אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
במאווררים בנוסף לחיבור המלוקס יש עוד סוג של חיבור שבא איתם למה הוא ? ראיתי בלא גלריות אנשים שיש להם תמונות על המארז איך אפשר לעשות את זה ?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
KSP הביאו לי עם ההיטסינק מאוורר של SPIRE שרשום עליו ULTRA QUIET - אני נכנס לאתר ורואה 31.8 דציבל OMG על פי הביקורת שקראתי הוא מקרר מעולה אבל הרעש... אין לי מושג עד כמה נורא הוא.. יש לי זכות ללכת אליהם ולהחליף את המאוורר ? לא נגעתי בו עוד
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה לעצמי מפרט למחשב שיהיה מבוסס על: 1. AMD Phenom II X4 940 Black Edition Box 2. כרטיס מסך מבוסס RADEON 4770 או 4830 או 4850 אני לא מתכנן OC, בטח לא משהו רציני בשלב זה. אני מעוניין שהמחשב יהיה שקט. האם אני צריך להוסיף למפרט קירור מיוחד למעבד? במידה וכן, ראיתי מפרט שמתייחס ל Arctic-Cooling Highend Low Noise (AMD 64) Freezer 64 Pro - PWM (שעולה 113 ש"ח בזיגזג) האם זה קירור טוב? האם יש משהו יותר שקט במחיר דומה שיתאים לי?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם עקב הגעתה הקרובה של בתי הראשונה אל העולם, אני מעביר את המחשב לסלון כדי לפנות את החדר עבורה. הרעיון הוא לחבר את המחשב ל - lcd ולהשתמש בו כמחשב לצפייה בסרטי HD, הורדות ומדי פעם משחקים (פעם בשנה לאיזה שבועיים-שלושה כשיוצאת גרסה חדשה של COD). אני רוצה למקם את המחשב באחד מארונות המזנון ולהשאיר את הדלת סגורה, כך שרק הצד האוחרי יהיה פתוח במלואו. במארז יש 3 מאווררים 120, כאשר הקדמי יונק וכולל פילטר, העליון והאחורי מוציאים את האוויר מחוץ למארז. שאר מפרט המחשב : Intel core 2 duo E8400 Asus P5QL-EM W.D 5000AAKS 500GB 7200rpm Mushkin DDR2 4096MB (2048x2) 800MHz CL4 Asus DRW x20 case -Nexus Clodius1 CPU colling - Nexus LXM-8200 case fan 120mm x 3 connect3d HD4850 Hiper HP…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זא ככה אני מרכיב לחברה של אמא שלי מחשב, בקיצור: מעבד- E6400 לוח אם - GA-945P-S3 של ג'יגה בייט בקיצור התקנתי רגיל כמו כל מחשב, התקנתי XP להנאתי... למחרת בבוקר (יענו היום) הדלקתי את המחשב על מנת להתקין אופיס וכל מיני דברים ובקיצור הייתי צריך לצאת. אחרי כמה שעות שחזרתי אני בדקתי באברסט והמעבד היה על 78 מעלות! מיד עברתי לביוס וגם שם זה היה ככה. רק נציין שלפני זה זה היה על 30 ומשהו... עכשיופתחתי את המארז שוב ובאמת חיברתיהכל כמו שצריך והמארז מסודר מבחינת איוורור פיקס. עברתי לביוס ושם התברר לי שהמאוורר שעל הגוף קירור מסתובב בין 700 ל900 RPM בלבד ללא שום קשר אם הSmart Fan Control מופעל או לא... בביוס זה שומר על טמפרטורה יציבה כבר כמה דקות, כמעט חצי שעה כבר. והמאורר לסרוגין עולה …
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים. ברשותי נייד מדגם dv6 pavilion 1330ej hp מגיע עם כרטיס מסך ati readon 4650 1gb כרטיס זיכרון 2 ג'יגה מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6600, 2.2GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB מרגישים שהוא מתחמם בעיקר במשחקים כמובן, כמו כן כאשר מורגש שהוא מתחמם מרגישים בהמחשב נהיה מאוד איטי. מה ניתן לעשות? מה התוכנות האידיאליות לבדיקת נתוני מעלות של הכרטיס מסך ושל המעבד במחשב נייד?? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב עם המארז FD R4 ורציתי לדעת איזה מאווררים מומלץ לשים. זה המפרט כנראה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪906 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 13 CO כמות: 1 - מחיר: ₪159 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪455 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪825 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪349 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 290 Tri-X OC 4GB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪2074 קשיח למחשב שולחני: Seagate Ba…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות כמה אנשים שראיתי שכתבו בפורומים שיש בעיות עם פתיחת ליבות בלוחות 785G הזולים, רציתי לשתף בניסיון המוצלח שלי כדי לעזור לכל המנסים בעתיד. מעבד: 550BE לוח: MA-785GM-US2H. BIOS: F4 (8/12/2009 [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי פרסקוט 3.0 והוא עשה לי רעשים והוא חם והמחשב התחיל לזוז לאט יעזור לי אם אני יקנה לו איזה מאוור נחמד?
