אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
סתכלו, אין לי קירור מיוחד או משהו.. יש לי רגיל,מקורי של אינטל.. ד''א יש לי מעבד 4.2800 800MHTZ,512KB טלונגיית HT... הלכתי לביוס,נעלתי את הAGP הזה,הורדתי את הזיכרון ל320,ושיחקתי עם המכפלה ההיא של ה200MHTZ... העלתי אותה לאט לאט עד שהגעתי ל220... הכי יציב..יותר מזה המחשב קופא,נתקע וכו'....... המעלות במעבד ללא מאמץ: 40 ככה... המעבד במאמץ טוטאלי עם הרצת התוכנה Prime95 ,[פעמיים] 53-54 האם זה בסדר? סביר? אני עושה נזק למעבד? זה כאילו עד לבנתיים שאני אקנה ספק משהו נורמלי,של אנרמאקס 425P, וXP120 עם מאוורר טוב של 120 מ''מ של TT... אהה ושכחתי, הצ'יפ של הלוח על 38-40 ... המעבד גם על 51-52... לא בהכרח 53-54.. הנה תמונה של התוכנה Cpu-z : ותמונה של SpeedFan: אממממ…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מלחם והוא לא מתאים לעבודות עדינות וגם סתם גרוע. רציתי לקנות אחד שיהיה מתאים לעבודות עדינות כמו שאמרתי ושלא יהיה זבל כמו הרגילים של ה 30w. חשוב שיהיה לו ראש דק או שיתחלף לאחד דק ושיהיה מדוייק. על מה אתם ממליצים? מה העיקרון של מלחמי גז? הם יותר טובים מהרגילים? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
קניתי היום את הדרמל של וולף (250 שקל) וקיבלתי איתו 40 ראשים. אני רוצה לחתוך איתו את הגג של המארז - באיזה ראש אני צריך להשתמש? מאיפה אני יכול לקנות עוד ראשים? איזה ראש יכול לשייף מתכת?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור טוב למעבד אז מה יותר טוב??? ותגידו יש מצב שה SilentTower יקרע לי את המעבד מהתושבת?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, זה המצב של המחשב שלי אחרי ריסטרט ללא ביצוע אוברקלוק - http://www.zshare.net/image/19633618ded91208/ אני חושב שזה חם מדי, רציתי לבצע oc ואני מפחד בגלל שאחרי שעשיתי oc המעבד די התחמם (לא במאמץ) - http://www.zshare.net/image/19633708cbec9843/ איך אני יכול לפתור את זה? המפרט שלי זה לוח אם gigabyte דגם ex38-ds4 מעבד e8400 כ.מסך 9800gtx ספק 400 וואט של antec
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מזמן השגתי coolermaster hhc-001 עם מאוורר 7500rpm - רועש ביותר יש איזה מקום בארץ שאפשר להשיג בקר מהירות כמו לvolcano 7 ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, החלפתי לשילוש חדש (מפרט בחתימה)+ קירור noctua nh-d14 , ואני רוצה לדעת האם טמפ" ממוצאת של 39 מעלות במנוחה וב OCCT מקסימום 58 זה תקין? המחשב ללא O.C כלל , אבל המעבד קבוע על 3500.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שני הסטיקים מתוך הארבעה ושכולם מתוצרת CORSAIR לא מתפקדים בשום מצב כרגע..הם במתח של 2.20V ניסיתי אותם במחשבים אחרים ואף מחשב לא הגיב..הזוג השני בעל מתח של 2.10 הגיב חיובי וכולם פעלו. נכנסתי לאתר של CORSAIR והתחלתי תהליך של לפני RMA מילוי פרטים ומעבר בשלבים.. קצת לפני הסוף הם רצו שאאפס את הביוס ואבדוק את הסטיקים המתים בMEMTEST,וואלאק איך אפשר להפעיל MEMTEST כשהזכרונות האלו לא מתפקדים..?הם גם לא השאירו מקום להסבר מהסוג הזה,וככה נתקעתי בשלב ההוא של הרישום..מה אני אמור לעשות במצב כזה..? