אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מארז Raidmax Sagitta ולפי כל הביקורות המארז אמור לקרר טוב, אבל הטמפ' לא השתנתה כלל (אותה טמפ' מהמארז הקודם - ג'נרי). לפי מה שאני רואה, המאווררים שבאו ביחד עם המארז (מאווררי Raidmax) מסתובבים אבל לא עד המהירות המקסימלית שלהם, לכל המאווררים יש ראש לבן עם 3 פינים. לכן חשבתי שאולי צריך בקר ששולט במהירות ההסתובבות, כי אני רוצה שיסתובבו במהירות המקסימלית. על איזה בקר אתם ממליצים/מציעים לי? אני שמעתי ש-Thermaltake טובים... איזה בקרים יש? 5.25 ו-3.5? איזה יותר טוב? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה מאווררים להוסיף למארז Enermax CS-3181L-BBS ואיזה (ג'נריים?) (מגיע אחד בחלון). אני גם צריך קירור לNB או למופסט או לשאר הדברים האלה? (אני לא מבין בזה אני רק יודע שהNB צריך להיות קר כי דרכו עובר ה VDD).
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה לקירור לI7 4770K חדש לגמרי. לוח אם Z87 DELUXE אם זה משנה. המארז לא יותר מדי גדול, אז לא משהו מסיבי בבקשה. אני לא אבצע OC ואני לא רוצה להתעסק עם קירורי מים למיניהם, זאת אומרת מבקש רק קירור צלעות עם מאורר. גם לא יכול להוציא על זה יותר מדי כסף. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המטרה העיקרית: מהירות שעון כמה שיותר מהירה של המעבד - תוך שמירה על טמפרטורה סבירה של עד 60 מעלות בעומס, בלי הרבה רעש, ועם יציבות מוחלטת! חשוב אבל משני: מהירות שעון של ה-FSB, של ה-RAM, ותזמונים של ה-RAM. היות ומהירות השעון יותר חשובה אני חושב שכדאי להישאר עם המכפלה המקורית של 9 ולא להוריד אותה. _________________________ יש לי כבר בבית מארז סביר ביותר: Antec 3700 Black Quiet Edition, וכמו כן Scythe Ninja לקירור. אני שוקל להוסיף\להחליף לנינג'ה מאוורר. בקרוב אני קונה Q6600 ואני מחפש לוח וזיכרונות שיתאימו ל-OC (מקציב 1500-2000 ש"ח ללוח ולזכרונות). חשבתי לקנות את ה-Abit IP35 Pro ב-900 ש"ח וזיכרון OCZ DDR800 CL3 כזה ב-600 ש"ח: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=407552 זכרונות…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתכלו, אין לי קירור מיוחד או משהו.. יש לי רגיל,מקורי של אינטל.. ד''א יש לי מעבד 4.2800 800MHTZ,512KB טלונגיית HT... הלכתי לביוס,נעלתי את הAGP הזה,הורדתי את הזיכרון ל320,ושיחקתי עם המכפלה ההיא של ה200MHTZ... העלתי אותה לאט לאט עד שהגעתי ל220... הכי יציב..יותר מזה המחשב קופא,נתקע וכו'....... המעלות במעבד ללא מאמץ: 40 ככה... המעבד במאמץ טוטאלי עם הרצת התוכנה Prime95 ,[פעמיים] 53-54 האם זה בסדר? סביר? אני עושה נזק למעבד? זה כאילו עד לבנתיים שאני אקנה ספק משהו נורמלי,של אנרמאקס 425P, וXP120 עם מאוורר טוב של 120 מ''מ של TT... אהה ושכחתי, הצ'יפ של הלוח על 38-40 ... המעבד גם על 51-52... לא בהכרח 53-54.. הנה תמונה של התוכנה Cpu-z : ותמונה של SpeedFan: אממממ…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האתר קצת למטה, מעל "How-To up on building your own power supply"
