עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dor31,

הי יש לי GFORCE 4 TI 4400 והטמפרטורות הם IDLE:47 LOAD:53 האם זה נורמלי תודה נ.ב הGPU לא בOVERCLOCK

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by BILA_TT,

שלום פורם HWZONE מה נשמע, אני חדש פה ומקווה להשתלב במהרה... יש לי שאלה, אני חדש בכל הנושא של אוברקלוקינג, יש לי כרטיס מסך GEfore Fx 5700 256 MB האם יש דרך לשדרג אותו? ומה זה בכלל אוברקלוק למערכת (ולכרטיס מסך)? האם יש מדריך למתחילים בנושא, ואיך בכלל מתחילים לשדרג את הכרטיס מסך? הא ומה ההבדל בין שידרוג ידני לבין שידרוג בעזרת תוכנה., ואם אני ישדרג את הכרטיס מסך, במה זה יתבטא ועד כמה הוא ישתפר? סליחה על כל השאלות, אבל כמו שאמרתי אני חדש בנושא ורוצה ללמוד כמה שיותר... אז תודה ולהתראות....

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  3. Started by Superior,

אהלן חברים, רציתי לשאול אותכם בקשר למאוורר של מחשב נייד, היום דברתי עם המעבדה של חברת HP, אני שלחתי את המחשב בעקבות בעייה שהמחשב פשוט נתקע לי על מסך ה HP VIEW לאחר הRESTART של הפירמוט מערכת ההפעלה (WINDOWS 7) והייתי בטוח בכך שיש בעייה עם הכונן קשיח או הלוח אם (המחשב פשוט חדש - שנה וחצי ובאמת היה לי מאוד מוזר), היום קיבלתי תשובה שהבעייה היא מאוורר ועלי לשלם סכום של כ 500 שקלים? זה לא מוגזם? .... שאלתי אותם איך יכול להיות שהמאוורר זה שגרם לכל הבעייה, אז היא הלכה ושאלה שנית את הטכנאי, והוא אמר שגם הארד דיסק נתקע אבל הוא שחרר אותו (אני מאוד מקווה שאני לא ישלם ואחרי כמה חודשים זה פשוט יחזור אלי כמו בומרנג) מה אתם אומרים אפילו מאוורר תעשייתי לא עולה במחיר שכזה, אני מאמין שהם פש…

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  4. המאוורר (משולב היטסינק) של הגשר הצפוני בלוח שלי עושה רעשים כמו של רכבת בחודשים האחרונים. ניסיתי להוציא אותו כדי לשמן אבל הוא מחובר עם שני ווים שלוחצים אותו בצורה שאי אפשר להוציא אותו (או שאני פשוט לא יודע איך) אז ניקיתי ממנו אבק על הלוח - כמה שאפשר, אבל עדיין יש רעש נוראי. יש איזה שהיא דרך לטפל בזה או שצריך לקנות קירור חדש לגשר הצפוני? אם אין דרך אז מה אתם ממליצים לקנות. ניסיתי לצרף תמונה אבל מה שיש באינטרנט זה של הגרסה החדשה יותר של הלוח בה הקירור נראה קצת אחרת

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  5. מה המצב אנשים ?.. אז ככה ... לאחי יש מחשב ישן (מי שרוצה, המפרט של המחשב שלו כתוב אצלי במפרט בצד) ועשיתי לו OC מ - 2.8 ל - 3.0 ... מעל 3.0 קיבלתי ריסטים אחרי כמה דקות במערכת ... יש לו לוח אם (Asus P4S800D-X) לא כל כך טוב ל - OC לפי מה שקראתי באינטרנט וכשעשיתי את ה - OC חיפשתי את האפשרויות של השינוי מתח לזכרונות, מעבד וכו' ולא מצאתי ... הגעתי לבאס של 143 למעבד ושיניתי את הבאס של הזכרונות ל - 200 . עכשיו יש לי כמה שאלות, אפשר להגיע איכשהו ל - OC יותר גבוה ?.. כשמורידים את הבאס של הזכרונות זה אומר שזה מאט אותם ?.. ז'תומרת אם נגיד לא הייתי משנה את הבאס ובכלל לא עושה OC ומשאיר את ההגדרות על סטוק, הזכרונות היו עובדים מהר יותר ?.. עכשיו בקשר ל - OC שהטכנאי עשה לי ... הוא שם לי ב…

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by avihai007,

תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  7. Started by e.t,

אז מה עדיף? SK-7 לינק או AX-7 לינק המוטיב המנחה : שקט ! המארז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case עם 2 מאווררי 120 מ"מ.

