אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
עד עכשיו היה ברשותי דרייבר ישן של Nvidia שמקבלים בבאנדל של הכרטיס מסך והטמפ' של הכרטיס היתה בסביבות 60-63 מעלות ע"פ הדרייבר אתמול התקנתי את הדרייבר החדש מהאתר של Nvidia והטמפ, צנחה ל46-50 מעלות. מי מהדרייברים מזייף? הטמפ' סבירה ל6800 רגיל עם 16 צינורות פתוחים?
-
- 12 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מחפש קירור חזק וטוב ל - X1900XT 512MB + אוברקלוק מתוכנן. והשקט הוא גורם דיי חשוב לי ! השאלה כמה כבר ה - VF900-Cu מרעיש ...? בחרתי את שאר חלקי המחשב בין היתר לפי פרמטר השקט כי הוא חשוב לי. האם זה ממש מורגש בנוגע ל - VF900-Cu ?! ושעדיף ללכת על ה - Accelero X2 שלפי מה שהבנתי פחות טוב ...
-
- 12 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם ניתן לבצע אוברקלוק גם ללוחות אם!!! לדוגמא האם ניתן להעלות את ה FSB של הלוח אם מנגיד 1333 ל 1600?? תודה....
-
- 12 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
[TABLE=class: tborder vbseo_like_postbit, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1] הגדרתי את המכפלה כך שהתדר יושב על 4HGZ - חוץ מזה לא שיניתי כלום בהגדרות המעבד. הזכרונות נקבעו על 1600HZ תיזומנים ידני לפי הגדרות יצרן. אין נפילות אבל מה שאני מריץ OCCT אני מגיע לטמפ של 87 מעלות. החלפתי משחה - לא עזר . במנוחה המעבד על 32-32 קבוע. אודה לעזרה מפרט: GIGABYTE GA-Z87X-OC http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=4514#ov מעבד: INTEL 4770K קירור אויר: SCYTHE Grand Kama Cross זכרונות: Kingston HyperX Predator Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 2133 http://www.overclock.net/products/ki...desktop-memory SSD: ADATA XPG SX900…
-
- 12 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
תודה לכל מי שעזר לי הצלחתי להחזיק מעמד 7 שעות בPRIME95 מה אתם אומרים על התזמונים? מתחים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי, בחודש הקרוב אני ארכוש את החלקים למערכת החדשה שלי שיחברו לEVGA 970GTX SC שכבר יש לי לוח האם יהיה Msi -Z97 Gaming 7 המעבד יהיה Intel I5-4690K המארז נשאר Fractal Design Define R4 הספק Corsair hx620 כמובן שמתוכנן אוברקלוק והשקט חשוב תעזרו לי להגיע להחלטה בתקציב של 200 ש"ח? המלצות? נ.ב אני מתחיל להחליף את סט הצבעים במארז לשחור ואדום (הלוח והספק שלי מחייבים זאת) אז רצוי משהו שיתאים/יאפשר התאמה לצבעים הנ"ל תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי פנטיום 4 2.8 של PRESCOTT כן אני יודע שהם חמים 512 DDR עכשיו יש לי אפשר לומר 4 מאווררים אחד על המעבד שאמרו לי שהוא די חזק (וגם שומעים כמה שהוא חזק) 2 מאוררים רגילים ואחד סתם על המארז נורא נורא נורא חלש כזה בשבילי היופי בעיקר עכשיו אני משתגע מהרעש כי המעבד מתחם ויש עומס אז מה שאני מבקש וזה די דחוף שתתנו לי פיתרון ובבקשה בלי הבדברים המקוריים קרח יבש וכאלה או צינורות מים והאל יודע מה אני רוצה משו שאפילו אני אוכל להרכיב לא משו מסובך לא מסוכן אני מתכוון למאוור אני רוצה שתמליצו לי על מאוורר שגם מאוד שקט כדי שלא יעשה לי כאב ראש ושאני אוכל לישון עם המחשב באותו חדר וגם שיקרר מצויין הכסף אני מוכן להשקיע בערך 500 שקל והבנתי שזה יותר מהממוצע לקירור כך שלא אמורה להיות ב…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לאילו חלקים בתוך מארז המחשב - נחוץ קירור (למעבד שלי - יש קירור,ספק הכוח (ENERMAX) מקרר את עצמו,כרטיס המסך גם כן מקרר את עצמו,לא?) - מה עוד? - האם מאוורר מעבד - מאוד איכותי,מאסיבי ויוקרתי (של ZALMAN),אשר כרגע מורכב בתוך מארז המחשב שלי - יכול למנוע צורך במאוורר מארז סנטדרטי (לא מפירמה ידועה,אמינה,ונחשבת),אם אוסיף מאוורר מארז 8CM איכותי של ENERMAX,זה יוסיף משהו? אשמח לשמוע הסברים,תגובות והצעות... סליחה על הבורות,ותודה רבה מאוד מראש .
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במחשבי מותקנים חמישה הארדיסקים פועלים... 2*160 , 1*80 ועוד 2 ישנים 13 ג'יגה ו-20 ג'יגה הטמפ' של ה-160 וה-80 עומדת על 30-35 מעלות ולעיתים אף עולה יותר מכך... האם זה נורמלי או שדבר זה יפגע באורך חיי הדיסק? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מתוכנן אובקלוק בעתיד. מעבד 6700K
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז אני עומד על 3.1 והטמפ' במנוחה שהמאורר מסתובב על מקסימום ז"א 2700 היא 37 ככה אבל הוא עושה רעש אז אני מוריד אותו ל1900 אז הטמפ' 40 במאמץ עם הסופר פאי הוא על 45-47 הטמפ' בסדר? אני ימשיך לעלות אחרי שאני יסיים עם היציבות שלו אחרי זה אני יבדוק עם אורטוס במשך שעה ככה ויראה אם אני יכול להמשיך. אז הכול תקין עד עכשיו?