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא צריך קירור פסיבי ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד!! רק לשחק הרבה זמן,ושתהיה טמפ' נורמלית במארז! איך הוא בשביל זה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מחר כנראה אני יקנה סטיק נוסף של RAM ,הבעיה שפתחתי את המחשב והקירור של המעבד (מוגן 2) מסתיר לי 3 מתוך 4 חריצים של RAM. העברתי את המאוורר לצד השני כמו בתמונה...עשיתי טוב? כי ממש 3 ס"מ מהמאוורר שמוציא אוויר תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
6960x על 5GHZ ב 3DMARK המעבדים כבר זמינים ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן, ברשותי מעבד E6550 עם אוברקלוק ל-2.88 ג'יגהרץ, שעשיתי בגלל הכרטיס מסך RADEON 5770. אם אני מעוניין לעשות לו OVERCLOCK של כ-5 עד 10 אחוז ממהירות הסטוק, בכמה אני אצטרך להעלות את האוברקלוק למעבד על מנת שלא יהיה לי צוואר בקבוק שוב? איך ניתן לבדוק?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש בתצורה הבאה: מארז: CoolerMaster Haf XM מעבד: Intel Core i7-4770K לוח אם: ASUS Maximus VI Hero כרטיס מסך: ASUS GTX 770 דיסק: Western Digital Caviar Black 2 TB ספק: SeaSonic 750W Bronze Series Modular M12II-750 האם אני צריך קירור מיוחד למעבד, או שאפשר להסתפק בלקנות מעבד בתצורת בוקס שבא עם המאוורר של אינטל? הערה: זהו אמנם מחשב שמיועד לגיימינג, אבל אני לא מעוניין לעשות לו OC
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מעבד +i7 core 975 מebay עם פאצ "זהב" - ואני מתכונן לעשות לו OC ל 4.4 השלמתי לו מפרט מחשב ורציתי לדעת אם הספק המארז והקירור מתאימים למערכת כזו עם OC כמו כן האם הלוח אם מתאים ל OC או אפשר להסתפק באחד זול יותר תודה לוח אם - ASUS P6T Deluxe V2 (X58) i7 Nehalem - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10112 (1544ש"ח) מארז - COOLERMASTER (RC-922) HAF 922 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5945 (523 ש"ח) ספק - Enermax Modu82+ Series (EMD625AWT) 625W PSU http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9356 (669 ש"ח) כרטיס מסך - PowerColor ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 - RETAIL http://www…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב וחג שמח, רכשתי לאחרונה מחשב חדש בעל המפרט הבא: Intel Sandy-Bridge i5 2500K 3.3GHz (stock fan+heatsink) ASRock Z68 Pro3 Kingston HyperX Blue 4x4GB 1600MHz DDR3 Gigabyte Radeon HD 6950 (modded to 6970) Samsung F3 1TB Western Digital Caviar 2TB ThermalTake Element S (with 3 120mm fans) Antec HCG 520W 80Plus Bronze מצ"ב תמונת מצב של הטמפ' והמתחים של רכיבי המערכת נכון לעתה: רציתי לשמוע לדעתכם האם עם המערכת הנוכחית אוכל לבצע Over-Clock למעבד לאזור ה-3.7GHz בלי יותר מידי קשיים? האם במצב זה מאוורר הסטוק יתחיל להרעיש כמו זוג חתולים מיוחמים בלילה שאתה רק מת שילכו למקום אחר/יחלוף להם? מדובר ב-Over-Clock הראשון שלי עבור מעבד (ביצעתי גם בעבר בתקופת ה-AMD Athlon …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את המארז