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, לאחר שניסיתי לבצע overclock למעבד המחשב לא עולה , בזמן ההדלקה אני רואה שהלוח נדלק והמאוורים מתחילים לפעול אך אחרי כמה שניות הכל נכבה שוב , וכך זה חוזר שוב ושוב עד שאני מכבה אתה הספק. יש לי על הלוח אם אופציה של CLR_CMOS , בעצם לאפס את הגדרות הביוס. זה 2 פינים שאני מג'מפר אותם והוא אמור להתאפס - אך זה לא קורה. למישהו יש נסיון עם זה ? איך לאפס אות הביוס ? הלכתי לפי ההגדרות של ה PDF של הלוח אם שלי gigabyte CLR_CMOS (Clearing CMOS Jumper) Use this jumper to clear the CMOS values (e.g. date information and BIOS configurations) and reset the CMOS values to factory defaults. To clear the CMOS values, place a jumper cap on the two pins to temporarily short the two pins or u…

9. מחשב חזק של 8000-10000 ש"ח לגיימינג עצבני אז מן הסתם צריך גם קירור עצבני...כמה אמורה לעלות מערכת קירור מים טובה שתחזיק מערכת מחשב חזקה מאוד בטמפ' כמה שיותר נמוכות?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 544 צפיות
  11. CORE I7 920 יש אוברקלוק ל 3600 ועבד יפה כבר תקופה אני כנראה אני יוריד בחזרה לאזור 3300 למה הטמפרטורה קופצת בצורה כזאת? הליבות כל אחת מראה טמפרטורה שונה וחלק קופצות מ 55 ל 65 ולפעמים 70 יש לי משחה טרמית ששמתי לפני איזה שנה אולי כדאי לי לרענן?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by lipa,

עוד שאלה , למה אין זכרון מטמון על כרטיס מסך ? זה שאלות בחצי חיוך , :lol:

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by maphisto,

טוב אז הכל התחיל ביום שני ,ניסיתי לעבור את רף ה 190 באס בדרכים רגילות ,קצת מתח פה ,ועוד קצת לשם , ובכל פעם קבלתי מסך כחול או חוסר BOOT (פוסט תמיד היה),לאחר שנואשתי חזרתי קצת אחורה חזרה לעבר ה 188 ולהפתעתי הרבה המחשב עושה פוסט ואף מגיע למסך BOOT אבל לא ממשיך לחלונות ?!?! לאחר עוד ניסיונות רבים לעבוד גם עם הרייד וגם להעלות עם דיסק איתחול ---כלום לא עזר אז מה כן קרה ? הלך בלוח הבקר של הדיסקים הקשיחים ולכן הוא לא תפקד . לאחר מכן הזמנתי לוח ABIT KD7 (ללא הרייד) ואתמול הוא הגיע . סיפור עצוב אבל לפחות כבר היום אני על 192 באס הלוח נותן עד 2.35 וולט למעבד ועד 3.4 לזכרונות .

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  14. תראו אני מנסה ללמוד כמה שיותר על האוברקלוק ואיך עושים אותו... עכשיו יש הרבה דברים שאני לא יודע למה אתם מתכוונים בהם.. כמו: מכפלה-מה זה ומה היא עושה.. סטפינג-מה זה ומה זה עושה? באס-אותו הדבר מתח- ועוד דברים כאלה... עכשיו אני רואה לעשות את האוברקלוק הראשון שלי : יש לי מעבד pentum 3 800 mhz EB 256 sdram אחד של יונדאי ואחד אני לא יודע של מה.. לוח אם של PC-PARTNER נראה לי שזה לוח גרוע לפנטיום 3 וכרטיס מסך RADEON 9000 PRO 128 MB עכשיו אני מעוניין לעשות את האוברקלוק למעבד, לו אם, ולכרטיס מסך ישן (tnt riva 32 mb-אני רוצה להתנסות עליו)שיש לי... וכמו כן אני רוצה שתגידו לי איזה חלקים אני צריך לקנות,צלעות קירור,מאוורר,וכדומה.. ואם אזיה תוכנות אני צריך להשתמש כדי לעשות את האוברקלוק..…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  15. שלום אני צריך פאנל שישלוט לי במאווררים,מה אתם ממליצים לי עד 100 ש"ח{אני צריך לשלוט בערך בשלוש מאווררים},בבקשה לא רחוק מהמרכז. תודה

