחקים, אינטרנט וסרטים ואני חושב להתחיל בקרוב לעשות אוברקלוקינג -בינתיים אני לומד 8) האם אני צריך לחבר איפשהו את המאוורר שאילתרתי או שאולי אני צריך לשנות את כיוון האוויר באחד המאווררים שלי או לחכות לאוברקלוקינג?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הי, נתחיל בזה שאני לא מבין ב O.C. אני צריך עזרה בכיוון בביוס זכרון בתדר 1150 MHZ הלוח האם הוא ASUS P5Q, מעבד Q9450 זכרונות OCZ DDR2 Titanium 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1150MHZ CL אין לי מושג בהגדרות הביוס, ממה שראיתי שם - אין תדר כזה בברירת מחדל, יש 800, 1066, 1111 ו 1200 איך אני גורם ל1150 לעבוד נכון? האם אפשר לגרום לו לעבוד יציב ב 1200? איך? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מישהו יכול להכין לי קירור מים למעבד ב-600$ לפי מחירים של הארץ או חול? תודה רבה! ואני מעדיף שהמערכת תושקע אך ורק למעבד, אם צריך אז גם לצ'יפסט אבל אני מעדיף רק למעבד, תודה מראש. המעבד שאיתו אשתמש יהיה QX9770 והלוח אם ASUS RAMPAGE EXTREME לידע הכללי.
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כ/מ חדש של אסוס 580GTX הוא דיי חם, אני יודע שזה תקין והמחשב שלי דיי שקט ואני שומע את המאוורר שלו. רוצה להדגיש שהכל תקין אבל בכל זאת יש קירור יעיל יותר ושקט יותר חוץ מקירור מים? תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ככה תקשיבו אני כנראה אעשה אוברקלוק בקרוב אז אני עושה בדיקה מקיפה למחשב שלי לבדוק טמפרוטורות וזה לקראת האובר עכשיו מה גיליתי אלו הטמפ' שלי: במנוחה: לוח אם - 32 מעלות מעבד - 50 מעלות :-\ הארדיסק - 44 במאמץ (אחרי 45 דקות של prime95) לוח אם - 30 :-\ מעבד - 65 :-X הארדיסק - 45 זה בוצע בטמפרטורת חדר של 25 מעלות... ועוד עם צד אחד של המארז פתוח... אני הסתכלתי בת'ראד אבל אני לא חושב שהוא מעודכן כל כך כי כתוב שזה צריך להיות בסביבות ה 40 ואני לא חושב ששום מעבד עם קירור סטוק יכול להגיע לכזאת טמפרטורה... ככה יש לי מאוורר אחד מוציא מתחת לספק ואחד מכניס מקדימה למטה... אני חושב שמשחה טרמית וסידור חוטים יכולים להוריד לי איזה 10 מעלות ככה מה אתם אומרים??? ותראו את החוטים …
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
? זה לא כל כך חשוב לי אבל אם אני ארצה לשדרג את הקירור בעתיד (המפרט בצד)
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE9600GT... המחשב שלי בן 4...לפני שנה בערך הבחנתי בבעיה מוזרה במשחקי מחשב...הFPS שלי צונח לרמות של 10FPS באמצע שאני משחק וחוזר אחרי 5 דקות למצב רגיל ואז אחרי דקה שוב פעם ל10FPS...זה קורה בכל משחק GTA...PAYDAY...FIFA13...CS:GO... הורדתי GPU-Z והטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי מגיעה ל90 כאשר אני סתם במחשב כמו בפייסבוק..ובמשחקים היא מגיעה ל150-200.....זה מוזר מאוד...אני חושב שזוהי הבעיה שגורמת לFPS במשחקים לצנוח ככה...איך אפשר לתקן בעיה זו...קראתי על זה שצריך למרוח איזשהו חומר על הכרטיס מסך...יש לי מאוורר בנוי שם אבל כנראה שהוא לא עוזר... רעיונו עריכה: הוספתי תמונות..זאת לפני שאני נכנס למשחק: וזאת שאני משחק במשחק בידיוק 2 דקות.: …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אני מדבר על המחשב השני שלי 2.53 הפכתי אותו לה 3.06 כמו הראשון שלי כמו שאמרתי הפכתי אותו לה 3.06 ,161 , בקיצור שמתי את הזכורנות גגה זיכרון על 240 ומעבד על 161 העם זהנכון לשים ככה את הזכורנות או יהיה ירידה בביצועים ? עלה זכורנות במהירות רגילה של 333