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD 64 ATHLON 3000+ BOX EPOX EP-8KDA3+ ADATA 512 DDR400 WD 120GB 7200RPM 8MB BUFFER SATA LITE ON 52X32X52 TOSHIBA 16X SAPPHIRE 9800PRO 128MB 256BIT וקניתי את המארז של COMPUCASE דגם 6A19 , ואני יודע שהוא בא עם מאורר 120 מ"מ אחד, השאלה אם המאוורר הזה יספיק לקרור כל המערכת הזאת? תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, עשיתי OC לnorthwood שלי..שהוא סטוק 2.6 עכשיו הוא 3.4 על קירור סטוק במנוחה 35 מעלות..מאמץ 45.. הסטפינג הוא D1..למישהוא יש מידע על הסטפינג הזה ? טוב לא טוב..? תמונה.... http://img72.imageshack.us/my.php?image=18ou2.jpg אפשר להרים אותו עוד טיפה למעלה ל3.6? עם קירור סטוק כמובן..או שעדיף כבר BT ?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש קירור מים חדש והכי טוב שאפשר למצוא עד 150 דולר בארה"ב . יש לי פרסקוט שמתחמם בצורה רדיקלית למעלות של 70+ . אני מתכוון לעשות OC רציני איתו ואני צריך משהו שיחזיק אותו על טמפרטורות נמוכות . יש הצעות ?? לא אכפת לי לחרוג טיפה מהתקציב אם זה ייתן שינוי דרמטי בביצועים .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני חושב לבנות מחשב "שישב" בסלון בלי לשלם יותר מדיי.. החלטתי לפרסם כאן אבל יש לי מס' שאלות: 1. באיזה לוח להשתמש - ובאיזה מארז (שיהיה קטן ככל האפשר + בלוח אנ ירוצה יציאה אופטית SPDIF-OUT עבור המגבר שלי)? אני רוצה גם לשים HD רגיל וכונן DVD אז המארז צריך לתמוך בשניהם.... 2. באיזה מאוורר כדאי להשתמש- הדגש על שקט שקט שקט!!! לא רוצה לראות סרט והמאורר ידפוק לי בראש.... תודה ליאור
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי i7 930 עם מהירות סטוק של 2.8. זכרונות 3 סטיקים של 2 ג'יגה כ"א של G SKILL 2000MHZ לוח X58 ASUS P6T כשאני שם בביוס על AUTO אני מקבל את המהירות סטוק שלי אבל בפוסט יש לי הודעה שהמעבד שלי השתנה ואני צריך לשנות את ההגדרות אם אני שם בביוס את האפשרות על MANUAL אני לא עובר את המהירות של הסטוק אפילו אם הבאס שלי הוא 190 והמכפלה היא 21 (המחשב עולה אבל המהירות נשארת על מקסימום 2. 8) , אותו דבר בשני הפרופילים האחרים שיש לי ביוס ניסיתי לשים את המתח של הזכרונות על כמה שרשום עליהם (1.6) אבל זה לא עזר וגם העלתי את המתח למעבד ל-1.3750 וגם זה לא נתן לי כלום אגב אני עם גרסת הביוס הכי חדשה, שידרגתי לא מזמן וגם בקודמת הייתה לי את אותה הבעיה. אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה יכול להרוס את הכרטיס?? תודה למי שעוזר
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין כמו מודינג בשבת ;D הקרדיט אני חושב שהולך ל Kriz, שלא יגידו שאני מעתיק, למרות שעלה לי הרעיון עוד לפני שראיתי את העבודה שלו.... :-X אז כרגיל, תמונות..... (מצטער שאין הרבה תמונות ממהלך העבודה, הכל נמחק לי....) במציאות הכל נראה טוב יותר בחושך. אשמח לתגובות !
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על זה, למה לא מסבים מערכות לקירור מים של מעבדים וכו' לקירור שמן ?? שמן עד כמה שידוע לי מוליך חום טוב יותר ובנוסף לא מוליך זרם במידה ויש נזילה מהמערכת על איזה רכיב במחשב.. למיטב הבנתי , הדבר היחיד שצריך לשנות במערכת הוא את המשאבה . צריך להתאים אותה/להחליף אותה למשאבה שמותאמת לצמיגות של שמן ולא של מים. דרך אגב, בעולם הרכב הדבר נהוג ברכבי ספורט - יש צינון שמן לגיר וגם לגודש טורבו..