-
- 12 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי! אני מריץ E5200 על לוח אם gigabyte g31m-es2l rev 1.1 היה לי אוברקלוק יציב של 3ghz לפעמים הייתי מעלה גם ל3.15. הכל טוב ויפה. יום אחד בזמן משחק המחשב קרס ומדומני שמאז אני לא מצליח לעשות OC, אפילו לא משו קטן כמו 2.60! הטמפרטורות נמוכות, 35 כרגע במנוחה וגג 50 במאמץ בOC. ניסיתי לאפס את הביוס, עדכנתי גרסא [מF8 ל10], קראתי מחדש מדריכים באינטרנט, שום דבר לא עזר. ניסיתי לשחק קצת עם מתח לזכרון אבל גם זה לא עזר! אני ממש עובד עצות אשמח לכל טיפ.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אמממ, כל כמה זמן רצוי/מומלץ להחליף משחה טרמית ל CPU??? ועל איזה משחה הייתם ממליצים? תודה,
-
- 12 תגובות
- 776 צפיות
-
-
חברה יש לי gainward fx 5200 שום מה אני לא יכול להעלות את הmhz של הליבה מעל ל330 בריבה ובדרייברים.מה הבעיה?(הכרטיס מקורר ע"י coolviva)
-
- 12 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בדקתי את הטמפ' עם אוורסט וגם בביוס והוא לא יורד מ95, הסינק נקי מאבק והמאוורר עובד באופן כללי הסירקולציה במחשב טובה, 2 מכניסים 1 120mm מתחת לצורב 1 80 על הHD למטה 3 80mm מוציאים 2 בגב ואחד למעלה וירוס ? או שהקירור נדפק ? איך ה Super Silent 4 Ultra כדאי לקנות ?
-
- 12 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני קראתי במדריך שלכם שמומלץ לשייף את המארז לפני שמתחילים לרסס. גם את הפלסטיק אמורים לשייף? וכמה צריך לשייף? את שהגושים של הצבע נעלמים אם עד שהוא יורד לגמרי? שמעתי שיש עוד שיטה לצבוע את המארז, שנותנת גימור יותר יפה אבל צריך לחכות איזה יום בין שכבה לשכבה. אתם יכולים להביא לי קישור למדריך על זה?
-
- 12 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
אבל התוצאות ב-super pi מאכזבות [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב עכשיו ששני האווררים במארז שלי Tagan EL Diablo מכניסים אוויר חם פנימה מה אפשר לעשות בנידון ? אפשר להגדיר את המאוורר 36CM שיוצא החוצה איכשהוא ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה ימים קניתי לוח אם ומעבד והרכבתי ... לוח אם של ASUS P5LD2-VM מעבד P4 3.0 64 630 socket LGA-775 קיבלתי יחד עם המעבד איזה מאוורר (SP503B0-1 CoolWave III) קישור לאתר של המאוורר : http://www.spire-coolers.com/fcc.asp?ProdID=231 מרחתי קצת משחה טרמית שקיבלתי יחד עם המאוורר הזה וחיברתי אותו ללוח אם על המעבד .. אתמול התקנתי את התוכנה של הלוח אם : PC PROBE II .. והיא מראה שהטמפרטורה של הלוח אם היא 35-36 ושל המעבד 45-54 במנוחה .. (מדי פעם זה מגיע ל65) אני לא יודע אם התוכנה של הלוח אם דפוקה או שאני צריך לעדכן ביוס של לוח אם או משהו .. אבל הטמפרטורה הזאת נראית לי מאוד גבוהה .. עצות, רעיונות, פתרונות יתקבלו בברכה בתודה מראש, יאיר !
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי כאן יש את הוולקנו ויכול להגיד לי עד כמה הוא מרעיש, האם זה מפריע לכם, ולאיזה סוג רעש הוא משתווה: מזגן/תנור?
-
- 12 תגובות
- 917 צפיות
-
-
i have a 120mm fan on the place where the cd's are supposed to be but i have no more slots for a fan left on my motherboard... is there another way to connect it so it will work? My PC is Intel P.4 2Ghz, mainboard -MSI MS-6545 i850 pro, bios -award modular, Bus type - dual RDRam, 16bit, real clock - 400 mhz (DDR), effective clock - 800 mhz, Bandwidth 8200 MB\s. I dont think any other specifications are needed but if yes tell me and i will answer. i want to make an overclock for about 500 mhz. the temperature of my CPU currently is 45 degress , and the mainboard is 35 degrees. my other questions.... how do i get in the bios on my computer? how do i update my bios? thanx…
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם 3 גרם של ארקטיק סילבר זה מספיק למעבד...(ובכלל לדעת כמה צריך למעבד אחד?) נ.ב. התקנתי לפני כמעט חצי שנה zalman 7000Cu והטמפרטורה של המעבד היתה בערך 35-45 במנוחה (מעבד פרסקוט) ולפני חודשיים נשף לי הלוח אם ונתתי את המחשב לתיקון ולהחלפה של לוח אם. עכשיו הטמפרטורה של המעבד שלי היא 65-70 במנוחה. יש לכם רעיונות למה..
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני שואל כי ראיתי מקומות שאמרו שזה יכול להרוס את הכרטיס מסך ומקומות שאמרו שזה טוב לשניהם... תודה
-
- 12 תגובות
- 690 צפיות
-