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ללמוד קצת על איך עושים OC לזכרונות, למעבדים וכו'... במקום לבקש ממשהו בפורום לבזבז זמן יקר להסביר לי, חשבתי שבטח יש מדריכים שיכולים ללמד אותי את הבסיס. אם משהו מכיר מדריך טוב לOC עדיף בעברית כמובן אבל אין בעיה גם באנגלית אני אשמח לקרוא אותו. או אם למשהו יש דרך יותר טובה להתחיל ללמוד על OC אני גם אשמח לדעת מה מי ואיך...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש 2 מאוורים טובים ושקטים של 120MM לקירור דיסקים קשיחים יש לי את המארז שבמפרט שלי ועכשיו הבאתי עוד דיסק קשיח ואני חייב להם קירור איזה מאווררים אתם ממליצים לי ואין לי בעיה להשקיע בטובים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה הגעתי עם ה Newcastle 754 שלי מ 2000 ל 2370. אבל יותר מזה המחשב פשוט לא מעוהל ווינדוס. המתח הוא 1.72-1.75- בביוס הוא על 1.7 אז בטח החיישן טיפה מזייף והזכרונות ללא אוברקלוק, הם אפילו בדואנקלוק קל, 192mhz בגלל שהלוח שלי לא מאפשר לעשות שלא יהיה אוברקלוק לזכרונות אז אני חייב להוריד אותם ל 166, ואז להתחיל תאוברקלוק(הזכרונות שלי גרועים לאוברקלוק). הורדתי את המכפלה ל X3 HTT ועדכנתי ביוס, אבל עדיין לא מצליח לעבור את המהירות הזאת. טמפרטורה בסטוק, 33 מעלות, במאמץ מקסימלי- 42. אז איך אני יכול להגיע יותר רחוק? :\ תודה אגב הלוח זה epox 8kda3j
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
טוהב הורדתי את התוכנה ונראה לי של הפעלתי אותה נכון כי מתי שלחצתי על OK לא ראיתי את המעבד בכלל מתאמץ
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
ובכן לי יש מחשב די חדש , +AMD ATHLON XP 1600 ENERMAX 710S-B GIGABYTE GA7VTX-H 256MB DDR PC2100 - CRUCIAL ויש לי מאורר הבסיסי שבא עם המעבד - SPIRE בזמן האחרון אני חש בהאטה בביצועים ובמחשב... בנוסף שמתי לב שמספר הסיבובים של המאוור עלה המון הוא עומד על 18750 !, האם זה הגיוני ? או שאני פשוט סתם פרנאויד... רציתי לדעת גם בנוגע לזיכרון איפה אני רואה כמה אחוז משאבי מערכת נשאר לי ? (כמו שהיה אחוזים ב - 98 ו ME)
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולכם אחרי חיפוש מעמיק ברחבי הרשת לא מצאתי תשובות לשאלתי אני מקווה שתוכלו לעזור לי. יש לי מחשב נוסף : לוח aopen מעבד אינטל p3 866 ב -133mhz על הלוח יש אפשרות לגמפר סביבת עבודה מ-66mhz עד 133mhz בביוס מסוג phoenix-awardbios v6.0pg יש אפשרות לעלות את המהירות של המעבד עד 160mhz את המכפלה ניתן לשנות עד כפול 15 ,אך השינוי מצליח רק עד מכפלה של 6.5 . איך ניתן לבטל את הנעילה של המכפל שלא יגביל אותי רק עד ל6.5 ? דרך אגב הביוס שומר על השינוי [כפול 10 למשל],עך בעליית המחשב הוא לא מתיחס לשינוי ורושם רק כפול 6.5 . תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
קודם כל כולם אני חדש פה ככה שאם זה לא המקום הנכון או עשיתי משהו לא טוב תודיעו לי ! עכשיו לשאלה - לפני חודש קניתי מחשב חדש -המעבד AMD PHENOM 2 965 וקניתי לו קירור את הNoctua NH D-14 בכדי לעשות OC . המעלות שלי במנוחה הם 35-37 ואצל כמה אנשים אחרים בעלי אותו קירור ראיתי שהמעלות הם 25-27 בסביבות האלו. עכשיו השאלה שלי איך זה שיש הבדל של 10 מעלות עם אותו קירור ? מה יכול לגרום לזה ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
הסתכלתי בתוכנה SpeedFan וראיתישכמעט כל הטמפרטורות עוברות את המקסימום . אז העלתי לכם תמונה : הראשון מצב עמוס והשלישי במצב מנוחה :\ מה אתם אומרים ? מתי ישרף המעבד או כל משהוא אחר במחשב .. ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-