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי מעבד intel pentium 3.0 northwood. (עם קירור מקורי שבא עם המחשב) המעבד כשהוא במנוחה נמצא על 33 מעלות, וכשהוא במאמץ הוא יכל להגיע ל -45 מעלות. אני מעוניין לקנות את גוף הקירור הידוע ה- BIG TYPHOON. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1) מה הטמפרטורה המקסימלית שמעבד זה יכל לפעול בו מבלי שיפגע. 2) כמה מעלות בערך אתם מעריכים שהקירור הזה יוריד. 3) האם הוא מתאים לביצוע OC דיי רציני. 4) האם אתם ממליצים על קירור אחר עד סכום של 250-300 ש"ח. 5) כמה אמורות להיות המעלות של המעבד עם גוף קירור בסיסי במאמץ ובמנוחה. אשמח מאוד אם תענו לי על כל התשובות, ואעדיף אם תרשמו על איזה תשובה אתם עונים. תודה מראש בר!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי . אני חדש בפורום ! אבל לא ב hwzone אז סתכלו אל המודינג שהיכנתי אתמול ! בקרוב אני ישים לדים ... ויעצב עוד את הסמל של XP ליד ה זה של ה WINDOWS ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D נו איך אהבתם ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! זוהי ההודעה הראשונה שלי,וכולי תקווה שהיא לא שטותית...כי אני לא איש מחשבים. המאוורר שעל המעבד מכניס או מוציא אוויר? וכשייש מולו בדופן הצד מאוורר,איך רצוי שהוא יעבוד כשהו מול מאוורר המעבד,להכניס או להוציא? האם צריך להיות ניגוד ביניהם? תודה מראש! איתן
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבא. חוזר למעבד ולמארז כל אחד לחוד. פרט לכך, קראתי על קירור מים יש כזה בארץ? או שניתן להשיג רק בייבוא אישי? מעבד: INTEL CORE i3 S1156 3.1GHz 540 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪705 לוח אם: ASUS P7H55-M PRO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪637 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR3 1333MHZ כמות: 2 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪152 כרטיס מסך: ASUS HD4350 512MB DDR2 - EAH4350 SILENT/DI/512MD2 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪240 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA כמות: 2 אחריות: שנתיים. מחיר: ₪124 מארז: COOLERMASTER ELITE 334 NVIDIA EDITION w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪321 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪322 דיסק קשיח: SAMSUNG F3 1…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו כאן יכול בבקשה להסביר לי איך לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך החדש שלי ... אין לי שום ציוד מיוחד - אם אפשרי לעשות זאת ללא ציוד נוסף (קירור ועוצמה)? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מסיור קטן שעשיתי היום בחנות הום סנטר ברמת גן.. הופתעתי לגלות שכנראה שגם הם חושבים ש"סצינת" המודינג בעיצומה ולכן באיזור התצוגה של כלי העבודה שמו שני שלטים דיי גדולים המבשרים על מבצע - שם יש מלאי של Dremel MultiPro בשני "רמות איבזור" אחד עם 15 חלקים שמחירו 399 ש"ח והשני עם 40 חלקים ומחירו 499 ש"ח.. (שניהם כמובן זה הדגם עם המהירות המשתנה, כל השוני בניהם הוא כמות החלקים) שאלתי היא.. האם מישהו מכיר חנויות שמוכרות את המכשיר ביותר זול מ-399 ש"ח? חייבת להיות אחת כזו!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי קיבלתי היום את ה TT חיברתי אותו כמו שצריך רק שאין לי מושג לאן לחבר את המאווררים החיבורי מאווררים שיוצאים ממנו הם פיצול של 3\4 פינים. בכ.מסך המאוורר המקורי נכנס ל -2 פינים. בלוח עצמו יש לי מקום ל - Sys Fen 1 ו Sys Fen 2 שהם 3 פינים אבל זה לא מתאים... המרווח בין הפינים גדול מדי מכדי שהמחבר יכנס. מה עושים ? עריכה: יש את המתאים שמתחבר ל -12V לספק ויוצא ממנו שני חיבורים, אחד 0.7v והשני 12v ורק החלק של ה-3 פינים יכול להתחבר אליו. לאן מחברים ? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Big typhoon שמקרר P4...ללא OC .... הוא מסתובב במהירות של 1300-1400 RPM הטמפרטורה של המעבד במנוחה זה 65 בממוצע. זה נראה לי טמפרטורה מוגזמת. האם יש דרך כלשהי לקרר חוץ מלנקות מאבק? יכול להיות שאין לי משחה טרמית?.... בעיה נוספת זה שיש לי GF 7800GS על קירור סטוק, והמעבד שלו ללא OC , והטמפרטורה שלו היא 65 בממוצע. יש לי צג במארז שמראה לי את הטמפרטורה הכללית של המארז ...הוא עומד על 40 מעלות כרגע....האם זה בסדר?? דרך אגב חל עלי איסור לפתוח את המאורר של המעבד \ להוציא את הכרטיס מסך מהסלוט שלו עקב פאשלות שקראו לי בעבר. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-