DX-01BD (של צ'יפטק) או את הקומפיוקייס CI-6920 שאפשר לשים בו רק 2 מאווררי 120 ! אחד דוחף אחד מכניס - .htm]http://www.compucasecorp.com/case/ci-6920[3].htm זה המארז של צ'יפטק, ובניגוד למה שרשום שמקדימה יש 2 של 80 יש אחד של 120, אז ההתלבטות היא בין 3-4 מאוורי 80 במארז של הצ'יפטק (בינתיים מאווררים ג'נריים) או לקחת את הקומפיוקייס עם 2 מאוורים איכותיים ! (תמליצו על 2 מאוורים 120 שהכי כדאי לקנות לדעתכם) ד"א העניין דחוף כי מחר אני צריך לבצע את ההזמנה, המארז הוא החלק האחרון שמתעקב במחשב שלי. עניין אחרון- הקומפיוקייס הזה אחלה מארז וכולל את אותם הפיצ'רים של הצ'יפטק. עריכה- חשבתי לקחת את הקומפיו' עם 2 מאווררי 120 של ואנטק. (53CFM, 28 DBA) או של טרמטלטי…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W המאוור (שהגיע עם המארז) מת היום ... (GP d12sh-12 ) איזה מאוור כדאי לקנות ? הדגש הוא על מאוורr שקט. תודה, נמרוד.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל הגאונים והחרשנים על המאווררים, טוב אז ככה, יש לי AMD 1200mHz ועוד איזה מאוורר, שהמליצו לי עליו מלפני שנה כשקניתי את המחשב שלי, המאוורר הזה לפי דעתי דפוק, מרעיש, ולא מקרר (ה1200 מגיע לי ל60 מעלות). אז אני רוצה לדעת אם המאוורר הזה באמת לא שווה, ובשביל זה אני צריך לדעת איך אני בודק איזה מאוורר יש לי.. אז כמו ששאלתי, איך בודקים איזה מאורר של המעבד יש לי?? ???
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאורר 80ממ רגיל, אל תגידו לי ENERMAX על מהירות הכי נמוכה, לא צריך פוטנציומטר לא כלום סתם 0.15 אמפר פשוט.. להחליף את המאורר בספק כוח שלי (הוא מגרגר כמו חתול מיוחם) תודה. (עריכה: תיקנתי את הכותרת, המטרה שלי היתה לחפש מאורר שקט לא דווקא זול, עד 60 שקל זה נשמע לי סביר)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הTT BIG TYPHOON VX ומעבד E4300 באוברקלוק של 3GHZ הבעיה היחידה היא שהקירור על 100% רועש מאוד ובלתי נסבל. גם אם אני מוריד את המהירות של המאוורר הוא עדיין רועש. וכמובן שאם המהירות שלו נמוכה והוא קצת שקט,הוא לא מספיק יעיל. יש קירור אחר בתקציב של עד 200 ש"ח שיהיה חזק ושקט?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוח p35-s3 e6750 העיניין מאוד מוזר לאחר שהייתה לי בעיה מסויימת שלא יכלתי לשחק במשחקים והכל היה איטי הוצאתי זיכרונות ועשיתי איפוס ביוס והכל הסתדר אך בדיוק לאחר מכן באתי לעשות אוברקלוק מחדש וכלום לא משנה מה אני עושה לא עוזר אני רק משנה את האופציה של לשלוט על FSB בלי אפילו להעלות HZ 1 עושה סייב למאפיינים וריסט ואחרי שהוא מראה את סוג המעבד בפוסט הוא כבה ומאתחל את עצמו... לברירת מחדל... מה עושים ? הטמפ' תקינות 46 -43
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את INNOVISION FX 5200 128MB איך אני יכול להאיץ בטוח ויעיל שיגיע לתוצעות גבוהות. שיהיה לפחות קרוב לביצועים של 5700 או 5900 מספיק תוכנה מסוימת כמו POWERSTRIP או צריך להרכיב קירור אחר מים או משהו. עזרה בבקשה.
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד איפה אני יכול לקנות מאווררים 60 מ"מ באזור ת"א ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-