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  16. Started by felixil,

היי שאלה; האם מיכל מים הוא דבר חשוב ? או שניתן להפעיל מערכת KIT בלעדיו ? (רדיאטור, משאיבה, ובלוק CPU בלבד).

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by ThePinkPanther,

נגיד ואני קונה Thermaltake AquariusII,ומחליף את הרדיאטור המסכן שלו באיזה רדיאטור גדול מאופנוע\אוטו, זה יקרר יותר?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by roeiw,

^^^^

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  19. האם קירור הסטוק של E8400 BOX יכול להספיק כקירור ביניים בהנחה שלא מתוכן OC בתקופה הקרובה? הכוונה היא להישאר איתו עד שאני אחליט לעשות OC ואז לשים משהו סביר יותר (Ultra-120 Extreme או V1 - בתלוי בתקציב שישתחרר לי בעוד כמה חודשים)

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by adamginz,

ובכן אני קיבלתי היום 0310 L כלומר מתח נמוך אבל... לצערי הוא לא עבר את ה1650 מגה הרץ אז כמובן שאני יחליף אותו , אבל זה מעורר בך הקונה חשש , האם להסתכן או לא?!? אני מחליף ל 0311 עם מתח גובה. שאר פרטי המערכת החדשים: Geil ultra platinum 3500 cas2 3-3-6 הזכרונות מורשים ב3.1 מתח epox 8rga+ cooled by vantec iceberg cooper ( no aluminium)1

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yahavon028,

בתמונה הזאת יש דרך שלפי דעתי נותנת אפשרות לקרר שני רכיבים (או יותר) מבלי להתפשר על איכות הקירור! רציתי לשאול אם זה יכול לעבוד. ואם לא אנא הסבירו לי למה

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by Killer Storm,

מהו המאוורר 120 מ"מ שדוחף הכי הרבה אוויר ברמת רעש הנמוכה ביותר שאפשר להשיג בארץ ? (תודה מראש)

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  23. אוקיי יש לי את המפרט שבצד, על הלוח אמ עצמו יש לי צ'יפס כזה וכתוב עליו משו על OC אני זוכר שכתוב משו שהלוח טוב לOC. אתם רואים משהו במפרט שמפריע לי לעשות אוברקלוק למעבד, ולזכרונות? כי אני פשוט משתגע, אני נכנס לביוס, יש לי איזה תפריט שאני נכנס אליו ואז אנ ייכול לשנות מהירויות שעון , לא יודע בדיוק של מה, אני משנה קצת ומפעיל מחדש וזה לא מעלה לי תווינדוס.. ויש אפשרות לבחור גם מצב מהירות "slow, fast, super fast, turbo" ברגיל זה על SLOW ניסיתי את כל האפשריות האחרות אפחד לא עבד. וגם עוד משו.. בראש התפריט יש לי "Dinamic Overcloc" עשיתי ENABLE ואז עשיתי את כל הדברים האלו. אולי בגלל שהביוס לשי לא מעודכן בגרוש? [לפני 3-4 שנים]. איפה אני יכול לשדרג אותו גם?

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  24. היי, אני מחפש קירור אוויר למעבד בתצורת הקירור הנ"ל. את ה-Nh-D15 היבואן הפסיק לייבא, וכרגע, לא מוצא עוד חנות שנשאר אצלה במלאי. האם יש אלטרנטיבות המשתוות לו?

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. Started by HttpShare,

אני חדש בעסק ומעוניין ללמוד קצת איך מתחילים לעשות OC.. קראתי את המדריכים אך הם לא ממש מובנים לי.. אשמח לקבל עזרה.. תודה

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.