עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Qtec,

היי אני מתכנן לקנות מארז חדש ובקרת מאווררים. בקרת מאווררים - Enermax UC-A07FATR2 http://www.enermax.com.tw/uc-a07fatr2.htm ואולי גם מאווררים של אינרמקס http://www.enermax.com.tw/uc-8fab.htm ועל המארז עוד לא החלטתי. בבקשה תגידו לי אם הבקרה של המאווררים טובה ותנו לי הצעות איזה מארז לקנות (התקציב שלי הוא בערך 500ש"ח למארז ואני רוצה שהוא יהיה עם חלון\חלונות והרבה מקום למאווררים) THX! Qtec. ???

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  2. ה FULLTOWER של SUPERTALENT בלי ספק, ב480 שקל בלבד, נראה לי מחיר דיי טוב קניתי השבוע ספק אז אני בכל מקרה לא צריך ספק אחר כדאי ללכת עליו? כמו ששאלתי בטופיק איך הוא מבחינת זרימת אוויר איפה המיקום של המאוררים, אם יש לו בגג או משהו איך הוא מבחינת נוחות ובכלל בכלליות למי שיש את המארז הזה מוזמן להגיד לי יתרונות\חסרונות תודה. ** אם אפשר שזה יהיה ממקור ראשון (בעל המארז או מישהו שהתעסק איתו יותר מ3 שניות) ולא משמועות או דעות היגיון וכאלה **

• 12 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by Shlomi32,

עד 200 שקל... שיהיה קל להרכבה... שיעבוד כמו שצריך! והרעש פחות קריטי... מעבד p4 1.5 מיועד כניראה לאוברקלוקינג...

• 12 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by idan,

מה אתם אומרים על גוף קירור SILENT BOOST למעבד AMD אני מתכוון לעשות OVERCLOCK ומה עם מאוורי SMART FAN 80 מ"מ למארז... ???

• 12 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by sub_man,

תראו אני עכשיו אצל חבר שלי ועשיתי לו אוברקלוק לג'יפה 4 האמת אין לי מושג מאיזה מהירות הזכרונות מתחילים אבל הגענו ל-459.0 ואני רוצה לשמוע תגובות על התוצאה

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by boom,

יש לי AMD1700 0.13 עם קירור מקורי לוח ASUS A7N8X לפי הביוס- מעלות מעבד 70 מעלות לוח 30 לפי MBM 5 ולפי ASUS PROBE חום מעבד 35 +- ולוח 31+- יכול להיות בעיה בחיישנים? או בתוכנות?

• 12 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by Pure-Gold,

מישהו יודע איך אפשר להדליק ספק ATX ללא לוח ? איפה לעשות קצר ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by jackass,

מישהו עשה\מכיר מדריך איך לעשות שלט רחוק ומקלט למחשב? ראיתי פעם אחד פשוט אבל אני לא מוצא אותו אני מוצא רק מסובכים כאלה...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני רוצה לעשות OC אבל שום דבר יציב :-( ה- FSB שלי על 133 והמכפלה נעולה על 5.5 מה שאומר שיש לי 733 MHz כל עוד אני מעלה FSB המחשב לא יציב, אם הוינדוס עולה אז הוא מתרסק בפעולה הראשונה ולפעמים המחשב בכלל לא נדלק! הנה המפרט שלי: P3 733 asus cuv4x 256 mb sdr WINDOWS XP PRO ולא נראה לי שצריך עוד מידע תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 796 צפיות
  10. אתמול העלתי את המהירויות בGF4 MX 440 שלי (שמעתי שיש לו אפשרויות OC לא רעות בכלל ) את הליבה העלתי מ270 ל300 ואת הזיכרון מ400 ל455. עד עכשיו הכל בסדר ה3DMark עלה מ5742 ל6091 (די טוב לדעתי). אני חדש בכל מה שקשור לאוברקלולינג וכל זה ורציתי לשאול אתכם מה יהיו ההשפעות של שינוי המהירויות בכרטיס המסך שלי? ועוד משהו, כמה עוד כדאי לי להעלות את המהירות? :

• 12 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by The_Byter,

התגלגל לידי +8RGA עם יציאה כפולה למסך ועוד הפתעות... מה אני רואה בBIOS התפריט של המתחים ?? VDD Voltage !!! כן כן ! ללוח יש אפשרות לשנות את מתח הchip set מהBIOS ! טווח - 1.6-2.0 ! (כל זה בBIOS הספציפי הזה) הלוח בינתיים קצת לא מתניע, אבל אני עובד על זה.. הלוח הגיע ל230-235 עם VDD על 2.0 אבל אז הוא נפל ובינתיים לא קם.

• 12 תגובות
    • 968 צפיות
  12. הוא הוריד לי את הטמפרטורה של ה- AMD T-Bird שלי ב- 32 מעלות!!!