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט: P4 1.7GHZ 2*256MB SDRAM 133MHZ WD 20GB EXCELSTOR60GB לא זוכר את דגם הלוח אך נדמה לי GIGABYTE VIRTUAL MEMORY אם זהו מידע נחוץ מכוון על 2GB ב-BIOS מראה 57-60 צלזיוס. בווינדוס לא משתנה הרבה ואפילו עלול לרדת קצת. עומס מבחינתו זה אפילו INTERNET EXPLORER שמעלה ל-75 צלזיוס. מעבר לכך העתקות בין הרדיסקים וכו' עלול להיזרק עד ל80 צלזיוס. אני רק יוסיף שביצעתי את הפעולות הבאות: *ניקוי אבק מסיבי לכל איזור המחשב, גירדתי אפילו את ההיטסינק של המעבד והכל נקי ומצוחצח ונשאב. *איפוס BIOS *הוצאת הבטריה החלפתה באחרת גם לא עזר *ניתוק ההרדיסקים- לא משפר שום דברו גם לא אחד מהם *החלפת סלוטים לזכרונות, יש בסה"כ 3 ניסיתי את כל הקומבינות, כולל החלפת הזיכרון באחד אחר שהיה לי אני רק יציין שיש קצת…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואיזה לא מומלץ, ולמה? GA-Z68P-DS3 GA-Z68A-D3-B3 GA-Z68A-D3H-B3 GA-Z68AP-D3 GA-Z68M-D2H GA-Z68MA-D2H-B3 GA-Z68MX-UD2H-B3 GA-Z68X-UD3-B3 GA-Z68XP-UD3-B3 GA-Z68X-UD3H-B3 GA-Z68X-UD3P-B3 GA-Z68XP-UD3P- B3 GA-Z68X-UD4-B3 GA-Z68XP-UD4 -B3 במקרה הזה אני מעדיף להשקיע כמה שפחות, ובנוסף ל2600K יש ברשותי Mugen2 ואני שואף להגיע ל4.2Ghz יציב אם זה אפשרי. אני רואה שלוחות מסדרת Z68X/XP יקרים משמעותית מZ68A/P/M, האם זה בא אל ידי ביטוי באפשרויות האוברקלוק של הלוחות האלה? כמו כן, האם ספק כח 430W של Antec יכול להספיק (בהנחה שאני משתמש בכרטיס מסך 9500GT) או שעדיף ללכת כאן על ספק חזק יותר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ברשותי קירור Scythe Yasya קירור שבשביל להרכיב אותו עם 4 הקליפסים יש צורך בכפפות דייגים. האם יש אופציה להחליף את 4 רגלי הקירור בברקט שישב מאחורי הלוח כמו בקירורים של Cooling Master?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב E8400 intel 2 core gigabyte p35 ds3l 2000 mb ddr2 יש לי בcasez מאוורר גדול ויש לי פתח מיוחד לאיוורור המעבד ... הבעיה היא שבחנות מחשבים כשהתקינו לי את המחשב שמו למאוורר 1000RPM , הוא יכול להגיע ל 5000RPM עכשיו אמרו לי לך לBIOS תשנה שם את הגדרות ה Q-FAN , אין שם , עם המערכת באה תוכנה easytune 5 Pro שאיתה אפשר לשנות את הגדרות השעון של המעבד וגם של המאוורר , בתוכנה כתוב לי 50 מעלות גם כשהמאוור על 20% (1000 RPM) וגם כשהוא על 5000 RPM , בחנות אמרו שהוא עבד על 29 מעלות אבל הרעיש ולכן הורידו לו את מספר הסיבובים... חברה מה לעשות?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ס.. צריך קצת עזרה. עד כה לא התעסקתי עם הפנרין עדיין, אני יודע שהמכפלות של המרובעי ליבות נמוכה יחסית, בהנחה שאני רוצה להגיע למרובע ליבות יציב ב-4Ghz על קירור אוויר איכותי, מה צריך לקנות? מה הבאס שלוח אם סטנדרטי כמו ה-P35-DS3 מגיע אליו עם מעבדים אלו? הוא מסוגל ל-445mhz או שיש צורך בלוח יוקרתי? האם חובה Q9650 במכפלה 9? יש אותו בכלל בארץ במחיר נורמלי או שהביאו לכאן רק את ה-QX? פשוט לא ראיתי בזאפ. או שאפשר להסתפק גם ב-Q9550 במחיר יותר עממי עם מכפלת x8.5 ואולי באס גבוה אף יותר (של 475mhz)?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף את הזלמן שלי ממש לא נוח לי כל הגודל הזה שיושב לי במארז אז רציתי ללכת על ה thermalright xp-90 עם מאוורר tt ufo השאלה אם ה xp-90 עם המאוורר הנ"ל יתנו לי ביצועים עדיפים על הזלמן 7700cu עריכה: או שבכלל עדיף לי להביא את הביג ווטר של tt אם הוא נותן יותר ביצועים משנייהם כמובן...