• 12 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by Pure-Gold,

תנחשו מה זה עושה:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by chenzig,

מה ההבדל בין ארקטיק סילבר 2 לבין ארטיק סילבר מה ההבדל בין ארקטיק סילבר 2 לבין ארטיק סילבר 3? וכמובן יתרונות וחסרונות של שניהם

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Holy,

אז החלטתי היום לעדכן את גירסת הביוס של הלוח אם המעפן שלי 7VAXP ל-F11 (במקור היה לי F5) כמובן שלא הצלחתי לעשות עידכון בוינדוס כמו שגיגהבייט הבטיחו כי התוכנה שלהם דפוקה אז עשיתי עידכון בדוס והכל סבבה רק שיש בעיה אחת שכבר ניתקלתי בה כשעידכנתי פעם לF9 (ואחרי זה החזרתי למקורי כמובן) Gigabyte החליטו לעשות לי OC בלי לשאול אותי כלומר הם העלו את הבאס ל-136 למרות שאני קובע בביוס את השליטה על הבאס על Disabled או פשוט על 133 הבעיה היא שהזיכרן שלי לא עומד בזה ואני צריך להוריד לו את המהירות למישהו יש מושג מה עושים על הדרעק הזה?

• 12 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by ofcourse,

יש לי amd1700 עם המאוור הבסיסי, זכרון 333 של גייל ולוח אם לידטק k7ncrg-pro איך אני מעלה את מהירות המערכת מבלי לקנות רכיבים חדשים ?

• 12 תגובות
    • 930 צפיות
  17. Started by waizman,

אני משתמש כבר הרבה זמן ב MBM 5, והטמפ' הממוצעת שלי היא 33 מעלות. התקנתי את התוכנה של הלוח לבדיקת טמפ' (Pc Alert - MSI), והיא מראה לי טמפ' גבוהה ב 4 מעלות. השינוי הוא רק בטמפ' המעבד - כל שאר הדברים (מתחים, טמפ') שווים. צירפתי תמונה: לאיזו תוכנה להאמין??

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by VooDoo3,

ברשותי כרטיס מסך של לידטק - GeForce Ti4400 128MB מכוסה בצלעות ... אני רוצה לקנות Arctic Silver 3 (לא Adhesive ) בשביל המעבד שלי , והשאלה היא האם אני יכול להשתמש בארטיק גם לכרטיס המסך , כדי להגדיל את יכולות ה OC שלו , או שאני חייב את ה Adhesive ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shaul,

טוב מכיוון שהמעבד שיש לי עכשיו (AXP 2000 פלומינו) דיי מסורס בכל מה שקשור לאוברקלוק רציתי לקנות אחד חדש, מן הסתם את הAXP 1700 0.13 אבל, אני כבר מפחד שאני לא יצליח באוברקלוק, יש ברשותי לוח אם NFORCE 2 של לדטק אשר ממש מסורס בכל המ שקשור לאוברקלוק(אפילו מכפלה הוא לא פותח!!) זכרון(256) 400 הר"צ של סמסונג וספק ג'נרי....במידה ואני אקנה את המעבד שאני רוצה, אני אוכל להגיע רחוק איתו??

• 12 תגובות
    • 814 צפיות
  20. 220 באס ועוד עם הזיכרון הכי פשוט pc 2700 333 מישהו יכול להסביר לי תעניין ובסנדרה 3000

• 12 תגובות
    • 789 צפיות
  21. אוקיי אני יתן כמה פרטים על זה ותגידי מה אתם חושבים... עכשיו זה נעשה בצורה מאוד דומה לקירור מים רק עם חומרים אחרים.... המעגל סגור וממוחזר... יש לי מיכל שבו דחוס חנקן נוזלי מתוך המיכל מוזרם לבלוק שמקרר אותו בסביבות -20 ומטה מעלות עכשיו החנקן שיוצא מהבלוק מגיע לקומפרסור שדוחס את החנקן שוב לאותו מיכל... זה אפשרי ואני יודע שזה אפשרי כיוון שאבא שלי הציע לי את זה והוא מבין.... עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא מאמין שצינורות פלסטיק כמו שכולם משתמשים פה אמידים לקור מהרמה הזאת והם יסדקו.... לכן יש פה את הבעיה של ראות של הזרימה לבלוק... ובמקרה שקורה משהו והזרימה מפסיקה אני לא יוכל ממש לדעת... טוב תנו הצעות ותגידו מה אתם חושבים... בתאוריה זה אפשרי...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ElectricRain,

מישהו יודע איפה מוכרים דרימילים בישראל ? אני מאזור הצפון...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ברגע שאני מעלה את המהירות שלו ל 1900 מגהרץ המערכת הפעלה XP לא עולה ויש מסך כחול האם יש צורך בהלעת הוולטג ,אם כן בכמה? יש לי אפשרות ל 1.500 שזה מגיע ישר לאחר 1.475 שזה המקור של המעבד כמו כן נסיתי להגדיר בס 166 כך שסך הכל מהירות מעבד תהיה 1600 ולאחר כמה שעות של PRIME95 קבלתי מסך כחול שמתחיל משהו עם IRQL אם איני תועה האם שני מסכים כחולים הנ"ל נגרמו כתוצאה מחוסר מתח? תודה לכל עוזר

• 12 תגובות
    • 769 צפיות
  24. יש לי לוח אם של אינטל GB850 הורדתי את העידכון האחרון של ה-BIOS אבל אני לא מצליח להגיע לשינוי מהירות ה-BUS או המכפלה מה-BIOS ... מה אני עושה ? דרך אגב אני עובד על 1.4 של אינטל וממש דחוף לי להריץ אותו קצת יותר מהר .

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  25. העלתי לו את הבאס ל147 וב148 הוא קופא. הוא על 30 מעלות העלתי לו תזרם וזה לא עזר מה אני יכול לעשות? נ.ב מעבד ALTHON XP 1800@1690

• 12 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.