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה אצלי לעשות אובר הוא הטמפרטורה. אבל מה לעשות הטמפרטורה די נורמלית למעבד שלי כי הוא PRESOCET והטמפרטורה 47-52 במצב לא של מאמץ ולא של מנוחה ביניהם. מה לעשות ? אני יודע שהטמפרטורה לא טובה לאובר. אז אם אני יקנה נגיד BT כמה מעלות זה יוריד לי?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Mugen 2 Rev. B יש אחד מאוורר ,אני רוצה עוד מאוורר אחד או החלפה 2 מאווררים יותר מתקדם וקירור יותר ? http://www.scythe-eu.com/en/products/fans/kama-flow-2-120.html http://www.scythe-eu.com/en/products/fans/scythe-s-flex-12cm-case-fan.html http://www.scythe-eu.com/en/products/fans/slip-stream-120-pwm.html http://www.scythe-eu.com/en/products/fans/kama-flex-pwm-120.html מה עדיף? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקאטצ' הוא 399Mhz על 1.05V ,אפשר מתחים הרבה יותר נמוכים, אבל לא ניסיתי. המעבד עובד על 1.05V ב מהירות סטוק 1800Mhz . 399Mhz CPU-Z Verified הינה קליפ שהמחשב הקליט ב399Mhz ללא גוף קירור (אפשר לראות את התוכנת הקלטה ברקע) http://rapidshare.de/files/21467698/A64_without_HSF.wmv.html
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי בדיקה עם זיג זג, היבואן של AC בארץ, נאמר לי שאין כוונה להביא את הקירור הזה בזמן הקרוב... עשיתי חיפוש קטן ברשת ומצאתי את החנות הנחמדה הזאת: http://www.quietpc.com/il-en-usd/products/nvidia-vga/ac-acc-xtreme-gtx280 עם משלוח אויר (חמישה עד עשרים ימים) זה יוצא קצת פחות מ340 ש"ח. זה אמנם לא ממש זול, אבל גם לא ממש בשמיים, סביר להניח שמי יביא את הקירור הזה לארץ ידרוש עליו מינימום 250 ש"ח אם לא יותר, ככה שנראה לי שזה שווה את זה... הביקורות על הקירור הזה מעולות וראיתי פה כמה אשכולות ששואלים עליו. מקווה שבאמת אני עוזר פה למישהו, אם לא אז לפחות ניסיתי. אני הזמנתי לי אחד היום
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל מי שראה את הסרט של ההמהרה של ה-P-4 ראה שהמעבד לא התחמם למרות ההמהרה והרבה חושבים שהמאוורר כל כך טוב אבל שכחו שהוא החליף את הריבוע השחור (שכחתי אם השם של זה) אשר בה עם המאוורר באחד יותר טוב ובגלל זה זה לא התחמם כך שהמאווררים של אינטל לא כל-כך מצויינים אלה רק שקתים ודי מהירים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את אחד הקירורים האלה, אני רוצה שהוא יספק ביצועים טובים גם לOC יראה טוב ולא ירעיש... תודה.. אגב את הביטל אני יכול להשיג ב 200 שח" ואת הטייפון ב 230...
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התלהבתי מאוד מ"מערכת שליטה למאוררים" אבל למה לא עשיתם מערכת ששולטת במהירות של המאוררים כמו כפתור ווליום? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
taotao , הלינק ששלחת לי , לא עוזר לי. קונה לבית החדש שלי מערכת HTPC המחשב לצרכים מאוד בסיסים + סרטים BLUE-RAY + HD מאפינים : אין הגבלת תקציב!!! שיהיה הכי שקט!!! אין פשרוט באיכוט!!! עד עכשיו קניתי כבר כמה חלקים: 1) Zalman HTPC Case HD160XT Black 2) Seasonic X-460FL 460W PASSIVE 0db 3) Logitech DiNovo Mini Cordless Bluetooth כל שער הדברים עוד לא קניתי, אני מעדיף AMD אך לא חייב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לא מזמן השגתי coolermaster hhc-001 עם מאוורר 7500rpm - רועש ביותר יש איזה מקום בארץ שאפשר להשיג בקר מהירות כמו לvolcano 7 ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי מעבד 820 2.8 מומהר לתדר 3.4 / 3.6 בהתאם למצב רוח יש לי קירור ASUS STAR ICE http://www.driverheaven.net/reviews/asusicecooler/ והמערכת שלי עובדת בין 56 - 78 מעלות. בעבודה רגילה עם קצת דברים פתוחים וכו המעבד על 65 מעלות כשהמאורר של המעבד על מינימום (2100 סל"ד) כשהמאוורר שעל מקסימום (4900 סל"ד) המעבד יורד ל 56 מעלות אבל יש המון רעש. בכל מקרה, בזמן מאמץ שהמאוורר על מקסימום הטמפ' נעה בין 70 - 78 האם אני צריך לדאוג, או שיש למעבד הזה יכולות להגיע לטמפ' גבוהות יותר מאחרים, כי למשל ה 2.4 שהיה לי לא עבר את ה 32 מעלות... ובקשר ל VAPO CHILL איפה אפשר להשיג בארץ? :s05: תודה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-